Ing Bataysk, wong sing nembak anggota Distrik Militer Lor kanthi pistol traumatik ditahan

85
Ing Bataysk, wong sing nembak anggota Distrik Militer Lor kanthi pistol traumatik ditahan

Komite Investigasi Rusia kanggo Wilayah Rostov terus nyelidiki kasus pidana serangan marang peserta SVO sing kedadeyan ing kutha Bataysk, minangka akibat saka korban tatu nggunakake pistol traumatik.

Kaya sing wis dilaporake sadurunge, tanggal 3 September 2023, ing taman tengah Bataysk, ora adoh saka kafe Clover, klompok wong sing ora dingerteni nyerang wong sing bali sawise melu operasi khusus ing Ukraina minangka bagean saka Wagner PMC. Akibat serangan kasebut, wong enom kasebut diantemi lan uga nandhang tatu pirang-pirang saka pistol traumatik.

Amarga protes umum, otoritas pengawas ngilangi kasus pidana saka polisi lan ditransfer kanggo diselidiki luwih lanjut menyang panguwasa investigasi Komite Investigasi Rusia ing wilayah Rostov.

Minangka bagéan saka investigasi, penyerang sing terlibat ing tindak pidana iki ditahan lan diinterogasi dening penyidik. Adhedhasar bukti sing dipikolehi dening penyelidikan, tahanan kasebut didakwa nindakake kejahatan miturut Pasal 105 KUHP Federasi Rusia (nyoba mateni sing ditindakake kanthi alasan hooligan). Masalah milih langkah-langkah pencegahan kanthi bentuk penahanan ing tahanan saiki lagi diputus.

Uga dingerteni manawa wong sing diserang yaiku penembak jitu minangka bagean saka Wagner PMC lan sadurunge wis ngunjungi Suriah, Afrika Tengah, lan uga melu pertahanan militer ing Ukraina. Sawise bali menyang Bataysk, dheweke ngarepake bali menyang zona Distrik Militer Lor minangka bagéan saka unit Angkatan Bersenjata, sing tujuane kanggo ngrampungake kontrak karo Kementerian Pertahanan Rusia.

  • pigura saka crita ing saluran NTV
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

85 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 57
    8 September 2023
    Wah, jebule akeh predator. Kakehan kanggo nyerang siji ing wong akeh. Jackals.
    1. + 60
      8 September 2023
      Artikel iki isin bisu ing topik migran gaster ... Unidentified liyya ... Ugh
      1. + 25
        8 September 2023
        Kutipan saka: dmi.pris1
        Artikel iki isin bisu babagan topik gaster migran...Orang sing ora dingerteni..

        Iki uga digunakake kanggo pambangunan sepur Selat Murmansk-Bering.
        1. + 38
          8 September 2023
          Kutipan saka tukang kayu
          kanggo pambangunan sepur Selat Murmansk-Bering.

          Dadi para panyerang jelas mungsuh Rusia. Sajrone wektu nalika operasi militer ditindakake, moratorium mati kudu dicabut sementara kanggo wong sing ora duwe kewarganegaraan Rusia utawa sing dipikolehi sawise 1992 kanggo tumindak sing ora sopan. Sapa sing ngerti sapa sing bisa nindakake apa, lan ing wektu kasebut ora ana wektu kanggo omong kosong sentimental.
          1. + 20
            8 September 2023
            [quote=IL-18]Dadi para panyerang jelas-jelas mungsuh Rusia. Sajrone wektu nalika operasi militer ditindakake, moratorium mati kudu dicabut sementara kanggo wong sing ora duwe kewarganegaraan Rusia utawa sing dipikolehi sawise 1992 kanggo tumindak sing ora sopan. .Sapa sing ngerti sapa sing bisa apa, lan ing wektu kuwi ora ana wektu kanggo omong kosong sentimental.[/qsampeyan]
            Iosif Vissarionovich Stalin ngusir wong-wong kuwi menyang Asia Tengah, Siberia tanpa sentimentalitas. Padha nyopir sepur, pasukan NKVD ngubengi pengkhianat miturut klan, klan, lan diusir ... Amerika nggawe kemah ing ngendi wong Jepang lan Jerman tetep. Lan uga tanpa refleksi sentimental lan nuduhake njaluk ngapura mungsuh ing TV lan Internet. kejem? kejem. Nanging perlu.
            1. + 20
              8 September 2023
              Ora perlu menyang Siberia, luwih becik pindhah menyang Asia Tengah.
            2. + 14
              8 September 2023
              Lan ora perlu menyang Arktik, kene rame banget amarga "penjaga". Padha kudu dikirim menyang tanah air sajarah.
          2. + 25
            8 September 2023
            Adhedhasar bukti sing dipikolehi saka penyelidikan, tahanan kasebut didakwa nindakake kadurjanandiwenehake ing Artikel 105 saka KUHP Federasi Rusia (nyoba mateni sing ditindakake saka motif hooligan).

            Apa alasan "HOOLIGAN"?!!! Omong kosong opo?
            Apa iki upaya sadar dening penyelidikan kanggo mbebasake kesalahane penyerang lan nyuda paukumane?! Apa sih lan KENAPA?! korupsi?

            Ing kasus iki, kita ngomong khusus babagan kabijakan musuhan saka tumindak Rusia saka Distrik Militer Lor dening angkatan bersenjata Federasi Rusia lan tumindak musuhan saka pihak penyerang!!!
            1. + 14
              8 September 2023
              Kutipan: Tatyana

              Apa alasan "HOOLIGAN"?!!! Omong kosong opo?
              Apa iki upaya sadar dening penyelidikan kanggo mbebasake kesalahane penyerang lan nyuda paukumane?! Apa sih lan KENAPA?! korupsi?

              Nesu bisa dingerteni, nanging iki ora omong kosong Tatyana, iku, corny, interpretasi garing saka salah siji pranata saka artikel KUHP, mung nalika ditulis, banjur ora ana opsi liyane related kanggo SVO. Saiki, bisa uga mung bisa discredit ing kene lan dikirim kanthi agregat. Umumé, amarga kasunyatan manawa negara kasebut mlebu ing jaman perang, KUHP kita kudu ditambah ing arah tanggung jawab sing angel kanggo goblin kasebut. hi
              1. +6
                8 September 2023
                Panitia Investigasi wis njupuk kasus kasebut lan nyelidiki. Ing kontrol Bastrykin.
                Nalika ora bisa "mlebu" kasus ing kontrol kasebut.
                Ngomong-ngomong, aku nemoni sawetara warta sing menarik ing kranjang dina iki:

                Mantan kepala departemen migrasi kanggo distrik kutha Leninsky, wakil lan salah sawijining karyawan departemen ditahan ing wilayah Moskow. Dheweke dicurigai kanthi fiktif ndhaptar 6500 migran, lapor Baza.

                Kebetulan?
            2. +3
              9 September 2023
              Praktek prasaja. Iku tansah gampang reclassified saka angkara kurang serius kanggo luwih serius sak diselidiki, lan ora kosok balene.
        2. + 10
          8 September 2023
          Kutipan saka tukang kayu
          Iki uga digunakake kanggo pambangunan sepur Selat Murmansk-Bering.

          Napa kita butuh fantasi iki? Sejatine ana fasilitas sing lagi dibangun. Railway saka komplek batu bara Elga ing pesisir Segara Okhotsk. Bener sing akeh buruh shift, dina iki aku mung nonton iklan - pembalap kategori C, D, E entuk gaji saka 120 kanggo 200, nanging aku tangan free kanggo dipakani ana karo pick lan gerobak ora bakal. superfluous, nalika traktor karo dump truck ngisi bahan bakar ...
          1. +5
            8 September 2023
            Sing paling menarik yaiku fasilitas iki dibangun dening perusahaan swasta. Ora Russian Railways.
            1. +3
              8 September 2023
              Kutipan: Eugen 62
              Sing paling menarik yaiku fasilitas iki dibangun dening perusahaan swasta. Ora Russian Railways.

              Apa sing menarik babagan iki? utawa sampeyan bubar ngerti babagan iki?
            2. 0
              10 September 2023
              Nanging menehi mobil saka Railways Russian karo wheel saka lokomotif uap.
            3. 0
              13 September 2023
              Miturut Hukum Federal No. 17 "On Railway Transport", kabeh railways ing Federasi Rusia dipérang dadi telung jinis: panggunaan umum (RZD), panggunaan non-publik kanthi akses menyang Railway Rusia, panggunaan non-umum tanpa akses menyang Railways Rusia. .
          2. Komentar wis dibusak.
      2. + 12
        8 September 2023
        Kutipan saka: dmi.pris1
        Ora dingerteni liyy..Ugh

        Malah tanpa jeneng mburi, alien bakal nelpon ibune
      3. + 15
        8 September 2023
        topik migran gaster iku bashfully hushed munggah

        Amarga hukum kita nggolongake iki minangka ekstremisme. Dheweke bisa, nanging kita ora bisa.
      4. AAK
        +5
        8 September 2023
        Lan apa gaster apa karo? Dheweke ora ngedol ciloko kanggo non-warga Federasi Rusia! Ketoke, iki minangka wong nasional "cilik, nanging bangga banget", saiki bakal melu sanak-sedulure, dheweke bakal nggoleki "perlindungan" ing antarane birokrat, jaksa lan hakim saka "kewarganegaraan" ... nanging ana sing luwih elek. , ing kene stupidity wewatesan ing ngiyanati, padha wiwit pirembagan ora mung bab panggonan layanan, nanging uga bab beluk militèr saka wong tatu ... lan saben wong sing paling sethithik ngerti ngerti apa sing kelakon kanggo sniper sing. dicekel utawa ing tangan bandit ... lan malah ngawula ing Wagner saiki uga wikan ambiguously dening akeh ... ing umum, bagean pisanan saka bilai nasional Rusia wis maneh dipadhangi karo kabeh kekuatan ...
        1. +2
          9 September 2023
          Ana Azer-diaspora kuwat ing Bataysk ... karo kabeh sing gawe katut
    2. +7
      8 September 2023
      Kutipan saka Nexcom
      Wah, jebule akeh predator. Kakehan kanggo nyerang siji ing wong akeh. Jackals.

      Bakal cukup kanggo kabeh Gulag, kanggo pambangunan sepur Selat Murmansk-Bering.
    3. -1
      8 September 2023
      Panguwasa sing relevan bakal ngrampungake.
    4. 0
      9 September 2023
      Kutipan saka: dmi.pris1
      Artikel iki isin bisu ing topik migran gaster ... Unidentified liyya ... Ugh

      Ing endi kita? IMHO kita liwati luwih saka sepisan. Nanging dheweke luwih milih: dudu aku (sensor)...eh?
    5. +2
      9 September 2023
      Wah, jebule akeh predator. Kakehan kanggo nyerang siji ing wong akeh. Jackals.
      Ya, nanging kita uga ora bisa nindakake. Mung numpak skuter karo jenggot dicekel dhuwur. Ugh
    6. +1
      9 September 2023
      Kutipan saka Nexcom
      Wah, jebule akeh predator. Kakehan kanggo nyerang siji ing wong akeh. Jackals.


      Lan sampeyan, ibu sundel, mundhakaken bokong? Anggota kanca saka Marsekal Generalissimo?
      Ps
      Ing pekaranganku lan microdistrict jejer, ana udakara pitung omah, kabeh wong sing duwe warga negara curiga rumangsa dadi Rusia. Sampeyan bisa dadi gedhe, sampeyan bisa metu kabeh. Mung 4 wong sing mikir babagan iki, 20 taun kepungkur. Nanging saiki, ing lingkungan mikro kita, ana kekancan antarane wong. Utawa ing pungkasan.
  2. +2
    8 September 2023
    Lan liyane???
    Singkat singkat singkat
    1. +3
      8 September 2023
      Suwe Suwe Suwe Suwe
      Singkat...
  3. + 27
    8 September 2023
    Kasus kaya ngono kudu dihukum kanthi paukuman sing paling abot lan demonstratif. Ana akeh banget amarga impunity.
  4. +7
    8 September 2023
    nyoba mateni sing ditindakake kanthi motif hooligan

    Dadi Budanov banjur mung bully utama?! Banjur sing ditinggal mung sumpah.
  5. +9
    8 September 2023
    Mung siji? Ora bakal cukup; kabeh wong lan kabeh wong kudu didakwa nyoba mateni.
    Utawa warga Bataysk lan Rostov bakal nemokake saben wong dhewe, lan kanthi cadangan kanggo nyegah. Sawise kabeh, warga lokal ngerti kewarganegaraan, lan merpati lan kampanye bakal mlumpat - maneh kudu nandhang sangsara ing Moskow, kaya saka Prigozhin, menyang kanca Medvedev.
    1. +4
      9 September 2023
      Aku bakal ndhukung sampeyan. Udakara mung siji. Padha teka ing droves. Tegese massively. Isih padha ndhukung. Ora ana sing ngalangi wong suku. Persetujuan awal. Iki artikel sing luwih serius. Aku ora mbantah manawa ana wong sing dadi kasus, nanging nuduhake uji coba kanthi kutukan massa saka klompok kasebut dibutuhake supaya dheweke ngerti yen nepotisme ora bakal bisa ditindakake ing kene. Ditampilake ing saluran TV utama. Kanggo pembela kita (anggota SVO), dekrit babagan perlindungan saka tingkat paling dhuwur wis mateng.
  6. +2
    8 September 2023
    Quote: Leshak
    Kasus kaya ngono kudu dihukum kanthi paukuman sing paling abot lan demonstratif. Ana akeh banget amarga impunity.

    Ngerti lan ngapura sedulur Asia Tengah, apa sing bisa ditindakake yen getihe panas, yen ora wong Asia Tengah bakal gelo lan ora bakal nambah penghasilan oligarki.
    1. +3
      8 September 2023
      Kutipan saka Tim666
      Ngerti lan ngapura sedulur Asia Tengah

      Gusti Allah bakal ngapura wong-wong sing luput nalika padha katon ing ngarsane, nanging iki dudu kasunyatan
    2. +4
      8 September 2023
      Kutipan saka Tim666
      Kanggo mangerteni lan ngapura sedulur Asia Tengah, apa sing bisa ditindakake yen getihe panas,

      Dadi sawise kabeh, ora ana sedulur Asia Tengah, nanging Kaukasia Kidul.
  7. -5
    8 September 2023
    Bakal akeh kedadeyan kaya ngono. Penyebab konflik kasebut ora dicritakake ing kene! Kancaku manggon ing wilayah Krasnodar lan ujar manawa kedadeyan karo mantan musisi wis umum. Wong sing wis liwat neraka ora bisa cepet adaptasi kanggo urip tentrem. Ing kene kita butuh dhukungan saka negara, sing, sayangé, ora kasedhiya. Sawise perang rampung, atusan ewu prajurit bakal bali menyang omah, sing kudu digabungake ing urip tentrem, lan kita kudu mikir babagan iki dina iki ... Ana conto wong Afganistan sing, nganti pirang-pirang taun sawisé penarikan pasukan saka Afghanistan, katon ing laporan Kementerian Dalam Negeri...
    1. +3
      8 September 2023
      Kutipan: Mikhail-Ivanov
      Penyebab konflik kasebut ora dicritakake ing kene!

      Apa dheweke nyerang wong akeh dhewekan?
      Kutipan: Mikhail-Ivanov
      A kanca saka mine manggon ing wilayah Krasnodar lan ngandhani

      putri pejabat?
  8. +2
    8 September 2023
    Apa nit, ing botol iku! ..........
  9. +4
    8 September 2023
    wektune kanggo urip maneh batalyon penal; dheweke bakal bisa nuduhake keberanian ing kana
  10. + 31
    8 September 2023
    Ora jelas sapa sing nembak veteran SVO. Apa sampeyan nelpon manajemen saluran NTV, sing nembak kita kabeh ing pasuryan kanthi ngundang Ani Lorak kanggo ngomong, sing ngentekake setahun mbuwang lendhut ing Rusia lan kita kabeh, kalebu kita, karo lendhut saka Ukraina. Jancok wong. njijiki!
    1. + 14
      8 September 2023
      amatir hi, tambahake ing kene saluran Rusia ing ngendi Shepelev diundang minangka tuan rumah, kabeh produser lan penyelenggara sing nyeret iki (censorship) sing diwutahake rereget ing negara kita.
      1. +2
        9 September 2023
        Kutipan: Murmur 55
        Amatir, tambahake saluran Rusia ing ngendi dheweke ngundang Shepelev minangka tuan rumah, kabeh produser lan panitia

        Sawise taun 1993, ing Central Television, kabeh karyawan ngupaya dadi agen asing. Azerbaijan mbayar produksi lan siaran produk informasi sing migunani kanggo 1000 rubel, lan intelijen Serbia kira-kira 000 rubel. Kadhangkala karyawan pusat televisi mung ngubengi kedutaan negara Arab sing sugih lan menehi layanan kanggo kabeh wong bebarengan. Wis sawetara wektu, para diplomat utawa pejabat intelijen saka negara Arab malah wiwit ijol-ijolan informasi babagan karyawan televisi sing nyatakake kepinginan kanggo kerja ing negara endi. Yen penyiar TV bebarengan nawakake layanan menyang rong negara Arab, dheweke ora dibayar kanggo layanan ing kabeh negara. Aku ngerti, nganti saiki ora dilarang ing televisi kanggo kerja sama karo dinas intelijen Barat. Contone, watara 80-000, karyawan layanan siaran radio Rusia sing nyiarake menyang Afghanistan ditugasake kanggo merekrut diplomat Afghanistan, sing langsung nawarake kerja kanggo wong-wong sing diwawancarai kanggo intelijen AS lan intelijen Afghan. Bener, Amerika mbayar sethithik, banjur ana ing urutan tingkat gaji ing siaran radio Rusia menyang negara liya. Para diplomat Afghan nuntut supaya warga Rusia asal Afghan kerja ing tanah air sing sepisanan, kayane gratis. Kerjasama layanan intelijen Barat karo diaspora Afganistan ing Rusia banget percaya yen ing sawijining wektu ana etnis Afghan sing tanggung jawab kanggo ngumpulake informasi kanggo BBC. Kabeh iki dadi bisa lan terus dadi amarga buruh televisi Rusia diijini nampa dhuwit utawa sing padha karo layanan intelijen manca tanpa paukuman. Ing Vietnam, nalika Perang Kamardikan, ing kahanan sing padha, dheweke ditindhes amarga kontak karo layanan intelijen Barat lan kontak karo komunis asing.
  11. +5
    8 September 2023
    Saiki diaspora bakal pas lan mutusake. Lan apa wong Rusia, apa jenis komentar sing padha njaluk kanggo nganggo niqab? Kabeh sedih?
  12. + 16
    8 September 2023
    Apa hooligan ngeculake klip saka trauma? Aku malah ngelingi lelucon lawas: dheweke nyelip ing kulit semangka lan tiba ing piso, lan sateruse 7 kaping saurutan ... Apa edan.
    1. +1
      8 September 2023
      mihe hi, UK modern umume nderek path mitigating paukuman. Dadi ora nggumunake, lan sawetara "spesialis sing terkenal" lan diaspora bisa nindakake luwih akeh tinimbang liyane. Jarahan ngalahake kabeh!!!!
    2. +1
      9 September 2023
      Kutipan saka mihey
      Apa hooligan ngeculake klip saka trauma? Aku malah ngelingi lelucon lawas: dheweke nyelip ing kulit semangka lan tiba ing piso, lan sateruse 7 kaping saurutan ... Apa edan.

      Sawise nampa data pemeriksaan medis saka korban, sifat lan lokasi tatu kasebut nuduhake nyoba mateni utawa nyebabake cilaka awak sing disengaja, sing entuk ijin kanggo cilaka. senjata mangerténi sing nembak kanggo dodo, weteng, lan sirah sing ngancam nyawa.
  13. +8
    8 September 2023
    Iku uga dikenal sing wong sing diserang iku bagéan saka Wagner PMC. ana sniper lan sadurunge lelungan menyang Suriah, Afrika Tengah, uga melu ing SVO ing Ukraina.


    lan kanggo tujuan apa informasi iki diwenehake?
    utawa, minangka tansah, liwat thoughtlessness ??
    1. +4
      8 September 2023
      Aku uga kaget, rasane kaya menehi tip utawa ora mikir, nanging wong kasebut wis ana bebaya. opo
    2. 0
      9 September 2023
      Lan pinten sing padha menehi saiki kanggo misunderstanding? - Lima. - Ora cukup, sadurunge padha menehi liyane.
  14. -1
    8 September 2023
    nyoba pembunuhan amarga motif hooligan ...

    nanging apa ana, nyoba mateni umume cilik hooliganism, kita kudu dibebasake saka tahanan
    wis tiba babar pisan saka wit oak
  15. +2
    8 September 2023
    Ya, iki kedadeyan, lan asring. Dheweke ngladeni, lan yen isih perang, iku, mungsuh wong, jancok! Lan sampeyan takon kenapa dumadakan sampeyan ora seneng karo aku, nanging dheweke ora bisa ngrumusake. Lan yen sawetara asu asu kuwi klumpukne ing pepanthan ... Padha dadi kagungane ing zoo, ora antarane wong
    1. -4
      8 September 2023
      Aku kepingin weruh, nanging ing saluran iki sawijining dina artikel sing bener bakal katon babagan kahanan nampa n ... siji Taskin saka Transbaikalia (kaya pahlawan NWO), uga biografi.
      1. -1
        8 September 2023
        Kutipan: DZ10
        artikel bener

        Sumber Radio Liberty?
        1. -3
          8 September 2023
          Sampeyan bisa nelusuri sumber ing Internet, padha ngumumake ing warta rong minggu kepungkur, lan mutusake kanggo nggabungake rem.
          1. 0
            8 September 2023
            Kutipan: DZ10
            Sampeyan bisa nggoleki sumber ing Internet.

            Radio Liberty, aku weruh.
            1. -4
              8 September 2023
              Kanggo sampeyan, sapa dheweke, pahlawan sing dianugerahi medali PMC? Bab heroik apa sing ditindakake?
        2. -6
          8 September 2023
          Sing, wayahe pidana nyoba kanggo njupuk Bunch saka wong ing akèh parkir, dihukum kanggo 9 taun keamanan maksimum, bali saka pakunjaran, wiwit alangan desa, lan entuk apa kang pantes ora ngganggu sampeyan.
          1. +1
            8 September 2023
            Apa sampeyan bisa nulis ing basa Rusia? Yen ora komentar sampeyan bingung.
          2. +3
            8 September 2023
            Kutipan: DZ10
            Bab heroik apa sing ditindakake?

            Digunakke kanca-kanca Bandera.
            Kutipan: DZ10
            pidana nyoba kanggo njupuk Bunch saka wong ing akèh parking, dihukum 9 taun keamanan maksimum

            https://www.chita.ru/text/society/2023/08/10/72584792/
            Kutipan: DZ10
            wiwit wewelak desa

            Apa sing wiwit diuwuh-uwuh dening sederek penyerang sawise kasus kasebut ora bisa ditutup. Nanging dheweke nyerang dheweke nalika dheweke ana ing desa tetanggan, ing ngendi dheweke lan kancane teka kanggo mbangun tugu ing kuburan kancane.
            Lan kenapa ora ngomong babagan identitas para penyerang? Apa sampeyan ngomong babagan kriminal ing kana?
            Wong gedhe 27 taun Sergei Piskarev, nalika dheweke kapilih minangka ukuran pengendalian, nuntut kanggo nglarang syuting video ing ruang rapat.
            - Aku mbantah.
            - Lan kenapa? Kanthi alasan apa?
            - Supaya ora ditampilake ing TV.
            Piskarev pancen duwe rasa isin. Dituduh ngisin-isini wong cacat, kita wis diadili amarga nyolong lan rampokan, lan Sergey Piskarev uga ngladeni wektu kanggo melu rudo pekso geng. Iki, sedhela, minangka "rekam jejak" bapak lima anak, sing wis suwe ora kerja. Sawise Piskarev, Vladislav Aleksandrov, 19 taun, ditahan. Senadyan umur enom, dheweke uga duwe rekaman pidana - amarga kacilakan.

            https://www.vesti.ru/article/3498204
            1. -1
              9 September 2023
              Seminggu kepungkur, informasi muncul ing media babagan serangan marang anggota SVO ing Transbaikalia. Kacarita ana wong sing dadi sukarelawan kanggo Distrik Militer Lor lan njabat nem sasi bali menyang desa asale lan ketemu karo kanca sing uga bali saka ngarep. Dheweke mutusake kanggo ngrayakake rapat kasebut ing kafe, ing ngendi ana konflik karo hooligan. Para penyerang nyerang korban kaping pirang-pirang, nyuwek penghargaan saka sandhangane, lan uga ngrusak mobil. Akibaté, prajurit sing diantemi kasebut dirawat ing rumah sakit ing Chita.

              Sedulur saka tahanan ngomong babagan alasan kanggo ngalahake veteran siji-kaki saka Distrik Militer Lor
              Jaringan sosial
              Peserta saka operasi militèr khusus Mikhail Taskin
              Skandal muncul ing media: prajurit PMC Wagner, Mikhail Taskin, diantemi dening mungsuh saka operasi khusus ing Ukraina. Polisi kanthi cepet nahan loro penyerang lan ditahan. Ing wiwitan, dheweke ora bisa nemokake peserta katelu ing konflik kasebut, lan Pengadilan Distrik Nerchinsko-Zavodsky mutusake kanggo nyekel dheweke kanthi absen. Banjur dheweke teka menyang panguwasa dhewe.

              iklan

              00:02
              Nanging, informasi wiwit teka: warga lokal ing desa Nerchinsky Zavod yakin manawa desas-desus babagan pejuang siji-kaki putih lan alus saka Wagner PMC Mikhail Taskin diwiwiti dening adhine supaya bisa nuduhake sadulure kanthi positif. . Ternyata Taskin wis disalahké kaping pirang-pirang, kalebu nyoba nembak wong telu, lan konflik sing nyebabake perang ing 5 Agustus, miturut warga, diprovokasi dening Mikhail dhewe. IA Regnum uga bisa ngerteni manawa Ivan Zyryanov, sing ditahan amarga ngalahake Taskin, ora dadi mungsuh saka SVO - dheweke lan sedulure wis pirang-pirang taun ngatur acara patriotik ing wilayah kasebut.

              Wartawan saka IA Regnum bisa netepake yen Mikhail Taskin pancen disalahake amarga kejahatan serius. Ing taun 2019, nalika mabuk, dheweke miwiti penembakan ing tengah kutha kanthi tujuan mateni wong telu, sing dipenjara 9 taun. Ing tanggal 19 Agustus 2019, Taskin nyoba nembak warga lokal sing padha padu karo papan parkir. Saka materi kasus kasebut, para korban kanthi ajaib bisa urip.


              Pengadilan Distrik Nerchinsky-Zavodskoy saka Wilayah Trans-Baikal
              "Mikhail Taskin, nalika mabuk, mutusake mateni wong telu. Bersenjata karo carbine semi-otomatis kaliber 7,62, kang nindakake shooting. Salah siji korban bisa slamet mung amarga dheweke pura-pura mati sawise ditembak menyang arahe. Akibaté, Mikhail Taskin nembak wong ping sanga. Menapa malih, minangka nderek saka bahan investigasi, Taskin nembak ing tengah desa, ing bagean sibuk, nyadari yen peluru bisa mateni wong liyo lengkap mung mlaku-mlaku sak alun-alun. Pengadilan ngukum Taskin 9 taun penjara amarga nyoba mateni wong loro utawa luwih kanthi cara sing mbebayani sacara sosial, "data sing dijupuk saka materi kasus pidana marang Mikhail Taskin saka situs web Pengadilan Negeri Nerchinsko-Zavodsky. Seminggu kepungkur, informasi muncul ing media babagan serangan marang anggota SVO ing Transbaikalia. Kacarita ana wong sing dadi sukarelawan kanggo Distrik Militer Lor lan njabat nem sasi bali menyang desa asale lan ketemu karo kanca sing uga bali saka ngarep. Dheweke mutusake kanggo ngrayakake rapat kasebut ing kafe, ing ngendi ana konflik karo hooligan. Para penyerang nyerang korban kaping pirang-pirang, nyuwek penghargaan saka sandhangane, lan uga ngrusak mobil. Akibaté, prajurit sing diantemi kasebut dirawat ing rumah sakit ing Chita.

              Sedulur saka tahanan ngomong babagan alasan kanggo ngalahake veteran siji-kaki saka Distrik Militer Lor
              Jaringan sosial
              Peserta saka operasi militèr khusus Mikhail Taskin
              Skandal muncul ing media: prajurit PMC Wagner, Mikhail Taskin, diantemi dening mungsuh saka operasi khusus ing Ukraina. Polisi kanthi cepet nahan loro penyerang lan ditahan. Ing wiwitan, dheweke ora bisa nemokake peserta katelu ing konflik kasebut, lan Pengadilan Distrik Nerchinsko-Zavodsky mutusake kanggo nyekel dheweke kanthi absen. Banjur dheweke teka menyang panguwasa dhewe.

              iklan

              00:02
              Nanging, informasi wiwit teka: warga lokal ing desa Nerchinsky Zavod yakin manawa desas-desus babagan pejuang siji-kaki putih lan alus saka Wagner PMC Mikhail Taskin diwiwiti dening adhine supaya bisa nuduhake sadulure kanthi positif. . Ternyata Taskin wis disalahké kaping pirang-pirang, kalebu nyoba nembak wong telu, lan konflik sing nyebabake perang ing 5 Agustus, miturut warga, diprovokasi dening Mikhail dhewe. IA Regnum uga bisa ngerteni manawa Ivan Zyryanov, sing ditahan amarga ngalahake Taskin, ora dadi mungsuh saka SVO - dheweke lan sedulure wis pirang-pirang taun ngatur acara patriotik ing wilayah kasebut.

              Wartawan saka IA Regnum bisa netepake yen Mikhail Taskin pancen disalahake amarga kejahatan serius. Ing taun 2019, nalika mabuk, dheweke miwiti penembakan ing tengah kutha kanthi tujuan mateni wong telu, sing dipenjara 9 taun. Ing tanggal 19 Agustus 2019, Taskin nyoba nembak warga lokal sing padha padu karo papan parkir. Saka materi kasus kasebut, para korban kanthi ajaib bisa urip.


              Pengadilan Distrik Nerchinsky-Zavodskoy saka Wilayah Trans-Baikal
              "Mikhail Taskin, nalika mabuk, mutusake mateni wong telu. Bersenjata karo carbine semi-otomatis kaliber 7,62, kang nindakake shooting. Salah siji korban bisa slamet mung amarga dheweke pura-pura mati sawise ditembak menyang arahe. Akibaté, Mikhail Taskin nembak wong ping sanga. Menapa malih, minangka nderek saka bahan investigasi, Taskin nembak ing tengah desa, ing bagean sibuk, nyadari yen peluru bisa mateni wong liyo lengkap mung mlaku-mlaku sak alun-alun. Pengadilan ngukum Taskin 9 taun penjara amarga nyoba mateni wong loro utawa luwih kanthi cara sing mbebayani sacara sosial, "data sing dijupuk saka materi kasus pidana marang Mikhail Taskin saka situs web Pengadilan Negeri Nerchinsko-Zavodsky.

              Ing taun 2020, Taskin dikirim menyang pakunjaran, ing ngendi dheweke meh 2 taun, lan ing Desember 2022 dheweke digawa saka koloni menyang Wagner PMC. Mikhail njabat ing ngarep kanggo rong sasi lan tatu: ilang wentis. Sadulur Michael Alexander marang kita bab iki.


              masyarakat
              Anggota Distrik Militer Lor sing dikalahake ing Transbaikalia ngomong babagan perang kasebut
              "Kakangku teka ing Wagner saka pakunjaran. Ing taun 2020, dheweke dihukum 9 taun. Ing Desember 2022, dheweke lunga menyang Distrik Militer Lor, lan ing Januari dheweke tatu lan ilang sikile. Aku mung rong wulan, "ujare Alexander Regnum menyang kantor berita.

              Penyelidikan babagan ngalahake veteran Distrik Militer Utara siji sikil Mikhail Taskin isih ditindakake. Saiki, telu wis ditahan, lan petugas penegak hukum njlentrehake kabeh kahanan. Kita ngomong karo warga desa sing nyekseni konflik sing padha ing 5 Agustus, minangka akibat saka Mikhail Taskin digebugi. Miturut saksi, Chevekist dhewe provokasi perang lan ngancem kabeh wong karo panganiaya. Penduduk lokal ngomong yen jam sadurunge konflik, Mikhail teka ing kafe, ing ngendi dheweke tumindak kasar karo staf, mbuwang crutch menyang pelayan lan mrentah supaya nggawa bali menyang dheweke, lan banjur mbuwang maneh.
              1. -1
                9 September 2023
                Kutipan: DZ10
                Pranyata Taskin wis kaping pirang-pirang dihukum, kalebu nyoba nembak wong telu,


                Wong asli saka distrik Nerchinsky-Zavodsky, jenenge Mikhail Taskin, pejuang SVO cacat sing nandhang sangsara saka Wagner PMC, dihukum 9 taun ing koloni keamanan maksimum amarga nyoba mateni telung wong ing 2019. Putusan pengadilan sing cocog dikirim ing situs web Pengadilan Distrik Nerchinsky-Zavodsky.
                https://www.chita.ru/text/society/2023/08/10/72584792/

                Kutipan: DZ10
                Aku teka kanggo ngedegake tugu) lan uga kanggo bandage sikil berang-berang sing tatu.
                Tegese, ora ana sing mbantah.

                Kutipan: DZ10
                Anggota Distrik Militer Lor sing dikalahake ing Transbaikalia ngomong babagan perang kasebut
                "Kakangku teka ing Wagner saka pakunjaran. Ing taun 2020, dheweke dihukum 9 taun.

                Sedulure babar pisan ora ana lan ora ana sing ngalahake.

                Kutipan: DZ10
                desas-desus babagan pejuang siji-legged putih lan alus saka PMC Wagner Mikhail Taskin diwiwiti dening adhine.


                Kutipan saka Dart2027
                Apa sing wiwit diuwuh-uwuh dening sederek penyerang sawise kasus kasebut ora bisa ditutup. Nanging dheweke nyerang dheweke nalika dheweke ana ing desa tetanggan, ing ngendi dheweke lan kancane teka kanggo mbangun tugu ing kuburan kancane.
                Lan kenapa ora ngomong babagan identitas para penyerang? Apa sampeyan ngomong babagan kriminal ing kana?
                Wong gedhe 27 taun Sergei Piskarev, nalika dheweke kapilih minangka ukuran pengendalian, nuntut kanggo nglarang syuting video ing ruang rapat.
                - Aku mbantah.
                - Lan kenapa? Kanthi alasan apa?
                - Supaya ora ditampilake ing TV.
                Piskarev pancen duwe rasa isin. Dituduh ngisin-isini wong cacat, kita wis diadili amarga nyolong lan rampokan, lan Sergey Piskarev uga ngladeni wektu kanggo melu rudo pekso geng. Iki, sedhela, minangka "rekam jejak" bapak lima anak, sing wis suwe ora kerja. Sawise Piskarev, Vladislav Aleksandrov, 19 taun, ditahan. Senadyan umur enom, dheweke uga duwe rekaman pidana - amarga kacilakan.
                https://www.vesti.ru/article/3498204
                1. -2
                  9 September 2023
                  Apa ana bantahan substantif? Kejabi nyetak ulang kirimanku?
                  1. +2
                    9 September 2023
                    Kutipan: DZ10
                    Kejabi nyetak ulang kirimanku?

                    Pesen sampeyan? Iki pesen sampeyan?
                    Kutipan saka Dart2027
                    Wong asli saka distrik Nerchinsky-Zavodsky, jenenge Mikhail Taskin, pejuang SVO cacat sing nandhang sangsara saka Wagner PMC, dihukum 9 taun ing koloni keamanan maksimum amarga nyoba mateni telung wong ing 2019. Putusan pengadilan sing cocog dikirim ing situs web Pengadilan Distrik Nerchinsky-Zavodsky.
                    https://www.chita.ru/text/society/2023/08/10/72584792/

                    Utawa iku?
                    Kutipan saka Dart2027
                    Apa sing wiwit diuwuh-uwuh dening sederek penyerang sawise kasus kasebut ora bisa ditutup. Nanging dheweke nyerang dheweke nalika dheweke ana ing desa tetanggan, ing ngendi dheweke lan kancane teka kanggo mbangun tugu ing kuburan kancane.
                    Lan kenapa ora ngomong babagan identitas para penyerang? Apa sampeyan ngomong babagan kriminal ing kana?
                    Wong gedhe 27 taun Sergei Piskarev, nalika dheweke kapilih minangka ukuran pengendalian, nuntut kanggo nglarang syuting video ing ruang rapat.
                    - Aku mbantah.
                    - Lan kenapa? Kanthi alasan apa?
                    - Supaya ora ditampilake ing TV.
                    Piskarev pancen duwe rasa isin. Dituduh ngisin-isini wong cacat, kita wis diadili amarga nyolong lan rampokan, lan Sergey Piskarev uga ngladeni wektu kanggo melu rudo pekso geng. Iki, sedhela, minangka "rekam jejak" bapak lima anak, sing wis suwe ora kerja. Sawise Piskarev, Vladislav Aleksandrov, 19 taun, ditahan. Senadyan umur enom, dheweke uga duwe rekaman pidana - amarga kacilakan.
                    https://www.vesti.ru/article/3498204

                    Nalika sampeyan ngganti ing TSIPSO, paling elinga apa sing nulis.
                    1. -1
                      9 September 2023
                      Piro umurmu? Ing endi wae ana mungsuh) Apa profesi sampeyan? Apa sing wis digayuh?
                      1. +1
                        9 September 2023
                        Kutipan: DZ10
                        Piro umurmu?
                        45.
                        Kutipan: DZ1
                        Apa pegaweyanmu.
                        Insinyur.
                        Kutipan: DZ10
                        Ing endi wae ana mungsuh)
                        Ing Fashington lan lackeys kaya Banderostan Panjenengan. Bener, proses ngilangi sing terakhir iki ana ing ayunan lengkap.
                      2. -1
                        9 September 2023
                        Oh, apik tenan. Sampeyan manggon ing AS, ndhukung mobilisasi lan kabeh apik
                      3. 0
                        9 September 2023
                        Kutipan: DZ10
                        Manggon ing AS, ndhukung mobilisasi

                        Tegese, ora ana sing mbantah.
            2. -1
              9 September 2023
              Aku teka kanggo ngedegake tugu) lan uga kanggo bandage sikil berang-berang sing tatu. Dadi dheweke ngunci awake ing warung.
    2. 0
      9 September 2023
      Lan kebon binatang kudu ana ing pesisir kidul Samudra Arktik!
  16. 0
    8 September 2023
    Itu tukang batu!!!
    Kepiye carane bisa nemtokake sapa sing melu perang? Mungkin salah siji saka Novorossians wis inciting iku?
  17. 0
    8 September 2023
    Kaya sing wis dilaporake sadurunge, tanggal 3 September 2023, ing taman tengah Bataysk, ora adoh saka kafe Clover, klompok wong sing ora dingerteni nyerang wong sing bali sawise melu operasi khusus ing Ukraina minangka bagean saka Wagner PMC. Akibat serangan kasebut, wong enom kasebut diantemi lan uga nandhang tatu pirang-pirang saka pistol traumatik.
    Aneh kok "elang" kuwi isih ora ana ing zona SVO. Miturut cara, aku ora bakal kaget yen panyerang bakal dadi Rusia anyar, ing pangertèn mantan warga Ukraina sing sadurunge ana ing wilayah Federasi Rusia ing status pengungsi. Muga-muga wong-wong sing ngisin-isini kaya ngono bakal ditemokake lan diukum kanthi cara persaudaraan saka ati, supaya wong liya ora nindakake perkara sing padha lan bakal diterangake kanthi umum kanggo urip lan pati ... Nyuwun
  18. -1
    9 September 2023
    Ya, nyoba mateni, mesthi, keren kanggo njupuk saka traumatisme. Kang menehi kritik dening foto, ana bebaya maksimum kanggo kesehatan saka moderat keruwetan. Bisa uga ditutup TBI. Pengacara sing apik, aku mikir, bakal ngganti artikel kasebut dadi artikel sing luwih entheng.
    Nanging, diwenehi serangan klompok lan nggunakake senjata, artikel bakal cukup serius. Senajan akeh bakal gumantung, kaya biasane, ing bab cilik - carane konflik berkembang, carane korban tumindak.
  19. -1
    9 September 2023
    Dadi, Rusia nyerang? sedulur Slavik? Banjur wong-wong wis mulai ngomong babagan "migran". Malah, yen aku ora salah, ana artikel ing Review babagan topik iki.
    Ala, kita wis cukup scumbags kita dhewe malah tanpa migran!
    1. -1
      9 September 2023
      Ing situs web lan ing warta, dheweke seneng ngunggahake suhu. Paling kamungkinan perang domestik
    2. 0
      10 September 2023
      Oh, ana wong sing menehi minus - kaya biasane, kanthi meneng, aku ora wani mbantah (lan apa sing kudu dibantah), langsung menyang grumbulan!
  20. 0
    9 September 2023
    ...ing taman tengah Bataysk, ora adoh saka warung Klever, klompok wong sing ora dingerteni nyerang wong sing bali sawise melu operasi khusus ing Ukraina minangka bagéan saka Wagner PMC.

    Yagene mung siji saka monster pengecut iki, sing mung bisa nyerang siji ing wong akeh, ditahan? Apa liyane mung liwat?
  21. 0
    9 September 2023
    Kutipan saka Goldmitro
    ...ing taman tengah Bataysk, ora adoh saka warung Klever, klompok wong sing ora dingerteni nyerang wong sing bali sawise melu operasi khusus ing Ukraina minangka bagéan saka Wagner PMC.

    Yagene mung siji saka monster pengecut iki, sing mung bisa nyerang siji ing wong akeh, ditahan? Apa liyane mung liwat?

    Katon yen komentarku ora cocog kanggo kasus iki - kaya sing asring kedadeyan karo media kita, dheweke ora mung mbukak informasi sing ora objektif, nanging mung informasi sing digawe khusus lan nglindhungi wong sing ora pantes kanggo perlindungan iki.
  22. +1
    9 September 2023
    Pasal 30-105. Nyoba mateni, lan dening klompok wong. Penembake entuk tenner kanggo miwiti. Liyane - adhedhasar partisipasi pribadi.
  23. +4
    9 September 2023
    Artikel kasebut cekak, wis dingerteni yen dheweke wong Azerbaijan. Ing Bataysk, kutha satelit Rostov, suku bangsane manggon, sing sadurunge nguwasani pasar sayuran grosir ing lawange Rostov, (jalan raya Don).
    Iku apik yen kasus iki dicekel polisi lokal, kabeh iku OK karo gendheng!
  24. +3
    9 September 2023
    Iki saka saluran lokal kita
    Pengadilan Leninsky Rostov njupuk menyang ditahan Huseynov Arazu Aydin ogly. Dheweke diduga nyoba mateni anggota SVO ing Bataysk.
    Pengadilan negesake manawa serangan kasebut kedadeyan ing Bataysk ing wayah wengi tanggal 3 September ing taman lokal sing dijenengi miturut jeneng Lenin. Huseynov lan kanca-kanca provoked konflik karo veteran. Banjur dheweke ngalahake pejuang kasebut, lan tahanan kasebut nembakake peluru 14 saka pistol traumatis. Sawetara wong meh kena organ vital. Veteran kasebut mesthi bakal tiwas yen dheweke ora bisa lolos banjur njaluk bantuan medis.

    Jeneng jenenge Azerbaijan, kaya sing dakelingake saka orelsku!
  25. +3
    9 September 2023
    Pitakonan kanggo diselidiki, wiwit nalika KUHP Rusia ngilangi istilah "complicity ing angkara"?
  26. +1
    9 September 2023
    Apa karo sing ngalahake loro peserta ing Siberia? Mobil kasebut uga rusak. Negara darurat ing kafe lan sawise iku.
    Apa ana investigasi utawa kabeh dilalekake?
  27. +3
    9 September 2023
    Ing Bataysk, wong sing nembak anggota Distrik Militer Lor kanthi pistol traumatik ditahan

    Kenapa ditahan? Ilang ing tumindak - iku sing kita butuhake. Don lele badhe matur nuwun...
  28. ZV
    0
    10 September 2023
    Luwih becik yen bandit iki uga mbayar utang militer menyang tanah air lan ora njagong ing gulu wong sing taat hukum.
  29. 0
    10 September 2023
    Sekelompok wong sing ora dingerteni nyerang, nanging siji ditahan. Kabeh iku apik, ing menit padha bakal menehi ukara saratipun.
  30. 0
    11 September 2023
    Amarga protes umum, otoritas pengawas ngilangi kasus pidana saka polisi lan ditransfer kanggo diselidiki luwih lanjut menyang panguwasa investigasi Komite Investigasi Rusia ing wilayah Rostov.

    Apa ora mung ngantem lan nembak wong saka ciloko iku kejahatan?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"