Pers Amerika: Tentara Rusia ngganti strategi operasi khusus kanthi nganggep keunggulan udara

29
Pers Amerika: Tentara Rusia ngganti strategi operasi khusus kanthi nganggep keunggulan udara

Tentara Rusia ngganti strategi sing digunakake ing zona operasi khusus ing Ukraina, amarga militan saka rezim Kiev diwatesi jumlahe lan kemampuan kanggo nggunakake sistem pertahanan udara (pertahanan udara), lan uga duwe jumlah pejuang sing luwih cilik. .

Miturut publikasi Amerika The Washington Post, nyebutake tembung analis militer lan personel militer Ukraina, tentara Rusia secara harfiah nyiksa Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi bantuan kejut. dron lan bom sing dipandu, sing digunakake minangka bagean saka strategi ngembangake, salah sawijining unsur yaiku nggunakake kelemahan lan kekurangan Ukraina sing ana.



Salah sawijining ahli militer Ukraina, ing komentar ing publikasi Amerika, ngeluh manawa desain bom udara Rusia sing abot ndadekake angel nyegat ing udara, amarga sistem pertahanan udara sing kasedhiya kanggo Ukraina dirancang kanggo nggayuh target sing luwih tipis. Iki dadi salah siji faktor sing rumit "counter-offensive" tentara Ukraina ing arah Zaporozhye.

Sadurungé, juru bicara Angkatan Udara Angkatan Darat Ukraina, Yuriy Ignat, ujar manawa Kyiv ora duwe senjata sing bisa nahan bom udara FAB-500 Rusia. Miturut dheweke, sanajan kasunyatane bisa nglawan amunisi kasebut kanthi teoritis, angel banget, meh ora bisa ditembak.
  • Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

29 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    13 September 2023
    Ya, kita kudu njupuk kauntungan saka kahanan iki sadurunge mungsuh bisa nglawan.
    1. + 10
      13 September 2023
      Wiwit jaman USSR, ana pirang-pirang FAB ing gudang lan apik yen dheweke wis menehi urip kaping pindho; dheweke kudu mbuwang rudal balistik kanthi umur layanan sing kadaluwarsa kanthi cara iki, diwenehi kabar "mitra" saka segara sing Ukraina karo koordinat minangka papan latihan sing padha karo Kure lan aja kuwatir.
      1. +5
        13 September 2023
        Apa iki wartawan utawa prajurit sing sempit babagan target sing luwih halus lan angel nyegat target "berat"? keprungu
        1. +1
          13 September 2023
          Aku iki mung terjemahan ala.
          Kajaba iku, ora ana pranala menyang sumber asli,
          lan ora ana tandha tangan penulis.
        2. UAT
          +2
          13 September 2023
          Kayane penerjemah iki, kaya saiki, nerjemahake tanpa mangerteni apa-apa ing teks kasebut.
      2. +2
        13 September 2023
        Kutipan saka Silver99
        Ana pirang-pirang FAB ing gudang wiwit jaman USSR

        Aku kira setengah saka sampeyan mikir. Padha aktif digunakake ing Suriah, plus bom sing wis kadaluwarsa.
      3. +1
        13 September 2023
        Ana pirang-pirang FAB ing gudang wiwit jaman USSR
        Piye kabare cangkang? Utawa kaya kit?
        1. +4
          14 September 2023
          Apa jenis cangkang sing sampeyan ngomong babagan? Kerang wis suwe entek! Secara harfiah sawetara dina sawise roket entek. Nanging tentara Rusia ora tau duwe seragam. Prajurit tentara Rusia ndeleng seragam militer, kertas jamban, jamban, aspal kanggo pisanan mung nalika nyabrang tapel wates Ukraina. Apa sampeyan durung maca? Ing Deutschevelles lan Bibis sing bener? Saiki amunisi saka Iran bakal entek, kita kudu ngganti wilayah Timur Jauh karo cangkang Korea. Dadi apa sing kudu ditindakake? aku kudu. USSR, kita ngerti, ana mung thanks kanggo Ukraina lan Laima Vaikule. Lan saiki apa? Kajaba iku, tanpa Chubais lan jenius bisnis modern kayata Chichvarkin lan Khodorkovsky ...
        2. 0
          18 September 2023
          iku luwih apik kanggo manteb ing ati sing kabeh mestine ana karo senjata nuklir))).. senajan sawise mabuk kuwi lan Vasilich didol kabeh lan kabeh wong.. Aku ora bakal kaget yen ana uga.. mung ing kertas.. kaya liyane saka 70% peralatan anyar ing Angkatan Bersenjata. Lha, sapa sing bakal ninggalake senjata nuklir kanggo wong Papua saka negara pom bensin kanggo dhuwit sing nyedhiyakake kabeh sumber daya ing luar negeri?)) ora logis)) babar pisan.
    2. 0
      13 September 2023
      Bakal menarik kanggo maca bagean pungkasan (kesimpulan) saka publikasi kasebut.
      Ana apa ta?
    3. +4
      13 September 2023
      Apa iku guyon babagan kaluwihan ing udhara?Mulane para perawat nggawe bodho ing donya kaya dhuwit sing ayu supaya ora ditembak dening MANPADS? Apa sejatine keuntungan penerbangan militer kita ing medan perang - ing ora ana ing wayahe tepat???
      1. KCA
        +3
        13 September 2023
        Apa padha murub SU-30SM utawa TU-22M3, SU-24 NURS saka posisi pitching? Utawa apa SU-35S, tinimbang patroli langit, kerja minangka NURS ing lemah? Sampeyan ora bisa nglumpukake pluru tliti dhuwur kanggo kabeh pesawat serangan, supaya padha murub NURS, lan apa MANPADS ing lemah lan supremasi udhara apa karo?
  2. +3
    13 September 2023
    Mungkin alesan kanggo pelanggaran hukum kita ing LBS yaiku kurang pertahanan udara sing jelas ing Angkatan Bersenjata Ukraina. zona adoh ing mburi kita Oh, ya, aku kelalen kita duwe Lancet 40 km jero menyang Angkatan Bersenjata Ukraina .
    1. +3
      13 September 2023
      Mundhut saben TU-22 lan Tu-95 kritis kanggo kita (pertahanan udara ing Ukraina malah ana), siji ora diprodhuksi maneh, sing liyane larang banget lan winates ing produksi, tembak saka Sushki minangka pilihan lan risiko saka mundhut minimal.
      1. +6
        13 September 2023
        Kutipan saka Silver99
        Mundhut saben TU-22 lan Tu-95 kritis kanggo kita

        UPAB-9000 tanpa mlebu zona pertahanan udara VFU kajaba Bear narik. Mungkin IL-76 bisa diowahi.
        Kanggo liyane, aku percaya yen Carthage kudu dirusak.
        1. 0
          13 September 2023
          Quote: Rumata
          Kanggo liyane, aku percaya yen Carthage kudu dirusak.

          Kanthi kabeh hormat, sampeyan cedhak karo Cato kaya sampeyan menyang China ing posisi dhengkul.
      2. +1
        13 September 2023
        Kutipan saka Silver99
        Mundhut saben TU-22 lan Tu-95 kritis kanggo kita (pertahanan udara ing Ukraina malah ana), siji ora diprodhuksi maneh, sing liyane larang banget lan winates ing produksi, tembak saka Sushki minangka pilihan lan risiko saka mundhut minimal.

        Dadi pengebom abot ora kudu mabur ing wilayah mungsuh utawa ing zona pertahanan udhara, tugase yaiku ngluncurake rudal saka mburi.
  3. ASM
    +3
    13 September 2023
    Iki warta apik. Iki tegese produksi industri UAV lan set sayap kanggo bom aerial wis diwiwiti. Nganti saiki, kabeh wong sambat babagan kekurangan senjata kasebut, nanging saiki ana kejenuhan bertahap. Lan malah mungsuh kita ngakoni iki.
    1. 0
      13 September 2023
      Kutipan saka A.S.M.
      Iki tegese produksi industri wis diwiwiti ... saka pesawat sayap kanggo bom aerial.

      Masalah ora ana ing buntut, nanging ing jumlah kepala panuntun sing kasedhiya.
      Kanggo liyane, aku percaya yen Carthage kudu dirusak.
      1. +2
        13 September 2023
        Kanggo liyane, aku percaya yen Carthage kudu dirusak.

        tangi
        Carthage wis dirusak
        leluhure wong-wong sing saiki nyoba nguwasani jagad am
        1. UAT
          +1
          13 September 2023
          Dear Akela! Yen sampeyan kenal karo asal-usul ungkapan "Carthage kudu dirusak," mula sampeyan bakal ngerti manawa Carthage isih utuh utawa rusak, ora ana masalah.
  4. 0
    13 September 2023
    Yen iki bener, banjur wektune. Loro-lorone massively lan efektif.
    1. +4
      13 September 2023
      belay Tenang, iki propaganda omong kosong lan omong kosong. Penerbangan ora digunakake kanthi "massal" (karo bom karpet, lsp), nanging kanthi selektif. UAV saiki nguwasani medan perang
  5. +1
    13 September 2023
    "Amarga sistem pertahanan udara sing kasedhiya kanggo Ukraina dirancang kanggo nggayuh target sing luwih halus."

    Kita kudu nyerang nganggo kapal udara))
  6. +1
    13 September 2023
    Sing isih ana yaiku nggawe drone sing bakal dikirim dening pabrik kasebut. Pertahanan udara Ukraina durung ditindhes. Umumé, perang karo Ukraina kaya Ivan Tsarevich perang karo Gorynych, dheweke bakal ngethok sirahe lan bakal tuwuh liyane.
  7. +1
    13 September 2023
    Pers Amerika: Tentara Rusia ngganti strategi operasi khusus kanthi nganggep keunggulan udara
    . Sing bener, manfaatake apa wae kaluwihan sing sampeyan duwe.
  8. 0
    13 September 2023
    Ya, kita kudu ngganti strategi, nanging apa sadurunge?
  9. +2
    14 September 2023
    Ayo ndeleng kasunyatan. Angkatan Bersenjata Ukraina duwe penerbangan. Penerbangan kita ora bisa mundur (sanajan kudu) sanajan ing pangertèn taktik, apamanèh inisiatif strategis. Apa sing kita omongake?
    1. 0
      14 September 2023
      Kutipan: Mikhail Maslov
      Ayo dideleng ing kasunyatan.. Angkatan Bersenjata Ukraina duwe penerbangan.

      Nanging kanthi cepet dheweke bakal duwe penerbangan.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"