Serangan rudal Ukrainia nyebabake geni ing fasilitas ing Sevastopol

50
Serangan rudal Ukrainia nyebabake geni ing fasilitas ing Sevastopol

Gubernur Sevastopol Mikhail Razvozhaev negesake serangan rudal wengi dening rezim Ukraina ing kutha kasebut. Serangan kasebut dumadi ing awal jam papat ing dina Rebo, 13 September.

Ing saluran TG, gubernur Sevastopol nulis yen minangka akibat saka serangan kasebut, ana geni ing wilayah South Bay.



Razvozhaev:

Pertahanan udara wis makarya. Geni ora ana ing properti sipil. Geni kasebut diwenehi kelas bahaya 4.

Mikhail Razvozhaev takon kanggo tetep tenang lan dipercaya informasi resmi.

Mengko, gubernur Sevastopol nyathet yen geni ana ing situs kidul Sevmorzavod. Gunggunge 24 wong sing tatu amarga kobongan kasebut, papat sing didiagnosis kanthi kondisi moderat.

Razvozhaev uga ngajak warga lokal supaya ora ngirim video babagan kedadeyan kasebut, supaya ora nulungi mungsuh.

Ing TG, pejabat regional ngirim foto saka lokasi kedadeyan kasebut, sing nuduhake perang nglawan geni ing fasilitas kasebut. Iki digunakake ing materi iki.

Jinis rudal sing digunakake kanggo nyerang Angkatan Bersenjata Ukraina saiki ora dingerteni. Saran wis digawe yen bisa dadi roket saka kompleks Neptunus.
  • TG/Razvozhaev
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

50 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 10
    13 September 2023
    Ana kasunyatan mogok. Apa sing mabur lan tujuane dadi sekunder. Sayange, ana kasunyatan liyane - kita ora bisa proaktif, mung adhedhasar kedadeyan
    1. +6
      13 September 2023
      Kutipan saka: dmi.pris1
      Kita ora bisa proaktif, mung adhedhasar apa sing kedadeyan

      Iki mbutuhake pengintaian udara utawa ruang sing kuat kanthi integrasi otomatis karo senjata serangan. Wektu reaksi saka sistem kasebut kudu sawetara menit. Saiki, informasi sing ditampa babagan target diverifikasi dening sawetara sumber independen. Lan iki jam tangan! Wektu nalika baterei bisa diluncurake kaping pirang-pirang lan ngganti lokasi.
    2. -4
      13 September 2023
      Nanging, iku rampung nang endi wae banget prayoga.
    3. +5
      13 September 2023
      Kita ora bisa proaktif, mung adhedhasar apa sing kedadeyan

      Kepiye pertahanan udara bisa "miturut kedadeyan"? Lan kepiye carane bisa "proaktif"? belay
      1. +2
        13 September 2023
        Nalika aku ngerti, pertahanan udara kudu ngawasi tampilan target udara sing ora sah ing wilayah tanggung jawabe lan, nalika katon, kanggo ngrusak kanthi kategoris. Kanthi kabeh cara sing kasedhiya.
        Yen ora, kenapa perlu banget? Pukulan saya tambah kuwat saben wulan.
        Manajemen ujar manawa kabeh mlaku miturut rencana. Utawa ora ngomong apa-apa ...
        Kepiye carane kita bakal terus urip? Rawuh pitakonan.
        Bakal ana Revolusi Sosialis Oktober Agung, nanging ...
  2. + 13
    13 September 2023
    Sampeyan kudu ngerteni rincian apa sing kedadeyan saka sumber daya mungsuh.
    Pertahanan udara Sevastopol ora bisa ngusir serangan rudal, lan ana alesan kanggo mikir apa sebabe. opo
    Neptunus utawa roket Amerika?
    Ing kasus apa wae, aku mikir yen tuntunan kasebut ditindakake dening Amerika utawa Inggris ... mung dheweke duwe kemampuan kaya ngono.
    1. Eug
      +7
      13 September 2023
      Ora dingerteni carane akeh sing mabur lan akeh sing ditembak mudhun, kanggo aku, Ukraina bakal (utawa wis) aktif nggunakake decoys sing bubar ditampa, nanging ing sauntara pertahanan udhara bakal sinau kanggo ngenali mau ... sedih.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. + 22
      13 September 2023
      Iki minangka Taurus (IMHO), kita ngenteni ATAM (padha duwe akurasi sing luwih apik lan sawetara atus luwih akeh), uga, lan pratelan kasebut dhewe babagan "miturut rencana" lan "rugi gedhe." Volodya, aku ora peduli karo kerugian para pengemis, sampeyan nglebokake Crimea, sampeyan wis dadi pimpinan pirang-pirang dekade, ing endi jaminan keamanan kanggo rakyat sampeyan dhewe? Hei, kanca tresna? Pungkasan, nyewa komandan pasukan normal tinimbang Buryat - malah Surovikin, malah Teplinsky - lan ngurus sampeyan, sampeyan, sampeyan (miwiti miturut rencana biasa-biasa wae saka Gerasimovs lan Medvedchuks lan sampeyan, Vova, gullibility / myopia) SVO akeh, elinga bab "outhouse" lan ing. Kowe iku perwira, jancok, ramble, padha milih sampeyan, padha ngarep-arep (aku kejiret mikir babagan wektu kepungkur) ... Mesakne wong heroik, tinimbang nggawa chocks (Gusti, welas asih. , wong dosa) kanthi rencana ...
      1. +6
        13 September 2023
        Aku ngirim pesen menyang situs web Administrasi Presiden, sampeyan kudu ngubungi dheweke? Panglima Agung ora bakal maca sampeyan ing kene.
        1. +5
          13 September 2023
          Matur nuwun, kolega, aku uga ngubungi dheweke saka wektu kanggo wektu (aku bisa menehi tautan), dheweke ora seneng karo bebener, muter-muter, lan kanggo sapa gampang? (Lan "sing paling dhuwur ora bakal maca. iku" muspra, program kasebut (aku kerja ing kana dhewe), lan swara kita bakal diitung, mung krungu)
          1. +1
            13 September 2023
            Yen dikarepake, sampeyan bisa mbantah nggawe negara disebut "Ukraina".
            Iku ora ana, iku kesalahane Bolsheviks.
            1. +3
              13 September 2023
              Quote: Prasaja
              Iki minangka kesalahane Bolshevik.

              Iki minangka kabijakan sing ditargetake kanggo ndhukung personel nasional, kanthi penugasan wilayah, fasilitas infrastruktur lan industri kanggo dheweke. Tujuane kanggo nindakake kabijakan anti-kekaisaran kanggo nggabungake bangsa Rusia lan nggawe kahanan ing ngendi, yen ana pilihan kamardikan saka Republik Soviet, konflik ing latar nasional mesthi bakal muncul bebarengan karo ambruk ekonomi. lan akibate konflik militer. Miturut iki, Kepemimpinan Soviet nyoba kanggo njaga USSR saka ambruk. Kajaba iku, iki minangka kabijakan resmi sing diwulangake marang kita ing universitas ing kursus Marxisme-Leninisme lan sajarah CPSU.
              1. Eug
                +3
                13 September 2023
                Kanggo wektu sing suwe, aku wis mikir yen struktur wilayah nasional USSR (Rusia) ditemtokake dening panyengkuyung runtuh Rusia, yaiku, Anglo-Saxon. Padha diputer, minangka tansah, kanggo dangu, lan ing pungkasan iku bisa metu, senadyan periode Stalinis saka terobosan negara, nalika padha dadi sethitik wedi ...
              2. +1
                13 September 2023
                Kutipan: VitaVKO
                Tujuane kanggo nindakake kabijakan anti-kekaisaran kanggo nggabungake bangsa Rusia lan nggawe kahanan ing ngendi, yen ana pilihan kamardikan saka Republik Soviet, konflik ing latar nasional mesthi bakal muncul bebarengan karo ambruk ekonomi. lan akibate konflik militèr
                Tegese, pamarentah Soviet kanthi sengaja nyerahake wong Rusia minangka sandera marang priyayi Ukraina lan panguasa Asia Tengah? Kepiye cara ngremehake wong Rusia sing terus-terusan nylametake negara kasebut saka ambruk?
                1. +1
                  13 September 2023
                  Kutipan: Katya_Ivanova
                  sandera kanggo bangsawan Ukrainia lan Asia Tengah

                  Nyatane, iki kedadeyan. Nanging kamanunggalan nasional Rusia ing wektu iku wis rampung numpes, kang ora ngidini kita kanggo nyawiji ing 90s lan nyedhiyani resistance pantes ing Asia Tengah, Kaukasus lan Bandera. Mulane, ora teka perang nalika Rusia wiwit disembelih, diintimidasi lan diusir menyang Rusia.
        2. 0
          13 September 2023
          Aja mbingungake administrasi karo presiden, lan aja nyasarake wong-wong sing goblok. Jawaban bakal teka kanggo sampeyan ora karo teken saka perek, nanging sawetara birokrat. Jawaban bakal diwenehi ing 30 dina, karo referensi kanggo klausa 3 saka Artikel 8 saka Federal Hukum No.
  3. + 46
    13 September 2023
    Nang endi wae watara jam telu esuk aku tangi saka bledosan ing langit. Kuat, kuwat. Banjur kira-kira lima utawa enem bledosan maneh. Pertahanan udara kita kerja lan ditembak mudhun ing kutha. Aku nyawang metu jendhela, bola geni ing langit, siji, loro, lsp. Dadi, kabeh bisa dadi luwih elek. wilayah Kilen Balki. Iki minangka pabrik ndandani kapal kaping 13, papan kapal perang, wilayah pemukiman, swasta, pondokan, lan ing sacedhake ana 30 dermaga ngambang, lsp. . Dadi, kahanan bisa dadi luwih elek. Angkatan Laut lan pertahanan udara kita kerjane kanthi apik, sanajan ora ana serangan ing sawetara obyek. * Jarene Neptunus mabur? Inggih, aku ora ngerti ... Pitakonan iku carane akeh sing mabur? Temenan luwih saka siji rudal. Apa iki Neptunus? Dadi kita ngenteni saka "darlings" am mitra saka sawetara jinis rudal.. wunder waffles... Akeh wong nulis kene, aja ndemek Zelya, iku ora ngatasi apa-apa.... Iku pancene bener. ibu sing dikutuk! Yen ora, kita bakal ngenteni sawetara tragedi sing nggegirisi ing kutha kita ... .., kita bakal main game perdamaian ...
    1. +3
      13 September 2023
      hi 30vis yen katon rapet ing foto - kapal kobong ing latar mburi, dening pipo palsu lan PSN-10, sampeyan bisa nemtokake kang siji.
      1. +8
        13 September 2023
        Ana tembok sing padhet ing ngendi kapal ngadeg. Akeh wong tuwa sing ora mlaku. Ana wong Ukrainia Yahudi sing ditinggal ing taun 2014. Umumé, Teluk Sevastopol ora mung minangka monumen kapal sing tenggelam lan boulevard ing pinggir segara. Iki pangkalan angkatan laut!!!! Ora resort, dudu pantai, dudu kutha ing pinggir segara, iki minangka basis armada Rusia! Akeh wong sing ora ngerti iki ... Oh, segara anget, peach lan chebureki ... Kutha iki minangka balung ing tenggorokan sing nyuwek labu nganti mati ... ing antarane Pin Dos lan Banderaite. Kutha iki minangka kamulyan Rusia! prajurit
        1. +2
          13 September 2023
          30 vis Sawise tembung sampeyan, aku ndeleng "satelit" ing saubengé pabrik. Ya, iku panggonan sedhep kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina. ora bisa mung mabur menyang wilayah kasebut. Saka foto lan video sing kasedhiya jelas yen lagi kobong .Ora bisa dirembug maneh. Bisa dadi luwih elek. prajurit
    2. +3
      13 September 2023
      . Apa iki Neptunus?
      ..mboten..katerangan babagan kasunyatan bilih harpoons dipunbekta punika lawas ... paling kamungkinan, debriefing saiki ditindakake saka ngendi ... yen saka ngendi kapal geni diluncurake liwat Jembatan Krimea ... ...kepemimpinan sing wicaksana wis dadi runny..apa sing ilang banjur.. rendhem ing pamer
  4. + 18
    13 September 2023
    Serangan rudal ... Pertahanan udara ora bisa nggambarake kabeh kabeh.
    Apa sing bisa dakkandhakake ... kita kudu ngelingi babagan pertahanan udara paling apik ing donya, yaiku babagan "tank ing lapangan udara musuh" ...
    Durung ana sing nemokke utawa nggawe sing luwih apik.
  5. Komentar wis dibusak.
  6. + 11
    13 September 2023
    Pertahanan udara wis makarya. Geni ora ing properti sipil
    Dideleng saka komentar gubernur Sistem pertahanan udara makarya, nyebabake geni ora ing situs sipil.. Gubernur kudu ngati-ati babagan apa lan carane nulis. Kebakaran ing pabrik, sing jelas dadi target serangan. Sayange, serangan saka pihak Ukrainia bakal terus - perang. Iki tegese ing bagean kita kudu numpes pelabuhan lan pabrik Ukrainia, sing sakperangan alesan isih operasi, kalebu. kanggo kabutuhan Angkatan Bersenjata Ukraina lan infrastruktur liyane.
    1. +6
      13 September 2023
      Ora ana rudal sing cukup kanggo kabeh infrastruktur. Nanging goleki titik nyeri lan kenek - iki kudu ditindakake. Miturut cara, aku setuju karo komentar ing ndhuwur: anggere ndhuwur Banderstan, lan utamané badut, aran aman, ora ana titik. Kabeh gelut iki ing ngarep mung nambah jumlah losses ing loro-lorone.
      1. -6
        13 September 2023
        Carane aman sing padha aran? Zelya njupuk meh kabeh video saka bunkers. Mabur mung ing pesawat militer NATO.
  7. -9
    13 September 2023
    Kutipan: 30 vis
    Nang endi wae watara jam telu esuk aku tangi saka bledosan ing langit. Kuat, kuwat. Banjur kira-kira lima utawa enem bledosan maneh. Pertahanan udara kita kerja lan ditembak mudhun ing kutha. Aku nyawang metu jendhela, bola geni ing langit, siji, loro, lsp. Dadi, kabeh bisa dadi luwih elek. wilayah Kilen Balki. Iki minangka pabrik ndandani kapal kaping 13, papan kapal perang, wilayah pemukiman, swasta, pondokan, lan ing sacedhake ana 30 dermaga ngambang, lsp. . Dadi, kahanan bisa dadi luwih elek. Angkatan Laut lan pertahanan udara kita kerjane kanthi apik, sanajan ora ana serangan ing sawetara obyek. * Jarene Neptunus mabur? Inggih, aku ora ngerti ... Pitakonan iku carane akeh sing mabur? Temenan luwih saka siji rudal. Apa iki Neptunus? Dadi kita ngenteni saka "darlings" am mitra saka sawetara jinis rudal.. wunder waffles... Akeh wong nulis kene, aja ndemek Zelya, iku ora ngatasi apa-apa.... Iku pancene bener. ibu sing dikutuk! Yen ora, kita bakal ngenteni sawetara tragedi sing nggegirisi ing kutha kita ... .., kita bakal main game perdamaian ...

    Zelya ana ing papan perlindungan bom sing bisa dipercaya, kaya sing kudune, lan kaget karo tekane ... ing Kiev padha ngomong ora kaget maneh, ing Belgorod meh ora kaget, Distrik Militer Lor teka yen sampeyan ora. 't know... Nanging iku luwih apik ora kanggo Count minangka Go menyang pasukan, utamané wiwit Ana Watesan umur kanggo sukarelawan.
    1. + 10
      13 September 2023
      Kutipan saka Tim666
      Luwih becik ora mlebu ing pasukan, utamane amarga ora ana watesan umur kanggo sukarelawan.

      Aku minangka "kanca" sing ditresnani lan wis ngladeni wektuku. kanthi lengkap. Lan aku ora nolak kanggo ngadeg munggah kanggo Rusia. Apa sampeyan nulis saka tank kobong? Stormtrooper? Utawa saka Dubai - Israel?
  8. -5
    13 September 2023
    Aku wonder carane roket teka ing kono? Endi kapal patroli ing Segara Ireng? Ketoke lagi teka saka pelabuhan Ukrainia maneh, kita kudu nanggepi.
  9. 0
    13 September 2023
    Pisanan lan sing paling penting: aja maca sumber Ukrainia. Tujuane: kanggo nggedhekake akibat saka serangan lan meden-medeni Rusia supaya mbrontak. Sajrone Perang Donya II, maca lan ngrungokake, lan luwih akeh kanggo nyebarake propaganda mungsuh, nyebabake paukuman abot. Saiki sawetara crawling menyang mungsuh "kanggo rincian." Apa sampeyan ora duwe pikiran? Sajrone perang, Sovinformburo nglaporake kanthi ringkes: perang lokal kedadeyan. Lan mung wong-wong sing ora duwe ati lan bajingan, sing ndhelik saka wong normal, nyoba ngrungokake "detail saka sisih liya."
    1. -3
      13 September 2023
      Aku setuju karo sampeyan. Iku sickening kanggo maca iki kabeh-nyedhot lan gelem lan ora gelem accomplices saka TSIPSO.
    2. +2
      13 September 2023
      "Akibat serangan rudal ing wayah wengi, ana geni ing Sevmorzavod, 24 wong tatu, ujare Gubernur Razvozhaev ..."
      (https://news.mail.ru/incident/57798824/?frommail=1)
      Sing. padha kejiret, lan padha dadi serius.
  10. -5
    13 September 2023
    kabeh sing mabur teka, pertahanan udara ketoke wis biasa karo UAV, banjur ana rudal ... 2-3 tekan ing sekitar pabrik, aku ora bisa turu wiwit jam 3, swarane banter.
    1. -1
      13 September 2023
      Kutipan saka: igorlvov
      kabeh sing mabur teka, pertahanan udara ketoke wis biasa karo UAV, banjur ana rudal ... 2-3 tekan ing sekitar pabrik, aku ora bisa turu wiwit jam 3, swarane banter.

      Ayo nyepetake! Disinformer sialan... Lan sampeyan uga manggon ing Sevastopol!
  11. NSV
    0
    13 September 2023
    Saben babi kudu dikubur lan dadi humus !!!Ora ana pilihan liyane !!!
  12. 0
    13 September 2023
    Roket-roket kuwi mesthi asale saka wong-wong mau, bajingan!!!!
  13. -1
    13 September 2023
    О jinis roket, sing digunakake kanggo nyerang Angkatan Bersenjata Ukraina, saiki ora dilaporake.

    Sial, aku mung siji sing duwe akeh pitakonan kanggo ... Aku kesel banget kanggo dhaftar mau!?
  14. -1
    13 September 2023
    Mungsuh iku fitnah apa sing teka ing BDK ... Omong kosong, mesthi, ora bisa tekan kono, amarga Zelensky histeris saka dhukungan saka mitra sing suda, lan semangat para pengikut Bandera saben dina saya suwe saya suwe. ...
    1. 0
      13 September 2023
      Carane ngomong….
      https://t.me/topwar_official/76973
  15. +4
    13 September 2023
    Matematika prasaja (ora kutukan): ora ana pertahanan udara sing cukup kanggo kabeh Rusia. Yen ora cukup, kita ora bakal nutup. Sampeyan kudu nindakake soko. Apa ana rencana? (lan ora perlu ngomong babagan "de..", iki kanggo bocah-bocah ing taman kanak-kanak lan wong sing ora duwe pendidikan)
  16. -1
    13 September 2023
    Kutipan: 30 vis
    Kutipan saka Tim666
    Luwih becik ora mlebu ing pasukan, utamane amarga ora ana watesan umur kanggo sukarelawan.

    Aku minangka "kanca" sing ditresnani lan wis ngladeni wektuku. kanthi lengkap. Lan aku ora nolak kanggo ngadeg munggah kanggo Rusia. Apa sampeyan nulis saka tank kobong? Stormtrooper? Utawa saka Dubai - Israel?

    Kita ora nolak, nanging kita uga ora duwe kepinginan sing kobong, kaya kita wis nindakake tugas, ora bakal nelpon - kita wis kenal, kita wis lulus. Clickers sing paling semangat yaiku Leopards lan Bradleys.
    Sayange, ora saka Israel utawa saka Dubai, kewarganegaraan ora padha lan aku ora entuk dhuwit kanggo Dubai, nanging aku ora kepinginan kanggo ngobong ing tank, lan aku ora pengin wong liya, sanajan ing T -72 ana kasempatan gedhe kanggo mati enggal nalika SM njeblug.
    1. +1
      13 September 2023
      Kutipan saka Tim666
      Kita ora nolak, nanging kita uga ora kepengin banget, kaya kita wis nindakake tugas, dheweke ora bakal nelpon kita -

      "Sampeyan Zin mlayu menyang kasar" .... Aku ora arep kanggo mbuktekaken utawa nerangake apa-apa kanggo sampeyan.
  17. +1
    13 September 2023
    Kutipan: Serge9901
    Matematika prasaja (ora kutukan): ora ana pertahanan udara sing cukup kanggo kabeh Rusia. Yen ora cukup, kita ora bakal nutup. Sampeyan kudu nindakake soko. Apa ana rencana? (lan ora perlu ngomong babagan "de..", iki kanggo bocah-bocah ing taman kanak-kanak lan wong sing ora duwe pendidikan)

    Apa sampeyan lali yen kabeh mlaku miturut rencana? Yen miturut rencana, banjur ana - logis, ta?
  18. +5
    13 September 2023
    Kutipan: Yuras_Belarus
    Saiki sawetara crawling menyang mungsuh "kanggo rincian." Apa sampeyan ora duwe pikiran?

    Kita wis metu saka pikiran kita ...
    Elinga uga carane Sovinforburo kacarita saben dina bab nilar kutha-kutha Soviet saben dina lan baris telas pengungsi menyang telenging negara ... sampeyan pengin kita lali kabeh iki ing whim.
    Ana Distrik Militer Lor, ora perang ... lan kita ora duwe Stalin, kita ora duwe Zhukov, Rokossovsky, Vasilevsky, Tolbukhin.
    Ana Putin, Shoigu ... lan jenderal sing aku durung weruh Suvorovs, Kutuzovs, Zhukovs ... Nyuwun, Aku isih ndeleng kepahlawanan para prajurit biasa lan perwira tentara kita, sing narik SVO iki kanthi upaya sing luar biasa.
    Aku isih ngarep-arep yen ing Distrik Militer Lor iki bakal ana owah-owahan dhasar sing dikarepake sawise sumber daya Ukraina lan NATO wis entek ...
    1. +9
      13 September 2023
      Quote: Lech saka Android.
      Aku isih ngarep-arep yen ing Distrik Militer Lor iki bakal ana owah-owahan dhasar sing dikarepake sawise sumber daya Ukraina lan NATO wis entek ...

      Ya, Ukraina wis suwe ora kehabisan sumber daya, nanging sampeyan ora kudu nganggep kekurangan sumber daya NATO. Dheweke uga bisa ngomong "kita ora miwiti apa-apa kanthi serius," siji platoon Challengers lan skuadron F-16 lawas umume ora ana ing perselisihan antarane Rusia lan NATO.
      Lan adhedhasar iki, ora ana sing kudu ngenteni ing kene, wektune kanggo mungkasi.
  19. +3
    13 September 2023
    Kita turu liwat serangan ing fasilitas sing dijaga khusus, iku kasunyatan. Perlu nggawe kesimpulan. Contone, saka ngendi asale peluncuran massive, lan kepiye kedadeyan kasebut?
    1. +2
      13 September 2023
      Utamane, sakcepete sadurunge serangan sepuluh rudal siluman SCALP-EG /EG/Storm Shadow, kanggo ngatasi area posisi berlapis pertahanan udara lan pertahanan rudal Rusia ing pangkalan angkatan laut Armada Segara Ireng ing Sevastopol ing Arah Crimean, ana aktivitas dhuwur tetep pesawat lan UAV kanggo teknologi radio strategis, radar lan pengintaian optoelektronik pasukan NATO.
      Sing paling menarik kanggo analisis saka dhaptar data penerbangan yaiku pesawat pengintai elektronik strategis RC-135W Rivet Joint Angkatan Udara Inggris, pesawat E-3B / C Sentry AWACS, uga platform penerbangan ARTEMIS kanggo radar lan elektronik berbasis darat. pengintaian adhedhasar pesawat bisnis Bombardier Challenger 650. Kabeh telung jinis pesawat dilengkapi (saliyane radar pemantauan udara lan lemah) kanthi sensor interferometrik adhedhasar susunan fase pasif (55 AEELS kanggo Rivet Joint, AN/AYR-000 kanggo Sentry lan indeks sing ora dingerteni kanggo ARTEMIS). Sensor iki ngidini kanggo ndeteksi lan ngenali modifikasi kanggo katerangan radar sistem pertahanan udara Rusia dumunung ing Crimea, adhedhasar parameter operasi frekuensi. Sampeyan uga bisa nemtokake "titik wuta" lan cakrawala radio ing wilayah sing dhuwure rendah adhedhasar data babagan dhuwure susunan antena ing ndhuwur terrain lan nggabungake koordinat lokasi ing peta topografi resolusi dhuwur sing dikenal. data, AEELS lan AN / AYR-1 tim operator Komplek ing rutin, liwat saluran komunikasi aman (kalebu Link-1), kanggo nyedhiyani printah saka Angkatan Udhara Ukraina karo rute paling optimal kanggo Storm Shadow / SCALP- Penerbangan EG, njupuk menyang akun bypass saka sektor jangkoan radar sistem rudal anti-pesawat Rusia Apa bisa kanggo ngurangi kakiyatan saka pesawat utawa mbatalake pesawat pengintaian ngluwihi watesan saka pengintaian elektronik efektif? Aparat pusat departemen militer Rusia Maneuver agresif ing sawetara puluhan meter utawa "nangkep" pesawat RC-16W utawa E-135B Inggris saka angkatan udara sekutu NATO kanggo nelusuri otomatis kanthi akurat kanthi radar Su-3 "Ibris-E" bakal langsung kelangan semangat kanggo sekutu NATO. Angkatan Udara bakal meksa pesawat kanggo mindhah garis patroli sing luwih jero tinimbang garis pantai Romania. Pertandhingan daya antarane pilot Su-35S Rusia lan kru Typhoon Inggris FGR.35, sing ajeg ngiringi Rivet Joint liwat Segara Ireng, uga bakal duwe "efek sing nyenengake."

      Minangka kanggo radar strategis tanpa awak RQ-4B Global Hawk lan platform pengintaian optoelektronik, langkah paling gampang kanggo Rusia yaiku nyegat kanthi nggunakake sistem rudal anti-pesawat S-300V4 utawa rudal anti-pesawat R-37M. Sistem perang elektronik basis darat standar adoh saka sing paling apik kanggo nglawan radar jamming udhara AFAR AN/ZPY-2 sing dipasang ing Global Hawks. Mulane, interception minangka langkah sing cukup kanggo mungkasi aktivitas informasi pesawat pengintai strategis tanpa awak.
      Nanging, intensitas serangan kasebut bakal nambah, uga jumlah rudal jelajah siluman ing serangan. Mesthine, kahanan kasebut pancen ora bisa ditampa kanggo nutupi infrastruktur strategis penting Angkatan Laut Rusia ing Crimea lan wilayah perakitan liyane. Lan yen tren diamati dina terus, ana risiko dhuwur saka mundhut saka stabilitas pertempuran ing sawetara wilayah operasional Teater Militer Eropah Wétan.
  20. Eug
    0
    13 September 2023
    Aku bakal nyelehake ing rantai sing padha kekalahan anyar saka S-400 (ora ana sing mbantah) lan serangan wengi - kanggo aku, dheweke mabur liwat area tanggung jawab sistem pertahanan udara sing rusak lan ora diganti.
  21. Komentar wis dibusak.
  22. +1
    13 September 2023
    Geni ora ana ing properti sipil.
    Setuju. Ayo padha paling ora nyuwek kabeh tentara kita kanggo shreds, anggere obyek sipil ora rusak. Kita banjur bakal menehi bali menyang wong Bandera utuh.
  23. 0
    13 September 2023
    Lan kita, saben dina lan wengi, ngrusak soko.
    Ora ana foto utawa video.
    Apa padha duwe counterintelligence utawa sing herders reindeer screwing kita liwat?
  24. +3
    13 September 2023
    ...NATO, kanthi tangan prajurit Ukrainia, nguji kemampuan pertahanan udara Rusia yen ana konflik militer skala gedhe global ing mangsa ngarep ...
    Dadi kabeh (Loro tekane lan rawuh ing kutha-kutha Rusia (kalebu Moskow (Kremlin!)) mung kembang saiki!..
    ...Semangka, utawa luwih tepate, semangka, bisa uga ing mangsa ngarep!..
    ...Ana sekitar sepuluh rudal...
    ...Nanging yen ana seket?.. Satus?.. Rong atus?..
    ... Ora pertahanan udara sing paling maju ing negara sing paling maju ... bisa satus persen njamin netralisasi serangan udara sing dipikirake kanthi apik ... utawa serangan rudal sing gedhe banget ...
    ...Iku basi - ora cukup amunisi ...

    ...Cara siji-sijine kanggo nglawan serangan rudal udara mungsuh kanthi efektif yaiku Kamenangan sing Nemtokake lan Cepet ing konflik sing terus-terusan iki ...
    ...Utawa, paling ora - Serangan Pembalasan Sing Paling Kuat (Ngganggu) lan Tanpa Welas marang kabeh Pusat Pertahanan lan Infrastruktur sing Paling Penting, kalebu kutha-kutha gedhe ...

    ...Pungkasane, kabijakan Kremlin sing jelas "ompong" ing konflik iki bakal nyebabake kasunyatan manawa, bisa uga, serangan bakal ditindakake ing tlatah Federasi Rusia (Lan, pisanan, kanthi tentrem lan tentrem). target sipil, minangka Gorky nuduhake pengalaman.) ora dening Welasan, nanging atusan rudal lan drones ..., kalebu sawetara senjata nuklir "reged" utawa conventional dilengkapi sing bisa teka ...
    ...Kabeh arep menyang iki (kaya sing diomongake, miturut rencana!..)!..
    ...Jelas!..

    ...Losses ageng ing tenaga lan peralatan saka Ukrovermacht, kanthi bantuan (Loro-lorone indulging lan patronase!) saka sekutu lan patron Western sing! - cepet utawa mengko ..., - bakal menehi ganti rugi kanthi nggunakake jinis senjata sing saya canggih kanthi teknis ...
    Lan cukup - "cherry on the cake" - bisa uga ditransfer dening Kulon menyang bangsal Nazi "lara" - sawetara ranjau darat nuklir
    (Sing bisa uga wis diinstal, utawa diinstal ing Pagunungan Carpathian!), Unit senjata nuklir taktis...
    Lan pasokan tenaga nuklir "kotor" - wong bodho nasional sing kepengin banget karo kamardikan - cukup bisa nglumpukake awake dhewe!..
    ...JASANYA, ora ana sing ngalang-alangi, nganti sakbenere!..

    ... Mayoritas perusahaan serius ing kompleks industri militer ing Reich Ukrainia kerjane ... Nanging kudu dibom dadi reruntuhan ...
    ...Poin transshipment liwat ngendi bantuan Barat mlebu, lan, pisanan, amunisi, bisa digunakake...
    ...Nanging kudu dirusak...

    ... Warga sipil Federasi Rusia lan Novorossiya isih mati amarga diluncurake ...
    ...Sauntara kuwi, ndeleng sawetara "perbankan" utawa pusat Lemberg dirusak nganti lemah ... mesthi bakal duwe efek sing nyenengake kanggo populasi Bandera lan para pelanggan Kulon ... (Sapa sing kudu "nyoba ing" kanggo awake dhewe ..., menyang kutha lan kutha ...)

    Cepet utawa mengko, Federasi Rusia bakal dipeksa nindakake langkah-langkah ekstrem ...

    Iku luwih cepet tinimbang mengko ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"