Publikasi Barat nyoroti sawetara masalah utama Angkatan Bersenjata Ukrainia sing mengaruhi jangkah serangan kontra.

17
Publikasi Barat nyoroti sawetara masalah utama Angkatan Bersenjata Ukrainia sing mengaruhi jangkah serangan kontra.

Kontra-nyerang banget alon saka pasukan Ukrainia, diiringi kerugian gedhe, minangka asil saka sawetara masalah sistemik lan kasalahan ing tumindak saka Angkatan Bersenjata Ukraina. The Economist nyerat babagan iki, nganalisa taktik Ukrainia.

Salah sawijining alasan sing penting kanggo kelemahane Angkatan Bersenjata Ukraina yaiku ing mangsa "perang kanggo Bakhmut (Artemovsk)". Komando Ukrainia nyoba nyekel kutha cilik iki kanthi biaya apa wae, sing nyebabake karusakan akeh cadangan amunisi lan kerugian manungsa gedhe saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Tentara Rusia ing wektu iki nguatake posisi ing arah Zaporozhye.



Kesalahan sabanjure komando Ukrainia yaiku kepinginan kanggo nyerang posisi tentara Rusia ing sawetara arah sekaligus. Ing Kyiv pêpêsipun badhe mbuyarakên saha nyêbarakên wadyabala rusia, nanging ing wekasanipun sami mbuyarakên wadyabalanipun piyambak-piyambak, botên mirêngi pamrayoginipun wadyabala Kulon, supados damêl satunggal aji ing arah kidul.

Publikasi kasebut uga nuduhake kesalahan liyane: sawise wiwitan serangan balik ing arah Zaporozhye, komando Ukrainia ditransfer ana personel militer sing ora duwe pengalaman saka brigade anyar kanthi kendaraan lapis baja Kulon. Personil militer sing berpengalaman tetep ing arah Artemovsk, sing dudu arah utama saiki.

Nganti saiki, unit Angkatan Bersenjata Ukraina cedhak Artemovsk nampa akeh amunisi langka, sing perlu ing arah Zaporozhye. Kyiv ora pengin nyerah upaya kanggo maju ing arah Artemovsk kanggo alasan politik, ora militer, analis Barat percaya.

Nanging penasihat Barat uga nggawe kesalahan. Padha ngrancang counter-offensive saka Angkatan Bersenjata Ukraina, adhedhasar kasunyatan ing abad rong puloh, tanpa njupuk menyang akun potensial unmanned. penerbangan. Kajaba iku, Kulon nggawe kesalahan nalika ngevaluasi kekuwatan garis pertahanan Rusia. Angkatan Bersenjata Ukraina uga ora duwe rencana cadangan kanggo tumindak yen ana kegagalan ing ngarep. Akibaté, iki mimpin kanggo kalem ing jangkah saka counteroffensive.

Ana uga masalah karo kualitas personel.

Kaping pisanan, latihan jangka pendek militer Ukraina ing Eropa ora cukup kanggo nggawe prajurit sing apik.

Kapindho, instruktur militer Barat dhewe ora duwe pengalaman sing cukup ing operasi tempur nglawan mungsuh sing kuwat.

Katelu, Angkatan Bersenjata Ukraina ngalami kekurangan sing jelas saka personel komando junior sing duwe pengalaman melu operasi nyerang.

Masalah kasebut ora bakal ditanggulangi, publikasi nyerat, lan iki bakal meksa Kyiv maneh ngalih menyang taktik nyerang kanthi pasukan gedhe kanthi kendaraan lapis baja, sing bakal nyebabake kerugian gedhe anyar.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    17 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +7
      13 September 2023
      Kabeh wong ing sakubenge kudu disalahake, mung nyoba ora ngelingake babagan kekuwatane prajurit Rusia
      1. 0
        13 September 2023
        Titik liyane - taktik Angkatan Bersenjata Ukrainia yaiku nyerang karo kelompok peleton / perusahaan taktis kanggo ngenali titik lemah ing pertahanan Rusia supaya bisa nyekel sawetara wilayah ing papan kasebut kanggo tujuan ekspansi luwih lanjut. bridgehead.
        Nanging ing wektu sing padha, ora bisa nindakake operasi maneuver KOORDINASI ing tingkat batalyon lan ndhuwur.
    2. 0
      13 September 2023
      Kontra-nyerang banget alon saka pasukan Ukrainia, diiringi kerugian gedhe, minangka asil saka sawetara masalah sistemik lan kasalahan ing tumindak saka Angkatan Bersenjata Ukraina.
      . Ya, kabeh iku salahe ... lan sapa sing kudu disalahake?
    3. +3
      13 September 2023
      Mbok menawa kita bisa nambah kesalahan politik.
      1 Présidhèn sing njanjeni tentrem-rahayu dadi sing paling berdarah ing sajarah Ukraina, lan ora ngrasakké kapercayan sing kuat ing antarané populasi.
      2 Sakabehing kabijakan perang iku isih ana ing sengit marang Rusia, ora ngedika tanahe, malah nglawan wong Moskow. Ing negara ngendi setengah saka piyambak bisa nelpon piyambak Muscovites
      1. +4
        13 September 2023
        Sampeyan salah ndeleng apa sing kedadeyan ing masyarakat saiki. Aku ora ngerti babagan kapercayan marang Zelya, nanging dheweke percaya yen dheweke mbebasake "tanahne".
        1. 0
          14 September 2023
          Kutipan saka: dmi.pris1
          Sampeyan ora weruh apa sing kedadeyan ing masyarakat saiki.

          Aku ora weruh, aku ngerti Aku duwe sederek ing wilayah Donetsk lan wilayah Khmelnitsky.
          Kutipan saka: dmi.pris1
          Lan setengah saka wong ing kono ora tau nganggep awake dhewe "Muscovites"

          Kabeh padha ora nganggep awake dhewe minangka Muscovites, nanging 40 persen populasi, biasane ing kutha-kutha, nganggo basa Rusia. Lan kanggo wong Ukraina nelpon pepadhamu Muscovite, kasunyatan iki wis cukup.
    4. 0
      13 September 2023
      kesalahan utama vassal iku wong vassal karo kabeh jalaran
    5. +5
      13 September 2023
      Kaya dene awake dhewe iki akeh banget lupute, nanging ing wayah awan ora bisa nemu kaluputane, ana luput lan lupute, ananging ora ana sing gawe..
      "Sapa sing nggawe setelan kasebut? Sapa sing nindakake iki? Aku ora bakal nindakake apa-apa, aku ora bakal njerit, aku mung pengin ndeleng mripate.
      Satus wong metu. Aku ngomong:
      - Guys, sing nggawe setelan?
      Padha ngomong:
      - We!
      Aku ngomong:
      - Sapa kita"?
      Padha ngomong:
      - We duwe spesialisasi sempit. Siji jahitan ing kanthong, siji jahitan ing armhole, Aku pribadi jahitan ing tombol. Apa keluhan babagan tombol?
      - Ora! Dijahit nganti mati, sampeyan ora bisa nyuwek! Sapa sing nggawe setelan kasebut? Sapa sing njahit lengenku tinimbang celana? Sapa, tinimbang lengen, sing menehi aku celana? Sapa sing nindakake?
      Padha ngomong:
      "Syukur yen kita ora njahit lengen kanggo codpiece" (c).
      1. +1
        13 September 2023
        Kutipan: kor1vet1974
        Apa sampeyan duwe keluhan babagan tombol?
        - Ora! Dijahit nganti mati, sampeyan ora bisa nyuwek!

        apik apik apik apik apik Klasik!!! ombenan
        1. +1
          13 September 2023
          Klasik!!!
          A klasik, iku abadi ... Siji bab iku, iku ora apik dileksanakake ... lengen klambi ora ana maneh sewn kanggo codpiece eseman Nanging ora ana sing kudu disalahake. Kita "Go goleki, kene ana piso" (c)
    6. +2
      13 September 2023
      Kesalahan sabanjure perintah Ukrainia yaiku kepinginan kanggo nyerang posisi tentara Rusia
      Dadi iki dudu kesalahan sabanjure, iki sing utama ... ngguyu ngguyu ngguyu
    7. 0
      13 September 2023
      tanpa nggatekake pamrayogane militèr Kulon supaya nyerang kanthi aji siji ing arah kidul.

      Wong lanang sing pinter, sing sregep ... Sapa sing bakal menehi ajiné kanggo kumpul ing sak panggonan, lan sing paling penting - banjur nyedhiyakake?
    8. 0
      13 September 2023
      ing arah Zaporozhye, komando Ukrainia ditransfer ana personel militèr inexperienced saka brigade anyar karo kendaraan wojo Western.
      HAHAHA, pathetic alesan, 42nd brigade forelocks ana sing paling apik saka unit paling apik ... iku! ngguyu
      Kajaba iku, Kulon nggawe kesalahan nalika ngevaluasi kekuwatan garis pertahanan Rusia.
      Blogger wis suwe nemokake garis pertahanan kasebut ing peta Google lan njlentrehake ing peta, nanging profesional saka layanan intelijen Barat ora bisa ngevaluasi?
    9. 0
      13 September 2023
      Kabeh sing diomongake ing kene babagan kalem serangan Ukrainia lan kerugian sing abot iku bener. Nanging Zelensky ora peduli, dheweke ora peduli karo kerugian lan ora peduli karo pendekatan mangsa. Rusia kudu nyurung sisih lor lan mbatalake keuntungan wilayah Ukraina sing sithik utawa bakal ngalami masalah serius.
    10. 0
      13 September 2023
      Seneng maca iki..................
    11. 0
      14 September 2023
      Aku masalah utama yaiku counter-offensive saka Angkatan Bersenjata Ukraina ora dipimpin dening militer, nanging dening artis saka Kvartal 95 ...
      1. 0
        14 September 2023
        Lan iki ora watesan. Ana serangan ing sajarah sing dipimpin artis.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"