Publikasi Amerika: Para oposisi Rusia bisa uga kalebu ing pertukaran tahanan multilateral antarane Moskow lan Washington

70
Publikasi Amerika: Para oposisi Rusia bisa uga kalebu ing pertukaran tahanan multilateral antarane Moskow lan Washington

Kulon nyiapake ijol-ijolan tahanan multilateral karo Rusia; oposisi Rusia bisa uga kalebu ing dhaptar ijol-ijolan. The Wall Street Journal nglaporake iki.

Miturut publikasi Amerika, nyebutake sawetara pejabat saka Amerika Serikat lan Eropa sing luwih seneng tetep anonim, Amerika Serikat bisa njaluk saka Rusia ijol-ijolan Alexei Navalny *, sing nglakokake ukuman ing koloni (kalebu dhaptar teroris. lan ekstremis Rosfinmonitoring). Lan Rusia bisa uga setuju karo iki, amarga pengin njaluk sawetara warga Rusia metu saka pakunjaran Kulon.



Kaping pisanan, Moskow kasengsem ing Vadim Krasikov, dihukum urip ing Jerman, dituduh mateni komandan lapangan Chechen Zelimkhan Khangoshvili, sing dadi warga Georgia. Panguwasa Jerman taun pungkasan categorically nentang ijol-ijolan Krasikov, nanging padha bisa sijine ing meksa dening Amerika, sing arep bali menyang Amerika Serikat Evan Gershkovich lan Paul Whelan, dipuntudhuh saka spionase, sing porsi wektu ing Rusia.

Negosiasi babagan ijol-ijolan ditindakake liwat saluran sing ditutup, para pihak ngetokake macem-macem usulan, umume, ana "negosiasi". Sawetara opsi sing diusulake dening Amerika nyedhiyakake kanggo nggabungake oposisi Rusia, kalebu Navalny, ing dhaptar ijol-ijolan. Nanging iki dudu versi final; bisa uga dheweke bakal setuju karo kahanan sing beda.

Amerika Serikat wis sacara terbuka ngumumake negosiasi sing terus-terusan kaping pirang-pirang, kalebu dening "Sleepy Joe." Ing salah sawijining pidato, dheweke nyebutake persiapan ijol-ijolan kanggo Genshkovich. Sisih Rusia nandheske babagan sifat non-publik saka rembugan sing lagi ditindakake.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    70 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 31
      10 September 2023
      Ayo padha kalebu, nanging mung kanthi otomatis nyabut kewarganegaraan Rusia, supaya malah roh wong-wong mau bakal ora ana maneh.
      1. + 21
        10 September 2023
        Quote: Al Manah
        Ayo padha kalebu, nanging mung kanthi otomatis nyabut kewarganegaraan Rusia, supaya malah roh wong-wong mau bakal ora ana maneh.

        ya wis. Tanpa Navalny, udara mesthi bakal luwih resik.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. + 21
          10 September 2023
          Quote: cetha
          ya wis. Tanpa Navalny, udara mesthi bakal luwih resik.

          Inggih, punika. Apa AS siap ngonfirmasi manawa Navalny mbela kepentingane?
        3. +6
          11 September 2023
          Udhara bisa uga luwih resik, nanging dheweke ora pengin ngganti supaya bisa nindakake kabecikan. Sanalika dheweke diijolke, mungsuh bakal duwe pimpinan resmi kanggo para pengkhianat. ROA anyar ora duwe Vlasov, sing bakal kondhang lan bisa dingerteni. Ing saubengé bangunan anti-Rusia bisa dibangun. Lan kita bisa uga entuk tokoh, kanggo ngilangi wong sing kudu dikorbanake. PM ing Gambar. Sukarela-wajib ing perusahaan z lan kanggo serangan. Yen urip nem sasi, mesthi ana sing bakal owah ing otak.
          1. -3
            11 September 2023
            Yen Alexey setuju iki, dheweke bakal nguripake saka martir dadi pengkhianat. Aku ora mikir dheweke kaya ngono
        4. +1
          11 September 2023
          Tanpa Navalny, udara mesthi bakal luwih resik.

          Yagene dheweke bakal luwih resik ... Navalny duwe tentara kabeh fanatik "Navalnists", kalebu hamster sing dikhususake kanggo dheweke lan warga sing gampang ditipu, kaya-kaya kanthi perjuangan sing ora bisa ditindakake karo panguwasa, sing ora sabar ngenteni Lyosha dibebasake. ... Apa ana wong tenan - dheweke percaya yen Navalny bakal njagong kanthi tenang ing gunung, ora ngrusak negara kita ... Inggih, ora angel ngrusak barang-barang sing adoh saiki ... Hodor sing padha, sing nate dikasihi Putin kanthi panjaluk. West padha, dhuwit kanggo nindakake trik reged ing kita wis ora Getun ... Ijol-ijolan Medvedchuk kanggo ndhuwur Nazi "Azovites" wis nemen undermined ajining diri saka pamaréntah kita ... Azovites wis perang nglawan kita, nanging apa apa Medvedchuk nindakake ...? Ngasah rambute karo Yanukovych ing dacha? Dadi Lyosha lungguh lan sampeyan ora bisa krungu dheweke, supaya dheweke terus lungguh ...
          Waca Putin ing pakunjaran
          Navalny pancen pengin -
          Dheweke kepengin banget yen dheweke
          Ing pakunjaran dheweke prédhiksi istilah ...
          Dheweke lungguh ing sel lan dumadakan,
          Lawang sel dibukak,
          Lan padha nggawa TV menyang sel,
          Nyambung menyang Wi-Fi...
          Lyaksey ora nyana babar pisan
          Horor sing nggegirisi -
          Dheweke ngalih saluran
          Lan ana Putin nang endi wae!!!
          Dheweke ngancam Lesha nganggo driji,
          Kanggo medeni Lesha
          Lan Lesha ngandika banter -
          Aja wani ngalih!!!
          1. -2
            11 September 2023
            Kutipan: Lev_Russia
            Ijol-ijolan Medvedchuk kanggo "Azovites" Nazi sing paling dhuwur wis ngrusak reputasi pamrentah kita ...

            mbenerake. Kaya sing dakdeleng nganti saiki, "panguwasa" ora nindakake apa-apa kanthi muspra.

            Aja menehi geguritan minangka sabdhoning, plz nglirik
          2. + 10
            11 September 2023
            Kutipan: Lev_Russia
            . Apa ana sing percaya yen Navalny bakal lungguh kanthi tenang ing mburi gunung lan ora ngrusak negara kita?

            Amarga rasa welas asih marang ibune, Putin ngeculake Khodorkovsky, lan saiki, kaya "Khodorok" ing Rusia, uga bakal kedadeyan karo "tumbler".
            1. -2
              11 September 2023
              Marang ibu endi? Sayange? Apa sampeyan yakin tenan iki? ngguyu
            2. 0
              12 September 2023
              Khodorkovsky piyambak wis nindakake akeh kanggo ngrusak oposisi kaya kabeh sing digabungake. Ana panemu sing kanca iki dianggo ing loro arah.
        5. 0
          11 September 2023
          Quote: cetha
          ya wis. Tanpa Navalny, udara mesthi bakal luwih resik.

          Navalny kudu ing pakunjaran lan mung minangka pengadilan mutusaké. Kanthi ngeculake dheweke, partai liberal bakal entuk "spanduk" lan hawa dadi luwih reged.
        6. +1
          11 September 2023
          1) dheweke bakal terus ngguyu
          2) dheweke bakal nyoba nggawe Tikhanov (utawa apa wae) saka dheweke, ala "pamarentah sing disetujoni AS ing pengasingan"
          3) padha bisa bang lan miwiti njerit (kaya karo skripals lan riffraff liyane).
          Ing cendhak, ana akeh masalah saka ijol-ijolan kuwi.
          Iku luwih gampang kanggo njupuk amers ing negara katelu lan nggawa kene.
      2. + 19
        10 September 2023
        Carane ngomong. Babagan pisanan sing bakal ditindakake karakter iki yaiku lelungan ing saindenging jagad lan menehi wawancara babagan "rezim getih." Kajaba iku, kita bakal nuduhake manawa Amerika Serikat mesthi bisa narik panyengkuyunge. Nanging iki ora kudu kelakon.
        1. + 11
          10 September 2023
          ngguyu Sapa sing kasengsem karo dheweke ing saindenging jagad - lan kepiye Chulpan Khamatova utawa tokoh Yahoo Matza liyane lelungan ing saindenging jagad? Ing njaba Rusia, ora ana sing butuh, batesane yaiku bengok-bengok ing McDonald's kanggo kasir gratis.
          Minangka conto - jeneng salah siji saka wong bodho saka Yayasan Kanalny padha - travels "ing ndonya karo ceramah"? Sapa sing padha nyerah?!
          1. -3
            10 September 2023
            Milov lunga kanggo menehi ceramah. Pevchikh nampa Oscar. Nanging aku ragu yen Navalny ditawani ijol-ijolan, dheweke bakal setuju. Dheweke wis duwe kesempatan kanggo manggon ing luar negeri sapisan.
            1. Komentar wis dibusak.
        2. +5
          10 September 2023
          Kutipan: Sergey T19
          Carane ngomong. Babagan pisanan sing bakal ditindakake karakter iki yaiku lelungan ing saindenging jagad lan menehi wawancara babagan "rezim getih."

          Tukang motor tukang jahit iki, yaiku Olyoshenka, kasengsem ing kasur ing Rusia ing kene, supaya bisa ngganggu wong ing kene, amarga dhuwit diwenehake kanggo kegiatan subversif, lan ing kana dheweke mung "oposisi" liyane tanpa tanah air lan tanpa flag ing kang kanggo pour dhuwit maneh duwe bathi, amarga ora bakal nggawa kekeselen politik. Ya, dheweke bakal menehi sawetara wawancara babagan "rezim getih" lan apa sabanjure? Dheweke bakal diseret watara sasi ing konferensi pers lan dilalekake, amarga dheweke ora bakal bisa nuduhake masyarakat Barat sing anyar lan sadurunge ora dingerteni, amarga ... Dheweke dhewe, ing format "Seneng banget", mbuwang ton omong kosong ing Rusia, mulane rata-rata wong Kulon wis ngalami diathesis. Ya, Misha Khodorkovsky bakal njupuk dheweke, amarga dheweke nongkrong ing zona sing padha, lan dheweke bakal nindakake tugas kanggo oligarki buronan, ngukus chifiryok lan ngeduk pit saka tanggal. Iki wis dadi aset sing dienggo lan sampeyan ora bisa ngilangi akeh, kaya Guaido.
          Kutipan: Sergey T19
          Kajaba iku, kita bakal nuduhake manawa Amerika Serikat mesthi bisa narik panyengkuyunge. Nanging iki ora kudu kelakon.
          Inggih, ing kasus iki, kita uga bakal narik sawetara saka kita dhewe lan nuduhake yen kita bisa narik metu panyengkuyung kita. Apa ora mangkono?
          1. -1
            11 September 2023
            Kutipan: Nyrobsky
            Inggih, ing kasus iki, kita uga bakal narik wong metu saka kita dhewe


            sapa?
            Apa padha lali liwat gunung?
            Setaun saiki, wiwit taun 2014, kabeh ora mung "kaya-kaya", wis muni lonceng weker sing ujar "aja menyang luar negeri."
            Lan wiwit taun 2008, "petunjuk" manawa ana sing bakal kelakon wis cukup kandel.
            Aku bakal ngomong iki, yen sampeyan manggon ing kono, ngentekake dhuwit ing kana, mbayar pajak ing kana, lan mung banjur - "mbuyarake sihir!" mula wong-wong kuwi ora perlu urip ing kene. Kabeh iki "ora ana ing kene utawa ana", "kosmopolitan", wong Yahudi lan liya-liyane ora bakal nuntun marang kabecikan.
        3. +3
          11 September 2023
          Kutipan: Sergey T19
          Kajaba iku, kita bakal nuduhake manawa Amerika Serikat mesthi bisa narik panyengkuyunge. Nanging iki ora kudu kelakon.

          Ya, sawise wong Azov dikirim ing liburan menyang Turki lan tentara bayaran Inggris dibebasake, ora ana sing bakal kaget.
      3. -1
        10 September 2023
        Apa kita butuh wong-wong mau, pelacur politik lan padha? Lan cukup kanggo mripat Nyuwun
      4. 0
        11 September 2023
        Mekaten! Ayo padha diijolke lan dikirim metu saka negara. Iku mung bakal luwih apik kanggo kabeh wong, kalebu wong-wong mau ...
      5. 0
        11 September 2023
        Individu iki minangka asil saka game politik internal para elit Rusia ing wiwitan, mung Barat kanthi trampil nyoba njupuk dheweke ing wektu tartamtu lan sawise iku dheweke wis ditutup. Ora ana sing bakal ngganti utawa ngeculake dheweke, dheweke ngerti banget.
        Panemuku cilik.
      6. -4
        11 September 2023
        Ayo padha kalebu, nanging mung kanthi otomatis nyabut kewarganegaraan Rusia
        Mesthi, iku apik kanggo fantasize bab apa karo wong-wong mau, nanging wong-wong sing nggawe pancasan ora bakal takon wong ... Sadurunge, padha wis diijolke galak Azov preman lan mercenaries, dihukum mati paukuman kanggo sapa wae sing dikarepake. ..
      7. +3
        11 September 2023
        Miturut hukum kita, ora ana sing bisa dicabut kewarganegaraan. Dadi luwih becik njagong.
    2. + 15
      10 September 2023
      ijol-ijolan "oppositionists" ateges pangenalan saka wong-wong mau minangka agen saka kapentingan Amérika, nyabut kewarganegaraan lan larangan langgeng kanggo mlebu menyang Rusia, malah ing wangun carcass kanggo dikubur.
      1. +5
        10 September 2023
        Ya, sawise proposal kasebut, sampeyan bisa ngakoni dheweke minangka agen lan nglakokake ukara liyane, kenapa ekstradisi? We kudu nyekel saperangan saka Amerika ing Donbass lan kurban wong, Mungkin malah ing bagean
    3. +6
      10 September 2023
      Napa ana sing butuh bahan sampah?
      "jaman oposisi sing misuwur" ... sing katon kanggo sapa, kok katon?
      Kita kudu mbalekake dhewe, nanging sapa sing kudu kita ijol-ijolan?
      1. +5
        10 September 2023
        Kutipan saka roket757
        Napa ana sing butuh bahan sampah?

        hi
        Yen bahan sampah ditolak, banjur ing kasus iki bisa migunani kanggo pihak liyane, minangka gelo.
        1. +3
          10 September 2023
          Kutipan: Terenin
          Kutipan saka roket757
          Napa ana sing butuh bahan sampah?

          hi
          Yen bahan sampah ditolak, banjur ing kasus iki bisa migunani kanggo pihak liyane, minangka gelo.

          Aku bisa mbayangno squeals saka Navalny lan Volkov yen padha ora pengin nampa wong ing Kulon.
          1. +2
            10 September 2023
            Ya, ya, dheweke bakal nguwuh-uwuh ing masarakat, nyabrang ing mburine, supaya ora ngganti, ora ana! Kabeh papan ngisi ing kono wis dikuwasani, dhuwite wis suwe dibagi-bagi lan ora BUTUH SAING !!!
            Yen sampeyan mbuwang narapidana ing kana, dhuwur banget ing kana, pertandhingan bakal diwiwiti ... yen pemilik ora nyuwek ilat ing wektu lan ora turu ing endi wae, kanggo wong-wong mau.
            Sejatine, laba-laba ing jar ...
          2. 0
            11 September 2023
            Quote: cetha

            Aku bisa mbayangno squeals saka Navalny lan Volkov yen padha ora pengin nampa wong ing Kulon.

            Apa sampeyan isih mikir yen pers ing kono gratis banget, mula bakal diwenehi kesempatan kanggo squeal?
        2. 0
          10 September 2023
          Hello Gennady prajurit
          Yen sampeyan mikir babagan iki, elinga lan ... umume, sampeyan ora bisa entuk dhuwit saka pengemis sing gelo, ora realistis kanggo nyurung dheweke menyang endi wae ... kajaba sampeyan ngumpulake dukun kaya ngono, wong sing gelo lan nyopot driji. iku, saka wektu kanggo wektu.
          Kajaba iku, wong-wong sing gelo karo "saratnik, kanca" dhewe dirampok kanthi lengkap lan mung ngelingi "ulang taun" ... bahan sampah.
    4. 0
      10 September 2023
      Ayo padha njupuk telek lan ndhukung piyambak.
    5. -5
      10 September 2023
      Aku ora mikir aku kudu menehi.
      Dheweke mung bakal miwiti promosi dheweke, kaya Lenin sadurunge revolusi.
      Saiki wong Merikos bakal langsung nang Navalny.
      Lan sawise pemilihan dheweke uga bakal diakoni minangka presiden.
      Ayo dheweke lungguh ...
      1. +7
        10 September 2023
        Kutipan: Fedor Rashkin
        Aku ora mikir aku kudu menehi.
        Dheweke mung bakal miwiti promosi dheweke, kaya Lenin sadurunge revolusi.
        Saiki wong Merikos bakal langsung nang Navalny.
        Lan sawise pemilihan dheweke uga bakal diakoni minangka presiden.
        Ayo dheweke lungguh ...

        Kabeh titik promosi yaiku supaya massa ing Rusia bakal ngetutake sing dipromosekake. Apa gunane wong-wong mau ing Kulon?
        1. +1
          11 September 2023
          Legitimasi (sadurunge populasi) saka agresi marang Federasi Rusia.
          Sawise kabeh, "Deleng, dheweke minangka pimpinan sejati saka Federasi Rusia! Ayo mbantu dheweke lan wong-wong Rusia nggulingake para tiran! (Lan kita bakal entuk dhuwit kanthi topi iki)."
      2. + 11
        10 September 2023
        Mbandhingake Lenin karo Navalny kaya mbandhingake wong sing berpendidikan lan cerdas karo kethek. Sampeyan kudu dadi bodho kanggo pracaya lan tindakake Navalny.
      3. +3
        10 September 2023
        Kutipan: Fedor Rashkin
        Dheweke mung bakal miwiti promosi dheweke, kaya Lenin sadurunge revolusi.

        NK sadurunge Lenin kaya sadurunge China ing kabeh papat, nanging bakal bisa kanggo menehi adoh, iku bakal diakoni dening kasur piyambak minangka mover saka kapentingan.
        Kutipan: Fedor Rashkin
        Lan sawise pemilihan dheweke uga bakal diakoni minangka presiden.

        sawise pemilihan APA?!
      4. +7
        10 September 2023
        Kutipan: Fedor Rashkin
        Saiki wong Merikos bakal langsung nang Navalny.
        Lan sawise pemilihan dheweke uga bakal diakoni minangka presiden.
        Ayo dheweke lungguh ...

        Lan sanajan tanpa dheweke ana cukup nembak sing padha. Contone, Khodorkovsky ngujo lanskap gunung Swiss. Ing jaman biyen, pendaki nganggo kapak es mesthi wis ngunjungi dheweke, nanging saiki wis beda ...
        1. 0
          11 September 2023
          Ya, liyane, saiki drone FPV karo granat dianggep dhuwur.
          (Pancen aneh yen masyarakat sipil, edan babagan "ngipi elek Ukrainians karo quadrics", lali babagan adat ayu kuna lan ora nggawe drone "ice pick")
    6. +2
      10 September 2023
      Apa kita uga bakal ngganti oposisi sistemik? Dheweke uga "oposisi sing misuwur ing jaman kasebut". Cekakipun, mungsuh ana ing endi-endi, malah ing pamaréntahan liberal (aja lali ing wayah wengi) wis entrenched.
      1. +2
        10 September 2023
        Kutipan saka ALARI
        Cekakipun, mungsuh ana ing endi-endi, malah ing pamaréntahan liberal (aja lali ing wayah wengi) wis entrenched.

        Pengaruh korupsi saka Kulon nglirik
    7. +6
      10 September 2023
      Pengkhianat, pengkhianat, lan kolaborator ora bisa diijolke kanthi standar lan mung bisa diekstradisi menyang provinsi Mogilev. Apa sampeyan entuk akeh saka sing dirilis: Khodorkovsky, Litvinenko, Skripal?
      1. 0
        11 September 2023
        Lan iki kaya karo wong Azov.
        Utawa "peremoga," ujare, "mulane wong kita diijolake," utawa "zrada," ujare, "padha dibebasake lan perang maneh."
        Kita kudu ngrampungake proyek kasebut dhisik banjur ijol-ijolan.

        A nggusah aneh kanggo ngomong.
    8. +4
      10 September 2023
      Kasur bisa diijolke kanggo kita (apa gunane tetep ing kene?), utamané yen iku urip. Sampeyan kudu berjuang kanggo sampeyan dhewe. Mung supaya Alyosha njagong (yen padha nuntut!). Kita duwe "Alyosha" liyane - cukup.
    9. 0
      10 September 2023
      Dheweke ora bakal nyerah. Awake dhewe butuh kambing hitam kuwi. Calon becik sing bisa disalahake apa wae.
    10. +1
      10 September 2023
      Sampeyan ora bisa menehi badut iki kanggo wong-wong mau! digunakake Izabugra bakal mimpin kanggo Federasi Rusia! Oalah, Naval iku anggota GUR opo SBU??? utawa CIA utawa NSA????? utawa mi6????? trus kok kudu diganti???????? Ya, lan sampeyan ora bisa ngganti wong lan wong kaya dheweke, yen ora, dheweke nindakake apa-apa sing reged lan dheweke ngganti dheweke, kaya ora ninggalake wong-wong mau?
    11. +6
      10 September 2023
      Ijol-ijolan pejabat intelijen apa wae kanggo Lyokha Analny bakal dadi pengakuan pungkasan minangka agen Negara lan bakal dadi mayit politik. Lan saiki dheweke kaya panandhang, "korban rezim." Nanging iki saka sudut pandang logis, nanging murni ing kalbu - kanggo kula pribadi, ndeleng pasuryan seneng freak iki ora bisa ditanggung!
      1. +1
        10 September 2023
        Apa ana sing ragu yen dheweke dadi agen Amerika? Nanging, kanca-kancane tresna marang dheweke, amarga dheweke dadi agen Negara, dheweke dhewe bodho lan wis padu karo kabeh wong, lan karo Negara ing mburi dheweke langsung dadi suar pikiran (kaya sing nyolong iku ala, kajaba mesthine. kancane sing nyolong)
    12. +3
      10 September 2023
      Navalny bisa diijolke kanggo Zelensky. Utawa Hunter Biden.
      1. +1
        11 September 2023
        Ketoke - kanggo Trump. Dheweke bakal nyingkirake dheweke suwene 999 taun. ngguyu
    13. -4
      10 September 2023
      Kutipan: Vladimir Vasilenko
      ijol-ijolan "oposisi" ateges pangenalan saka wong-wong mau minangka agen kapentingan Amerika, nyabut kewarganegaraan lan larangan langgeng kanggo mlebu menyang Rusia.

      Tesis menara kasebut mesthi luwih lemah tinimbang CIA lan "mitra" liyane. Sacara sah, dheweke ora bisa dicabut kewarganegaraan, mula kanthi ngeculake Navalnov, kita bakal entuk Hodor lan Solzhenitsyn ing siji wong, sing bakal dikirim maneh Amerika Serikat ing sawetara taun kanggo ngrampungake Federasi Rusia.
    14. 0
      10 September 2023
      Navalny kudu diganti karo Assange.
    15. 0
      10 September 2023
      Nav wis ora lungguh watara cukup kanggo ilang kabeh karisma kang. Aku mikir "pesta sing kasengsem" luwih seneng amarga timnya, tanpa El Capitano, ngucap omong kosong lan terus mudhun. Lan ing gati, aku pracaya sing Nav isih bakal marinated. Paling setahun, nanging aku mikir maneh.
      Mesthi, ing kene aku ngandelake logika, aku ora duwe informasi babagan kondisi kesehatan subyek. Yen dheweke lara banget lan ing mangsa ngarep, ing hubungane karo iki, ora nyebabake bebaya - ya, ing kasus iki gambar bakal beda.
    16. +1
      11 September 2023
      Yen padha njupuk kabeh "oposisi" kanggo awake dhewe, banjur sing bakal njagong ing dungeons saka "abang abang"? Navalny dikongkon lungguh ing kene, kok diganti? Dheweke ana ing panggonane, ing kene Kremlin lan Washington paling setuju. Dheweke kudune ngganti Medvedchuk tinimbang wong Azov, nanging ketoke dheweke ora njupuk dheweke ...
    17. +1
      11 September 2023
      Yen Ovalny dirilis, dheweke bakal lelungan lan ngumpulake sing diarani. "pamarentah demokratis ing pengasingan".
      1. 0
        11 September 2023
        Apa wae sing bakal ditindakake.
        Utawa dheweke bakal mati dumadakan minangka "korban rezim," kaya sing kedadeyan. Dadi entuk manfaat kanggo wong-wong mau.
        Iki jenis spanduk.
    18. 0
      11 September 2023
      Ya, ayo nyerahake oposisi supaya ora wedi apa-apa lan bisa kanthi tenang nindakake telek.
    19. +1
      11 September 2023
      Aku bisa ngomong pamikiran seditious, nanging nganti saiki aku weruh sing Navalny ora banget adoh saka daya nalika ngandika ing Rusia posisi anjog ora dianakaké dening spesialis, nanging wong manut, lan ukuran korupsi uga pinunjul.
    20. Moskow kasengsem ing Vadim Krasikov, dihukum mati ing Jerman lan dituduh mateni komandan lapangan Chechnya Zelimkhan Khangoshvili, dadi warga Georgia

      ***
      - Dadi, kita kudu ngganti menyang Saakashvili, kita bakal entuk persetujuan karo Georgia ...


      ***
    21. +1
      11 September 2023
      Navalny minangka media, tokoh karismatik. lan kanggo ngremehake pengaruhe ing 15 - 20% masyarakat Rusia iku kabodhoan gedhe ... saka kategori penilaian sing salah babagan kemampuan tempur tentara Ukraina ing 2022. dheweke ora mbengkongake marang panguwasa, sanajan ana ancaman pati. dadi beban politik pengaruhe gedhe banget. Oposisi Rusia, sing didhelikake lan terang-terangan, saiki ora duwe pimpinan sing kuat sing wis siyap nganti pungkasan. utawa kahanan karo Prigozhin ora mulang apa-apa?
      Yen Navalny pindhah menyang luar negeri kanthi ijol-ijolan, kita bakal duwe "skuad mati" rahasia ing negara kasebut, ngubengi kali getih wong Rusia sing ora setuju karo kabijakan petualangan ekstremis. lan iku ora bakal bisa maneh kanggo njaluk iku liwat gunung. Dhukungan Navalny + Amerika, ancaman gedhe kanggo negara kita.
      Navalny minangka warga negara Rusia lan ora tundhuk ijol-ijolan apa wae.
    22. 0
      11 September 2023
      laku ala, ing cara iki Amerika Serikat bakal bisa kanggo nyulik ANY warga Rusia liwat negara kontrol katelu, supaya penahanan. Lan banjur ngganti wong sing bener ing pakunjaran Rusia. Kanthi cara iki, dheweke bakal bisa nggawe agen sing bakal nindakake apa wae, banjur kanthi tenang ninggalake lan manggon kanggo kesenengan dhewe ing luar negeri.
      1. 0
        11 September 2023
        Ing ngisor iki yaiku yen kita pindhah menyang, ngomong, Turki (negara NATO kanggo menit) utawa mung liwat gunung, kita pinocchios ala kita dhewe. Menapa malih, yen sampeyan manggon, sampeyan mbokmenawa uga mbayar pajeg ana. Apa jenis Jerman, Prancis lan liya-liyane.
        Lan ora perlu ngganti.
        Dheweke dudu duweke kita.

        Ya, pramuka pancen beda, nanging dheweke ngerti apa sing dituju.
        Lan sanajan marga saka sampeyan bisa nyolong babagan 50 amer ing negara katelu (nggunakake cara dhewe), nanging ing asas iki ora perlu.
        Ing teori, pejabat intelijen kudu nolak kabeh, nanging amarga dheweke pisah, mula dadi salah, lan kepiye carane ngowahi dheweke.
        Lan ing kene ora ana sing kudu ngerti, utawa kanthi rahasia ngganti liwat layanan khusus (nyekel sapa wae sing ngganti).
    23. 0
      11 September 2023
      Iku kaya ijol-ijolan warga Federasi Rusia, muni aneh. Nanging titik kasebut yaiku mbandhingake makna karo Khadorkovsky utawa Kasparov ing kategori bobot sing beda. Isih, Navalny wis nganakake macem-macem tumindak, rapat umum sajrone pirang-pirang taun, nindakake kegiatan politik, ngluncurake video, aku wis meneng babagan apa sing ditunggu-tunggu.
    24. +1
      11 September 2023
      Kulon kanthi terang-terangan ngakoni Navalny minangka mata-mata. Ya, kabeh kertu dicethakaké, yen ora ana dongeng babagan carane dheweke tresna marang kaadilan, hukum lan demokrasi.
      Sapa sing arep dakdagangake Ksyushad?
      1. 0
        11 September 2023
        Kutipan saka APAS
        Sapa sing arep dakdagangake Ksyushad?

        Ngganti bully
        Ing Luis Corvalan
        Ing endi bisa entuk kaya ... (wanita tiba)
        Kanggo ngganti Ksyusha?
    25. Komentar wis dibusak.
    26. 0
      11 September 2023
      Iki soko saka seri "Padha perdagangan bully kanggo Luis Corvalan ..."???? Sing utama yaiku ora ngulang kesalahan sing kepungkur, supaya ora nggawe masalah sing "langgeng" nganti pirang-pirang dekade..... Kaya iki.
    27. 0
      11 September 2023
      Mesthi, aku pancene pengin nggawa kulawargaku bali menyang omah, nanging kesalahane karo Khodorkovsky sing lara, sing lara, sing ditakoni ibuku ... kabeh wong ngelingi! Aku ora pengin pengulangan.
    28. +1
      11 September 2023
      Quote: cetha
      Kutipan: Fedor Rashkin
      Aku ora mikir aku kudu menehi.
      Dheweke mung bakal miwiti promosi dheweke, kaya Lenin sadurunge revolusi.
      Saiki wong Merikos bakal langsung nang Navalny.
      Lan sawise pemilihan dheweke uga bakal diakoni minangka presiden.
      Ayo dheweke lungguh ...

      Kabeh titik promosi yaiku supaya massa ing Rusia bakal ngetutake sing dipromosekake. Apa gunane wong-wong mau ing Kulon?

      Banjur kenapa dheweke butuh dheweke? Yagene padha arep njupuk wong metu?
    29. -3
      11 September 2023
      Apa sebabe dheweke nyekel pejabat lan bocah-bocah ing kana?
    30. -3
      11 September 2023
      Kutipan saka alexoff
      Navalny bisa diijolke kanggo Zelensky. Utawa Hunter Biden.


      aja padha sumelang
      diijolke kanggo analog Medvedchuk, ngulu

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"