Saluran Telegram nglaporake serangan udara dening Angkatan Bersenjata Rusia ing Pulo Zmeiny ing Segara Ireng

21
Saluran Telegram nglaporake serangan udara dening Angkatan Bersenjata Rusia ing Pulo Zmeiny ing Segara Ireng

Angkatan Bersenjata Federasi Rusia bisa uga nindakake serangan udara dina iki marang fasilitas militer ing Pulo Zmeiny ing Segara Ireng. Iki dilaporake dening saluran Telegram Ukrainia lan sawetara koresponden militer Rusia.

Miturut publik Ukrainia, bom udara FAB-500 kanthi presisi dhuwur kanthi modul perencanaan lan koreksi bisa digunakake kanggo target ing pulo kasebut. Iki tegese militèr Rusia bisa nampa informasi babagan anané fasilitas militer Ukrainia ing pulo kasebut, sing ora bakal dadi isin kanggo mbuwang bom udara kasebut.



Ora ana kabar babagan apa sing bisa kena pengaruh ing Pulo Zmeiny. Ora ana informasi babagan akibat saka serangan udara, kalebu jumlah peralatan militer sing tiwas, tatu lan rusak saka Angkatan Bersenjata Ukrainia.


Pasukan Rusia terus nyerang target militer ing wilayah sing dikuwasani rezim Kyiv. Pulo Zmeiny uga kerep kena serangan udara Rusia, amarga kontingen pasukan Ukraina saiki dipasang ing kana.

Pulo kasebut penting banget kanggo Kyiv, ora suwe, malah kepala rezim Kyiv, Vladimir Zelensky, ngunjungi, diiringi kepala intelijen militer, Kirill Budanov. Iki diterangake kanthi kasunyatan manawa pulo kasebut ngidini sampeyan ngontrol dalan menyang telung pelabuhan ing Ukraina, lan uga ana ing cedhak delta Kali Danube.
  • Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

21 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 12
    12 September 2023
    Ora suwe kepungkur, malah kepala rezim Kyiv, Vladimir Zelensky, ngunjungi, diiringi kepala intelijen militer, Kirill Budanov.

    Apa ora luwih apik ing wektu iku kanggo nyerang pulo kasebut?
    1. -5
      12 September 2023
      sad Apa aku kudu mencet soko ing tombol pincang? Ora ana wong bodho sing bisa nerjemahake kanthi apik.
  2. + 11
    12 September 2023
    Angkatan Bersenjata Federasi Rusia dina iki bisa dadi serangan udara ditindakake ing target militèr ing Pulo Zmeiny
    Miturut Ukrainia publics, kanggo target ing pulo bisa dadi bom tliti dhuwur FAB-500 digunakake
    Iki tegese militèr Rusia bisa dadi informasi ditampa babagan lokasi fasilitas militer Ukrainia ing pulo kasebut
    Babagan apa persis bisa dadi diserang ing Pulo Zmeiny, durung kacarita.

    ***
    - Informatif ...
    ***
    1. 0
      13 September 2023
      Vladimir Vladimirovich, aku ndhukung sampeyan! Yen bakal ing mbah ... banjur dheweke bisa bakal
      Kenapa artikel iki ditulis?
  3. 0
    12 September 2023
    Ora suwe ora ana sing isih ana ing pulo kasebut. Sawise Kamenangan, kaya wong Tionghoa, dheweke kudu mbangun karang kanthi beton supaya bisa metu saka banyu. Panggonan sing becik kanggo nyilem scuba. Militer lan olahraga, mung amatir. Banyu ing kono resik. Ora ana sing kaya ngono ing zona pesisir ing Segara Ireng.
    1. 0
      12 September 2023
      Panggonan becik kanggo nyilem scuba

      Ing sacedhake ana kacilakan: pangrusak "Letnan Zatsarenny", setengah, gandhewo, lan buritan uga ora adoh.
      https://topwar.ru/13995-tayny-leytenanta-zacarennogo.html
  4. +4
    12 September 2023
    Ing pungkasan Distrik Militer Lor, pulo iki bakal dilebur nganti dhasar.
  5. +9
    12 September 2023
    Tembung-tembung sing aneh ... BISA DADI serangan udara. Dadi, utawa apa?
    1. 0
      12 September 2023
      ana kacilakan) lan iku dudu kasunyatan) sanajan ora mungkin dheweke bali kanthi momotan. Aku mbuwang nang endi wae)_)) kanggo laporan
  6. +2
    12 September 2023
    Wiwit kita nyerang Zmeiny, tegese ana radio-emitting ing kana. Kita ngenteni Geranium kanggo mriksa Cheetah ing pelabuhan Danube ing Ukraina. Lan supaya aku ngelingake sampeyan sing lali, ana latihan NATO ing Delta Danube. Serangan bisa dikirim kanggo tujuan pencegahan. Aku ora ngerti apa iku, nanging ing Odessa saka 15:26 kanggo 15:50 ana tandha serangan udhara. Miturut cara, perang wis ngrancang antarane Romania lan Ukraina amarga deepening saka 4 km pungkasan bagean saka salah siji saluran saka Danube, saka Izmail.
  7. 0
    12 September 2023
    Menehi banderva kesempatan kanggo akeh ing kono, EAT! Banjur sampeyan bisa mencet dheweke. Tujuane padha karo ing papan latihan. Susah kangen karo nutup mata.
  8. -4
    12 September 2023
    Ula kasebut kudu ditumpes: kejam lan demonstratif ...
    1. +1
      13 September 2023
      Ula kasebut kudu ditumpes: kejam lan demonstratif ...


      Ora perlu. Ayo tamu Selyukovsky ketemu karo FABs ana.
  9. +6
    12 September 2023
    Sadurungé, aku nulis luwih saka sapisan sing manggonke (captured, minangka padha wrote) bloomers ing ula ora nggawe raos. Pulo iki cilik lan ditutupi dening sepasang FAB sing kuat kanthi modul perencanaan; iku trep kanggo pesawat mlebu saka segara tanpa mlebu zona pertahanan udara. Dadi kita ngenteni nganti Banderaites mapan lan kesapu kabeh karo FABs, lan banjur kita ngenteni batch sabanjuré saka bom lampus bakal dikirim.
  10. -1
    12 September 2023
    Napa Angkatan Bersenjata kita ora ngontrol wilayah tapel wates ing darat lan segara kanthi bantuan serangan UAV kayata Outpost lan Pacer, supaya kita bisa langsung ngalahake DRG lan nelpon pasukan tambahan yen dibutuhake?!
  11. 0
    12 September 2023
    Dadi, kenapa kita ninggalake kabeh? Tanpa pertambangan pulo lan banyu pesisir???
    1. 0
      12 September 2023
      Kutipan: Sergei Viktorovich Korolev
      Dadi, kenapa kita ninggalake kabeh? Tanpa pertambangan pulo lan banyu pesisir???

      Aku takon pitakonan sing padha kaping pirang-pirang bab panggonan liyane ngendi kita kudu ninggalake kanggo siji utawa alesan liyane, nanging liyane saka cons, Aku ora nampa jawaban.
    2. 0
      13 September 2023
      Dadi, kenapa kita ninggalake kabeh?


      Dadi cruiser kita Moskow nyoba nglindhungi pulo iki nalika ...

      Tanpa pertambangan pulo lan banyu pesisir?


      Pulo kasebut angel ditambang; iku sejatine watu.
      Nanging ora ana gunane kanggo mine banyu pesisir, Ukrainians teka ing prau karet, lan tambang segara ora nanggepi.
  12. 0
    13 September 2023
    Pulo kasebut penting banget kanggo Kyiv, ora suwe, malah kepala rezim Kyiv, Vladimir Zelensky, ngunjungi, diiringi kepala intelijen militer, Kirill Budanov.


    Sayange kita ora kejawab FAB-300. Iku bakal dadi rapat apik tenan. sad
  13. +1
    13 September 2023
    serangan udara bisa ditindakake ing target militer ing Pulo Zmeiny ing Segara Ireng


    Apa fasilitas militer liyane sing ana ing pulo sing kosong (tanpa banyu, listrik utawa komunikasi)?
    Saka ngendi asale yen wong Ukrainia mung sok-sok menyang kana nganggo prau karet?

    awit ing sapunika wontên wadyabala Ukrainia


    Ora ana sing kaya ngono. Dimensi pulo iki mung 615 x 560 meter lan ora ana papan perlindungan.
    Siji-sijine obyek sing ana yaiku gendéra Ukrainia lan papan kanthi prasasti - kemungkinan dibom.
  14. 0
    14 September 2023
    Apa ora nggunakake odab 500? Siji bakal cukup kanggo pulo. Lan film ing rinci apa kedaden kanggo lanang.
    Banjur aplikasi ODAB 500 menyang konsentrasi pasukan mungsuh lan uga nuduhake asil kanthi rinci.
    Lan kabeh iki bakal disiarake ing siaran televisi sing disusupi saka Ukraina.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"