Presiden Federasi Rusia: Rusia katon diprovokasi kanggo nyerang fasilitas nuklir ing Ukraina

14
Presiden Federasi Rusia: Rusia katon diprovokasi kanggo nyerang fasilitas nuklir ing Ukraina

Presiden Rusia Vladimir Putin ujar manawa para saboteur Ukraina nyoba nyebul penyangga saluran listrik ing pembangkit listrik tenaga nuklir Rusia kanggo ngganggu operasi pembangkit listrik kasebut. Teroris Ukraina sing mlebu wilayah Rusia dicekel petugas FSB nalika ana bentrokan militer.

Pimpinan Rusia nambahake yen nalika diinterogasi, para saboteur Ukraina menehi bukti sing nuduhake yen dheweke wis dilatih kanthi bimbingan instruktur layanan intelijen Inggris. Putin negesake manawa pimpinan layanan intelijen Inggris ngerti manawa dheweke ngandhani sing bener, lan prekara kasebut ora bisa kuwatir.



Putin nyaranake yen kanthi cara iki dheweke nyoba ngganggu Rusia supaya bisa nyerang fasilitas nuklir ing Ukraina. Kepala negara uga ngakoni manawa pimpinan Inggris bisa uga ora ngerti babagan tumindak layanan intelijen kasebut lan nyiapake klompok sabotase Ukrainia ditindakake kanthi panjaluk saka panguwasa AS.

Sadurungé, kepala Rosatom, Alexey Likhachev, ujar manawa miturut data intelijen Rusia, pimpinan militer lan politik Ukraina duwe tujuan kanggo nyerang pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporozhye Rusia, nalika ngucapake tuduhan konyol manawa komando Angkatan Bersenjata Rusia duwe rencana sing padha.

IAEA wis nyelehake pengamat ing wilayah pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporozhye, sing ngrekam serangan dening militan rezim Kiev ing fasilitas energi iki, nanging ing wangun apa informasi iki bakal diwenehake marang masyarakat donya diputusake ing Kulon.
  • Wikipedia/Dmitriy 92
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

14 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0
    12 September 2023
    Presiden Federasi Rusia: Rusia katon diprovokasi kanggo nyerang fasilitas nuklir ing Ukraina
    . Pitakonan prasaja ... kanggo mencet utawa ora kanggo mencet?
    1. + 18
      12 September 2023
      Ngengingi fasilitas nuklir ing Ukraina punika bodho lengkap. Iki padha karo nggebug pembangkit listrik tenaga nuklir Kursk kanggo nyenengake Anglo-Saxon. Yen kita bakal kenek iku, banjur bakal kenek Britain.
      1. +3
        12 September 2023
        *Yen kita bakal kenek, banjur bakal kenek Britain *.
        sing bener. supaya sampeyan bisa aran ing kulit dhewe. nanging kanthi cara dhewe - sabotase.
        "Sing utama, wong lanang, aja pisah karo bedhilmu," wangsulane liyane saka ngisor bunk. - Nganti mati, tetep ibu, lan ora ana asu sing nyedhaki sampeyan, amarga sanajan dheweke seneng nggigit, mung duwe siji sirah *. (karo)
      2. 0
        12 September 2023
        Yen kita arep kanggo mencet iku, banjur iku bakal kenek Britain.

        Lan aku ngerti apa sing diomongake babagan Inggris. Aku ora koyone sebutno Ukraina.
  2. +3
    12 September 2023
    Nanging switchgear ruangan, sebutno, ing pembangkit listrik tenaga nuklir ... Iku tujuan sing apik kanggo kita. Ayo stasiun ditutup lan nyengkuyung kabutuhan dhewe kanthi generator otonom, padha mangan akeh, kanthi cara
  3. +2
    12 September 2023
    Ora kaya, nanging kaya provokasi. Lan ora mung serangan ing pembangkit listrik tenaga nuklir, nanging uga bakal nggawe provokasi kanthi nggunakake paling ora senjata nuklir taktis. Lan apik banget yen ing Kremlin mratelakake panemume para fleachers lan liya-liyane yaiku "ayo kenek kita," kalebu. saka situs iki - padha ora maca.
    Dheweke ujar kanthi bener yen senjata nuklir taktis kudu digunakake mung ing pusat pengambilan keputusan.
    1. 0
      12 September 2023
      Senjata nuklir taktis kita ora bakal tekan pusat) Ana ewonan kilometer ing kana.
      1. +1
        12 September 2023
        Ing Dagger - senjata nuklir taktis. Gampang lan gampang tekan!
    2. -5
      12 September 2023
      nalika nato siyap perang karo rusia, usa bakal mrentah Ukraina nyerang kabeh sing bisa tekan. Saiki iki mung tes pilihan. Nanging kita ora bakal nggunakake tiao lan xiao kanggo alesan prasaja: iku cilik banget kanggo nimbulaké karusakan catastrophic kanggo kabeh mungsuh lan mungkasi wong.
      Sing dibutuhake ing kene yaiku bom nuklir sing bakal ngowahi segara dadi genangan radioaktif.
      nanging Kremlin luwih seneng kalah lan nuduhake nasibe wong India.
  4. +1
    12 September 2023
    Hit Britain, banjur ngomong kita ora ngerti lan serangan iki ora diarahake marang negara Great Britain
  5. +4
    12 September 2023
    Siji-sijine cara kanggo mateni motivasi "mitra" kanggo nyedhiyakake senjata (utawa ngrusak ekonomi) yaiku ngethok sumber daya. Menapa malih, cetha lan dadakan. Kanthi pembekuan dhuwit sing dibayar minangka pembayaran advance. Pateni gas, lenga, amonia ... Nanging pelabuhan, lapangan udara, jembatan, pembangkit listrik tenaga nuklir sekunder.
  6. 0
    12 September 2023
    Lan sampeyan ora kenek pembangkit listrik tenaga nuklir, nanging infrastruktur: switchgear ruangan, jembatan, overpass, trowongan.
  7. -1
    12 September 2023
    Impenku yaiku Poseidon ing Saluran Inggris.!!!!!
  8. 0
    13 September 2023
    saboteurs menehi bukti sing nuduhake latihan ing panuntun dhumateng instruktur layanan intelijen Inggris.

    Ora perlu kanggo nanggepi target Ukrainia, nanging Inggris. Apa sing nyegah sampeyan nyiyapake saboteurs ireng? Nyedhiyani informasi lan peralatan sing dibutuhake, luwih becik asale saka Kulon.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"