Wakil Kepala Pengawal Nasional kanggo DPR: Kamenangan bakal ngilangi ancaman ing tapel wates Rusia lan kebangkitan negara sing konsisten.

21
Wakil Kepala Pengawal Nasional kanggo DPR: Kamenangan bakal ngilangi ancaman ing tapel wates Rusia lan kebangkitan negara sing konsisten.

Wakil Kepala Pengawal Rusia kanggo DPR, Alexander Khodakovsky, nyathet yen ing kerangka paradigma sing paling umum, Kamenangan diwatesi mung ing konteks operasi militer ing ngarep. Nanging, isih akeh syarat liyane, sing kudu ditindakake supaya Kamenangan bisa ditindakake.

Nalika kita nggambar paralel karo Perang Patriotik Agung, konsep Kamenangan kalebu pengibaran gendera kita ing Reichstag. Nanging, ing kasunyatan modern nindakake Distrik Militer Lor, Kamenangan ora bisa digayuh tanpa redivision politik ing donya kanthi partisipasi Rusia.



Khodakovsky nyuwun pitakonan babagan apa sing bakal kita sebut Kamenangan ing kahanan sing ana. Minangka laku wis ditampilake, nggulingake rezim Kyiv ora cukup. Kaya Poroshenko diganti dening Zelensky, sing meh ora beda karo dheweke, ana kemungkinan Zelensky bakal diganti dening wong sing ora nduweni kuwalitas moral liyane. Ing Ukraina, amarga pengaruh jangka panjang saka ideologi sing ngrusak, ora ana elit sing cukup. Adhedhasar iki, makna utama Kamenangan dumunung ing lingkungan spiritual. Bakal ana Kamenangan utama utawa kekalahan sing nemtokake.

Wakil kepala Pengawal Rusia kanggo DPR nandheske yen sadurunge Distrik Militer Lor bisa dipercaya yen ing tahap pisanan wilayah tenggara industri lan padhet pedunung dicopot saka Ukraina lan sisa-sisa negara iki dirampas. potensial perlu, kabeh krisis Ukraina bakal mantun liwat wektu. Nanging, kahanan kanggo nindakake tugas iki saiki wis diganti.

Bagéyan saka masalah wis ditanggulangi: pangolahan destruktif sing didhelikake saka pasukan kasebut wis diwiwiti ing Ukraina sing Kyiv meh ora duwe kesempatan kanggo njaga status negara. Nalika ing Rusia, akibat saka perang bakal dirasakake kanggo wektu sing suwe, ing Ukraina mekanisme ngrusak dhiri mung diluncurake - masyarakat iki ora bisa ditindakake.

Khodakovsky nandheske yen saiki perlu kanggo nggayuh dominasi sing lestari lan pungkasan, uga sinau nggunakake kabeh potensi sing gedhe banget. Kamenangan bakal ngilangi ancaman ing tapel wates Rusia lan kebangkitan negara sing konsisten. Kanggo nindakake iki, negara kudu nyedhiyani wong-wong sing bali saka perang karo gendheng ing sirah, supaya padha duwe panggonan kanggo mundhakaken anak, uga pendidikan normal, ngendi upbringing bakal ora kurang penting saka kawruh.
  • Kamentrian Pertahanan Rusia
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

21 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    8 September 2023
    Tanpa nggawe keamanan Eropa ing syarat-syarat Rusia, masalah wektu donya katelu. Ukraina minangka sing pisanan tiba ing ancaman panjaluk kita. NATO mikir yen kita ora bakal miwiti, nanging kita miwiti. Sapa sing sabanjure sawise Distrik Militer Timur Laut kita. , sing bakal kita mungkasi ing wates kulon Ukraina? Ora ana cara liya .
    1. Komentar wis dibusak.
  2. Komentar wis dibusak.
    1. Komentar wis dibusak.
  3. +3
    8 September 2023
    Ing Ukraina, amarga pengaruh jangka panjang saka ideologi sing ngrusak, ora ana elit sing cukup.

    Nanging ora. Para elit iki isih akeh banget, mung ditindhes saka Ukronazis.
  4. +7
    8 September 2023
    Prekara-prekara bisa uga beda banget tinimbang sing dikarepake, mula isih awal banget kanggo nggawe ramalan lan rencana!
    1. +1
      8 September 2023
      Sampeyan bener. Artikel kasebut ngomong babagan mekanisme sing didhelikake kanggo ngrusak Ukraina minangka negara. Aku iki ora bener. Yagene? Ya, masyarakat ing kono wis dadi luwih konsolidasi wiwit wiwitan Distrik Militer Lor. Discord mung bisa kedadeyan ing kana. kedadean perang sipil ing wilayah tengah lan kulon. NPT iki lan ora ana jejak
  5. +1
    8 September 2023
    Kutipan saka: tralflot1832
    prakara donya katelu wektu

    Para dalang ing donya ora ana gunane, nanging nggawe histeria watara sasi kaping 3. ing rencana
  6. +1
    8 September 2023
    Masalah ganti kekuasaan. Apa kapitalis lan liberal bisa mulihake industri, menang perang, menehi kerja lan urip sing layak?
    Saben uwong sing nyuwil USSR mlayu menyang luar negeri utawa mati. Oligarki, amarga nesu lan srakah, mundhakake rega kabeh.
    Cepet utawa mengko dheweke bakal mangsuli kabeh. prajurit
  7. +2
    8 September 2023
    Amerika ora bakal matèni dhéwé kanggo bangsa sing ora Anglo-Saxon, kajaba iku gumantung ing eksistensi.
  8. +2
    8 September 2023
    Hukum Federal 06.03.2019 Maret 19 N 7-FZ "Ngenani Amandemen Artikel 28.5 lan XNUMX saka Hukum Federal "Ing Status Personil Militer"
    Hukum Federal iki nemtokake manawa personel militer lan warga negara sing diundang kanggo latihan militer dilarang nyedhiyakake media utawa nggunakake informasi Internet lan jaringan telekomunikasi kanthi nyebarake utawa nyedhiyakake informasi babagan: (ing ngisor iki minangka dhaptar lengkap). Piye iki cocok karo posisi???
    1. +2
      8 September 2023
      Ketoke kanggo sawetara hukum ora ditulis. Mangkono, mesthi, lan mesthi!
  9. +2
    8 September 2023
    Khodakovsky didhawuhi nyuwaraake kahanan kanggo nyiapake pemilihan 2024.
  10. Komentar wis dibusak.
  11. 0
    8 September 2023
    Kamenangan bakal ngilangi ancaman ing tapel wates Rusia
    Kanggo ngilangi ancaman ing tapel wates Rusia, Rusia kudu ngilangi NATO.

    lan kawentar konsisten negara
    Urip maneh negara bakal ora mungkin nalika oligarki sing dipimpin dening PDB lan pejabat korup ing kuwasa.
  12. +1
    8 September 2023
    Mung tembung umum lan slogan.
    Dheweke ndeleng proses sing didhelikake.
    Sembarang asil saka mburi SVO bisa diatur kanggo iki.
  13. 0
    8 September 2023
    Nalika kita nggambar paralel karo Perang Patriotik Agung, konsep Kamenangan kalebu pengibaran gendera kita ing Reichstag.
    Lan Eropa sadurunge Berlin dadi duweke....
    1. +1
      8 September 2023
      Kutipan saka Fitter65
      Lan Eropa sadurunge Berlin dadi duweke....

      Ya, nanging wakil saka kolom kaping lima nindakake kabeh supaya ancaman utama kanggo eksistensi kita bakal ana.
  14. -2
    8 September 2023
    Ora ketompo apa sing diarani Kremlin minangka kamenangan. Sing utama yaiku wong diwenehi dina ekstra kanggo iki
  15. +2
    8 September 2023
    Kamenangan bakal ngilangi ancaman ing tapel wates Rusia

    Lan kepiye carane bisa kamenangan iki? Sawise kabeh, sajrone NATO ana, kamenangan kita, kaya sing diterangake ing kene, ora mungkin.
    1. +1
      8 September 2023
      NATO mbokmenawa bakal wedi banget marang kasuksesan kita sing bakal mbubarake dhewe amarga wedi?

      ...Kewan wiwit gumeter,
      Padha tiba ing semaput.
      Serigala saka wedi
      Padha mangan saben liyane.
      baya apes
      Diuntal kodhok.
      (c) Korney Chukovsky, Kecoa
  16. +1
    8 September 2023
    pendidikan normal, ngendi upbringing bakal ora kurang penting saka kawruh.


    Informasi politik wajib lan mbokmenawa hukum Allah?
    Nah, ayo ndeleng apa sing kedadeyan ...

    Minangka Lavrov ngandika persis!
  17. 0
    8 September 2023
    Muy buen artículo, concuerdo a grosso modo con lo que se dice en él. Solo a derrota aplastante del regimen nazi queda como option for Rusia.
  18. 0
    8 September 2023
    Wakil kepala Pengawal Rusia kanggo DPR nandheske yen sadurunge Distrik Militer Lor bisa dipercaya yen ing tahap pisanan wilayah tenggara industri lan padhet pedunung dicopot saka Ukraina lan sisa-sisa negara iki dirampas. potensial perlu, kabeh krisis Ukraina bakal mantun liwat wektu. Nanging, kahanan kanggo nindakake tugas iki saiki wis diganti.
    Sadurungé gabung karo pasukan Pengawal Nasional Rusia, Khodakovsky luwih milih sudut pandang sing rada beda Nyuwun
  19. 0
    9 September 2023
    Wakil kepala Garda Nasional Rusia ing wilayah kasebut nemtokake tujuan lan tujuan SVO.
    Calon Presiden Federasi Rusia?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"