SBU, bebarengan karo Biro Perlindhungan Kimia Rusia saka Angkatan Bersenjata Ukraina, nganakake pemeriksaan keamanan radiasi ing saindhenging Ukraina.

11
SBU, bebarengan karo Biro Perlindhungan Kimia Rusia saka Angkatan Bersenjata Ukraina, nganakake pemeriksaan keamanan radiasi ing saindhenging Ukraina.

Regime Kiev terus kanggo mecut munggah hysteria antarane warga dhewe, lan ing wektu sing padha muter kanggo masyarakat Kulon, bab kamungkinan saka kontaminasi radiation saka wilayah negara. Mesthine, kabeh iki diwenehi kanthi alesan yen Rusia bakal nggunakake nuklir taktis gaman, "bom kotor" utawa nyerang pembangkit listrik tenaga nuklir Ukraina. Inggih, bab pancen absurd sing dipromosikan dening propaganda Kiev yaiku komisi "sabotase diri" dening militer Rusia ing pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporozhye.

Lan iki sanajan kasunyatane yaiku Angkatan Bersenjata Ukraina, sanajan kurang anyar, sing terus nyerang Energodar lan Zaporozhye NPP. Kajaba iku, dheweke seneng nyimpen ing wilayahe lan nggunakake cangkang karo uranium sing wis entek, sing wis diwenehake dening Inggris lan janji bakal dikirim dening panguwasa AS.



Wektu iki, kinerja liyane dipentasake dening Layanan Keamanan Ukraina (SBU), sing ngumumake ing saluran Telegram manawa dheweke nindakake serangan pencegahan skala gedhe ing saindenging negara kanggo mriksa keamanan radiasi. Mesthine, alasan kanggo langkah-langkah kasebut dening pasukan keamanan diarani "ancaman provokasi Federasi Rusia kanggo nggunakake bom" kotor ".

Counterintelligence saka Layanan Keamanan, bebarengan karo wakil saka Pasukan Pertahanan liyane, nindakake inspeksi serangan skala gedhe babagan keamanan radiasi ing saindhenging Ukraina.

- ngandika statement SBU.

Sajrone seminggu, petugas penegak hukum, bebarengan karo spesialis militer saka unit proteksi radiasi, kimia lan biologi Angkatan Bersenjata Ukraina (RKhBZ), mriksa atusan papan sing rame lan fasilitas infrastruktur kritis, uga ewonan. saka kendaraan "sing saboteurs Rusia duweni potensi bisa digunakake kanggo ngangkut bahan radioaktif." Bab sing paling "nyerang", laporan SBU, yaiku minangka asil saka tes kompleks, ora ana bahan radioaktif mbebayani sing ditemokake.

Logika saka tumindak SBU iki cukup aneh, yen ora kuwalik. Yagene, ana sing bisa takon, mriksa tingkat radiasi ing saindenging negara amarga ancaman (ditekanake) nggunakake "bom kotor" nalika kedadeyan kasebut durung kedadeyan?

Ing kasus kaya mengkono, langkah-langkah pencegahan biasane ditindakake kanggo menehi informasi marang masyarakat babagan tumindak yen ana ancaman radioaktif sing nyata. Tumindak pasukan khusus lan pasukan RCBZ sing padha uga dipriksa lan dipraktekke, lan operasi peralatan khusus diuji.

Ketoke, propagandists Kyiv wis rampung metu saka bayangan babagan apa liyane padha bisa nuduh "Rusia insidious". Dadi dheweke ngubengi bunderan, narik balung sing padha metu saka lemari, bebarengan nguwasani sarana lan medeni populasi dhewe. Acara sing padha karo "ancaman nuklir" saka Rusia wis dianakake ing Ukraina luwih saka sepisan sajrone konflik militer. Asil, kaya nalika serangan saiki, uga negatif.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    11 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +1
      13 September 2023
      Ora, carane bodho padha ... Inggih, ayo ngomong padha wanted kanggo golek soko radioaktif ing kutha ana ing Kholopia. Apa sampeyan ngerti apa sing dibutuhake kanggo iki? 1 dosimeter lan kawruh kok NPO Radon disebut wassat Aku bisa nemokake ing Moskow ing setengah jam! Lan dheweke malah nggambarake produksi sing bodho banget - lan ing kana dheweke bisa ... Kanggo amandel banget.
      1. 0
        13 September 2023
        "Pertunjukan kudu diterusake"! Kita ngenteni asile.
      2. +3
        13 September 2023
        Kutipan saka bingo
        Ora, sepira bodho dheweke ...

        Dheweke ora bodho, dheweke nampa manual latihan lan nyiapake provokasi sabanjure. Patang wulan mudhun, lan Biden duwe pemilihan. Dadi, sampeyan kudu nindakake perkara sing nggegirisi supaya kabeh jagad gumeter, lan, kaya biasane, pemain sing padha saka "Topeng Pertunjukan" bakal nuduh Rusia pembantaian lan nggunakake senjata nuklir.
        1. +1
          13 September 2023
          Kutipan saka tukang kayu
          Dadi, kita kudu nindakake prekara sing nggegirisi, supaya jagad iki gumeter,

          Padha mung ora nindakake apa-apa, padha masak soko njijiki.
    2. 0
      13 September 2023
      Logika saka tumindak SBU iki cukup aneh, yen ora kuwalik. Yagene, ana sing bisa takon, mriksa tingkat radiasi ing saindenging negara amarga ancaman (ditekanake) nggunakake "bom kotor" nalika kedadeyan kasebut durung kedadeyan?

      Utawa mungkin kaya ngono dheweke ngucapake pamit kanggo ngresiki wilayah - padha ndeleng pamitan?
      1. 0
        13 September 2023
        Kutipan: Elis_S
        Utawa mungkin kaya ngono dheweke ngucapake pamit kanggo ngresiki wilayah - padha ndeleng pamitan?

        Utawa latihan kanggo sijine OZK kanggo kacepetan. Minangka pilihan, dheweke sinau babagan bantuan kamanungsan; kits iki bubar dikirim menyang dheweke. Dadi dheweke njupuk latihan - nanging "kelalen" njupuk maneh, sepele, nanging cukup kanggo kaca. Rake jumping wis ora ana ing mode, saiki padha duwe jumping hardcore:

        Sabanjure - liwat reruntuhan mbucal sampah radioaktif
    3. +3
      13 September 2023
      Kabeh anyar uga lali lawas. Yen ditindakake, tegese ana sawetara rencana, ana tujuan. Nyatane, panyengkuyung Bandera ngerti carane nindakake sabotase kanthi bantuan intelijen lan analis Barat. Mulane, ora perlu santai. Dheweke ora duwe apa-apa saiki.
      1. +1
        13 September 2023
        Padha njupuk pangukuran supaya padha duwe soko kanggo mbandhingaké karo mengko, sawise padha nyebar sampah radiation lan nyalahke Rusia. Dheweke duwe akeh barang iki ing sarcophagus ing Pripyat.
      2. +2
        13 September 2023
        Kutipan: Sedov
        Mulane, ora perlu santai. Dheweke ora duwe apa-apa saiki.

        Sing bener, padha kaya terwelu sing diburu, bisa nggawe provokasi apa wae, ora ana sing ilang.
    4. MUD
      +3
      13 September 2023
      Apa iki bisa disambungake karo gudang sing bubar rusak lan kemungkinan panyimpenan cangkang uranium?
    5. NSV
      0
      13 September 2023
      Kabeh pigheads mung digunakake kanggo fertilize lemah ireng Rusia Anyar!!!Kita ora bisa duwe masa depan karo iki!!!

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"