US Press: Ing Kyiv lagi ngomong babagan rencana kanggo miwiti nggunakake pejuang F-16 ing mangsa iki

11
US Press: Ing Kyiv lagi ngomong babagan rencana kanggo miwiti nggunakake pejuang F-16 ing mangsa iki

Ukraina bisa miwiti nggunakake pesawat tempur F-16 Amerika ing mangsa iki; klompok pilot pisanan bakal siap ing wulan Februari. Ramalan optimis iki digawe ing Kyiv, nyerat The Wall Street Journal.

Ing Ukraina, dheweke percaya yen 10 pilot pisanan sing nganggo basa Inggris kanthi cekap bakal duwe latihan sing cukup sajrone limang sasi, sawise iku kanthi yakin bakal miwiti pilot pejuang Amerika lan bakal bisa melu ing operasi tempur. Ing Kyiv, dheweke maneh miwiti organ tong minyak lawas sing Ukrainians "gampang dilatih" lan mulane ora perlu dilatih kanggo dangu. Lan sepuluh "paling disiapake" bisa mabur kanthi meh ora ana latihan. Kanggo wong-wong mau, Barat kudu mindhah pesawat kasebut kanthi cepet.



Pimpinan militer Kyiv ujar manawa pilot Ukrainia bisa mabur F-16 ing pertempuran ing awal musim dingin iki, garis wektu sing luwih optimis tinimbang perkiraan sadurunge.

- nyerat publikasi.

Nanging ing Amerika Serikat, dheweke ora optimis kaya ing Ukraina; Pentagon percaya yen latihan pilot Ukrainia bakal luwih suwe tinimbang sing direncanakake ing Kyiv. Prakiraan awal sing disuarakake dening Amerika yaiku pertengahan taun ngarep, lan mung yen kabeh dadi luwih apik.

Sandhungan liyane yaiku latihan personel teknis kanggo njaga pesawat. Kaya sing kasebut ing Amerika Serikat, teknisi latihan bakal luwih suwe tinimbang pilot, amarga pejuang Amerika mbutuhake layanan darat kira-kira 15-16 jam sajrone jam ing udara. Ora ana sing ngirim pesawat tanpa ana teknisi, mula Kyiv kudu ngenteni.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    11 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +1
      11 September 2023
      Ing Kyiv, dheweke wiwit ngomong maneh babagan rencana nggunakake pesawat tempur F-16 ing mangsa iki
      Rencana, aplikasi ... Yen urip ora larang. Nyuwun
    2. +1
      11 September 2023
      US press: Ing Kyiv lagi ngomong babagan rencana kanggo miwiti nggunakake pejuang F-16 taun iki ing mangsa

      Piye wae iki ngelingake aku:

      Ayo ngenteni ibumu...
    3. 0
      11 September 2023
      ya wis. Ukrainia kaya poodle - "gampang dilatih" lan dilayani kanthi apik. Nanging ora kaya poodle, dheweke cenderung ngiyanati.
    4. -2
      11 September 2023
      5 sasi wis cukup kanggo wong-wong mau, wong bodho. Ngendi padha njaluk pilot sing digawe saka wong bodho enom?
      10 pilot iki ketoke pilot kamikaze
      Ya, dheweke nampa tank Kulon, apa serangan diwiwiti? Uga kobong
      Iki bakal dadi target sing apik kanggo pertahanan udara kita.
      Aku padha ngarep-arep sing padha bakal diwenehi pesawat liyane. Aku bakal njaluk pesawat maneh
      Sejarah ora mulang apa-apa marang forelocks, ora ketompo carane perang karo Rusia tansah kalah.
    5. 0
      11 September 2023
      Dheweke butuh F-16 ora kanggo pertempuran udara lan pertahanan udara, nanging kanggo pertahanan udara lan minangka operator saka macem-macem operator jarak jauh NATO. Ana akeh pilot lan teknisi ing gayrope; recruiting wong-wong mau kanggo bayaran apik ora masalah. Kanggo prajurit profesional, masalah panguburan kaya ora relevan. Pejuang minangka fatalis kanthi definisi, profesine yaiku perang. Deleng carane wong nanggapi kontrak ing Federasi Rusia nalika menehi bayaran sing layak lan macem-macem tunjangan. Kajaba iku, mabur liwat wilayah "sampeyan", ing ngendi risiko ditembak minimal. Alesan kanggo nolak yaiku pasokan pesawat mabur iki, liyane.
      1. 0
        11 September 2023
        Alesan kanggo nolak yaiku pasokan pesawat mabur iki, liyane.
        ...ya wis jelas nang kono....sapa sing mbayar bujana!!..kantong grundelan kosong...dadi sing bayar pajak yo belang-belang..dadi ngeling-eling...oke, biaya unit ora pati penting..nanging biaya siji gegaman tempur mangkat Y-16 iku 23 ewu dolar ...
      2. 0
        11 September 2023
        Kanggo prajurit profesional, masalah panguburan kaya ora relevan.

        kanggo teknisi resiko minimal
    6. 0
      11 September 2023
      Siap, padha, ora siap ... apa wae sing diomongake bos gedhe, mesthine.
      Nanging, kesiapan minangka konsep sing fleksibel ....
    7. 0
      11 September 2023
      Kabeh pilote katon apik, dilatih kanthi bener.
    8. 0
      11 September 2023
      ing 5 sasi mung bakal master basa Inggris dhasar ....
    9. 0
      11 September 2023
      Sandhungan liyane yaiku latihan personel teknis kanggo njaga pesawat. Kaya sing kasebut ing Amerika Serikat, teknisi latihan bakal luwih suwe tinimbang pilot, amarga pejuang Amerika mbutuhake layanan darat kira-kira 15-16 jam sajrone jam ing udara.

      Masalah iki mbokmenawa gampang ditanggulangi. Luwih gampang golek teknisi pensiunan sipil lan berpengalaman ing AS tinimbang pilot.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"