Myanmar ngumumake kekurangan informasi babagan wektu pangiriman papat pesawat tempur Su-30SME Rusia liyane

4
Myanmar ngumumake kekurangan informasi babagan wektu pangiriman papat pesawat tempur Su-30SME Rusia liyane

Myanmar wis nampa loro saka enem pesawat tempur Su-30SME Rusia; durung dingerteni kapan papat liyane bakal dikirim. Iki diumumake dening Menteri Industri Myanmar Charlie Tan ing forum internasional WEF 2023.

Angkatan Udhara Myanmar ngoperasikake rong pesawat tempur multi-peran Su-30SME sing dikirim dening Rusia ing 2022, nanging durung dingerteni kapan papat maneh bakal ditampa. Miturut menteri, dheweke ora duwe informasi kasebut. Kontrak kanggo pasokan enem Su-30SME rampung ing 2018, loro pesawat pisanan dikirim ing 2022.



Loro pesawat wis dikirim

- nuntun RIA News tembung dening Charlie Tan.

Informasi babagan pangiriman rong pesawat tempur Su-30SME pisanan menyang Myanmar muncul ing Juli taun kepungkur, sanajan pesawat kasebut dikirim menyang negara kasebut ing Maret 2022. Sawetara instruktur lan teknisi Rusia teka bebarengan karo para pejuang kanggo nglatih teknisi lokal lan staf teknis ing pangopènan pesawat; padha mestine tetep ing Myanmar kanggo kabeh periode garansi operasi para pejuang.

Pejuang Su-30SME sing disedhiyakake menyang Angkatan Udara Myanmar dipasang ing pangkalan udara ing Naypyitaw, saka ngendi pesawat bisa nutupi kabeh wilayah negara.

Su-30SME (seri, modern, ekspor) pisanan ditampilake ing pameran Singapore Airshow-2018. Modifikasi anyar saka pesawat tempur ora duwe komponen buatan Prancis ing avionik, ora kaya Su-30MKI sing diwenehake dening Angkatan Udara India. Kabeh unsur saka peralatan onboard digawe dening perusahaan Russian.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    4 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +6
      10 September 2023
      Kita kudu mikir kanggo penulis bab alasan kanggo wektu tundha, yen ana. Lan ing kasus iki, ora ana sing ana ing pikiran kajaba ora bisa ing kahanan iki kanggo nepaki kewajiban kontrak marang Myanmar. Kaya, luwih penting kanggo sampeyan lan ora nganti sampeyan ... Lan banjur bakal padha karo Mesir, sing nilar Sushki kita ing tekanan AS, lan Myanmar bakal menyang China. Pancen aneh kepiye carane bisa ngliwati China ing kene, ngerti yen Myanmar saiki wis ana ing pengaruhe.
      1. 0
        11 September 2023
        Kutipan: Saburov_Alexander53
        Kita kudu mikir kanggo penulis bab alasan kanggo wektu tundha, yen ana.

        SVO paling kamungkinan force majeure.
    2. 0
      11 September 2023
      Alexander, babagan "analog" Cina
      Dheweke ora duwe mesin dhewe sing dilengkapi vektor thrust variabel.
    3. -1
      11 September 2023
      Kutipan: Saburov_Alexander53
      Kita kudu mikir kanggo penulis bab alasan kanggo wektu tundha, yen ana. Lan ing kasus iki, ora ana sing ana ing pikiran kajaba ora bisa ing kahanan iki kanggo nepaki kewajiban kontrak marang Myanmar. Kaya, luwih penting kanggo sampeyan lan ora nganti sampeyan ... Lan banjur bakal padha karo Mesir, sing nilar Sushki kita ing tekanan AS, lan Myanmar bakal menyang China. Pancen aneh kepiye carane bisa ngliwati China ing kene, ngerti yen Myanmar saiki wis ana ing pengaruhe.


      Kenging menapa China kedah nglewati, menapa China kedah nggunakake minyak sawit minangka pembayaran?

      Mung Federasi Rusia sing bisa nyedhiyakake rupee ing India tanpa bisa ngowahi, lan ing Myanmar solvency malah luwih elek.

      lan China ngontrol kabeh ana sanajan tanpa pesawat

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"