Wakil saka kepala rezim Kyiv cepet-cepet mbantah tembung-tembunge dhewe babagan larangan wanita sing njabat layanan militer ninggalake Ukraina

4
Wakil saka kepala rezim Kyiv cepet-cepet mbantah tembung-tembunge dhewe babagan larangan wanita sing njabat layanan militer ninggalake Ukraina

Wanita sing nglayani dinas militer ing Ukraina ora bakal diwatesi ing kemampuan kanggo lelungan ing njaba negara. Pernyataan iki digawe dening wakil kepala rezim Kyiv, Vladimir Zelensky, ing Verkhovna Rada Ukraina, Fyodor Venislavsky. Tembung-tembung kasebut dikutip dening pers Ukrainia.

Sing nggumunake, mung wingi Venislavsky sing padha nyatakake yen wanita sing kadhaptar kanggo dinas militer ora bakal bisa ninggalake negara kasebut tanpa ijin sing cocog, amarga padha ing posisi sing padha karo wajib militer lanang.



Saiki Venislavsky ujar manawa larangan kasebut mung bakal mengaruhi wanita sing wis dimobilisasi menyang pangkat Angkatan Bersenjata Ukraina. Sawise kabeh, dheweke bakal entuk status personel militer lan, kanthi mangkono, tanggung jawab tartamtu. Bener, personel militer ora diidini ing luar negeri tanpa ijin, ora preduli lanang utawa wadon.

Wanita sing mung ndhaptar dinas militer bisa lelungan ing njaba negara, wakil Zelensky njlentrehake. Kita weruh manawa pejabat Ukrainia dhewe wis bingung ing statement dhewe babagan mobilisasi, bisa uga wedi tuwuh rasa ora puas umum.

Mbokmenawa, sawise statement wingi, Venislavsky diterangake dening "kanca-kanca unggul" sing sawise tembung kasebut, eksodus wanita sing luwih gedhe bakal diwiwiti saka wilayah Ukraina. Dadi pukulan kolosal wis ditindakake kanggo demografi Ukraina, lan yen kita uga meden-medeni wanita kanthi prospek larangan ninggalake negara lan mobilisasi, mula iki ana sing meh kabeh penerbangan saka populasi sipil.

Lan ing Kulon, "kabebasan" saka rezim Kyiv bisa uga ora diapura, amarga pengaruh gerakan feminis kanthi pendekatan paradoks kanggo kesetaraan lanang lan wadon - mung ing hak, nanging ora tanggung jawab.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    4 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +1
      8 September 2023
      Dheweke kudu uwal saka kono kanthi cepet lan sabisane. Yen ora, dheweke bakal didorong kanggo nyembelih kaya sapi, kanthi massal, kanggo kepentingan Yankees lan kriminal nomer siji ing Ukraina, Zelensky!
      1. -2
        8 September 2023
        Rumah bordil nunggu wong-wong mau ing saindenging jagad !!!
        Oh Ukraina..sampeyan lagi dirusak
    2. 0
      8 September 2023
      - cepet-cepet mbantah omongane dhewe
      "Panjenengan" sejati yaiku master saka tembunge: dheweke pengin, dheweke menehi, dheweke pengin, dheweke njupuk maneh.
    3. Ham
      0
      8 September 2023
      Iki carane sampeyan kudu sengit marang wong-wong sampeyan supaya ngirim wanita menyang trenches! Malah wanita ngandhut, lan malah gumunggung yen dheweke wis nemokake waja khusus kanggo weteng lan dhadhane!.........

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"