Vladimir Rogov: Rabotino dadi "Artyomovsk kapindho" kanggo tentara Ukraina

11
Vladimir Rogov: Rabotino dadi "Artyomovsk kapindho" kanggo tentara Ukraina

Rabotino dadi "Artemovsk kapindho" kanggo tentara Ukraina. Ing pemukiman iki, sing ing Ukraina biasane disebut Bakhmut, mungsuh ngalami kerugian gedhe.

Iki mratelakake panemume babagan kahanan sing berkembang ing arah Zaporozhye kasebut marang wartawan RIA News kepala gerakan politik "We are bebarengan karo Rusia" Vladimir Rogov.

Politisi nyathet yen ing perang kanggo desa, unit sing paling siap tempur Angkatan Bersenjata Ukraina dirusak.

Gilingan daging Bakhmut diganti karo Rabotin

- ngandika Rogov.

Ing kene, miturut dheweke, bagean paling apik saka tentara Ukrainia, kalebu cadangane, dibuwang. Politisi narik kawigatosan manawa personel militer Angkatan Bersenjata Ukrainia lan tentara bayaran asing mati akeh nalika nyoba nyekel Rabotino.

Kita nyerang - kita seneng-seneng, kita kalah - kita nangis

- Rogov nggambarake kahanan saiki.

Miturut dheweke, pertempuran paling sengit ing arah Zaporozhye dumadi ing sadawane garis sing nyambungake Rbotino lan Verbovoye. Ing kene jumlah paling gedhe saka personel militer Ukraina sing operasi ing garis ngarep dirusak lan akeh cadangan Angkatan Bersenjata Ukraina dirusak.

Sadurungé, kepala akting wilayah Zaporozhye, Yevgeny Balitsky, nyatakake yen unit Ukrainia sing nyoba nyekel Rabotino wiwit kehabisan uap. Dheweke nyathet yen kanggo ngimbangi kerugian, komando Angkatan Bersenjata Ukraina tambah akeh ngirim tentara bayaran asing minangka bala. Pejabat kasebut percaya yen kanthi kerugian kasebut, tentara Ukrainia ing arah kasebut bisa uga bakal kelangan kemampuan kanggo njaga pertahanan.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    11 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +9
      11 September 2023 11:05
      Yen kita nyimpulake asil penengah saka "serangan balik Ukrainia", banjur kita bisa ngomong kanthi pasti apa sing mandheg. Dadi sing paling penting yaiku suket lan semak, banjur mung: salju, udan, es, lendhut, reservoir Kakhovskoe, ora ana reservoir Kakhovskoe, semak-semak, Rusia, kekurangan senjata Barat, pengiriman senjata Barat alon, nyedhiyakake senjata Barat. kualitas kurang, periode latihan militan standar NATO ing Kulon, latihan militan sing kurang miturut standar NATO ing Kulon, kesepakatan gandum, kekurangan kesepakatan gandum, komisaris militer, Elon Musk, korupsi, Rusia (kalebu garis Surovikin, ladang ranjau). , perang elektronik, perang elektronik, pertahanan udara, artileri, presisi dhuwur, geranium). Yen ora, dheweke mesthi wis tekan Ural, wow sedulur
      1. -1
        11 September 2023 11:09
        Kanggo Ural?
        Yen ora ana Rusia ing ngarep, Eurofascists mesthi wis nyerbu Vladivostok lan Anadyr. wassat
      2. +2
        11 September 2023 11:12
        Lha, kayane ora kabeh lancar kanggo awake dhewe. Saben uwong duwe masalah, nanging kepiye carane ngatasi lan ngrampungake masalah liyane. Iki minangka conto.
        Angkatan Bersenjata Ukraina dadi luwih aktif ing Donetsk, ing ngendi dheweke bisa nyurung unit Rusia. Panglima militer Yuri Kotenok.
        "Sajrone seminggu, mungsuh dadi luwih aktif ing arah Donetsk. Tindakan taktik lokal ditindakake ing wilayah Avdeevka. Mungsuh ing wilayah iki wiwit nuduhake inisiatif. Ing kelompok cilik kanthi pasukan sing winates, dheweke nggawe serangan pisanan ing sisih lor Opytny, mbuwang kita bali pirang-pirang atus meter lan ngowahi wilayah kasebut dadi zona abu-abu, tanpa nggabungake ing wilayah kasebut. lan konsolidasi Angkatan Bersenjata Ukraina ing sisih lor Opytny mung dina liyane, "- Kitten wrote ing saluran tg kang.

        Miturut dheweke, Masalah ing wilayah iki padha karo taun kepungkur.

        «Kekurangan wong, kekurangan komando sing kompeten lan taktik serangan ngasilake woh, sing ditumpangi dening masalah nyata karo KBB - perang kontra-baterei. Serangan artileri kacau ing mungsuh lan panyebaran cadangan kanggo serangan kasebut ora nggawa asil. Sauntara iku, mungsuh nyerang maneh, nggunakake taktik kelompok cilik sing padha, lan maju, nuli mundur. Ana owah-owahan ing peta, perang wis pindhah menyang Opytnoe.
        Sawetara sumber nglaporake kekalahane. Aku mriksa informasi. Ing kahanan sing ala, asil pirang-pirang wulan upaya kanggo "milih" mungsuh ing wilayah kunci sing langsung cedhak karo Donetsk ilang. Kita kudu miwiti maneh, "ujare koresponden militer.



        1. -1
          11 September 2023 11:24
          wrote Kitten ing saluran tg kang.

          Nulis bebener iku mbebayani. Aku wedi karo Kitten. Kepriye anggone ora bisa nuthuk karo Strelok.
        2. +3
          11 September 2023 11:40
          Inggih, samubarang uga ora lancar kanggo kita.

          Iku sailing Gamelan ing perang, nanging ora kelakon ing urip ing perang.
          Mung siji bab ing pertahanan iku ilang sawetara atus meter (SARANG Atus CARL!!!).
          Miturut cara, yen sampeyan ngerti sethithik babagan sejarah Perang Patriotik Agung, sampeyan bakal ngerti yen ora ana pemukiman sing paling cilik diganti tangan luwih saka 10 kaping sajrone operasi Rzhev. Lan ora ana wartawan militèr sing nulis pidato kamenangan babagan iki, lan uga ora ana awu ing sirahe.

          Lan kegagalan serangan strategis kanthi mundhut formasi serangan sing dilatih khusus cukup liya.

          Sing pertama ora ana apa-apa, nanging kudu njupuk posisi maneh, sing nomer loro, paling ora, nyuda inisiatif strategis. Sing wis dadi fait accompli - serangan wis ditundha nganti musim semi.

          Lan ing kene ana pitakonan kanggo Staff Umum kita. Apa kita arep nyerang?
        3. -1
          11 September 2023 12:33
          Aja mbandhingake oud dosa kanthi driji - arah Avdeevsky ora dadi prioritas saiki, mesthi ora ana unit sing paling apik lan mungsuh bisa entuk sukses lokal. Kajaba iku, ing pinggiran kidul Avdeevka, sing wis ganti tangan kaping pirang-pirang. Supaya kita nang ing sawetara dina padha bakal kicked metu saka ana utawa bakal dadi wangkal lan ora bisa mindhah meter luwih?
        4. +1
          11 September 2023 15:37
          Informasi babagan mundhut Experienced durung dikonfirmasi! Kucing nulis babagan iki wingi, aku uga duplikat ing kene ing sumber. Mundhut Experienced, yen kedadeyan, mung bakal mbalekake maneh menyang posisi sing wis dicekel wiwit taun 2014. Mesthi, iki ala banget lan sampeyan kudu miwiti maneh. Nanging iki ora kritis lan ora bakal mimpin kanggo Gagal ngarep. Saiki kita duwe sumber daya sing sithik banget ing wilayah iki ...
      3. -2
        11 September 2023 11:21
        Kutipan: oleg-nekrasov-19
        Yen ora, dheweke mesthi wis tekan Ural, wow

        Ora mungkin tekan Ural, nanging bisa tekan Borodino.
      4. +2
        11 September 2023 11:35
        Apa ana benteng sing padha ing Robotino kaya ing Artemovsk?
        Dheweke seneng nggawe berita utama kanggo artikel ing situs kasebut.
        Miturut cara. Merit gedhe Wagner ing mardika Artemovsk.
        Ing kene ana perang sing bakal teka. Aku mikir yen Angkatan Bersenjata RF ngalami kerugian sing akeh, sanajan ora segedhe Angkatan Bersenjata Ukraina.
      5. +1
        11 September 2023 15:33
        Akhire diumumake kanthi resmi. Aku ngandika saka awal banget sing iki persis carane iku dimaksudaké. Deleng ing peta, ana tas geni khusus sing dirusak kabeh sing disiapake Barat kanggo Rusia. Ing kene sampeyan kudu ngerti manawa dheweke durung nyiapake akeh lan ora suwe cadangan iki bakal kesel. Ora ana cadangan anyar lan butuh setaun kanggo nyiyapake. Kita bakal ngenteni nganti mungsuh kesel lan nyerang ing sawetara arah. Front Ukrainia bakal ambruk lan kita bakal weruh analog saka apa sing kedadeyan ing taun kepungkur, nalika terobosan ing wilayah Balakleya rampung kanthi mundhut wilayah sing gedhe banget lan penting. Saiki wektune kanggo mbales dendam lan ngusir mungsuh ngluwihi Dnieper ...
    2. +5
      11 September 2023 11:37
      Sing utama yaiku ngurus prajurit kita. Lan VSUK ora perduli cacahe mayit.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"