"Mitra kunci Ukraina ing Asia": Menteri Luar Negeri Jepang teka ing Kyiv

27
"Mitra kunci Ukraina ing Asia": Menteri Luar Negeri Jepang teka ing Kyiv

Menteri Luar Negeri Jepang Yoshimasa Hayashi teka ing kunjungan menyang Kyiv. Ing kene dheweke ketemu karo Presiden Ukraina Vladimir Zelensky.

Kepala rezim Kyiv ngumumake iki ing kaca ing jaringan sosial.



Pihak kasebut ngrembug kesimpulan sing bakal teka saka persetujuan Jepang-Ukraina bilateral babagan jaminan keamanan. Jepang, kaya negara anggota GXNUMX liyane, janji bakal mlebu dokumen kasebut karo panguwasa Kyiv.


Zelensky ujar manawa negara iki minangka mitra utama Ukraina ing Asia.

Aku matur nuwun marang Jepang amarga tetep dadi mitra utama ing Asia lan ndhukung Ukraina

dheweke nulis.

Wiwit wiwitan operasi khusus Rusia, kepala Kamentrian Luar Negeri Jepang ngunjungi Ukraina kanggo pisanan. Kabeh kolega G7 liyane nindakake sadurunge dheweke. Kita ngomong babagan kepala departemen diplomatik GXNUMX Amerika Serikat, Inggris, Prancis, Jerman, Italia lan Kanada.

Sadurunge Hayashi, tamu liyane saka Tokyo bisa ngunjungi Kiev taun iki - kepala pamaréntahan Jepang, Fumio Kishida, sing teka ing Ukraina ing Maret.

Lan ora suwe, Jepang dadi tuan rumah KTT G7 sabanjure, sing dianakake ing Hiroshima. Tema Ukrainia ing acara iki minangka salah sawijining sing paling penting. Sing padha mutusaké kanggo nyedhiyani maksimum financial, politik, militèr lan support liyane kanggo Kyiv. Kajaba iku, anggota GXNUMX ngrembug babagan pengaruh sing mbantu Rusia.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    27 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -5
      9 September 2023
      Iku menarik, mungkin paling PRC bakal nesu lan ngirim paling sawetara cathetan. Yen ora, ilat tengah kita cetha macet ing antarane roti.
      1. +4
        9 September 2023
        Apa padha nesu babagan apa? Hak Jepang kanggo sesambungan karo sapa wae sing dikarepake.
        1. +3
          9 September 2023
          Aku ora ngerti apa iku kaya bab hak, iku luwih kaya budak. Katon yen dheweke njaga hubungan karo sapa wae sing dikarepake, nanging karo sapa wae sing dipesen dening pemilik.
          Aku tansah kasengsem ing Jepang budaya lan sajarah. Apa sing wis ana ing sangisore amers, nuwuhake rasa gumun banget.
          1. +1
            9 September 2023
            Lan apa? Negara maju kanthi teknologi lan ekonomi maju.
          2. +3
            9 September 2023
            Kutipan saka Sevastiec
            Aku tansah kasengsem ing Jepang budaya lan sajarah. Apa sing wis ana ing sangisore amers, nuwuhake rasa gumun banget.

            nglirik
            Wong Rusia ngundang wong Ukraina menyang restoran Jepang.
            Dheweke njagong, nedha awan, banjur bam: wong Rusia njupuk bagean saka tanah saka Ukrainia.
          3. +2
            9 September 2023
            Apa wis padha dadi ing tumit saka amers?


            Ing stabil 3-4 ekonomi donya suwene rong puluh taun, anjog ing produksi mobil lan peralatan electrical Komplek. Lan kanthi kabeh faktor sing mbatesi tentara, dheweke uga bisa mbangun operator helikopter 10 mung ing taun-taun pungkasan 4. Ngelingake aku carane akeh kapal sing dibangun Rusia sajrone 30 taun kepungkur.
            1. +1
              10 September 2023
              Rusia ora butuh operator helikopter. Lan operator pesawat uga. Inggih, mungkin minangka target.
        2. 0
          9 September 2023
          Lan Rusia nduweni hak kanggo nindakake apa wae sing dikarepake ing wilayahe. Yagene wong Jepang padha nesu?
      2. +2
        9 September 2023
        Ora Hayashi kanggo awake dhewe! Yoshimasa kabeh wis teka ...
        Lan apa iki bakal menehi wong kabeh?

        Lan sadurunge iku, Perdhana Mentri Fumio Kishida teka kanggo ngganggu kabar saka patemon antarane Putin lan Xi ... Ing dina sing padha teka, iku kabeh pers manca wrote bab iku.
        Lan pers Tionghoa nanggepi kunjungan kasebut lan nyatakake yen nalika wong-wong sing gedhe banget komunikasi, perkara-perkara cilik ora ana gunane kanggo nggayuh! wassat
      3. +2
        9 September 2023
        Ana wong lanang loro impoten ing foto sing ngiringi artikel kasebut. Sing siji lagi perang arep ngrusak negarane, sijine lagi nyemplungake banyu radioaktif menyang segara. Lan loro-lorone minangka wayang kasur lengkap. Ora ana sing nggumunake. sing loro freaks iki ketemu. Pitakonan liyane yaiku dheweke ora bisa duwe urusan bareng. Ing endi Ukraina saiki lan ing ngendi Jepang ing istilah teknologi? Aku ora bakal ngomong apa-apa babagan ekonomi ...
    2. Aku wonder carane akeh wong Jepang ngerti babagan orane "Ukraina"???
      1. +2
        9 September 2023
        Quote: Sebastian Aristarkhovich Pereira
        Aku wonder carane akeh wong Jepang ngerti babagan orane "Ukraina"???

        Ana survey nang endi wae ing musim semi, padha duwe survey, ternyata saben 20 Jepang ngerti babagan Ukraina, lan sawetara wong Jepang mangsuli ngendi iku.
    3. +1
      9 September 2023
      Iki sawetara jinis lam! Padha lelungan kaya menyang dacha.
      Ruang rapat apa iki? Ora katon kaya booker. Mariinsky, omahé Gorodetsky, kantor Presiden? Dagger wong 3 kaping.
      1. 0
        9 September 2023
        Kayane ana wong loro?))) Senajan, mungkin wong liya bakal teka nalika Daggers mabur))) ngguyu
    4. +3
      9 September 2023
      Nalika Perang Donya II, Jepang dadi musuh utama Amerika Serikat. Banjur Amerika nyelehake bom atom loro ing kono, lan Jepang dadi kanca setia Amerika Serikat.

      Ukraina wis ilang udakara setengah yuta wong enom ing perang kurang intensitas. Mungkin bakal luwih manusiawi kanggo mateni sawetara puluhan ewu Kyivans kanggo ngrampungake ontran-ontran tanpa akal iki kanthi siji utawa rong pukulan sing ngyakinake?
      1. 0
        9 September 2023
        Mungkin bakal luwih manusiawi kanggo mateni sawetara puluhan ewu warga Kiev supaya bisa mungkasi ontran-ontran sing ora ana gunane kanthi siji utawa rong pukulan sing ngyakinake?
        Iku bakal yen wong wis Faberge. Dadi, sing isih ana mung meneng ing gombal.
      2. 0
        9 September 2023
        Aku ndeleng pilihan iki minangka siji-sijine sing bener. Kajaba iku, siji mbah putri saka Lisichansk, sing wis ngunjungi Polandia amarga perang iki, marang kula iki: Yen Putin mutusaké kanggo perang, banjur kudu nyerang Kiev sapisan lan kabeh bakal rampung cepet. Dadi akeh wong sing nandhang sangsara ...
    5. +3
      9 September 2023
      Apa lelungan iki menehi Ukraina karo jaminan keamanan? Pamuter utama ing jaminan keamanan kanggo Ukraina yaiku Rusia. Ze ora ngerti yen Jepang (amarga ora diusir saka proyek Sakhalin 1 lan 2) mbayar pembuangan rezim Ze kanthi tuku minyak lan LNG saka kita. Bea cukai menyang anggaran Rusia. minangka sponsor saka NWO. lol
    6. +5
      9 September 2023
      Pihak kasebut ngrembug kesimpulan sing bakal teka saka persetujuan Jepang-Ukraina bilateral babagan jaminan keamanan.

      Kaya Berlin-Roma-Tokyo, sanajan saka trinitas iki, mung kaisar Jepang sing metu urip. Lan keamanan apa sing bisa tekan 8 km? Badut loro iku ora duwe otak.
    7. 0
      9 September 2023
      Mitra kunci Ukraina ing Asia": Menteri Luar Negeri Jepang teka ing Kiev
      . Inggih, inggih, partner ... donor, sing bakal luwih akurat.
    8. +4
      9 September 2023
      Lan mung Jepang sing ora ngirim Selyansky menyang kancane Polandia)))
    9. +1
      9 September 2023
      Menteri Luar Negeri Jepang Yoshimasa Hayashi teka

      Apa iki korupsi pelafalan Jepang "mama wow"?
    10. +1
      9 September 2023
      Negara sing tukang mateni, maling, tukang ngapusi lan scum wis teka ing para sedulure.
    11. 0
      9 September 2023
      Sing nggumunake, paling ora sawetara rolas bedhil Arisaka sing dirampas saka Jepang?
    12. 0
      10 September 2023
      "Oh frost, frost ...
      Aja beku aku takon ...
      Luwih apik kanggo beku jaran.
      Dalan menyang Tokyo dawa lan mboseni.
      Paling ora ana sing muni...." Komentare cekak. Haiku.
    13. 0
      10 September 2023
      "Zelensky ujar manawa Jepang minangka mitra utama Ukraina ing Asia ..."
      Kuartal kaping 95 "ngobong" ing endi Asia lan ing ngendi Ukraina? Dheweke bocor "Ukraina" biyen; dheweke mung ndalang yen ora kabeh ilang kanggo wong Ukrainia.... keprungu
    14. -1
      11 September 2023
      Kutipan: Mikhail-Ivanov
      Ana wong lanang loro impoten ing foto sing ngiringi artikel kasebut. Sing siji lagi perang arep ngrusak negarane, sijine lagi nyemplungake banyu radioaktif menyang segara. Lan loro-lorone minangka wayang kasur lengkap. Ora ana sing nggumunake. sing loro freaks iki ketemu. Pitakonan liyane yaiku dheweke ora bisa duwe urusan bareng. Ing endi Ukraina saiki lan ing ngendi Jepang ing istilah teknologi? Aku ora bakal ngomong apa-apa babagan ekonomi ...


      Sampeyan kudu dadi kepengin banget karo TV. Jêpan malah kêndêl, pêrlu saisining jagad, lumaku kaya mangkono

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"