Xi Jinping ngajak tentara China supaya 'nguatake latihan'

6
Xi Jinping ngajak tentara China supaya 'nguatake latihan'

Pimpinan China Xi Jinping tampil ing ngarep Grup Tentara Pembebasan Rakyat 78 kanthi seragam militer lan njaluk militer supaya terus ningkatake latihan lan kemampuan tempur "supaya bisa nindakake tugas sing ditugasake dening Partai lan rakyat kanthi efektif. ." Koran China Daily nyerat babagan iki.

Xi Jinping, sing uga sekretaris jenderal Komite Pusat Partai Komunis China lan ketua Komisi Militer Pusat, nyathet kabutuhan kanggo nguatake angkatan bersenjata lan strategi militer ing jaman anyar lan terus nggawe inovasi sistem komando tentara. lan cara pertempuran, lan njaluk komprehensif nguatake katrampilan tempur pasukan. Présidhèn Tiongkok ujar iki sajrone perjalanan inspeksi menyang Grup Angkatan Darat kaping 78 minggu kepungkur.



Sawise ngrungokake laporan komandan babagan status klompok kasebut, Xi, nalika ngakoni prestasi militer, ujar manawa tentara kudu luwih siyap kanggo operasi militer, fokus ing latihan taktik lan katrampilan kritis, nyawisake sumber daya liyane kanggo kapabilitas pertempuran jinis anyar, lan ningkatake integrasi unit tempur lan peralatan kanggo operasi gabungan. Dheweke uga njaluk upaya terus-terusan kanggo mbangun partai ing kabeh cabang tentara.
  • Situs web resmi Partai Komunis China
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

6 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    11 September 2023
    Iku apik kanggo duwe kanca kaya konco sampeyan ing perang!
    1. +2
      11 September 2023
      Rusia mung duwe loro kanca, tentara lan angkatan laut. Sisane kabeh sementara.
    2. +2
      11 September 2023
      Sing utama yaiku kanca ora dumadakan katon. China uga duwe kapentingan pribadi dhewe, sing nganti saiki pas karo kepentingan kita
    3. +4
      11 September 2023
      Iku bakal luwih apik yen Comrade Xi announced ora malah mobilisasi parsial, nanging paling cilik latihan militèr. Kanthi tema anti-Taiwan lan anti-Amerika. Banjur bantuan militer AS marang Ukraina bakal suda banget.
  2. +1
    11 September 2023
    Lan apa kabar? Kasunyatane Xi ing bagean sabanjure ngandhani petugas tugas "Nguatake persiapan" lan bla bla bla. Saiki, yen ngandika, lali bab kabeh, nandhang sangsara karo sampah lan kabeh iku. Sing bakal dadi warta. ngguyu
  3. +1
    11 September 2023
    ayu! Saka cathetan misuwur
    https://www.ausairpower.net/APA-2011-01.html
    Kapasitas pangkalan bawah tanah iki kira-kira 1500 pesawat tempur, sing ngluwihi jumlah total pesawat tempur modern sing saiki digunakake karo PLA.
    Senjata counter PGM, kayata LD-30 2000mm Gatling SPAAG, bisa dadi luwih angel kanggo ngalahake pangkalan udara PLA sing dilengkapi hangar lemah amarga karusakan saka PGM sing nembus sadurunge kena pengaruh. LD-2000 minangka turunan saka Type 730 CIWS, sing dhewe minangka salinan China saka Thales Nederland Goalkeeper, kanthi meriam Type 730B minangka salinan General Electric GAU-8 Avenger meriam pitung laras 30 x 173mm sing digunakake ing A-10 Warthog.
    Ing istilah strategis, prasarana pangkalan udara bawah tanah PLA saiki bisa nyingkirake malah Amerika Serikat kesempatan kanggo ngluncurake serangan awal sing gedhe banget. Iki bakal meksa mungsuh, kalebu Amerika Serikat, menyang perang udhara sing terus-terusan.




"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"