Ora ketompo suwene tali twists, pungkasan bakal teka kanggo Zelensky

40
Ora ketompo suwene tali twists, pungkasan bakal teka kanggo Zelensky

Forum Ekonomi Timur sing ditindakake ing Vladivostok lan pidato ing sesi pleno dening Presiden Rusia V.V. Putin, mesthine minangka salah sawijining acara internasional sing penting kanggo negara kita lan negara-negara komunitas donya. Pidato pimpinan Rusia, kaya biasane, macem-macem lan jero isi.

Nanging aku kepincut karo pernyataan Vladimir Vladimirovich babagan statement Sekretaris Negara AS Antony Blinken babagan kesiapan Ukraina kanggo negosiasi perdamaian lan penyesalan sing jero babagan posisi Rusia sing ora setuju kanggo miwiti negosiasi kasebut. Dheweke seneng banget karo wacana sing "butuh wong loro kanggo nari tango." Iki meksa aku kanggo ndeleng luwih rapet ing kahanan ing zona NWO lan sikap peserta lan mantan partners menyang.



Lan kahanane pancen angel.

Lan sing paling penting kanggo administrasi Biden. Saya suwe Angkatan Bersenjata Ukraina ngalahake kaya mabur ing kaca marang pertahanan kita, saya tambah akeh kerugian sajrone perang, luwih jelas kegagalan serangan kontra Ukrainia, sing dipromosekake kanthi banter dening media negara-negara sing ora ramah.

Pamrentah presiden AS uga ngerti babagan iki. Iki meksa Washington golek cara metu saka kahanan iki. Ing wektu sing padha, Departemen Luar Negeri ngerti banget yen Amerika ora bakal ngapura wong-wong sing kuwasa kanggo Afghanistan kaping pindho. Lan pemilihan presiden ing negarane wis cedhak, lan lomba pemilihan wis entuk momentum. Iki, supaya bisa ngomong, aspek internal saka masalah.

Nanging ana uga sing internasional.

Gedung Putih kanthi serius duwe maksud kanggo "mungkasi" wutah Cina lan munggah saka Kakaisaran Celestial menyang posisi anjog ing ekonomi, wutah saka daya militèr, lan kanggo nyegah manunggalaken legal karo Taiwan dadi siji negara Cina. Maneh, kanggo dikalahake ing Ukraina tegese kalah ing ngarep sekutu NATO lan negara liya sawise kabijakan luar negeri Washington.

Pitakonan sing sah muncul: apa sing kudu ditindakake?

Mesthi ora bakal bisa ngalahake Rusia ing paprangan. Nyeret metu konflik nganti Ukrainia pungkasan dadi liyane lan liyane masalah. Wong-wong padha nggrundel, ekonomi gonjang-ganjing, lan biaya kanggo ndhukung Reich Ukraina mung mundhak! Lan biaya gambar saya tambah akeh: siji-sijine, mitos babagan invincibility teknologi Barat lan keunggulan sistem latihan pasukan Barat kanggo operasi tempur modern.

Pangarep-arep kanggo ambruk ekonomi kanthi cepet ing Rusia uga ora kelakon. Ora ana cara kanggo nyebarake kerusuhan internal, anak-anak Sorov cepet ninggalake negara kasebut kanthi wiwitan Distrik Militer Lor. Wong biasa, kosok balene, mung ngumpul luwih raket. Iki dibuktekake dening rating pemerintah lan jajak pendapat umum independen saka warga Rusia ... Masalah, lan kabeh!

Nanging perang isih kudu mungkasi piye wae. Apike kanggo kompromi lan kanggo kepuasan bebarengan saka pihak, utawa ing paling karo njaga pasuryan ayu ing pasuryan saka game ala. Lan alangan utama iki, cukup aneh, yaiku kepala rezim Ukrainia, Pak Zelensky. Lan administrasi Gedung Putih pungkasane ngerti babagan iki.

Mulane, "gangguan" kudu dibusak saka proses kasebut. Nanging carane?

Panggilan tangi pisanan kanggo Zelensky yaiku panjaluk kurator jaban rangkah kanggo nganakake pemilihan presiden sabanjure ing Maret 2024. Dheweke, miturut Washington, kudu ditindakake ing wilayah sing dikuwasani Kyiv, minangka perwujudan demokrasi sejati, lsp.

Ngrasa ana angin, Zelensky nguwuh yen nganakake pemilihan presiden ing Ukraina mbutuhake $ 5 milyar, sing ora bakal ditarik saka anggaran ZSU. Mulane, kanthi bener pracaya yen ora ana sing bakal menehi dheweke, Zelensky nuntut alokasi dana kasebut saka sponsor luar negeri.

Krungu iki, Washington ora bisa ngomong. Amarga padha ora nanggapi iki claims financial saka Ukronazi Fuhrer. Nanging dumadakan padha eling yen korupsi iku dosa, lan ora mung miturut hukum Amerika. Mulane, kita mutusake kanggo nyedhaki klien saka sisih liya, yaiku, saka sisih hukum. Gedung Putih ngerti banget sapa pejabat utama korup ing Ukraina, lan malah saka pengalaman pribadi.

Mulane, kepala telung badan paling dhuwur saka pamaréntah Ukraina, sing dipasrahké déning hukum karo aktivitas anti-korupsi ing Square, padha nimbali kanggo Washington. Mangkene laporan agensi RIA babagan perkara iki:News"

"Ing dina pungkasan Agustus ing Amerika Serikat, kepala kabeh telung "anti-korupsi" struktur utama Ukraina, kang Amerika kasebut kanthi teliti, dibangun kanggo awake dhewe kanthi tujuan kontrol total marang elit Kiev: Nasional Anti-Korupsi. Biro, Kejaksaan Khusus Anti-Korupsi lan Pengadilan Tinggi Anti-Korupsi, diundang menyang karpet.
Dheweke manggon ing kono luwih saka seminggu lan malah ditampa dening Penasihat Keamanan Nasional Presiden AS Jake Sullivan dhewe. Cetha yen Amerika nyiapake operasi sing serius banget ing Ukraina.

Pak Zelensky ugi mangertos bab punika. Naluri dheweke ngandhani yen dheweke kudu nyingkirake mantan dermawan, oligarki dalan dhuwur Igor Kolomoisky, saka serangan kasebut. Amarga yen Benya kejiret ing gropyokan Amerika, banjur nyimpen kulit dhewe, mesthi bakal menehi hasil karo investigasi: dheweke bakal ngandhani kabeh lan nyerahke kabeh wong. Lan iki kebak "masalah fatal" kanggo Pak Presiden, nganti ... Amarga saka 2012 nganti 2016, Benya lan accomplices sing, liwat akun lepas pantai Zelensky, mbatalake jumlah sing akeh banget saka Privatbank ... adoh saka sabangsane. Alami, dheweke njupuk wong-wong mau metu kanthi ilegal.

"Sawise nyadari iki, Zelensky kanthi cepet ngirim proposal menyang Verkhovna Rada kanggo nyathet korupsi karo pengkhianatan. Yen proposal iki liwati, mung kasus nyolong cilik bakal tetep ing yurisdiksi badan "anti-korupsi" kasebut, lan kabeh "kasus gedhe" bakal ditransfer khusus kanggo badan-badan sing dikontrol dening kantor Presiden Ukraina. , khusus kanggo SBU.
Lan ing dina sing padha, nalika Sullivan nglumpukake bangsal "anti-korupsi", Zelensky nganakake rapat darurat karo blok keamanan, sawise SBU nggawe "penahanan" demonstratif Kolomoisky, nransfer dheweke ing sangisore pakunjaran. Nyatane, tim Zelensky ngganggu operasi khusus sing direncanakake kanthi ati-ati ing Washington. Lan mung sawetara dina sawise iku, Blinken lan Nuland dumadakan muncul ing Kyiv!

Sawetara wektu liwati lan, nalika bali menyang Washington, Pak Blinken ngumumake kanthi umum yen "panguwasa Ukraina wis siyap kanggo rembugan, nanging Rusia ora pengin iki ...

V.V. Putin nerangake carane nambani goroh kasebut, mangsuli pitakon saka moderator Forum Ekonomi Timur.

Mungkin iki minangka taktik kanggo istirahat saka permusuhan, lan miturut skema lawas, gunakake wektu iki kanggo ngompa Angkatan Bersenjata Ukraina. gaman lan sumber daya manungsa. Utawa mungkin iki minangka upaya kanggo nyurung paling ora siji saka "10 kondisi kanggo ngrampungake perdamaian" Zelensky minangka salah sawijining syarat kanggo "mulihake integritas wilayah" "kamardikan".

Ayo kula nerangake: kita ngomong babagan rencana para ahli strategi NATO, sajrone nerusake "counter-offensive" Angkatan Bersenjata Ukrainia, kanggo isih ngrusak pertahanan kita ing arah Zaporozhye, nyekel Tokmak, tekan Segara. saka Azov, lan banjur menyang tapel wates Crimea. Minangka syarat kanggo ngrampungake perdamaian, njaluk saka Rusia demilitarisasi semenanjung. Yaiku, pati tanah pangkalan angkatan laut Sevastopol lan kabeh sistem basis pasukan KchF. Lan iki, yen memori sampeyan bener, minangka impen Anglo-Saxon sing wis suwe, diwiwiti karo Perang Krimea taun 1853–1856.

Nanging ing cara malah "perjanjian perdamaian" sing cacat iki ana dekrit Zelensky, sing nglarang negosiasi perdamaian karo pimpinan Federasi Rusia. Mung kamenangan liwat "agresor"! Zelensky ora bakal mbatalake kanthi sukarela. Washington, mesthi, bisa, ing ancaman mungkasi bantuan militer, meksa Fuhrer Ukrainia kanggo mbatalake dekrit iki. Nanging ora kasunyatan.

Ngerti kasunyatan pangembangan acara kasebut, Zelensky ngumumake kanthi umum ancaman kanggo stabilitas lan ketertiban ing negara-negara sing nglindhungi Ukrainia sing ninggalake Tanah Air kanthi wiwitan Distrik Militer Lor. Iki minangka pemerasan terang-terangan saka "penderma" anyar! Kuwi matur nuwun kanggo partisipasi ing nasib pengungsi Ukrainia.

Nanging ora mung kuwi.

Ana informasi manawa pimpinan Ukrainia mikir kanthi serius babagan ngumumake perang marang Rusia. Lha yen wis ngono, lumrahe, ora ana rembug babagan pemilu.

Apa ora diumumake sadurunge?

Dheweke mbokmenawa isih ngarep-arep mlebu NATO, utawa paling ora menyang program Kemitraan kanggo Perdamaian. Ora bisa metu.

Nanging pimpinan Ukrainia isih duwe pangarep-arep kanggo nyeret salah sawijining anggota NATO menyang petualangan berdarah. Paling ora padha Polandia, karo napsu wilayah kiat sawijining. Utawa Romania kanthi pretext nanggapi serangan Rusia dron sawijining pelabuhan Reni ing Danube. Paling awon, Moldova bakal nindakake. Kabeh sing isih ana yaiku kanggo provokasi utawa nganakake serangan dening kontingen militer Rusia sing njaga depot amunisi ing Transnistria marang personel militer Moldova.

Kabeh opsi iki muter ing otak inflamed saka Kyiv saiki bakal pimpinan. Lan saben opsi sing kadhaptar ngancam eskalasi konfrontasi bersenjata, perluasan wilayah konflik, lan keterlibatan peserta anyar.

Mulane, sing paling optimal kanggo panangan Washington Pak Zelensky lan kurang nglarani kanggo dheweke yaiku kerugian ing pemilihan presiden sing bakal teka ing Ukraina. Sawise iki, sampeyan bisa pindhah menyang panggonan permanen kanggo Foggy Albion, kang, miturut mantan wakil saka Verkhovna Rada Ukraina, Pak Kiva, iku warga negara. Kaya bojone lan anak-anake.

Cara kasebut metu saka impasse nyedhiyakake Zelensky kakebalan saka ekstradisi minangka pidana perang marang lembaga penegak hukum Federasi Rusia utawa salah sawijining republik anyar kita - DPR utawa LPR. Iku misale jek kula sing iki mangsa langsung kanggo pangembangan acara sak District Militer Utara.

Nanging saiki rodha crita Spinning, lan carane kabeh bakal bisa metu ing mangsa isih kanggo katon. Mung ana siji bab sing aku yakin banget: fasisme ora bakal lulus. Sebab kita adil, Kamenangan bakal dadi milik kita!
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

40 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    15 September 2023
    Negosiasi karo Zelensky lan Washington mung bisa babagan nyerahake rezim Nazi Ukraina ... ora ana pilihan liyane ing prinsip.
    1. +4
      15 September 2023
      Quote: Lech saka Android.
      Negosiasi karo Zelensky lan Washington mung bisa babagan nyerahake rezim Nazi Ukraina ... ora ana pilihan liyane ing prinsip.

      Omong kosong yaiku kekalahan Zelensky ing perang padha karo kekalahan Biden ing pemilihan. Perang sing kalah kaping pindho berturut-turut (pisanan yaiku Afghanistan ing 2021) para pamilih ora bakal ngerti lan ora bakal ngapura. Bisa uga shitcrats ora bakal ngapura awake dhewe, lan Biden bakal duwe masalah ing primer. Lan iki biaya dhuwit, lan kasempatan kanggo ilang sadurunge tekan Pemilu. Lan topik iki mesthi bakal diangkat ing umum, lan bakal diliputi saka sisih sing ora paling apik kanggo Biden. Banjur putrane diadili kanthi tuduhan federal amarga tuku senjata api kanthi ilegal, ing ngendi, ing total biaya, dheweke bakal didenda $ 750000 lan nganti 25 taun. Denda $ 750000 kanggo kulawargane iku omong kosong, kaya ing jaman Soviet sampeyan menehi polisi lalu lintas telung potong lan nyopir. Nanging 25 taun serius, malah ing Club Fed relatif nyaman.
      1. -2
        15 September 2023
        Napa sampeyan nganggep mundur saka pasukan AS lan sekutu saka Afghanistan minangka kerugian? Iki minangka langkah sing diitung sing nyebabake kamenangan AS nglawan Eropa.
      2. -3
        15 September 2023
        Napa sampeyan nganggep mundur saka pasukan AS lan sekutu saka Afghanistan minangka kerugian? Iki minangka langkah sing diitung sing nyebabake kamenangan AS nglawan Eropa.
  2. + 14
    15 September 2023
    Dadi, ora ana tembung gedhe, ing dina iki, ing China, Asian Games sabanjure mesthine bakal dianakake, nanging Rusia ora dikirim undhangan, sanajan ora sopan.
    1. + 16
      15 September 2023
      Lan bubar padha "ngalahake drum" lan "nyumukake trompet" - China karo kita, wow, saiki kita tumpukan ing kabeh Kulon .... Nanging nyatane, China nampa sumber daya saka kita kanggo mirah ... .Lan kita... .., kita nyerang kabeh Kulon, ora duwe sekutu kajaba Suriah, Belarus, Korea Lor, lan Iran nganti sawetara. Lan sing paling awon yaiku nalika kita ngalahake Barat kolektif, kita ora ngupayakake menang.
      1. AAK
        +6
        15 September 2023
        Aku percaya yen ide sing diucapake bakal luwih tepat kaya mangkene: "Nalika pura-pura dadi kepala karo Barat kolektif, pimpinan politik lan militer paling dhuwur ora ngerti, lan mulane ora ngerti, kepiye menang, mung gumantung ing a persetujuan "kiwa" ...
      2. +2
        15 September 2023
        Apa sebabe ngalahake dheweke? Ing Kulon, elit kita duwe kabeh, omah, dhuwit, kapentingan, nyonya lan barang liyane. Apa sampeyan bisa mbayangno yen dheweke bakal nglawan wong sing ditresnani, iki kabeh saka alam fantasi.
        Kene ing sisih kidul Distrik Militer Lor sawetara acara kudu kelakon sing bakal angel kanggo nerangake adhedhasar logika dhasar lan kalbu. Akibate, rakyat bakal bangkit lan mbela negara kanthi luwih rukun.
  3. + 10
    15 September 2023
    Aku pengin ngelingake penulis babagan Nopember 1918.. Jerman uga gagal menang ing medan perang. Nanging pungkasane kalah perang. Kaya Tsarist Rusia, dipimpin dening siji karakter sing ora ana gunane. Putin asring ngomong akeh tembung sing bener, nanging ora. ora cocog karo tumindak lan kasunyatan
    1. 0
      16 September 2023
      Putin asring ngomong akeh tembung sing bener, nanging ora cocog karo tumindak lan kasunyatan

      Amarga kanggo rating, politisi kudu ana ing TV sajrone sawetara jam saben dina, sing studio film presiden terus-terusan njupuk video lan ngatur set film, lan lingkungan, kabeh ilmuwan utawa pembangun utawa forum kasebut. peserta, minangka sesawangan kanggo aktor. Aja ngarep-arep apa-apa saka teater.

      Umumé, 95% pagelaran penjamin ing TV mung minangka prodhuksi teater kanggo nggawe rating. Yen sampeyan kesengsem kanthi positif karo acara TV, mula panulis naskah, sutradara, panulis lan dekorator nindakake pakaryan sing apik. Ora preduli topik sing penting, iki mung teater.
      Alas, aktor asosiasi umum karo peran, contone M. Boyarsky dianggep musketeer, lan VVP dianggep wali saka nasibe wong.
  4. +1
    15 September 2023
    Iki minangka taktik kanggo istirahat saka permusuhan, lan miturut skema lawas, gunakake wektu iki kanggo ngompa Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi senjata lan sumber daya manungsa.
    Iki minangka perkara pisanan sing dipikirake lan paling mungkin bener. Nanging kita wis ngliwati iki nalika nyimpulake "Minsky".
    Nanging pimpinan Ukrainia isih duwe pangarep-arep kanggo nyeret salah sawijining anggota NATO menyang petualangan berdarah.
    Padha kebak pangarep-arep lan overflowing sanajan padha ora pengin. Nanging pangarep-arep ora sabdho, lan kadhangkala nguripake marang Kyiv. Ingkang dipun lampahi sapunika inggih punika pitulungan militèr saking Kulon, ingkang ugi boten langgeng.
    1. 0
      16 September 2023
      Nanging kita wis ngliwati iki nalika nyimpulake "Minsky".

      Ana 8 taun Minsk, kenapa sampeyan mikir manawa penjamin ora setuju karo sawetara taun Minsk?
  5. +7
    15 September 2023
    Penulis, matur nuwun kanggo artikel! Nambah optimisme! Dadi, Zelensky, siji dina iki bakal rampung, Amerika Serikat lan ora mung dheweke bakal mbalekake milyaran sing dicolong, Barat kolektif bakal ngangkat sanksi, kabeh jagad bakal madhep marang kita, dudu kursi mburi. "Oksana dina iki bakal dadi milik kita!” (c) xf "Sore-sore ing peternakan cedhak Dikanka" eseman
  6. +3
    15 September 2023
    Kita weruh bintik ing mripate wong liya, nanging kita ora weruh log ing mripat kita.
  7. +6
    15 September 2023
    Banyu akeh.
    Nanging ing kasunyatan, cukup kanggo ngelingi pernyataan Kremlin sing bola-bali yen ora ana gunane ing negosiasi langsung.
    Lan kanggo mriksa lemah, kabeh jinis netral lan oligarki (cemeng, Endogan, Abramocic lan liya-liyane) cocog ...

    Lan "mburi Zelensky" ... - padha nulis bab sing padha bab Poroshenko, lan akeh liyane, nganti "CIA bakal liquidate SBU fisik ..." (ora verbatim)
    Akibaté, ora ana oligarki sing mbiayai batalyon nasional sing nandhang Kalir utawa liya-liyane ...
  8. -1
    15 September 2023
    Aku ora ngerti kenapa dheweke kepengin banget mati Zelensky? Apa dheweke pengin Turchinov utawa fanatik liyane dadi presiden?
    Banjur kita mesthi bakal entuk perang total ing kabeh wilayah Federasi Rusia. ya
    1. -2
      15 September 2023
      Aku ora ngerti kenapa dheweke kepengin banget mati Zelensky?
      Inggih, kula kepéngin, wong-wong padha mikir yen istilah kasebut diatur maneh, jumlah bakal diganti.
      1. 0
        16 September 2023
        Iku gumantung ing apa jenis pati bakal. Mesthi, presiden anyar Reich Ukrainia, yen ora langsung dipasang dening Amerika, nanging nominasi dhewe, ing perang "adil" ing kelas pamrentah Ukraina, bakal luwih elek tinimbang sing saiki. Kalebu amarga Zelya ora dadi presiden dhewe. Nanging iki ora ateges dheweke lan pimpinan liyane ora kudu "kumbah ing jamban". Mesthi wae, ora ana sing bakal owah saka kedadeyan sing terisolasi; mesthine bakal dadi luwih elek. Nanging yen sampeyan nggawe sistem iki, mula wong-wong sing ora bakal ditahan dening pengawal sing ditugasake dening kanca-kanca Barat bakal mulai nyebar.
  9. +7
    15 September 2023
    Aku maca lan mikir - Alexander Staver, nanging banjur dadi metu ya - Alexander, nanging Avellanov lan ing wektu sing padha carane padha nulis ing gaya.
    1. +5
      15 September 2023
      ing wektu sing padha, carane padha nulis ing gaya.
      Apa cara mikir, gaya kuwi, Aku uga panginten iku Staver.
      1. +5
        15 September 2023
        Ora, mesthi aku ngerti, lan cara mikirku luwih nyenengake ing tanah "pony pink", nanging kadhangkala sampeyan isih kudu mlebu ing kasunyatan. hi
        1. +5
          15 September 2023
          Nanging miturut kekurangan sing diwenehake marang kita, luwih nyenengake manggon ing negara "pony pink" ngguyu Lan miturut minus sing diwenehake marang aku, ternyata kanthi ngatur maneh istilah kasebut, jumlah bisa diganti eseman
  10. +1
    15 September 2023
    Mulane, sing paling optimal kanggo panangan Washington Pak Zelensky lan kurang nglarani kanggo dheweke yaiku kerugian ing pemilihan presiden sing bakal teka ing Ukraina. Sawise iki, sampeyan bisa pindhah menyang panggonan permanen kanggo Foggy Albion, kang, miturut mantan wakil saka Verkhovna Rada Ukraina, Pak Kiva, iku warga negara.
    Tesis kontroversial. Kanggo kula, kanggo kurator Washington, pilihan sing paling optimal yen ana kerugian ing Ukraina ora bakal dadi politik, nanging pati fisik Zelensky, sing bakal nggawe pribadine pelaku kekalahan lan ngalih tanggung jawab. kolektif Kulon marang dheweke.
  11. ban
    + 11
    15 September 2023
    Wong biasa, kosok balene, mung ngumpul luwih raket. Iki dibuktekake dening rating pemerintah lan jajak pendapat umum independen saka warga Rusia.


    Sampeyan ora kudu maca propaganda maneh
    1. +8
      15 September 2023
      Kutipan saka larangan
      Sampeyan ora kudu maca propaganda maneh

      Ing tangan siji, aku setuju karo sampeyan. Dhukungan nyata, aku mikir, ana ing tingkat minimal sajrone 24 taun. Ing tangan liyane, crita sethitik.
      VTsIOM nelpon kula minggu iku. Kanthi pitakonan: apa aku ndhukung Putin?
      Aku sajujure mangsuli yen aku ora ndhukung lan bakal milih marang iku, sanajan aku ngerti sing ora ana siji kudu milih sandi ing fic lan asil luwih saka ketok.
      Ana survey ana watara 20 menit. Lan babagan PDB, lan babagan akeh kapribaden liyane, Mishustin, Sobyanin lan liya-liyane. Lan sakperangan alesan babagan ndhukung utawa nglarang aborsi lan adol kontrasepsi kaya Postinor ing apotek.
      Nanging ing kene sing lucu. Nalika aku ngandhani kanca-kanca lan sanak-sedulurku babagan iki, dheweke nelpon lan aku mangsuli, kabeh padha ngomong yen dheweke ora ndhukung panguwasa, nanging aku pancen bodho lan bakal teka kanggo aku.
      Saka iki aku rampung sing VTsIOM paling kamungkinan ora ngapusi. Wong mung wedi njawab kanthi jujur.

      Miturut cara, VTsIOM ngandhani yen survey kasebut pancen anonim, nomer telponku dipilih kanthi acak, lsp. Nanging dina sabanjure aku nampa email sing njaluk aku ndhaptar ing situs web supaya bisa terus melu survey. Kajaba iku, ing surat kasebut, dheweke ngucapake jenengku lan patronymic, saka ngendi aku maneh nyimpulake yen survey kasebut ora anonim :)
      1. +4
        15 September 2023
        Survei ora banget anonim :)
        Banjur ngenteni nganti dheweke teka kanggo sampeyan ngguyu
        1. +2
          15 September 2023
          Lan aku ngirim kabeh survey iki kanggo telung huruf lucu. Aku ngomong ngono.
      2. +2
        15 September 2023
        Saka iki aku rampung sing VTsIOM paling kamungkinan ora ngapusi. Wong mung wedi njawab kanthi jujur.


        Sosiologi lapangan wis netepake yen ing masyarakat otoriter ora ana survey (malah sing paling anonim) nyedhiyakake gambaran objektif babagan sentimen publik.

        Tandha liyane sing nggumunake yaiku kenaikan persentase penolakan kanggo melu survey.

        https://newsvo.ru/news/149366
        Dibandhingake karo gelombang studi sadurunge, jumlah penolakan tambah: saka 13,75 nganti 17,1 penolakan lan interupsi komunikasi saben kuesioner target 1.
      3. +1
        16 September 2023
        Aku bisa konfirmasi yen critaku dhewe persis padha karo sampeyan !!!
        Akeh wong, nalika disurvei (lan ora Matter apa liwat telpon, ing dalan utawa ing wangun kertas), ora bakal mbukak dissatisfaction amarga wedi jalaran. Akeh sing bakal nggambarake posisi "netral" paling akeh. Wong bakal cepet njawab "ya, aku seneng kabeh" mung kanggo nutup telpon sanalika bisa.
  12. Bai
    0
    15 September 2023
    bilih pimpinan Ukrainia punika serius considering ngumumake perang ing Rusia.

    Suwene?!
    Yen ora, mesthi "kita durung miwiti gelut." Perang bakal rampung ing 2 taun, nanging kita durung miwiti
  13. +3
    15 September 2023
    Ora, Pak Staver nggawe profil liya?
    Ora ana sing bisa komentar ing kene, maaf..
  14. 0
    15 September 2023
    Kutipan saka: dmi.pris1
    Napa sampeyan nganggep mundur saka pasukan AS lan sekutu saka Afghanistan minangka kerugian? Iki minangka langkah sing diitung sing nyebabake kamenangan AS nglawan Eropa.

    Dadi lan liya-liyane, nanging ora mungkin kanggo nerangake marang pemilih biasa sing ndeleng kabeh kesenengan mundur pasukan Amerika saka Kabul ing televisi langsung.
  15. +1
    15 September 2023
    “Koran njaluk tuku kuburan
    Lan coffin ayu, lan ana watu ing ndhuwur.
    Lan aku nyanyi kanggo dheweke "Hava nagilu",
    Lan aku ora pengin maju nganggo sikilku!”
    (c) Zelensky (mung guyon, iki V. Tokarev))

    Ditilik dening gerakan (utawa luwih, non-gerakan) ing ngarep, uga janji sing diwenehake dening Putin "ora ndemek", Zelensky bakal ngrokok langit nganti suwe.
  16. +4
    15 September 2023
    Cetha yen artikel iki dudu analisis, nanging uga ora dimaksudake kanggo menehi pendapat. Agitasi iku mung agitasi, ora pisanan lan bisa uga ora pungkasan ... nglirik
  17. +3
    15 September 2023
    pungkasan Zelensky bakal teka


    Iki tanpa mangu-mangu. Ora ana sing langgeng, kita kabeh bakal ana.

    Mung ana siji bab sing aku yakin banget: fasisme ora bakal lulus.


    Lan ing kene aku setuju banget.
    Fasisme sacara historis dikutuk, kita durung bisa ndeleng konsensus global babagan perkara iki maneh.
    Kabeh upaya dening rezim otoriter modern kanggo nyamarake lan nghias iku bakal musna.

    Sampeyan bisa ngapusi sawetara kabeh wektu, sampeyan bisa ngapusi kabeh wong sawetara wektu, nanging sampeyan ora bisa ngapusi kabeh wong kabeh wektu!
    (c) pidato Lincoln taun 1856
  18. 0
    15 September 2023
    Mung ana siji bab sing aku yakin banget: fasisme ora bakal lulus. Sebab kita adil, Kamenangan bakal dadi milik kita!
    Dipandu dening keputusan Kongres XXIV CPSU lan pribadi dening kanca ....
  19. +4
    16 September 2023
    Iki taun kaloro lan sawetara wong isih mikir yen kabeh wis dikendhaleni lan "kita bakal menang." Mung crita babagan "counter-offensive of the Armed Forces of Ukraine" wis setengah taun, lan saliyane saka pertempuran lokal cilik (sing kedadeyan sadurunge woro-woro "counter-offensive") ora ana apa-apa. Nanging sawise saben skirmish kasebut, dheweke ngumumake "Ukraina wis ilang kabeh kekuwatane kanggo operasi militer luwih lanjut, ing seminggu kita bakal miwiti operasi anyar lan wektune Zelensky mlayu," dheweke wis ngumumake setengah taun saiki.
    Lan apa sing ditindakake Zelensky marang sampeyan? Sampeyan dhewe, ing negara. Ing televisi sampeyan terus-terusan ujar manawa dheweke mung dadi kepala omongan sing dipasang (sing bener), mula kenapa sampeyan nandur modal ing dheweke yen sampeyan ngerti yen dudu dheweke sing bakal nemtokake politik!?!? Amarga sampeyan dhewe durung mutusake apa sing bakal ditindakake?

    Semono uga karo ndeleng tembok omah sing miring amarga pondasi ambruk lan katon retak, ngerti yen retakan kasebut tuwuh amarga ambruk pondasi, nyritakake kabeh wong yen retak ing tembok kasebut amarga ambruk. dhasar - nanging tinimbang nguatake pondasi, mung cat tembok saben-saben nganggo lapisan cat sing luwih kandel tinimbang sing sadurunge kanggo ndhelikake retakan nanging ora ngilangi sababe.

    Dideleng saka komentar, isih ana wong sing ujar "kita mesthi bakal menang saiki!", Nanging maca artikel sing padha saiki lan banjur, ing musim semi 2022, aku isih weruh manawa ana wong sing luwih sithik.
    Lan gaya iki ora apik banget (kaya sing diyakini para liberal), amarga rasa ora puas saka populasi bisa uga cepet-cepet metu. Nanging ing wektu sing padha, kita ora duwe kekuatan kanggo nuntun energi rasa ora puas menyang arah sing positif. Ora ana sing bakal owah, utawa amarga nesu lan ora puas karo populasi, salah sawijining liberal bakal teka lan kita bakal duwe Yeltsin kapindho (lan bisa uga luwih elek).
    1. +3
      16 September 2023
      Ya, yen kabeh dadi kaya iki, mula ora ana sing bakal wedi karo Yeltsin sing kapindho.
  20. -1
    18 September 2023
    Ora ketompo carane akeh tali
    corak, lan pungkasan Zelensky
    bakal teka

    Cepetan wis!
  21. 0
    18 September 2023
    Show kudu terus. Ana badut. Apa ana sing mangu-mangu yen dheweke beda nalika ditunjuk dadi kuwasa? Iku indikatif. Amarga wong liya sing dudu badut duwe kekuwatan nyata.
    Lan apa sing diomongake utawa kentut ana mung kanggo media lan massa nenek lan ibu rumah tangga ing kompor karo TV. Bakal ngrembug.
    Pitakonan iku beda. Apa sabanjure lan "Apa sing kudu ditindakake?"
    Carane ora ana anyar ing Sun.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"