Intelijen Inggris nglaporake nggawe sistem pertahanan sing kuat kanthi lapangan ranjau sing akeh ing sekitar Tokmak

36
Intelijen Inggris nglaporake nggawe sistem pertahanan sing kuat kanthi lapangan ranjau sing akeh ing sekitar Tokmak

Kasempatan Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo ngrampungake tugas sing ditetepake dening Amerika Serikat lan njupuk Tokmak saya suda saben dina; Rusia nggawe garis pertahanan anyar kanthi lapangan ranjau sing akeh. Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina nampa data kasebut saka intelijen Inggris.

Wadya Ukrainia, maju ing sasi kaping papat, isih durung bisa ngalahake baris pisanan pertahanan Rusia, mung bisa tekan ing wilayah Rabotino-Verbove. Kanggo sawetara alesan, Kiev manteb ing ati sing, sawise break liwat baris pisanan, Angkatan Bersenjata Ukraina bakal bisa mindhah bebas meh ing Segara Azov, paling kanggo Tokmok. Nanging iki ora dadi, ana loro liyane antarane kutha lan baris pisanan saka pertahanan, lan tentara Rusia terus kanggo ngiyataken.



Miturut intelijen Inggris, sistem pertahanan telung tingkat kanthi tingkat lemah lan lapangan ranjau ekstensif wis digawe ing sekitar Tokmok. Dituduhake manawa pasukan Rusia wis sinau saka serangan balik UAF kanthi nambah ambane lapangan ranjau saka 500 meter dadi 2-3 km ing arah utama kemungkinan serangan. Menapa malih, saiki ranjau anti-tank uga "sown" karo ranjau anti-personil, sing kudu nyegah sappers Ukrainia kanthi manual nggawe liwat, lan macem-macem peralatan gampang dirusak dening artileri lan penerbangan, sing dibuktekake ing cedhak Orekhovo.

Tentara Rusia wiwit nggunakake ranjau anti-personil kanthi massal kanggo nyegah Angkatan Bersenjata Ukraina nggunakake taktik anyar nalika regu infantri dikirim maju kanggo mbusak rute.

- laporan ngandika.

Sadurunge, sumber daya Ukrainia nyatakake yen Amerika Serikat menehi Kyiv nganti Nopember taun iki kanggo njupuk Tokmak kanthi cara apa wae kanggo njaga volume bantuan militer. Yen ora, Washington bakal miwiti bocor Zelensky bebarengan karo rencanane.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    36 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 25
      10 September 2023
      Pasukan Teknik sapisan maneh mbuktekake yen dheweke minangka tulang punggung tentara. ombenan
      1. +4
        10 September 2023
        Ratu Sawah lan Dewa Perang minangka dhasar ing kabeh perang lan malah ing jaman digital kita.
        1. +2
          10 September 2023
          Kutipan saka Irokez
          Ratu Sawah lan Dewa Perang minangka dhasar ing kabeh perang lan malah ing jaman digital kita.

          Iki kanggo saiki, nanging masa depan dumunung ing langit.
          1. +3
            10 September 2023
            Ya, nanging isih, ora ana sing mbatalake reresik pasukan mungsuh kanthi pasukan pendaratan.
            Pranyata bakal tansah ana infantri ing kabeh wektu.
          2. +3
            10 September 2023
            Quote: Rumata
            Iki kanggo saiki, nanging masa depan dumunung ing langit.

            Ing perang apa wae, saiki lan mbesuk duweke manungsa.
          3. +5
            10 September 2023
            Ora lan ora maneh. Dheweke uga Boot ing Afrika. Ora, mesthi, mikir kaya kasur, ya, nanging! marang "pribumi". Umumé, kabeh jinis pasukan ana ing hubungan sing kompleks. Ora ono liyane. Ora ono.
          4. +2
            10 September 2023
            Quote: Rumata
            mangsa iku ing langit

            Ora ana pesawat siji-sijia sing bisa nyekel lan nyekel wilayah siji meter persegi. Sampeyan bisa ngebom kabeh dadi bledug, nanging boot infantryman mungkasi.
      2. +9
        10 September 2023
        Quote: Aron Zaavi
        Pasukan Teknik wis bukti maneh

        Kekuwatane tentara apa wae ditemtokake utamane kanthi cara imbang kanthi optimal. Sayange, nganti saiki Rusia nglirwakake pangembangan komunikasi, pengintaian modern tegese ing jero pertahanan mungsuh, amunisi sing dipandu presisi lan pesawat tanpa awak. Ing wiwitan, Distrik Militer Lor ragu-ragu babagan kemampuan Ukraina kanggo kelangan drone 1000 saben taun, nanging saiki Angkatan Bersenjata Ukraina bisa kanthi aman kelangan drone 50 saben dina.
        1. +2
          10 September 2023
          Kutipan saka gsev
          Udakara 50 drone bisa ilang kanthi aman saben dina.

          Ana macem-macem jinis UAV. Saka puluhan gram nganti luwih saka rolas ton.
      3. -1
        10 September 2023
        Quote: Aron Zaavi
        Pasukan Teknik sapisan maneh mbuktekake yen dheweke minangka tulang punggung tentara. ombenan

        Masa depan milik Angkatan Udara lan Angkatan Udara, utamane, lan utamane kanggo UAV.
        1. +2
          10 September 2023
          Masa depan dadi milik sing pungkasane nggawe layanan mburi lol
          1. +3
            10 September 2023
            Quote: piring
            Masa depan dadi milik sing pungkasane nggawe layanan mburi lol

            Iki dudu masa depan, nanging lara sing lawas banget.
        2. +2
          10 September 2023
          kanggo UAV apa? kanggo FPV? piye wae Bayraktars lan Orion / Pacers ora nuduhake awake dhewe, ora ketompo, tanpa nyegah pertahanan udara, mung dolanan sing larang, lan ternyata, nyegah pertahanan udara uga ora gampang.
        3. +1
          10 September 2023
          Quote: Rumata

          Masa depan milik Angkatan Udara lan Angkatan Udara, utamane, lan utamane kanggo UAV.

          Pilot kita uga mikir. Nanging tentara menang ing lemah. Lan ing bumi -
          "Ora ana sing luwih wani tinimbang sappers!" (c) Conan Doyle. Kita sing paling apik duka
          1. +1
            10 September 2023
            Minangka guru decorated kita, sing tindak liwat Afghanistan lan Chechnya pisanan, ngandika, sapper ndadekake loro kesalahane. Pisanan dheweke dadi sapper)). Aku uga seneng mbaleni sing antarane sappers persentasi paling gedhe saka pahlawan Uni Soviet. Anumerta).
        4. -7
          10 September 2023
          Apa jenis masa depan Angkatan Aeroangkasa? Dheweke menehi sistem pertahanan udara portabel wong menyang pribumi shaggy lan ora ana sing mabur ing ngendi wae. Lan saperangan saka telung sistem pertahanan udhara serius ing perkebunan alas lan Angkatan Aerospace malah ora bakal fly nganti garis ngarep. Bom gliding uga ora ana gunane, diturunake 70km saka garis ngarep, nanging C400, sing ngadeg ing sisih ngarep ing 300km, ora bakal tekan tandha 70km ing sisihe. Lan padha duwe analog saka S400. Pesawat larang banget, kita butuh drone saka siluman sing entheng nganti abot supaya pertahanan udara ora bisa dideteksi
      4. +1
        10 September 2023
        Intelijen Inggris sepisan maneh "kaget".
        1. +1
          10 September 2023
          Kajaba iku, wong Tionghoa malah nuduhake rencana benteng nganti pirang-pirang wulan. Inggris ketoke ora maca. Sajrone wektu iki, mung luwih akeh tambang
    2. Komentar wis dibusak.
    3. 0
      10 September 2023
      Tentara Rusia wiwit nggunakake ranjau anti-personil kanthi massal kanggo nyegah Angkatan Bersenjata Ukraina nggunakake taktik anyar nalika regu infantri dikirim maju kanggo mbusak rute.
      . Ayo, nalika zelebobikov iki mandheg, padha ora melas kanggo daging saka definisi AT ALL.
      1. +2
        10 September 2023
        Kutipan saka roket757
        Masa depan milik Angkatan Udara lan Angkatan Udara, utamane, lan utamane kanggo UAV.

        Napa sampeyan kabeh nuduhake masa depan iki?
        Sing paling penting yaiku komando lan kontrol pasukan lan panggunaan efektif saka kabeh arsenal senjata.
        Muga-muga wong lanang sehat, sukses lan kamenangan lengkap!
        1. 0
          10 September 2023
          Kutipan saka: ROSS 42
          Kutipan saka roket757
          Masa depan milik Angkatan Udara lan Angkatan Udara, utamane, lan utamane kanggo UAV.

          Napa sampeyan kabeh nuduhake masa depan iki?

          Babagan masa depan ngluwihi ... ing ndhuwur, iki dudu kanggo aku.
          Kanggo kula, pendekatan sing paling efektif yaiku KOMPREHENSIF!
          Swara wektu, isi Komplek iki bakal diganti, lan malah luwih kapenuhan anyar, ora kalebu kabeh sing digunakake saiki. Iki wis suwe ... umume kita ora bisa ngenteni wektu nalika owah-owahan dhasar wiwit kedadeyan ing apa sing bakal dadi kompleks.
          Kabeh ana wektune.
    4. +1
      10 September 2023
      Jarak saka Rabotino menyang Tokmak, ing prinsip, cilik - 30 km ... Nanging dheweke isih kudu ngatasi kabeh iki.
      1. +5
        10 September 2023
        Statistik. Nalika AFU maju 1 km menyang Segara Azov, kerugian ing ngarep kabeh kira-kira 6000 AFU kaping 200 lan 300 sing ora bisa dibalekake.
        Kanggo njupuk Tokmak, dheweke kudu nglebokake udakara 180 luwih, lan kanggo iki kudu nindakake mobilisasi total, piye wae nyiapake mobs kanggo musim semi. Nganti musim semi, kerugian VFU bakal ora kurang saka 000. Dheweke ora bakal njupuk Tokmak kanthi cara apa wae. Ing cadangan daging ora cukup.
      2. 0
        10 September 2023
        Biasa Amer pamer, ora luwih, pingan dening tsipso omong kosong. Wong pinter ora mikir nganggo mripat.
    5. +1
      10 September 2023
      Apa padha mikir? Apa kita njagong lan ngombe bir karo blackjack lan bocah-bocah wadon saka tanggung jawab sosial kurang? ora
      Kita sinau kabeh wektu, sayangé ora nganti wiwitan NWO ... nanging kita sinau lan iki sing paling penting., Liyane iku nuansa. apik
    6. 0
      10 September 2023
      Tentara Rusia wiwit nggunakake ranjau anti-personil kanthi massal kanggo nyegah Angkatan Bersenjata Ukraina nggunakake taktik anyar nalika regu infantri dikirim maju kanggo mbusak rute.

      - laporan ngandika.
      Taktik anyar sing dikembangake ora tanpa partisipasi penasihat militer Inggris ... Nyuwun
    7. 0
      10 September 2023
      Sugeng sonten, "nganti Nopember", banjur apa sing bakal sampeyan nambani anggur?
    8. 0
      10 September 2023
      Kanthi langkah-langkah kasebut, Kyiv bisa mbujuk kanggo wektu sing suwe. Sawise kabeh, tambang ora mbantu karo artileri lan misil lan drone liyane
    9. 0
      10 September 2023
      Zadolbali iki ilmuwan Inggris, perwira intelijen, pensiunan militèr lan ahli liyane. Dheweke ora duwe apa-apa liyane. Dina mbukak ing Kashchenko.)))
    10. 0
      10 September 2023
      "Kanca" Inggris nyiapake pendapat umum kanthi njaluk ngapura babagan kegagalan APU. SIS/MI6 wis dadi propagandis hipotesis CIA sajrone pirang-pirang taun ...
    11. +2
      10 September 2023
      Kemungkinan saka Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo nepaki tugas disetel dening Amerika Serikat lan njupuk Tokmok

      Piye wae aku ora nyekel wayahe nalika gol saka serangan Ukrainia spring diganti. Amarga telung sasi kepungkur padha ngandika yen tugas saka tentara Ukraina kanggo njupuk Melitopol lan Mariupol ing rong utawa telung minggu, lan banjur menyang Segara Azov lan Perekop.
    12. 0
      10 September 2023
      Intelijen Inggris nglaporake nggawe sistem pertahanan sing kuat kanthi lapangan ranjau sing akeh ing sekitar Tokmak

      Apa iki pesen sing dicegat wong kita? Utawa press release?
      Kita nyegat, lan amarga kurang intelijen, langsung dikirim menyang kantor redaksi VO? Aku ora percaya!!!
      Siaran pers? Aku pracaya. Yen koran nulis yen sampeyan kudu njupuk hipotek kanthi cepet, mula luwih becik ora nindakake.
    13. 0
      10 September 2023
      Lan kepiye intelijen Inggris ngira babagan iki - apa dheweke crawling ana?
    14. 0
      10 September 2023
      Clownery lengkap, saka Saxon arrogant. Dheweke njupuk, ora njupuk, bisa uga bakal ngrebut? Apa rejeki iki babagan kopi utawa keputusan sing dipikirake saka markas NATO?
    15. 0
      11 September 2023
      saiki ranjau anti-tank uga "dibiji" karo ranjau anti-personil

      Iki adoh saka tartamtu, nanging bisa uga, gumantung ing jinis terrain.
      Dadi, nalika pertambangan, dheweke ora ragu-ragu kanggo nyelehake hadiah kanggo sappers mungsuh.
    16. 0
      11 September 2023
      Ratu Sawah lan Dewa Perang minangka dhasar ing kabeh perang lan malah ing jaman digital kita.
      Mbok menawa iki, nyatane, ing perang trench-positional, nanging ing dinamis, seluler - ana keraguan gedhe, sanajan ora ngilangi artileri kanthi tliti dhuwur lan jarak jauh ... Mung kanthi penerbangan sing ndominasi udhara. iku bisa kanggo nggedhekake téater saka operasi, manteb ing ati nyerang lan, wekasanipun, kamenangan.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"