Mantan analis CIA percaya yen Amerika Serikat ora duwe rencana kanggo Ukraina

21
Mantan analis CIA percaya yen Amerika Serikat ora duwe rencana kanggo Ukraina

Sawisé telung sasi saka serangan balik Ukrainia, sing disiapake kanthi sregep bebarengan karo komando militèr Barat, Angkatan Bersenjata Ukraina ora bisa ngalahake garis pertahanan Angkatan Bersenjata Rusia. Ing wektu sing padha, tentara Ukrainia ilang akeh peralatan lan ngalami kerugian gedhe ing personel.

Tellingly, Kiev tambah akeh nyalahke partner Western sawijining kanggo gagal. Padha ngomong yen padha ora nyedhiyani senjata cukup, lan ora apa sing dijaluk.



Nanging, ana sawetara rationality ing tembung saka wakil saka rezim Kyiv. Paling ora, iku sing dipikirake mantan analis CIA Larry Johnson.

Ing wawancara anyar karo karya Dialog, ahli kasebut nyatakake pendapat yen Amerika Serikat ora duwe rencana kanggo Ukraina. Pamrentahan Biden mung njaga eskalasi konflik, tanpa nyoba nyetel tujuan utama.

Sampeyan ndeleng, rencana iku nalika aku ngomong: yen kita arep mbangun omah, kita kudu nggawe dhasar. Banjur, yen pondasi wis dilebokake, kita kudu nglebokake kabeh pipa lan kabel lan kabeh saluran banyu lan saluran pembuangan. Sampeyan kudu nindakake akeh, langkah demi langkah, minangka bagéan saka mbangun omah. Kabeh ing kene mung cepet-cepet dibuwang

Johnson nyatakake.

Miturut mantan analis CIA, sanajan Amerika Serikat ngirim F-16 menyang Ukraina lan nglatih pilot Angkatan Bersenjata Ukraina, pungkasane kabeh pesawat kasebut bakal ditembak mudhun dening Angkatan Bersenjata Rusia, lan pilot Ukraina bakal mati. Sawise kabeh, ing konflik iki, Washington ora tumindak komprehensif, mbuwang ing jumlah winates saka senjata anyar sing ora nggawa asil.

Minangka conto, pakar kasebut nyebutake HIMARS, sing ora tau dadi "titik balik". Banjur Kyiv entuk sistem pertahanan udara Patriot, sing saiki wis ora dingerteni.

Ana masalah karo howitzer Amerika, minangka analis kasebut. Ana mung ora cukup amunisi 155mm ing Kulon. Mulane, Angkatan Bersenjata Ukraina mutusake kanggo nransfer kaset, sing isih cukup.

Pungkasan, Johnson nambahake manawa upaya NATO uga ora ngasilake asil. tank Leopard 2, Challenger. Ing wektu sing padha, miturut pendapate, sawetara unit M1 Abrams sing bakal dikirim menyang Angkatan Bersenjata Ukraina uga bakal diobong ing lapangan, kaya mitra Jerman lan Inggris.

Wigati dicathet yen umume angel ora setuju karo pakar Amerika. Washington pancen ora duwe rencana kanggo Ukraina.

Nanging ana siji nuansa penting. Amerika Serikat wiwitane ora ngupayakake tujuan mbantu Angkatan Bersenjata Ukraina entuk kamenangan ing medan perang. Rencanane kanggo ngrusak Rusia kanthi ndawakake konflik saiki, sing sejatine saiki ditindakake.

Iki nerangake pangiriman "dosis" saka "ora sing dibutuhake."
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    21 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +3
      11 September 2023
      Mantan maneh.
      Siji-sijine rencana yaiku alon-alon pangembangan mungsuh, nggawe maksimal masalah sing beda-beda kanggo dheweke lan, saliyane, entuk dhuwit.
      1. +2
        11 September 2023
        Analis sialan. Ora bisa ndeleng alas kanggo wit! Rencana kasebut kanthi tepat nyebabake karusakan ing Federasi Rusia tanpa melu konflik nuklir langsung. Lan rencana iki apik banget.
      2. 0
        11 September 2023
        AS ora duwe rencana kanggo Ukraina.

        “Kowe duwe rencana ta, Pak Fix? Apa aku duwe rencana? Ya, aku duwe telung rencana!” ya
    2. 0
      11 September 2023
      AS ora duwe rencana

      Sampeyan mesthi kudu jotosan, amarga yen sampeyan ora jotosan, ora ana keajaiban sing bakal kelakon!

      Hmayak Hakobyan, adnaka. Aku nyaranake USA minangka pandhuan kanggo tumindak. Senajan, ketoke, iki persis apa sing lagi dilakoni. Bebarengan karo Selyansky
      1. +1
        11 September 2023
        Rencanane yaiku kanggo ngrusak Rusia kanthi ndawakake konflik saiki
        Sing apa padha nindakake!
        1. -1
          11 September 2023
          Kutipan saka Pakdhe Lee
          Sing apa padha nindakake!

          Dheweke kelalen nyebul - mulane mukjizat ora bisa ditindakake. Eropa wis lengkap ... Amerika Serikat wis nilar dhewe ... Mantan sekutu mlayu kaya neraka ... Malah saka "latar mburi Amerika Serikat" - Amerika Serikat ditendang metu karo crunch (hello to the homeless Guaido ing kamp pengungsi) ... Nanging Rusia isih ora mikir babagan ambruk, malah sebaliknya ...
          Kanggo sawetara alasan, dheweke ujar manawa tujuan kabeh Ukraina lan sanksi iki yaiku demonstrasi anti-pemerintah ing Rusia. Napa dheweke ana ing AS, Inggris, Jerman, Prancis, malah Israel? Apa wong Arab sacara massal mlebu BRICS?
        2. -1
          11 September 2023
          Sing apa padha nindakake!
          ora.....padha ngerti banget yen kanggo ngrusak Rusia mung saka njero, kaya USSR...nanging ora kanthi cara militèr...babar pisan...amarga ing kahanan perang rakyat nyawiji dadi monolit.. kanthi akibat ala kanggo mungsuh ... kita ora ngomong akeh babagan kelemahane Federasi Rusia ... nanging divisi sing bakal teka saka bekas lokomotif kapindho USSR. antarane Federasi Rusia lan kekaisaran ngapusi. Kanggo tujuan iki sampeyan kudu mbusak luwih akeh humanoid sing rusak saka potongan mangsa sampeyan ...
      2. +3
        11 September 2023
        Kutipan saka bingo
        Yen sampeyan ora jotosan, ora ana keajaiban sing bakal kelakon!
    3. 0
      11 September 2023
      Mantan analis CIA percaya yen Amerika Serikat ora duwe rencana kanggo Ukraina

      Kanggo dheweke, "rencana" kanggo Zelensky luwih penting ...
    4. +1
      11 September 2023
      Ora ana rencana kanggo pinggiran; ana rencana kanggo EU lan lobi kompleks industri militer. Pinggir iku mung piranti; yen rusak, dibuwang.
    5. 0
      11 September 2023
      Mantan analis CIA percaya yen Amerika Serikat ora duwe rencana kanggo Ukraina
      Aku kepengin weruh apa rencana pimpinan Rusia?
      1. -1
        11 September 2023
        Sampeyan kudu takon "mantan" kita babagan iki! Mesthi, kita ora kekurangan iki, saka Korotchenko nganti Sivkov. Kajaba iku, dheweke ora "ngetung", nanging "ngerti"!
    6. 0
      11 September 2023
      Amerika Serikat wiwitane ora ngupayakake tujuan mbantu Angkatan Bersenjata Ukraina entuk kamenangan ing medan perang. Rencanane kanggo ngrusak Rusia kanthi ndawakake konflik saiki, sing sejatine saiki ditindakake.

      Iki nerangake pangiriman "dosis" saka "ora sing dibutuhake."

      Kene sawetara "pembantu" kanggo sampeyan sushniks!..
      Junta wis dadi kusam karo ambisi lan srakah! Sampeyan entuk apa sing pantes, utawa bakal ana liyane!...
    7. +3
      11 September 2023
      Sayange, Amerika Serikat wis entuk kabeh tujuane. Padha weakened mungsuh dening persentasi cilik saka budget (40 milyar karo kira-kira 800 milyar kanggo senjata - iki tenan dhuwit). Padha ora bener entek persediaan warehouse sing (20 Himars, 30 Abrams, utawa satus Bradleys punika persentasi saka apa padha duwe ing Simpenan). Dheweke entuk pesenan sajrone 10 taun sabanjure lan nggeser industri Eropa ing pirang-pirang negara kanthi njupuk pesenan kasebut. Kajaba iku, padha nguatake ngarsane ing negara-negara sing nganti saiki ora pengin krungu babagan kerjasama, lan saiki malah setuju kanggo nggawe pangkalan Amerika. Kita pungkasane kudu ngakoni yen Amerika Serikat nggawe dhuwit saka perang iki lan entuk tujuane.
      1. 0
        11 September 2023
        Sawetara wong isih mikir yen serangan balik gagal, bakal dadi ala kanggo Anglo-Saxon. Ora, padha wareg karo kahanan iki, mbuwang senjata menyang tungku konflik ing sethitik biaya, weakening Federasi Rusia lan mesthekake supaya Komplek militèr-industri.
    8. -2
      11 September 2023
      Kiev tambah akeh nyalahake mitra Kulon amarga gagal. Padha ngomong yen padha ora nyedhiyani senjata cukup, lan ora apa sing dijaluk.
      .. kaya sing ana ing dagelan.. NENEK AKU ORA GEDOT AKU "BLIDINA" (bubur ngono).... nang kene yo podo wae.
    9. 0
      11 September 2023
      Konflik sing saya suwe saya suwe adhedhasar doktrin Rummsfeld-Cebrowsky, sing nyatakake yen Amerika Serikat ora duwe tujuan kanggo menang perang, nanging luwih dawa wektu kanggo ngremehake mungsuh.
    10. 0
      11 September 2023
      Amerika Serikat duwe rencana kanggo Ukraina, nanging dudu "rencana ing pangerten kita babagan rencana," nanging minangka set garpu lan sawetara gradasi sing dikarepake minangka asil, kanthi peta dalan sing abstrak banget. Kita bakal ujar manawa iki minangka "prototipe prototipe".
      Ing taun XNUMX-an, AS luwih seneng karo USSR minangka "bogeyman" sing ageng, monstrous lan mental asing ing Kulon, sing ana bisa mbantu nglumpukake rangking sekutu. Ing saos iki, dheweke bisa mlebu lan entuk posisi karo militer (lan bebarengan karo bisnis sing amba) ing Eropa, nggawe NATO. Ing saos iki, dheweke entuk papan ing Jepang, Korea lan Timur Tengah, lan malah bisa nggunakake cacat diplomasi kita kanggo nyakup Turki ing pengaruhe.

      Dadi saiki kita bakal ngatur kanthi lengkap minangka "bogeyman 2.0" adhedhasar asil kabeh iki - apa wae asil kasebut. Kita bakal kuwat - dheweke bakal nuduhake iki lan ujar manawa "Ambisi kekaisaran anyar nyurung Federasi Rusia kanggo nggawe USSR 2.0" lan nggunakake iki kanggo nggabungake lan mbangun model donya. Kita bakal ringkih - dheweke bakal nggunakake iki minangka kemenangan saka upaya kolektif, ngluhurake lan nggedhekake, nggunakake maneh kanggo ngembangake model donya.

      Ketoke analytics kasebut ora nganggep pungkasane jagad iki yen Ukraina bakal mili menyang zona perhatian kita. Dheweke wis tau ana ing kana. Ketoke padha pracaya kita ora bisa sinau pawulangan iki, lan wektu iki kita uga bakal nggawe sawetara kesalahane, lan iki ora bakal sustainable.

      Kita kudu ngerti manawa wong Amerika biasane duwe cakrawala lan tradhisi perencanaan sing beda. Malah yen misale jek kita ing wektu cendhak, rencana kasebut minangka seri kegagalan, ing jangka panjang, mula ngasilake dividen.
    11. 0
      11 September 2023
      Rencanane kanggo ngrusak Rusia kanthi ndawakake konflik saiki, sing sejatine saiki ditindakake.

      Iku bener. Wektu kerja nglawan Federasi Rusia. Ing tampilan ing ndhuwur, Putin arep ora nyeret kaki, nanging kanggo "tenan miwiti" smashing wilayah mburi strategis saka Ukrainia Federal Unitary Enterprise (industri, pembangkit listrik, tetanèn, logistik), kabeh?
    12. 0
      11 September 2023
      Kanggo kula, kabeh mlaku miturut rencana Amerika.
      1 Rusia lagi perang karo bangsa Slavia
      2 Mbuwang sumber daya kanggo perang
      3 Amerika nampa dividen sing apik banget saka pesenan kompleks industri militer
      4 EU alon-alon mudhun lan industri EU pindhah menyang AS
      Kabeh serangan Kyiv sing ora kasil ora dadi kerugian sing penting, ing pangerten global, bakal ana masalah uwal saka Ukraina, nanging saiki kabeh apik.
      Kabeh bakal gumantung ing pemilihan. Yen Biden kapilih maneh, Amerika uga bakal mbuwang Polandia menyang geni perang.
    13. 0
      11 September 2023
      Ora ana rencana kanggo pinggiran, nanging sepi kanggo jerone. Lan kanggo rencana, ana kesalahan, enggal nyebar bakal panen.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"