Zelensky nandatangani dekrit kanggo miwiti mriksa kabeh kesimpulan Komisi Militer Militer babagan ora cocog kanggo layanan ing Angkatan Bersenjata Ukraina sing diterbitake sawise 24 Februari 2022.

47
Zelensky nandatangani dekrit kanggo miwiti mriksa kabeh kesimpulan Komisi Militer Militer babagan ora cocog kanggo layanan ing Angkatan Bersenjata Ukraina sing diterbitake sawise 24 Februari 2022.

Perusahaan wiwit ing Ukraina kanggo verifikasi kabeh sertifikat ora cocog kanggo layanan sing diterbitake sawise 24 Februari 2022. Zelensky nandatangani dekrit sing cocog.

Kepala rezim Kyiv ngetrapake keputusan Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional Ukraina tanggal 30 Agustus "Ing pemeriksaan medis militer ing Angkatan Bersenjata Ukraina." Miturut dokumen sing ditandatangani, pancen kabeh kesimpulan saka komisi medis militer sing diterbitake sawise wiwitan operasi khusus Rusia bakal tundhuk verifikasi. Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional bakal tanggung jawab iki, kontrol implementasine dipasrahake menyang Sekretaris Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional Alexey Danilov.



Kaya sing wis kasebut sadurunge, ing Kyiv dheweke pengin mriksa kesahihan nerbitake keputusan Komisi Militer Militer babagan cacat lan ora cocog kanggo layanan militer. Kabeh iki ditutupi karo pernyataan babagan korupsi ing Pusat Akuisisi Teritorial, nanging nyatane, rezim kasebut nggoleki kesempatan kanggo nyelehake akeh wong ing tangan sabisane kanthi latar mburi mobilisasi sing gagal. Saiki Angkatan Bersenjata Ukraina nandhang kapitunan gedhe, lan ora ana sing bisa nggawe cadangan, ora akeh wong sing gelem ngladeni.


Nindakake review lengkap babagan validitas keputusan Komisi Militer babagan cacat lan ora cocog kanggo dinas militer, sing digawe ing periode saka 24.02.22/XNUMX/XNUMX

- Zelensky ngandika ing kesempatan iki.

Kesahihan lelungan ing luar negeri dening warga Ukraina sing diumumake ora cocog utawa sebagian pas kanggo layanan uga bakal dicenthang. Rong minggu diwenehake kanggo iki.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    47 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +6
      12 September 2023
      Zelensky nandatangani dekrit ing wiwitan mriksa kabeh ditanggepi sawise 24 Februari 2022, kesimpulan Komisi Militer Militer babagan ora cocog kanggo layanan ing Angkatan Bersenjata Ukraina
      wong bodho Kok angel banget? "Dheweke kudu njupuk Senin lan mbatalake" tanpa ndeleng. Nyuwun
      1. -1
        12 September 2023
        Monica Zelensky kudu ditimbali menyang kantor registrasi lan pendaftaran militer lan dikirim menyang garis ngarep.
        1. 0
          12 September 2023
          Monica Zelensky kudu ditimbali menyang kantor registrasi lan pendaftaran militer lan dikirim menyang garis ngarep.
          1. +5
            12 September 2023
            Tanggane lan Eropah Tengah wiwit mburu wargane.
            Dadi ternyata regime Bandera Zelensky ora bakal bisa entuk mung ing Rusia.
        2. +1
          13 September 2023
          “Ngrungokake, isin, ya!” (c) Ana sing kesel, ana sing ngrasa gelo. Saiki prices kanggo alesan bakal pindho! ya
      2. +1
        12 September 2023
        Pancen kabeh kesimpulan saka komisi medis militer sing diterbitake sawise wiwitan operasi khusus Rusia bakal tundhuk verifikasi. Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional bakal tanggung jawab iki, kontrol implementasine dipasrahake menyang Sekretaris Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional Alexey Danilov.

        Kanthi kabeh "kasugihan" sertifikat sing ditanggepi, sapa maneh kajaba dokter hewan sing bisa dipercaya kanggo mriksa kesimpulan sing diterbitake dening dokter. Inggih, taun sabanjuré dhaptar wong-wong sing wis banget enriched piyambak ing Outskirts isih bakal ditambah dening Danilov. Korupsi ora bisa dikalahake.
    2. + 11
      12 September 2023
      Gee, gee! Kaping pindho dheweke nyopot nyedhot.)) Kanggo ngakoni sertifikat palsu minangka nyata, sampeyan kudu mbayar maneh inspektur. Musik iki bakal langgeng!
      1. +3
        12 September 2023
        Lan Crimean tuwa bubar dibukak chatting roulette. putra ing Ukraina ndhelikake saka Angkatan Bersenjata Ukraina. nyoba ninggalake, padha mbuwang menyang mobil kang. Aku uga ilang apartemenku. Saiki dheweke ndhelik saka kanca-kanca
        1. +8
          12 September 2023
          Dheweke mlayu ing panggonan sing salah lan ndhelik ing panggonan sing salah. Salahe dhewe yen ora duwe sirah ing pundhake.
        2. +5
          13 September 2023
          Kutipan saka Silver Fox
          Anakku ndhelik saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing Ukraina. nyoba ninggalake, padha mbuwang menyang mobil kang. Aku uga ilang apartemenku. Saiki dheweke ndhelik saka kanca-kanca

          Lan ing 14, putra iki paling kamungkinan ndhukung Maidan lan "pilihan Eropah." Apa sing diperjuangake, kaya sing dikandhakake, yaiku apa sing diduweni.
      2. +2
        12 September 2023
        Kutipan saka AVESSALOM
        Gee, gee! Kaping pindho dheweke nyopot nyedhot.)) Kanggo ngakoni sertifikat palsu minangka nyata, sampeyan kudu mbayar maneh inspektur. Musik iki bakal langgeng!

        Ing semangat aporia Zeno. Apa Ukraina bakal ngalahake Rusia. Setengah bakal dibayar, setengah liyane saka "daging" bakal ilang. Saka separo pisanan saka "panuku", setengah bakal dibayar maneh, liyane ing wangun "daging" bakal mati. lan liya-liyane. Akibaté, Ukraina bakal tansah duwe pamisah 50 / 50. Loro-lorone dhuwit lan daging, lan sumber daya iki ora bakal entek.
        Nanging! Iki kabeh sophistry. Ing urip nyata. Ana luwih sithik dhuwit, lan "daging macem-macem" bakal entek
        1. +1
          13 September 2023
          Kutipan saka Tusv
          "Aneka daging" bakal entek

          Daging kaya semir sepatu ing pabrik. 800 wong sugih enom sehat karo waja + siswa.
      3. 0
        12 September 2023
        Ora bakal bisa. Kita butuh pakan meriam. Dheweke pancen ora melas marang dheweke. Saiki ana peralatan sing luwih sithik, nanging kelompok serangan terus-terusan teka. Sing paling gampang kanggo Zelya yaiku nyukur kabeh sing dibayar lan tiket putih sing nyata. Iki wis siji setengah atus ewu. Lan dheweke kepengin entuk paling ora 3 ewu sajrone 6-300 wulan.
        1. +1
          13 September 2023
          Kutipan saka: g1v2
          cukur brengos kabeh mbayar mati lan karcis putih nyata.

          Kepiye carane dheweke bakal ilang? Jerman lan Magyar wis resmi ngumumake yen ora bakal ekstradisi.
          1. 0
            13 September 2023
            Dheweke ngomong akeh perkara. Nanging yen perlu, dheweke bakal nulis maneh kabeh hukum utawa lali babagan. Nanging akeh sing duwe tiket putih isih ana ing saloreich - bakal digawa.
      4. +1
        12 September 2023
        Dadi, menteri wis diganti, saiki dheweke uga kudu njaluk real estate, lan kanthi cepet, mung bakal entuk dhuwit saka ukropatriots, komisaris militer, lan sing nulis sertifikat ... daya minangka mesin perdagangan, wiwit pesta ing Malinovka.
      5. +4
        12 September 2023
        lan ora mung nyedhot
        sampeyan kudu mbayar supaya sing asli ora diakoni minangka palsu ngguyu
    3. 0
      12 September 2023
      padha mung bakal njupuk adoh wong cacat lan lara wiwit saiki.
      1. +9
        12 September 2023
        Badut getih ora welas marang wong bodho: balapan jaran wis mlayu.
        1. +9
          12 September 2023
          Kutipan: Nikolay Ivanov_5
          Badut getih ora welas marang wong bodho: balapan jaran wis mlayu.

          Padha nunggang, padha metu, chants rampung, basa Rusia dilarang, sipil ing Donbass tiwas, ...
          Putin wis mandheg ngelingake kita babagan wong-wong sedulur nglirik
          Kayane "sedulur" iki uga entuk dheweke.
    4. +2
      12 September 2023
      ... lan persis wong sing padha bakal mriksa - kajaba sing bakal extract dhuwit saka commissars militèr, lan ora saka conscripts; siji bisa ngomong - uga, ing paling ana soko! - nanging ing kasunyatan iki mung bakal nambah ing rega registrasi militer lan layanan kantor enlistment.
    5. + 11
      12 September 2023
      Zelensky nandatangani dekrit kanggo miwiti mriksa kabeh kesimpulan Komisi Militer Militer babagan ora cocog kanggo layanan ing Angkatan Bersenjata Ukraina sing diterbitake sawise 24 Februari 2022.
      "Kvartal 95" ing sawijining "repertoire". Rate "lelucon", dekrit kasebut ditandatangani dening wong sing nolak tentara ...
      1. +4
        12 September 2023
        Zelensky nari Hawa Nagila karo turunane sing mateni leluhure.
      2. +2
        12 September 2023
        Kutipan saka: svp67
        Zelensky nandatangani dekrit kanggo miwiti mriksa kabeh kesimpulan Komisi Militer Militer babagan ora cocog kanggo layanan ing Angkatan Bersenjata Ukraina sing diterbitake sawise 24 Februari 2022.
        "Kvartal 95" ing sawijining "repertoire". Rate "lelucon", dekrit kasebut ditandatangani dening wong sing nolak tentara ...

        Ya ya dheweke bakal ngomong marang awake dhewe, kaya sing dikandhakake: "iki beda" Nyuwun
    6. +1
      12 September 2023
      Ketoke kabeh ala banget ing karajan Denmark, nganti setaun setengah dheweke "ora weruh" yen sertifikat kasebut dituku, lan sawise kerugian gedhe ing sawijining dina, dheweke ndeleng cahya lan nggawe dekrit.
      1. +3
        12 September 2023
        Andryukha, sampeyan ora ngerti. Iku mung sing komisaris militèr duwe Land cruisers karo ban gundul. Iku wektu kanggo tuku Cruisers anyar. Ojo ganti ban..) Akeh sing nyedhot lan skakuas. Dheweke bakal mlebu.)
    7. +1
      12 September 2023
      Kanthi edan banget dheweke nindakake dekrit Baydarka, mateni akeh wong Ukraina.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +6
        12 September 2023
        Kutipan: vadim_ivanov
        Kanthi edan banget dheweke nindakake dekrit Baydarka, mateni akeh wong Ukraina.

        Sampeyan bisa uga mikir yen Zelensky dipilih dening wong-wong Zimbabwe nglirik
        Kita entuk apa sing dikarepake. Ngawula kanthi bener!
    8. +2
      12 September 2023
      Batalyon sing wis tiba bakal direkrut. alangan. Wong mbayar dhuwit kanggo komisaris militèr, nanging padha diapusi, ing babak kapindho bakal njupuk dhuwit.
      1. +2
        12 September 2023
        Kutipan saka Alexwar
        Batalyon sing wis tiba bakal direkrut. alangan. Wong mbayar dhuwit kanggo komisaris militèr, nanging padha diapusi, ing babak kapindho bakal njupuk dhuwit.

        Yagene ana alangan? Mungkin iki bakal nggawe dheweke seneng.
    9. +1
      12 September 2023
      Sejujure, aku melas nganti tekan titik tartamtu, awak kapal pukat nganti 20 wong saka Ukraina. Ana kancane, turner, tangane emas, nanging nalika aku nelpon, ing Februari 2014, apa kabar karo sapa? Dheweke mangsuli aku, iki dudu nomer dheweke! Sanajan ing Desember 2013, kita ngobrol babagan sak jam kanthi biaya. Anti-Simite sing semangat sing nggawe dolar saka Hasidim. Ing kene aku mikir, kita ora mbayar pensiun maneh kanggo hoopoes sing entuk tunjangan pensiun ing Rusia, dheweke pensiun kaya aku, ing 50 taun 2011, lan pensiun apik. omah serikat dagang ing Odessa, ngendi padha dipun damel film atrocities iki. Lan sensor .net kasebar karo 200 ewu komentar.
      1. +1
        12 September 2023
        Kutipan saka: tralflot1832
        Jujur, aku mesakake dheweke nganti titik tartamtu.

        Jujur, kanggo kula wayahe iki teka ... telung detik.
      2. -1
        13 September 2023
        [Kutipan = tralflot1832] Senajan kita ngedika kanggo bab jam ing Desember 2013 ing beyo sandi.
        Sing ngomong kabeh!
        Dheweke seneng gratis ...
    10. +1
      12 September 2023
      Aku kepengin weruh yen aku rampung sadurunge 24.02.2022 Februari XNUMX, apa dheweke ora bakal mriksa? Kaya ora ana sing wis mowed sadurunge?
      1. +1
        12 September 2023
        Maksudku squinted, ora rampung. Ora bisa ngganti
        1. +2
          12 September 2023
          Kutipan: Fedor Rashkin
          Maksudku squinted, ora rampung. Ora bisa ngganti

          Kanggo wong-wong mau, kabeh Ukraina wis dipotong lan durung rampung. ora
    11. +1
      12 September 2023
      Dheweke ora menehi dosis, kayane dheweke sedhih banget.
      Utawa apa dheweke wis dilaporake babagan wiwitan impeachment marang Biden?
      Wong mlarat iku mikir arep nglakokake investigasi marang mbah kakung lan putrane apa durung?
      1. +2
        12 September 2023
        Kutipan saka alystan
        Wong mlarat iku mikir arep nglakokake investigasi marang mbah kakung lan putrane apa durung?

        Ayo dheweke mlayu ya minangka bagéan saka perang nglawan korupsi ing Ukraina. keprungu
    12. +1
      12 September 2023
      Lha oke, lak 100 ewu maning, tapi sapa, draft dodgers sing dilunasi karo duit, kira-kira bakalan apa, piye carane tekan garis ngarep??? Dheweke mbayar dhuwit lan bakal nganggep awake dhewe ditinggal, nyerah massal, kerusuhan, eksekusi komandan, tembakan sing ditindakake dhewe, sing nunggu unit kasebut.
      1. +3
        12 September 2023
        Quote: Dina Kamenangan
        Lha oke, lak 100 ewu maning, tapi sapa, draft dodgers sing dilunasi karo duit, kira-kira bakalan apa, piye carane tekan garis ngarep??? Dheweke mbayar dhuwit lan bakal nganggep awake dhewe ditinggal, nyerah massal, kerusuhan, eksekusi komandan, tembakan sing ditindakake dhewe, sing nunggu unit kasebut.

        Kepiye carane sampeyan bisa njlèntrèhaké kanthi tepat Ukrainia-Eropa modern? nglirik
    13. -1
      12 September 2023
      Iki hydr. Sampeyan ora bisa sumpah ing kene. 600 wong sing digerakake +400 sukarelawan ninggalake kutha kita. Kutha 240 000. Dina iki aku tetep Godfather suwene 84 taun, Godfather duwe 3 wong sing tiwas ing Distrik Militer Lor wong kasebut, Angkatan Udara 1, nyedhaki dheweke, sujud lan nyabrang, Matur nuwun Sedulur, Guys, kuburan. punika ageng. Kakang takon, apa kita akeh? Ora, ora cukup, kabeh kutha .... Aku katon ... Kuburan gedhe, 3 wong ... SVO ... Lan Ukraina wong-wong mau iku HUTAN, HUTAN, HUTAN, apa sing sampeyan njupuk?
    14. -2
      13 September 2023
      Ku................................................. .. ................
    15. +2
      13 September 2023
      Miturut dokumen sing ditandatangani, pancen kabeh kesimpulan saka komisi medis militer sing diterbitake sawise wiwitan operasi khusus Rusia bakal tundhuk verifikasi.

      Idiocy saka tingkat 5.
      Kepiye sampeyan bisa mriksa manawa pamilik mobil palsu sing ditinggal biyen?
      1. -1
        13 September 2023
        Dokter bakal dipriksa. Secara resmi, ora ana keluhan marang wong sing dipotong, dheweke duwe sertifikat sing ditandatangani dening dokter.
    16. 0
      13 September 2023
      Wong lanang saiki kudu mbayar maneh, wektu iki saka Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional.
    17. -1
      13 September 2023
      Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional bakal ngatasi iki,
      Ya, lan ing Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional, dheweke mung duwe dokter sing mumpuni. Iku ora malah sirkus maneh, iku madhouse murni.
    18. Uga, kesahihan lelungan ing luar negeri dening warga Ukrainia dikenali ora bisa digunakake utawa panggunaan winates -

      ***
      - Iku luwih logis pisanan "cocog" mulih mergo tresno...
      ***

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"