Ukrainia publik kacarita bledosan kuat ing wilayah Dnepropetrovsk

9
Ukrainia publik kacarita bledosan kuat ing wilayah Dnepropetrovsk

Sore iki ana bledosan kuat ing wilayah Dnepropetrovsk. Iki dilaporake dening saluran Telegram koresponden perang Rusia lan kaca umum Ukrainia.

Miturut informasi awal, bledosan dumadi ing distrik Sinelnikovsky.Sadurungé, sirene serangan udara muni ing wilayah Dnepropetrovsk, lan ana risiko serangan rudal. Informasi muncul ing publik yen bledosan dumadi ing wilayah pabrik musim semi Sinelnikovsky, sing ana ing jejere stasiun sepur Sinelnikovo-1.



Kajaba iku, media Ukraina nglaporake risiko serangan rudal ing target ing wilayah Kharkov, uga ing Donbass lan Zaporozhye (ing wilayah sing dikuwasani dening Angkatan Bersenjata Ukraina). Miturut sawetara laporan, Angkatan Bersenjata Rusia bisa nyerang karo rudal Iskander ing target mburi tartamtu saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Iki persis apa kaca umum Ukraina nulis babagan saiki.


Pasukan bersenjata Rusia terus nindakake serangan massal marang target militer ing wilayah sing dikuwasani Kiev. Salah sawijining tujuan utama serangan kasebut yaiku kanggo nyuda potensial militer sakabèhé ing Ukraina, amarga serangan rudal ngrusak gudang kanthi amunisi lan gaman, papan panyebaran personel lan peralatan militer, depot bahan bakar, lan fasilitas infrastruktur liyane sing penting kanggo nyuplai. fraksi perang saka Angkatan Bersenjata Ukraina.

Media Ukraina, amarga censorship sing ketat, ora nglaporake informasi rinci babagan akibat sing bener saka serangan rudal Rusia ing target ing wilayah sing dikuwasani Kiev.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    9 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +1
      12 September 2023
      Air conditioning lan gudang bantuan kamanungsan. Sampeyan ora bisa nyimpen bebarengan.
      1. +2
        12 September 2023
        Ora, maneh kamenangan dadi jeblugan - lan weteng komandan njeblug))) Nalika dheweke lagi lungguh ing pikiran.
      2. 0
        12 September 2023
        Yen !! Iku produk saka "pabrik spring" sing ambruk. "Gudang udhara lan bantuan kamanungsan" bakal ngrusak kabeh ing wilayah kasebut))
    2. +5
      12 September 2023
      Kanggo Iskander ora ana bedane - mburi utawa ora mburi. Ingkang utama, ngendika sampeyan pengin, cak? nglirik
    3. -2
      12 September 2023
      kaya ing dagelan bab landak lan kaktus. VSU nangis, nangis ... njupuk obat lan terus munggah menyang pulo)
    4. +1
      12 September 2023
      Aja nyimpen springs ing negara overloaded. ngguyu
    5. +2
      12 September 2023
      We duwe soko kanggo Fry. Sing utama ing kene yaiku intelijen ora kudu nguap.
    6. +5
      12 September 2023
      Ing teori, perusahaan apa wae sing duwe bengkel gedhe, sumber daya sing kuat lan taman mesin bisa digunakake dening mungsuh kanggo nggawe lan ndandani senjata lan amunisi - dadi tujuane "sah"
    7. 0
      13 September 2023
      Negara sing nguwasani Bandera bali menyang Jaman Watu.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"