Saluran Telegram nglaporake babagan penangkapan tank T-90M paling anyar saka Angkatan Bersenjata RF sajrone pertempuran cedhak Rabotino dening Angkatan Bersenjata Ukraina

157
Saluran Telegram nglaporake babagan penangkapan tank T-90M paling anyar saka Angkatan Bersenjata RF sajrone pertempuran cedhak Rabotino dening Angkatan Bersenjata Ukraina

Miturut sawetara lapuran, tatanan Ukrainia, sak perang ing wilayah desa Rabotino ing sektor Orekhovsky ngarep ing arah Zaporozhye, padha bisa njupuk Newest tank T-90M saka Angkatan Bersenjata Rusia. Iki, utamane, dilaporake dening saluran Telegram "Informan Militer," sing nyakup acara operasi militer khusus.

Kaya sing kacathet ing pesen saluran Telegram, kru tankSayange, ora bisa numpes kendaraan tempur sing ditinggal. Rincian saka dugaan penyitaan tank ora dingerteni. Yen informasi kasebut bener, mula iki, sayangé, dudu tank T-90M pisanan sing tiba ing tangan mungsuh.



Sadurunge, tank sing padha dijupuk nalika regrouping pasukan Rusia ing arah Kharkov ing 2022. Banjur T-90M sing dijupuk diserahake menyang brigade mekanik kapisah kaping 30 saka Angkatan Bersenjata Ukrainia.


Ing wektu sing padha, saluran Telegram nyathet, kerugian tangki kasebut ing kondisi apik arang banget. Bisa uga mung sawetara kasus sing dikawruhi, yaiku jumlah sing ora pati penting amarga durasi lan intensitas konflik bersenjata ing Ukraina.

Tank T-90M minangka versi modern saka tank T-90A. Modifikasi iki pisanan ditampilake kanggo publik ing forum militer-teknis internasional Tentara 2018. Ing musim semi 2020, tank T-90M pisanan wiwit teka ing pasukan darat Angkatan Bersenjata Rusia, lan ing 2022 wiwit digunakake ing zona pertempuran sajrone operasi militer khusus.
  • Saluran Telegram "Informan Militer", Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

157 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -10
    9 September 2023
    Sing, fungsi "Gawe bata metu saka tank nalika godhong" dadi Sejatine ora dileksanakake? Aku duwe pendapat sing luwih apik babagan desainer kita.
    1. +8
      9 September 2023
      Kutipan saka Vrotkompot
      Yaiku, fungsi "Gawe bata metu saka tank nalika ninggalake"

      Ya, ora ana mundur kaya ngono, sawetara omong kosong, maneh mesthine ditutupi cabang ing alas kanthi pangarep-arep bisa dicopot mengko.
      1. +8
        9 September 2023
        Sing, ing kasus kaya mengkono, sampeyan kudu ninggalake tank ing kondisi apa, lan ora narik metu sawetara chip supaya tank ora bisa dipindhah saka panggonan. Yen sampeyan mindhah, bakal njeblug amunisi? ))
        1. +2
          9 September 2023
          Kutipan saka Vrotkompot
          Sing, ing kasus kaya mengkono, sampeyan kudu ninggalake tank ing kondisi apa, lan ora narik metu sawetara chip supaya tank ora bisa dipindhah saka panggonan. Yen sampeyan mindhah, bakal njeblug amunisi? ))

          tank karo amunisi ora ngadeg, malih, lagi loading jumlah karo wates cilik kanggo ngatasi tugas, lan padha mbokmenawa kosong
          1. 0
            11 September 2023
            Yen informasi iki dikonfirmasi, pitakonan maneh muncul saka carane tank Newest kiwa ing paprangan tanpa numpes. Lan wayahe aneh kapindho, kepiye carane wong Ukrainia nyekel dheweke? Rabotino dhewe ana ing dataran rendah lan tank kita mesthi ora ana. Kita ngadeg ing telung dhuwur watara lan njupuk liwat kabeh, kalebu saka tank. Yen tank wis dijupuk, pranyata Ukrainia tindak menyang salah siji saka dhuwur lan banjur metu karo tank. Utawa pilihan kapindho - kita nyerahake dhuwur, nanging ora ana jangkoan sing menehi informasi kasebut ...
            Crita aneh sakabèhé. Miturut pendapatku, iki disinformasi kanggo dina tanker saka TSIPSO ...
            1. 0
              12 September 2023
              Yen tank T-90M tenan dijupuk, banjur akeh pitakonan. Lan pitakonan utama yaiku apa ana owah-owahan ing garis ngarep?
      2. -12
        9 September 2023
        Kutipan saka poquello
        sawetara jenis omong kosong, maneh padha mbokmenawa ditutupi karo cabang ing alas ing pangarep-arep kanggo njupuk metu mengko

        T-90M ilang ing Rabotino, kita nyoba kanggo ngrampungake karo Lancet.

        1. + 17
          9 September 2023
          Kutipan: ZhEK-Vodogrey
          T-90M ilang ing Rabotino, kita nyoba kanggo ngrampungake karo Lancet.

          Nalika padha nyoba kanggo ngrampungake T-90M?
          Foto ndhuwur (saka Zaporozhye Front) kanthi T-90M (padha karo Cape) muncul ing Internet tanggal 22 Agustus taun iki,
          Ing foto ing ngisor iki katon kaya Bradley kanggo aku
          1. +2
            9 September 2023
            Ing tanggal 22.08 Agustus, tank kita ilang lan dheweke nyoba ngrampungake. Gagal. Khinzirs teka Bradley kanggo njupuk tank.
            1. +5
              9 September 2023
              Kutipan: ZhEK-Vodogrey
              22.08 tank kita ilang lan nyoba kanggo ngrampungake


              Kanggo luwih tepat, tanggal 22.08 Agustus, Ukrainia nliti kasus iki, amarga ... sawetara sumber nuduhake yen iki M-55S Slovenia,
              Video iki wis muncul ing sumber daya kita tanggal 21.08 Agustus,
              Lan ing video iki sampeyan bisa ndeleng manawa tank sing padha karo T-90M mabur, lan katon ana akibat sing serius,
              Mulane, kita bisa ngomong yen ana panangkepan saka T-90M (kang bisa pindhah ing daya dhewe), banjur kita mbenerake kesalahan iki.
              Kepriye pancen kasaput pedhut perang.

              https://glav.su/forum/5/2417/6914643#message6914643
              1. + 11
                9 September 2023
                Quote: Pitik
                Video iki wis muncul ing sumber daya kita tanggal 21.08 Agustus


                Lan pesen iki ngomong babagan Svatovo lan Kremennaya, lan dudu babagan Rabotino,
                Mulane ternyata "ora yuta, nanging satus rubel, lan aku ora menang, nanging kalah."
      3. + 29
        9 September 2023
        Minangka laku nuduhake, kita bisa jatuh cinta lan ilang apa wae. Klompok kita nemokake Kord, sing resimen tanggane wis ilang. Padha wis wanted kanggo menehi kanggo infantri sing, nanging ing dalan metu wong marang tanggi lan nduweni ketemu. Nomer kasebut dicenthang lan diwenehake maneh. Senajan padha ora bisa nerangake kanggo kita carane ilang wong. Nanging infantri kita dhewe gelo marang kita amarga kita ora menehi dheweke.
        1. +8
          9 September 2023
          Ing perang, kalah lan jatuh cinta karo apa wae ora umum. Lan ing tentara apa wae. Kasunyatan sing kondhang nalika Perang Donya II, Jerman nyekel Katyusha lan T-34 tanpa tatu. Lan malah nggunakake tank iki. Uga dikenal manawa akuisisi kasebut ora mbantu Nazi. Dadi saiki. Senajan mesthi ora nyenengake, ora ana sangsi.
        2. 0
          11 September 2023
          Kutipan saka: g1v2
          Klompok kita nemokake Kord, sing resimen tanggane wis ilang

          Iku apik aku ketemu.

          Kutipan saka: g1v2
          Carane ilang wong, padha ora bisa nerangake kanggo kita

          Dheweke bakal nerangake iki "meneng, meneng". Utawa apa sing diarani saiki? Aku ora dadi tren modern.

          Lan kasunyatan manawa para pejuang bisa tresna karo kabeh sing ora dijahit ing awak yaiku ABC ... kita maca, kita ngerti.
    2. +6
      9 September 2023
      Kutipan saka Vrotkompot
      Sing, fungsi "Gawe bata metu saka tank nalika godhong" dadi Sejatine ora dileksanakake? Aku duwe pendapat sing luwih apik babagan desainer kita.

      Alamiah, fungsi iki ana. Digawe ing wangun karton lan saperangan liter bensin/solar. Liyane bab iku ora tansah bisa kanggo nggunakake, amarga nganti wayahe pungkasan, pangarep-arep tetep kanggo nyeret properti sing dipasrahake menyang mburi kanggo ndandani sakteruse.
      1. -2
        9 September 2023
        Kutipan saka Escariot
        Alamiah, fungsi iki ana. Digawe ing wangun karton lan saperangan liter bensin / solar

        Penggemar liyane "nyetel tank karo sawetara liter solarium." Marang kita luwih rinci ngendi sampeyan arep kanggo pour iku, carane kanggo nyetel iku ing geni? Lha piye menarik banget ya ngguyu
        1. +2
          9 September 2023
          Quote: Repellent
          Kutipan saka Escariot
          Alamiah, fungsi iki ana. Digawe ing wangun karton lan saperangan liter bensin / solar

          Penggemar liyane "nyetel tank karo sawetara liter solarium." Marang kita luwih rinci ngendi sampeyan arep kanggo pour iku, carane kanggo nyetel iku ing geni? Lha piye menarik banget ya ngguyu

          Lan sampeyan nonton video saka Houthi Yaman. Ana instruksi rinci.
          1. 0
            9 September 2023
            Kutipan saka Escariot
            Quote: Repellent
            Kutipan saka Escariot
            Alamiah, fungsi iki ana. Digawe ing wangun karton lan saperangan liter bensin / solar

            Penggemar liyane "nyetel tank karo sawetara liter solarium." Marang kita luwih rinci ngendi sampeyan arep kanggo pour iku, carane kanggo nyetel iku ing geni? Lha piye menarik banget ya ngguyu

            Lan sampeyan nonton video saka Houthi Yaman. Ana instruksi rinci.

            Link menyang studio. Carane sampeyan sijine iku ana -

            Kutipan saka Escariot
            Beban bukti dumunung karo sing ngaku

            wah. Persis ya

            Lan ya, aku dadi tentara tank, yen ana nglirik ngguyu
            1. -1
              9 September 2023
              Quote: Repellent
              Kutipan saka Escariot
              Quote: Repellent
              Kutipan saka Escariot
              Alamiah, fungsi iki ana. Digawe ing wangun karton lan saperangan liter bensin / solar

              Penggemar liyane "nyetel tank karo sawetara liter solarium." Marang kita luwih rinci ngendi sampeyan arep kanggo pour iku, carane kanggo nyetel iku ing geni? Lha piye menarik banget ya ngguyu

              Lan sampeyan nonton video saka Houthi Yaman. Ana instruksi rinci.

              Link menyang studio. Carane sampeyan sijine iku ana -

              Kutipan saka Escariot
              Beban bukti dumunung karo sing ngaku

              wah. Persis ya

              Lan ya, aku dadi tentara tank, yen ana nglirik ngguyu

              1. 0
                9 September 2023
                Diputusake dadi ringkes? Inggih ... video iki bab carane wong lanang murup ing jog driver (11.00 lan luwih ing video). We surem kanggo dangu, efek cetha. Video iki ana hubungane karo karusakan saka tank ... sethitik kurang saka boten ngguyu
                1. 0
                  9 September 2023
                  Quote: Repellent
                  Diputusake dadi ringkes? Inggih ... video iki bab carane wong lanang murup ing jog driver (11.00 lan luwih ing video). We surem kanggo dangu, efek cetha. Video iki ana hubungane karo karusakan saka tank ... sethitik kurang saka boten ngguyu

                  Apa sampeyan mikir yen sawise geni ing panggonan driver, tank bakal siap perang utawa mbutuhake ndandani serius?
                  1. 0
                    9 September 2023
                    Kutipan saka Escariot
                    Apa sampeyan mikir yen sawise geni ing panggonan driver, tank bakal siap perang utawa mbutuhake ndandani serius?

                    Aku ora bisa njamin efektifitas pertempuran ... nanging mesthi ora mbutuhake ndandani serius.
                2. +1
                  9 September 2023
                  Quote: Repellent
                  Diputusake dadi ringkes? Inggih ... video iki bab carane wong lanang murup ing jog driver (11.00 lan luwih ing video). We surem kanggo dangu, efek cetha. Video iki ana hubungane karo karusakan saka tank ... sethitik kurang saka boten ngguyu

                  Lan aku uga duwe pitakonan kanggo sampeyan, minangka tanker nyata. Sampeyan lan aku ngerti yen amunisi utama MBT Soviet dumunung ing rak amunisi mekanis ing turret. Dadi, apa sing bakal kelakon karo kartrid sing bisa diobong saka biaya bubuk yen disiram bensin lan diobong? Bakal padha ignite utawa bakal kasus cartridge combustible tahan penyalahgunaan kuwi?
                  1. -1
                    9 September 2023
                    Kutipan saka Escariot
                    Apa sing bakal kelakon karo kartrid sing bisa diobong saka biaya bubuk yen disiram bensin lan diobong?


                    Ing sisih kiwa ana AZ T72 / T90. Kartrid, kaya cangkang, ana ing sangisore tutup pelindung. Polyk iku logam.

                    Gendéra ana ing tangan sampeyan kanggo ngobong kartrid kasebut kanthi "saperangan liter bahan bakar diesel" ya ngguyu
                    1. Komentar wis dibusak.
                    2. -2
                      9 September 2023
                      Quote: Repellent
                      Kutipan saka Escariot
                      Apa sing bakal kelakon karo kartrid sing bisa diobong saka biaya bubuk yen disiram bensin lan diobong?


                      Ing sisih kiwa ana AZ T72 / T90. Kartrid, kaya cangkang, ana ing sangisore tutup pelindung. Polyk iku logam.

                      Gendéra ana ing tangan sampeyan kanggo ngobong kartrid kasebut kanthi "saperangan liter bahan bakar diesel" ya ngguyu


                      Dadi ing kene, praktis ing domain umum.
                      1. -1
                        9 September 2023
                        Kutipan saka Escariot
                        Dadi ing kene, praktis ing domain umum

                        Iki foto dudu tank, nanging simulator. "Tank ing bagean." Gagal, mbaleni ngguyu
                      2. +1
                        10 September 2023
                        Quote: Repellent
                        Kutipan saka Escariot
                        Dadi ing kene, praktis ing domain umum

                        Iki foto dudu tank, nanging simulator. "Tank ing bagean." Gagal, mbaleni ngguyu

                        Ora babar pisan. Aku ngirim gambar sing bisa ditemokake, nanging sampeyan ora ngirim apa-apa kajaba tembung sampeyan. Kita ngenteni bukti yen iki "tank cutaway".
                      3. -9
                        10 September 2023
                        Kutipan saka Escariot
                        Ora babar pisan. Aku ngirim sampeyan screenshot sing aku bisa nemokake

                        Sampeyan ngirim foto simulator. Aku nggunakake kaya iki nalika aku ngladeni, kanggo tujuane - kanggo nglatih personel sing ditresnani. Ojo ganggu aku, konco.

                        Kutipan saka Escariot
                        Kita ngenteni bukti yen iki "tank potong"

                        Saiki aku bakal ngeculake kabeh lan miwiti ngilangi buta huruf sampeyan. Aku mung bakal nyetrika tali ya ngguyu
                      4. +1
                        10 September 2023
                        Quote: Repellent
                        Kutipan saka Escariot
                        Ora babar pisan. Aku ngirim sampeyan screenshot sing aku bisa nemokake

                        Sampeyan ngirim foto simulator. Aku nggunakake kaya iki nalika aku ngladeni, kanggo tujuane - kanggo nglatih personel sing ditresnani. Ojo ganggu aku, konco.

                        Kutipan saka Escariot
                        Kita ngenteni bukti yen iki "tank potong"

                        Saiki aku bakal ngeculake kabeh lan miwiti ngilangi buta huruf sampeyan. Aku mung bakal nyetrika tali ya ngguyu

                        Sing. sampeyan nolak kanggo gawe serep tembung karo kasunyatan. Cetha.
                      5. -4
                        10 September 2023
                        Kutipan saka Escariot
                        Sing. sampeyan nolak kanggo gawe serep tembung karo kasunyatan. Cetha

                        Troll dideteksi. Sugeng dalu hi
              2. 0
                11 September 2023
                Kene sawetara instruksi liyane babagan carane numpes tank.
    3. +4
      9 September 2023
      Sampeyan ora bisa mateni kabeh ing tank lan nyedhiyakake ing desain. Otak elektronik cukup bisa, instrumen tliti individu bisa, nanging mungsuh isih bakal nampa informasi lan akeh - babagan waja akurat, maneuverability, kesadaran kira-kira, komponen elektronik sing digunakake ing peralatan lan kemampuan kira-kira peralatan iki, resistance tambang, etc. .
      Akeh informasi, ing cendhak. Lan nyeret sampeyan adoh saka paprangan - dheweke bakal nyeret sampeyan, untung tank kita dudu Challenger, luwih gampang.
  2. -1
    9 September 2023
    Ana kurang lan kurang lawas T-72s ing Northern District Military, lan liyane lan liyane anyar T-90s.
    Ditembak lan dirusak (dening drone kamikaze utawa granat saka drone, biasane)
    T-90 ora dadi sensasi maneh.
    Nanging njupuk kabeh iku langka, mesthi.
    1. -3
      9 September 2023
      Kutipan saka: voyaka uh
      Ditembak lan dirusak (dening drone kamikaze utawa granat saka drone, biasane)
      T-90 ora dadi sensasi maneh.

      Apa sampeyan duwe data babagan jumlah sing dirusak?
      1. +4
        9 September 2023
        Kutipan saka poquello
        Kutipan saka: voyaka uh
        Ditembak lan dirusak (dening drone kamikaze utawa granat saka drone, biasane)
        T-90 ora dadi sensasi maneh.

        Apa sampeyan duwe data babagan jumlah sing dirusak?

        Ing Oryx, kerugian loro-lorone diitung, sing direkam kanthi rekaman video. Mesthi, kerugian nyata ing loro-lorone luwih dhuwur. Ora kabeh direkam.
        1. -1
          9 September 2023
          Quote: Aron Zaavi
          Ing Oryx, kerugian loro-lorone diitung, sing direkam kanthi rekaman video.

          Ora ngerti. Nanging https://lostarmour.info/ uga dianggep.
          1. +2
            9 September 2023
            Quote: Rumata
            Quote: Aron Zaavi
            Ing Oryx, kerugian loro-lorone diitung, sing direkam kanthi rekaman video.

            Ora ngerti. Nanging https://lostarmour.info/ uga dianggep.

            Mungkin aku duwe sawetara jenis lostarmor beda, nanging padha mung count losses saka Angkatan Bersenjata Ukraina, nanging ana secara harfiah ora mundhut saka Angkatan Bersenjata RF ing kabeh. Mulane, kita ora bisa mbandhingake kinerja rong situs kasebut kanthi cara apa wae.
            1. -1
              11 September 2023
              Kutipan saka Escariot
              Mulane, kita ora bisa mbandhingake kinerja rong situs kasebut kanthi cara apa wae.

              Iki minangka conto perbandingan: https://ioncore.dreamwidth.org/99394.html
        2. -2
          9 September 2023
          Naif utawa? Oryx minangka mbucal uwuh sing dumunung kaya ambegan, bukti saka sisih mundhut ora dijupuk menyang akun ing kabeh, nalika nuduhake yen foto padha, nomer ora ngganti. Dadi, oryx minangka "sumber serius" sing dianggep siji arah.
          1. +1
            9 September 2023
            Kutipan saka MinskFox
            Naif utawa? Oryx minangka mbucal uwuh sing dumunung kaya ambegan, bukti saka sisih mundhut ora dijupuk menyang akun ing kabeh, nalika nuduhake yen foto padha, nomer ora ngganti. Dadi, oryx minangka "sumber serius" sing dianggep siji arah.

            Inggih, ayo ngomong yen sampeyan pengin dadi kaya iki. Nanging Oryx dianggep minangka sumber serius kanggo analis militer ing kabeh negara.
            1. -1
              9 September 2023
              Apa dianggep serius ing kabeh negara NATO?
            2. 0
              9 September 2023
              Analis endi? Sapa sing bubar ujar manawa dheweke kaget karo pertahanan sing kompeten sing dibangun dening Federasi Rusia? Utawa sapa sing ngomong yen ekonomi Rusia bakal ambruk, nanging mung ana 3 dina rudal? Sampeyan Aron sing kepengin banget, dudu aku. Aku dhewe nulis lan nuding foto beeches sing padha, apa wis diganti? - ora. Aku nuduhake yen tank garing, ora, ora garing. Pira macan tutul sing wis dirusak ing Oryx saiki, 5? Ya, serius.
            3. +3
              9 September 2023
              Quote: Aron Zaavi
              Oryx dianggep minangka sumber serius kanggo analis militer

              Ya, banjur adhedhasar iki, yen aku bisa ngomong, informasi, serangan balik direncanakake seminggu sadurunge Segara Azov, lan sasi sadurunge Sevastopol.
              Sanajan kasunyatane, sanajan aku ora tau dadi analis, nalika mriksa superfisial, aku gampang nemokake sawetara manipulasi ing Ukrainia.
              1. +1
                9 September 2023
                Kutipan saka: nik-mazur
                Quote: Aron Zaavi
                Oryx dianggep minangka sumber serius kanggo analis militer

                Ya, banjur adhedhasar iki, yen aku bisa ngomong, informasi, serangan balik direncanakake seminggu sadurunge Segara Azov, lan sasi sadurunge Sevastopol.
                Sanajan kasunyatane, sanajan aku ora tau dadi analis, nalika mriksa superfisial, aku gampang nemokake sawetara manipulasi ing Ukrainia.

                Apa sampeyan duwe sumber analisis sing luwih apik babagan kerugian peralatan Rusia? Suarane. Kita mesthi bakal nimbang
                1. -6
                  9 September 2023
                  Ing latar mburi Oryx, data Kementerian Pertahanan Rusia katon luwih akurat lan jujur)
                  1. +1
                    9 September 2023
                    Kutipan saka MinskFox
                    Ing latar mburi Oryx, data Kementerian Pertahanan Rusia katon luwih akurat lan jujur)

                    Nanging Kamentrian Pertahanan nindakake sethithik kanggo mbuktekake tembung kasebut, lan arang banget nyatakake kerugian Angkatan Bersenjata RF.
                    1. +1
                      10 September 2023
                      Mung yen Kementerian Pertahanan Rusia nganakake penilaian militer, lan ora nggawe film kanggo pendanaan manca. Lan aku uga bakal nambah manawa Kamentrian Pertahanan RF piye wae violet menyang strategi kursi armchair lan kepinginan kanggo konfirmasi soko ora bakal wareg, yen mung amarga iki ora tugas lan tanggung jawab.
                2. -2
                  9 September 2023
                  Kutipan saka Escariot
                  Apa sampeyan duwe sumber analisis sing luwih apik babagan kerugian peralatan Rusia?

                  Kenapa sampeyan?
                  1. 0
                    9 September 2023
                    Kutipan saka: nik-mazur
                    Kutipan saka Escariot
                    Apa sampeyan duwe sumber analisis sing luwih apik babagan kerugian peralatan Rusia?

                    Kenapa sampeyan?

                    Aku penasaran banget. Dadi ana sumber alternatif utawa Oryx mung pangarep-arep?
                    1. -2
                      10 September 2023
                      Kutipan saka Escariot
                      Aku penasaran banget

                      Nanging dudu aku. Paling ora ing wilayah sing ora dadi perhatianku. Lan aku ora tau altruist. Mulane, sampeyan kudu marem rasa penasaran pribadi kanthi biaya dhewe.
            4. +1
              9 September 2023
              Ya, amarga dianggep ... wong percaya banget, nanging ora ngerti lan ora bisa mbenerake.
              Ora ana masalah ngliwati materi sing ora jelas utawa palsu kaya sing dikarepake, utamane yen ora ana alat verifikasi lan ora perlu kanggo sapa wae, luwih gampang nggawe "panemu"
              Ing wektu sing padha, T-90M minangka tank pasca-Soviet, lan kabeh zona sing ringkih dadi dikenal sanalika katon, dudu kendaraan kanthi keamanan khusus, prabédan utama yaiku sistem kontrol lan peralatan pengawasan.
            5. -5
              9 September 2023
              Quote: Aron Zaavi
              Nanging Oryx dianggep minangka sumber serius kanggo analis militer ing kabeh negara.

              Mungkasi ngomong omong kosong bab paling serius ... Apa padha menehi data ing nggunakake ing SAR XO? Mungkin dheweke uga nglaporake babagan "Challenger" sing ora ana sing padha, uga babagan F-35?
              Kita naif banget ...
        3. +2
          9 September 2023
          Quote: Aron Zaavi
          Ing Oryx, kerugian loro-lorone diitung.

          Ing Oryx iki, tank tamed gampang lan alami ngitung kerugian kita.
          Aku malah dikirim sapisan, nanging aku kesed kanggo nggoleki.
          1. -4
            9 September 2023
            Kutipan saka: nik-mazur
            Quote: Aron Zaavi
            Ing Oryx, kerugian loro-lorone diitung.

            Ing Oryx iki, tank tamed gampang lan alami ngitung kerugian kita.
            Aku malah dikirim sapisan, nanging aku kesed kanggo nggoleki.

            Lumrahe. Ora ana sing kebal saka kesalahan. Inggih, mbok menawa Lostarmor ora dadi salah, amarga mung count ing siji arah.
            1. +3
              9 September 2023
              Kutipan saka Escariot
              Ora ana sing kebal saka kesalahan

              Kasunyatane yaiku kesalahane, kaya wong-wong dodolan ing pasar - sakperangan alesan, mesthi ana ing siji arah.
      2. -6
        9 September 2023
        Aku ora nonton saben video, nanging sing wis dakdeleng ...
        lan ing ngendi ana zoom sing béda ing tank saka drone pengintaian
        - luwih saka 10, mesthi.
        Kanggo ngrusak tank T-90, luwih akeh granat udara / menit dibutuhake,
        tinimbang jinis liyane. T-90 mesthi luwih awet.
        Biasane, paling sethithik 5-6 hit saka ndhuwur lan murup.
        Ukrainia helikopter gedhe "Baba Yaga" njupuk 4 granat.
        Tegese, T-90 mbutuhake rong serangan helikopter kanggo numpes.
        1. -4
          9 September 2023
          Kutipan saka: voyaka uh
          T-90 mbutuhake rong serangan copter kanggo numpes

          Petungan kuwi nrenyuhake. Ing wiwitan, ahli Ukrainia uga ngetung pira pasukan tank kita sing bakal ditumpes nganggo Javelin lan Bayraktar.
        2. 0
          9 September 2023
          Kenapa 5-6, kenapa ora 10? Kepiye carane jumlah granat nemtokake kenaikan kualitatif ing efek karusakan?
          Proyeksi T-90M sing ora pati jelas padha karo tank pasca-Soviet liyane, ora duwe keamanan fenomenal saka mod T-72B3M sing padha. 2023
          Basis senjata sing nggawe kerugian utama T-90M-ATGM sing ora bisa ditindakake yaiku kasus sing biasa.
          1. +1
            9 September 2023
            "Napa 5-6, kenapa ora 10? Kepiye jumlah granat nemtokake kenaikan kualitatif ing efek karusakan? " ///
            ---
            Aku ora ngerti. Aku mung ngetung granat sing ditibakake. Mangkene kedadeyane. Ing sawetara video. Padha ngalahake nganti tank cetha kejiret geni.
            Aku ora njlentrehake teori (kok), nanging kasunyatan perang iki.

            "Kerugian sing ora bisa dibalekake saka T-90M-ATGM, kasus sing pancen biasa" ///
            ----
            Ana mundhut saka T-90s saka Javelins, karo bukti video.
            Nanging Jvelin kadhangkala mung ngrusak menara, sebagian nembus ndhuwur.
            Para kru ninggalake tank. Banjur tank rampung karo drone utawa artileri.
            1. +1
              9 September 2023
              Yen drone karo granat krasan nggarap kendharaan stasioner, iki wis gagal, bakal dirusak ing kasus apa wae, asring ditinggal sanajan nganggo hatch mbukak - ing kasus iki, grenade tangan siji bakal cukup.
              Javelin minangka ATGM, lan, kaya sing wis dakcritakake, padha bisa sukses nglawan tank pasca-Soviet utawa NATO, sing paling kerep ngrusak target.
              Waja saka kabeh tank modern luwih utawa kurang dadi ora cocog kanggo cara perang saiki, T-90M padha keluwih kanggo pertahanan udara, karo waja anti-kaliber menara anyar lan sisih karton padha.
            2. -3
              11 September 2023
              Kutipan saka: voyaka uh
              Ana mundhut saka T-90s saka Javelins, karo bukti video.
              Nanging Jvelin kadhangkala mung ngrusak menara, sebagian nembus ndhuwur.
              Para kru ninggalake tank.

              Javelin kena saka ndhuwur lan kasus kaya mengkono iku paling kamungkinan amarga pamindahan saka serangan dadi akeh menyang sisih saka tengah menara sing pinggiran menara lan rak-rak sing dilacak karo ulat lan kabeh ngisor duwe bolongan, nanging ora. ora nembus menyang BO. Nanging yen serangan tiba ing bagean menara sing ana gegaman karo kru ing njero, mula biasane ora ana sing bisa urip, amarga Javelin duwe hulu ledak tandem sing rada lemu kanthi penetrasi dhuwur lan aksi mbledhos dhuwur, senjata kasebut. Burns metu rampung malah tanpa ngarsane amunisi nang.
              1. -1
                11 September 2023
                Kapethik saking: karabas-barabas
                bapa biyung pinggiran menara lan rak-rak ulat karo ulat lan kabeh ing ngisor iki duwe bolongan, nanging ora nembus menyang BO. Nanging yen serangan tiba ing bagean menara sing ana hulu ledak karo kru, mula ora ana siji-sijia, minangka aturan, sing bisa urip, amarga Javelin duwe hulu ledak tandem sing rada lemu.

                ... teka, godfather, ngujo ...

                Bali menyang muter kene wis ya
                1. -1
                  12 September 2023
                  Quote: Repellent
                  Bali menyang muter kene wis

                  Kirimi wong wadon menyang ngendi wae. Apa hubungane karo HERE? Apa sampeyan pengin percaya yen menara T-90 nahan hulu ledak Javelin? Dadi, iki mung masalah pribadi sampeyan.
      3. +2
        9 September 2023
        lan ana data carane akeh padha numpes

        Sumber daya Oryx nyedhiyakake gambar 34 sing rusak lan 3 sing dijupuk ing kondisi apik T-90M "Breakthrough" tank

        Ing asas, sawetara bisa dadi tank saka modifikasi beda, salah dijupuk kanggo T-90M. Pancen angel ngerteni apa wae ing kekacoan kasebut, ing antarane foto-foto liyane 574 (diduga) T-72B3 sing rusak lan dijupuk.
        1. -8
          9 September 2023
          Kutipan saka Santa Fe
          Sumber daya Oryx nyedhiyakake gambar 34 sing rusak lan 3 sing dijupuk

          )
          Kutipan saka MinskFox
          Oryx minangka mbucal uwuh sing dumunung kaya ambegan, bukti saka sisih mundhut ora dijupuk menyang akun ing kabeh, nalika nuduhake yen foto padha, nomer ora ngganti.
          1. -1
            9 September 2023
            Oryx minangka mbucal sampah sing dumunung kaya ambegan

            Sampeyan nyetak ulang frasa sing padha, ing ngendi sanggahan nyata?
            Nalika nuduhake yen foto iku padha, nomer ora ngganti.

            Conto pertandhingan kuwi
            Kasus spesifik

            Prakiraan sampeyan babagan kesalahan ing data sing diwenehake
            1. 0
              9 September 2023
              Ayo kula ora nggoleki apa-apa, nanging aku bakal pitutur marang kowe carane nindakake, aku ora pengin ngiklanake situs utawa saluran ing kene. Conto: gun self-propelled Jerman Panzergaubitz 2000. Ing oryx, data mung siji sing rusak, ora ana sing rusak. Ketik karusakan 2000 ing mesin telusur lan deleng jumlah sing dikonfirmasi. Lan ora ana siji sing dirusak ing oryx) Iku dudu kesalahan sing ala, ta?
              1. +2
                9 September 2023
                Ora. Ketik karusakan 2000 ing mesin telusur lan deleng jumlah sing dikonfirmasi

                Yen ana "akeh sing dikonfirmasi" lan sampeyan ngerti ing ngendi gampang dideleng, mula sampeyan ora bakal angel nyedhiyakake paling ora sawetara foto.
                Ora kesalahan ala, ta?

                Menehi fakta dhisik, banjur nggawe kesimpulan
                1. -5
                  9 September 2023
                  Kutipan saka Santa Fe
                  Menehi fakta dhisik, banjur nggawe kesimpulan

                  Kutipan saka MinskFox
                  Conto: gun self-propelled Jerman Panzergaubitz 2000. Ing oryx, data mung siji sing rusak, ora ana sing rusak.

                  Apa ora lucu? Amerika padha ngomong bab siji macan tutul scribbled, nanging cepet teka menyang pikiran sehat
                2. -4
                  9 September 2023
                  Aku menehi alat, sampeyan bisa nggunakake, utawa ora, utawa Google nglarang sampeyan?
              2. 0
                9 September 2023
                Kutipan saka MinskFox
                Ayo kula ora nggoleki apa-apa, nanging aku bakal pitutur marang kowe carane nindakake, aku ora pengin ngiklanake situs utawa saluran ing kene. Conto: gun self-propelled Jerman Panzergaubitz 2000. Ing oryx, data mung siji sing rusak, ora ana sing rusak. Ketik karusakan 2000 ing mesin telusur lan deleng jumlah sing dikonfirmasi. Lan ora ana siji sing dirusak ing oryx) Iku dudu kesalahan sing ala, ta?

                Beban bukti ana ing wong sing ngaku. Ayo, wiwit sampeyan pratelan sawetara losses saka Panzerhowitzer 2000 bedhil poto-propelled, sampeyan bakal nyedhiyani bukti foto karusakan sing, lan ora kita bakal katon kanggo wong nang endi wae.
                1. -2
                  9 September 2023
                  Sepisan maneh, Google nglarang sampeyan? Ketik apa sing daktulis lan deleng paling ora 4 video sing beda. Lan beban bukti ora ana ing aku, aku ora ana ing pengadilan.
                  1. +1
                    9 September 2023
                    Ora ana "4 video" ing Google kanthi karusakan sing dikonfirmasi saka Pz2000.

                    Sampeyan ngerti iki dhewe, supaya sampeyan ndhelikake obrolan lan guyon saka 20 taun kepungkur. Nolak kanggo nggawe serep tembung karo kasunyatan
                    1. Komentar wis dibusak.
                    2. -3
                      9 September 2023
                      Bukak telegram, https://web.telegram.org/a/#-1355540894 menyang saluran iki, ing pojok tengen ndhuwur, ketik PzH 2000 ing garis telusuran. Nonton video karusakan. Sampeyan nutup tutuk. Kanggo goroh, Kaptsov mesthi meneng, ya?
                      1. 0
                        10 September 2023
                        Dolan maring Telegram, https://web.telegram.org/a/#-1355540894

                        MinskFox pungkasane ora bisa nemokake apa-apa ing Google ngguyu

                        MinskFox ngerti wiwit wiwitan ora ana apa-apa ing Google babagan Pz2000. Mulane dheweke ndalang nganti suwe lan ngutus wong liya kanggo nggoleki. Yen MinskFox duwe bantahan, mesthi ora bakal bisu nganti suwe.

                        Ing dina katelu nggoleki, MinskFox isih nemokake saluran telegram kanthi sawetara video. Saluran kasebut ketoke ditutup, mula link kasebut ora bisa digunakake. Apa sampeyan bisa menehi jeneng saluran supaya bisa ditemokake liwat telusuran lan aplikasi bisa diajukake?

                        PS. Mesthi, kita ora bakal weruh lebu ing kono. Malah gambar cetha nuduhake karusakan saka bedhil poto-propelled. Ana sing njeblug nang endi wae lan kuwi
                      2. Komentar wis dibusak.
                      3. -1
                        10 September 2023
                        Ing dina katelu? Kaptsov, sampeyan ngapusi maneh. Operasi Z: Koresponden Militer Musim Semi Rusia. Mangga golek lan nonton)
                      4. 0
                        12 September 2023
                        Inggih, aku uga ora nemokake informasi babagan karusakan saka PZh 2000. Aku mung nemokake artikel sing nyatakake yen ing Agustus 2022, saka 15 dikirim, mung 5 tetep ing urutan kerja, ditekanake yen liyane rusak dhewe. https://www.google.com/amp/s/gagadget.com/en/156277-ukraine-has-only-5-of-15-panzerhaubitze-2000-left-in-working-order-but-russia- wis-ora-ngrusak-a-single-howitzer-amp/
                  2. -2
                    11 September 2023
                    Ya, aku ngetik lan nemokake mung artikel babagan karusakan kanthi link menyang sumber resmi ing Kementerian Pertahanan tanpa konfirmasi. Ya, aku mesthi percaya
                2. -5
                  9 September 2023
                  Kutipan saka Escariot
                  Beban buktiyings dumunung ing sarujukYa

                  Malah saka tembung siji iki aku bisa ngomong kanthi yakin yen basa Rusia dudu basa ibumu. Kowe saka ngendi, bocah ayu? nglirik
                  1. -1
                    10 September 2023
                    Dear Repellent, aku pengin ndeleng komentar wong babagan topik artikel kasebut, lan dudu pelecehan lan partiality sing jelas marang Escariot. Banjur sampeyan mulang dheweke kawicaksanan, lan saiki uga kesusastraan, duwe kesalahan ing ejaan ("bocah ayu", etc.)
            2. -4
              9 September 2023
              Kutipan saka Santa Fe
              Oryx minangka mbucal sampah sing dumunung kaya ambegan

              Sampeyan nyetak ulang frasa sing padha, ing ngendi sanggahan nyata?

              iki dudu tembungku, nanging
              Kutipan saka MinskFox
              nalika nuduhake yen foto iku padha, nomer ora ngganti

              iki bantahan banget serius, nyatane ora ana liyane kanggo ngomong bab sumber iki
              1. -2
                9 September 2023
                iki argumen sing serius banget,

                Ora ana bantahan, MinskFox mung ngapusi

                Lan sampeyan ora duwe pendapat dhewe, sampeyan percaya kabeh sing ditulis
                1. -2
                  9 September 2023
                  Deleng pandhuan ing ndhuwur, njaluk ngapura lan ninggalake obrolan kanthi tenang)
                2. +4
                  9 September 2023
                  Kutipan saka Santa Fe
                  Ora ana bantahan

                  Sampeyan tumindak kanthi kemegahan, kaya-kaya sampeyan duwe argumentasi kanggo kejujuran lan ora adil Oryx ...
                  1. -2
                    9 September 2023
                    Apa sampeyan ngomong, iki Olezhka Kaptsov, pakar gedhe ing kabeh topik, pemilik saka informasi rahasia lan kanca Kalashnikov (dheweke uga badut). Panjenenganipun prescribe bebener. Lan ChSV nyakup srengenge, rembulan lan lintang)
                  2. 0
                    10 September 2023
                    kanggo kejujuran lan ora medhot Oryx ...

                    Kita padha ngomong bab liyane kene


                    Iku menarik kanggo ngerti kasus nyata kanggo ngganti foto saka peralatan rusak - apa Orix dipuntudhuh

                    Lan kenapa, sawise setahun lan setengah saka gilingan daging SVO, data babagan kerugian sewu utawa rong tank Rusia nyebabake rasa ora percaya sing kobong ing antarane masarakat. Iki ora bisa kedadeyan amarga ora bisa kedadeyan!
                    1. +3
                      10 September 2023
                      Kutipan saka Santa Fe
                      Iku menarik kanggo ngerti kasus nyata substitusi foto saka peralatan rusak

                      Sawise maneh: Aku ora ahli ing tank lan durung ndudhuk jero. Mulane, siji conto, nanging banget ilustrasi lan relatif gampang kanggo verifikasi.
                      Kutipan dhewe:
                      Kutipan saka: nik-mazur
                      ... katon. Banget lancar, mesthi, lan mung tank. Paling tanpa kemampuan kanggo nemtokake kagungane. Ing sawetara. dadi-disebut, bukti photo angel mangertos malah jinis technique.
                      Ana uga mbeling langsung.
                      Contone, bagean ing kerugian T-72V, foto 131, dijupuk ing Mariupol dening perwira militer kita. Sisa saka soko waja padha bejat menyang pecahan unrecognizable, nanging padha dadi kagungane Ukrainia. Aku ngelingi laporan iki, amarga aku takon karo komandan militer: "Yagene kaya ngono?"


                      Iki kaping telune aku nuduhake, nanging penggemar Oryx ora peduli.
                      Lan aku mbaleni - ana akeh banget kesalahan acak kaya iki minangka kacilakan.

                      Kutipan saka Santa Fe
                      data ing losses saka ewu utawa loro nawakke Russian nimbulaké rasa ora percaya kobong kuwi antarane masyarakat

                      Sing nimbulaké ora percaya kobong ora data ing losses samesthine, nanging boten seimbang kalebet tajem losses ing sih saka sisih Ukrainia dening meh telu. Sing kaget pas karo posisi Ukrainia.
                      1. 0
                        11 September 2023
                        Sisa-sisa barang waja dibubarake dadi pecahan sing ora bisa dingerteni, nanging ana ing sisih Ukraina.

                        Cetha yen ora ana sing jelas, malah ora bisa ngerti apa jenis teknologi iki, nanging sing - mangga.
                3. -2
                  10 September 2023
                  Kutipan saka Santa Fe
                  Ora ana bantahan, MinskFox mung ngapusi

                  opo? sumber daya ora dituduhake utawa sumber ngganti nomer sawise dituduhake? Apa sampeyan ngerti apa sing sampeyan ucapake?
  3. 0
    9 September 2023
    Lan ing wilayah Rabotino, vegetasi wis dilestarekake ing LBS. Ana lanskap lunar ing pigura sadurunge opornik liwat menyang tangan sing salah, lan ing foto ana alas. Ana sawetara foto, bisa uga ngapusi ing sisih liyane Foto ndhuwur iku tank ing alas cemara, kang ngisor ana ing alas deciduous.
    1. + 10
      9 September 2023
      Aku ora ngelingi persis, nanging ing mratelakake panemume iki foto tank Kharkov saka taun kepungkur.
  4. -5
    9 September 2023
    Apa ora ana daya ing rak amunisi karo ngalih mechanical lan detonation remot? ¯\_(ツ)_/¯
    1. -15
      9 September 2023
      Genius Rusia sing surem ora bisa mikir babagan iki.
      1. roh
        +5
        9 September 2023
        Banjur garis-garis sampeyan bakal nggawe sampeyan katon luwih anyar amarga sampeyan wis ngrusak properti negara. Sampeyan kudu menehi resep algoritma tumindak sing jelas ing kasus kasebut, nyetujoni lan komunikasi karo kabeh wong, nanging iki rumit banget kanggo tali bahu sing gedhe, ana kakehan aktivitas otak.
        1. 0
          9 September 2023
          Kutipan saka roh
          Sampeyan kudu menehi resep algoritma tumindak sing jelas ing kasus kasebut, nyetujoni lan komunikasi karo kabeh wong,

          kaya, kita mencet header, etc., menyang sisih lan pitik jago detonator?
    2. +7
      9 September 2023
      Kutipan: 75 Sergey
      Apa ora ana daya ing rak amunisi karo ngalih mechanical lan detonation remot? ¯\_(ツ)_/¯

      Apa kru isih bisa ing tambang karo sekring ngaco? Ya, kaya nyopir kanthi cepet ing medan sing kasar, njupuk lan kadhangkala ngalami pengaruh eksternal.
    3. +7
      9 September 2023
      Sapa lan kapan bakal nggawe keputusan kanggo ngrusak?
      1. +6
        9 September 2023
        Kutipan: AndreyKam_Z
        Sapa lan kapan bakal nggawe keputusan kanggo ngrusak?

        Ing kono ana masalahe.
        Ing wayah wengi saka 24-25 Juni 1941, komandan pangrusak Lenin, sing lagi didandani ing pabrik Tosmare ing Liepaja, Letnan Komandan Yuri Afanasyev mutusake yen ana ancaman nyata saka kapal sing ditawan dening mungsuh. ingkang sampun wiwit nutup pangubengipun, ing sakiwa-tengenipun Libava, paring dhawuh supados njeblug.
        Juli 19, 1941, dening pengadilan militèr saka Armada Baltik, Letnan Panglima Afanasyev dipuntudhuh saka nindakake angkara miturut Art. 193-20 paragraf "b" saka KUHP RSFSR (karusakan dening pangareping kapal perang sing dipasrahake marang dheweke) lan ditembak.
        1. +5
          9 September 2023
          Ora ana sing kepengin dadi Afanasyev iki. Apa tenan ana mungsuh ing kene? Utawa mungkin kita bisa mbuwang mungsuh saiki? Lan detik mengko sampeyan wis dijupuk adoh.
        2. +5
          9 September 2023
          Sing dakkandhakake. Penulis proposal kasebut dhewe kudu dilebokake kanthi detonasi jarak jauh, ide-ide kasebut bakal langsung mlaku ing arah sing beda. nglirik
          1. +1
            9 September 2023
            Wong mbayangno proses kasebut minangka game kaya Hearts of Iron 4, nalika sampeyan condong ing peta lan ndeleng: ya, mungsuh wis ngubengi kita, uler wis mabur. Butuh 4 jam kanggo ndandani, kita ora duwe wektu. Suwun...
            Kaya-kaya saben tank ngerti kahanan operasional ing level pemain strategi sing padha. Aku ora ngandika sing lungguh ing tutup / biaya ora fun tho, lan banjur padha meneng ing bom. Miturut cara, tank mungsuh uga ora duwe piranti kaya mengkono kuwi, nanging ana cara kanggo karusakan expedient ing cilik saka bebaya dijupuk. Nanging aku ora bisa nemen google conto utawa instruksi.
  5. -3
    9 September 2023
    Ukry bisa ngirim palsu ing jaringan sosial amarga seneng banget. mbok menawa iki T90 banget pisanan dijupuk utawa padha bener nyolong foto saka kita
  6. +2
    9 September 2023
    Iki perang!
    Apa wae sing kedadeyan lan bakal kelakon, kita kudu nyoba nyiapake kanthi maksimal!
    1. 0
      9 September 2023
      Kutipan saka roket757
      Iki perang!
      Apa wae sing kedadeyan lan bakal kelakon,

      Duc!, ora jelas apa jenis bajingan sing wis gedhe banget ing kene
      1. +4
        9 September 2023
        Platform sing mbukak kanggo obrolan, ijol-ijolan pendapat ... apa wae bisa ditulis.
        Ing asas, iki ora ngowahi apa-apa ... umume wis mutusake dangu, demarkasi wis kelakon lan ora ana sing bisa diarepake.
  7. +1
    9 September 2023
    Apa kita duwe macan tutul piala utawa penantang?
    1. 0
      9 September 2023
      Mung kendaraan tempur infanteri Swedia sing dijupuk minangka piala.
      5 macan tutul dirusak, 10 digawa metu
      kanggo ndandani serius kanggo Polandia. 5 liyane lagi didandani ing Ukraina.
      Kira-kira 50 ing layanan.
      1. -5
        9 September 2023
        Kutipan saka: voyaka uh
        5 macan tutul dirusak, 10 digawa metu

        Tinimbang ndeleng tumpukan sampah Oryx, kita bakal pindhah menyang Lostarmor. Ana 9 Leopard-2 sing diobong kanthi foto sing apik.
        1. 0
          9 September 2023
          Kutipan: ZhEK-Vodogrey
          Ayo menyang Lostarmor.

          Endi kerugian kita? Bener, Lostarmor minangka situs Rusia, lan "dump sampah" Oryx yaiku Walanda, dudu Ukrainia.
          1. -5
            9 September 2023
            Kutipan: Mordvin 3
            Endi kerugian kita?

            Lan aku nulis babagan Leopards-2. Dheweke mung ana ing antarane Khinzirs ing zona NWO. Sampeyan bakal nemokake kerugian kita sawise mburi Distrik Militer Lor.
            1. +4
              9 September 2023
              Kutipan: ZhEK-Vodogrey
              Sampeyan bakal nemokake kerugian kita sawise mburi Distrik Militer Lor.

              Yagene aku kudu ngerteni kerugian Ukrainia yen aku ora bisa mbandhingake karo kita? Situs Walanda kaya-kaya ora kasengsem kanggo nggedhekake kerugian mungsuh, nanging kita akeh banget.
              - yen, kanggo nanggepi dhaftar losses ing personel lan peralatan, sampeyan menehi laporan nuduhake kerugian mungsuh, kang kaping 3 utawa luwih, ora ana siji bakal scold sampeyan;
              - nalika isih cilik, aku mancing menyang kolam ing mburi desa lan nyekel 3 hiu, 2 paus, ton pike lan telung atus sturgeon;
              - nanging Dmitry Anatolyevich pracaya

              Iki minangka pendapat saka telegram saka Kolonel Shuvalov.
              1. -2
                9 September 2023
                Kutipan: Mordvin 3
                Situs Walanda katon ora kasengsem ing exaggerating mundhut mungsuh

                S.H.I.E.L.D.? Apa sampeyan mikir yen admin Walanda pancen netral? Miturut cara, pitakonan iku carane Walanda.
                Utawa mungkin sampeyan naif banget yen sampeyan nganggep pengadilan ing Den Haag dadi independen lan ora bias?
    2. 0
      9 September 2023
      Kutipan saka: Rom8681
      Apa kita duwe macan tutul piala utawa penantang?

      Ana paling kamungkinan bakal macan tutul nalika sampeyan miwiti kanggo advance. Lan Abrams bisa uga yen ana akeh. Challenger ora mung amarga ana sawetara banget.
    3. +1
      9 September 2023
      Kutipan saka: Rom8681
      Apa kita duwe macan tutul piala utawa penantang?

      Ana pesen sing nyenengake kanthi komentar sing padha, nanging tanpa bukti video utawa foto. Alami, banjur kabeh dadi tenang ...
      1. -2
        10 September 2023
        Nanging katon kaya sawetara gubernur menehi hadiah kanggo piala Leopard.
  8. 0
    9 September 2023
    Kutipan saka: tralflot1832
    Lan ing wilayah Rabotino, vegetasi wis dilestarekake ing LBS. Ana lanskap lunar ing pigura sadurunge opornik liwat menyang tangan sing salah, lan ing foto ana alas. Ana sawetara foto, bisa uga ngapusi ing sisih liyane Foto ndhuwur iku tank ing alas cemara, kang ngisor ana ing alas deciduous.

    Foto ndhuwur mung foto tank sing padha. Lan ing ngisor iki sing paling ngisor, saka kreta sing dilapurake panangkepan.
  9. -8
    9 September 2023
    Hahaha, nglumpukake maneh pasukan ing 2022, nggawe aku ngguyu)))
  10. -16
    9 September 2023
    Sekolah ganas saka bangunan tank Soviet, sayangé ndadékaké menyang detasemen menara, lan pati kru.
    1. +1
      9 September 2023
      Kutipan: DZ10
      Sekolah ganas saka bangunan tank Soviet, sayangé ndadékaké menyang detasemen menara, lan pati kru.

      Kasunyatane tank mung minangka alat kanggo ngrampungake rencana strategis. Lan USSR duwe rencana sing mbutuhake puluhan ewu mobil. Dadi industri Soviet ngetokake seri T-64/72/80 kanggo kabutuhan kasebut. Liyane bab iku kanggo konflik long-term saka kakiyatan relatif kurang technique iki ora sakabehe cocok, banjur tentara kudu perang ora karo apa sing perlu, nanging karo apa wis, nanging iku crita temen beda.
      1. -4
        9 September 2023
        Ide banget babagan panyimpenan amunisi ing sikil kru, aku mung ngomong babagan iki
        1. -2
          9 September 2023
          Kutipan: DZ10
          Ide banget babagan panyimpenan amunisi ing sikil kru, aku mung ngomong babagan iki

          Mbandhingake bedhil mesin ing wektu kasebut, ternyata panyimpenan amunisi ing sikilmu dudu pilihan sing paling ala. Mung bubar padha bisa push bedhil mesin menyang mburi menara tanpa distorsi. Liyane bab iku sistem Carousel wis konsep outdated, nanging industri kita, amarga mlarat, ora bisa gawé seri dibutuhake saka tank jinis Armata operasional.
        2. +1
          10 September 2023
          Apa karo rak amunisi ing polycom ing M60?
    2. -2
      9 September 2023
      Kutipan: DZ10
      Sekolah ganas saka bangunan tank Soviet, sayangé ndadékaké kanggo turret kang ambruk mati

      Nyatane, menara Challenger pisanan sing ditabrak wis suwek. Leres, abot banget, ora mabur, nanging mung obah, sing katon nalika dipriksa kanthi ati-ati.
  11. -3
    9 September 2023
    Saben BM-13 dilengkapi karo bledosan bledosan kanggo self-detonation ing cilik saka ancaman dijupuk. Lan kru pertempuran sumpah kanggo mati, nanging ora kanggo menehi instalasi kanggo mungsuh. Mulane, dina iki meh mokal kanggo ndeleng garis ngarep Katyusha. Ing musium lan ing pedestal, biasane ana model mentah ing sasis pasca perang saka macem-macem truk.
    1. -2
      9 September 2023
      Pisanan rampung serviceable nilar tanpa bensin
      Jerman nyekel luwih akeh Katyusha
      ing September 1941. Bebarengan karo roket.
      Nanging Jerman ora kesengsem karo pluru.
      Ing mortir jet "Andryusha" padha digawe
      rudal kanthi hulu ledak sing luwih kuat lan luwih akurat.
      Nanging dheweke kalah ing jarak tembak.
      1. +1
        9 September 2023
        Ing mortir jet "Andryusha" padha digawe
        rudal kanthi hulu ledak sing luwih kuat lan luwih akurat.

        Apa sampeyan ngrokok buku teks sejarah ing Israel utawa apa? "Andryusha" minangka peluncur roket BM 31 Soviet.
      2. -1
        10 September 2023
        Kutipan saka: voyaka uh
        Jerman nyekel luwih akeh Katyusha
        ing September 1941. Bebarengan karo roket.
        Nanging Jerman ora kesengsem karo pluru.

        )))))))))))))))))))))))))))))))))) Maksudku, wong Jerman ora bisa nggawe bubuk mesiu kaya ngono, aku ngguyu kepiye sampeyan
    2. +3
      9 September 2023
      Quote: Rumata
      Saben BM-13 dilengkapi karo bledosan bledosan kanggo self-detonation ing cilik saka ancaman dijupuk. Lan kru pertempuran sumpah kanggo mati, nanging ora kanggo menehi instalasi kanggo mungsuh. Mulane, dina iki meh mokal kanggo ndeleng garis ngarep Katyusha. Ing musium lan ing pedestal, biasane ana model mentah ing sasis pasca perang saka macem-macem truk.




      Isaev, gumantung ing dokumen lan foto, claims sing Katyusha pisanan dijupuk dening Jerman ing Agustus 1941 nalika ngusir serangan balik dening pasukan saka Front North-Western (34th Tentara) ing wilayah Staraya Russa.
    3. -2
      9 September 2023
      Quote: Rumata
      Ing musium lan ing pedestal, biasane ana model mentah ing sasis pasca perang saka macem-macem truk.

      Ora tata letak.
      Diunggahake saka ngisor wadhuk.
  12. +6
    9 September 2023
    Kutipan saka AdAstra
    Genius Rusia sing surem ora bisa mikir babagan iki.

    Sampeyan wis jelas ora tau mlebu tank. Lungguh ing njero tank sing wis ana barang-barang sing bisa njeblug, lan uga sawetara detonasi jarak jauh sing bisa mati ...
    Cara kanggo ngrusak tank wis suwe dikenal. Iku mung yen tank kenek, lan ing geni mungsuh, sampeyan pengin nylametake urip dhisik lan banjur njeblug soko.
    Ya, nyatane tank mandheg nuduhake manawa mungsuh pancen maju lan ngrebut wilayah kasebut.
    1. -3
      9 September 2023
      Kutipan saka certero
      Kutipan saka AdAstra
      Genius Rusia sing surem ora bisa mikir babagan iki.

      Sampeyan wis jelas ora tau mlebu tank. Lungguh ing njero tank sing wis ana barang-barang sing bisa njeblug, lan uga sawetara detonasi jarak jauh sing bisa mati ...
      Cara kanggo ngrusak tank wis suwe dikenal. Iku mung yen tank kenek, lan ing geni mungsuh, sampeyan pengin nylametake urip dhisik lan banjur njeblug soko.
      Ya, nyatane tank mandheg nuduhake manawa mungsuh pancen maju lan ngrebut wilayah kasebut.

      Ana uga pitakonan kenapa tank ora rampung sawise mundur. Inggih, kru, mesthi, nylametake nyawane, komando ngarep-arep ngungsi mengko, nanging sawise pasukan kita mundur, tank, paling sethithik sawetara wektu, luwih saka properti real estate lan latar mburi kanggo selfie tinimbang a piala nyata. Angkatan Bersenjata Ukraina duwe alat ing wangun "tentara drone", sing mbuwang granat kumulatif (lan liyane) ing tank sing rusak, uga drone FPV kamikaze. Ing asas, ngerti koordinat tank, iku gampang kanggo ngrampungake karo sistem padha, lan iki ora kanggo sebutno kabeh jinis Krasnopol-D lan Lancets.
  13. 0
    9 September 2023
    Ngelingi mundhut saka Proryv setahun kepungkur, mundhut liyane kuwi biasane duwe efek gambar, amarga kabeh mungsuh (lan Kulon) needed babagan kendaraan bisa sinau saka siji salinan.
    1. 0
      10 September 2023
      T-90m 1 dijupuk ing Kharkov. Lan banjur loro liyane, ketoke. Dadi iki bakal dadi 4m. utawa 3m
  14. +1
    9 September 2023
    Napa VO nulis babagan CAPTURE ALLEGED?
    Salah siji jupuk, utawa ngapusi bab dijupuk.
    1. -3
      9 September 2023
      Kutipan saka Fangaro
      Napa VO nulis babagan CAPTURE ALLEGED?

      Iki mbokmenawa wong sing dilatih khusus nindakake pakaryan,
      Ing Vladivostok, mantan diplomat Amerika kejiret sing nyogok wartawan Rusia, blogger, lsp.
      Iku padha ing kene, siji mbuwang, liyane njupuk lan muter
  15. -4
    9 September 2023
    Yen iki bener, sampeyan bisa uga ora Count kakehan ing nggunakake pertempuran tank dening APU-ZSU, utawa Count ing wektu cendhak, amarga basa repair ana banget.
    cepet banget tank bakal dadi transporter evakuasi - nganti njeblug ing tambang.
    1. -1
      9 September 2023
      Kutipan saka monetam
      Yen iki bener, sampeyan bisa uga ora Count kakehan ing nggunakake pertempuran tank dening APU-ZSU, utawa Count ing wektu cendhak, amarga basa repair ana banget.
      cepet banget tank bakal dadi transporter evakuasi - nganti njeblug ing tambang.

      Mesthi, aku dudu pakar, nanging T-90m mung modifikasi maju banget saka T-72, kang cukup cocok kanggo layanan ing loro mantan negara ATS lan Ukraina dhewe diwakili dening T-72av. Ana siji-sijine pitakonan serius babagan kothak kasebut, sanajan kapinteran Slavia saka "non-sadulur" nglairake kedavras kaya ngono, sanajan ing ngimpi elek sampeyan ora bakal ngimpi.
  16. +3
    9 September 2023
    Kutipan saka: voyaka uh
    Ana kurang lan kurang lawas T-72s ing Northern District Military, lan liyane lan liyane anyar T-90s.
    Ditembak lan dirusak (dening drone kamikaze utawa granat saka drone, biasane)
    T-90 ora dadi sensasi maneh.
    Nanging njupuk kabeh iku langka, mesthi.


    Miturut Oryx, wiwit 24 Agustus, kerugian wis:
    Federasi Rusia - 41 tank, kang:
    -T-62: 2;
    -T-64: 1;
    -T-72: 21;
    -T-80: 10;
    -T-90: 4
    Angkatan Bersenjata Ukraina - 23 tank, kang:
    -T-64: 10;
    -T-72: 8;
    -T-80: 3;
    -Macan tutul: 1
    - Penantang: 1

    PS Angkatan Bersenjata Ukraina duwe tank luwih sithik, dadi luwih sithik.
    1. 0
      9 September 2023
      Kutipan: Ivan Severssky
      Kutipan saka: voyaka uh
      Ana kurang lan kurang lawas T-72s ing Northern District Military, lan liyane lan liyane anyar T-90s.
      Ditembak lan dirusak (dening drone kamikaze utawa granat saka drone, biasane)
      T-90 ora dadi sensasi maneh.
      Nanging njupuk kabeh iku langka, mesthi.


      Miturut Oryx, wiwit 24 Agustus, kerugian wis:
      Federasi Rusia - 41 tank, kang:
      -T-62: 2;
      -T-64: 1;
      -T-72: 21;
      -T-80: 10;
      -T-90: 4
      Angkatan Bersenjata Ukraina - 23 tank, kang:
      -T-64: 10;
      -T-72: 8;
      -T-80: 3;
      -Macan tutul: 1
      - Penantang: 1

      PS Angkatan Bersenjata Ukraina duwe tank luwih sithik, dadi luwih sithik.

      Ngendi sampeyan entuk risak saben wulan? Utawa sampeyan mikir dhewe?
  17. +4
    9 September 2023
    Kutipan saka Escariot

    Ngendi sampeyan entuk risak saben wulan? Utawa sampeyan mikir dhewe?


    Sepisan sasi, ing tanggal 24, aku nggawe file sing aku nyalin data babagan kerugian pihak saka Oryx. Nggunakake tokoh iki, sampeyan bisa mbandhingaké losses liwat wektu. Aku wiwit ngetung wiwit wulan kaping 12.
    Yen sampeyan kasengsem, aku bakal ngirim sumber.
  18. Komentar wis dibusak.
  19. 0
    9 September 2023
    Iku tega, mesthi, sing padha mung menehi adoh
  20. 0
    9 September 2023
    Isin, isin, wah! aran Wangsulan: Bab ingkang utama iku kita perang karo T90M, lan ora karo T55!!! prajurit
  21. -3
    10 September 2023
    Uga warta kanggo aku - meh rolas kendharaan kasebut ing periode Agustus-September 2022 ditinggalake menyang Ukrainia BENAR-BENAR INTENSIF lan KOMBATA, nindakake patrap muhibah liyane ing mode kacepetan mega
    1. +1
      10 September 2023
      Omong kosong lengkap. Saka 2 nganti 3 potongan dijupuk. Sing pisanan ing Kharkov.
  22. -3
    10 September 2023
    Apa ana sing bakal diukum amarga iki? Apa jenis idiocy iki kanggo ninggalake senjata kanggo mungsuh?
  23. 0
    10 September 2023
    Ora komentar - nanging MI8 teka ing pikiran karo scum sing didol dhewe lan helikopter kanggo $ 500 ewu, ora kabeh dadi prasaja ing "perang murky" iki. Ana layanan - padha bakal ngurutake.
  24. -3
    10 September 2023
    Kutipan: Mordvin 3
    Oryx iku Walanda, dudu Ukrainia.

    Sawisé Boeing Malaysia, Walanda ora mungkin kanggo ROOT Federasi Rusia
    1. -2
      10 September 2023
      Nanging kanggo 404 sing nembak dheweke mudhun - cukup.
      Aku propose kanggo njupuk mudhun soko kanggo Walanda kanggo tujuan diplomatik.
      Lan snipe Japs.
  25. -3
    10 September 2023
    Kepiye sampeyan bisa numpes (kanthi menehi mungsuh) tank nalika ana ing pertahanan?
  26. 0
    10 September 2023
    Akeh peralatan sing dijupuk, loro dening kita lan dening Ukrainians. Ing mratelakake panemume, iki nuduhake yen ora tansah bisa numpes peralatan immobilized. Lan ana akeh video, kaya sawise tank utawa kendaraan ditembak mudhun, kru lan pasukan tiba lan mlayu. Ora perlu ngadili nalika kahanan sing ditinggalake ora dingerteni.
  27. -2
    10 September 2023
    Ya, mesthi ora bisa numpes! Didol! Kaya bubar siji pilot adol helikopter menyang banderlogs. Apa sing bisa kedadeyan yen kru menehi kicauan sing ora ana wektu kanggo mbuwang granat?

    Saben uwong ngerti sikap Banderlogs marang pilot helikopter kita. Lan pilot helikopter kita uga ngerti apa sing nunggu dheweke yen tiba ing cengkeraman kethek Ukrainia. Nanging kanthi kabeh iki, nalika pilot helikopter nggawe pendaratan darurat ing wilayah sing dikuwasani mungsuh, dheweke nemokake kekuwatan lan wektu kanggo numpes helikopter kasebut. Lan ing kene mung tank.

    Umume, perkara kasebut peteng, perkara kasebut ora jelas
  28. +1
    10 September 2023
    Kutipan saka poquello
    Kutipan saka Santa Fe
    Menehi fakta dhisik, banjur nggawe kesimpulan

    Kutipan saka MinskFox
    Conto: gun self-propelled Jerman Panzergaubitz 2000. Ing oryx, data mung siji sing rusak, ora ana sing rusak.

    Apa ora lucu? Amerika padha ngomong bab siji macan tutul scribbled, nanging cepet teka menyang pikiran sehat

    Utawa, iki sing ditulis ing sumber-ru; asring makna artikel, kalebu ing VO, beda karo artikel ing sumber sing diklaim minangka link. Conto sing nyenengake yaiku Amerika ngumumake ora gelem nginstal ATACM, nanging sumber kasebut nulis manawa keputusan kasebut durung digawe)
  29. -1
    10 September 2023
    Apa sing diomongake dening herald utama Kementerian Pertahanan RF babagan iki? Nolak utawa konfirmasi? Nyuwun
  30. 0
    10 September 2023
    Ing Kharkov padha njupuk 1. About loro liyane, minangka adoh aku weruh ing Internet

    Inggih, ayo ngomong siji liyane dijupuk saka Rabbotino. Apa sabanjure?
  31. -5
    10 September 2023
    Quote: Mikhail Dadeko
    herald utama Kementerian Pertahanan RF, apa sing dikandhakake babagan iki? Nolak utawa konfirmasi?

    Maca saka teleprompter kaya biasane. Sisane dudu tanggung jawabe...
  32. -1
    11 September 2023
    kabeh iku aneh, iku angel uncalan granat
  33. -1
    11 September 2023
    Ing endi paling sethithik 1 macan tutul 2 utawa Challenger utawa Khimars? Yagene wong Ukrainia bisa ngrebut peralatan modern kita, nanging ora?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"