Program DARPA LongShot mlebu fase anyar

42
Program DARPA LongShot mlebu fase anyar
Konsep UAV LongShot awal saka GA-ASI, 2021


Badan Proyek Riset Lanjutan Pertahanan AS DARPA terus ngetrapake program LongShot. Tujuan saka karya kasebut yaiku nggawe kendaraan udara tanpa awak kanthi fungsi nggawa lan nggunakake misil udara-ke-udara. Ing sawetara taun kepungkur, program kasebut wis ana ing tahap pangembangan desain sing kompetitif, lan saiki Agensi wis milih kontraktor sing bakal nerusake karya kasebut.



Tahap proyek


Peluncuran program riset LongShot pisanan dikenal ing Februari 2020. Banjur panyusunan anggaran militer kanggo taun fiskal sabanjure diwiwiti, lan sesambungan karo iki, sawetara kabutuhan Pentagon dicethakaké, kalebu. ing konteks pembangunan sing janjeni. Tahap pertama kerja, sing direncanakake kanggo FY2021, mbutuhake $ 22 yuta.

Setaun sabanjure, ing Februari 2021, DARPA resmi ngluncurake program Longshot lan nemtokake para peserta. Kontrak kanggo nggawe desain awal dianugerahi General Atomics Aeronautical Systems, Inc. (GA-ASI), Lockheed Martin lan Northrop Grumman. Biaya karya kasebut ora diungkapake nalika iku. Ketoke, sing sadurunge dijaluk 22 yuta dibagi antarane kontestan.

Tujuan program LongShot yaiku nggawe UAV jinis pesawat sing cocog kanggo penundaan ing platform taktis sing ana lan ing mangsa ngarep. penerbangan. Drone kasebut kudu nggawa misil udara-ke-udara sing dipandu saka jinis sing wis ana lan duwe peralatan sing bisa digunakake. Longshot kudu diluncurake saka pesawat operator lan ngirim rudal menyang situs peluncuran sing adoh, nambah radius pertempuran sakabèhé ing kompleks pesawat.

Wis ing taun 2021, perusahaan sing melu LongShot nuduhake konsep teknologi sing njanjeni, lan banjur bola-bali nerbitake bahan anyar. Ing wektu sing padha, proyek dikembangake lan direvisi. Mangkono, GA-ASI nampilake rong pilihan kanggo tampilan UAV. Konsep 2021 lan 2023 beda noticeably saka saben liyane.

Pemenang kompetisi


Nganti saiki, DARPA wis nampa dokumentasi saka pesaing, mbandhingake proyek sing diajukake lan milih sing paling sukses. Tanggal 7 September, GA-ASI resmi ngumumake yen wis nampa kontrak kanggo terus ngembangake versi Longshot. Biaya karya durung dicethakaké.


Pilihan anyar drone saka GA-ASI

Manajemen perusahaan sing menang nyathet yen ing taun-taun pungkasan akeh riset sing ditindakake, sajrone sinau lan diuji sawetara pilihan kanggo UAV sing janjeni. Asil paling apik dikirim menyang kompetisi lan menang. Saiki wis direncanakake kanggo ngrampungake desain lan pindhah menyang tahap anyar.

Ketoke, proyek UAV LongShot saka GA-ASI wis dikembangake utawa malah siap. Miturut laporan paling anyar, perusahaan pangembangan wis nggawe peralatan eksperimen lan nyiapake kanggo nyoba. Tes penerbangan pisanan dijadwalake ing Desember taun iki. Mesthine bakal diwiwiti kanthi pesawat operator, kanthi tetes, penerbangan solo lan peluncuran roket ing mangsa ngarep sing luwih adoh.

Minangka karya terus, biaya kanggo program LongShot mundhak. Dadi, ing FY 2021 budget sawijining $ 22 mayuta-yuta, lan ing 2022-23. 36 yuta dialokasikan kanggo karya kasebut. Kanggo taun fiskal anyar 2024, wiwit 1 Oktober, mbuwang direncanakake mung luwih saka $ 44 yuta. Iki bakal cukup kanggo ngrampungake perakitan prototipe lan miwiti tes.

Tampilan anyar


Sawise miwiti karya ing program LongShot, GA-ASI ngumumake tampilan babagan tampilan UAV sing janjeni. Secara total, telung konsep diterbitake kanthi fitur sing beda lan beda sing signifikan. Sing terakhir dilampirake ing siaran pers anyar babagan menangake bagean kompetitif program kasebut. Iki mbokmenawa versi pungkasan saka project sing customer kasengsem ing, lan iki sing bakal nampa pembangunan luwih.

Gambar saka GA-ASI nuduhake jinis kendaraan aerial tanpa awak sing ora biasa kanthi desain "triplane longitudinal". Nduwe fuselage sing amba lan rata kanthi garis "ora ngganggu" lan asupan udara ndhuwur sing protruding. Bagian irung nduweni buntut horisontal ngarep trapezoid. Ing tengah, dipindhah menyang buntut, ana swiwi sing disapu maju kanthi konsol rasio aspek dhuwur. Mbok konsol wis lempitan. Buntut kasebut kalebu punggung sirip cilik ing sisih ndhuwur lan stabilisator berbentuk L.

Temenan, LongShot bakal dilengkapi mesin turbojet kanthi kombinasi dimensi lan dorongan sing dibutuhake. Apa karakteristik penerbangan sing bakal diwenehake ora dingerteni. Mbok UAV bakal trans- utawa supersonik. Radius tempur iku puluhan utawa atusan kilometer.


Konsep umum UAV saka DARPA

Ing gambar kasebut, LongShot ngluncurake rudal udara-ke-udara AIM-120 AMRAAM. Mabur metu saka ngisor drone, nanging cara transportasi lan peluncuran ora bisa ditemtokake. Muatan amunisi pesawat kasebut uga ora dingerteni. Dideleng saka ukurane, UAV mung bisa nggawa sawetara misil.

Kinerja misi penerbangan lan tempur mandiri kudu dipastikan dening autopilot. Kepiye persis lan komponen apa sing bakal dibangun ora dingerteni. Fungsi lan kemampuan sing dibutuhake uga ora ditemtokake.

Modifikasi paling anyar saka pesawat tempur F-15 ditampilake minangka operator UAV kanthi misil. Ana isih siji drone liyane ing swiwine, siap digunakake. Kang menehi kritik dening dimensi kabeh unsur Komplek, operator kuwi bisa nggunakake ora luwih saka loro utawa telung produk LongShot - siji ing saben pesawat lan, bisa, siji ing fuselage. Ing wektu sing padha, pesawat kasebut nduweni kemampuan kanggo nindakake sawetara rudal kanggo panggunaan mandiri.

Karakteristik kinerja LongShot UAV saka GA-ASI ora dibeberke. Nganti saiki, perusahaan pangembangan wis mbatesi mung tampilan produk lan "demonstrasi" kemampuan utamane. Mbokmenawa, ing mangsa ngarep, pelanggan lan pelaksana proyek bakal nerbitake karakteristik lan data sing diwilang saka tes, sing bakal ngidini kita nggawe kesimpulan pisanan.

Konsep janji


GA-ASI nampa kontrak Pentagon kanggo ngrampungake pangembangan, perakitan lan uji coba prototipe LongShot UAV. Penerbangan pertama ing operator kasebut bisa ditindakake wiwit taun iki, nanging tes lengkap kanthi uji coba kabeh kemampuan lan fungsi bakal mbutuhake wektu sing cukup lan mung bakal rampung ing mangsa ngarep. Nanging, wis jelas apa drone anyar kasebut, lan ngapa DARPA lan Angkatan Udara kasengsem nggawe lan nindakake operasi kasebut.

Gagasan utama proyek kasebut cukup prasaja: sawise diturunake saka pesawat operator, produk Longshot kudu mabur menyang titik tartamtu lan nggunakake senjata pesawat sing digantung. Pendekatan iki kanggo nggunakake senjata duwe sawetara kaluwihan. Kaping pisanan, iki minangka paningkatan radius pertempuran kabeh kompleks, amarga Radius UAV ditambahake ing jangkoan pesawat lan rudal. Gumantung ing karakteristik sing terakhir, radius total bisa nambah dening atusan kilometer.


Rudal AIM-120 ing sangisore sayap pesawat tempur F/A-18. Foto: Wikimedia Commons

Panggunaan LongShot UAV kudu nyuda resiko kanggo pesawat operator. Kanggo nyerang target sing dituju, dheweke ora kudu nyedhaki jarak peluncuran rudal - iki bakal ditindakake dening drone. Bisa ditabuh dening mungsuh, nanging karusakan utawa mundhut pesawat bakal luwih sensitif.

Mbok menawa, ing kerangka program LongShot, masalah panggunaan klompok kendaraan udara tanpa awak lagi ditliti. Ing kasus iki, sawetara UAV bisa bebarengan nggoleki target udhara, disebaraké lan miwiti misil. Unit kasebut, gumantung saka ukurane, bisa diluncurake lan dikontrol dening siji pejuang.

Nganti saiki, kita mung ngomong babagan kemungkinan nggunakake rudal udara-ke-udara. Nanging, sajrone pangembangan luwih lanjut, UAV bisa uga nampa gaman kanggo nggebug lemah. Ing kasus iki, sistem tanpa awak bakal nahan kabeh kaluwihan utama lan bakal bisa nuduhake efisiensi sing dhuwur.

Link tambahan


Mangkono, Pentagon, DARPA lan kontraktor terus golek cara lan cara anyar kanggo nambah kemampuan penerbangan tempur. Minangka bagéan saka program LongShot sing lagi ditindakake, dheweke ndeleng kemungkinan ngenalake "link" tambahan ing antarane pesawat lan roket. Ide iki wis ngalami pangembangan awal, lan ing mangsa ngarep bakal dites ing praktik.

Perlu dicathet yen proyek Longshot saiki lagi digawe ing pimpinan DARPA. Iki tegese kita mung ngomong babagan demonstrator teknologi lan nyoba solusi anyar. Nggawe UAV siap tempur lengkap adhedhasar perkembangan program tetep dadi masalah ing mangsa ngarep. Sepira suwene pangembangan drone kasebut bakal diwiwiti, lan kaya apa, bakal dadi jelas mung sawise rampung bagean utama uji coba LongShot saiki.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

42 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -2
    11 September 2023
    Apa bakal dadi, apa sing arep digawe???
    1. -4
      11 September 2023
      Kutipan saka roket757
      Apa bakal dadi, apa sing arep digawe???

      "Dheweke pengin" nggawe "CC." Luwih tepate, kanggo njupuk pilot metu saka zona karusakan dening pesawat kita, lan kanggo iki, kanggo nambah sawetara karusakan saka rudal Panjenengan. Ya, dheweke ora duwe kembang watu!
    2. +5
      11 September 2023
      Kutipan saka roket757
      Apa bakal dadi, apa sing arep digawe???

      Range booster kanggo misil. Supaya sampeyan bisa nggunakake AIM-120 kanggo loro 180 km lan 400 km, gumantung ing tugas. Tahap tambahan opsional kanggo roket.
    3. +2
      11 September 2023
      Kutipan saka roket757
      Apa bakal dadi, apa sing arep digawe???

      Operator amunisi tambahan kanggo pesawat tempur, jenis "wingman sing setya". Yen kanggo serangan ing target lemah, supaya MFI ora lumebu ing wilayah sing kena pengaruh, iku isih apik, sanajan ana peluncur rudal lan ngrancang bom kanggo iki, nanging minangka operator tambahan SM RVV SD ... looking ing Kapabilitas penundaan F-15X, pitakonan muncul. Radar kasebut isih ana ing MFI, kanggo panuntun / target, mula sing ditresnani bakal murup lan nyebabake geni dhewe, sanajan "siluman". Mungkin dheweke pengin menehi ganti rugi kanggo volume senjata cilik ing generasi kaping 5 karo iki? Inggih, maneh, radar bakal menehi dhewe lan nyebabake geni ora ing drone, nanging dhewe.
      ... Iku idea muddy, Aku ora bakal utamané kasengsem ing kapasitas iki. Larang, angel, rawan. KR lan UPAB, uga kejut mirah, nanging drones massa "Geran-2" - iku sing perlu kanggo rasa seneng.
      Nanging kudu ana LOT pesawat. Kalebu inexpensive, prasaja lan murah kanggo operate pesawat serangan saged nggawe 6+ sorties saben dina. Nanging dicocogake kanggo nggunakake UAB lan senjata dipandu liyane. Iku bakal nggawe pangertèn kanggo wong-wong mau ora mung UPAB-250 lan UPAB-500, nanging uga UPAB-100 - kanggo impact massive ing garis ngarep lan cedhak mburi mungsuh nalika break liwat garis pertahanan. UPAB-100 malah Yak-130M bisa njupuk siji lan setengah kanggo rong rolas ing wektu.

      Kita uga wis kena infeksi iki - S-70 "Hunter", lan saiki lagi nggambar analog saka fantasi Amerika. Lan yen padha "Pamburu" bisa dicocogake, ngomong, kanggo mabur liwat segara lan kanggo nyerang kapal mungsuh (aku ora bakal nglilani iki kedaden liwat wilayah mungsuh), banjur sing terakhir (apa wae iku, "Kilat" utawa soko dijuluki iku. ?) iku mung omong kosong, pangalihan sumber daya lan personel desain langka. Kita butuh CR kanthi jumlah LARGE, kabeh jinis lan kanggo macem-macem tujuan. Kita butuh SAM kanthi jumlah MASSIVE. Kita butuh pejuang sing entheng (endi MiG-35S, saiki mung bakal kenek jet, nanging ing rong NEA bebarengan dadi seri massa), pesawat serangan ringan, pesawat serangan (Su-34M, kita ora duwe liyane) lan nyatane pejuang abot: Su-30SM2 kanggo Naval Aviation, Su-35S \ SM (luwih apik karo avionik, BRLC lan gaman saka Su-57) lan Su-57 (minangka pasukan khusus aviation, amarga akeh sing ora sampeyan lakoni. mbangun saiki, iku bakal isih cilik, nanging perlu nang endi wae).
      1. +1
        11 September 2023
        Kutipan saka bayard
        Kita butuh CR kanthi jumlah LARGE, lan kabeh jinis lan kanggo macem-macem tujuan

        CR ing jumlah gedhe (ora, BIG) minangka pendhudhukan boros. Iku mung ekonomi ndadekake pangertèn kanggo nggawe drone serangan sing bisa nggawa planning AB adoh ngluwihi garis ngarep lan uncalan ana. Iku kudu a) mirah, b) wicaksana.

        Ya, dheweke isih bakal ditembak. Kene sampeyan kudu nyedhiyani matématika prasaja. Yen S minangka biaya drone, lan N minangka jumlah sortie sing bakal ditindakake sadurunge ilang, M minangka jumlah bom (kita njupuk 500 kg kanthi konvensional) sing dikirim ing siji sortie, banjur S dibagi karo produk N. lan M kudu kurang biaya siji KR. Yen kondisi iki bisa ketemu, drone bisa digunakake maneh mbenerake dhewe (sanajan pitungan iki ora njupuk menyang akun biaya bom).

        Kutipan saka bayard
        KR lan UPAB, uga kejut mirah, nanging drones massa "Geran-2" - iku sing perlu kanggo rasa seneng.

        Miturut cara, bisa nggawe pesaing sing murah kanggo "Geranium" lan "Kaliber". Prototipe dikenal: V-1. Mesin ing kono gampang kaya telung kopecks. Warhead - babagan ton. Kacepetan luwih murah tinimbang Kaliber, nanging luwih dhuwur tinimbang Geranium. Jarake kurang apik (kira-kira 200-300 kilometer, EMNIP). Saiki, warhead abot kuwi meh ora perlu, bisa dikurangi, saéngga nambah jangkauan.

        Jerman, sing ana ing kahanan sing angel, ngasilake V-1 kanthi urutan 100 unit saben dina. Kita, kanthi kemewahan sumber daya, kudu, ing teori, bisa ngasilake paling ora sewu. Yen mung ana cukup chip kanggo sistem navigasi.
        1. +1
          12 September 2023
          Kutipan saka DVB
          CR ing jumlah gedhe (ora, LARGE) iku gaweyan rusak.

          Ayo ngetung?
          Biaya ekspor (!) Sistem rudal Kaliber-E ing tengah dekade pungkasan kasebut (ing brosur iklan) ing wilayah 600 - 650 ewu dolar. Mulane, kanggo Departemen Pertahanan RF biaya rudal kuwi (Kaliber, R-500 Iskander-K) ora ngluwihi 400 ewu dolar. sepuluh taun kepungkur, nalika produksi lagi diwiwiti. Amarga sifat massa / serial saka produksi ing dasawarsa pungkasan, iku wis alamiah mimpin kanggo abang ing biaya, lan mulane rega tuku kanggo Wilayah Moscow. Ayo kita nganggep yen rega tuku saiki ora luwih saka 350 ewu dolar. Nanging paling kamungkinan - watara 300 ewu.
          Coba nomer iki.
          Saiki ayo mbandhingake sistem rudal iki karo ... Geranium-2 nyerang UAV.
          Warhead - kira-kira 50 kg. (lawan 450 kg kanggo "Kaliber" lan R-500).
          Biaya kira-kira 30 - ewu 50. Nanging ing kasunyatan kita, njupuk menyang akun kerumitan ngirimaken komponen, kita ngira (ati-ati) biaya serial "Geranium-2" ing 35 - 40 ewu dolar.
          Oops... Lan ing recalculation saka biaya 1 kg. unit tempur, kita wis tekan paritas. Nanging biaya produksi Republik Kyrgyz bakal terus mudhun. Amarga produksi massal lan payback saka aset tetep baris produksi. Aku ora bakal kaget yen biaya tuku CD iki liwat wektu (utawa wis?) Bakal bab 250 ewu dolar.
          Saiki ayo goleki UAV sing diusulake kanthi hulu ledak 500 kg.
          Apa sampeyan bisa mbayangno ukurane? Ing sawetara kacepetan luwih murah, iku (UAV) mbutuhake wings karo sawetara wilayah luwih gedhe. Lan mesin ... Kang siji? Piston? Apa iki kasedhiya? Turboprop? Dadi mesthi ora bakal luwih murah tinimbang mesin turbojet sumber daya sing murah kanggo Republik Kyrgyzstan.
          Saiki ayo mbandhingake. Apa isine CD lan UAV lan kepiye bedane?
          Jinis mesin, kacepetan lan desain airframe. Pamblokiran pandhu arah bisa meh padha.
          Lan apa sing kita deleng?
          UAV karo hulu ledak 450 - 500 kg. bakal duwe mesin kanthi biaya sing padha karo Republik Kyrgyz, pesawat udara lan lebar sayap sing luwih gedhe, luwih katon ing radar lan luwih rentan marang sistem pertahanan udara lan pejuang.
          Maksude???
          Iki tegese mesthi ora bakal luwih murah lan mesthi ora bakal nindakake tugas sing luwih apik!
          Dadi apa kanggo akordion tombol?
          Nanging minangka pembawa hulu ledak 50 kg. , kanthi sawetara rudal lan ukuran cilik ... lan regane 35 - 40 ewu dolar. - iki bab banget! Kanggo mesthekake nggunakake massive, kanggo distribusi luwih fleksibel saka target kanggo pertahanan rudal lan UAVs kuwi, kanggo nggawe tension tempur pancet kanggo nimbali udhara mungsuh lan nggedhekake konsumsi pluru lan pluru sing luwih larang marang mirah "Geraniums".
          Kutipan saka DVB
          V-1. Mesin ing kono gampang kaya telung kopecks. Warhead - babagan ton. Kacepetan luwih murah tinimbang Kaliber, nanging luwih dhuwur tinimbang Geranium.

          Apa sampeyan ngomong babagan ... "V-1" utawa apa? Militer kita nilar ing paruh kapindho 40s. Amarga efisiensi sing kurang lan kerentanan sing ekstrim. Napa kita butuh sing anyar yen kita duwe Geranium?
          Lan UPAB wis mabur kanthi jarak 40 nganti 100 km. Meneng mesin murah cilik menyang bokong, padha bakal terus-terusan fly 100 - 150 km. Dheweke murah, ana akeh FAB ing gudang, lan produksi massal bisa digayuh kanthi cepet lan murah.
          Lan iku - kabeh posisi ing babagan jangkoan, daya lan macem-macem aplikasi wis ditanggulangi. Pitakonan mung yaiku NUMBER lan tingkat sing mlebu ing pasukan.
          Dadi bali menyang baris pisanan kirimanku lan priksa manawa produksi CD sing paling gedhe (lan gampang diprodhuksi) ora boros, mulane ora entek, lan ekonomi isih ora ambruk. .
          Saiki luwih akeh "geranium" sing bakal mlebu pasukan saben dina, produksie ora berkembang malah kaping pirang-pirang, nanging kanthi pesenan gedhene, UPAB - uga, produksi CD saya tambah akeh. Formasi anyar, resimen udhara lan brigade penerbangan garis ngarep disebarake, sumber daya dikumpulake kanggo perang sing dawa ora ana "Ukraina".
          Miturut cara, produksi tank T-80 wiwit wiwitan / diterusake ing Omsk. Lan iki saliyane kanggo kasunyatan sing wis mutusaké kanggo modernize kabeh T-80s saka panyimpenan lan bali menyang layanan.
          Apa sing diomongake?
          Ing kahanan kapitalisme sing menang?
          Lan iki tegese "kaya" ing Federasi Rusia, biaya lan program jangka panjang kasebut ora bakal diidini. Wiwit dhuwit dileksanakake lan produksi kasebut dikembangake, tegese perang / konfrontasi bakal suwe, tanpa kompromi, lan kita siyap kanggo iki lan mulane nyiapake.
          Mulane, ora mung akeh CD, nanging uga akeh. Kaya UAV, pesawat, tank, cangkang, kartrid ... Iki wis kasunyatan kita.
          1. 0
            12 September 2023
            Kutipan saka bayard
            Lan apa sing kita deleng?
            UAV karo hulu ledak 450 - 500 kg. bakal duwe mesin kanthi biaya sing padha karo Republik Kyrgyz, pesawat udara lan lebar sayap sing luwih gedhe, luwih katon ing radar lan luwih rentan marang sistem pertahanan udara lan pejuang.

            Ya, iku persis apa aku panginten, sing ing inti kita kudu nggawe CD bali.

            Aku ora setuju babagan "ukuran sing luwih gedhe". Yagene bakal dadi luwih gedhe? Bobot saka hulu ledak padha. Sampeyan kudu njupuk bahan bakar luwih kanggo nggawe cukup kanggo trip bali, ya. Nanging UAV bakal mabur maneh tanpa bom, lan bahan bakar luwih sithik. Dheweke uga butuh peralatan landing kanggo kebangkrutan, nanging iki ora bobote. Mungkin satus kilogram. Sampeyan bisa njupuk engine padha, mung nginstal loro mau. Bobot liyane plus 80 kg.

            Umumé, bobot wiwitan CR sing bisa digunakake maneh bisa dikira kira-kira siji setengah kaping luwih gedhe tinimbang CR murni. Wilayah sayap kudu ditambah kira-kira jumlah sing padha. Ora ana sing luar biasa, kaya sing kita deleng. Biaya bisa dikira kira-kira loro nganti telu luwih gedhe. Mangkono, yen sampeyan bisa mbukak kaping telu, iku wis mbayar dhewe.

            Nanging, biaya wiwitan ora dianggep ing kene. Nanging kanthi mung siji lan setengah bobot, dheweke ora kudu luwih gedhe. Bukak, mesthi, saka operator pesawat.

            Pilihan liyane yaiku desain UAV serangan sing anyar. Ora ketok. Yaiku swiwi mabur. Ing kene, mesthine, "pipa kanthi swiwi" bakal luwih larang. Kira-kira - kanthi urutan gedhene. Banjur, kanggo efek ekonomi, tingkat kaslametan paling sethithik 10-20 bakal dibutuhake. Carane nyata iki, aku ora ngerti.

            Apa ana sing mriksa efektifitas sistem pertahanan udara Ukraina nglawan target siluman nganggo EPR, kaya F-117? Aku ora ngerti.

            Kutipan saka bayard
            Apa sampeyan ngomong babagan ... "V-1" utawa apa? Militer kita nilar ing paruh kapindho 40s. Amarga efisiensi sing kurang lan kerentanan sing ekstrem

            Efisiensi kurang - amarga sistem panuntun sing ilang. Jerman mung ngluncurake "mubeng London".

            Kerentanan banget - nyuwun pangapunten, amarga apa? Ya, biyen wong Inggris nggebug wong-wong mau. Maneh, amarga padha mabur kaya kumpul geese ing rute sing padha, tanpa ngganti dalan utawa ketinggian - langsung menyang London. Saiki, dheweke bisa maneuver ora luwih elek tinimbang Geranium lan Kaliber. Lan kerentanan bakal ing tingkat sing padha.

            Kauntungan saka Kaliber yaiku biaya sing murah. Mesin ora luwih rumit tinimbang blowtorch.

            Kauntungan saka Geranium yaiku hulu ledak sing luwih kuat. Biasane, saka 100 nganti 500 kg. Yen perlu - malah nganti sewu. Miturut cara, bisa uga luwih murah tinimbang Geranium. Maneh amarga mesin.

            Kauntungan saka UPAB yaiku jangkauan. Kira-kira - 500 km. Nanging gumantung ing warhead. Kanthi hulu ledak 100 kilogram sampeyan bisa mabur luwih saka Geranium.

            Kutipan saka bayard
            priksa manawa produksi CD sing paling akeh (lan gampang diprodhuksi) ora boros, mulane ora entek.

            Tambah kaping pirang-pirang ing jumlah wiwitan ora katon. Tegese, ora bisa nggedhekake produksi sajrone setaun setengah. Paling kamungkinan - sabenere amarga biaya dhuwur.

            Kutipan saka bayard
            Saiki luwih akeh "geranium" sing bakal mlebu pasukan saben dina, produksie ora berkembang malah kaping pirang-pirang, nanging kanthi pesenan gedhene, UPAB - uga, produksi CD saya tambah akeh. Formasi anyar, resimen udhara lan brigade penerbangan garis ngarep disebarake, sumber daya dikumpulake kanggo perang sing dawa ora ana "Ukraina".
            Miturut cara, produksi tank T-80 wiwit wiwitan / diterusake ing Omsk. Lan iki saliyane kanggo kasunyatan sing wis mutusaké kanggo modernize kabeh T-80s saka panyimpenan lan bali menyang layanan.
            Apa sing diomongake?

            Sing kabeh iki bisa dadi optimisme unjustified. Pungkasan taun ing musim semi kita dikandhani manawa pabrik Orion makarya ing telung shift lan dheweke bakal miwiti mabur ing wedhus. Kita isih ngenteni.

            Ing mangsa panas iki padha ngandika sing Lancets bakal banget rauh (secara harfiah ing Agustus) wiwiti diprodhuksi en masse, lan padha bakal fly meh ing volleys. Kita ngenteni maneh.

            Aku ora pracaya bab T-80 ing kabeh durung. Lan aku malah mikir iki idea bodho. KAZ punika ingkang kedah kita produksi kanthi jumlah ingkang kathah. KAZ, lan ora tank defenseless marang ATGMs lan drones. Apa ana sing mikir yen kita bisa ngasilake tank luwih cepet tinimbang Kulon lan Ukraina ngasilake drone FPV?
      2. +3
        11 September 2023
        Ora larang, media kuwi kira-kira 5-10 kaping luwih murah tinimbang MFI. Sebutan target rudal AS bisa liwat jaringan link 16, lan bisa dituduhake dening pesawat AWACS, sing radar luwih kuat tinimbang radar tempur. UAV kuwi bisa emit EPR saka fighter lengkap, mangkono njupuk geni mungsuh, lan ilang luwih murah tinimbang f15/16/35. Kanggo rega siji f35, sampeyan bisa tuku 5 kasebut, yen saben nggawa 4 misil jarak menengah, mula 20 rudal sekaligus, UAV kasebut bakal bisa maju lan secara harfiah ngebom mungsuh kanthi pluru, lan sanajan ora ana dhukungan AWACS (sing ora mungkin) lan sebutan target bakal teka saka radar pejuang, mula mungsuh bakal tabrakan pisanan karo UAV kasebut. Lan diwenehi Starlink, bisa uga piranti kasebut ora mbutuhake MFI, mula bakal dikontrol saka lemah nganti ewonan kilometer, lan sebutan target bakal diwenehake dening AWACS.
        UAV kasebut minangka masa depan.
        S-70 beda-beda, luwih gedhe lan luwih abot, biaya kasebut paling cedhak karo LKM entheng / medium.
      3. +2
        11 September 2023
        Kita butuh AWACS, kendaraan ngisi bahan bakar, UAV saka ER lan mung nganggo EOS sing apik, Su-57 karo Su-75 (kanthi manunggal gedhe ing antarane), lan iki minangka UAV wingman. Pesawat serangan ora nuduhake awake dhewe ing Distrik Militer Lor, serangan maksimal kanthi pitching, Fab500 karo UMPC luwih efektif babagan iki. Su-34 saiki sibuk ngebom karo UMPC, sing bisa ditindakake dening LKM konvensional, nanging Su-34 ora bisa nindakake fungsi pejuang. Napa kita butuh Su-35 nalika kita duwe Su-57 ora jelas; saiki 35ka manggoni jalur produksi ing Komsomolsk; luwih cepet kita ngalih menyang produksi skala gedhe saka 57x, luwih murah tuku lan sing luwih murah operasi bakal. Su-75 dibutuhake minangka versi murah saka 57, diwenehi unifikasi nyatakake, yaiku, nguwasani produksi 75k bakal relatif prasaja, lan 57 bakal entuk manfaat saka iki amarga ana akeh komponen sing padha. Kita kudu ngupayakake pasangan iki ing penerbangan garis ngarep. Lan kanggo mbantu wong-wong mau ana wingmen sing setya, sesederhana mungkin, mung mabur wadhah kanthi gaman.
        AWACS butuh puluhan, kira-kira seket.
        Ana atusan ngisi bahan bakar.
        MFI (su57, su75) liwat sewu.
        Sampeyan butuh akeh wingman sing setya, kaya UAV liyane.

        Terjangkau:
        - Kaping pisanan, sampeyan butuh jaringan ijol-ijolan data, kaya link 16 ing AS. Lan ing mangsa ngarep, gawe satelit kaya Starlink.
        - Sabanjure, kita butuh peralatan pengintaian, kaya sing dak tulis ing ndhuwur babagan AWACS lan UAV, saliyane, pejuang saiki butuh wadhah kanthi optik sing apik. Ketoke dheweke wis ngrancang nginstal EOS sing apik ing Su-75.
        - Banjur sampeyan kudu decoys kaya MALD ing kombinasi karo pengintaian apik, iki bakal ngidini sampeyan numpes pertahanan udhara mungsuh, mangkono entuk dominasi udhara liwat wilayah mungsuh.
        - Ing istilah senjata, karo URVV kabeh misale jek ora ala, sanajan tinimbang R37 R77PD bisa dadi luwih apik, nanging iki titik kontrovèrsial. URVP uga ora katon ala, kita mung butuh luwih akeh. PRR luwih akeh dibutuhake lan kudu dipandu satelit, supaya yen sinyal kasebut ilang, dheweke ora bakal mabur kanthi inersia nanging kanthi satelit. UMPCs wis relatif ditanggulangi masalah bom, nanging kita uga kudu UMPCs karo panuntun dhumateng laser kanggo obah target.

        Kabeh iki bisa digawe ing 15 taun yen ana kaputusan kuwat lan padha wiwit gumantung ing aviation, lan ora ing armada lan sistem pertahanan udara.
        1. +1
          12 September 2023
          Kutipan: RondelR
          We kudu AWACS, refuelers

          Dadi ing taun 2010, program tuku 50 unit disetujoni. A-100, 50 pcs. Il-78MD-90A lan 200 pcs. Il-76MD-90A kanggo VTA. 13 taun wis liwati ... produksi serial Il-76MD-90A durung diwiwiti (sing ana piecemeal, ora serius), A-100 ora tau lair. Malah program kanggo modernisasi Soviet A-50 kanggo A-50U degenerated dadi apa-apa ing wangun 6 - 7 pesawat modern ... liwat 15+ taun.
          Yen "Vega" wis nguwasani anggaran kanthi tenang kabeh taun iki, lan Wilayah Moskow (lan ing Wilayah Moskow iki Layanan Logistik. belay wong bodho duka negatif wis tunangan) ora ngontrol, ora mbiayai kanthi bener, ora ngukum saboteurs ... apa sing bisa kedadeyan?
          Dina iki, ing masalah AWACS lan tanker bahan bakar, ana rong masalah utama - ora ana pesawat nyata ing produksi kanthi basis mesin kasebut bisa dileksanakake, lan ora ana kompleks AWACS sing nyata kanggo pesawat kasebut. Dhiskusi sing saiki luwih wicaksana nggunakake Tu-214 minangka basis tinimbang Il-76 ... tetep mung ngobrol. Pengisi bahan bakar... Ing pesawat tempur lan garis ngarep, masalah iki bisa dirampungake sementara kanthi nglatih maneh Su-24M2 kanthi umur layanan sing isih dadi bahan bakar kasebut, sing saben bisa ngisi bahan bakar siji pesawat tempur abot saben penerbangan. Iki wis kedaden ing siji wektu karo Tu-16 lan M-4. Lan kanggo sawetara wektu masalah iki bisa dibusak kanggo TA. Sanajan ing negara kita ora akut - para pejuang lan FB kita duwe pasokan bahan bakar ing papan sing gedhe banget lan, umume, cukup.
          Kutipan: RondelR
          Pesawat serangan kasebut ora nuduhake awake dhewe ing Distrik Militer Utara, serangan pitching maksimal

          Aja galau minimal karo maksimum, serangan pesawat ing Northern Military District bisa banget hard. Lan sapa sing kudu disalahake amarga dheweke ora nggabungake kemungkinan nggunakake senjata sing dipandu? Padha bisa mbuwang bom serangan padha ora Samsaya Awon saka Su-34. Uga, UPAB-250 ing desaine bakal cocok lan efektif. Lan yen UPAB-100 uga katon (lan mung ana tumpukan FAB kasebut ing gudang), mula iki luwih akeh - kerja kanggo pesawat serangan. Nanging armada Su-25 wis lawas, ora akeh lan padha banget melu ing pertahanan udara. Dadi modernisasi saiki meh ora bisa ditindakake. Nanging Yak-130M kanthi mesin anyar, sing saiki digambarake minangka pesawat serangan ringan, kudu digawe kanthi cepet kanthi kemampuan kanggo nggarap UAB. Lan menehi hak asuh garis ngarep lan cedhak wilayah mburi kanggo operasi UPAB-250 lan UPAB-100. Lan kanggo Su-34, ninggalake UPAB-500\1500\3000 sing luwih abot.
          Kutipan: RondelR
          Su-34 saiki sibuk ngebom karo UMPC, sing bisa ditindakake dening LKM konvensional,

          Mesthi ora ana sing bisa nindakake iki luwih apik tinimbang Su-34. ana ora perlu kanggo disambi penerbangan fighter karo soko sing ora khas kanggo iku lan temenan bakal nggawe Samsaya Awon. Lan kayane Kementerian Pertahanan lan Staf Umum ngerti iki. Kanggo saka sangang resimen udara sing mentas ditugasake, mung siji sing bakal dadi pejuang. Kabeh liyane drum. Lan amarga kita duwe mung siji pesawat serangan ing produksi, iku tegese kabeh 8 (utawa 7, yen siji resimen bakal kawangun kanggo YES) bakal ing Su-34M, kang dadi ora seneng. Mikir bab apa persis kaputusan THIS digawe.
          Lan kanthi cara, pilot banget muji Su-34. Lan kabin waja uga. Nanging sing utama yaiku komposisi avionik, sing cocog kanggo kabeh jinis misi serangan. Lan ora perlu nuntut perang udara saka dheweke. Mesthi wae dheweke bisa, nanging luwih becik supaya dheweke diiringi misi kanthi Su-35S utawa Su-57. Minangka kudune.
          Kutipan: RondelR
          Napa kita butuh Su-35 nalika duwe Su-57?

          Apa dheweke pancen ana?
          pira?
          Skuadron?
          Nalika ana paling ora 2-3 resimen lengkap, bakal bisa ngomong sing ana. Ing sawetoro wektu, kita mung duwe Su-35S, Su-30SM (karo avionik kuna) lan ... Su-27SM3.
          Kutipan: RondelR
          Su-75 dibutuhake minangka versi murah saka 57, diwenehi unifikasi nyatakake

          Aku ora bakal ngetung pesawat iki ing 7 - 10 taun sabanjure. Iku mung ora ana ... kajaba kanggo mockup plywood. Ora ana mesin lengkap (AL-41F-1S kanggo maksud iki ... mung cocok kanggo "tataran pisanan"), lan karo sing wis ana ora bakal cemlorot karo kabeh werna sing pantes. Sajrone perang, njupuk risiko kasebut ... pati lan liya-liyane.
          Apa sampeyan siyap main karo pati ing skala kabeh Negara lan kabeh Rakyat? Aku ora bakal .
          Mulane, solusi ing kene lan saiki yaiku produksi serial MiG-35S ing loro pabrik MiG, sing duwe kabeh peralatan kanggo iki. Lan karo wong-wong mau bakal nutupi ceruk LFMI, saéngga njamin produksi massal pesawat militer. Kendaraan abot dhewe mesthi ora bisa perang dawa. Mulane, kanthi basis sing padha karo Su-34M, Su-30SM2 (kanggo Naval Aviation), Su-35S\SM (nganti Su-57 rampung) lan Yak-130M (minangka pesawat serangan ringan), perlu ing kabeh kapasitas kasedhiya kanggo iki (lan iki loro ASZ MiG) kanggo miwiti produksi MiG-35S karo AFAR. Lan saben wong sing ngganggu iki kudu diseret menyang Pengadilan.
          Kutipan: RondelR
          tinimbang R37, mbok menawa R77PD luwih apik,

          Ora. A engine ramjet kanggo RVV saka kelas iki larang banget. mulane padha nilar lan mandheg nyambut gawe. Amerika Serikat uga pengin njupuk rudal Prancis menyang layanan, nanging padha ngitung pinten sing dibutuhake lan pira regane lan ... nolak. Iku luwih gampang kanggo nggawa mesin turbofan dual-mode saka RVV SD conventional kanggo paramèter padha. Lan R-37 minangka rudal kanggo tugas sing beda-beda - ngalahake pesawat AWACS, pengebom operator rudal, tanker, RTR, lan pesawat PLO. Sing. target sing bisa maneuver sithik ing jarak 300 - 400 km.
          Kutipan: RondelR
          Kita uga kudu UMPC karo panuntun dhumateng laser kanggo obah target.

          Kanggo tujuan iki, ASAP kudu "kaliber" sing luwih entheng. Ayo ngomong UPAB-100. Kanthi kamungkinan planning kanggo 50 - 70 - 100 km. Lan sampeyan malah bisa njaluk kepala kanggo panuntun dhumateng saka Krasnopol.
          Kutipan: RondelR
          Kabeh iki bisa digawe ing 15 taun

          Sampeyan kudu ditindakake kanthi cepet lan tanpa fantasi sing ora perlu lan rencana licik kanggo nambah wong sing melu. Yen ora, bakal kaya ing WWI lan REV - kanthi asil pungkasan sing padha.
          1. +1
            12 September 2023
            Kutipan saka bayard
            Saiki luwih wicaksana digunakake minangka basis

            L-410.

            Kutipan saka bayard
            lan ora ana kompleks AWACS sing nyata kanggo pesawat kasebut

            Radar pejuang saka generasi sadurunge bisa diadaptasi minangka ersatz. PFAR cukup cocok. Siji saben papan. Sing utama saiki dudu rekaman deteksi deteksi F-35, nanging kontrol terus-terusan ing wilayah udara ing garis ngarep lan zona wates.
            1. 0
              13 September 2023
              Kutipan saka DVB
              L-410.

              Ora diprodhuksi maneh ing Rusia, lan mesin kasebut diimpor. Wilayah Moskow ora bakal nganggep iki. Uga ora amarga karakteristik kinerja sing winates - pesawat kasebut cilik banget lan ora bisa patroli nganti suwe.
              Kanggo nyelehake radar sing cukup kuat ing papan kanthi jarak deteksi gedhe (paling ora 650 km), lan ing wektu sing padha njaga tugas tempur cukup suwe kanggo nyelehake ing paling sethithik 8 operator / navigator panuntun + grup RTR, pangkalan kasebut. kudu pesawat saka paling kelas Tu-214. Dheweke uga kasedhiya ing tangki Aeroflot lan UAC; bisa dijupuk lan diowahi ... yen mung ana peralatan iki.
              "Vega" iku kabeh babagan .... tresna iku.
              Kutipan saka DVB
              Radar pejuang saka generasi sadurunge bisa diadaptasi minangka ersatz. PFAR cukup cocok.

              Radar kasebut bisa terus-terusan ora luwih saka sawetara puluhan menit. Lan saliyane radar dhewe, sampeyan uga butuh kompleks sistem kontrol otomatis, pemetaan topografi, komunikasi sing aman ... Komplek kabeh dibutuhake ing kana.
              Yen sampeyan butuh paleo, sampeyan mung bisa nyilih Ka-27M sing dimodernisasi saka Angkatan Laut, duwe radar tampilan sisih sing cukup kuat. Nanging ana uga sawetara lan Armada bisa ditinggal tanpa helikopter PLO.
              Yen Vega lan tanduran Beriev isih urip, mula kita kudu nindakake apa sing bisa ditindakake. Paling ora miwiti kompleks modernisasi kanggo A-50U kaya printer edan lan nginstal ing Tu-214 sing wis ana. Yen sampeyan kerja keras, sampeyan bisa entuk sawetara rolas dhewe. Ora bakal pas karo Tu-214 (uga, sampeyan ora ngerti, sanajan kudu ... yen ora bisa digunakake karo jamur), sijine ing Il-76 - mulihake, modernisasi lan nginstal. Sawise kabeh, ana rencana kanggo 2015 - 2016. drive 100 Il-76MD liwat pemugaran lan modernisasi. Dadi, bisa uga saiki paling ora sawetara rolas bisa?
              Sing paling angel ora ana radar kanggo AWACS, nanging kabeh kompleks peralatan lan piranti lunak. Lan nganti saiki, paling ora, kita wis ngasilake kompleks kasebut kanggo A-50U. Dadi kita kudu ngusir - saka awal, utawa paling ora modernisasi sing isih ana. Lan ing jangkah frantic.
              Nanging kita manggon ing Federasi Rusia ... ing ngendi kabeh "kaya ing Nicholas 2".
              1. 0
                13 September 2023
                Kutipan saka bayard
                Ora diprodhuksi maneh ing Rusia

                Ing asas, iku diprodhuksi ing UZGA. Bener, kaya sing ditulis Wikipedia, produksi wis mandheg wiwit taun kepungkur amarga ana sanksi. Aku ora mikir sing angel kanggo localize produksi komponen. mesin VK-800S wis diprodhuksi individu. Umumé, masalah kasebut katon ora bisa diatasi. Ing sawetoro wektu, sampeyan mung bisa tuku barang bekas, malah ing luar negeri.

                Kutipan saka bayard
                Kanggo nyelehake ing radar sing cukup kuat kanthi jarak deteksi gedhe (paling ora 650 km), lan ing wektu sing padha njaga tugas tempur cukup suwe kanggo nyelehake ing paling sethithik 8 operator / navigator panuntun + grup RTR

                "Aku ora peduli karo lemak, muga-muga aku isih urip." Hawkeye piye wae bisa tanpa kabeh kemewahan iki.

                Kutipan saka bayard
                Radar kasebut bisa mlaku terus-terusan ora luwih saka sawetara puluhan menit.

                Mesthi wae dheweke butuh pendinginan ekstra. Maneh, tugas kasebut ora bisa ditindakake. Mesthine ana cukup ruang ing L-410; iku dudu pejuang.

                Kutipan saka bayard
                Sampeyan mung bisa nyilih Ka-27M modern saka Angkatan Laut, nduweni radar sisih sing cukup kuat.

                Miturut cara, iki uga pilihan sing apik. Aja njupuk helikopter, mesthi, nanging nggawe radar padha karo helikopter iki.

                Kutipan saka bayard
                Lan nganti saiki, paling ora, kita wis ngasilake kompleks kasebut kanggo A-50U. Dadi kita kudu ngusir dheweke - sanajan saka awal

                Kaping pisanan, iki ora nyata. Bandhingake kemampuan produksi L-410 (rong puluh unit saben taun ing fasilitas sing ana) lan Il-76. Sareh, carane adoh saka LBS sampeyan bakal resiko ngirim A-50U? Aku ora bakal resiko nyedhaki 200 km. Nanging perlu kanggo ndeteksi, antarane liyane, UAV mabur meh antarane wit.
          2. +3
            12 September 2023
            Aku ora bakal nyalahake kabeh ing VEGA; kanggo wiwitan, kita duwe masalah gedhe karo basis komponen. Lan kapindho, ana wektu nalika ngenteni 2 taun kanggo IL-76 kanggo nginstal radar kanggo karya ing A-100. Dheweke mung ora diwenehi dhuwit. Minangka kanggo pabrik, kita duwe masalah karo AVIASTAR, padha ing verge bangkrut, Managers ing pabrik kudu diganti.
            Tanpa bahan bakar, ora mungkin nindakake operasi jangka panjang kanggo ngilangi pertahanan udara; kita pancene butuh bahan bakar.

            Su-25 nduweni langit-langit 7000 meter, kanggo jarak maksimum UMPC diturunake saka dhuwure udakara 12 km, lan kacepetan kurang saka 1000 km saben jam, mung bakal mbuwang UMPC kasebut ing jarak kaping pirang-pirang kurang. Yak130 banjur nduweni 12.5 km lan kacepetan kira-kira 1000 km saben jam, yaiku, kanthi harfiah kudu ngluwihi watesan lan ora bakal tekan jarak maksimal. Iku ora stormtroopers sing wis outlived migunani.

            Kutipan saka bayard
            Mesthi ora ana sing bisa nindakake iki luwih apik tinimbang Su-34

            Apa sing bisa ditindakake Su-34 sing ora bisa ditindakake wong liya? contone Su-30? Su-34 iku luar biasa abot, iku luwih angel kanggo nggayuh paramèter kacepetan dibutuhake, lan mesin sing ora pati roso. Dheweke mung ora bisa maneuver lan yen ana darurat, dheweke luwih angel nggawe maneuver evasive. Kosok baline, luwih elek tinimbang 30-an sing padha kanggo tujuan sing padha.

            Kutipan saka bayard
            Lan kayane Kementerian Pertahanan lan Staf Umum ngerti iki. Kanggo saka sangang resimen udara sing mentas ditugasake, mung siji sing bakal dadi pejuang. Kabeh liyane drum.

            Inggih, sing kelangan, apa bisa ngomong) tansah nalika Kamentrian Pertahanan nglawan tren donya, iku bisa metu dadi apik, contone, hephaestus, lan ora modul koreksi bom ... nanging ora, padha omong kosong ana lan sawise mundhut abot. padha teka ing UMPC, uga banjur padha bisa Pethel bolt ing UAV iku mbantu kita? Nalika padha marang kita ana, sing UAV mung apik marang sawetara negara ringkih, nanging ora, sing uga salah, lan kita duwe masalah ageng karo pengintaian amarga UAVs banget. Saben Kamentrian Pertahanan nglawan tren donya, iki dadi pitakonan ... ana ing China, ing Amerika Serikat, ing Eropa iki, dheweke ora bodho, lan ora ana gunane dheweke ninggalake pengebom garis ngarep. MFI uga bisa nyelehake bom sing dipandu, lan bakal nindakake iki luwih apik tinimbang pengebom garis ngarep khusus, amarga luwih gampang maneuver, bakal bisa nyingkiri lan bakal luwih gampang tekan paramèter kacepetan lan ketinggian sing diwenehake. Lan sing paling penting, MFI bisa nembak pesawat mungsuh. Contone, yen kita mbayangno konflik hipotetis ing ngendi ana rong pihak, siji duwe 100 pesawat tempur Su-30, lan liyane duwe 50 Su-30 lan 50 Su-34. Banjur sisih pisanan bakal cepet numpes pejuang kaloro lan mung moyoki Su-34, lan banjur miwiti bombing. Penerbangan garis ngarep kudu diwakili mung dening pesawat cilik, ora nyerang pesawat, ora ngebom, kabeh iki ora perlu.
            Kutipan saka bayard
            Apa dheweke pancen ana?
            pira?
            Skuadron?

            Ya, ana, 6 bêsik, lan nganti kita miwiti ngalih massal lan gumantung ing wong, padha bakal tetep larang lan ing seri cilik.

            Kutipan saka bayard
            Aku ora bakal ngetung pesawat iki ing 7 - 10 taun sabanjure. Iku mung ora ana ... kajaba kanggo mockup plywood. Ora ana mesin sing lengkap (AL-41F-1S kanggo iki ... mung cocok kanggo "tataran pisanan"),

            Mesthi ana unifikasi dhuwur banget karo Su-57, siji radar (mung nomer PPM sing luwih cilik), mesin sing padha (al-51, ketoke ing pungkasan tes), malah ana kompartemen siji-siji. Kanthi penyatuan kasebut lan karsane panguwasa, bisa diadopsi menyang layanan sadurunge pungkasan ulang tahun kaping 10.
            Aku malah ora bakal nimbang Mig-35; isih bakal njupuk sawetara taun kanggo sijine menyang produksi lan ora duwe wektu kanggo SVO sembarang. Radar Zhuk-A isih durung siyap lan mentah, Mig-35 isih kudu ditingkatake. Kajaba iku, maneh, ora ana gunane nggawe pejuang entheng / medium tanpa manunggal karo sing abot, nanging MIG duwe kabeh liya, mesin sing beda, radar sing beda.

            Kutipan saka bayard
            Ora. A engine ramjet kanggo RVV saka kelas iki larang banget. mulane padha nilar lan mandheg nyambut gawe.

            Endi sing larang? MBDA Meteor didol kanggo 2 yuta euro ing Brazil, lan AIM 120C7 didol kanggo ekspor kanggo 1.8 yuta dolar, prabédan ora gedhe. Lan mesin roket propelan padhet konvensional ora bakal dibandhingake karo ramjet, ora ing jarak, ora energi. Ing siji, mesin mlaku luwih saka menit, ing liyane, maksimum 15 detik, uga, ing R-37, mbokmenawa detik 30. Mesin ramjet bakal mabur luwih lan ing babagan pungkasan bakal duwe energi gedhe.
            Ing tangan liyane, kauntungan saka R-37 kacepetan Fantastic sawijining, kang nyuda wektu reaksi mungsuh.

            Kutipan saka bayard
            Kanggo tujuan kasebut, penyerap kejut kudu "kaliber" sing luwih entheng.

            Kanggo apa? lan 250 bakal nindakake. Kit Pavey padha dipasang nganti mk84, sing ana ing sangisore ton.

            Kutipan saka bayard
            Sampeyan kudu ditindakake kanthi cepet lan tanpa fantasi sing ora perlu lan rencana licik kanggo nambah wong sing melu.

            Iki ora bakal kelakon, mesthi) amarga Putin dadi kuwasa, lan dheweke dadi penjamin rencana licik lan pengayaan wong sing melu)
            1. +1
              12 September 2023
              Kutipan: RondelR
              Su-25 nduweni langit-langit 7000 meter

              Nilai sinus ing jaman perang dikenal nganti papat. Lan babagan Su-25 ana crita saka pilot Afghan sing padha munggah ing meh 15 ewu, lan saka ing kono padha nyilem karo bom. Mung kanggo iki sampeyan butuh setelan dhuwur-dhuwur.
            2. 0
              13 September 2023
              Kutipan: RondelR
              Aku ora bakal nyalahake kabeh ing VEGA; kanggo wiwitan, kita duwe masalah gedhe karo basis komponen.

              Pasemon iki wis keprungu ing ilat suwene 15 taun kepungkur. Sawise kabeh, kita duwe kabeh peralatan liyane ing hodgepodge, nanging masalah lagi ditanggulangi. We gawé sistem pertahanan udhara, mabur aviation pertempuran, pertahanan rudal, ICBMs, etc. Apa iki bisa dadi sabotase?
              Kutipan: RondelR
              Babagan pabrik, kita duwe masalah karo AVIASTAR, padha ing verge bangkrut

              Lan sapa sing nggawa kanca-kancane sing mlarat?
              Apa Knight of Malta ora nggunakake skema pembayaran licik liwat silihan bank? Kanthi wektu tundha pembayaran kanggo produk sing dikirim lan kontraktor dikenai denda liwat pengadilan?
              Sing, alesan maneh subyektif. Adhedhasar lack of kontrol lan permissiveness.
              Kutipan: RondelR
              Tanpa bahan bakar, ora mungkin nindakake operasi jangka panjang kanggo ngilangi pertahanan udara; kita pancene butuh bahan bakar.

              Nyatane, kabeh penerbangan tempur kita adhedhasar pejuang abot kanthi radius sing gedhe banget lan ora ana PTB. Dadi kanggo penerbangan taktis, masalah kasebut ora penting banget kanggo kita. Pungkasan, sampeyan bisa nggunakake Su-24 kanggo sawetara wektu minangka tanker kanggo wong-wong mau, sing dicocogake kanggo iki, uga duwe set peralatan outboard kanggo iki. Saiki kita kudu duwe sekitar 200 Su-24 ing layanan. Dheweke ora bakal diidini perang maneh, nanging isih bisa ngladeni ing kapasitas iki nganti Il-78MD-90A dadi layanan karo pasukan. Tanker luwih penting kanggo YES.
              Kutipan: RondelR
              Su-25 nduweni langit-langit 7000 meter

              Dheweke bisa luwih dhuwur kanthi topeng oksigen. Nanging kanggo pesawat serangan UPAB bisa digunakake utamane ing garis ngarep lan cedhak mburi, sanajan jarake luwih cendhek, sing utama yaiku akurat lan kandel nalika serangan kasebut. Bab liyane yaiku ora ana sing bakal modernisasi Su-25 saiki, dheweke kudu kerja. Nanging Yak-130M sing padha kudu nduweni kemampuan iki wiwit wiwitan.
              Lan ora bakal babras kanggo masang accelerator cilik kanggo UPAB supaya bisa dibuwang saka dhuwur medium, lan ing kacepetan transonic.
              Kutipan: RondelR
              Iku ora stormtroopers sing wis outlived migunani.

              Muga-muga dheweke ora dadi lungse, pesawat garis ngarep kanggo ngatur serangan massive, kanggo mungkasi terobosan, kanggo reaksi cepet ing wilayah sing kaancam, kinerja dhuwur, unpretentious, gampang operate lan lokasi dhasar bakal dibutuhake kanggo dangu.
              Nanging iki ora ngilangi utawa nyuda peran pinunjul saka serangan lan pengintaian UAV. Lan nyerang helikopter.
              Kutipan: RondelR
              Apa sing bisa ditindakake Su-34 sing ora bisa ditindakake wong liya?

              Sing lagi dilakoni saiki. Lan loro pilot piyambak lan printah wareg karo karya. Lan dheweke kerja kanthi aktif. Wong-wong sing padha nyambut gawe marang aku.
              Kutipan: RondelR
              . Dheweke mung ora bisa maneuver lan yen ana darurat, dheweke luwih angel nggawe maneuver evasive.

              Saiki angel kanggo pesawat kanggo maneuver kanggo nyegah rudal modern; ing kene sistem perang elektronik lan perangkap panas menehi kesempatan. Nanging komposisi avionik kanggo tugase luwih dhuwur tinimbang MFI.
              Kutipan: RondelR
              Penerbangan garis ngarep kudu diwakili mung dening pesawat cilik, ora nyerang pesawat, ora ngebom, kabeh iki ora perlu.

              Komite Kepala Staf AS lan komando Angkatan Udara kasebut ora setuju karo iki. Pramila ing Amerika Serikat ana, saiki lan bakal terus dadi pesawat serangan khusus adhedhasar pesawat udara F-15, kalebu. lan adhedhasar airframe F-15X - analog fungsional lengkap Su-34 kita, mung tanpa kabin waja. Lan ing Deck Aviation padha duwe divisi sing jelas dadi mogok lan F-18 sing sejatine tempur.
              Aku ngerti yen sampeyan pengin manunggalaken, nanging ing modifikasi saka Su-34M, Su-30SM2 lan Su-35S iki persis apa padha ngupayakake - manunggalaken ing mesin, manunggal ing avionik, lan ing airframe padha manunggalaken. wiwit lair. Ora perlu cepet-cepet ekstrem, Su-34 ana ing layanan, padha perang, padha seneng karo wong-wong mau, lagi ing produksi lan cukup akeh sing wis dipesen.
              Saiki, yen Su-30SM wis muncul sadurunge, mesthine dheweke bakal mutusake kepenak, bisa uga nggawe rong modifikasi sing beda, nanging katon mengko, diprodhuksi ing pabrik sing beda-beda, lan Su-30SM\SM2. bakal digunakake ing Naval Aviation. Iki ngendi padha mbukak potensial sing. Padha nggawa X-35 lan X-31 padha lan malah bisa ngalahake munggah kapal.
              Utawa sampeyan bakal ngusulake mbusak Su-34 saka layanan? ora
              Sampeyan ora kudu mikir babagan iki. Lan aja nyalahake kabin waja, wis nylametake nyawa akeh kru, uga waja papan kritis ing sisih ngisor fuselage. Lan karo mesin anyar, padha bakal gain loro maneuverability lan dinamika.
              Secara ekonomi, teknis, logistik lan fungsional, Angkatan Udara/Aeroangkasa kudu duwe armada paling ora 200 pesawat saka jinis sing padha. Yen ora, bakal ana masalah karo pangopènan, ndandani, modernisasi lan umume njaga fungsi. Diuji kanthi laku.
              1. +2
                13 September 2023
                Miturut gosip, dheweke pengin nginstal PPM adhedhasar gallium nitride (GAN) ing A-100; teknologi kasebut ora ana ing Federasi Rusia, sawise sanksi, kabeh iki dadi luwih angel ditindakake. Mulane, iki ora padha karo pertahanan udara. Saiki dheweke bakal nggawe adhedhasar gallium arsenide (GaAs). Iku sabenere basis komponen iki kita lack.

                Ing jam pisanan Operasi Desert Storm, sawetara LKM ana ing udhara sajrone 10 jam. Iki ora bisa digayuh sanajan karo PTB, lan diwenehi jarak, kita butuh bahan bakar kaya ing udhara, Su-57 sing padha mangkat saka wilayah Astrakhan lan nalika wis tekan bakal wis ngentekake setengah tank. . Kanggo Su-24, aku ora ngerti yen iku nyata.

                Kutipan saka bayard
                Muga-muga dheweke ora dadi lungse, pesawat garis ngarep kanggo ngatur serangan massive, kanggo mungkasi terobosan, kanggo reaksi cepet ing wilayah sing kaancam, kinerja dhuwur, unpretentious, gampang operate lan lokasi dhasar bakal dibutuhake kanggo dangu.

                Sing, secara harfiah ngebom lampus, diwenehi kejenuhan pertahanan udara. Yen sampeyan ngatur kanggo menehi UMPC karo sawetara saka 50 km, sampeyan isih bisa nyoba kanggo narik metu, yen ora, banjur padha ngebom lampus.

                Kutipan saka bayard
                Lan ora bakal babras kanggo masang accelerator cilik kanggo UPAB supaya bisa dibuwang saka dhuwur medium, lan ing kacepetan transonic.

                Kanggo ilang kabeh makna? Fitur utama bom umpk yaiku biaya sing murah. Nyoba nginstal "akselerator" langsung luwih larang, banjur Su-30 luwih apik kanggo mabur lan nyelehake luwih adoh, bakal luwih murah.

                Kutipan saka bayard
                Sing lagi dilakoni saiki. Lan loro pilot piyambak lan printah wareg karo karya. Lan dheweke kerja kanthi aktif. Wong-wong sing padha nyambut gawe marang aku.

                Ora bisa nindakake apa-apa khusus) Su-30cm2 bisa ngebom UMPC luwih apik.

                Kutipan saka bayard
                Saiki angel kanggo pesawat kanggo maneuver kanggo nyegah rudal modern; ing kene sistem perang elektronik lan perangkap panas menehi kesempatan. Nanging komposisi avionik kanggo tugase luwih dhuwur tinimbang MFI.

                Cara utama kanggo ngindhari rudal jarak menengah yaiku kanthi cepet, jarak target 120s5 ing wilahan ngarep yaiku 120 km, ing wilahan mburi 40 km. Ing kasus iki, ana kasempatan kanggo rampung ninggalake sawetara saka wong golek rudal sak maneuver cepet; ing wilahan mburi, sawetara deteksi mudhun Ngartekno. Lan Su-30 luwih entheng, mung bakal nggawe maneuver luwih cepet lan wiwit njupuk kacepetan luwih cepet.

                Kutipan saka bayard
                Komite Kepala Staf AS lan komando Angkatan Udara kasebut ora setuju karo iki. Pramila ing Amerika Serikat ana, saiki lan bakal terus dadi pesawat serangan khusus adhedhasar pesawat udara F-15, kalebu. lan adhedhasar airframe F-15X - analog fungsional lengkap Su-34 kita, mung tanpa kabin waja. Lan ing Deck Aviation padha duwe divisi sing jelas dadi mogok lan F-18 sing sejatine tempur.

                Salah siji jarum serangan F15 utawa F15EX minangka MFI khas; dibandhingake karo Su-34, bedane bobot curb gedhe; Amerika kira-kira 24 ton, Su-34 kira-kira 38 ton. F15EX duweni AFAR sing kuat banget, sing dirancang kanggo nglawan pejuang, dene Su-34 nduweni radar sing banget banget.
                F15EX luwih cedhak karo Su-30SM2. Pangebom garis ngarep Amerika sing pungkasan yaiku F-111, mula dheweke ora butuh pengebom garis ngarep maneh amarga wis muncul bom presisi dhuwur sing murah, lan para pejuang bisa nyelehake kanthi cara sing padha karo pengebom garis ngarep. Siji-sijine sing Su-34 luwih apik tinimbang Su-30 yaiku ngebom kaya mbah kakung nganggo bom sing ora dipandu. Iki ngendi mbok menawa kabin waja iki perlu, mung ing kasus iki. Nanging saiki kita duwe UMPC, banjur muga-muga bom laser bakal katon, lan pungkasane bakal ngetutake dalan sing ditindakake Amerika Serikat wiwit taun 80-an.
                Ora ana wong ing donya sing nggawe pengebom garis ngarep, sing paling pungkasan saka taun 80-an, kajaba Federasi Rusia, mesthi, kita duwe cara khusus kaya biasane)

                Kutipan saka bayard
                Utawa sampeyan bakal ngusulake mbusak Su-34 saka layanan?

                Pisanan, ngganti karo Su-30cm2, banjur gumantung apa Su-57 lan 75 bisa cepet diatur kanggo aliran.

                Kutipan saka bayard
                Sampeyan ora kudu mikir babagan iki. Lan aja nyalahake kabin waja, wis nylametake nyawa akeh kru, uga waja papan kritis ing sisih ngisor fuselage.

                Ya, lan UMPC saiki luwih ngirit; wiwit awal taun, penerbangan garis ngarep dadi luwih sithik ditembak. Amarga saiki sampeyan ora perlu mabur ing MANPADS. Lan kanggo ngebom UMPC, sampeyan ora butuh reservasi iki, amarga sistem pertahanan rudal utawa rudal serangan udara sing bisa mabur nganti dhuwur 12 km biasane duwe hulu ledak sing ora peduli babagan reservasi iki. lan sayang, kita wis nyekseni iki ing wilayah Bryansk.
            3. +1
              13 September 2023
              Kutipan: RondelR
              MFI uga bisa nyelehake bom sing dipandu, lan bakal nindakake iki luwih apik tinimbang pengebom garis ngarep khusus, amarga luwih bisa maneuver,

              Kita ora duwe LFMI ing layanan, mung abot. Lan ana ora akeh. Dadi panggunaane (lan kadhangkala digunakake) mung bakal ngrusak tugas utama.
              Kutipan: RondelR
              Lan sing paling penting, MFI bisa nembak pesawat mungsuh.

              Dadi ayo padha nembak mudhun. Lan ing wektu sing padha mburu sistem pertahanan udara lan radar mungsuh nggunakake X-31. Iki sing ditindakake kanthi sukses. Ora perlu kakehan pilot kanthi fungsi sing beda banget; serangan darat lan pertempuran udara mbutuhake latihan, kawruh lan naluri sing beda banget. Mbalik maneh ing taun 80-an lan 90-an, diwujudake kanthi eksperimen ing kene lan ing Amerika Serikat yen bisa nggawe pesawat multifungsi, sanajan bakal luwih rumit lan luwih larang. Nanging pilot multifungsi, supaya dheweke bisa kerja kanthi apik ing lemah lan nindakake pertempuran udara ... ora bakal bisa. Paling apik, asil kasebut minangka pemain sing biasa-biasa wae sing mesthi kalah karo profesional khusus.
              Lan ya - babagan rega.
              Ketoke misale jek sing luwih gedhe lan abot Su-34 biaya luwih? Sawise kabeh, nduweni kabin lapis baja bobote 2 ton, weteng waja, kabin ganda gedhe lan akeh avionik ...
              Nanging ora.
              Ing prices saka dasawarsa pungkasan (aku ora duwe luwih anyar, malah sing prices ing dolar), kanggo Kamentrian Pertahanan Rusia Su-35 biaya $35 yuta. , Su-30SM - 30 - 32 yuta dolar. , lan Su-34 ageng, abot ... mung 28 yuta dolar.
              kaget?
              Nanging iki kasunyatan.
              Kutipan: RondelR
              ya ana, 6 lembar

              Babagan Su-57, informasi sampeyan wis ketinggalan jaman. Ing pungkasan taun kepungkur ana 12 unit ing layanan. Taun iki kudu ditransfer saka 8 nganti 12 potong. Taun ngarep kita ngarepake saka 15 nganti 24 potongan. Ngelingi yen siklus konstruksi Su-57 wiwit diluncurake nganti pangiriman kira-kira 2 taun, kabeh pesawat kasebut wis ana ing saham utawa pangkalan pangembangan.
              Kutipan: RondelR
              Mesthine ana unifikasi sing dhuwur banget karo Su-57, siji radar (mung jumlah PPM sing luwih cilik)

              Minangka kanggo Su-75, ora preduli tingkat manunggalaken karo Su-57, iki pesawat pesawat anyar ... sing durung ana. Nganti dheweke ngajar dheweke mabur, nyingkirake penyakit kanak-kanak lan nggabungake kabeh sistem pertempuran ... 10 taun bakal liwati. Dadi taruhan dheweke saiki dadi resiko gedhe. Kanggo tengah dekade sabanjure - ya.
              Apa sadurunge iku?
              Lan iki nalika TWO pabrik manufaktur pesawat kanthi peralatan kanggo pambangunan MiG-35S ora aktif.
              Apa ana sing salah karo AFAR? lol Nanging sampeyan ujar manawa radar kanggo Su-75 wis siyap, adhedhasar kanvas Belka?
              Padha ngandika. ya
              Sugeng rawuh!! sedulur Kita bakal nginstal ing MiG-35S, lan ing wektu sing padha, kita bakal nggarap kanthi bener kanggo Su-75.
              MiG-35S bisa dibangun ing kene lan saiki. Ing jumlah cekap gedhe, lan iku mesthi ora bakal superfluous salah siji ing SVO utawa ing ngisor iki. Nduwe ciri kinerja sing apik, mesin sing kuat, bebas rokok (!) lan mesin sing awet banget. Lan luwih murah kanggo operate tinimbang mesin abot.
              Dadi dheweke terus ngeculake kabeh 10 taun iki nganti Su-75 lair lan tekan standar. Lan nalika tekan, mbuktekake kadewasane, bakal dibangun ing pabrik sing padha - Su-75 ... Kang, ing angen-angen, bener MiG ... mung dicolong liwat penggabungan loro biro desain.
              Lan yen pancene dadi apik kaya samesthine, tuku mau, lan mboko sithik ... adol MiG-35S menyang sekutu. Utawa gunakake ing wilayah prioritas sing luwih murah.
              Kajaba iku, aku yakin manawa MiG-35S mlebu ing VKS, bakal ana panjaluk ing antarane para panuku manca.
              Kutipan: RondelR
              MBDA Meteor didol 2 yuta euro menyang Brasil, lan AIM 120C7 didol kanggo ekspor kanthi rega 1.8 yuta dolar.

              Iki minangka fitur rega lan margin ekspor. Amerika Serikat dhewe pengin nganggo Meteor, nanging sawise dadi akrab karo biaya (dheweke pengin ngasilake sacara lokal), lan mesin ramjet nggunakake Beryllium granulated ... dheweke tiba-tiba ngganti pikirane. Iku kaya dadi panas kompor karo zamrud. Logam sing larang lan langka. Kita ditolak amarga alasan sing padha - larang. Lan kudu ana akeh pluru kuwi.
              Kutipan: RondelR
              Ing kauntungan saka R-37 punika kacepetan Fantastic, kang nyuda wektu reaksi mungsuh.

              Lan kisaran. Menapa malih (minangka ternyata) iku cukup bisa kanggo bisa karo wong-wong mau malah marang pejuang ing jarak kasebut (nganti 300 km).
              Kutipan: RondelR
              Kutipan saka bayard
              Kanggo tujuan kasebut, penyerap kejut kudu "kaliber" sing luwih entheng.

              ngopo?

              Kaping pisanan, luwih akeh sing cocog karo gimbal pesawat siji. Lan kanthi akurasi dhuwur, 100 kg bakal cukup. JAP kanggo karusakan saka target titik. Ana akeh bom kaya ing gudang, mula kenapa ora digunakake kanthi maksimal lan akurasi. Ing siji pesawat, sampeyan bisa ngeculake 20-30 saka bom gulung iki ... lan - voila - pinggiran utama wis dibusak.
              Kutipan: RondelR
              Iki ora bakal kelakon, mesthi) amarga Putin dadi kuwasa, lan dheweke dadi penjamin rencana licik lan pengayaan wong sing melu)

              Aja overestimate peran individu. Kajaba iku, ombone kekuwatane dadi jelas kanggo meh kabeh wong sajrone "pandemi". Iki minangka kepala omongan saka hivemind. Lan pikiran iki saiki wis dadi aggravation karo liyane padha, nanging pikiran bebarengan lawas. Umur tuwo iku ora tansah dadi kawicaksanan... kadhang kala mung edan. Mulane, perjuangan lan antics sing banget nglipur ... Yen mung padha ora dadi getih ing biaya kita.
              1. +2
                13 September 2023
                Kutipan saka bayard
                Mbalik maneh ing taun 80-an lan 90-an, diwujudake kanthi eksperimen ing kene lan ing Amerika Serikat yen bisa nggawe pesawat multifungsi, sanajan bakal luwih rumit lan luwih larang. Nanging pilot multifungsi, supaya dheweke bisa kerja kanthi apik ing lemah lan nindakake pertempuran udara ... ora bakal bisa. Paling apik, asil kasebut minangka pemain sing biasa-biasa wae sing mesthi kalah karo profesional khusus.

                Akibaté, dheweke mung duwe LKM kanggo layanan)
                Ing AS, pilot mabur meh kaping pindho saben taun tinimbang kita, padha duwe udakara 2 jam, kita duwe sekitar 200. Dadi sampeyan mung kudu nglatih pilot kanthi apik.
                Kutipan saka bayard
                kaget?

                Ora, misale jek ana sing luwih beda.
                Miturut cara, iki sing lucu: padha njupuk Su-30 kanggo ekspor, padha njupuk Su-35. Lan Su-34.... hmmm ora ana sing butuh, aku wonder kok))) uga, aku wis nulis jawaban.

                Kutipan saka bayard
                Minangka kanggo Su-75, ora preduli tingkat manunggalaken karo Su-57, iki pesawat pesawat anyar ... sing durung ana. Nganti dheweke ngajar dheweke mabur, nyingkirake penyakit kanak-kanak lan nggabungake kabeh sistem pertempuran ... 10 taun bakal liwati. Dadi taruhan dheweke saiki dadi resiko gedhe. Kanggo tengah dekade sabanjure - ya.

                Ora jelas pira kerjane. Wong Tionghoa ngenteni 20 taun ing J-6, saka penerbangan pertama nganti adopsi. Nanging 75ku ora digawe saka awal, mula ing teori, kanthi kekarepan sing bener, bisa ditindakake kanthi luwih cepet.
                Yen ora mungkin, mula saiki kombinasi Su-30/Su-35. Aku ora weruh titik ing wayahe, kanggo alasan kasebut ing ndhuwur.
                Kutipan saka bayard
                Apa ana sing salah karo AFAR? Nanging sampeyan ujar manawa radar kanggo Su-75 wis siyap, adhedhasar kanvas Belka?
                Padha ngandika.

                Inggih, temenan aku ora ngerti apa N036 siap, lan apa N036 bakal nyebar, bisa uga Su-57M (sing katon kaya Su-57 nyata) bakal duwe radar sing beda.
                Kutipan saka bayard
                Sugeng rawuh!! Kita bakal nginstal ing MiG-35S, lan ing wektu sing padha, kita bakal nggarap kanthi bener kanggo Su-75.

                Aku sangsi sing bakal pas ana) lan maneh, nyetel produksi MIG ora gampang, lan aku ora mikir iku bakal luwih murah tinimbang nggawe Su-30 massal.
                Kutipan saka bayard
                Kita ditolak amarga alasan sing padha - larang. Lan kudu ana akeh pluru kuwi.

                Aku ora mikir yen kita nggunakake wesi khusus. Lan kita ora ngomong bab ngganti R77 karo R77PD, wiwit R77 bisa dibukak saka kacepetan lan dhuwur, nalika R77PD mbutuhake kacepetan luwih. Maksudku sing R77PD kudu "lengan dawa" tinimbang R37, nanging aku mbaleni, Aku ora ngerti apa sing luwih apik, pilihan iki mung hipotetis. Umumé, kaya sing daktulis sadurungé, URVV kita ora ala.
                Kutipan saka bayard
                Lan kisaran. Menapa malih (minangka ternyata) iku cukup bisa kanggo bisa karo wong-wong mau malah marang pejuang ing jarak kasebut (nganti 300 km).

                Inggih, miturut gosip, 200 km, lan pesawat padha landing. Sing, padha cedhak lemah. P37 wis koreksi radio 100 km, lan banjur salah siji panuntun dhumateng ing mode semi-aktif utawa dijupuk saka wong golek, supaya tokoh 300 km mung bisa kanggo sawetara tukang ngebom utawa AWACS. Nanging data iki kanggo P37 prasaja, Aku ora ngerti bab P37M.
                Kutipan saka bayard
                Aja overestimate peran individu. Kajaba iku, ombone kekuwatane dadi jelas kanggo meh kabeh wong sajrone "pandemi". Iki minangka kepala omongan saka hivemind.

                Pandemi lan kahanan karo Prigozhin sing nuduhake taktike: nalika kahanan dadi ala, dheweke ndhelikake lan ora nuduhake awake dhewe lan nyurung kabeh marang bawahan. Iki minangka siasat kanggo njaga kekuwatan, ora ngganggu urusane wong-wong sing ana ing ngisore, minangka gantine bisa ngrampog negara lan bakal setya. Anggere mayoritas sing diarani elit ana ing sisihe, dheweke nahan kekuwatan; yen ana wong sing mbalela, jelas apa. Supaya kahanan bisa diganti, akeh wong kudu ngganti, lan iki nglanggar kapentingan paling kelompok elit, kang ndadékaké kanggo mundhut saka kasetyan, kang tegese dhampar bisa gonjang-ganjing.
                1. 0
                  14 September 2023
                  Kutipan: RondelR
                  Akibaté, dheweke mung duwe LKM kanggo layanan

                  Deleng daptar tugas Angkatan Udara. Dheweke pancen duwe bagean sing padha saka armada pesawat tempur adhedhasar F-16, nanging wiwitane dilayani kanthi jumlah kasebut (nganti 2/3 saka armada pesawat tempur) minangka pesawat tempur sing bisa maneuver entheng, lan sejatine kanggo pesawat tempur. Kanggo produksi massal Angkatan Udara, amarga F-15 dadi larang banget, lan kekuwatan Angkatan Udara kudu dijaga. F-16 pisanan malah ora duwe radar, mung Sidewinder termal. Banjur modifikasi karo radar muncul. Banjur padha nyoba kanggo fungsi impact, utamané kanggo kendaraan ekspor. Aja lali yen Amerika Serikat nyedhiyakake pejuange menyang puluhan negara sing angkatan udarae cilik lan ora bisa njaga pejuang abot lan entheng + nyerang pesawat lan pesawat tempur ing wektu sing padha. Dadi paleotiv iki muncul kanggo sekutu. Lan brosur pariwara ora mesthi cocog karo kasunyatan. Amerika Serikat tansah nggedhekake karakteristik tabulasi pesawat tempur.
                  Tuladha?
                  Ya, kaya sing dikarepake.
                  Ana kasus buku teks kasebut - F-111 sing misuwur, sing nggawe rame ing jamane. Apa sampeyan ngerti carane akeh diwènèhaké kanggo wong ing kolom kacepetan, saka pameran pisanan lan terus nyatakake ing kabeh buku referensi nganti dibusak saka layanan ... lan nganti dibusak saka layanan ora ing ngarep, nanging ... ing Australia ( siji-sijine operator asing), sing nggawe film kasebut ora bisa digunakake maneh?
                  2650 km/j!!! belay wassat Iku pikiran boggling ... karo mesin karo tikaman kurang saka 10 t.p. ... kanthi bobot kaya ... kanthi unit mekanisasi rotasi sayap sing abot ... kanthi kabin ejeksi ...
                  Senadyan kasunyatan sing luwih entheng F-14 fighter karo mesin padha (sing padha!!) diprodhuksi mung 2530 km / h ing afterburner, lan malah banjur ing versi entheng kanggo nyetel rekaman dhewe ...
                  Lan peti mati mung dibukak - ing kasunyatan, F-111 ing dhuwur menehi mung 2000 km / h ing wangun entheng. Nyuwun lan iku kabeh. Liyane iku postscripts.
                  Postscripts padha ing kacepetan F-15. Kanggo entuk kacepetan kasebut, dheweke nggawe versi entheng khusus. Ora radar. Tinimbang kerucut irung abot ana spinner duralumin entheng ... Kabeh sing bisa dibusak dibusak. Bahan bakar ditambahake mung kanggo 20-30 menit penerbangan. Lepas landas, akselerasi, landing nganggo tank kosong. Nanging ing kabeh buku referensi nganti saiki 2650 km / jam ditampilake kanthi bangga.
                  Mula, aja nganti lali karo data referensi lan brosur. Luwih angel golek informasi sing luwih dipercaya, nanging aku duwe kesempatan kaya ngono. Sanajan dheweke malah ngapusi intelijen Soviet kanthi cara iki. Dadi RVV DB "Phoenix" kanggo F-14 ing buku referensi duwe jarak 165 km. Wektu iku pancen khayalan murni... Sing dadi. Jarak nyata menyang setengah bal ngarep ing 10 m, ing kursus sing bener, kanthi kacepetan nutup 000M + ... nganti ... 2 km. Ing wilahan mburi ing kacepetan pendekatan 120 km / h - ora luwih saka 600 km. Lan iki ing kahanan becik ... totoan bunder ing vakum, lan hobbled ing.
                  Dadi, gagasan MFI universal diciptakake kanthi tepat minangka goda perdagangan lan kanggo ngiket jumlah maksimum klien kanggo awake dhewe ... kanggo F-16 sing padha ... lan sethithik kanggo F-18. Ing wektu sing padha, padha diwenehake utamane ing luar negeri minangka konfigurasi MFI. Lan biasane nggawe mesin khusus kanggo awake dhewe. F-15 ing kedok pejuang murni (entuk supremasi udara) lan ing kedok serangan, rong kursi, dirancang khusus kanggo ngalahake target darat. Kabeh avionik dirancang kanggo tujuan iki. Lan pilot uga nyiapake mung kanggo misi serangan.
                  Dadi mitos babagan LKM minangka trik komersial. Lan kita mesthi ora seneng - pengalaman kita dhewe nuduhake perkara sing padha - mung spesialisasi minangka dalan kanggo sukses. Nanging mesin khusus bisa lan kudu digawe ing basis saka platform siji.
                  Mula aja nganti kesasar karo propaganda. Rungokake review babagan Su-34 saka pilot mesin apik iki.
                  1. +1
                    14 September 2023
                    Apa sampeyan bisa ngerteni saka ngendi divisi iki dadi spesialisasi pilot ing jinis pejuang tartamtu? Ngendi aku bisa maca babagan iki? Iki ora ana ing program latihan pilot, ora ing Irak 1991, ora ing Irak 2003, aku ora weruh divisi.
                    Babagan F15EX, bobote kira-kira padha karo Su-35. Lan angka kanggo kacepetan lan langit-langit kira-kira padha. Dorong mesin EX yaiku 13.5 ton.
                    Apa maneh sing bakal dikandhakake pilot Su-34? Ora, dheweke bakal ujar manawa pesawat ora dibutuhake lan MFI dibutuhake?) tawon nglawan madu?)
                2. 0
                  14 September 2023
                  Kutipan: RondelR
                  Miturut cara, iki sing lucu: padha njupuk Su-30 kanggo ekspor, padha njupuk Su-35. Lan Su-34.... hmmm ora ana sing butuh, aku wonder kok))) uga, aku wis nulis jawaban.

                  Ora gumun. Sawise kabeh, para panuku pesawat kita relatif cilik, ora sugih lan ora ambisi banget. Dheweke butuh sing luwih universal - supaya bisa dadi wong Swedia, reaper, lan pemain gitar. Lan kita mung nggawe produk kasebut - Su-30MKI murni ekspor (lan kabeh variasi kanggo macem-macem negara). Kajaba iku, amarga wektu tundha ing fine-tuning Su-35S, kita malah wiwit tuku pejuang kuwi kanggo pasukan aerospace kita dhewe ... AS A LANGKAH TEMPORARY. Iku mung sing armada urgently perlu kanggo nganyari, nanging Su-35S iki telat.
                  Mengko padha mutusaké kanggo nemtokake stasiun gerbong iki kanggo Naval Aviation bisa liwat wilayah banyu jejer.
                  Nanging! Malah ing kasus iki, pesawat iki ing siji resimen wiwit dibagi miturut spesialisasi!! Nalika siji skuadron nyiapake lan spesialisasine mung kanggo entuk keunggulan udara (pertempuran udara), lan sing kapindho mung kanggo nggoleki lan ngrusak target permukaan lan lemah. Paling ora sawetara jinis manunggal (sampeyan ora ngerti apa sing kedadeyan ing urip), wektu pengajaran disebarake kaya iki - 80% spesialisasi utama, 20% spesialisasi sing gegandhengan. Amarga striker kudu bisa melu ing pertempuran udara yen tutup dumadakan gagal, lan pejuang kudu bisa nabrak lemah / kapal yen ora ana wong liya. Nanging isih SPECIALIZATION. Iki mung siji-sijine cara kanggo nyiyapake Master lan Pilot Sniper nyata.
                  Lan Angkatan Udara China pancen padha. Pay manungsa waé kanggo iki, katon ing komposisi saka Angkatan Udhara dening jinis lan spesialisasine.
                  Kutipan: RondelR
                  Wong Tionghoa ngenteni 20 taun ing J-6, saka penerbangan pertama nganti adopsi.

                  Paling kamungkinan saka nuduhake pisanan. Nanging aja lali yen China ora duwe masalah karo pendanaan, sabotase, korupsi, nyolong dana anggaran, lan ana kontrol sing ketat banget marang para pemain. Kita ora duwe kabeh iki. Nanging ana Shoiga, Manturov lan genius liyane saka impunity.
                  Kutipan: RondelR
                  75ku ora digawe saka awal, mula ing teori, kanthi kekarepan sing bener, bisa ditindakake kanthi luwih cepet.

                  ora tau! Pisanan, digawe saka ngeruk - airframe dhewe digawe istimewa saka ngeruk. Babagan avionik beda critane, montor mabur kudu diajari MANGBANG. Lan mung banjur ngrampungake integrasi kabeh kompleks avionik lan ngrampungake varian misi tempur.
                  Kutipan: RondelR
                  Yen ora mungkin, mula saiki kombinasi Su-30/Su-35. Aku ora weruh titik ing wayahe, kanggo alasan kasebut ing ndhuwur.

                  Ora iki. Ing Angkatan Udara ana kombinasi Su-35S\SM lan Su-34\34M, ing Naval Aviation ana Su-30-SM\SM2. Lan minangka LFMI lan pejuang basis operator - MiG-35S.
                  Kita lagi perang. Lan iki kanggo dangu. Armada pesawat urgently kudu tambah dening ing paling 2 kaping (luwih 3 kaping, nanging iki wis ngimpi lan prospek), lan iku mung mokal kanggo nindakake iki mung ing pesawat abot. Kaping pisanan, larang, lan sing nomer loro, kapasitas produksi ora cukup.
                  Nanging ana TWO pabrik karo peralatan siap-digawe kanggo construction saka MiG-35S, loro ing siji lan versi pindho kursi. Pesawat wis siyap. Pesawate apik. Kabeh masalah sadurunge gawan ing modifikasi saka MiG-29 wis ngilangi. Lan operasi MiG-35S bakal luwih murah tinimbang biaya kanggo kendaraan abot. Ing perang, QUANTITY kanthi kualitas sing bisa ditampa iku penting. T-34 diakoni minangka sing paling apik ora amarga luwih apik tinimbang Jerman. Ora - ana LOT, nanging padha prasaja lan murah kanggo gawé, gampang didandani lan dibalèkaké ing lapangan. Batalyon Agung tansah menang.
                  Lan kita wis nyoba perang karo "tentara cilik nanging wis siyap". taun kepungkur. Dadi pengalaman dijupuk menyang akun.
                  Kutipan: RondelR
                  Ya, jelas aku ora ngerti apa H036 wis siyap, lan apa H036 bakal diproduksi massal

                  Kutipan: RondelR
                  Kutipan saka bayard
                  Sugeng rawuh!! Kita bakal nginstal ing MiG-35S, lan ing wektu sing padha, kita bakal nggarap kanthi bener kanggo Su-75.

                  Aku ragu dheweke bakal cocog ing kana)

                  Yen wis ana, mesthi bakal pas. katon ing conthong irung saka Su-75 ... Aku bener ing mangu apa bakal pas ing ana. Lan kanggo MiG-35S, mula saiki ana pilihan radar AFAR.
                  Kutipan: RondelR
                  iku N036 siap ing kabeh, lan bakal H036 diprodhuksi massal?

                  bakal . Saiki lagi disiapake kanggo Su-35SM, diuji, lan bakal dilebokake ing produksi.
                  Kutipan: RondelR
                  Nggawe produksi instan ora gampang,

                  Lan gampang banget - TWO pabrik nunggu pesenan. Ing mode wektu tentrem, dheweke siap ngetokake paling ora 36 pesawat saben taun tanpa ketegangan.
                  Kutipan: RondelR
                  R77 bisa dibukak saka kacepetan lan dhuwur, nalika R77PD mbutuhake kacepetan luwih.

                  Kanggo iki, ana nyurung nyepetake utawa mesin roket propelan sing padhet ing njero saluran ramjet (kaya Moskit, X-31).
                  Kutipan: RondelR
                  Maksudku sing R77PD kudu kita "lengan dawa" tinimbang R37

                  belay 200 km tinimbang 280 - 300 km (minimal) kanggo R-37M?
                  Apa jenis "lengan dawa" yen modifikasi paling anyar saka R-77 fly 170+ km. ? Tanpa ramjet? Miturut sawetara laporan - nganti 200 km.
                  Kutipan: RondelR
                  Inggih, miturut gosip, 200 km, lan pesawat padha landing. Sing, padha cedhak lemah. P37 nduweni koreksi radio 100 km

                  Koreksi radio nganti titik nyekel wong sing golek, ora ana watesan, iki saluran radio.
                  Kutipan: RondelR
                  miturut gosip, 200 km, lan pesawat sing landing.

                  Miturut intelijen Amerika - paling sethithik 280 km. Lan ora Matter apa padha landing. Rudal iki wiwitane dikembangake kanggo nyegat misil sing mabur sithik - kanggo nyegat ing jembar Arktik.
                  Kutipan: RondelR
                  tokoh 300 km mung bisa kanggo sawetara tukang ngebom utawa AWACS.

                  Ing jarak maksimal, ya - nglawan target sing bisa digerakake kanthi sithik. Nanging ternyata, MiG-29 (lan target iki ora gedhe) angel banget kanggo R-37M ing jarak kasebut. Utawa sampeyan mangu-mangu kemampuan radar MiG-31?
                  Kutipan: RondelR
                  Pandemi lan kahanan karo Prigozhin nuduhake taktike: nalika kahanan dadi ala, dheweke ndhelikake lan ora katon, nyurung kabeh menyang bawahan.

                  Iki amarga ing kahanan stres sing mbutuhake keputusan cepet, pikiran kolektif ... beku ... butuh wektu kanggo "mikir", kumpul minangka tim lan ngrembug ... Kremlin ora kudu dianggep minangka piramida ... iku kasusun saka menara.
                  Nanging yen menara duwe tujuan umum lan sawetara tugas ditetepake ... padha bisa tumindak cukup efektif.
                  1. 0
                    14 September 2023
                    35ku uga ora bakal teka ing Distrik Militer Lor ing wektu.

                    Aku mung ngerti babagan ditembak ing jarak 200 km kanthi R-37 (lan mung gosip). Iki ngendi padha ditembak mudhun ing 280 km? kapan?
    4. 0
      12 September 2023
      Kaping pisanan, nyuda anggaran, yen sampeyan cukup beruntung entuk kesempatan kanggo mencet lan ngindhari balesan. Sing, yen sampeyan begja.
  2. -1
    11 September 2023
    Minangka karya terus, biaya kanggo program LongShot mundhak. Dadi, ing FY 2021 budget sawijining $ 22 mayuta-yuta, lan ing 2022-23. 36 yuta dialokasikan kanggo karya kasebut. Kanggo taun fiskal anyar 2024, wiwit tanggal 1 Oktober, mbuwang direncanakake luwih saka $44 yuta.

    Kanggo 36 lemons greenery, kompleks industri militer Amerika, paling apik, bakal nggawe kartun lan / utawa ngeculake buklet warna-warni iklan produk masa depan.
    Nanging sampeyan ora bakal nggawe paling ora "demonstrator teknologi" kanggo dhuwit konyol kuwi. Ing kana, karya nyata diwiwiti kanthi paling sethithik milyar.
    1. roh
      0
      11 September 2023
      Iki DARPA. lan dudu Boeing.. Skema pembiayaan ing kono kabeh surem lan didhelikake amarga ngembangake sing luwih maju.36 Lyams ora duwe tujuan kanggo nuduhake selembar kertas menyang Kongres.
  3. 0
    11 September 2023
    "Sirkus Vakhmistrov" 2.0. Mung tinimbang I-16 ana drone.
  4. 0
    11 September 2023
    Iku bakal cukup kanggo njupuk kaya penumpang Boeing minangka operator. Pilot militèr heroik ora kalebu saka pertempuran. Masalah:
    1. kontrol UAV. Kanggo mencet rudal udhara ing garis lurus, sampeyan ora bakal nglilani UAV, sampeyan kudu maneuver kanthi aktif.
    2. mesin UAV lan sistem maneuvering sawijining. Ketoke kudu ora luwih elek tinimbang pesawat, yen ora, sampeyan ora bakal teka. Ngluncurake bangkai kaya saka peluncur udara isih nyenengake.
    Iku menarik sing malah bakal metu saka iki ...
  5. 0
    11 September 2023
    Ora jelas apa sing kedadeyan ing UAV LongShot ing mangsa ngarep. Dadi dheweke pisah saka operator, mabur, ngrampungake tugas, apa maneh? Apa dheweke bakal bali menyang pesawat operator (kok?), Apa dheweke bakal ndharat dhewe ing papan sing wis direncanakake, utawa mung siji lan mati sawise ngeculake rudal? .....
  6. 0
    11 September 2023
    Hello!
    Sing utama ing kene yaiku pilot ora mati nalika nembus pertahanan udara mungsuh. Inconspicuous amarga nggunakake bahan komposit. Luwih murah tinimbang pejuang, supaya sampeyan bisa nggawe rolas UAV tinimbang siji pejuang.
    1. 0
      11 September 2023
      Quote: Opsi Omega
      Sing utama ing kene yaiku pilot ora mati nalika nembus pertahanan udara mungsuh.
      Sing utama ing kene yaiku maca lan ngerti kanthi bener. wong bodho
      Tujuan saka karya kasebut yaiku nggawe kendaraan udara tanpa awak kanthi fungsi kasebut nggawa lan nggunakake rudal udara-ke-udara.
  7. -1
    11 September 2023
    Sampeyan kudu nggawe UAV kanthi mesin jet - sing mabur ngubengi terrain bumi kanthi dhuwur 30-50 meter.
    Iki bakal menehi terobosan sing ora katon ing zona pertahanan udara mungsuh.
    Lan karusakan cepet sistem rudal pertahanan udara lan pos komando mungsuh.
    1. +1
      11 September 2023
      Quote: Opsi Omega
      Iki bakal menehi terobosan imperceptible saka zona pertahanan udara mungsuh.
      Lan karusakan cepet sistem rudal pertahanan udara lan pos komando mungsuh.

      Mesem, matur nuwun. Kelas 10? aran
      1. 0
        12 September 2023
        Sampeyan duwe toleransi apik Aku pancen ngguyu. sad
    2. 0
      12 September 2023
      Lan malah luwih apik Babau Yagu ing mortir karo "Bumblebee" -A ing jumlah Unlimited.
  8. -1
    11 September 2023
    Link tambahan...
    Utawa rodha kaping lima. Omong kosong iki ngelingake aku babagan keributan Amerika babagan Star Wars - nggawe hype supaya kabeh wong tuku.
    Yen sampeyan pengin nembak pesawat ing jarak sing luwih dawa (yaiku tanpa nyurung pejuang nyedhaki mungsuh), mung nambah bahan bakar menyang roket. Carane mbangun boneka nesting kanthi bobot sing ora bisa dihindari ing tautan penengah, yaiku mundhut efisiensi. Sampeyan ora bisa. Amarga rudal sampeyan ora tekan target sing adoh. Kepiye gasket bakal mbantu sampeyan? Ora duwe locator dhewe (paling ora siji sing bisa menehi target sebutan kanggo rudal digambar ana).
    Ide iki bisa dimangerteni yen drone dhewe ndeteksi target lan murub kanthi rudal jarak cendhak sing murah (yaiku, entheng lan cilik, sing sawetara bisa cocog), lan sawetara drone kasebut dikirim menyang wilayah kasebut lan patroli. ana kanggo dangu (yen idea bakal larang banget kanggo efek samesthine - padha ora bakal bali).
    Mung banjur apa F-15 apa karo, iku ora bakal ngangkat sing akeh, kene TU-22 dibutuhake.
    1. -1
      11 September 2023
      Kutipan saka Conjurer
      Kepiye gasket bakal mbantu sampeyan? Dheweke ora duwe locator dhewe.

      Kaping pisanan, kita ora ngerti manawa ana radar. Sanajan ora, "tata letak" kanthi teoritis bisa nampa sebutan target remot saka pejuang utama. Utawa malah saka pesawat AWACS. Sanalika sadurunge diluncurake, bisa "nangkep" target nggunakake OELS lan mindhah "capture" menyang rudal sing murah banget.
  9. +1
    11 September 2023
    Kabeh bener banget. Iki masa depan. Penting banget yen Federasi Rusia ora ketinggalan ing pangembangan sistem sing padha, kaya sing ora bisa ditindakake ing pangembangan UAV.
    Masalah Angkatan Bersenjata RF minangka fokus utama ing senjata strategis, kabeh wong lagi berjuang kanggo potongan saka meja Angkatan Rudal Strategis.
    Iki minangka pengalaman pribadi pirang-pirang taun ing kompleks industri militer.
    1. 0
      11 September 2023
      Lha piye, yen ora ana prentahe pemerintah? Padha akeh dipindhah ing arah UAV mung nalika dikenal sing pecked ing sak panggonan, lan malah banjur karo apa masalah. Sa adoh aku ngerti, pembangunan terus ditindakake, nanging conto tes mung ora bakal nggawa sampeyan adoh banget.
  10. 0
    11 September 2023
    Longshot kudu diluncurake saka pesawat operator lan ngirim rudal menyang situs peluncuran sing adoh, nambah radius tempur sakabèhé ing kompleks pesawat.
    Iki amarga apa? Pesawat saiki kudu nggawa ora mung rudal, nanging uga UAV, sing ora nyumbang kanggo nambah jarak.
  11. 0
    15 September 2023
    Ngelingi kasunyatan manawa pesawat saiki dadi truk - platform peluncuran rudal lan bom luncur, pilot ora dibutuhake ing endi wae.
  12. 0
    Januari 10 2024
    Sengketa antarane pilot lan ilmuwan roket ing negara kita rampung ing wangun reformasi tentara Khrushchev, kang uga sabdho lan, kanthi nyuda radikal ing tentara lan mbuwang militèr, nambah kemampuan pertahanan kaping pirang-pirang.
    Nggoleki pangembangan senjata donya saiki, kita bisa nyimpulake manawa perusahaan-perusahaan kompleks industri militer ing saindenging jagad ngupayakake anggaran lan mulane wis ilang kompetensi lan malah kapentingan ing produksi sistem senjata sing efektif.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"