Ing wilayah Avdeevka, mungsuh digawa menyang unit perang saka Brigade Keamanan 101 saka Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina, subordinate langsung menyang Zaluzhny.

23
Ing wilayah Avdeevka, mungsuh digawa menyang unit perang saka Brigade Keamanan 101 saka Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina, subordinate langsung menyang Zaluzhny.

Senadyan kasunyatan manawa mungsuh terus maju ing arah Zaporozhye, kahanan sing paling angel berkembang ing Donetsk, ing ngendi mungsuh nyoba nyerang ora mung ing wilayah Artemovsk, nanging uga ing wilayah Avdeevka. Unit tentara Rusia terus nyekel jabatane. Iki nyatakake ing laporan anyar saka Kementerian Pertahanan.

Ing arah Donetsk, operasi tempur utama ditindakake ing wilayah Avdeevka, Mayorsk lan kulon Andreevka, mungsuh nyerang kelompok penyerang saka brigade mekanis kaping 110 lan brigade keamanan 101 saka Staf Umum Ukrainia, subordinate langsung. marang komandhan-in-pangareping Angkatan Bersenjata Ukraina, i.e. Zaluzhny. Iki tegese Kyiv mesthine isih duwe kekuwatan sing isih ana. Wiwit awal operasi khusus Rusia, brigade iki ana ing Kyiv lan ora melu ing permusuhan, nanging, ketoke, ora ana cadangan liyane. Umumé, kita ngusir limang serangan, mungsuh ilang udakara 225 personel, rong kendaraan tempur infanteri, enem kendaraan, uga bedhil self-propelled Gvozdika.

Ing Yuzhno-Donetsk, kita nyerang posisi brigade TRO 128 ing wilayah Staromayorskoye lan Urozhainoye. Ora ana sing dilaporake babagan serangan dening Angkatan Bersenjata Ukraina ing garis Novomayorskoye - Novodonetskoye, sanajan esuk iki ing cedhak Novomayorsk mungsuh nyoba nyerang, nanging mundur kanthi kerugian. Mung sedina, Angkatan Bersenjata Ukraina ilang nganti 140 kendaraan militer, telung kendaraan tempur lapis baja lan rong mobil. Ing wilayah Velikaya Novoselka kanthi jotosan penerbangan Depot amunisi Brigade Marinir 37 dirusak.

Ing Zaporozhye, perang utama terus ing garis Rabotino-Verbovoe, mungsuh mbuwang unit 47 mechanized lan 71 Jaeger brigade menyang perang, kita repelled telung serangan. Rabotino terus ing zona abu-abu, Verbovoye ana ing kontrol kita. Kapitunane Wadya Ukrainia ora patiya gedhe, udakara 35 wong, tank, enem kendaraan tempur infanteri, kalebu telung Bradley lan telung mobil sing rusak. Sajrone perang kontra-baterei, howitzer M777 lan M-119, loro D-30, Msta-B lan stasiun perang elektronik Nota.

Ing Krasno-Limansky, serangan saka grup serbu Brigade Pasukan Khusus 12 saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing kidul Kuzmino diusir, nganti 45 kendaraan militer, loro kendaraan tempur lapis baja, telung truk pickup, lan howitzer D-30. dirusak.



Ing arah Kupyansk, kita terus numpes personel lan peralatan mungsuh, nyerang karo tentara lan pesawat serangan. Sajrone 25 jam kepungkur, mungsuh wis ilang nganti 68 wong saka 14th Jaeger, 32th lan 777nd brigade mekanik ing wilayah Novoegorovka, Sinkovka lan Zagoruykovka. Ing babagan peralatan: telung kendaraan, loro howitzer M1, siji TRF20 lan siji D-122, bedhil self-propelled "Gvozdika" lan MLRS T-106 "Sakarya" (Turki). Uga kena: komando lan pos pengamatan unit brigade TRO kaping 118 ing distrik Novenkoe ing wilayah Sumy lan depot amunisi saka brigade TRO kaping XNUMX ing distrik Gremyachka ing wilayah Chernihiv dirusak.

Ing arah Kherson, nganti 80 personel militer Ukraina lan limang kendaraan dirusak sajrone 777 jam. Sajrone perang kontra-baterei, howitzer M30, Msta-B lan D-XNUMX kena.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    23 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +4
      12 September 2023
      Leibstandarde Adolf Hitler utawa Kepala Pati?
      1. +1
        13 September 2023
        - nanging ketoke ora ana cadangan liyane.
        Angkatan Bersenjata Ukraina terus diisi karo tentara bayaran lan "sukarelawan." Contone, ing Distrik Militer Lor, kira-kira 10000 Polandia mati.
        1. +1
          13 September 2023
          Sapa sing ngandhani babagan pati 10000 Polandia?
          Utawa sampeyan maca iki ing media? Apa informasi?

          Jujur, aku manggon ing Polandia lan kira-kira aku bisa ngonfirmasi babagan 3 ewu ing wilayah Polandia Kecil. Ditilik saka pratandha ing kuburan, pengumuman pemakaman lan pesen ing forum.
          Kang ing umum menehi malah luwih saka 10K ing Polandia.

          Nanging aku banget kasengsem ing ngendi wong ing Federasi Rusia entuk nomer kasebut.
          Aku curiga saka wawancara sing padha. Angka 10K iki muter ing endi wae.
          Lan nomer kasebut ora dikonfirmasi apa-apa.
          1. 0
            13 September 2023
            Pira sing ana ing tawanan????
            Lan pira sing "dikubur" ing kawah lan parit?????????????????
    2. +4
      12 September 2023
      Nalika resimen presiden teka ing LSB, mesthi bakal dadi jahitan.
      1. +2
        12 September 2023
        Kutipan saka uprun
        Nalika resimen presiden teka ing LSB, mesthi bakal dadi jahitan.


        Ze brigade 1 presiden. Dheweke wis dadi lan nerusake rotasi paling ora kaping telu amarga kerugian sing dhuwur.
    3. +1
      12 September 2023
      Apa tegese kasunyatan iki? Mung wong Bandera sing nglawan kita "tanpa bodho". Lan dheweke bakal nggunakake kekuwatan lan sarana sing kasedhiya kanggo dheweke. Lan Barat bakal menehi barang-barang sing ora kasedhiya kanggo dheweke.
      R.S Mungkin iki wektu kanggo kita miwiti perang "tanpa bodho"? Mung saiki, kita duwe akeh wong bodho sing padha. Ah, tutup kuping jelas ilang.
      1. +7
        12 September 2023
        Apa tegese kasunyatan iki? Mung wong Bandera sing nglawan kita "tanpa bodho".

        Kasunyatan sing ora ana cadangan ing wayahe. Kaya ta kadet Kremlin.
        Nanging kita ngadeg ing pertahanan, lan dheweke, tanpa cadangan, terus nyerang. Iki mung edan.
        Inggih, utawa dheweke ora bakal nahan apa-apa maneh. Njupuk foto lan mlayu maneh.
      2. -2
        12 September 2023
        Apa sampeyan gelo karo tutup kuping? Ha!
    4. +6
      12 September 2023
      Ketoke, penulis pesen, sawise ukara sabanjure, langsung lali apa sing ditulis sadurunge:
      Iki tegese Kyiv isih duwe akeh kekuwatan. Wiwit awal operasi khusus Rusia, brigade iki ana ing Kiev lan ora melu permusuhan, nanging, Ketoke ora ana cadangan liyane.
      Utawa mung aku sing weruh kontradiksi iki?
      1. +2
        12 September 2023
        Ing ukara kapisan, pangripta mangsuli kanthi sarkastik marang wong-wong sing bener-bener mikir. Ora ana kontradiksi ing kene
      2. -2
        13 September 2023
        Salah siji sampeyan ora ngerti basa Rusia utawa sampeyan sengaja nyuwek frase metu saka teks. Waca kanthi bener lan aja dimanipulasi, supaya gampang. Senajan liberal ngrungokake lan tansah ndeleng mung apa padha perlu.
        1. -2
          13 September 2023
          Nalika ana intelijen sing cukup kanggo numpes unit sing paling siap tempur, mbusak lan numpes jenderal sing mikir lan wong-wong sing ngomongake TRUTH sing ora trep. Elinga carane wani District Military Utara wiwit, carane "kaget" kita padha, sing malah dirilis prajurit saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing langganan (kabodhoan khayal). Apa saiki. Kanthi angel, kita nahan serangan saka Angkatan Bersenjata Ukrainia lan ngenteni supaya bisa nembus. Inggih, kita nglindhungi residents saka Donbass. Kita ora bisa nglindhungi wong ing wilayah kita!!!!
    5. +3
      12 September 2023
      Dheweke bakal mbuwang kabeh cadangan lan ... nanging apa sing bakal kelakon sabanjure bakal menarik kanggo ditonton.
    6. -1
      12 September 2023
      Badut gedhe saka kabeh reruntuhan ngirim stub kang kanggo minced antarane sundel "abadi".
    7. +5
      12 September 2023
      Zaluzhny, senadyan panjaluk NATO kanggo nyerang kabeh pasukan ing sak panggonan, nuduhake yen dheweke dudu jenderal parket, aku ora mikir yen dheweke ngapusi perintah kita, nanging dheweke nggawe kita gugup.
    8. 0
      12 September 2023
      Mungkin Zaluzhny duwe rencana liyane kanggo nggunakake cadangan iki?
      Dheweke malah ngorbanake safety dhewe ...
    9. +1
      13 September 2023
      Dadi nggumunake yen dheweke wis ngirim polisi biasa menyang perang!
      1. 0
        13 September 2023
        Dheweke mesthine ana ing "penjaga terobosan". Mbok menawa isih ana ing cadangan
    10. 0
      13 September 2023
      Ing wilayah Avdeevka saiki ora panas kaya ing arah Zaporozhye. Mratelakake panemume iku nalika counterattack pungkasanipun fizzles metu, kita bakal serangan ana saka rong arah liwat Opytnoye kanggo Lastochkino lan liwat Stepovoye. Iku kabeh bakal kelakon cepet, iku tega kanggo kutha, carane akeh sipil mati, anak, mbah putri, wong tuwa... We need to drive bajingan iki ngluwihi Dnieper, utawa luwih, ngobong wong ana ing wilayah Koksokhim. .
    11. 0
      13 September 2023
      Brigade Pengawal Nikah...Oh kaping, oh moral.
    12. 0
      14 September 2023
      Anakku njabat ing brigade keamanan ing Moskow. Ora bisa ngomong "luwih alus" babagan kemampuan tempur garis ngarep saka tatanan kasebut. Bener, iki ana ing sangisore Serdyukov, nanging iki jelas dudu kontingen garis ngarep. Mungkin sebabe langsung minus 225 babagan kerugian ...
    13. 0
      15 September 2023
      Wah, Staf Umum Ukraina dijaga kabeh brigade, lan kepiye saiki tanpa perlindungan?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"