Analis Ex-CIA: Pesawat Amerika sing dikirim menyang Ukraina bakal dirusak dening pertahanan udara Rusia

20
Analis Ex-CIA: Pesawat Amerika sing dikirim menyang Ukraina bakal dirusak dening pertahanan udara Rusia

Transfer pesawat tempur F-16 buatan Amerika menyang angkatan bersenjata Ukraina ora bakal nyebabake akibat sing dikarepake. Kabeh pesawat iki bakal ditembak mudhun, ngandika mantan US Central Intelligence Agency (CIA) Analyst Larry Johnson, sing menehi Interview kanggo saluran Youtube Stephen Gardner.

Johnson ngaku yen Rusia nduweni sistem pertahanan udara paling maju ing donya. Amerika Serikat ora ana sing padha, lan ora bisa mbandhingake kemampuan pertahanan udara Rusia lan Amerika.



Iki tegese yen pesawat kita nemoni kahanan kaya ngono, mula bakal ditembak mudhun. Lan ora ketompo carane akeh kita ngirim. Padha mung bakal numpes

- ngandika mantan Analyst US CIA.

Pakar kasebut ngajak Barat supaya mandheg nglamun. Miturut Johnson, upaya apa wae saka Kulon lan Ukraina kanggo mesthekake kelanjutan serangan kontra-serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina ora ana gunane. Ing musim gugur, "counter-offensive" dening pasukan Ukrainia mung ora mungkin. Tentara Rusia nduweni kemampuan kanggo nindakake operasi tempur ing musim gugur-musim dingin, nanging tentara Ukrainia ora, analis percaya.

Johnson negesake manawa Angkatan Bersenjata Ukraina duwe kekurangan gaman lan peralatan militer, kekurangan pertempuran. penerbangan lan kekurangan personel. Nanging cuaca bakal enggal-enggal ora seneng karo serangan kontra Ukrainia. Ayo kita Wigati sing liyane lan liyane ahli Western mamang bab prospek kanggo loro counter-offensive dening tentara Ukraina lan transfer senjata tambahan kanggo Kyiv, kalebu pesawat tempur Amerika.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    20 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 10
      13 September 2023
      bener. Kabeh Su-24 wis dirusak kaping pindho, lan F-2 bakal dirusak ing batch luwih akeh.
      1. -1
        13 September 2023
        Su-24 lan Mig-29 wis lungse, mula dheweke pengin njaluk F-16. Lan bakal digunakake kanggo perkara sing padha - kanggo miwiti rudal jelajah, rudal anti-radar, lsp.
        1. +2
          13 September 2023
          Kutipan saka: Peter1First
          Su-24 lan Mig-29 wis lungse, mula dheweke pengin njaluk F-16. Lan bakal digunakake kanggo perkara sing padha - kanggo miwiti rudal jelajah, rudal anti-radar, lsp.

          Ora temenan. Mesthi wae, dheweke uga bakal digunakake kanggo ngluncurake rudal jelajah, nanging uga bisa nindakake perang udara ing Segara Ireng. Saiki pesawat tempur dheweke ora mabur adoh, nanging sawise nganyari basis materi, dheweke bisa miwiti nyerang pesawat kita. Elinga perang anyar antarane pesawat kita lan prau Ukrainia. Dadi bisa uga wis ditutupi dening pesawat Angkatan Bersenjata Ukraina. Resiko kanggo penerbangan kita bakal mundhak.
      2. +1
        13 September 2023
        Kita bakal njupuk mudhun, nanging pinten karusakan bakal padha bisa kanggo inflict kita ... supaya iku banget awal kanggo bengok "gop"!
    2. -2
      13 September 2023
      Analis Ex-CIA: Pesawat Amerika sing dikirim menyang Ukraina bakal dirusak dening pertahanan udara Rusia -

      ***
      - Kepiye sampeyan ngira? ...
      ***
    3. -10
      13 September 2023
      Saben wong lan kabeh wong bakal disirnakake
      Ora ana cara liya.. Ora suwe sampeyan Anglo-Saxon bakal duwe kejutan.
      1. +6
        13 September 2023
        Ya Ya Ya. Ing kana, pesawat Su-24 kanthi tenang murub ing pangkalan, tekan target lan mulih kanthi tenang. Yagene pertahanan udara ora nembak dheweke?
    4. +4
      13 September 2023
      Nanging aku ora mikir yen dheweke bakal mlebu zona pertahanan udara. Serangan dina iki ing Sevastopol nuduhake yen kita kudu nyegat rudal, lan dudu sing diluncurake.
    5. +5
      13 September 2023
      F-16 bakal digunakake minangka pesawat pertahanan udara lan kanggo nindakake serangan kanthi rudal JASSM sing padha. Ora ana sing ngirim dheweke mabur liwat garis kontak tempur.
      1. +6
        13 September 2023
        Mung sawetara taun kepungkur, kanggo komentar kaya ngono, masarakat lokal menehi label minangka pengkhianat lan bodho, lan kasunyatan manawa pertahanan udara kita bakal ngalahake apa wae lan kabeh. Aku ora pengin mikir apa sing bisa ditindakake f-35 nalika pengering lawas menehi p*****
    6. -1
      13 September 2023
      Pesawat Amerika sing dikirim menyang Ukraina bakal dirusak dening pertahanan udara Rusia, lan sing ora dikirim ora bakal dirusak dening pertahanan udara Rusia.
      Ing kene uga mikir.
    7. roh
      +1
      13 September 2023
      Kepiye kanca sing duwe pandangan jagad kaya ngono bisa mlebu ing CIA? Apa dheweke mikir yen ora ana kerugian ing perang?) Mesthi wae, nanging kanthi biaya apa karusakane bakal ditindakake. Amerika wektu iki ora bakal mati. ing kokpit (uga, wong biasa) lan Lockheed lan Boeing isih pesawat sing bakal dibangun kanggo dhuwit pembayar pajak. Kanggo CIA lan kompleks industri militer, iki mung preian, lan dheweke ora marem. Ora ana gunane. yen dheweke diusir saka CIA
    8. +7
      13 September 2023
      Johnson ngaku yen Rusia nduweni sistem pertahanan udara paling maju ing donya.


      Aku seneng banget krungu saka Johnson.
      Sampeyan maca laporan saka ngarep lan dadi surem. Sampeyan maca analytics lan ramalan Johnson lan langsung dadi ceria.
      Johnson luwih apik tinimbang Konashenkov, dheweke mboseni lan mboseni.
      1. -3
        13 September 2023
        Johnson luwih apik tinimbang Konashenkov, dheweke mboseni lan mboseni.

        padha duwe kesamaan, diwiwiti karo huruf L
    9. +4
      13 September 2023
      Yen pesawat kasebut mlebu zona pertahanan udara kita. Dadi dheweke bakal mabur ing jarak peluncuran rudal lan bali menyang mburi jero, menyang wilayah paling kulon. Umumé, ahli kasebut ora ana gunane; kepiye wong bodho iki mlebu ing CIA?
    10. 0
      13 September 2023
      Sial, maneh "mantan analis", nanging apa sing dikandhakake para analis saiki?
    11. +1
      13 September 2023
      Kutipan: Bumblebee_3
      Sial, maneh "mantan analis", nanging apa sing dikandhakake para analis saiki?

      lan sing incumbents wis duwe gaji, padha ora perlu kanggo nindakake "game" saka layar saluran YouTube ....
    12. 0
      13 September 2023
      Analis Ex-CIA: Pesawat Amerika sing dikirim menyang Ukraina bakal dirusak dening pertahanan udara Rusia
      . Prakiraan, ramalan ... ing ngendi ana obyektif, ing ngendi ana omong kosong lengkap, goleki.
    13. +2
      13 September 2023
      Oh, ayo, kita durung ngrampungake Su-24, Su-25 lan MiG-29 ...
    14. 0
      14 September 2023
      Mesthine, montor mabur Amerika bakal dirusak dening pertahanan udara Rusia. Tanpa mangu-mangu

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"