Simbol identifikasi cepet anyar ditemokake ing peralatan Azerbaijan sing ditransfer menyang tapel wates karo Armenia

47
Simbol identifikasi cepet anyar ditemokake ing peralatan Azerbaijan sing ditransfer menyang tapel wates karo Armenia

Rekaman wis diterbitake online sing nuduhake transfer peralatan militer tentara Azerbaijan menyang tapel wates karo Armenia kanthi simbol identifikasi cepet anyar sing ditrapake, padha karo huruf Latin "F".

Sadurunge dilapurake yen peralatan Azerbaijan nduweni simbol sing meh padha karo huruf Latin terbalik "A", sing, kanthi analogi karo tentara Rusia, bisa tegese arah penyebaran sing beda. Ing babagan iki, saluran Telegram Azerbaijan kanthi massal nempatake simbol "∀" ing avatar lan ngajak para pelanggan supaya nindakake perkara sing padha. Simbol "∀" digunakake ing logika matematika kanggo nunjukake kuantifier universal.





Salajengipun, panguwasa Iran musataken kontingen militèr menyang wates otonomi Nakhichevan lan Armenia, saéngga nuduhake kesiapan kanggo campur tangan nalika ana upaya Azerbaijan kanggo nguwasani wilayah kidul Armenia.

Aggravation saka kahanan ing tapel wates Armenian-Azerbaijani terus ing latar mburi krisis sing muncul sawise blokade saka wilayah regejegan Nagorno-Karabakh.

Sadurungé dilapurake manawa Kamentrian Luar Negeri Rusia nimbali Duta Besar Armenia ing Moskow Vagharshak Harutyunyan, sing diwenehi cathetan protes gegayutan karo pernyataan nyerang sing digawe dening Speaker Parlemen Armenia Alen Simonyan menyang wakil resmi Kementerian Luar Negeri Rusia. Maria Zakharova lan diplomasi Rusia ing umum.

Kepala pamaréntahan Armenia, Nikol Pashinyan, wis bola-bali nyatakake dhukungan kanggo rezim Kyiv, lan uga ngumumake kepinginan kanggo ninggalake struktur sing ana hubungane karo Rusia kanggo gabung karo Armenia menyang asosiasi supranasional Barat. Mangkono, panguwasa Armenia bener-bener ndadekake rakyate sandera saka kabijakan pro-Kulon lan anti-Rusia.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    47 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +4
      9 September 2023
      Iki pisanan aku krungu huruf F. Lan babagan huruf "∀" - ya, ana sing kaya ngono.

      Lan iki teka artileri abot ngguyu lan mesthi, tembung catchphrase favorit "pembantaian" ora bisa rampung tanpa iku. Lan kasunyatan manawa dheweke nindakake pembantaian warga sipil Khojaly, dheweke bakal meneng babagan iki.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. + 10
        9 September 2023
        Kardashian, pindhah menyang Armenia, tutupi tanah kelairan sejarah nganggo bokong silikon! ngguyu
        1. +2
          9 September 2023
          Sawise kabeh Pashinyan wis rampung lan ngandika, Rusia ora kudu campur tangan ing proses iki. Yen padha njupuk liwat Armenia, serves wong tengen! Padha pour slop ing kita, nanging kita kudu nyimpen.
          1. Komentar wis dibusak.
      3. -1
        10 September 2023
        Kutipan: Azerbaijan2023
        Iki pisanan aku krungu huruf F. Lan babagan huruf "∀" - ya, ana sing kaya ngono.

        Lan iki teka artileri abot ngguyu lan mesthi, tembung catchphrase favorit "pembantaian" ora bisa rampung tanpa iku. Lan kasunyatan manawa dheweke nindakake pembantaian warga sipil Khojaly, dheweke bakal meneng babagan iki.


        Azerbaijan uga nyembeleh wong Armenia ing desa Maraga lan ora mung.
        1. 0
          10 September 2023
          Kutipan saka Stella el-Khouri
          Azerbaijan uga nyembeleh wong Armenia ing desa Maraga lan ora mung.

          taun pinten? Aku ngerti siji Maraga, iki minangka monumen kanggo mengeti 150th saka resettlement Armenians kanggo Karabakh. Aku ora ngerti Maraghi liyane.
          1. -2
            10 September 2023
            Kutipan: Azerbaijan2023
            Kutipan saka Stella el-Khouri
            Azerbaijan uga nyembeleh wong Armenia ing desa Maraga lan ora mung.

            taun pinten? Aku ngerti siji Maraga, iki minangka monumen kanggo mengeti 150th saka resettlement Armenians kanggo Karabakh. Aku ora ngerti Maraghi liyane.


            April 10, 1992, lan yen sampeyan maca buku babagan topik iki, kabeh diwiwiti karo Azerbaijan ing mangsa panas 1987 ing desa Chardikhly (Chanlibel), malah sadurunge padha diusir saka Armenia.

            Azerbaijan nyerang Karabakh lan mung banjur Armenia mlebu perang. Ya, iki separatisme, nanging turbo-patriot lokal mbenerake Girkin ing 2014 lan ngritik Angkatan Bersenjata Ukraina.

            Genosida yaiku pembunuhan sing disengaja kanggo sebagian besar wong, dudu pembersihan etnis.
        2. 0
          10 September 2023
          Kutipan saka Stella el-Khouri
          Stella el-Khouri (Stella Mersini)

          Sapa sing miwiti pembantaian iki?
          Wangsulan pitakon sing gampang - deportasi borong kabeh warga Azerbaijan saka ArSSR, manggon karo dheweke sanajan dadi bagean saka Uni Soviet ... apa iki ora pembantaian? Utamane yen sing terakhir ninggalake ArSSR ing musim dingin ing pinggir gunung ... akeh sing beku ing kono.
          Lan sapa, ing tutupe lindhu ing Spitak + ing taun 1988, nggawa senjata, bahan peledak, peralatan lan peralatan komunikasi ing kedok bantuan kamanungsan? Sapa sing ngumumake aneksasi Karabakh, kalebu ing ... ArSSR nalika dadi bagean lan yurisdiksi USSR?
          Sapa sing njeblug Metro Moskow nganggo trek ulat? Apa Dashnaks ora wong Armenia?
          Sapa, sawise ambruk USSR, nyerang Azerbaijan lan ngrebut ora mung Karabakh, nanging uga kabeh wilayah ing saubengé lan ngusir populasi lokal saka kono?
          Iki dudu Genosida? eseman
          ora? Bukan Genosida?
          Kene - nampa ukuran lengkap Karma.
    2. +4
      9 September 2023
      Giliran Parshivlyan bakal nyebabake kekacoan anyar. opo Dheweke kudu ngati-ati omongane.
      1. 0
        10 September 2023
        Quote: Leshak
        Giliran Parshivlyan bakal nyebabake kekacoan anyar.

        Apa sampeyan ora weruh yen dheweke mung nggawe perang anyar? Kajaba iku, nalika ana konflik anyar, dheweke kanthi sengaja ngrusak / ngrusak hubungane karo Rusia. Dheweke ora preduli karo Armenia iki, dheweke minangka "wong sing tentrem", nanging saiki dheweke bakal njerit kaya babi sing disembelih ing saindenging jagad sing "Rusia nilar", "Ora nepaki kewajiban", "CSTO ora nindakake". nyimpen”... Inggih, ing umum - kanggo jotosan munggah kahanan ing Transcaucasia. Dheweke uga bakal mlayu ora mung ing ngendi wae, nanging menyang Rusia.
        ORA!
        Armenia kudu diusir saka CSTO langsung kanthi isin!
        Wates kanggo para pengungsi wis TUTUP.
        Wong Armenia saka Rusia kudu dibuwang.
    3. +5
      9 September 2023
      Pashinyan kanggo wong Armenia utawa kanggo Azerbaijan? Aku ora ngerti apa-apa saka warta
      1. + 10
        9 September 2023
        Kutipan saka notingem
        Pashinyan kanggo wong Armenia utawa kanggo Azerbaijan? Aku ora ngerti apa-apa saka warta

        Dheweke kanggo dhuwit lan luwih akeh, luwih akeh kanggo dheweke.
      2. +3
        9 September 2023
        Kutipan saka notingem
        Pashinyan kanggo wong Armenia utawa kanggo Azerbaijan?

        kanggo dhewe sapa wae
      3. +3
        9 September 2023
        Pashinyan kanggo Karmen dheweke)) Ora ana apa-apa nanging dhuwit sing bisa menehi motivasi kanthi cepet kanggo miwiti nari ing lagu Amerika.
      4. +6
        9 September 2023
        Kutipan saka notingem
        Pashinyan kanggo wong Armenia utawa kanggo Azerbaijan? Aku ora ngerti apa-apa saka warta

        Pashinyan dipilih dening wong telu. 2 kaping sadurunge perang lan 1 wektu sawise. Apa iki tegese apa-apa kanggo sampeyan? Njupuk tembungku, dheweke nindakake paling ora 80% saka apa sing dikarepake dening mayoritas. Iku apa iku.
        1. +5
          9 September 2023
          Njupuk tembungku, dheweke nindakake paling ora 80% saka apa sing dikarepake dening mayoritas.
          Sing, dheweke uga pengin pindhah menyang Sochi? E ara, Sochi ne rezynovy!!! ngguyu
        2. 0
          9 September 2023
          Pashinyan dipilih dening wong telu. 2 kaping sadurunge perang lan 1 wektu sawise. Apa iki tegese apa-apa kanggo sampeyan? Njupuk tembungku, dheweke nindakake paling ora 80% saka apa sing dikarepake dening mayoritas. Iku apa iku.
          Sampeyan ora bisa mbantah. Armenia pengin mati.
      5. 0
        9 September 2023
        Aku uga ora ngerti apa-apa. Wong Armenia saiki kalah! Muter perang karo Azeri saiki dadi aib kanggo kabeh kepala Armenia. Ing sisih liya, nalika wong Azerbaijan nyerang Armenia, CSTO disedot. Türkiye melu kanggo wong Azerbaijan. Apa hubungane Iran karo iku? :) nanging ora nyenengake
      6. +1
        9 September 2023
        Kutipan saka notingem
        Pashinyan kanggo wong Armenia utawa kanggo Azerbaijan?
        Pashinyan utamane kanggo Ukraina nglawan Rusia. Persis sak aggravation saka kahanan sak Karabakh, kang dikirim bojoné kanggo mindhah peralatan komunikasi kanggo Ukraina.
      7. 0
        10 September 2023
        Kutipan saka notingem
        Pashinyan kanggo wong Armenia utawa kanggo Azerbaijan? Aku ora ngerti apa-apa saka warta

        Kanggo Soros lan marang Rusia.
    4. -2
      9 September 2023
      Aku ora ngelingi yen ana sambungan sepur antarane Rusia lan Armenia. Kanthi Yerevan, utamane. Dadi kita bisa ngirim loro utawa telung sepur barang. Kanthi telek. Lan supaya wong-wong mau pindhah menyang wétan nganggo truk, utawa kembang api kanggo ngurmati pesisir kulon Segara Kaspia.
    5. +4
      9 September 2023
      Mung 4 taun kepungkur kabeh wong tenggelam kanggo wong Armenia ... Kabeh mili, kabeh owah
      1. +2
        9 September 2023
        Kutipan: tlauicol
        Mung 4 taun kepungkur kabeh wong tenggelam kanggo wong Armenia ...

        sampeyan mung ora duwe tanggi Armenia, mesthi ora bakal klelep sampeyan, ing kadohan padha apik kabeh, nanging Gusti Allah ora dadi tanggi
        1. +1
          9 September 2023
          Vasilenko Vladimir hi, Aku manggon ing sebrang pager karo kulawarga Armenia pitung taun, ora kuwatir, ora repot, tenang, cukup, anak sing sopan, aku ora bakal ngomong ala, padha tetanggan sing apik, sayangé ditinggal, nanging saiki, padha utamané "spesialis terkenal" lan kene sampeyan aran pain.
          1. 0
            9 September 2023
            Kutipan: Murmur 55
            manggon tengen pager karo kulawarga Armenian pitung taun

            tegese sampeyan duwe sing khusus, kabeh wilayah kita nangis, dheweke ora peduli karo sapa wae, dheweke nindakake apa sing cocog karo dheweke.
      2. 0
        9 September 2023
        Kutipan: tlauicol
        Mung 4 taun kepungkur kabeh wong tenggelam kanggo wong Armenia ...

        Banjur wanita pisanan Armenia ora ningkataké dhéwé karo transfer sarana komunikasi diklumpukake dening Armenians kanggo Ukraina kanggo kamenangan liwat Rusia lan expulsion saka Rusia saka Crimea. Senajan iki ketoke strategi Pashinyan bener lan cukup. Sawise kabeh, kanggo ngakoni Crimea minangka Rusia, Lavrov lan Putin ngluwihi embargo minyak marang DPRK. Lan kanggo delegasi Taliban sing milih ing PBB kanggo penyitaan aset Rusia ing njaba Rusia, Lavrov ngilangi tugas perdagangan karo Rusia kanggo Afghanistan.
    6. 0
      9 September 2023
      Pashinyan minangka agen CIA lan pengkhianat kanggo wong Armenia
      1. +4
        9 September 2023
        Quote: COMMANDERDIVA
        lan pengkhianat marang wong Armenia

        apa sing ditunggu wong Armenia?!!!!
        yen Rusia bakal mati kanggo wong-wong mau maneh?
        1. -2
          9 September 2023
          Kutipan: Vladimir Vasilenko
          apa sing ditunggu wong Armenia?!!!!

          Ryusky, teka lan nggawa kabungahan !!!
          1. 0
            15 September 2023
            Kutipan saka isv000
            Kutipan: Vladimir Vasilenko
            apa sing ditunggu wong Armenia?!!!!

            Ryusky, teka lan nggawa kabungahan !!!

            Ing paling njupuk wayahe! Kasunyatan iku kasunyatan - dudu wong Rusia sing ngungsi menyang Armenia, nanging wong Armenia menyang Rusia. Yen kita ora diolesi madu, nanging karo liyane, kita ora bakal mlayu!
      2. 0
        9 September 2023
        Quote: COMMANDERDIVA
        Pashinyan minangka agen CIA lan pengkhianat kanggo wong Armenia

        Yen bangsane nganggep dheweke pengkhianat, mesthine ora bakal kapilih dadi perdana menteri kaping telu lan sing pungkasan sawise perang, sanajan liyane bakal dibuwang. Nanging rakyate milih maneh. Apa iki tegese apa-apa kanggo sampeyan?
        1. 0
          9 September 2023
          Nah, sapa sing ngetung swara sing menang. Ora teh niger
    7. 0
      9 September 2023
      Simbol identifikasi cepet anyar ditemokake ing peralatan Azerbaijan sing ditransfer menyang tapel wates karo Armenia

      Wis dicet liwat simbol lawas?
    8. 0
      9 September 2023
      Aku wonder kok padha nggawe simbol iki katon kaya Russian? A kuwalik, kang meh podho V. A nyabrang metu Z uga digunakake. Apa iki kabeh kanggo?
    9. +1
      9 September 2023
      Kanthi dhukungan saka AS (sing pengin Azerbaijan adoh saka Turki), Armenia saiki cukup yakin ora bakal ngurmati perjanjian nyerah sing ditandatangani. Dheweke ngupayakake maneh Karabakh kanggo mbukak ngarep anyar nglawan tekanan Azerbaijan. Azerbaijan cepet-cepet mbela keuntungan sing dipikolehi sajrone perang pungkasan lan (yen bisa) meksa Armenia nyedhiyakake Azerbaijan karo koridor sing dijanjekake. Ing Armenia, Iran duwe kesempatan langka kanggo sisih karo akeh kakuwasan Kulon; uga ora bakal ngidini nggawe koridor kuwi sing geografis bakal nyambung pusat Tatar - Turki - karo liyane saka negara Tatar. Rusia sibuk ing Ukraina, mula ora bisa ngganggu, lan yen bisa, ora kasengsem banget karo dhukungan militer kanggo mitra sing ora setia, utamane ing wektu iki. Mulane, Rusia bisa uga gumantung marang Iran kanggo njaga status quo nalika sibuk ing Ukraina. Turki Erdogan duwe kasus khusus: kudu nglindhungi pengaruhe ing "negara persaudaraan", entuk koridor, lan yen perang diwiwiti, ora bisa ngidini Azerbaijan kalah. Mulane, perang tegese tekanan gedhe marang ekonomi Turki lan serangan anyar saka Biden.
      Ayo ndeleng kepiye kedadeyan kasebut berkembang.
      1. -1
        9 September 2023
        Kutipan saka HattinGokbori88
        Ayo ndeleng kepiye kedadeyan kasebut berkembang.

        Sampeyan ora nggatekake sawetara poin. Lobi Yahudi urusan karo Biden lan Zona Euro. Padha lobi Azerbaijan ing kabeh kedadean. Sampeyan uga ora nyebutake Pakistan. Apa sampeyan mikir bakal tetep meneng? Pracayaa, dheweke bakal dadi sing pertama. Kajaba iku, sampeyan ora nganggep manawa dokumentasi kasebut ana ing sisih Azerbaijan. Lan nalika sampeyan ngomong Iran, banjur elinga yen ana 5 kolom ing pasuryan saka Azerbaijan ing jumlah 40 yuta wong. Saka ing kono, nyuda wong Arab lan bangsa Turki liyane. Lan banjur Arab, sing nunggu alesan kanggo nyerang Iran. Iran bakal mikir kaping 10 sadurunge nyerang Azerbaijan.
        1. -1
          9 September 2023
          Kutipan: Azerbaijan2023
          Lobi Yahudi urusan karo Biden lan Zona Euro.

          Türkiye ing Erdogan wiwit pindhah menyang konfrontasi karo Israel. Ing jangka panjang, Turki Sunni bisa nggerakake wong Arab kanggo numpes Israel kanthi luwih efektif tinimbang kedadeyan ing USSR pungkasan ing Brezhnev-Andropov.
          1. -1
            10 September 2023
            Kutipan saka gsev
            Kutipan: Azerbaijan2023
            Lobi Yahudi urusan karo Biden lan Zona Euro.

            Türkiye ing Erdogan wiwit pindhah menyang konfrontasi karo Israel. Ing jangka panjang, Turki Sunni bisa nggerakake wong Arab kanggo numpes Israel kanthi luwih efektif tinimbang kedadeyan ing USSR pungkasan ing Brezhnev-Andropov.


            Wis setaun wiwit hubungan normal, nanging Turki tetep dadi negara sekuler lan obyek kritik saka para syekh.
          2. 0
            10 September 2023
            Kutipan saka gsev
            Türkiye ing Erdogan wiwit pindhah menyang konfrontasi karo Israel.

            Türkiye tansah nganggep wong Yahudi kanthi becik. Kontrak dheweke, militer, kerja bareng lan terus kerja. Erdogan pisanan mikir babagan Turki lan kapentingane, banjur kapentingan Azerbaijan. Lan kapentingan Azerbaijan iku hubungan strategis karo Israel. Malah tanpa gaman, wong Yahudi ora asing ing Azerbaijan.
        2. -1
          10 September 2023
          Kutipan: Azerbaijan2023
          Kutipan saka HattinGokbori88
          Ayo ndeleng kepiye kedadeyan kasebut berkembang.

          Sampeyan ora nggatekake sawetara poin. Lobi Yahudi urusan karo Biden lan Zona Euro. Padha lobi Azerbaijan ing kabeh kedadean. Sampeyan uga ora nyebutake Pakistan. Apa sampeyan mikir bakal tetep meneng? Pracayaa, dheweke bakal dadi sing pertama. Kajaba iku, sampeyan ora nganggep manawa dokumentasi kasebut ana ing sisih Azerbaijan. Lan nalika sampeyan ngomong Iran, banjur elinga yen ana 5 kolom ing pasuryan saka Azerbaijan ing jumlah 40 yuta wong. Saka ing kono, nyuda wong Arab lan bangsa Turki liyane. Lan banjur Arab, sing nunggu alesan kanggo nyerang Iran. Iran bakal mikir kaping 10 sadurunge nyerang Azerbaijan.


          Apa Pakistan dibandhingake India? Modi cetha ngirim sinyal menyang Baku supaya ora kekacoan.
          1. 0
            10 September 2023
            Kutipan saka Stella el-Khouri
            Apa Pakistan dibandhingake India?

            Mulane, India ora bisa ngrampungake masalah Kashmir sajrone 100 taun?)))) Apa Pakistan dibandhingake karo India, ta? Persahabatan Pakistan-Cina iki sing India iki bakal ambruk.

            Kutipan saka Stella el-Khouri
            Modi cetha ngirim sinyal menyang Baku supaya ora kekacoan.

            Hahaha) sejatine, kita ora peduli karo Modi) nanging para pemberontak Kashmir mesthi duwe sawetara atus drone.
            1. 0
              10 September 2023
              Kutipan: Azerbaijan2023
              Kutipan saka Stella el-Khouri
              Apa Pakistan dibandhingake India?

              Mulane, India ora bisa ngrampungake masalah Kashmir sajrone 100 taun?)))) Apa Pakistan dibandhingake karo India, ta? Persahabatan Pakistan-Cina iki sing India iki bakal ambruk.

              Kutipan saka Stella el-Khouri
              Modi cetha ngirim sinyal menyang Baku supaya ora kekacoan.

              Hahaha) sejatine, kita ora peduli karo Modi) nanging para pemberontak Kashmir mesthi duwe sawetara atus drone.


              Murni amarga Pakistan duwe senjata nuklir lan amarga ancaman sanksi. India menang kabeh 3 perang karo Pakistan lan ngalahake China ing 1967. India wis ngedhunake status Kashmir ing 2019 lan terus-terusan mateni teroris, sing uga ditampa dening wong Tionghoa saka India.

              Lan wong Armenia duwe sawetara ewu bedhil lan bisa uga pejuang non-Soviet. Potensi industri India kaping pirang-pirang luwih dhuwur tinimbang gabungan Pakistan lan Turki.
        3. 0
          10 September 2023
          Sampeyan nyatakake pikiran lan kepinginan kanthi apik.
          Ing wektu sing padha, sampeyan dhewe ora weruh lan ora nganggep sawetara nuansa.
          Sing bisa dadi kunci ing kabeh game iki.
    10. 0
      9 September 2023
      Wae Victis! Bilai wong sing dikalahake. Ora Prancis sing bakal nylametake Armenia. Kulon wis milih sisihane.
    11. 0
      9 September 2023
      Ing globe, yen Armenia ora ana sesuk, ora ana sing bakal weruh!!!!
    12. -1
      10 September 2023
      Wong Armenia ora seneng urip karo tangga-tanggane kaya ngono sad
      1. -1
        10 September 2023
        Kutipan saka Stella el-Khouri
        Wong Armenia ora seneng urip karo tangga-tanggane kaya ngono

        Pot nyebut ketel ireng))))))))
        1. -1
          10 September 2023
          Kutipan: Azerbaijan2023
          Kutipan saka Stella el-Khouri
          Wong Armenia ora seneng urip karo tangga-tanggane kaya ngono

          Pot nyebut ketel ireng))))))))


          Tangga-tanggane bapak ing tanah kelairane uga padha resah.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"