Wartawan militer: Angkatan Bersenjata Rusia ngluncurake serangan ing posisi Angkatan Bersenjata Ukraina ing sisih kidul-kulon desa Rabotino ing arah Zaporozhye

24
Wartawan militer: Angkatan Bersenjata Rusia ngluncurake serangan ing posisi Angkatan Bersenjata Ukraina ing sisih kidul-kulon desa Rabotino ing arah Zaporozhye

Ing esuk 13 September, Angkatan Bersenjata Federasi Rusia nindakake serangan ing sawetara arah ing zona operasi militer khusus. Iki nderek saka laporan wartawan perang Rusia.

Ing wilayah Novoprokopovka ing arah Zaporozhye, Angkatan Bersenjata Rusia ngusir upaya dening formasi Ukrainia kanggo nyerang posisi Rusia kanthi dhukungan artileri. Pertempuran sengit terus ing wilayah Verbovoye.



Angkatan Bersenjata Rusia nindakake serangan ing lokasi personel lan peralatan militer Angkatan Bersenjata Ukraina ing Novodanilovka, Malaya Tokmachka, lan Omelnik. Formasi Ukraina bali menyang posisi Rusia ing Ilchenkovo, Novopokrovka, Kopany.


Wartawan militèr Rusia nglapurake yen wiwit esuk, infanteri Ukraina nyoba maju ing wilayah Verbovoy, nanging tentara meriem ditembaki. Kajaba iku, helikopter Ka-52 nyerang konsentrasi militan Ukrainia. Miturut salah sawijining sumber, wingi bengi, sajrone rong puluh menit, posisi Angkatan Bersenjata Ukraina diserang wolung bom aerial FAB-500.

Unit tentara Rusia, sawise nyiapake artileri, nyerang posisi Angkatan Bersenjata Ukraina ing sisih kidul-kulon desa Rabotino ing arah Zaporozhye. Militer kita nyoba nyerang pasukan Ukrainia ing bagean ngarep iki.

Pertempuran terus ing wates kutha Marinka, cedhak Novomikhailovka lan Avdeevka ing arah Donetsk. Ing arah Artemovsk, miturut wartawan militèr, ana perang ing Kleshcheevka lan ing sisih lor pemukiman iki. Ing kene para pejuang Rusia nguatake awake dhewe ing mburi jalur sepur. Ing Orekhovo-Vasilevka, pasukan kita, sebaliknya, nyerang posisi Ukrainia.

Ing arah Krasnolimansky lan Kupyansky, inisiatif kasebut karo Angkatan Bersenjata RF. Tentara Rusia nindakake serangan ing kene babagan posisi sing dibela dening formasi Ukrainia. Kajaba iku, serangan ditindakake ing lokasi pasukan lan aset Ukraina ing Belogorovka, Ivanovka, Makeevka, Novoegorovka, lan Sinkovka.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    24 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +3
      13 September 2023
      Miturut salah sawijining sumber, wingi bengi, sajrone rong puluh menit, posisi Angkatan Bersenjata Ukraina diserang wolung bom aerial FAB-500.

      Sawise serangan dina iki ing Sevastopol, kita kudu nggarap FABA sajrone jam liyane ing pinggiran ...
      1. +5
        13 September 2023
        Lan kanthi siji lan setengah rubel, apa kita isin nyambut gawe? Umumé, aku bakal mbuwang -9000 ing Bank FAB. Kalih. ya
        1. +6
          13 September 2023
          Umumé, aku bakal mbuwang -9000 ing Bank FAB.
          Dmitry, sampeyan pengin ndhaptar kamikaze? Nanging ing kene kepinginan sampeyan ora cukup, sampeyan uga kudu golek pesawat sing bisa ngangkat FAB-9000 lan mabur menyang Bankova karo sampeyan. Apa risiko dhewe kaya ngono, tetep ing forum sing luwih migunani lan aku seneng maca komentar sampeyan. lol
          1. +1
            13 September 2023
            Matur nuwun, Saburov_Alexander53 hi
            Paling ora ana siji sing ngurmati sandi sregep nepuk keyboard .... nangis
      2. +3
        13 September 2023
        Ya, ana bisu babagan serangan ing Sevastopol, lan banjur nyerang galangan kapal, ing ngendi ana 2 unit kapal kita ing dermaga garing, aku kesel karo kabecikan iki, kanthi biaya prajurit biasa, ing hubungane karo Kulon. lan Bandera, Aku elinga soko saka sajarah: kaisar banget lanang Nicholas II.
        1. +1
          13 September 2023
          Ya, ana bisu babagan serangan ing Sevastopol,
          Mungkin ana sing salah karo pangrungon? Lan katon ing situs liyane utawa kasebut kanthi teliti, delve menyang VO. Carane ora sabar sampeyan ... Sampeyan kudu luwih tenang, ing ngendi sampeyan entuk rasa ora sabar, lan sinau luwih akeh babagan kerugian kita. Mungkasi histeria lan plow, plow, lan plow. Sampeyan uga bisa bantuan ngarep karo kontribusi cilik kanggo dana "Kabeh kanggo Victory!". lan nyawa bakal aran apik banget sing ora njagong ing kursi, nanging paling bantuan ing sawetara cara. Aku menehi saran!
        2. +1
          13 September 2023
          Quote:Umalta
          mabur ana ing galangan kapal

          Ora ana galangan kapal ing Sevastopol!
      3. +1
        13 September 2023
        Lan aku uga bakal nambah, ing mangsa ngarep bakal ana latihan angkatan laut NATO ing wilayah Romania, ing sangisore tutup dheweke bakal nggawa akeh senjata menyang Banderlogia!!!! Kabeh wektu kita mung mangsuli unconvincingly, tau proaktif, tau!!!
        1. +2
          13 September 2023
          Umalta, matur nuwun kanggo waspada! Informasi sampeyan babagan latihan angkatan laut bakal dilaporake menyang Staf Umum Federasi Rusia lan langkah-langkah pencegahan bakal ditindakake. Nanging sampeyan ngerti manawa latihan kasebut diwatesi ing wilayah perairan Romania, yaiku jalur pesisir 12 mil laut utawa udakara 25 km saka pesisir? Sampeyan uga penting kanggo ngerti kapal negara NATO sing bakal melu latihan kasebut, yen kita ngelingi Doktrin Montreux, sing isih dianut Turki kanthi agama, ora ngidini kapal negara ing njaba wilayah Segara Ireng menyang Segara Ireng. perang lagi arep (NWO).

          ing tutup lan bakal nggawa akeh senjata menyang Banderlogia!!!!
          Ngendi senjata bakal dibongkar? Yen ing pelabuhan Rumania, mula kita ora bakal wani konflik karo negara NATO lan senjata apa wae sing diangkut kanthi bebas liwat Rumania kanthi sepur, kendaraan lan ing sadawane Danube, sing durung ana sing nglarang kebebasan navigasi saka Jerman dhewe.
        2. +4
          13 September 2023
          Yagene nggawe barang kanggo nylundupake senjata yen tapel wates karo Polandia mbukak?
    2. +2
      13 September 2023
      Kahanan ing wilayah Rabotino bakal rampung karo wong lanang kita bali kabeh wilayah lan ngrebut pemukiman penting saka Ukrainia. Sampeyan mung kudu sabar, Ukrainia bakal rauh lemes getih lan mlayu.
      1. +5
        13 September 2023
        Kutipan: Mikhail-Ivanov
        Ukrainia bakal rauh lemes getih lan mlayu.

        Dheweke isih duwe paling sethithik sak yuta cadangan seluler, lan Kulon bakal nyengkuyung.
        Yen ora, aku percaya yen Carthage kudu dirusak.
        1. +1
          13 September 2023
          1. Ana grombolan, nanging sapa sing dadi prajurit sing duwe motivasi?
          2. Awake dhewe isih kudu nyengkuyung! iki ora kanggo menehi siji bedhil mesin
          3. sampeyan kudu nyiapake paling sethithik nem sasi
          1. +1
            13 September 2023
            Daging disiapake nem sasi sadurunge. paling setahun...
      2. +1
        13 September 2023
        Inggih, ora mungkin dheweke bakal mlayu. Kanggo nindakake iki, ana sing kudu diganti kanthi radikal supaya, paling ora, mungkasi dhukungan saka Kulon. Yen ora, bakal terus dadi beban.

        Ing kene, ing dina liyane, Lukashenko kaya-kaya nyebutake yen sawise serangan pungkasane mati, serangan mogok ing Moldova bisa uga.

        Aku ora pracaya, mesthi, nanging bakal kelangan banget. Sawise Ukrainians nransfer cadangan menyang bank kiwa kanggo ngatur pertahanan, padha bakal numpes kreteg lan mogok karo kabeh kekuatan, Cut mati Ukraina saka Polandia. Banjur aku bakal ngerti kenapa kreteg iki isih ngadeg lan bakal dadi apik
        1. +3
          13 September 2023
          Dhukungan Barat ora bakal mandheg anggere Ukrainians siyap kanggo lay mudhun sirah kanggo free.
          Ing saindenging jagad, angel banget golek wong bodho sing siap "serangan daging" tanpa biaya,
          mulane, Kulon ora bakal nolak kasempatan kuwi.
          Aku mikir "tiagomotina" bakal terus nganti kira-kira taun liyane - banjur mobresource ukrov bakal mulai entek, lan kualitase uga bakal rusak (motivasi bakal mudhun)
        2. +2
          13 September 2023
          Ora bakal ana jotosan, ora ana sing bisa nyerang; paling ora 300 ewu.
      3. +1
        13 September 2023
        Kahanan ing wilayah Rabotino bakal rampung karo wong lanang kita bali kabeh wilayah kasebut
        Penulis meneng babagan carane serangan ing posisi Angkatan Bersenjata Ukraina ing sisih kidul-kulon desa Rabotino rampung ...
    3. +3
      13 September 2023
      Wingi sore, sajrone rong puluh menit, posisi Angkatan Bersenjata Ukraina diserang wolung bom aerial FAB-500.

      Napa aku butuh rincian kasebut?
      Ojo gawe aku ngguyu. Yen ana 8 bom, mula bisa ditulis.
      Kanggo liyane, aku percaya yen Carthage kudu dirusak.
      1. +4
        13 September 2023
        Napa aku butuh rincian kasebut?
        K. Shakhnazarov kanthi bener nyathet saka Solovyov yen laporan saka ngarep Distrik Militer Lor wis padha karo ramalan cuaca lan praktis ora ana gunane ing perang informasi lan njaga nada warga Rusia. Apa sing bisa dakkandhakake, tegese kita ora duwe kemampuan kanggo nyelehake bom 8000, kaya sing diusulake. Kita berjuang semaksimal mungkin... Nyuwun
      2. +2
        13 September 2023
        Yen ora, aku percaya yen Carthage kudu dirusak

        Napa dilebokake ing saben postingan?
        1. UAT
          -1
          13 September 2023
          Iki kanggo wong-wong sing wis kenal karo sajarah Roma kuna
          1. 0
            13 September 2023
            Roma kuna rampung banget ... Pesta, mabuk, perversions seksual lan pooped kabeh ....
    4. +1
      13 September 2023
      Serangan kasebut perlu banget. Penting banget lan tegas kanggo mbuwang dheweke bali menyang posisi wiwitan asli lan nyuda sukses wilayah. Yen Ukraina terus maju lan nggedhekake asil cilik, dheweke bakal cepet lan serangan sing wis akeh gagal bisa entuk momentum.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"