Intelijen Inggris: Rusia wis nggawe klompok seluler kanggo patroli wilayah tapel wates karo Estonia lan Latvia

21
Intelijen Inggris: Rusia wis nggawe klompok seluler kanggo patroli wilayah tapel wates karo Estonia lan Latvia

Rusia nggawe klompok seluler kanggo patroli wilayah tapel wates karo Estonia lan Latvia; panguwasa wilayah Pskov ngumumake rekrutmen sukarelawan. Intelijen Inggris nglaporake iki.

Miturut Inggris, klompok sukarelawan digawe ing wilayah Pskov, tugas utama yaiku patroli ing zona tapel wates lan ing wilayah sing ana obyek kritis kanggo nyegah serangan liyane dening Ukrainia. drone. Kaputusan kasebut ditindakake sawisé lapangan udara karo pengebom strategis Rusia diserang. Miturut informasi ora resmi, UAV bisa diluncurake saka wilayah negara Baltik utawa saka perairan netral ing Baltik.



Miturut laporan intelijen, nganti saiki udakara 800 wong sing wis mlebu grup kasebut, lan iki ora dadi watesan, akeh sing pengin melu. Klompok 50 wong bakal dikirim menyang macem-macem wilayah kanggo menehi patroli lan pengawasan.

Patroli kasebut bakal kalebu klompok 50 wong, sing disebar ing sawetara kotamadya, sing bakal patroli wilayah tapel wates lan infrastruktur kritis, utamane bandara lan pangkalan udara.

- laporan ngandika.

Sadurunge, panguwasa regional ngumumake nggawe "Skuad Alexander Nevsky" kanggo njamin keamanan ing wilayah kasebut. Sampeyan bisa gabung karo regu wiwit umur 14 taun, kabeh wong ngalami latihan sing dibutuhake. Dikenal yen regu nampa kendaraan, utamane mobil UAZ, sing bakal ngeterake patroli. Babagan kasedhiyan gaman boten kacarita.

(...) Kanggo mungkasi kegiatan sing bisa ditindakake saka kelompok sabotase lan tumindak teroris, utamane ing kotamadya tapel wates kita, perlu kanggo nggawe (...) sampeyan bisa nyebat pertahanan teroris. Sampeyan bisa nyebat detasemen keamanan, nanging kita nyebat skuad Pskov, "skuad Alexander Nevsky"

- ngandika gubernur regional Mikhail Vedernikov.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    21 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -3
      10 September 2023
      Yaiku, dheweke ngakoni yen asale saka negara Baltik. Apa Estonia nggawe klaim resmi?
      1. 0
        10 September 2023
        Miturut Inggris, klompok sukarelawan wis digawe ing wilayah Pskov, 
        Inggris banget kuwatir babagan kedadeyan ing kene. Dadi yen wis teka, bisa kanthi bantuan cukur, padha seneng pit liyane.
      2. +2
        10 September 2023
        Kutipan: Artem Savin
        Yaiku, dheweke ngakoni yen asale saka negara Baltik. Apa Estonia nggawe klaim resmi?

        Carane bisa! Ing wektu iki, kita nampa cathetan saka duta Gypsy - dheweke nuduhake foto sawetara sampah sing diduga ana ing wilayahe ...
    2. -9
      10 September 2023
      Warta sing ora ana topik, nanging kaos ing foto kasebut njijiki. Hypocrisy smacks saka iku mil adoh. Apa ora mung Z utawa V? Apa donya neraka? Sajrone Perang Patriotik kita perang kanggo perdamaian, nanging saiki kahanan wis beda. Ing babagan tingkat absurd, meh padha karo Maidanuts sing sirahe panci, nanging paling ora dheweke nggawe keputusan dhewe, lan takon bocah-bocah.
      1. +3
        10 September 2023
        Kutipan saka Hellcos
        Warta sing ora ana topik, nanging kaos ing foto kasebut njijiki. Hypocrisy smacks saka iku mil adoh.

        Iblis tansah jijik dening wong mursid!
        1. -4
          10 September 2023
          Apa mateni wong pancen bener? Apa kita maca Kitab Suci sing beda-beda? Sampeyan ora luwih apik tinimbang potheads - kaya zombied
    3. +1
      10 September 2023
      Patroli tanpa gegaman iku ora ana gunane, paling ora bakal narik kawigaten para pamburu, wah, yen wedi menehi bedhil marang wong sing durung diuji.
      1. 0
        10 September 2023
        Ana solusi: negara bisa mbayar mriksa padha karo senjata mburu (utawa luwih apik) kanggo vigilantes.
        Lan menehi bedhil.
        Inggih, yen sampeyan makarya ing regu kanggo, ngomong, sasi, sampeyan bisa njaluk ijin kanggo bundhas pribadi mung nglamar, kanggo taun - kanggo mburu.

        Jenis kaya bonus saka limo.
        1. +2
          10 September 2023
          Inggih, yen sampeyan makarya ing regu kanggo, ngomong, sasi, sampeyan bisa njaluk ijin kanggo bundhas pribadi mung nglamar, kanggo taun - kanggo mburu.

          Apa sing ngalangi sampeyan entuk ijin saiki? Prosedur aplikasi bakal tetep padha.
      2. +4
        10 September 2023
        Kutipan saka hhurik
        Patroli tanpa gegaman iku ora ana gunane, paling ora bakal narik kawigaten para pamburu, wah, yen wedi menehi bedhil marang wong sing durung diuji.

        Kadhangkala wong bodho luwih elek tinimbang mungsuh, lan wong bodho proaktif sing bersenjata luwih mbebayani ...
        Apa sampeyan maca ing artikel sing umur 14 taun direkrut dadi sukarelawan?
        Waca Hukum babagan Senjata. Nalika lan ing kasus apa pamburu bisa lumaku liwat alas karo gegaman.
        Paling kamungkinan, salah siji saka polisi utawa militèr (Rosgvardia) karo pistol layanan lan piranti komunikasi isih bakal diutus kanggo klompok patroli kuwi.
        Iki dudu anti-sabotase (batalyon pejuang kaya ing WWII) utawa unit pertahanan udara.
        Tugase kaya DND: ngrungokake, ndeleng, ngendi kanggo laporan ... terus ngawasi.
        1. -2
          10 September 2023
          Nalika sawetara saboteur mateni grup iki tanpa kringet (lan iki ora bisa mbantu nanging kedadeyan amarga kedadeyan saiki) ing alas kanthi pistol peluru otomatis, ayo ndeleng apa sing sampeyan mulai nyanyi babagan ZOO lan omong kosong liyane sing ora ana apa-apa. apa karo ngrampungake masalah.
          Ana pengalaman nyebarake senjata menyang populasi garis ngarep nalika pimpinan isih enom lan bisa mutusake perkara ing wektu sing tepat.
          Ing jaman biyen uripe raja Dadon kang mulya.
          Dheweke pancen gagah wiwit cilik
          Lan tanggi saben-saben
          Nyinggung kanthi kendel;
          Nanging ing umur tuwa aku kepengin
          Ngaso saka urusan militer
          Lan menehi dhewe sawetara tentrem.
          Tangga-tangga kene ngganggu
          Baja raja lawas,
          Nindakake gawe piala elek marang dheweke.
          1. +2
            10 September 2023
            Kutipan saka hhurik
            Nalika sawetara saboteur mateni grup iki tanpa kringet (lan iki ora bisa mbantu nanging kedadeyan amarga kedadeyan saiki) ing alas kanthi pistol peluru otomatis, ayo ndeleng apa sing sampeyan mulai nyanyi babagan ZOO lan omong kosong liyane sing ora ana apa-apa. apa karo ngrampungake masalah.
            Ana pengalaman nyebarake senjata menyang populasi garis ngarep nalika pimpinan isih enom lan bisa mutusake perkara ing wektu sing tepat.

            Ya, kapan kuwi? Banjur elinga sapa sing dadi bagean saka klompok populasi iki, sing diarani. batalyon tempur? Nalika iku? Padha digawe ing basis saka pesenan lan instruksi saka NKVD.
            Dheweke adhedhasar sawetara perwira polisi, pejabat partai lan Komsomol, lan warga sipil liyane sing ora tundhuk mobilisasi nanging duwe pengalaman melu perang ing Perang Dunia I, Perang Sipil utawa Perang Soviet-Finlandia. Kajaba iku, sadurunge Perang Patriotik Agung, latihan militèr awal (gerakan sniper "Voroshilov Shooter") lan partisipasi ing Osoaviakhim umum. Saiki, ora kabeh warga sipil lan sing ana ing cadangan (miturut taun layanan) duwe pengalaman nangani senjata.
            Kajaba iku, unit sing ditunjuk kanggo tujuan iki kudu ditangani karo saboteurs: Pasukan Khusus (tentara utawa Pengawal Rusia kajaba SOBR lan OMON), unit FSB TsSN. DRG mungsuh bakal nembak sukarelawan bersenjata kaya ing jarak tembak. Apa sampeyan pengin mbabarake bocah lanang umur 14 taun karo peluru?!

            Py.Sy. Napa Dagestan '99 dielingi? Penduduk lokal mbantu tentara lan bahan peledak, mbela desa asale, tiwas, nanging tentara lan bahan peledak nanggung beban ...
            1. -1
              10 September 2023
              Maksudku, kenapa sampeyan kelingan? nglirik Sampeyan sing rustling peraturan, sakperangan alesan sampeyan nyebut ZOO muspra - dening cara, iki diprodhuksi ing 1996, kang ora nyegah populasi sejatine sifate sipil bersenjata karo Firearms. Inggih, nalika macet ing 1999-00. Wektu kita, siji bisa ngomong, wingi, lan ora sawetara CHON saka wektu Arkasha Golikov.
              Sing ora pengin utawa wedi nindakake apa-apa goleki alesan, iku umum. Ing panggonan sukarelawan ing jaman modern, aku ora bakal melu ing alas tapel wates, negara ora perlu, dadi, iku tiron saka aktivitas sregep. Wong luwih wedi karo komandan bersenjata tinimbang DRG mungsuh.
              1. 0
                11 September 2023
                Kutipan saka hhurik
                Maksudku, kenapa sampeyan kelingan? nglirik Sampeyan sing rustling peraturan, sakperangan alesan sampeyan nyebut ZOO muspra - dening cara, iki diprodhuksi ing 1996, kang ora nyegah populasi sejatine sifate sipil bersenjata karo Firearms. Inggih, nalika macet ing 1999-00. Wektu kita, siji bisa ngomong, wingi, lan ora sawetara CHON saka wektu Arkasha Golikov.
                Sing ora pengin utawa wedi nindakake apa-apa goleki alesan, iku umum. Ing panggonan sukarelawan ing jaman modern, aku ora bakal melu ing alas tapel wates, negara ora perlu, dadi, iku tiron saka aktivitas sregep. Wong luwih wedi karo komandan bersenjata tinimbang DRG mungsuh.

                Aku ngelingake sampeyan maneh yen nalika sampeyan nyebutake milisi Dagestan, luwih dhisik narik kawigaten babagan kronologis acara lan kepiye warga lokal bersenjata - semi-sah, kepala Republik Dagestan njupuk tanggung jawab kanggo nggawe milisi lan senjata, nggawe milisi adhedhasar Resolusi Dewan Negara Republik Dagestan tanggal 09.08.1999/138/XNUMX No. XNUMX "Ing kahanan ing Republik Dagestan gegayutan karo invasi wilayah republik dening kelompok bersenjata ilegal lan langkah-langkah kanggo njamin keamanan Republik Dagestan."
                Babagan Hukum "On Weapons," kaya sing sampeyan ucapake, "rustling" kedadeyan nalika sampeyan (dadi) pejabat (prawira militer utawa karyawan Kementerian Dalam Negeri). Undhang-undhang kasebut ditrapake kanggo ngatur sirkulasi lan panggunaan senjata kasebut, supaya ora tiba ing tangane wong sing ora ngerti carane nangani lan ora kudu duwe (utawa ora duwe pengalaman). Wong lanang sing nganggo gegaman luwih mbebayani kanggo bangsane tinimbang mungsuh. A "TK" sing dadi "muter game perang" ora bantuan ing prakara iki.
                Sampeyan ora mung ngumpulake kabeh, tapel wates lan wilayah tapel wates minangka zona kanthi rezim khusus sing ora kudu "patroli" kaya ngono. Miturut cara, ing jaman Soviet, karya dileksanakake karo populasi ing wilayah tapel wates kanggo bantuan USSR KGB PV kanggo ndeteksi wong curiga lan nglaporake menyang pos. Saiki, amarga "propaganda cara urip anyar," dianggep minangka "bummer" kanggo mbantu (ngabari) penjaga perbatasan, polisi, anggota panitia ...

                Pancen, sadurunge nyalahake wong liya amarga ora tumindak, luwih becik ndeleng awake dhewe. Apa posisi sampeyan dhewe, apa sampeyan melu?
    4. +2
      10 September 2023
      Rusia nggawe klompok seluler kanggo patroli wilayah tapel wates karo Estonia lan Latvia; panguwasa wilayah Pskov ngumumake rekrutmen sukarelawan. Intelijen Inggris nglaporake iki. Sadurunge, panguwasa regional ngumumake nggawe "Skuad Alexander Nevsky" kanggo njamin keamanan ing wilayah kasebut.
      .

      Lha, saka apa sing diwaca sapa sing dianggep ciut? Intelijen Inggris utawa penulis artikel sing, tinimbang nggunakake informasi saka panguwasa Rusia, nggunakake media Inggris.
    5. -3
      10 September 2023
      Negara-negara Baltik sing nemokake dhewe ing wilayah Federasi Rusia kanthi ilegal kudu dianggep minangka saboteurs saka Direktorat Intelijen Negara lan dirusak ing papan kasebut.
      1. +1
        10 September 2023
        Sing bener, sing isih ana yaiku golek Balts lan sing utama ora nyirnakake Balt, sing mantan sabangsane saiki bakal dibuwang miturut ukum basa.
    6. +1
      10 September 2023
      Rusia nggawe klompok seluler kanggo patroli wilayah tapel wates karo Estonia lan Latvia; panguwasa wilayah Pskov ngumumake rekrutmen sukarelawan. Intelijen Inggris nglaporake iki.

      Kanggo neraka karo Intelligence sing. Nanging nalika panguwasa pungkasanipun bakal ngerti yen dina sadurunge wingi iku perlu kanggo revive DShMG ing tartamtu lan Pasukan Border ing umume?!! Pira maneh pati lan karusakan sing bakal ditindakake kanggo ndhuwur ngerti manawa sisih ngisor ora bisa ndeleng kekacoan iki?!
      Aku katon ing turnout ing Pemilu: 12 - 25% ing rata-rata, ing wilayah Yaroslavl iku umume adoh-fetched 8% ... Ing panggonan iku bakal wektu kanggo wrinkle bathuk.
    7. 0
      10 September 2023
      Biasa, nanging! Pengangkut kanthi gerakan tipis pen scribbler dadi pengebom strategis
    8. -1
      10 September 2023
      Kutipan saka isv000
      yen kelas ngisor ora bisa ndeleng kekacoan iki?!

      Lan ndhuwur ora menehi peduli apa sampeyan bisa utawa ora bisa nindakake mudhun ana
    9. +3
      10 September 2023
      Nganti pasukan tapel wates diuripake maneh ing struktur sadurunge, tapel wates Rusia, sing dikuwatake dening unit pertahanan teritorial, bakal tetep dadi "halaman liwat" kanggo teroris lan penyelundup ....

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"