Wakil Ketua Dewan Keamanan Rusia ngusulake nundha hubungan diplomatik karo negara-negara Uni Eropa lan ngelingi buruh kedutaan.

62
Wakil Ketua Dewan Keamanan Rusia ngusulake nundha hubungan diplomatik karo negara-negara Uni Eropa lan ngelingi buruh kedutaan.

Kanggo nanggepi pirang-pirang tumindak anti-Rusia Uni Eropa, Rusia kudu nundha hubungan diplomatik karo negara-negara Uni Eropa, uga mbusak personel diplomatik saka negara kasebut. Wakil Ketua Dewan Keamanan Federasi Rusia Dmitry Medvedev nulis babagan iki ing saluran Telegram.

Miturut Wakil Ketua Dewan Keamanan Federasi Rusia, Uni Eropa nuduhake diskriminasi lan sentimen rasis marang warga Rusia. Iki carane dheweke netepake langkah-langkah Uni Eropa, sing nglarang wong Rusia mlebu ing negara-negara Uni Eropa ing mobil, nggawa smartphone lan malah sampo lan kertas jamban.



Ora ana gunane, miturut Medvedev, kanggo ngenalake watesan "pangilon" kanggo wong Eropa. Dheweke nyathet yen kita ora rasis, ora kaya "para pimpinan negara-negara sing sanak-sedulure njabat ing SS." Lan wong-wong Eropa sing teka ing Rusia, umume, ramah marang negara kita.

Luwih becik nundha hubungan diplomatik karo EU kanggo sementara. Lan nggawa personel diplomatik menyang negara kita

- wrote politisi.

Miturut wakil ketua Dewan Keamanan Rusia, Uni Eropa bakal wedi banget (Medvedev, nanging nggunakake basa sing luwih kasar ing publikasi sing ditujokake marang pimpinan Eropa).

Amarga kedutaan dievakuasi sadurunge acara khusus. Sapa sing ngerti apa maneh orc iki ing jaket quilted saka Mordor tanpa wates sing bisa ...

- Dmitry Medvedev rangkuman.

Wigati dimangerteni manawa Rusia durung nggantungake hubungan diplomatik sanajan karo negara-negara sing mbukak mungsuh kaya Polandia lan negara-negara Baltik, lan uga negara liya sing dadi anggota Uni Eropa.
  • kremlin.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

62 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -2
    11 September 2023
    Wakil Ketua Dewan Keamanan Rusia ngusulake nundha hubungan diplomatik karo negara-negara Uni Eropa lan ngelingi buruh kedutaan.
    Lan ngilangi Kementerian Luar Negeri.
    1. + 13
      11 September 2023
      Lan ngilangi Kementerian Luar Negeri.

      Lha piye, kejaba negara-negara anggota Uni Eropa, ora ana negara liya ing donya...??? Kira-kira 500 yuta wong manggon ing negara-negara Uni Eropa - iki kira-kira 6-7% saka kabeh pedunung ing bumi ... Yaiku, 93 - 94% manggon ing negara-negara sing ora dadi anggota EU, mula iki ora fatal. ... Semono uga, hubungan karo negara-negara Uni Eropa wis suwe saya suda dadi nyatane nyatakake keluhan marang duta besar kita, lan kita nyatakake, lan iki bisa ditindakake kanthi jarak adoh utawa liwat kedutaan negara katelu. Mung sabdhoning eksistensi kedutaan ing negara EU kanggo bantuan warga kita sing piye wae rampung ing negara iki lan ambruk ing distribusi saka bagean liyane saka Russophobia, nanging wiwit negara EU ngadopsi hukum sing ngremehake pakurmatan lan kamulyan saka. warga Federasi Rusia, aku ora ngerti apa sing ditindakake warga kita ing kana ...
      1. 0
        11 September 2023
        Lha piye, kejaba negara-negara anggota Uni Eropa, ora ana negara liya ing donya...??? Udakara 500 yuta wong manggon ing negara-negara Uni Eropa - iki kira-kira 6-7% saka kabeh pedunung ing donya...

        bener. Mung EU rotten iki arrogated kanggo dhewe hak kanggo duwe, saliyane kanggo Delegasi EU dhewe bebarengan karo Borel, uga Kedutaan Besar kanggo saben anggota sawijining serikat. Iki persis ing ngendi LADY kudu ditawakake kanggo miwiti.

        Senator Klishas ngusulake solusi sing praktis lan efektif - kanggo nggambarake tumindak pejabat EU marang dheweke lan wargane.
      2. 0
        12 September 2023
        Lan iki sing paling menarik babagan jumlah kedutaan ing Eropa lan negara-negara Afrika. Kanggo sawetara alasan, misale jek kula, kanthi paramèter apa wae, ora nate paritas utawa proporsi gumantung saka populasi lan wilayah negara. Ana pendekatan temen beda adhedhasar kasunyatan sing bisa "njaluk" soko migunani ing negara tartamtu lan sing tengen!
        Sing luwih elek yaiku, padha karo komunitas akademisi kita, ing ngendi akeh akademisi nandatangani surat kolektif marang SVO (serangan ing Ukraina), bisa dianggep manawa akeh duta bakal luwih seneng golek suaka ing Eropa tinimbang bali menyang tanah air. Aku kelingan Zhanna Alakova, koresponden khusus kita ing Eropah, carane dheweke langsung bali lan tetep ing Prancis.
    2. +1
      11 September 2023
      Saran sing bener. apik Luwih becik mbubarake PBB. nglirik
      1. +6
        11 September 2023
        Saben uwong ngerti yen karya utama Kedutaan Besar yaiku intelijen.
        Iku bodho kanggo nyuda dhewe saka Intelligence.
        Lan ora perlu wedi karo apa sing ora bakal sampeyan lakoni, amarga ing 22 Februari 2022, PDB wis medeni Barat kanthi upaya mbantu Ukraina. Kabeh wong dikirim alon-alon.
        Nanging banjur kudu ngorbanake Estonia utawa Latvia, lan iki bakal mungkasi dhukungan VSUK.
      2. -6
        11 September 2023
        Quote: Aron Zaavi
        Luwih becik mbubarake PBB.

        Dheweke wis dadi awake dhewe. Lan saiki populasi utama planet, utawa ekonomi, wis mutusake masalah ing BRICS, lan ing PBB ana sawetara wong Papua sing adol tabla, sing ora ngerti apa sing kudu dilakoni karo campur tangan Prancis ing Niger saiki. Yaiku, sing ora maca Pasal 1 piagam dhewe)
      3. 0
        11 September 2023
        Lan apa sing ora disenengi dening PBB dikontrol dening master Amerika sampeyan.
    3. +3
      11 September 2023
      Kutipan saka Trapp1st
      Wakil Ketua Dewan Keamanan Rusia ngusulake nundha hubungan diplomatik karo negara-negara Uni Eropa lan ngelingi buruh kedutaan.
      Lan ngilangi Kementerian Luar Negeri.

      Nanging, pangalihan referral, nganakake ujian kanggo ngonfirmasi kualifikasi sampeyan, ngawasi pakaryan sampeyan lan nggawe kesimpulan babagan kabutuhan wong kasebut ing Kementerian Luar Negeri. Lan yen sampeyan nindakake kanthi jujur, bakal ana akeh lowongan kerja.
      1. +5
        11 September 2023
        Para diplomat turun temurun kita tansah nyoba golek kerja kanggo awake dhewe lan anak-anake ing Eropa utawa Amerika, lan dikirim menyang pengasingan ing pirang-pirang negara Asia lan Afrika. Lan saiki dheweke wis nyadari: ora ana personel sing mumpuni sing bisa adaptasi karo paradigma anyar sing ana gandhengane karo owah-owahan arah geo-strategis. Conto ilustrasi yaiku Ukraina, Armenia, kabeh Asia Tengah, China. Lan ujian apa sing bakal mbantu ngrampungake kesenjangan?
    4. +2
      11 September 2023
      Kanggo miwiti, ninggalake SATU kanggo ENTIRE Negara Baltik lan saperangan saka konsulat (Tinimbang EMBASSIES) kanggo saperangan isih.
    5. -1
      11 September 2023
      Ingkang utama, Eh ..... iku ora ngilangi sampeyan kaya Trotsky, yen ora, sampeyan ngerti sampeyan lagi lungguh ing kono dadi pinter ... hop, nanging sampeyan dibusak ... urip iku bunder!
    6. -2
      11 September 2023
      Ingkang utama, Eh ..... iku ora ngilangi sampeyan kaya Trotsky, yen ora, sampeyan ngerti sampeyan lagi lungguh ing kono dadi pinter ... hop, nanging sampeyan dibusak ... urip iku bunder!
  2. +2
    11 September 2023
    Aku setuju, V.A. Ana cukup nebenzi ing PBB.
    1. +1
      11 September 2023
      Miturut cara, pitakonan sing apik. PBB dumunung ing AS lan apa sing bakal kelakon karo nomer telpon Nebenzi lan liya-liyane.
  3. +2
    11 September 2023
    Ish, minangka telegrammer utama, dadi liar. Apa sampeyan macet maneh?
    1. +5
      11 September 2023
      Aku mbokmenawa elinga "pra-perang" kebon anggur lan anggur ing Tuscany, Italia. Apa wektu iku!
      "Lan kabeh sing dipikolehi liwat tenaga kerja mundur ..."
      Sampeyan bakal nesu marang Uni Eropa ing kene.
  4. + 13
    11 September 2023
    Kedutaan besar dibutuhake kanggo mbela kepentingan warga negara ing wilayah negara manca. Warga Rusia resmi diijini dirampok kanthi wuda ing tapel wates. Kedutaan mung ora dibutuhake.
  5. -3
    11 September 2023
    Aku dadi bungah. Saiki dheweke ora bakal ngidini sampeyan mlebu ing Eropa nganggo iPhone pribadi, mula kepiye sampeyan bisa nulis kiriman ing kreta tanpa? Lan miturut apa sing diputusake Komisi Eropa wingi, saiki bakal bisa mlebu Uni Eropa mung telanjang, nunggang jaran ... utawa ing bruwang. wassat
    1. +5
      11 September 2023
      nunggang jaran...utawa bruwang

      Leluhur kita nyoba tank lan mlaku minangka bagéan saka infantri lan ora ana sing bisa, malah ora njaluk visa. ngguyu
      1. +5
        11 September 2023
        Kutipan: Pankrat25
        padha nyoba ing tank lan mlaku minangka bagéan saka infantri

        Pendekatan saiki kanggo kahanan kasebut, kanthi gampang, beda. Lan, kanthi jujur, apa sing dibutuhake EU iki kanggo tekan kana. Kathah pakurmatan. Nanging luwih becik mandheg ndeleng maneh. Nanging kapentingan bisnis meksa kita tumindak kanthi ati-ati lan ngati-ati reaksi "mitra". Iku padha karo kasunyatan sing ing WWII kita wis perdagangan karo negara Axis.
  6. + 13
    11 September 2023
    Isin banget takon...
    Sapa sing ditawani? Kanggo aku?!
    Aku setuju. LAN?
    Yen wong liya? Iku...
    Lha... kayane ana wakil ketua kabeh, nanging ora ngerti aturane.
    Dima, sampeyan kudu ngusulake ora nganggo driji ing Kréta, nanging nganggo cangkeme ing rapat Dewan Keamanan Federasi Rusia!
    Anggota Dewan Keamanan bakal milih lan nggawe keputusan.
    Utawa sampeyan mung mutusake kanggo medeni dheweke (EU)?..
    Yen mangkono, banjur "panas!"
  7. +6
    11 September 2023
    Nah, warga negara kita sing seneng numpak ing EU ditampani karo larangan anyar iki.... Iki bener-bener bullying. Utamane larangan nggawa kertas jamban lan minyak wangi pribadi lan kosmetik nganggo ponsel......
    Apa sabanjure - apa impor sandhangan pribadi bakal dilarang, malah apa sing sampeyan gunakake?

    PS Apa toleransi sing berorientasi Barat uga dilarang? Koyone dadi anak didike....
    1. +6
      11 September 2023
      Iki sabenere ejekan mbukak warga Rusia.
      Apa gawe piala kanggo tas kosmetik turis menyang Uni Eropa?
      Aku ora duwe tembung ...
      Iki tegese yen Presiden kita ora nemokake kekuatan kanggo nyukupi lan atos nanggapi arbitrariness iki, lan ora voicing garis werna liyane, nanging karo nyata, umum, demonstrative Case, supaya everyone bisa ndeleng Case iki, supaya pungkasan. Rusia ngerti yen dheweke dilindhungi, mula ora ana kapercayan marang Presiden kasebut.

      PS. Ayo paling ora kabeh duta EU diarak ngubengi Moskow nganggo celana jero.
      Lan aja ujar manawa ora ana gunane.
  8. +6
    11 September 2023
    Ide iki apik, nanging ora bakal ditindakake kanthi cara kasebut, yaiku. populisme murni.
    1. +5
      11 September 2023
      Kutipan saka Apoteker
      , i.e. populisme murni

      Pancen, ancaman sing gampang kanggo mungkasi pasokan minyak lan gas lan sumber daya Rusia liyane menyang EU lan AS bakal luwih efektif lan medeni kanggo wong Eropa Gay.
  9. -4
    11 September 2023
    Kita mung kudu ninggalake kedutaan Rusia ing Uni Eropa, sing kita butuhake kanggo makili kapentingan ekonomi lan ilmiah kita. Spanyol, Belgia, Norwegia lan Denmark.
    1. +2
      11 September 2023
      Carane mbela soko - wuda? Padha nglarang meh kabeh. Malah barang-barang kebersihan pribadi. Apa sing kudu diajak ngobrol sawise iki? Aku kepengin weruh yen larangan kasebut uga ditrapake kanggo para diplomat kita?
      1. +2
        11 September 2023
        Inggih, bagasi diplomatik ora dipriksa. Iki ngendi smartphone, laptop lan odol bakal didhelikake. Dhuh Gusti, jagad iki bakal teka apa ...
        1. +1
          11 September 2023
          Luwih bener yen kandha yen jagad iki wis ana kiamat....
  10. roh
    +8
    11 September 2023
    Babagan iki ing saluran Telegram sampeyan

    Nulis saka iPhone, nalika ing Mercedes, judhul kanggo Rublyovka ngendi kabeh manca, wong ing wong umum sing wis "ndamel iPhone" carane ngukum West decaying.
  11. +1
    11 September 2023
    Yen keputusan kasebut durung "ripened" ing sisih ndhuwur, mula ora bakal ditindakake.
    Amarga wis tekan wektune saben wong bisa mupakat kanthi cara apa wae.
    Lan yen ora ana kedutaan, ora bakal bisa entuk persetujuan.
    1. +3
      11 September 2023
      Kedutaan Besar ora perlu kanggo "setuju".
      Siji VICTORY bakal cukup.
    2. +2
      11 September 2023
      Kutipan: U-58
      Yen keputusan kasebut durung "ripened" ing sisih ndhuwur, mula ora bakal ditindakake.
      Amarga wis tekan wektune saben wong bisa mupakat kanthi cara apa wae.

      Aja ngelem awake dhewe. Kulon ora bakal rembugan karo kita amarga tumindak sing ora kuwat saka pimpinan Rusia saiki. Kanggo kula, sawise pangiriman pisanan tank lan senjata jarak jauh, perlu kanggo ngilangi hubungan karo kabeh accomplices junta Kiev, nanging ketoke ing sawetara koridor menara Kremlin padha isih ngarep-arep sing West bakal teka. marang pangrasa. Aku kaget karo telpon terus-terusan saka Kementerian Luar Negeri babagan kemungkinan negosiasi karo Russophobes rabid. Iblis nguwasani roost ing kono lan wis suwe ora ana sing bisa diajak ngobrol. Mung serangan taktis demonstratif kanthi senjata nuklir marang Komisi Pemilihan Pusat sing bakal ngganggu para mungsuh.
      Karaganov kanthi bener nyatakake pikirane, utamane babagan indecision saka pimpinan Federasi Rusia, yen luwih becik kita menyang Kulon, sing luwih kenceng kanggo Rusia bakal ngencengi.
  12. -2
    11 September 2023
    "Iki carane dheweke ngevaluasi langkah-langkah Uni Eropa, sing nglarang Rusia mlebu ing negara-negara Uni Eropa ing mobil, nggawa smartphone lan malah sampo lan kertas jamban."

    Sapa sing ngarang omong kosong iki? Kaya sampeyan ora bisa tuku iki ing Rusia? Penulis tembung iki mesthi saka Rusia? Dheweke wiwit nerbitake ajaran sesat sing lengkap.
  13. +8
    11 September 2023
    Apa ana tumindak saka apa sing dikandhakake utawa dijaluk? Utawa posisine kanggo goyangake hawa?
  14. +4
    11 September 2023
    Wakil Ketua Dewan Keamanan Rusia ngusulake nundha hubungan diplomatik karo negara-negara Uni Eropa lan ngelingi buruh kedutaan.

    Ayo kula mikir ... Jancok sampeyan ... Sapa sing bakal mbayar metu saka kanthong dhewe kanggo "daftar keinginan" Dmitry Anatolyevich ... Ana kapentingan langsung saka "pemimpin kepala" Rusia ing kene. Ing endi bakal padha nongkrong? Ing Altai?
    Uga, ngajak dheweke mangan keju Belebeevsky, dikumbah nganggo anggur digawe ing Crimea...
    Proposal kasebut apik, sanajan ora pas wektune, nanging ora mungkin.
    Kutipan saka Trapp1st
    Lan ngilangi Kementerian Luar Negeri.

    Sampeyan mung bisa nggawe pelayanan diwatesi kanggo lelungan ... Presiden ora lelungan ing ngendi wae akhir-akhir iki ...
  15. -1
    11 September 2023
    Wakil Ketua Dewan Keamanan Rusia ngusulake nundha hubungan diplomatik karo negara-negara Uni Eropa lan ngelingi buruh kedutaan.
    Lan ngilangi Kementerian Luar Negeri.

    Lho, kok sampeyan "off the shoulder"? Dadi wong Inggris "gubug nguripake menyang Timur ing ngarep" ... lan Nats bakal wiwit mangan junta Ukraina ... Yen sampeyan cepet-cepet, sampeyan bakal nggawe wong ngguyu ...
  16. 0
    11 September 2023
    Wus wusana wus katindakake, kita kabeh kari kanugrahaning Kulon, kita kabeh padha sujud, ngenteni puji lan pangalem. Nganti dina iki, ana wong sing ngandhani kanthi deg-degan, kepiye kepenak urip ing Eropa lan kepiye carane dheweke kepengin menyang kana. Padha dilatih kanggo ndeleng liwat pager kanggo ndeleng ngendi suket pepadhamu luwih ijo.
  17. +2
    11 September 2023
    langkah-langkah Uni Eropa, sing nglarang Rusia mlebu negara-negara Uni Eropa nganggo mobil, ngangkut smartphone lan malah sampo lan kertas jamban.
    Ya, aku ora ngerti, aku rumangsa apik banget yen wong Eropa nindakake iki, amarga ora perlu warga Rusia nindakake iki ing wilayah asosiasi negara-negara anti-Rusia sing terang-terangan, sing nyengkuyung perang kanthi terang-terangan, ngupayakake a kabijakan blatant, loro pasuryan menyang Rusia, robbing negara kita lan, sanalika bisa, ngremehake warga kita, sing, karo tenacity pantes nggunakake luwih, break liwat roundabout rute kanggo vacation ing Prancis, Italia, Spanyol (iki data resmi) .
    Ngomong-ngomong, aku setuju karo DIM, dheweke nulis kabeh kanthi bener, nanging tulisane ora ana regane. Kaya sing dicritakake, "asu nguwuh, nanging kafilah terus maju" ...
  18. +3
    11 September 2023
    Pagar\suket, Afghan? utawa isih kristal?
  19. 0
    11 September 2023
    Miturut Wakil Ketua Dewan Keamanan Rusia, Uni Eropa bakal wedi banget


    Ana paribasan Rusia: sampeyan wedi landak nganggo ngisor gundhul.

    Korea Lor ora duwe kedutaan ing umume negara ing donya. Ing loro Amerika mung duwe 4 kedutaan (Kuba, Meksiko, Peru, Brasil). Lan apa ana sing wedi banget amarga iki?
    1. 0
      11 September 2023
      Kutipan saka: dump22
      Lan apa ana sing wedi banget amarga iki?

      Ing kasus apa wae, dheweke luwih wedi tinimbang kita.
      1. +2
        11 September 2023
        Ya, ana sing kaya ngono, tetanggan sing paling cedhak ing DPRK wedi, nanging dheweke wedi ora minangka pasukan, nanging minangka wong edan sing ora bisa diprediksi.
        Iki tegese Korea Selatan lan Jepang ora nggatekake kekarepan lan ora netepi panjaluk DPRK, nanging kanthi ati-ati manawa wong edan ora tiba-tiba nyerang dheweke.
        Lan ing wektu sing padha, dheweke malah melas marang wong edan iki - contone, dheweke nyumbang bantuan panganan nalika ana paceklik liyane ing DPRK.

        Lan negara liya mung ora mikir babagan DPRK.
  20. +1
    11 September 2023
    Iku luwih apik kanggo ngetutake conto Amerika: nyaranake supaya kabeh warga Federasi Rusia ninggalake zona EU.
    Lan mung banjur ngobong dokumen lan njupuk diplomat.
    Lan supaya wong-wong mau mikir apa sing dikarepake.
  21. +4
    11 September 2023
    Iki ora bakal mengaruhi 99,99% warga Rusia, amarga kanthi kemungkinan 99,99% ora bakal ngumpulake ing EU, amarga ora ana apa-apa ing kana. Nanging "elit" wis jelas tegang. Ora mung dirampok, nanging saiki lawange ditutup, bisa uga ujar. Ora ana barang pribadi - piyama lan sandal, banjur Welcome!
    1. +2
      11 September 2023
      Umume "elit" wis duwe paspor saka negara liya, mula akeh sing bakal dadi masalah ....
      1. +1
        11 September 2023
        Kutipan saka Nexcom
        Umume "elit" wis duwe paspor saka negara liya

        Aku mikir yen ing kene uga wong-wong Kulon bakal nggawe sawetara trik, kayata nyingkirake kewarganegaraan Rusia.
    2. +1
      11 September 2023
      Iki ora bakal mengaruhi 99,99% warga Rusia, amarga kanthi kemungkinan 99,99% ora bakal ngumpul ing EU.


      Katon kaya mangkono.
      Miturut EU, ing taun Covid-2021 536, Rusia nampa XNUMX ewu visa Schengen.
      Iki 0.36% saka total populasi Rusia.
      Nanging sadurunge Covid ana 1.5 yuta lelungan setahun menyang Jerman, menyang Finland luwih saka 3 yuta, lsp.
  22. +2
    11 September 2023
    Penarikan misi diplomatik saka kabeh negara Eropa bisa uga akeh banget.
    Nanging sing jelas tingkat kehadiran diplomatik karo sawetara negara kudu diturunake. Ana cukup konsul ing Polandia lan Trabalts.
  23. +2
    11 September 2023
    Saiki, Pamrentah Federasi Rusia lan Bank Sentral Federasi Rusia kudu ngenalake sanksi kontra, kanthi bentuk tarif, siji rubel padha karo siji pound sterling, utawa kolom kaping lima ora setuju?
  24. 0
    11 September 2023
    Suwe-suwe aku ora ngerti apa jenis hubungan diplomatik antar negara (!) sing bisa dadi non-negara. Mangkono, pirang-pirang dekade, kita wis nodding Foma kanggo Erema, lan Erema kanggo Foma, padha ngomong, kita wong Yunani (Czech, Slovaks, Hungaria lan Polandia liyane) kita ngerti kabeh, nanging Brussels ...
    A kick ing bokong kanggo Brussels. Sapa sampeyan - pamit!
    Lan supaya saben negara bisa kerja kanthi individu lan tanggung jawab, tanpa nuding sapa wae.
    Lan Slowakia bakal tanggung jawab kanggo S-300 lan tank sing dipasrahake marang Ukrainia, supaya wong Yunani ora njerit babagan Ortodoks nalika wong Turki njaluk tangane, lan wong Bulgaria uga.
    Lan Uni Eropa bisa dadi kanca karo Komite Ibu-ibu Prajurit utawa Union of Philatelists, utawa sawetara serikat liyane, sanajan karo Society of Giant Plants saka "Dunno on the Moon", utawa karo CIS - kaya sing dikarepake. .
    Nanging, dalan kasebut wis dilewati: China wis sacara prosedural wis dituduhake menyang kantor iki kanthi latar mburi kunjungan Macron (Macron ditampa minangka kepala negara, lan ing wektu sing padha Ursula nongkrong ing China minangka ... pribadhi, kaya turis), lan kita, kaya biasane, wis suwe nglairake .
    1. +2
      11 September 2023
      Meh saben diplomat minangka pejabat intelijen, saka atase budaya nganti atase militer. Ora bakal ana misi diplomatik, ora ana tutup kanggo pejabat intelijen. Nanging tingkat hubungan kudu diturunake.
      1. 0
        11 September 2023
        Sawise 90s, sampeyan isih kudu ngerti apa padha wis diowahi.
        Paling ora, kita kudu nyaring sing ana ing negara EU / NATO.
  25. +4
    11 September 2023
    Apa dheweke ngomong iki minangka pejabat utawa minangka blogger?
  26. +3
    11 September 2023
    Pak Medvedev njupuk risiko; ing Kementerian Luar Negeri, kabeh departemen, kanggo generasi lan dinasti, wis kerja ing arah Eropa wiwit jaman USSR, lan kenapa saiki kudu menyang Niger utawa India? Rawa iki luwih elek tinimbang rawa Washington, sing nyebabake kabeh Trump dadi sel penjara. Lan carane akeh agen langsung, agen pengaruh, lan sleepers ana ing rawa iki? Conto Institut Amerika lan Kanada nuduhake, ing kene ora kaya SMERSH, ing kene Cheka bakal tenggelam ing karya.
  27. +1
    11 September 2023
    Kutipan saka Zenn
    Pak Medvedev njupuk risiko; ing Kementerian Luar Negeri, kabeh departemen, kanggo generasi lan dinasti, wis kerja ing arah Eropa wiwit jaman USSR, lan kenapa saiki kudu menyang Niger utawa India? Rawa iki luwih elek tinimbang rawa Washington, sing nyebabake kabeh Trump dadi sel penjara. Lan carane akeh agen langsung, agen pengaruh, lan sleepers ana ing rawa iki? Conto Institut Amerika lan Kanada nuduhake, ing kene ora kaya SMERSH, ing kene Cheka bakal tenggelam ing karya.

    Ngomong-ngomong, kedutaan kita ing Niger kudu ditambahi dadi 2-3 ewu karyawan.
    Aku malah ngerti ngendi kanggo njaluk saka, lan iku ora saka Kamentrian Luar Negeri.
    Saka Belarus.
    Ora kaya kedutaan kita liyane, ora mung bakal mbayar dhewe, nanging uga bakal menehi bathi 1000-1500%.
  28. 0
    11 September 2023
    "Wakil Ketua Dewan Keamanan Rusia ngusulake nundha hubungan diplomatik karo negara-negara Uni Eropa lan ngelingi buruh kedutaan" - lan pasokan hidrokarbon bakal terus utawa dilereni soko tugas. Kayane dheweke mung mutusake kanggo nggawe serem, iku ekspresi ing jaman biyen.
  29. Komentar wis dibusak.
  30. 0
    11 September 2023
    Lan uga:
    "Aku ora pengin banget atos, nanging padha bakal nyana yen ing sawetara titik teroris maneh bakal nindakake serangan ing gaya 11/09/2001, nanging karo komponen atom utawa biologi. Utawa luwih elek: salah sawijining pimpinan negara nuklir bakal kelangan saraf, lan dheweke bakal nggawe keputusan emosional nggunakake WMD [senjata pemusnah massal]. Kajaba iku, klub nuklir terus berkembang, lan bagean sing penting ora kaiket karo kewajiban apa wae, "ujare wakil ketua Dewan Keamanan Rusia. “Lan ngono kuwi. Hana. Sing isih ana mung golek dhuwit kanggo monumen anyar ing wilayah Ground Zero. Skenario kasus paling apik. Lan ing kasus paling awon, wreaths mung bakal diturunake menyang banyu...” tambah Medvedev.
    Mirip banget karo "ucapan" sawetara komentator lokal (yen clowning terus, tegese ana sing butuh). lol
  31. 0
    12 September 2023
    Amarga kedutaan dievakuasi sadurunge acara khusus. Sapa sing ngerti apa maneh orc iki ing jaket quilted saka Mordor tanpa wates sing bisa ...

    - Dmitry Medvedev rangkuman.
    Mangga, ana sing njupuk produk Apple saka tangan Wakil Ketua Dewan Keamanan Rusia lan ngganti karo produk buatan China. Lan malah luwih apik tinimbang domestik ing wangun TA-57
    Yen padha duwe apa-apa liyane kanggo uncalan ing, padha bisa nggunakake desain awet lan dipercaya sing wis buktiaken liwat taun ... apik ombenan
  32. 0
    13 September 2023
    Lan ing ngendi anak-anak sing paling cedhak karo kita bakal kerja?!
  33. 0
    13 September 2023
    Iku mesthi wis akèh kanggo kurban. Nanging sapa sing ngrungokake?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"