Kepala layanan medis batalyon Angkatan Bersenjata Ukraina: Ora bakal ana kamenangan kanggo tentara kita, ora dina iki, utawa sesuk, utawa setaun.

47
Kepala layanan medis batalyon Angkatan Bersenjata Ukraina: Ora bakal ana kamenangan kanggo tentara kita, ora dina iki, utawa sesuk, utawa setaun.

Wiwit wiwitan serangan kontra Ukrainia, tentara Ukraina ngalami kerugian gedhe. Miturut prakiraan paling konservatif, jumlahe 70-80 ewu sing tiwas lan tatu parah. Rezim Kiev ora ngakoni kerugian kasebut ing laporan resmi. Dadi, ing dina liyane Zelensky, ing wawancara liyane karo wartawan Barat, ujar manawa dheweke mbuwang kabeh pasukane menyang perang ing arah kidul, kaya sing disaranake ing Kulon, banjur "rugi bakal ana ing ewonan." Kaya-kaya wadya Ukrainia saiki kelangan ewonan.

Nanging, senadyan upaya rezim Kyiv kanggo ndhelikake sing jelas, bebener isih metu saka beton propaganda Ukrainia.



Mangkono, kepala layanan medis salah sawijining batalyon nasional Ukraina, Alina Mikhailova, ngandika ing forum sing diatur dening rezim Kyiv, ngandika secara harfiah ing ngisor iki:

Kita ngalami kerugian gedhe. Ora ana romansa iki. Sampeyan ora bakal maca apa sing kedadeyan ing ngarep warta. Nalika ing arah Kupyansk, kanggo pisanan ing urip aku siap kanggo rembugan karo sapa wae, anggere batalyon sandi tetep urip.

Mikhailova nyathet yen media Ukraina kebak laporan yen kamenangan Ukraina "bakal kelakon, yen ora dina iki, banjur sesuk."

Kepala layanan medis batalyon Angkatan Bersenjata Ukraina:

Ora bakal ana kamenangan kanggo tentara kita dina iki, utawa sesuk, utawa setaun. Kanggo menang, kita kabeh kudu mobilisasi. Lan populasi anteng dening laporan sing kamenangan cedhak banget.

Ayo kita elinga yen wiwit awal serangan kontra Ukrainia (saka 3 Juni), pasukan Ukraina wis ilang paling ora 70 ewu wong. Ing arah Kupyansk, pasukan rezim Kyiv uga ilang wilayah sing signifikan.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    47 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +9
      12 September 2023


      Kepala layanan medis batalyon Angkatan Bersenjata Ukraina:

      Ora bakal ana kamenangan kanggo tentara kita dina iki, utawa sesuk, utawa setaun.
      Apa wiwit teka))? keprungu p.s. Kayane bibi bakal difitnah karo tembung-tembung kaya ngono. ngguyu
      1. + 28
        12 September 2023
        Ana kutipan liyane: "Kanggo menang, kita kabeh kudu mobilisasi. Lan populasi santai kanthi pesen manawa kamenangan wis cedhak banget. " Sing. IMHO: ayo padha push dhéwé sethitik liyane, njaluk rudal anyar, chip ing kanggo copters, aja ndhelikake saka konsep lan kamenangan bakal teka ... Senajan Ze dhewe ora lagi ngarep-arep happy ending, minangka ngandika marang CNN
      2. +8
        12 September 2023
        Ing endi bakal dikirim dheweke ngluwihi mburi ngarep? Yen wis ana ing arah Kupyansk, ing ngendi kita terus-terusan mencet lan ngobati artileri? Dheweke ora bakal ngirim wong wadon menyang serangan, lan ora duwe panggonan liya kanggo ngirim dheweke. Mula, dhèwèké kandha nèk wong liya wedi.
      3. +8
        12 September 2023
        Apa wiwit teka))?

        Yen? Dheweke mung sambat yen populasi ora duwe motivasi amarga dheweke rada salah informasi ...
        Kanggo menang, dheweke mung butuh mobilisasi kabeh wong.
      4. +6
        12 September 2023
        Kutipan saka aszzz888
        Apa wiwit teka))? p.s. Kayane bibi bakal difitnah karo tembung-tembung kaya ngono.

        Batalyon kabeh...
    2. +8
      12 September 2023
      Ora bakal ana kamenangan kanggo tentara kita dina iki, utawa sesuk, utawa setaun.

      ***
      - Layanan medis nggawe diagnosis ...
      ***
      1. -5
        12 September 2023
        Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
        Ora bakal ana kamenangan kanggo tentara kita dina iki, utawa sesuk, utawa setaun.

        ***
        - Layanan medis nggawe diagnosis ...
        ***

        Ya, layanan medis kaya ngono bakal nggawe diagnosis. Dheweke dhewe kudu dirawat ing rumah sakit jiwa, nanging dheweke nggawe diagnosis. ngguyu
    3. +6
      12 September 2023
      Yen iki terus, wong Ukraina bisa uga ngerti yen wong ora mung awake dhewe, nanging uga tanggane.......
      1. +6
        12 September 2023
        Mungkin dheweke malah ngakoni yen dheweke kaya Rusia
      2. +2
        12 September 2023
        banjur Ukry bisa uga ngerti ...


        Inggih, sampeyan wis adoh banget, lan aku ora ngandel ing pangembangan acara iki.
    4. +3
      12 September 2023
      Nonsen: ayu, Ukrainia wadon tanpa saucepan ing sirahe.
      1. +5
        12 September 2023
        Kutipan: Mikhail Shamanov
        Nonsen: ayu, Ukrainia wadon tanpa saucepan ing sirahe.

        Mungkin Ukrainia, nanging jeneng mburi kaya pepadhamu - Mikhailova. Amarga ujar kasebut, dheweke bakal dikirim menyang trenches minangka perawat, tinimbang direktur medis.
      2. +5
        12 September 2023
        Alina iki minangka wanita kanthi "panci ing sirahe." Takon sapa dheweke.
        1. +7
          12 September 2023
          Kutipan: Vladimir M
          Takon sapa dheweke.

          Aku kasengsem, aku takon, jebule dheweke iku makhluk langka, dheweke bakal ngirim sapa wae sing dikarepake menyang guo Gestapo lokal, mula dheweke tumindak kanthi brazenly.
      3. + 17
        12 September 2023
        Alina Mikhailova misuwur ing kalangan Nazi Ukrainia. Dheweke kapilih minangka wakil saka Dewan Kutha Kyiv saka convocation kaping 9 saka Golos, njabat ing Sektor Kanan DUK (dilarang ing Rusia) minangka kepala layanan medical Ulf.
        Tanpa mangu-mangu, wong iki dagang jam tangan lan sandhangan prajurit Rusia sing tiwas. Iki minangka "pahlawan" saka Ukro-Reich!
        1. +8
          12 September 2023
          Kutipan saka: Rom8681
          Mangkono, kepala layanan medical salah siji saka batalyon nasional Ukraina Alina Mikhailova

          Iku banget nyengsemaken sing analis kuwi nemtokke mratelakake panemume ing kita, aku kudu wis ngrungokake sawetara kepala layanan sandhangan batalyon.

          Dheweke minangka fanatik Batalyon Nasional saka Sektor Kanan - lan dheweke ujar manawa dheweke siyap kanggo negosiasi apa wae yen ana wong sing isih urip ...
          Malah Svidomo sing bandel wis mulai tekan titik ...
          Apik banget kanggo militer kita - terus ngobong infeksi fasis !!!
        2. +1
          13 September 2023
          Muga-muga sawise tembung kasebut, wong-wong mau bakal nembak dheweke
    5. +6
      12 September 2023
      Mangkono, kepala layanan medical salah siji saka batalyon nasional Ukraina Alina Mikhailova

      Iku banget nyengsemaken sing analis kuwi nemtokke mratelakake panemume ing kita, aku kudu wis ngrungokake sawetara kepala layanan sandhangan batalyon.
      1. +1
        12 September 2023
        Kepiye carane bisa ditrapake kanggo kita? Maca lan mikir - bener utawa ora
    6. +2
      12 September 2023
      Cah wadon wiwit sober munggah ... nanging dheweke sawise Roman, sawise kamenangan! Sampeyan bisa ngucapake selamat marang dheweke, dheweke wis diwasa ...
      1. +5
        12 September 2023
        Kutipan saka uralex
        Cah wadon wiwit sober munggah ... nanging dheweke sawise Roman, sawise kamenangan! Sampeyan bisa ngucapake selamat marang dheweke, dheweke wis diwasa ...

        Wiwit dheweke isih cah wadon, Dnieper wis nyusut lan Reservoir Kakhovka wis garing ...
    7. -1
      12 September 2023
      Alina Mikhailova, kepala layanan medis salah sawijining batalyon nasional Ukraina,

      Kinerja dheweke kaya-kaya curiga!
      Apa sing nunggu dheweke saiki ing guo SBU yen dheweke pancen tumindak kaya ngono?
      Katon kaya palsu.
      1. +7
        12 September 2023
        Kinerja dheweke kaya-kaya curiga!
        .. ora ana sing curiga ana .. sampeyan mung kudu maca kanthi teliti, dheweke nambahake, "Kanggo menang, kita kabeh kudu mobilisasi." ... yaiku, kumpul bebarengan ing wong akeh lan, kaya ing "Perang saka Worlds Zet, "dheweke bakal cepet-cepet menyang posisi ... skala strategi sing nyengsemake bocah-bocah wadon ... ora ana curiga ... dheweke tetep irung babi ... dheweke mung nyusup bubuk mesiu
      2. 0
        12 September 2023
        Kutipan: srengenge sampeyan 66-67
        Kinerja dheweke kaya-kaya curiga!
        Apa sing nunggu dheweke saiki ing guo SBU yen dheweke pancen tumindak kaya ngono?

        Soko marang kula sing kita ing verge saka romp grandiose. Militer bisa nindakake kudeta lan nyuwek sirah Xena. Nanging dheweke ngetung rembugan kanthi mandheg ing LBS, naif ...
    8. +2
      12 September 2023
      Iki minangka bantuan visual babagan carane 30 taun total propaganda palsu lan cuci otak langsung nyembur ing kasunyatan ing ngarep nalika sampeyan kanthi pribadi, tanpa ngumbah ing media palsu, ndeleng kahanan nyata sadurunge irung.
      1. +1
        12 September 2023
        Ukraina wiwit dadi luwih pinter. "Dheweke ngapusi aku lan nggunakake aku. Nanging dheweke mlayu lan ora omah-omah."
    9. 0
      12 September 2023
      Pacifier glamor iki nganggo kamuflase lan ing kamera.
      Aku ora percoyo
      1. +5
        12 September 2023
        Alina Mikhailova misuwur ing kalangan Nazi Ukrainia. Dheweke kapilih minangka wakil saka Dewan Kutha Kyiv saka convocation kaping 9 saka Golos, njabat ing Sektor Kanan DUK (dilarang ing Rusia) minangka kepala layanan medical Ulf.
        Tanpa mangu-mangu, wong iki dagang jam tangan lan sandhangan prajurit Rusia sing tiwas. Iki minangka "pahlawan" saka Ukro-Reich!
    10. NSV
      -1
      12 September 2023
      Kabar apik tenan!!!!Babi liyane sing dipateni lan beda!!!
    11. +6
      12 September 2023
      Kanggo menang, kita kabeh kudu mobilisasi. Lan populasi anteng dening laporan sing kamenangan cedhak banget.
      Ing pinggiran ora tau dadi luwih wicaksana. Nalika nerangake titik mobilisasi total mung bakal ngarah menyang kuburan sing padha, ya. Lan malah banjur, iku luwih kamungkinan ora wicaksana, nanging naluri awakening saka poto-pengawetan. Saiki dheweke turu kaya kucingku.
    12. 0
      12 September 2023
      Apa dheweke patriot tanah air apa ora???
      Kabeh padha, tembung dheweke muni logis, lan iku dudu warta gedhe / rahasia, kanggo wong-wong sing mestine ngerti REALITIS lan ora kejiret ing bayangan wong.
    13. -5
      12 September 2023
      Ngendi dheweke entuk angka 70 ewu Angkatan Bersenjata Ukraina nalika serangan musim panas?!

      Napa goroh ing kupinge populasi lan pitutur marang kita carane ngremukake mungsuh lan ing wektu sing padha terus-terusan mundur?!

      Saben dina perlu numpes 1000 tanah garing, sacoro prakteke resimen.

      Ing wektu sing padha, laporan serangan mungsuh nuduhake yen rong tank lan rong kendaraan tempur infanteri nyerang, utawa serangan dening 3 kendaraan tempur infanteri ditolak, kendaraan tempur infanteri dirusak, lan rotasi diganggu. Umumé, platoon masisum, lan ora kabeh wong ana numpes.

      Dhukungan karo 8 dryers nalika njupuk iku bungah banget.

      Yen Wadya Ukrainia pancen nandhang kapitunan kaya ngono, latar mburi warta bakal beda. Dheweke bakal nglaporake kemajuan brigade lan divisi.

      Ing mratelakake panemume, Angkatan Bersenjata Ukraina kelangan paling siji peleton ing tiwas lan tatu saben dina, lan 3/4 tatu saka peleton iki.

      Ngomong kaya ngono !!! Aja nulis omong kosong iki babagan kelangan ewonan prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina saben dina, mung nggawe santai kabeh.

      Sejatine mungsuh iku kuwat, bersenjata apik lan terus ngrebut tanah lan rakyat kita, mula kita butuh luwih akeh wong ing ngarep, butuh komunikasi sing luwih stabil lan modern, butuh peralatan militer, butuh artileri jarak jauh. , kita butuh kabin lapis baja kanggo truk lan kendaraan lapis baja ngevakuasi sing tatu saka garis ngarep lan liya-liyane.

      Napa kita ora bisa nggawe akeh truk pickup Patriot lapis baja? Utawa kaya minivan waja kanggo kolektor?

      Napa kita ora bisa tuku walkie-talkie kanthi enkripsi kanggo tentara? Ora Azarts kanggo 300 saben, nanging soko prasaja, kanggo komunikasi ing perusahaan lan platoon, komersial walkie-talkie kanggo 000 ewu, karo 20-dicokot enkripsi. Napa kita ora bisa nindakake iki?!

      Mungkin kita ora kudu nglampahi dhuwit ing Koalisi-SV, kang mbokmenawa ora bakal katon ing ngarep, kaya Armata lan Boomerang, nanging nindakake soko prasaja lan luwih efektif? Contone, kaya akeh negara, nggawe laras maneh kanggo bedhil poto-propelled lan kanthi mangkono nambah jangkoan, aja nggawe kendaraan tempur infanteri liyane saka operator personel wojo, nanging nggawe akeh operator armored personel mirah sing bakal ngeterake infanteri. Menehi tank KAZ!!!

      Yen kita ora ngganti, lan terus ngomong omong kosong babagan kerugian ageng mungsuh, kita bakal kelangan perang iki.
      1. +3
        12 September 2023
        Quote: Ratmir_Ryazan
        Ngendi dheweke entuk angka 70 ewu Angkatan Bersenjata Ukraina nalika serangan musim panas?!

        Quote: Ratmir_Ryazan
        Ing mratelakake panemume, Angkatan Bersenjata Ukraina kelangan paling siji peleton ing tiwas lan tatu saben dina, lan 3/4 tatu saka peleton iki.

        "Dadi, kepala layanan medis salah sawijining batalyon nasional Ukraina, Alina Mikhailova, ngandika ing forum sing diatur dening rezim Kyiv, ngandika secara harfiah ing ngisor iki:
        Kita ngalami kerugian gedhe. Ora ana romansa iki. Sampeyan ora bakal maca apa sing kedadeyan ing ngarep ing warta. Dadi ing arah Kupyansky, Kanggo pisanan ing uripku, aku siap rembugan karo sapa wae, anggere batalyonku isih urip."
        Yen iki direktur medis banal, ora ana sing bakal ngrungokake dheweke ... Dheweke mesthi wis nyelehake gelang lan dilebokake ing ruang paling ngisor, nanging ...
        Dheweke KUAT (!!!!!) Svidomo saka Batalyon Nasional, fasis - siap kanggo pacelathon karo Rusia belay
        Karo mungsuhe sing paling awon!!!
        Lan dheweke ngerti banget yen ora ana sing bakal kelakon kanggo dheweke - ora ana ekstradisi saka "Sektor Tengen", dheweke bakal ngganti sapa wae sing dikarepake menyang SBU.
        Iki tegese, paling ora, ing Batalyon Nasional dheweke ora ana 1 sing tiwas lan tatu saben minggu, nanging peleton sampeyan saben dina ...

        Malah yen Batalyon Nasional wangkal Kuwi swasana lan pikirane ing rembugan - bakal ana 70 kerugian, ora 100.
        1. -2
          12 September 2023
          Dheweke minangka STOBUST (!!!!!!) Svidomo saka Batalyon Nasional, fasis - siap rembugan karo Rusia belay


          Kabeh sing diomongke kuwi goroh, iki sing diarani ngapusi mungsuh!!!

          Apa sampeyan ora ngerti yen kabeh saiki khusus ngomong babagan kerugian gedhe mung kanggo siji tujuan - supaya Rusia lan pimpinane percaya lan ora nggerakake utawa mbatesi rekrutmen prajurit kontrak, amarga Kulon lan Ukraina pengin njaga kaunggulan angka saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing medan perang! !!

          Ukraina bisa dadi tentara 3 yuta wong, lan saiki pancen apa sing ditindakake, lan kita bakal tetep dadi minoritas, sanajan kita ngrekrut 300 prajurit kontrak liyane.

          Miturut cara, ngendi kabeh unit anyar saka tentara Rusia? Ing endi korps lan tentara iki?! Unit sing padha gelut ing ngarep - 3, 42, 127, 144 divisi, pasukan terjun payung lan marinir + unit LPR lan DPR lan tahanan saka Storms.

          Saiki kita lagi wae nyekeli ngarep, kita mindhah unit saka siji bagean ngarep menyang liyane. Endi unit sing dilatih seger saka mburi?

          Nalika kauntungan numerik saka Angkatan Bersenjata Ukraina dadi ketok ing ngarep, iku bakal kasep!!!
      2. +3
        12 September 2023
        Ngendi dheweke entuk angka 70 ewu Angkatan Bersenjata Ukraina nalika serangan musim panas?!

        Ketoke sampeyan duwe "3" sing padhet ing matematika ing sekolah: 70 ewu ing 100 dina - rata-rata 700 saben dina. Kajaba iku, ditulis tiwas lan tatu serius. Saiki ngetung konsumsi saben dina saka cangkang (data kira-kira kasedhiya saka loro kita lan sisih Sumeria), karya MLRS lan Solntsepeks, kanggo nambah serangan ing macem-macem obyek ing mburi jero tentara Ukrop karo rudal lan UAVs (yen sampeyan mikir yen obyek kasebut ana ing papan sing sepi lan ora dijaga dening sapa wae, mula sampeyan salah). Ana uga lapangan ranjau lan pertempuran cedhak nggunakake senjata cilik. Dadi, yen sampeyan nambahake kabeh, banjur bakal ana 700 saben dina, lan bisa uga luwih akeh.
        Ing wektu sing padha, laporan serangan mungsuh nuduhake yen rong tank lan rong kendaraan tempur infanteri nyerang, utawa serangan saka 3 kendaraan tempur infanteri ditolak, kendaraan tempur infanteri dirusak, lan rotasi diganggu.

        Dheweke uga nyatakake yen ing siji arah mung ana 5-8 serangan Svidomo saben dina. Dadi warga, mung ngapusi tanpa isin.
      3. 0
        13 September 2023
        Sampeyan ora ngétung wong sing ditutupi sadurunge bathuk. Dadi mabur menyang wilayah mburi cedhak.
    14. +7
      12 September 2023
      Apik, apik banget. Gagasan utama saka randha saka Sektor Tengen iki yaiku "kanggo kamenangan, kita kabeh kudu mobilisasi." Wanita kasebut legitimasi serangan kasar ing rekrut, sing katon wiwit rusak. Iki tegese kanggo menang kita butuh luwih akeh ranjau, sinar matahari, lan 1500 pabrik.
    15. -5
      12 September 2023
      Quote: Ratmir_Ryazan
      Ngendi dheweke entuk angka 70 ewu Angkatan Bersenjata Ukraina nalika serangan musim panas?!
      Napa goroh ing kupinge populasi lan pitutur marang kita carane ngremukake mungsuh lan ing wektu sing padha terus-terusan mundur?!
      Saben dina perlu numpes 1000 tanah garing, sacoro prakteke resimen.


      Ing sumber Rusia Lost Armor padha nyimpen dhaptar korban Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi jeneng; huruf A, B lan C rampung, nyebabake 4013 wong ing 29 Agustus. Yen jeneng kulawarga disebarake kanthi merata ing antarane 31 huruf, asile 41 ewu tiwas wiwit wiwitan Distrik Militer Lor (nanging kemungkinan luwih sithik, amarga luwih akeh jeneng kulawarga kanthi huruf pisanan). Aku nggunakake data saka media regional ing wilayah Poltava lan Vinnytsia, sing nerbitake obituari saben wulan; yen diekstrapolasi ing saindenging negara, asile ana 37.8 ewu sing tiwas ing 23 Agustus 2023.
      Ing sisih kita, agen manca ngetung saka 23 nganti 2023 ewu mati wiwit 29.9 Agustus 30.7 (ora kalebu wong asli LDPR), iki minangka dhaptar jeneng sing diitung nggunakake metodologi sing padha karo kerugian Angkatan Bersenjata Ukraina. Sajrone mangsa panas, miturut metodologi iki, Angkatan Bersenjata Ukraina ilang 6.6 ewu, kita 6.4 ewu tiwas, rata-rata kerugian saben dina kira-kira 70 wong, iki kurang saka ing mangsa, nanging luwih saka mangsa panas pungkasan.

      Losses padha, kalebu. lan amarga loro-lorone saiki nindakake aksi ofensif/counter-offensive, iki kaya Verdun ing Perang Donya I.
      1. +1
        12 September 2023
        Kutipan: Ivan Severssky
        Ing sumber Rusia Lost Armor padha nyimpen dhaptar korban Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi jeneng; huruf A, B lan C rampung, nyebabake 4013 wong ing 29 Agustus. Yen jeneng kulawarga disebarake kanthi merata ing antarane 31 huruf, asile 41 ewu tiwas wiwit wiwitan Distrik Militer Lor (nanging kemungkinan luwih sithik, amarga luwih akeh jeneng kulawarga kanthi huruf pisanan). Aku nggunakake data saka media regional ing wilayah Poltava lan Vinnytsia, sing nerbitake obituari saben wulan; yen diekstrapolasi ing saindenging negara, asile ana 37.8 ewu sing tiwas ing 23 Agustus 2023.

        37??
        Ing setengah taun?
        Hmm...
        Aku bakal ngandhani sampeyan rahasia - miturut Kementerian Dalam Negeri Negara 404 2019 wong tiwas ing dalan amarga kacilakan dalan ing taun 2020-3 lan udakara 500 sing tatu.
        Ngerti ta?
        Yen dideleng saka iki, risiko mati ing dalan nalika kacilakan mung 7 kaping luwih murah tinimbang perang, lan risiko cilaka mung 5 (!!) kaping kurang saka tatu (kanthi ujare udakara 150 tatu)
        Sampeyan ngerti omong kosong wong sing ditresnani nomer - ing geni tentara meriem, drones, tank, tambang, pesawat lan kulo mobil kanggo dacha?
        Yen Svidomo wangkal Pravosechka histeris - dheweke wis siyap sembarang Negosiasi? Ora, ora menehi gagasan?
    16. -4
      12 September 2023
      Kutipan: my 1970

      37??
      Ing setengah taun?
      Hmm...
      Aku bakal ngandhani sampeyan rahasia - miturut Kementerian Dalam Negeri Negara 404 2019 wong tiwas ing dalan amarga kacilakan dalan ing taun 2020-3 lan udakara 500 sing tatu.
      Ngerti ta?
      Yen dideleng saka iki, risiko mati ing dalan nalika kacilakan mung 7 kaping luwih murah tinimbang perang, lan risiko cilaka mung 5 (!!) kaping kurang saka tatu (kanthi ujare udakara 150 tatu)
      Sampeyan ngerti omong kosong wong sing ditresnani nomer - ing geni tentara meriem, drones, tank, tambang, pesawat lan kulo mobil kanggo dacha?
      Yen Svidomo wangkal Pravosechka histeris - dheweke wis siyap sembarang Negosiasi? Ora, ora menehi gagasan?


      Aku mikir yen kerugian Angkatan Bersenjata Ukraina diremehake dening pihak katelu, utamane nganggep sing ilang ing sasi kapisan lan kerugian nyata 50 ewu 200 lan 250 ewu 300 (rasio tiwas lan tatu yaiku 1: 5. , amarga ing DPR, miturut Komisioner Hak Asasi Manungsa, 1: 4.2, lan ing Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi kit pertolongan cemas lan sarana evakuasi sing tatu, luwih apik).
      Miturut Balance Militer nganti saiki. Ing 2023, Angkatan Bersenjata Ukraina cacahé 688 ewu wong, kang 637 ewu padha perang: pasukan darat, pasukan serbu udara, marinir, MTR. Kanthi jumlah kasebut, kerugian 300 ewu sing tiwas lan tatu pancen akeh banget, meh setengah saka personel sing berjuang, akeh unit infantri sing nggawe komposisi luwih saka sepisan.
      Lan umume wong Ukrainia lungguh ing omah lan ora melu iki kanthi cara apa wae, mulane dokter histeris, aku percaya.

      Aku uga kaget dening losses relatif winates saka pihak, nanging mbukak sumber menehi tokoh kuwi. Aku percaya iki amarga bedane perang tinimbang ing Perang Dunia II sing biasa kita lakoni.
      Kapadhetan pasukan ing garis ngarep luwih murah, kesadaran situasional luwih dhuwur. Serangan kasebut ditindakake dening kelompok cilik kanthi nggunakake metode infiltrasi. Wagner sing padha njupuk Artemovsk utamane kanthi nyerang ing regu.
      Aku mung ngelingi nyerang nglibatno nggunakake simultaneous saka BTG ing sak panggonan ing mangsa panas taun pungkasan saka sisih kita lan ing tiba lor Kherson lan cedhak Kharkov saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Ing taun 2023, aku ndeleng serangan maksimal BTG kita ing cedhak Ugledar ing musim dingin lan serangan klompok perusahaan Angkatan Bersenjata Ukraina cedhak Rabotino ing musim panas.



      Kapadhetan pasukan luwih cilik, lan jumlah artileri luwih akeh.

      Dawane garis ngarep saiki luwih saka 800 km.
    17. -1
      12 September 2023
      Kepala layanan medis batalyon Angkatan Bersenjata Ukraina: Ora bakal ana kamenangan kanggo tentara kita, ora dina iki, utawa sesuk, utawa setaun.

      Ing setahun, Angkatan Bersenjata Ukraina kudu ngelingi jenenge! Padha waras, padha mangan adoh ing umur wong liya ...
    18. 0
      12 September 2023
      Artileri ngandika menyang kamar mayat - tegese kanggo kamar mayat!
    19. -1
      12 September 2023
      Ing kana kita ora ngomong babagan nylametake Ukraina. Ana wong mati amarga nylametake rezim Bandera Zelensky lan liya-liyane kaya dheweke. Amerika mikir yen Zelepukin berjuang kanggo kepentingane. Ora maneh. Dheweke wis mimpin wong mati kanggo kawilujengan, kanggo nyawa cilik kang nistha. Wedi mandheg. Ana khan kanggo dheweke saka ngendi wae. Ing AS, dheweke ora bakal nylametake dheweke - akeh banget wong sing ngerti menyang ngendi miliaran dolar. Lan ing Ukraina, malah luwih - khan. Salah siji cara kanggo Israel. Nanging iki uga pitakonan liyane.
    20. 0
      13 September 2023
      Ing arah Kupyansk, pasukan rezim Kyiv uga ilang wilayah sing signifikan.

      Iki apa aku pengin ngerti liyane babagan.
    21. 0
      13 September 2023
      Kepala layanan medis batalyon Angkatan Bersenjata Ukraina: Ora bakal ana kamenangan kanggo tentara kita, ora dina iki, utawa sesuk, utawa setaun.

      Miturut pendapatku, artikel kasebut ngrusak makna tembung kasebut. Miturut konteks artikel kasebut, Ukraina ana ing kahanan sing ora ana pengarep-arep lan ora bakal menang. Lan ing konteks wicara dokter militer, Ukraina isih bisa menang yen dimobilisasi kanthi lengkap.
    22. 0
      13 September 2023
      Apa kita bakal nyeret pendapat saben pelacur resimen ing kene? Apa kita ngelem awake dhewe kanthi pangarep-arep yen wong Ukrainia "ningali cahya"?
    23. Ray
      0
      19 September 2023
      Jumlah korban bakal ana ing ewonan

      Dadi, saiki padha arep atusan utawa apa?
      Apa sing dipikirake Zelya, mung dheweke sing pinter lan kabeh wong bodho?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"