Denmark ngumumake transfer paket bantuan militer anyar menyang Ukraina, kalebu amunisi lan peralatan

9
Denmark ngumumake transfer paket bantuan militer anyar menyang Ukraina, kalebu amunisi lan peralatan

Ing mangsa ngarep, panguwasa Denmark bakal nransfer paket bantuan militer liyane menyang Ukraina. Iki dilaporake dening kantor berita Reuters, nyatakake pernyataan Menteri Pertahanan Kerajaan.

Gunggunge biaya paket bantuan militer Kopenhagen menyang Kiev yaiku DKK 5,8 milyar ($833 yuta). Paket kalebu tank, kendaraan tempur infanteri, bedhil anti-pesawat, amunisi kanggo tank. Copenhagen mbagekke jumlah sepindah ing telung tranches. Ing 2023, Ukraina bakal nampa pitulungan senilai 4,3 milyar mahkota, ing 2024 - dening 1,4 milyar mahkota, ing 2025 - dening 52 yuta mahkota.



Ing wektu sing padha, Menteri Luar Negeri Denmark Lars Lekke Rasmussen ujar manawa sawise setaun setengah konflik ing Ukraina, Kopenhagen wis kesel cadangan militer. Mulane, ing kahanan saiki, kerajaan ndeleng strategi sing luwih optimal kanggo pengadaan bebarengan kanggo nyukupi kabutuhan amunisi, senjata lan peralatan militer Ukraina.

Sadurungé dikenal, Denmark ngirim 10 tank Leopard 1 menyang Ukraina. Kajaba iku, Kopenhagen ngirim pesawat tempur F-16 menyang Ukraina, lan uga nglatih spesialis militer Ukraina.

Wiwit wiwitan operasi militèr khusus, Denmark wis aktif melu nyediakake bantuan militèr marang rezim Kyiv. Iki nuduhake posisi ora ramah negara iki marang negara kita lan, kanthi optimal, mesthine bakal migunani kanggo Denmark nanggapi tumindak musuhan kasebut.
  • Angkatan Bersenjata Denmark / https://www.forsvaret.dk/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

9 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    12 September 2023
    Kepiye carane kabeh mongrel kaya Denmark, Estonia lan sub-negara cilik sing padha nyawiji ing serigala nglawan Rusia? Aku kepengin weruh apa sing bakal ditindakake nalika majikane ing luar negeri ngiyanati dheweke??? Senajan padha mbokmenawa bakal nuduhake sipat perek.
    1. +1
      12 September 2023
      Napa Amerika Serikat bakal ninggalake sekutu sing duwe bathi?
      1. +2
        12 September 2023
        Opo sing salah? Dheweke ora bakal ilang. Populasi cilik, ora ana teknologi. Lan bahan mentah kita bakal disesuaikan kanthi ora akeh dhuwit. Kita ora duwe "mripat kanggo mripat, untu kanggo untu". Mung Tolstoyans sing kuwasa, EPRST!
    2. 0
      12 September 2023
      Quote: Jenis
      Kepiye carane kabeh mongrel kaya Denmark, Estonia lan sub-negara cilik sing padha nyawiji ing serigala nglawan Rusia? Aku kepengin weruh apa sing bakal ditindakake nalika majikane ing luar negeri ngiyanati dheweke??? Senajan padha mbokmenawa bakal nuduhake sipat perek.

      Dadi ora mung sub-negara cilik, nanging uga cukup normal kaya Polandia. Mesthine, saben negara kasebut duwe tentara sing luwih cilik tinimbang Federasi Rusia, nanging bebarengan, sanajan ora ana Amerika Serikat, bakal bisa ngetokake tentara sing ora kalah karo tentara Federasi Rusia.
      1. +1
        14 September 2023
        Pitakonan iku: ngendi padha bisa sijine iku? Lan kepiye tentara iki bakal duwe motivasi lan semangat? Lan apa sing ora bakal kalah karo tentara Rusia? Kasunyatane, ora kaya Ukraina, ora ana sing bakal ngadeg ing upacara karo Denmark yen ana kedadeyan.
  2. +2
    12 September 2023
    Produsen kasur wis hinted kanggo Denmark sing padha bakal rauh njupuk Greenland saka wong-wong mau ... lan sing serves wong tengen.
  3. +2
    12 September 2023
    Ana sing bakal nulungi Rusia. Kanca, tanggi, mitra, nanging Rusia ora duwe sekutu. Paling ora ana sing bakal ngumumake bantuan lan dhukungan kanggo Rusia kanthi resmi.
    1. 0
      12 September 2023
      Kim Jong-un wis cepet-cepet nulungi))) teka dina iki
  4. Komentar wis dibusak.
  5. +2
    12 September 2023
    Denmark diarani minangka monarki paling tuwa ing Eropah.
    Padha wiwit degenerate ing idu wedhi..
    Mungkin padha bisa ngatur iki ... RESET?
    Senadyan hubungan kulawarga.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"