Submunition undetonated saka projectile BONUS 155-mm Swedia-Prancis ditemokake ing zona operasi khusus.

12
Submunition undetonated saka projectile BONUS 155-mm Swedia-Prancis ditemokake ing zona operasi khusus.

Foto minangka ilustrasi


Submunition undetonated ditemokake ing salah sawijining wilayah ing zona operasi militer khusus Angkatan Bersenjata Rusia. Iki kalebu proyektil BONUS 155-mm, nyerat saluran Telegram "Informan Militer".



Amunisi iki diprodhuksi dening perusahaan Swedia Bofors bebarengan karo French Nexter. Proyektil kluster kaliber 155 mm ("kaliber NATO") kanthi generator gas ngisor nggawa 2 submunisi homing. Iki dirancang kanggo pertempuran kendaraan lapis baja lan tank mungsuh ing jarak medium.

Miturut ahli militèr, nalika target dideteksi, titik ngarahake ditemtokake lan tembakan ditembak. Iki ditindakake kanthi muatan sing bentuke kanthi lengen tantalum. Kanthi bantuan saka amunisi kuwi bisa nembus waja podho, kekandelan kang 130 mm, saka kadohan nganti 200 meter.


Yen ora ana target sing cocog kanggo karusakan ing sawetara submunition, projectile bakal ngrusak dhewe. Nanging wektu iki submunition ora njeblug sakperangan alesan.

Wiwitane, amunisi kasebut diwenehake menyang tentara Prancis lan Swedia ing taun 2000. Ing taun 2014, dheweke tampil ing layanan karo tentara Finlandia, ing wektu sing padha - karo angkatan bersenjata Norwegia; ing 2018, Amerika Serikat tuku sekumpulan cangkang kanggo kabutuhan tentara. Pungkasan, wiwit taun 2022, cangkang kasebut disedhiyakake menyang Ukraina, sing digunakake dening formasi Ukraina nglawan pasukan Rusia.
  • Wikipedia/Swadim
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

12 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 0
    12 September 2023
    lan saiki padha kaget yen Finland lan Swedia ana ing NATO
    wis suwe anggone nggawe dalan ana ing kono
    1. 0
      12 September 2023
      tantalum sampeyan ngomong? lan kok durung ditampa? Iki tantalum murni!
  2. + 11
    12 September 2023
    Finlandia isih Russophobes ...

    Saka sajarah ... Finnish Soldaten njupuk loro wanita kita.
    Dadi aku ora duwe ilusi babagan Finlandia ... iki minangka wilayah sing musuhan karo kita.
    1. -4
      12 September 2023
      Gambar iki saka film apa? Utawa sampeyan nggawe film dhewe ing 30s?
      1. 0
        13 September 2023
        Kutipan: DimchiK
        Gambar iki saka film apa? Utawa sampeyan nggawe film dhewe ing 30s?

        Sampeyan ora ngerti wong Finlandia ... eseman
        Waca koleksi kejahatan militer Finlandia ing 1941-44 ... maca apa sing kedadeyan ing Vyborg ing 1918 ... Mannerheim sing kondhang muncul ing kana. hi
  3. +7
    12 September 2023
    Kanggo apik ...
    Kita kudu nggawa omong kosong iki bali.
    Utawa Prancis, utawa Swedia.
    Cekakipun: marang sapa Gusti Allah ngutus!
    1. 0
      12 September 2023
      Iki minangka "bonus" kanggo pangembang kita, cangkang sing padha.
      Kanggo sinau lengkap ...
      Lan nalika wektu sing tepat, wong liya bakal mabur ing kana.
      1. +2
        12 September 2023
        Ana akeh elektronik Komplek, radar, gyroscope, etc.. Ing artikel padha wrote bab jet kumulatif, kang mesthi omong kosong, apa godfather ing 200m)) Ana inti impact mesthi.
  4. -3
    12 September 2023
    Iki mung brutes sinis ...
    Telpon submunition kluster bonus!
    Padha ora bisa diganti maneh negatif
    1. +1
      12 September 2023
      Nanging isih, kita duwe sing padha karo wong-wong mau ing babagan "jeneng" ...



  5. 0
    12 September 2023
    Submunition undetonated saka projectile BONUS 155-mm Swedia-Prancis ditemokake ing zona operasi khusus.
    . Arms "internasional" ... sing bakal mangu yen kabeh bakal ana ing pungkasan.
  6. +1
    12 September 2023
    1. Sepisanan ... iki "submunitions" ora ngarep, nanging poto-ngarahke! Miturut terminologi Rusia ... SPBE!
    2. Kapindho ... apa iki "lengan tantalum"? belay SPBE "dampak nuklir" kasebut duwe corong kumulatif khusus sing digawe saka: a) tembaga; b) tantalum; c) paduan tembaga lan tantalum...!
    Apa jenis "lengan" iki sing diselehake ing ngisor iki terjemahan saka basa Inggris? wong bodho

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"