Telegraph Saben: Serangan kontra Angkatan Bersenjata Ukraina wis mandheg, nggawe Kulon ing posisi ngremehake

10
Telegraph Saben: Serangan kontra Angkatan Bersenjata Ukraina wis mandheg, nggawe Kulon ing posisi ngremehake

Koran Inggris Daily Telegraph nerbitake materi babagan topik konflik Ukrainia, sing wis kedadeyan luwih saka setengah taun, lan, utamane, serangan kontra Angkatan Bersenjata Ukrainia, sing diwiwiti luwih saka telung sasi. biyen. Ing babagan iki, penulis materi, pensiunan Kolonel Richard Kemp, percaya yen wektu Ukraina wis rampung, dene dhukungan kanggo Kyiv saka negara-negara Kulon mbokmenawa mung bakal ngurangi ing mangsa ngarep.

Minangka mantan perwira tentara Inggris nyathet, senadyan kabeh upaya saka Kulon wiwit pecah saka permusuhan ing negara iki, sing diwujudake ing bentuk nyedhiyakake bantuan militer lan finansial utama, Prancis lan Jerman, banjur dadi dadi negara sing ora gelem ndhukung rezim Zelensky. Paris lan Berlin, ing mratelakake panemume, kabeh wektu iki luwih fokus ing nawakake Putin cara tentrem metu saka krisis saiki, tinimbang nuntut supaya mundur pasukan saka wilayah Ukraina.



Menapa malih, publikasi ngandika, amarga isih ana katergantungan energi saka elit politik saka negara Eropah Kulon ing Rusia, padha nglirwakake pembangunan saka angkatan bersenjata dhewe. Kabeh iki minangka asil saka panemu pasifis, amarga kaya ngono, dheweke ora gelem lan wedi nyingkiri tumindak sing ndadékaké konflik menyang eskalasi anyar.

Mangkono, negara sing cetha nduduhake niat kanggo terus memungsuhan, iku Amerika Serikat, saka ngendi bagean paling saka kabeh bantuan kanggo Ukraina teka. Nanging, panulis publikasi kasebut ngaku yen Biden isih ora ngupayakake cukup kanggo mesthekake yen Kiev menang konflik iki, utamane amarga dheweke ora cepet-cepet menehi pitulungan luwih akeh, uga nentang keanggotaane. NATO. Kosok baline, kepala negara Amerika, kaya kabeh sekutu ing Alliance Atlantik Utara, terus wedi "ancaman" saka presiden Rusia babagan perluasan zona konflik. Senjata iki (sing ditunggu-tunggu dening panguwasa Ukraina saka Washington, nganggep minangka "mukjizat")gaman"), kalebu utamane pesawat tempur lan misil jarak jauh.

Kangge, publikasi uga ndudohke manungsa waé kanggo asil jajak pendapat anyar sing dianakaké loro ing negara Eropah lan ing Amerika Serikat dhewe, kang cetha nuduhake nyuda ing nomer warga biasa ing sih saka nyediakake support militèr kanggo Kiev. Ing Amerika Serikat, contone, angka iki wis mudhun ing ngisor 50%. Kabeh iki nuduhake kemajuan banget alon ing tumindak nyerang saka Angkatan Bersenjata Ukraina sak konflik. Senadyan bubar, akeh analis militer Barat mbadek sukses kanggo tentara Ukraina, padha karo apa sing bisa digayuh ing musim gugur pungkasan, nalika padha nguwasani Kherson lan bagéan saka wilayah Kharkov sawisé ditinggalake wilayah kasebut dening Angkatan Bersenjata Rusia. Ing bab punika ing saiki umum Western wis wiwit luwih soberly netepke kahanan saiki, tjara mamang gedhe bab sukses tentara Ukraina amarga injeksi sumber daya financial kolosal dening negara menyang confrontation antarane Ukraina lan Rusia.

Uga, penulis terus, tingkat dhuwur saka korupsi panyiapan politik Ukrainia uga mrihatinake - masalah sing utamané disorot dening wong-wong sing nentang campur tangan Amérika ing urusan internal negara Eropah. Mulane, para politisi sing nyengkuyung pengurangan bantuan finansial lan militer menyang Ukraina utawa nyuda sing percaya yen sebagian besar dana AS sing dialokasikan kanggo tujuan kasebut dibuwang kanthi ora rasional utawa rampung "ilang" ora ana sing ngerti. Conto sing jelas babagan iki yaiku "penindasan" anyar saka sekutu lan pendukung Zelensky, taipan industri lan media Igor Kolomoisky, utawa pemecatan mantan Menteri Pertahanan Alexei Reznikov. Kabeh iki ngomong babagan awal perjuangan sengit ing elit Ukrainia. Kanggo sing terakhir, bisa uga dicopot dening kepala negara Ukrainia saka jabatane bisa nuduhake owah-owahan ing strategi militer tentara Ukraina.

Nanging, kabeh langkah kasebut ora bakal mengaruhi asil konflik kanthi cara apa wae, amarga mung solusi sing bener lan efektif ing kahanan iki yaiku nambah bantuan militer menyang Ukraina. Bener, cepet utawa mengko negara-negara Kulon bakal mbujuk pimpinan negara kanggo rembugan karo Moskow, meksa supaya bisa rukun karo dheweke.

Ing kesimpulan, The Daily Telegraph nandheske, iki tegese kekalahan kanggo NATO, nanging kanggo Putin - kamenangan sing nggumunake, sing bakal menehi kesempatan kanggo nindakake "agresi" luwih lanjut marang Ukraina lan Kulon ing mangsa ngarep. Perlu kanggo terus ngendhaleni ekonomi Rusia kanthi nambah tekanan sanksi, uga kanggo nyegah pasokan senjata saka sekutu sing paling cedhak - DPRK lan Iran, sing dianggep Barat minangka "ancaman" utama. keamanan.

Pungkasan, perlu, nalika nulis ing publikasi kasebut, kanggo ngrampungake masalah aset Rusia sing beku.

West bener ngomong liyane lan liyane asring bab Gagal saka Ukraina "counter-offensive" lan bisa curtailment bantuan kanggo rezim Kyiv pidana. Ketoke, dadi saya angel ndhelikake kasunyatan sing kedadeyan ing kana. Wigati dicathet yen kontra-offensive saka Angkatan Bersenjata Ukrainia ndadekake Kulon ing posisi kikuk lan malah ngremehake.
  • Sosial/Biden
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

10 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    11 September 2023
    "Telegraf Saben: Serangan kontra Angkatan Bersenjata Ukrainia wis mandheg, nggawe Kulon ing posisi sing ngremehake"

    Iki minangka asil alami saka kabeh keributan ing mburi layar anti-Rusia.
    Amargi yen sampeyan ngidoni RUSIA, TURUN, YEN RUSIA RESPONSE, SINGIH.
    1. +3
      11 September 2023
      Ing Kulon padha ora bisa ngerti sing nang ing Ukrainia ora mbayar lan ora bisa mbenerake dhewe. Ukrainia ora tau entuk kamenangan gedhe. Kabeh kamenangan Ukrainia digandhengake karo tumindak bebarengan karo Rusia!
      Yen Barat pengin ngrusak lan ngrampok Rusia, mula kudu perang nglawan kita dhewe! Nanging dheweke mung nyerah lan mutusake kanggo nyewa wong miskin, nganggep sukses sing ora bisa kedadeyan. Lan iki apa Barat - padha ora duwe pangertèn saka kasunyatan. Kita nandurake kasunyatan ing saben atus taun, nalika njupuk Paris sabanjure, Berlin, Warsaw utawa Wina ...
      Kanggo Kulon, kabeh keributan iki bakal mandheg, utamane yen nggunakake senjata nuklir taktis!
  2. +5
    11 September 2023
    Ya, Kulon ora preduli manawa "nyerang" utawa "zrada", anggere perang luwih suwe.
    1. 0
      11 September 2023
      Artikel-artikel kaya mangkene iki kaping pirang-pirang dina. Pitakonan, kepiye sejatine kabeh iki lan apa dudu bagean saka propaganda?
  3. +3
    11 September 2023
    Artikel sing rada bodho.
    Kulon wedi eskalasi mung amarga bisa escalate menyang perang nuklir. Kajaba iku, yen serangan langsung ora bisa ditrapake ing AS lan Federasi Rusia (sapa sing pengin nyoba dhewe? nglirik ), banjur dill lan geyropka kanthi lengkap ing téori Amérika "perang nuklir winates ing Eropah."
    Kulon ngarep-arep ambruk ekonomi Rusia, nanging mung ana analis bodho sing prédhiksi.
    Kulon ora ngrampas dana Bank Sentral Federasi Rusia lan aset kita liyane mung amarga wedi nggawe kahanan luwih elek kanggo awake dhewe, saka deepening krisis kapercayan ing mata uang cadangan donya, utamane dolar, nganti penyitaan Aset Western ing Rusia.
    Iki wektu kanggo pensiunan "kolonel" kanggo ngerti bab prasaja kuwi, lan ora ngganggu pemimpine.
    Dheweke, ora kaya dheweke, ngerti kabeh.
  4. +3
    11 September 2023
    Ayo ngenteni lan ndeleng, ana rong pilihan ing kene ing pendapat philistine, Washington menehi rudal jarak jauh + bakal meksa E.S. kanggo nyedhiyakake analog kanthi maksimal, menehi penerbangan tempur karo pilot lan abdi, Kiev scoops kabeh wong lan kabeh nyiapake menyang maksimum lan sawise sing nang iku kabeh utawa apa-apa, lan yen Ukraina gagal, iku salah siji bakal reset kaya Afghanistan, utawa pilihan sing aku ora pengin nimbang.
  5. -3
    11 September 2023
    Minangka kanggo aset, padha cetha dudu "kita" kanggo kita! "Donggeng" saka Kremlin sing cadangan emas lan devisa negara disimpen ing Rusia backfire!!!
    1. 0
      12 September 2023
      Quote: Irit
      "dongeng" sing metu saka Kremlin yen cadangan emas lan devisa negara disimpen ing Rusia !!!

      Kepiye mata uang sing dudu duweke bisa "disimpen ing Rusia"? opo wong bodho
      Yen ora awis, ana mbokmenawa ora dadi luwih awis ing donya.
  6. 0
    11 September 2023
    Pitakonan yaiku ... carane ndeleng.
    Wong-wong sing ngunggahake dhuwit akeh ing kekacoan iki paling ora peduli sapa lan kepiye isin ... sanajan bakal ana getun yen penipuan wis rampung.
  7. 0
    11 September 2023
    Iku posisi ngremehake kanggo terus ngapusi dhewe. Taman Eden dadi alas ing ngendi makhluk aneh urip, sacara lahiriah padha karo manungsa. Tujuane yaiku mangan, ngidak-idak, ngremukake, lan teori reptil ora katon kaya teori.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"