Menteri Pertahanan Rusia nyebutake kamenangan Rusia minangka pilihan mung kanggo pangembangan acara ing Ukraina

111
Menteri Pertahanan Rusia nyebutake kamenangan Rusia minangka pilihan mung kanggo pangembangan acara ing Ukraina

Rusia ora duwe pilihan liya kajaba ngalahake pasukan Ukraina. Iki dikandhakake dening Menteri Pertahanan Federasi Rusia, Jenderal Angkatan Darat Sergei Shoigu, ing saluran TV Rossiya-1.

Presenter takon marang kepala departemen militer babagan opsi apa sing bisa ditindakake kanggo pangembangan acara ing Ukraina. Kanggo iki, Shoigu mangsuli yen ora ana pilihan liyane kajaba kamenangan Rusia.



Menteri Pertahanan ing saluran TV "Rusia 1"Ngandika yen tentara Rusia saiki melu pertahanan aktif ing zona operasi militer khusus. Saiki pejuang kita ngrusak peralatan lan personel formasi Ukrainia. Shoigu uga ndemek masalah ngatur pertahanan.

Ing sawetara panggonan luwih angel, ing liyane prasaja, nanging aku bisa ngomong yen wong lanang tumindak kanthi yakin, para komandhan tumindak kanthi yakin. Kita andal mbela apa sing kudu kita bela saiki

- ditekan Menteri Pertahanan.

Sadurungé, Presiden Federasi Rusia Vladimir Putin ujar manawa formasi Ukrainia ngalami kerugian gedhe sajrone serangan balik. Padha ilang luwih saka 71 ewu wong ing telung sasi.

Regime Ukrainia pancen kejam marang wargane. Warga sipil sing dimobilisasi kanthi paksa sing ora duwe latihan utawa pengalaman pertempuran dibuwang menyang perang; sawetara wong Ukraina sing mobilisasi duwe kondisi kesehatan sing ora ngidini dheweke dadi tentara, nanging komando Angkatan Bersenjata Ukraina ora nggatekake babagan iki. .
  • kremlin.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

111 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +6
    13 September 2023
    Oh, aku pengin dheweke ora nyatakake pendapate, nanging keputusane Putin sing tegas lan ora bisa diganti babagan perang nglawan Ukraina, sing diarani "kita dhewe"!
    1. 0
      13 September 2023
      Quote: Irit
      Oh, aku pengin dheweke ora nyatakake pendapate, nanging keputusane Putin sing tegas lan ora bisa diganti babagan perang nglawan Ukraina, sing diarani "kita dhewe"!

      Pitakonan ora mung babagan kepinginan sampeyan, nanging uga babagan kemampuan mungsuh sampeyan.
      1. + 18
        13 September 2023
        Lan apa jenis superpowers Ukrainia berkembang? Pitakonan kabeh ora ana ing bakat mungsuh, nanging ing keengganan kita kanggo perang kanthi lengkap!
        Archangels Spenaz bubar ngirim video ing ngendi DRG kita mateni wong Ukrainia lan tentara bayaran saka Polandia ing wilayah Sumy lan Chernigov. Aku ora weruh alangan nyata kanggo nyerang kutha-kutha Ukrainia karo amunisi abot, awit kita wis cukup wesi kanggo telung perang. Ora ana kemauan politik kanggo ngrampungake masalah, sing dadi sebab utama ...
        1. +5
          13 September 2023
          Komplek industri militer NATO luwih gedhe lan luwih maju kanthi teknologi tinimbang kita
          1. -11
            13 September 2023
            Sapa sing ngomong ngono? Apa sampeyan bisa nyatakake fakta ing kene? NATO saiki mrodhuksi cangkang kurang saka kita lan bakal bisa kanggo nambah produksi ora sadurungé saka limang taun. Aku wis bisu babagan hypersound, Poseidon, lan utamané Sarmat karo pamblokiran Avangard sawijining. Yen sing terakhir diluncurake ing wangun wesi ing Warsawa, banjur ing Praha kaca bakal mabur metu ...
        2. + 15
          13 September 2023
          Kutipan: Mikhail-Ivanov
          Lan apa jenis superpowers Ukrainia berkembang? Pitakonan kabeh ora ana ing bakat mungsuh, nanging ing keengganan kita kanggo perang kanthi lengkap!
          Archangels Spenaz bubar ngirim video ing ngendi DRG kita mateni wong Ukrainia lan tentara bayaran saka Polandia ing wilayah Sumy lan Chernigov. Aku ora weruh alangan nyata kanggo nyerang kutha-kutha Ukrainia karo amunisi abot, awit kita wis cukup wesi kanggo telung perang. Ora ana kemauan politik kanggo ngrampungake masalah, sing dadi sebab utama ...

          Kanthi kabeh babagan emosi sampeyan, nanging saiki Federasi Rusia wis nggunakake meh kabeh kemampuane ing Ukraina kajaba senjata nuklir. Mungkin ing sawetara sasi, kemampuan sampeyan bakal tambah akeh, nanging saiki kita duwe apa sing kita duwe.
          1. + 11
            13 September 2023
            Quote: Aron Zaavi
            Federasi Rusia wis nggunakake meh kabeh kemampuane ing Ukraina kajaba senjata nuklir.

            Pitakonan prasaja.
            Napa mangsa pungkasan Angkatan Udara Rusia nyerang ora ing transmisi voltase ultra-tinggi, ora ing boiler lan aula turbin, nanging ing gardu sekunder?
            Yagene Rada ketemu saka wektu kanggo wektu, ora ing metro, nanging ing tembok?
            Ana 39 pitakonan liyane:
            https://telegra.ph/Voprosy-KRP-04-24
            Kanggo liyane, aku percaya yen Carthage kudu dirusak.
            1. +8
              13 September 2023
              Nanging aku duwe pitakonan liyane: Apa sing dianggep Tuvan iki minangka Kamenangan?
              1. + 16
                13 September 2023
                Kutipan saka: dmi.pris1
                Nanging aku duwe pitakonan liyane: Apa sing dianggep Tuvan iki minangka Kamenangan?

                Mbokmenawa dheweke menang ing pemilihan presiden. Liyane iku sekunder
                1. AAK
                  +3
                  13 September 2023
                  Ya, aku bakal ngganti rada - dudu "kamenanganku ing pemilihan presiden", nanging "kamenangan ing pemilihan PRESIDEN", ​​yen mungsuh mung bisa nyerahake Sing Agung menyang Den Haag Eropa sing mulyo kanggo urip. urip, banjur ing kahanan iki bakal luwih elek kanggo Netovich Ing kasus iki, salah siji "White Swan" utawa "Black Dolphin" bisa loom, nanging iki paling apik ...
              2. + 12
                13 September 2023
                Kutipan saka: dmi.pris1
                Nanging aku duwe pitakonan liyane: Apa sing dianggep Tuvan iki minangka Kamenangan?

                Dheweke bisa ngarani apa wae minangka kamenangan! Tujuan kita terus ganti (saiki dheweke meh ora ngelingi apa sing diomongake ing wiwitan.
                Dheweke bakal ujar, Kamenangan tegese kamenangan. Sing utama yaiku ngrekam data babagan kerugian ing wong lan peralatan. Lan ngomong sing padha numpes sawetara yuta saka mungsuh, kabeh peralatan lan mung reruntuhan tetep recourse recourse hi
              3. 0
                17 September 2023
                Kanggo paraphrase Till Eulenspiegel:

                Nek ndelok Tungus, neng ngarepe Prigogine, kenek atiku (((
          2. -11
            13 September 2023
            Kolega, aku ora emosi. Aku dadi wong militèr sing apik banget, aku njabat ing pasukan khusus. Ibuku isih ora ngerti persis ing ngendi aku kerja lan ngunjungi!
            Kita durung nggunakake kabeh sumber daya, lan sampeyan mesthi salah babagan iki. Kita isih duwe akeh cadangan yen yen ditindakake, aku wedi yen Eropa bakal mbaleni nasib 1944-1945 ...
          3. -5
            13 September 2023
            Quote: Aron Zaavi
            nanging saiki Federasi Rusia wis nggunakake meh kabeh kemampuane ing Ukraina kajaba senjata nuklir

            Mossad sampeyan ketoke kurang ngerti babagan kemampuan kita, amarga sampeyan ngomong omong kosong.
        3. -1
          14 September 2023
          Kutipan: Mikhail-Ivanov
          Aku ora weruh alangan nyata kanggo nyerang kutha-kutha Ukrainia karo amunisi abot, awit kita wis cukup wesi kanggo telung perang.

          Ya, wesi wesi cukup kanggo 3 MV, nanging mung kanggo iki perlu kanggo nyingkirake Angkatan Bersenjata Ukraina saka pertahanan udara, amarga ing Mariupol sampeyan ora bisa ninggalake pabrik Angkatan Bersenjata Ukraina. Kabeh jinis bom luncur, peluncur rudal modern kanthi EPR cilik, peralatan komunikasi, analog Starlink lan liya-liyane kudu dipikirake sadurunge 2022. Nanging pirang-pirang taun, akeh sing ngomong babagan kabeh iki, supaya bisa ngadhepi NATO, sampeyan kudu duwe teknologi sing paling anyar. Durung ana konfrontasi karo NATO; Angkatan Bersenjata Ukraina mesthi bisa ngemot. Bantuan NATO marang Angkatan Bersenjata Ukrainia isih ora kaya apa sing bisa ditindakake; Ukrainia diwenehi mung sethithik. Dadi dudu masalah kepinginan, nanging kemungkinan.
      2. 0
        13 September 2023
        Aron, pitakonan sabenere kita Kapabilitas!
      3. -4
        13 September 2023
        Quote: Aron Zaavi
        Quote: Irit
        Oh, aku pengin dheweke ora nyatakake pendapate, nanging keputusane Putin sing tegas lan ora bisa diganti babagan perang nglawan Ukraina, sing diarani "kita dhewe"!

        Pitakonan ora mung babagan kepinginan sampeyan, nanging uga babagan kemampuan mungsuh sampeyan.

        Saben uwong padha sarkastik ing Israel, lsp. ..? Panjenengan operasi ana ing Kyiv lan pour getih ing kita .. Kaya-kaya kabeh ora bali kanggo sampeyan ing Israel ..
        Rusia isih nahan wong Arab sabisane.. Nanging yen kita nyerah, sampeyan Aron kudu mlayu lan sing kaya sampeyan pelari saka USSR
        Carane akeh njijiki sing wis rampung kanggo kita, mantan, oncat 500s
        Lan kene sampeyan, Aron, wis nyiram racun ula ing umur tuwa ...
        Kepiye pengkhianat kaya ngono, pengin Rusia ambruk..! Sampeyan mung mambu kaya ngiyanati lan gething!!!!!!!! Sampeyan bisa nuthuk kene
        PS, aku wis suwe kenal karo pelari anti penasihat iki... Bau kene...
        Saka gething saka USSR ing Israel! Lan saiki menyang Rusia lan Rusia.. Saiki bakal diwiwiti.. nglirik
        1. -2
          13 September 2023
          Kutipan: chamberlen
          PS, aku wis suwe kenal karo pelari anti penasihat iki... Bau kene...

          Ya, dheweke uga seneng minus.
        2. + 11
          13 September 2023
          Kutipan: chamberlen
          Quote: Aron Zaavi
          Quote: Irit
          Oh, aku pengin dheweke ora nyatakake pendapate, nanging keputusane Putin sing tegas lan ora bisa diganti babagan perang nglawan Ukraina, sing diarani "kita dhewe"!

          Pitakonan ora mung babagan kepinginan sampeyan, nanging uga babagan kemampuan mungsuh sampeyan.

          Saben uwong padha sarkastik ing Israel, lsp. ..? Panjenengan operasi ana ing Kyiv lan pour getih ing kita .. Kaya-kaya kabeh ora bali kanggo sampeyan ing Israel ..
          Rusia isih nahan wong Arab sabisane.. Nanging yen kita nyerah, sampeyan Aron kudu mlayu lan sing kaya sampeyan pelari saka USSR
          Carane akeh njijiki sing wis rampung kanggo kita, mantan, oncat 500s
          Lan kene sampeyan, Aron, wis nyiram racun ula ing umur tuwa ...
          Kepiye pengkhianat kaya ngono, pengin Rusia ambruk..! Sampeyan mung mambu kaya ngiyanati lan gething!!!!!!!! Sampeyan bisa nuthuk kene
          PS, aku wis suwe kenal karo pelari anti penasihat iki... Bau kene...
          Saka gething saka USSR ing Israel! Lan saiki menyang Rusia lan Rusia.. Saiki bakal diwiwiti.. nglirik

          Vitalya sugeng rawuh ombenan . Lha, apa sampeyan ngirim putra-putra sampeyan menyang ngarep?
      4. -1
        13 September 2023
        Quote: Aron Zaavi
        Pitakonan ora mung babagan kepinginan sampeyan, nanging uga babagan kemampuan mungsuh sampeyan.

        Kekarepan kanggo mbela kepentingan lan hak-hak kasebut isih utama. Nanging makna jamak saka tembung "mungsuhmu" sing nemtokake sifat, intensitas lan durasi konflik. Lan yen nganti saiki durung jelas nganti tekan menara-menara kasebut siap kanggo pindhah menyang Distrik Militer Lor, mula saiki wis jelas yen dheweke isih duwe niat kanggo pindhah nganti Kamenangan lengkap lan pungkasan.
        Lan amarga saiki, lan kita duwe akeh mungsuh (perang nganggo tangan bekas), banjur pitakonan sekutu muncul. Lan ora mung sembarang jenis, nanging wong-wong sing siap kanggo perang bebarengan, lan saged iki, lan duwe potensial.
        Ya ya Saiki kita duwe salah sawijining sekutu kasebut. Lan iki ora mung Jerman, Italia utawa Polandia. Iku nuklir, rudal lan malah daya angkasa. Kanthi tentara gedhe, kompleks industri militer sing kuat, cadangan senjata lan amunisi sing akeh banget, sing ... minat banget karo barang ekspor utama kita. ya Gandum, lenga sayur-sayuran, panganan liyane, lenga lan produk minyak bumi. Lan sekutu iki mbutuhake barang kasebut kanthi serius, amarga wis suwe dikenai sanksi.
        Dadi siji-sijine entuk sekutu, pemasok senjata lan amunisi, tenaga kerja sing kerja keras lan sukarelawan ... Lan ing wektu sing padha entuk pasar dodolan sing cukup gedhe kanggo barang-barang kita ... ora kanggo tugriks / rupiah sing Manturov scooped munggah ing India, nanging kanggo mbatalake \take out\shop Nyuwun mokal. Ing kasus iki, kita entuk imbalan apa sing dibutuhake. Lan kita duwe BANYAK sing DIBUTUHake.
        Lan saiki kita bisa ngumumake tujuan Kamenangan lengkap lan tanpa syarat.
      5. +1
        13 September 2023
        Quote: Aron Zaavi
        Pitakonan ora mung babagan kepinginan sampeyan, nanging uga babagan kemampuan mungsuh sampeyan.

        Lan iku bener. Kita ndeleng 1941, kita ndeleng 2023. Apa sing wis owah? Kajaba iku, Auschwitz dibebasake dening Amerika lan Rusia ngluncurake serangan nuklir ing Jepang, ora ana apa-apa. Lan, putune Kim Il Sung ngomong karo Putin dina iki babagan apa wae, babagan apa wae ing kosmodrom Rusia ... Miturut cara, Amerika Serikat pisanan nuntut saka DPRK, saiki dheweke wiwit ngelingake DPRK ... Miturut cara , Apa sampeyan ngelingi yen Korea Lor minangka Republik Rakyat lan Demokrat, lan Israel, kanthi resmi, minangka Negara Israel, dudu republik, dudu Demokrat ... Miturut cara, pemilik sampeyan uga ora nyatakake awake dhewe dadi demokratis utawa rakyat. .. Nanging wong-wong mau, ora jelas apa alasane, "nggawa demokrasi" ing saindenging jagad ana ing teluk bom para pengebom ... Mulane, sampeyan ora kudu kuwatir babagan kepinginan kita, sing utama yaiku sampeyan lan liya-liyane. koyo kowe ora kuciwa karo kemampuane bendarane... yen ora insya allah bakale kaya taun 2021. Rasa isin kaya ngono bisa kedadeyan ...
        1. +1
          13 September 2023
          Korea Lor iku Républik Rakyat lan Démokratik


          Ing "republik" iki wis rampung resmi ngumumake yen dinasti turun temurun saka Kims lan ora ana wong liya sing bakal mrentah ing kono. Dadi saiki dadi "Monarki Demokrasi Rakyat".

          Kajaba iku, Kim Il Sung diumumake minangka "presiden langgeng" DPRK, yaiku, kanthi resmi terus mimpin negara nganti saiki. Lan putrane Kim Jong Il ing taun 2012 sacara anumerta diumumake minangka "sekretaris jenderal abadi" partai lan "ketua abadi" Komite Pertahanan Negara, masing-masing.
          Ulang tahun Kim Il Sung (15 April) lan Kim Jong Il (16 Februari) minangka preian umum ing salawas-lawase.
          1. +3
            14 September 2023
            Kutipan saka: dump22
            Kim Il Sung diumumake minangka "presiden langgeng" DPRK, yaiku, kanthi resmi terus mimpin negara nganti saiki. Lan putrane Kim Jong Il ing taun 2012 sacara anumerta diumumake minangka "sekretaris jenderal abadi" partai lan "ketua abadi" Komite Pertahanan Negara, masing-masing.

            Nanging iki pilihan demokratis rakyat. Lan swarane wong iku hukum.
            Kajaba iku, tembung manca "presiden" mung ateges "ketua". Dadi wong-wong milih dinasti, lan bakal dadi ketua. Lan nindakake iki cukup sukses. Aku bakal ndeleng sawetara Inggris, Jerman utawa Prancis ing kahanan sanksi lan pamisahan kasebut lol sing bakal nyenengake.
            Lan DPRK minangka daya rudal nuklir, kanthi sekolah Ilmu, teknik lan desain dhewe (kita wis bisa ngomong babagan iki kanthi tegas), kanthi sukses ngrampungake masalah sing diadhepi negara. Lan kangelan disambungake karo geografi - Geografi (pagunungan, sethitik lahan tetanèn lan masalah amarga sanksi karo perdagangan manca). Saiki bakal ana masalah sing luwih sithik.
            1. -3
              15 September 2023
              Kutipan saka bayard
              Nanging iki pilihan demokratis rakyat. Lan swarane wong-wong iku hukum

              Apa sampeyan serius?)) Apa sampeyan dadi pengamat ing pemilihan Korea Utara?
              Kutipan saka bayard
              Yen aku ndeleng sawetara Inggris, Jerman utawa Prancis ing kahanan sanksi lan pamisahan kasebut, mesthi bakal nyenengake.

              Sapa sing bakal ngetrapake sanksi ing negara kasebut lan kanggo apa? Apa sampeyan ngerti kenapa akeh sanksi sing ditindakake ing DPRK?
              Kutipan saka bayard
              Lan DPRK minangka daya rudal nuklir, kanthi sekolah Ilmu, teknik lan desain dhewe (kita wis bisa ngomong babagan iki kanthi tegas), kanthi sukses ngrampungake masalah sing diadhepi negara.

              Ing pertengahan 90s, bapake Eun nggawa negara kasebut menyang paceklik massal, sing meksa dheweke cepet-cepet njupuk bantuan kamanungsan saka Amerika. Sampeyan maca, yen ora wong-wong sing oncat saka kono, paling ora para diplomat sing ana ing kono. Mung entuk manfaat kanggo Federasi Rusia saiki saka DPRK yaiku cangkang kanggo 152mm, bisa uga 120mm, tong minyak, bisa uga sawetara jenis MLRS kaya Grad, iku kabeh, ora bakal ana wong Korea Utara ing ngarep.
              Kutipan saka bayard
              Lan kangelan disambungake karo geografi - Geografi (pagunungan, sethitik lahan tetanèn lan masalah amarga sanksi karo perdagangan manca).

              Apa sampeyan serius? Mekaten, malang mboten sami? Apa Korea Kidul duwe lanskap sing padha? Kepiye babagan Jepang? DPRK lungguh ing sih saka RRC; tanpa iku, DPRK bakal cepet ambruk.
    2. +8
      13 September 2023
      Yen sampeyan ngomong "A" sampeyan kudu ngomong "B"! Ora bakal bisa menang yen ora nggedhekake mobilisasi lan mindhah ekonomi menyang posisi mobilisasi!
      1. +4
        13 September 2023
        Kutipan saka: Peter1First
        Yen sampeyan ngomong "A" sampeyan kudu ngomong "B"! Ora bakal bisa menang yen ora nggedhekake mobilisasi lan mindhah ekonomi menyang posisi mobilisasi!

        Ora mungkin mayoritas warga dibentuk kanthi prospek nyuda kualitas urip
        1. +1
          13 September 2023
          Ora apa-apa, dheweke bakal sabar, nanging sawise kamenangan kita kabeh bakal urip kaya oligarki!
          ngguyu
    3. + 11
      13 September 2023
      Aku uga mikir sing iku wektu kanggo ngganti jeneng District Military Northern perang lan miwiti perang serius, lan ora prospek swara!
      Aku ora ngandel marang Lampas, lan ora mung amarga Wagner ...
      Lan Vova isih proyektor; dheweke bisa mbanting ajiné ing meja wiwit biyen tinimbang ngobrol lan mikir.
      1. + 13
        13 September 2023
        Dheweke ngomong yen dheweke pancen bener, nanging ora cocog karo kasunyatan
      2. -2
        13 September 2023
        Apa sampeyan ngerti prabédan antarane SVO lan perang?
        Pranyatan perang ora ngganggu perang "serius". Nanging kahanan internasional bakal beda banget.
        Iku bakal becik kanggo Rusia yen Ukraina ngumumake perang marang Federasi Rusia.
        Banjur sampeyan bisa ngebom Khreshchatyk tanpa ndeleng sapa wae.
        Lan sing luwih penting yaiku ana hak legal kanggo mbusak obyek ing wilayah Polandia lan negara liya.
        Kanthi kabeh katresnan kanggo Polandia lan EU.
        1. +7
          13 September 2023
          Kutipan saka Denis812
          Apa sampeyan ngerti prabédan antarane SVO lan perang?
          Pranyatan perang ora ngganggu perang "serius". Nanging kahanan internasional bakal beda banget.
          Iku bakal becik kanggo Rusia yen Ukraina ngumumake perang marang Federasi Rusia.
          Banjur sampeyan bisa ngebom Khreshchatyk tanpa ndeleng sapa wae.
          Lan sing luwih penting yaiku ana hak legal kanggo mbusak obyek ing wilayah Polandia lan negara liya.
          Kanthi kabeh katresnan kanggo Polandia lan EU.

          Kiev wis ajeg dibom malah karo status Distrik Militer Lor, nanging bab obyek ing wilayah Polandia - uga, padha ing wilayah Polandia. Apa sampeyan pengin perang karo Polandia lan kabeh NATO?
        2. -2
          13 September 2023
          Aku manggon ing Polandia telung taun saka 1990 kanggo 1993, aku ngomong basa lancar. Kanthi kabeh tresnaku marang Polandia normal, aku bakal ngebom Warsawa tanpa mikir maneh yen tugas kasebut ana ing agenda! Lan padha ditrapake kanggo Ukrainia, iku wektu kanggo lali bab hubungan persaudaraan karo Rusia. Ukrainia dhewe sing milih nasibe, ora ana sing meksa dheweke menyang dalan iki ... Wektu wis teka kanggo menehi putusan, nanging crushers susu durung siyap ngeculake udder ...
          1. +6
            13 September 2023
            Kutipan: Mikhail-Ivanov
            Aku manggon ing Polandia telung taun saka 1990 kanggo 1993, aku ngomong basa lancar. Kanthi kabeh tresnaku marang Polandia normal, aku bakal ngebom Warsawa tanpa mikir maneh yen tugas kasebut ana ing agenda! Lan padha ditrapake kanggo Ukrainia, iku wektu kanggo lali bab hubungan persaudaraan karo Rusia. Ukrainia dhewe sing milih nasibe, ora ana sing meksa dheweke menyang dalan iki ... Wektu wis teka kanggo menehi putusan, nanging crushers susu durung siyap ngeculake udder ...

            Banjur Polandia bisa ngebom Kaliningrad. Sapa sing bakal entuk manfaat saka iki?
            1. -2
              13 September 2023
              Temenan kanggo sapa sing paling ngebom.
              Kasunyatan manawa ing Kyiv ora mabur menyang obyek sipil bakal beda banget ing Warsaw, Gdansk lan wilayah pedunung liyane.
              Rusia ora duwe standar moral sing ngalangi saka nyerang target sipil ing Polandia.
              1. +2
                13 September 2023
                Kutipan saka Denis812
                Temenan kanggo sapa sing paling ngebom.
                Kasunyatan manawa ing Kyiv ora mabur menyang obyek sipil bakal beda banget ing Warsaw, Gdansk lan wilayah pedunung liyane.
                Rusia ora duwe standar moral sing ngalangi saka nyerang target sipil ing Polandia.

                Kajaba iku, iki ora bisa ngalangi Polandia saka nyerang target sipil ing wilayah Rusia. Lan yen liyane saka NATO nderek Polandia, banjur paling njupuk metu kabeh wong mursid.
        3. +1
          13 September 2023
          Apa kahanan internasional liyane? Apa sampeyan ngomong babagan? Kaya apa saiki!? Perang donya katelu wis ana. Lan mung pimpinan kita isih ngurmati pangarep-arep kanggo setuju. LP kita akeh banget getih biru ...
          1. +9
            13 September 2023
            Kutipan: Don lawas
            Apa kahanan internasional liyane? Apa sampeyan ngomong babagan? Kaya apa saiki!? Perang donya katelu wis ana. Lan mung pimpinan kita isih ngurmati pangarep-arep kanggo setuju. LP kita akeh banget getih biru ...

            Apa jenis perang donya katelu iku? Ana Distrik Militer Lor nglawan Ukraina, sing Kulon wis nyedhiyakake sawetara senjata saka gudang. 4 yuta prajurit, 10000 pesawat lan 15 operator pesawat NATO kanthi tenang ing pangkalane lan ora mikir babagan perang.
            1. -10
              13 September 2023
              Ya, ing kene sampeyan salah, NATO ngalami kerugian ing Ukraina, dheweke ilang peralatan sing cukup
              1. +9
                13 September 2023
                Kapitunan? Amerika Serikat, kanthi GDP 23 triliun dolar, menehi peralatan lan gaman menyang Ukraina kanggo apa, decrepit 50 milyar, EU liyane 50 milyar ... Iki ateges ora khusus, mbudidaya potensial ekonomi. Yen Lend Lease diluncurake kanthi lengkap, mula sampeyan bakal ngormati apa sing ditindakake AS kanggo USSR 80 taun kepungkur ...
              2. +3
                13 September 2023
                Kutipan saka Jonny
                Ya, ing kene sampeyan salah, NATO ngalami kerugian ing Ukraina, dheweke ilang peralatan sing cukup

                Cukup kanggo apa? Delengen pinten peralatan militer NATO lan pira sing wis dikirim (malah dikirim lan ora ilang) menyang Ukraina. NATO duwe total 15000 tank, lan 500 utawa 600 wis dikirim. Nganti 3% saka armada. Utawa ngirim sawetara rolas pesawat, apa persentasi saka armada?
                1. -5
                  13 September 2023
                  Jumlah tank perang ana 21 kanggo Rusia, lan 921 kanggo NATO.

                  NATO duwe 106 kendaraan lapis baja, Federasi Rusia duwe 630 unit.

                  ARSNATO luwih unggul tinimbang Rusia ing babagan jumlah: 17 unit lawan 896 unit.

                  Kendaraan lapis baja NATO ana 113 unit, Federasi Rusia duwe 632 unit.

                  Jumlah MRAP yaiku 19 unit kanggo NATO, 27 unit kanggo Rusia.

                  Kanggo peluncur granat roket, jumlahe antarane Rusia lan NATO ora beda-beda: Federasi Rusia duwe 4 unit, NATO duwe 032.

                  Gunggunge artileri ing Rusia yaiku 11 unit, dene NATO duwe 232 unit.


                  Malah iki, miturut sampeyan, kerugian "suntingan" apik banget.
                  Dadi Eropa ora seneng banget babagan kekuwatan militer
    4. +2
      13 September 2023
      Quote: Irit
      Oh, kepiye aku pengin dheweke ora nyatakake pendapate, nanging keputusane Putin sing tegas lan ora bisa diganti

      Apa iki kedadeyan?
  2. + 27
    13 September 2023
    Carane Plywood arep menang? Ing pertahanan? Kanggo sawetara alesan aku ora weruh usaha ing pihak kanggo menang, dheweke duwe tembung, nanging tumindak ing disarray lengkap. Setaun lan setengah perang karo tentara Ukrainia lan menehi tandha wektu, uga, kajaba kanggo balapan Kupyanka Krasnolimansky Kherson. Apa yen ana perang karo NATO, anyar Abrams Leo lan Leclercs, F16, 22 lan 35, operator pesawat lan KPM? Sambungan lan klompok orbital? banjur apa? IMHO, anggere wong-wong kaya dheweke lan wong-wong kaya dheweke dadi pimpinan, ora bakal ana kamenangan. Iku bakal 1917
    1. + 14
      13 September 2023
      Iki minangka komentar sing apik - Aku uga pengin ngomong kanthi cara sing padha, nanging aku ora ngerti carane nindakake kanthi dhasar tanpa sumpah, supaya ora dilarang.
    2. VB
      + 10
      13 September 2023
      Bener, nanging ora bakal ana Perang Sipil. Ora ana sing bakal mbela IKI utawa nglawan wong-wong mau.
      1. +3
        13 September 2023
        Lan ora ana sing bakal nindakake kanggo dheweke. Dheweke mung bakal kesapu menyang tong sampah sejarah.
      2. 0
        13 September 2023
        Kutipan saka VB
        mung ora bakal ana wong sipil. Ora ana sing bakal mbela IKI lan nglawan wong-wong mau

        Inggih, sampeyan ngandika iki banget categorically. Satus taun kepungkur (sawise turun tahta empirator) wong-wong sing akeh banget kalebu wong-wong desa sing buta huruf / buta huruf, meh pitu! berjuang pirang taun...
        Lan saiki atusan ewu mabur liwat gunung kanggo ngaso, mbuwang satus nganti limang atus ewu saben minggu. Padha mung duwe soko kanggo ilang. Padha bakal perang sengit kanggo armchair anget / bisnis / omah gedhong / cruiser. Dadi, sayangé, perang sipil (aku ora seneng) ora bisa nyingkiri ing kahanan sing padha karo abad kepungkur, lan kayane bakal luwih brutal ...
        1. VB
          +3
          13 September 2023
          Aku bakal seneng njawab sampeyan. Ing tentara saiki, perwira senior ngerti kanthi becik yen ing ndhuwur mung ana maling lan ora bakal nglindhungi, lan iki minangka pasukan aktif utama. Pengusaha, pejabat setengah baya utawa luwih enom, pengecut, minangka aturan, ora dadi tentara, nolak, lsp. Tiyang ingkang langkung sepuh, sepisan, umuripun, lan ingkang kaping kalih, sami paring pitedah ing pundi kaleresan. Aku dhewe 63, aku ngerti apa sing dakkandhakake. Ing bab Perang Sipil, mbah kakungku padha perang ing Perang Donya I lan Perang Sipil, lan aku kenal langsung karo sedulurku. Setengah saka korps perwira ana ing Tentara Merah, amarga ana tambah akeh personel ing Perang Donya. Sumpah lan kapercayan iku dudu tembung kosong, lan dipateni kaya ngono. Sudut kedadean padha karo sudut pantulan. Denikin ora tau duwe luwih saka 150.000. Minangka kanggo "buta aksara," Bolsheviks wanted kanggo rampung numpes Cossacks, supaya padha nampa jawaban, ing tartamtu. Ural Cossacks kabeh ninggalake Reds, enom lan tuwa. Ibuku yaiku Orenburg Cossack, aku ngerti apa sing dakkandhakake. Lan ora bakal ana sing nglindhungi sing saiki, aku yakin, lan aku ngerti akeh.
      3. -4
        13 September 2023
        Kutipan saka VB
        Bener, nanging ora bakal ana Perang Sipil. Ora ana sing bakal mbela IKI utawa nglawan wong-wong mau.

        Sampeyan ora kudu nglakoni. Sampeyan elinga carane pasukan khusus wis siyap kanggo nglawan Wagner ing wilayah Serpukhov. Nanging saliyane iku ana uga Pengawal Nasional, Chechen, resimen LDPR lan sukarelawan liyane.
        1. +5
          13 September 2023
          Nalika militer ketemu Wagners, padha ngadeg tangan ing sisih utawa waved ing wong. Mung pilot wiwit nindakake pesenan pidana, lan ketoke amarga padha diapusi, iku kolom saka forelocks nyuwil liwat, kaya ing Grayvoron. Lan saka dhuwur kilometer sampeyan ora bisa ndeleng apa jenis wong karo gegaman ana. Aku mikir pasukan khusus ora bakal melu perang.
  3. 0
    13 September 2023
    disebut kamenangan Rusia mung pilihan kanggo pangembangan acara ing Ukraina

    Aku pengin tembung supaya konsisten karo tumindak ... nanging saiki, "apa iku apa"
  4. -2
    13 September 2023
    Menteri Pertahanan Rusia nyebutake kamenangan Rusia minangka pilihan mung kanggo pangembangan acara ing Ukraina
    . Nanging "Baba Yaga" nglawan.
  5. 0
    13 September 2023
    Iki bisa ditindakake dening Shoigú, supaya sampeyan bisa nemokake total victoria, aplastante sobre el ejército ucronazi es la opción más correcta kanggo Rusia. Todas las demás opciones tendrían consecuencias futuras funestas para Rusia, perduraría el mal.
  6. +4
    13 September 2023
    Muga-muga ora ana perjanjian Istanbul maneh.
  7. +1
    13 September 2023
    Aron, pesen kasebut ora bener; iku dudu babagan kemampuan Ukraina kanggo nindakake operasi militer (padha ora ana), nanging asil lan wektu pungkasan operasi militer iki gumantung marang kemampuan Kulon kanggo nyengkuyung Ukraina. Sanajan aku wis bola-bali kepingin weruh kenapa, ing 1.5 taun, Distrik Militer Lor ora ngrusak ekonomi Ukraina lan infrastruktur, apa mung kita ora pengin utawa tangan kita cendhak?
    1. 0
      13 September 2023
      amarga iki bakal ngganti sethitik, Kulon mung bakal ngatur liyane persediaan
  8. roh
    + 12
    13 September 2023
    komandhan tumindak kanthi yakin

    Popov tumindak kanthi yakin lan efektif ing sektore, lan pungkasane dadi "pengasingan" ing Suriah, nyatakake masalah lan ora ngambung "Parquet Boot" kanggo nylametake luwih akeh wong sing nyoba ngatasi masalah kasebut. ing pangerten apa "intelektual ngontrol dheweke hi
  9. +5
    13 September 2023
    Lan mantu trans-Ukraina Stolyarov lan putriné uga ana ing Dubai kanggo kamenangan "Ukraina"?
    1. 0
      13 September 2023
      Dheweke dudu mantu maneh, dudu mantu! Umumé, dheweke ora nikah karo dheweke.
      1. +5
        13 September 2023
        Oh, oke, oke! Amarga sampeyan dudu mantu, sampeyan bisa tenang lan ora ninggalake zona nyaman. Yen ora, angel banget ngerteni manawa ana masalah internal lan ora kabeh kaya sing ditampilake ing TV.
  10. +9
    13 September 2023
    Aku wis ora krungu saka wong ngendi wae carane kamenangan iki ngrancang kanggo ngrambah. Kenapa?? - kaya aku ngerti, ora ana sing ngerti iki, utawa iku rencana licik.
    1. -6
      13 September 2023
      Lan sampeyan pengin kabeh rencana kanggo nggayuh kamenangan saka Ukraina bakal bocor menyang pers, kaya sing dakngerteni?))
      1. +2
        13 September 2023
        Napa kita rencana miwiti kabeh - paling ora strategis - kaya iki, njupuk kutha kaya iki, kanggo mbela kaya ngono? Serangan pungkasan yaiku Artyomovsk kanthi pedunung sawetara puluhan ewu, nanging kepiye carane njupuk kutha sing luwih gedhe lan apa sing kudu ditindakake, kaya aku ngerti, pasukan sing dirakit mung cukup kanggo pertahanan.
        1. -5
          13 September 2023
          Kanggo apa? Apa gunane iki? Kurang ngerti mungsuh, luwih apik. Lan kita mung kudu percaya marang prentah. Sawise kabeh, aku yakin manawa akeh sing percaya karo kamenangan kita. Nanging pracaya marang kamenangan lan ora percaya marang komandan iku utopia. Ing kene sampeyan kudu njupuk salib utawa nganggo kathok. Ora ana perang tanpa salah ngitung. Sing nggawe kesalahan luwih sithik menang.
        2. 0
          15 September 2023
          Padha ora ngandika amarga nalika iku kabeh liwat, padha bakal wara-wara apa mengkono ing wektu iku minangka kamenangan . Aku ora weruh prospek sing cerah, wiwit taun 2022 wis akeh banget kerugian, wiwit wiwitan ora ana akeh senjata penting, teknologi, peralatan komunikasi, lan liya-liyane. Angkatan Bersenjata Ukraina kudu duwe F-16. lan ATAKMS, Taurus ing pungkasan taun, sing kabeh ing ngarep bakal complicate iku Ngartekno lan iki mung sisih militèr. Mikir babagan sanksi sing mboko sithik bakal nyedhot ekonomi Rusia lan ngethok luwih akeh saka macem-macem pasokan penting.
  11. +1
    13 September 2023
    Wis dadi akeh ing ruang informasi. Yagene iki ... IMHO, yen ana
  12. + 12
    13 September 2023
    Rusia ora duwe pilihan liya kajaba ngalahake pasukan Ukraina.
    "- Umume, kaya iki: saiki aku duwe rong cara metu saka omah iki - aku nggawa dheweke menyang kantor pendaptaran, utawa dheweke nggawa aku menyang jaksa." (c)
  13. +5
    13 September 2023
    Apa karo janji kanggo nanggepi FSE lan serangan cilik ing Crimea, sampeyan badut miskin?
    1. 0
      13 September 2023
      Dheweke ora janji iki, ngandika ing tengah ing Ukraina
  14. +6
    13 September 2023
    Dadi ing pertahanan, dheweke ora entuk Kamenangan, kenapa dheweke mundur saka Kyiv ing wiwitan Distrik Militer Lor, nalika isih ana 3 dina sadurunge Kamenangan?
    1. +3
      13 September 2023
      A yuta, mbokmenawa amarga Putin ora nggoleki cara sing gampang .... lol
    2. -2
      13 September 2023
      Kamenangan kadhangkala digayuh sanajan sawise mundur, kaya sing kedadeyan luwih saka sepisan. Ora kanggo sebutno pertahanan. Durung rampung.
      Lan kasunyatan sing padha mbalek maneh ing awal banget, banjur aku Mungkin ana uga sawetara jenis kudeta ngrancang dening Kepemimpinan Ukraina, nalika kita teka, nanging boten kedaden. Dadi aku kudu lunga. Kowe ora tau ngerti...
    3. -3
      13 September 2023
      Nganti kamenangan apa? Apa dheweke njupuk Kyiv utawa mung ngadeg ing sangisore, kanthi angel nahan usus cilik saka serangan mungsuh?
    4. 0
      13 September 2023
      Dadi ing pertahanan, Kamenangan ora digayuh.


      Carane ngomong.
      Ing kene, komandan Rusia paling gedhe Suvorov nampa gelar generalissimo - kanggo heroik mundur ing Alpen.

      Mungkin Shoigu uga ngimpi judhul Generalissimo?
  15. + 11
    13 September 2023
    Apa Kemenangan kanggo dheweke lan apa sing ditindakake kanggo nggayuh? Utawa mung bakal ngumumake Kamenangan ing dina Jumuah, banjur nindakake apa sing dikarepake?
    1. +5
      13 September 2023
      Ing sawijining dina Jumuah, dheweke bakal ngumumake Kamenangan, nanging apa sing dikarepake?
      Yen pengin, dheweke bakal ngumumake.. eseman
  16. -2
    13 September 2023
    yen iki mung pilihan, banjur kudu nyoba harder.
    Utamane ing strategi lan taktik, nggunakake luwih efektif saka macem-macem angkatan bersenjata: Angkatan Udhara, Angkatan Laut lan Tentara. Lan supaya kerugian manungsa dhewe minimal.
    537 helikopter serang
    773 Pesawat Tempur
    12 tank
    drones kaetung, dibagi dadi zona ngarep-garis penting lan serangan. lan iku 24/7.
    rong dina baris pisanan mungsuh, kaping telu baris mungsuh, kaping papat, mungsuh obyek konco baris mungsuh. Lan maneh bab sing padha wiwit wiwitan.
    1. 0
      14 September 2023
      Sayange, nyoba harder utawa nglampahi liyane lan liyane, iku ora bakal ngatasi masalah! Mesthi ana: PENGALAMAN, KAMPUNG lan RESEP marang personil militer ing saubengé, aku ora mirsani. Mung ambisi exorbitant lan katon menacing!
  17. -1
    13 September 2023
    "Kita dipercaya mbela apa sing kudu kita bela saiki"

    Punika tembung kunci. Ketoke, saiki sampeyan mung kudu nyekel pertahanan ing wilayah tartamtu lan ora liya. Luwih, nganti kita njupuk metu, utawa yen kita njupuk metu, iku bakal karo kangelan lan losses luwih saka mengko.
  18. +4
    13 September 2023
    Apa sampeyan ora ngomong babagan garis abang? Babagan kedatangan permanen saiki menyang wilayah Rusia? Babagan tambah akeh korban ing wilayah Rusia? ora?
  19. +4
    13 September 2023
    Plywood kudu njawab kanggo pasar.
    Kanggo liyane, aku percaya yen Carthage kudu dirusak.
  20. +4
    13 September 2023
    Kok populisme sing ora masuk akal iki??? Ayo dheweke ngomong khusus babagan carane dheweke bakal ngalahake Ukraina ...
  21. -3
    13 September 2023
    Dene kagal mapan ing Kiev..Kamenangan bakal angel banget!!!
    Padha ndamel Bandera menyang trenches kanggo karusakan.
    Dheweke ngumumake mobilisasi getih lan njaluk dhuwit saka Kongres Yahudi AS.
    Ana tekanan ing Rusia, kaya hooools wis rampung, menehi wektu kanggo njupuk sing anyar.
    Wah, bajingan sinis! Perang iku ibu .. Makhluk
    PS Aku dadi emosi maneh, nuwun sewu ... Aku mung kesel!
  22. +7
    13 September 2023
    Aku ora bisa ndeleng cangkir iki maneh ... bodho ...
  23. +3
    13 September 2023
    Tembung-tembung luhur apa, nganti kapan iki?! Sampeyan kudu ngremukake nit wiwit wiwitan lan nyiapake iki kanthi ngencengi dhukungan, lan ora ngunggahake sirah. Kaya sing dikandhakake, sejarah bola-bali. Kaya ing ..41 padha ngunyah kapas lan percaya nganti pungkasan.
  24. +6
    13 September 2023
    Ukrainians wis ngomong kanthi terang yen serangan ing Crimea ditindakake dening rudal Anglo-Prancis, iki wis jelas, nanging kabar resmi ngomong babagan rudal S-200 sing diowahi, iki kanggo whitewash Shoigu, dheweke ora pengin ngakoni. , amarga dheweke maneh ngancam yen serangan bakal ditindakake ing sistem pertahanan rudal Ukraina yen rudal kasebut disebarake ing njaba sistem pertahanan udara, mula ora ana respon sing dikarepake. Kanthi terpils iki ora bisa ngomong babagan kamenangan
  25. +5
    13 September 2023
    Meh telung sasi kepungkur, Menteri Pertahanan Federasi Rusia, Sergei Shoigu, ngandika ing konferensi pers yen ana serangan rudal dening HIMARS utawa rudal Storm Shadow ing wilayah Rusia, bakal ana respon langsung ing wangun serangan. ing pusat-pusat pengambilan keputusan.

    Dina iki Sevastopol disabetake dening rudal M270 MLRS lan Storm Shadow.
  26. +3
    13 September 2023
    Apa kerugian nyata saka Federasi Rusia? Apa rega SVO?
  27. -3
    13 September 2023
    Kutipan: chamberlen
    Quote: Aron Zaavi
    Quote: Irit
    Oh, aku pengin dheweke ora nyatakake pendapate, nanging keputusane Putin sing tegas lan ora bisa diganti babagan perang nglawan Ukraina, sing diarani "kita dhewe"!

    Pitakonan ora mung babagan kepinginan sampeyan, nanging uga babagan kemampuan mungsuh sampeyan.

    Saben uwong padha sarkastik ing Israel, lsp. ..? Panjenengan operasi ana ing Kyiv lan pour getih ing kita .. Kaya-kaya kabeh ora bali kanggo sampeyan ing Israel ..
    Rusia isih nahan wong Arab sabisane.. Nanging yen kita nyerah, sampeyan Aron kudu mlayu lan sing kaya sampeyan pelari saka USSR
    Carane akeh njijiki sing wis rampung kanggo kita, mantan, oncat 500s
    Lan kene sampeyan, Aron, wis nyiram racun ula ing umur tuwa ...
    Kepiye pengkhianat kaya ngono, pengin Rusia ambruk..! Sampeyan mung mambu kaya ngiyanati lan gething!!!!!!!! Sampeyan bisa nuthuk kene
    PS, aku wis suwe kenal karo pelari anti penasihat iki... Bau kene...
    Saka gething saka USSR ing Israel! Lan saiki menyang Rusia lan Rusia.. Saiki bakal diwiwiti.. nglirik

    Ora suwe, kaya jaman biyen, wong-wong Yahudi bakal meksa Ortodoks mbayar prasepuluhan supaya bisa nekani Misa ... Dadi kabeh Nazi Ukraina bakal murub.
  28. +1
    13 September 2023
    Menteri Pertahanan Rusia nyebutake kamenangan Rusia minangka pilihan mung kanggo pangembangan acara ing Ukraina

    Tembung-tembung kasebut, ya, menyang kupinge Gusti Allah !!!
    Lan supaya kita ngrampungake bajingan kanthi cepet.
    1. Komentar wis dibusak.
  29. +3
    13 September 2023
    Ing taun pungkasan, meh paritas wis ditetepake ing LBR, lan sawetara wis nyoba kanggo nyerang ing mangsa - banget sethitik wis kedaden, liyane wis nyoba kanggo nyerang wiwit Juni - lan banget sethitik wis bisa.
  30. +5
    13 September 2023
    Pisanan, Kyiv ing 3 dina, minangka propagandists ngandika, banjur Polandia wis nyekel Ukraina, banjur bakal beku, lan saiki
    Kanggo iki, Shoigu mangsuli yen ora ana pilihan liyane kajaba kamenangan Rusia. ngguyu
  31. +9
    13 September 2023
    *Menteri Pertahanan Rusia nyebutake kamenangan Rusia minangka pilihan mung kanggo pangembangan acara ing Ukraina*
    Apa ana wong liya sing percaya?
  32. 0
    13 September 2023
    dk banjur ayo mbangun kamenangan lan ngrusak kabeh lan kabeh wong ing Republik Ukrainia!
  33. +4
    13 September 2023
    Ora ana pilihan liyane saka kamenangan Rusian


    Aku ora seneng karo Shoigu, aku malah ora nganggep dheweke pinter, nanging ing kene aku setuju banget karo dheweke.

    Pitakonan kabeh yaiku, apa sing bakal diwenehake marang kita minangka "kamenangan kita" ing pungkasan?
    1. -1
      15 September 2023
      Kutipan saka: dump22
      Pitakonan kabeh yaiku, apa sing bakal diwenehake marang kita minangka "kamenangan kita" ing pungkasan?

      Apa sampeyan lali soko?! Denazifikasi lan Demilitarisasi Ukraina! Liyane bab iku padha ora tenan nerangake apa iku. Ana akeh opsi kanggo iki.
  34. 0
    13 September 2023
    Sawise sampeyan miwiti, Sergei Kuzhugetovich menang. Ora tembung, nanging kudu dikonfirmasi karo tumindak angel. Gendéra ana ing tanganmu. Ya, ketoke garu ora bisa.
  35. +2
    13 September 2023
    "Rusia ora duwe pilihan liyane babagan carane menang ing Ukraina

  36. +5
    13 September 2023
    Apa dheweke uga bakal nerangake apa tegese kamenangan?
    1. 0
      14 September 2023
      Kutipan: balung 1
      Apa dheweke uga bakal nerangake apa tegese kamenangan?

      Apa tegese kamenangan? Aku saiki ngerti karusakan lengkap saka taler mungsuh. Mulane aku ora ngarep-arep menang. Rusia ora tau menang ing sejarahe.
      1. -1
        14 September 2023
        suku endi? Apa kita perang karo suku? Mungkin malah karo kethek?
        1. 0
          15 September 2023
          Quote: Kabeh_Apik
          suku endi? Apa kita perang karo suku? Mungkin malah karo kethek?  

          Kita perang karo peradaban Banderlogs sing peradaban lan maju.
  37. +4
    13 September 2023
    Ing mangsa pra-pemilihan taun 96, Yeltsen ngumumake Khasav-Yurt minangka kamenangan, iki nalika kabeh bandit dijebak ing Grozny, pasukan kita diblokir ing kana lan siap numpes, nanging ... printah "Kemenangan!" teka, nganggo mantel - mulih.
    Shoigu banjur dadi Menteri Situasi Darurat, mula dheweke duwe pengalaman juara ing mburine.
  38. +4
    13 September 2023
    Mangkene perkara sing nggumunake: nalika perang, kabeh wis jelas. Sanalika pirembagan bab tentrem wiwit, wedi langsung muncul sing liyane "rencana licik" bakal dileksanakake, minangka asil saka Rusia bakal nemokake dhewe ing posisi sing luwih elek tinimbang sadurunge wiwitan Distrik Militer Timur Laut. Lan sapa sing kudu disalahake kanggo iki? Panglima Agung, sing ora keganggu kanggo ngramu sak taun lan setengah saka perang apa kang nganggep kamenangan ing. Mbok menawa dheweke ora ngerti dhewe.
  39. 0
    14 September 2023
    Ora bisa ngatur. Titik . (mungkin wong apik). Nanging...
  40. VB
    +2
    14 September 2023
    Sawise serangan wingi ing Sevastopol, nalika wong iki ngumumake luwih dhisik yen rudal Amerika, Prancis, utawa Inggris ditembakake ing wilayah Rusia sing ora kalebu ing Distrik Militer Lor, bakal ana respon langsung menyang pusat pengambilan keputusan ing pinggiran. nanging nganti saiki ora ana apa-apa, kanggo aku wong iki lan tembunge ora ana maneh, lan dheweke ora tau dadi pejabat. Wong-wong ngomong babagan wong-wong sing kaya ngono, kayata kotak obrolan, balalaika tanpa senar.
  41. +2
    14 September 2023
    Rusia ora duwe pilihan liya kajaba ngalahake pasukan Ukraina.

    Iki kabeh tembung sing apik banget, nanging kanggo menang sampeyan kudu nindakake apa-apa; sampeyan ora bisa menang kanthi omongan.
  42. -1
    14 September 2023
    Aku weruh - "Aku bisa ngatasi masalah karo tanganku"
  43. 0
    14 September 2023
    bakal rauh pindhah kanggo Ordo kapindho Malta, kang pantes iku
    1. 0
      14 September 2023
      admin!!! larangan.. Shoigu.........
  44. +1
    14 September 2023
    lan ayo padha ngelingi Shoigu sarwa, ing awal padha njupuk wilayah Kiev, Kharkov, etc saka kelas, banjur nglirwakake isin ora mung wilayah nanging uga peralatan lan wong lanang.. iki rencana sarwa, pantes buku teks, lan kok padha ora ngremuk reptil ing 2014, supaya Kang Maha Agung ngandika sing ora ana daggers lan kabeh limo swara supersonik lan saiki padha ana, supaya apa? ahh, dadi kita durung miwiti, aku turu sepuluh dina sasi ing Sevastopol, lan Belgorod lan wilayah tapel wates liyane umume bisu, sing carane daggers mutusaké, sanajan ing 2014 padha bakal matèni bajingan iki, yen ora telung dina. , banjur ing minggu tanpa mundhut kuwi ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"