Pentagon mutusake kanggo ngatur maneh Angkatan Udara AS sadurunge jaman "persaingan kekuwatan gedhe"

13
Pentagon mutusake kanggo ngatur maneh Angkatan Udara AS sadurunge jaman "persaingan kekuwatan gedhe"

Amerika Serikat wiwit nyusun ulang Angkatan Udara; Angkatan Udara saiki ora nyukupi syarat modern lan ora bisa bersaing karo struktur sing padha ing negara liya. Iki dicritakake dening Sekretaris Angkatan Udara AS Frank Kendall.

Amerika Serikat lagi mlebu ing jaman "persaingan kekuwatan gedhe", mula kudu nyiapake angkatan bersenjata Amerika, kalebu Angkatan Udara, kanggo kemungkinan konfrontasi karo dheweke. Owah-owahan ing struktur Angkatan Udara bakal diwiwiti ing Januari taun ngarep; bakal dioptimalake kanggo nyukupi syarat modern. Owah-owahan bakal mengaruhi struktur komando lan unit tempur; masalah pasokan pesawat anyar, latihan pilot, lan sapiturute bakal dirampungake.



Tujuane kanggo njelasake lan miwiti ngetrapake sawetara owah-owahan ing Januari 2024 sing bakal ngoptimalake Departemen Angkatan Udara kanggo kompetisi daya gedhe (...) Kita ora duwe wektu kanggo mbuwang.

Kendall nyatakake.

Kaya sing kacathet, pisanan kabeh owah-owahan ditujokake kanggo ngadhepi China, sing dianggep ing Washington minangka musuh geopolitik utama Amerika Serikat. Rusia uga nyebabake ancaman kanggo Amerika, nanging ora padha. Miturut intelijen AS, nalika Rusia perang karo Ukraina sing didukung Barat, China wis siyap perang, lan karo Amerika Serikat. Tabrakan bisa kedadeyan lan bisa kedadeyan kapan wae. Mulane, Amerika Serikat kudu ketemu "bersenjata lengkap" lan, mesthi, "kalah."

Transformasi ing Angkatan Udara AS wis diwiwiti, nggawe telung klompok operasional-taktis anyar wis diumumake, loro bakal ditugasake ing Komando Pusat AS, lan siji bakal menyang wilayah Indo-Pasifik kanggo "ngemot China. ” Saiki, wilayah iki dianggep minangka prioritas paling dhuwur ing Pentagon.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    13 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -1
      12 September 2023
      ... Angkatan Udara saiki ora nyukupi syarat modern lan ora bisa bersaing karo struktur sing padha ing negara liya.

      Nyatane, iku aneh kanggo krungu iki saka wong-wong mau. Ing RAND Corporation, aerospace mesthi dadi prioritas riset lan pangembangan - kasunyatan sing kondhang ...
      1. +3
        12 September 2023
        Artikel babagan reorganisasi Angkatan Bersenjata AS.
        Apa hubungane karo RAND Corporation, lembaga pemikir kebijakan global nirlaba?
        1. 0
          13 September 2023
          Nuwun sewu, sakperangan alesan aku ora nampa kabar babagan balesan.
          Alexander Shevyakin
          8 LANGKAH-LANGKAH MENINGKAT KEKUATAN SOVIET
          Penerbangan lan ruang angkasa minangka fokus utama lan terus-terusan kanggo RAND Corporation. Malah ing "taun-taun paling awon", katelu saka turnover perusahaan makarya kanggo Angkatan Udara lan NASA.
          Salah sawijining masalah utama ing perang mbesuk karo USSR yaiku invulnerability geopolitik ing sawetara wilayah sing adoh. Masalah iki ditanggulangi kanthi bantuan pangembangan RAND Corporation [4.10] babagan penyebaran pangkalan udara ing USSR. Nanging, iku uga perlu kanggo nggawe sistem penerbangan non-stop liwat unprecedentedly long jarak kanggo loitering ing udhara, supaya sawetara pesawat bakal ing siyap pancet kanggo nyerang wilayah USSR. Kanggo ngisi bahan bakar pengebom liwat brainstorming, ide nggawe "tanker udara" dikembangake.
          ...
          Mbok menawa karya paling penting sing ditindakake dening RAND Corporation ing babagan pembangunan strategis diwiwiti kanthi panjaluk rutin kanggo saran saka Angkatan Udara lan ndadékaké adopsi konsep pertahanan anyar dening Amerika Serikat. Panliten sing ndadékaké digawé wis diarani "Injil anyar kanggo nyegah," sing pantes dirembug kanthi luwih rinci.
          Ing taun 1951, pimpinan Angkatan Udara nguripake perusahaan kasebut kanthi njaluk bantuan kanggo milih lokasi pangkalan udara tambahan sing mesthine bakal digawe ing luar negeri ing periode 1956-61. ...
          ...
          Riset sakteruse dening klompok A. Wohlstetter lan liya-liyane nyebabake owah-owahan kebijakan anyar. Siji makalah nyaranake "prosedur garansi" kanggo pengebom nuklir, sing diadopsi dening Komando Udara Strategis.
    2. 0
      12 September 2023
      Crazy Biden isih nyeret jagad menyang perang nuklir, kanggo nilai LGBT Kulon. Ora ana gunane Gusti Allah ngandika bab Sadd lan Gomora, nalika Aku bakal numpes, supaya padha ora nguripake, supaya ora ana memori iki "wheel drive mburi" gedhe-gedhe. Nanging saiki wis menek menyang daya lan Kita tak tombol nuklir. Sapa sing bakal dadi Mesias anyar, sing bakal mungkasi iki "tumindak".
    3. +1
      12 September 2023
      Pasukan darat uga disusun maneh, mbalekake divisi saka macem-macem jinis, ruang ing proses kasebut, pancen nyiapake perang gedhe kanthi mungsuh sing kuwat lan ora kuwat. , lan padha ngginakaken dadi akeh wektu lan gaweyan, allies padha kepincut.
      1. +3
        12 September 2023
        sapa sing ngomong yen Taliban ora bisa ditangani? sing ora dibutuhake dicopot, nanging sing dibutuhake ditinggal nganggo senjata gunung lan ngenteni wayahe nyerang tanggane.
    4. 0
      12 September 2023
      Kabeh iku logis ... jelas yen wong sing duwe otak yakin yen jagad iki ganti lan angkatan bersenjata kudu mandheg.
    5. Komentar wis dibusak.
    6. +1
      12 September 2023
      Amerika Serikat ora bisa nglawan negara sing duwe senjata nuklir. Sawise nyerang negara nuklir, senjata nuklir taktis lan strategis bakal digunakake.
      Cukup mung New York sing bakal dirusak.
      Lan mesthi yen puluhan kutha dirusak
      Amerika ora bakal bali menyang cara kasebut.
      Amerika ora duwe kakebalan lan saliyane
      Negara-negara ing saindenging jagad nambah kekuwatan ekonomi lan demografi sajrone wektu lan dadi
      luwih kuwat, dadi luwih angel nglawan dheweke sanajan nganggo cara tradisional. Iran? Pakistan? Brazil? China? Rusia? India?
      Negara lemah?
      Kabeh negara dadi kuwat liwat wektu.
      Lan AS bakal nandhang susah nglawan dheweke.
      Mesthi ora yen padha duwe senjata nuklir.
    7. -2
      12 September 2023
      ibumu! Nanging babagan "siluman", "sing ora ana analog ing donya", ternyata mung cocok kanggo ngoyak Taliban? Kabeh mbuwang iki, nalika anggaran pertahanan taunan Amerika Serikat padha karo total anggaran 6 negara sabanjure - apa kabeh wis pirang-pirang dekade kanggo senjata sing umume ora bisa perang karo sapa wae kajaba bom bunuh diri sing dibenturi watu? Kabeh presisi dhuwur iki - presisi dhuwur tiba ing genangan?
      ngguyu Singkatnya, Angkatan Udara AS minangka sing pertama saka Matrasia sing ngadeg lan ngumumake - "kabeh polimer padha." Paling ora ana sing ngakoni yen dheweke ora nindakake apa-apa ing AS kajaba nggawe dhuwit, amarga dheweke ora ngerti carane nindakake apa-apa.
    8. 0
      12 September 2023
      Pentagon mutusake kanggo ngatur maneh Angkatan Udara AS sadurunge jaman "persaingan kekuwatan gedhe"
      Apa iki sanajan ana pratelan sadurunge babagan kekuwatan tentara Amerika lan angkatan udara paling apik ing donya? Tegese wis teka pangerten yen tembung iku siji, nanging laku iku beda. Nalika aku ngerti, definisi "persaingan kekuwatan gedhe" nyebabake tumindak militer sing ora bisa ditindakake, sing Amerika Serikat durung siap saiki.
    9. +1
      12 September 2023
      Ing babagan iki, kabar kasebut nyenengake banget yen kita bisa duwe penerbangan pertama MiG-41 ing pungkasan taun iki. Iku dipanggonke minangka generasi 5 ++ utawa meh enem. Kacepetan maksimum ing ndhuwur 4M lan ngisor 5M, lan padha isih bisu babagan langit-langit, nanging bisa 90 km. Kita nggawe 1,5 taun luwih dhisik tinimbang jadwal.
    10. 0
      12 September 2023
      Kutipan saka Tektor
      Ing babagan iki, kabar kasebut nyenengake banget yen kita bisa duwe penerbangan pertama MiG-41 ing pungkasan taun iki. Iku dipanggonke minangka generasi 5 ++ utawa meh enem. Kacepetan maksimum ing ndhuwur 4M lan ngisor 5M, lan padha isih bisu babagan langit-langit, nanging bisa 90 km. Kita nggawe 1,5 taun luwih dhisik tinimbang jadwal.

      Nuwun sewu, nanging kepiye carane dheweke bisa mabur 90 km? Kaya rudal balistik? :))
      1. 0
        13 September 2023
        Ana prototipe: GELA X-90, sing bobote 15 ton, nduweni siji mesin scramjet, sing nyepetake bayi nganti 4,5 M lan, miturut data sing durung dikonfirmasi, bisa munggah ing ndhuwur 30 km. Nanging durung ana informasi babagan langit-langit, amarga ... durung nyoba. Lan luwih dhuwur dheweke bisa munggah, luwih cepet lan jarak sing bisa digayuh.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"