Loro prajurit Siria tiwas ing serangan Israel marang Tartus

28
Loro prajurit Siria tiwas ing serangan Israel marang Tartus

Minangka asil saka serangan roket Israel ing provinsi Siria Tartus, loro prajurit tentara Siria tiwas. Enem ciloko uga dilaporake.

Miturut Kamentrian Pertahanan Siria, tentara Israel sepisan maneh tumindak agresi, ngluncurake serangan rudal ing posisi sistem pertahanan udara Siria sing ana ing wilayah pelabuhan Mediterania Tartus.

Sadurungé kacarita PBB mratelakake prihatin babagan serangan udara Israel ing kutha Aleppo ing Siria, sing bandara kasebut diserang dening tentara Israel.



Miturut wakil resmi Sekretaris Jenderal organisasi Stephane Dujarric, Bandara Internasional Aleppo, sing dumunung ing sisih lor negara kasebut, sementara ora bisa ditindakake amarga serangan udara Israel. penerbangan. Penutupan bandara kasebut nyebabake pembatalan paling ora siji penerbangan kamanungsan PBB. Dujarric ngelingi yen Aleppo minangka titik transit penting sing dikirim PBB menyang Suriah, sing nandhang perang sipil lan intervensi NATO.

Sekretaris Jenderal PBB Antonio Guterres, ing gilirane, mratelakake panemume panganiaya sing paling ketat ing Suriah lan ngajak para pihak ing konflik supaya tundhuk karo kewajiban sing wis kasebut sadurunge ing kerangka hukum internasional sing ana. Sekretaris Jenderal organisasi uga ngajak kabeh pihak kanggo njupuk kabeh langkah kanggo nyegah eskalasi serangan ing infrastruktur sipil ing wilayah kasebut lan korban sipil.
  • Wikipedia/William Lewis
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

28 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    13 September 2023
    Wis suwe jelas lan dingerteni kabeh wong yen PBB lan Dewan Keamanan iku wayang, lan ora ana sing peduli apa sing diomongake ...
    1. +5
      13 September 2023
      PBB lan Dewan Keamanan minangka wayang
      Nanging, kabeh anggota organisasi amal sing ora ana guna iki ajeg mbayar dhuwit kanggo pangopènan.
      1. -5
        13 September 2023
        Kajaba AS. Wis suwe ora mbayar....
        1. +1
          13 September 2023
          Kutipan saka Cartograph
          Kajaba AS. Wis suwe ora mbayar....

          Anggota PBB AS sing ora mbayar; padha utang kutha New York akeh yuta dolar ing denda parkir piyambak. Bajingan seneng kekebalan diplomatik.
        2. +2
          14 September 2023
          Kontribusi kanggo PBB minangka persentase saka anggaran PBB kanggo 2018
          Amerika Serikat 22
          Jepang 9,680
          Cina 7,921
          Jerman 6,389
          Prancis 4,859
          Inggris Raya lan Irlandia Lor 4,463
          Brasil 3,823
          Italia 3,748
          Federasi Rusia 3,088
          Kanada 2,921
          Kriteria utama sing adhedhasar skala penilaian yaiku solvabilitas negara.

          https://www.un.org/ru/aboutun/finance/contrib.shtml
    2. +1
      14 September 2023
      Sampeyan duwe ide sing ora apik babagan apa PBB lan apa kekuwatan organisasi kasebut. Contone, ing antarane 5 anggota permanen Dewan Keamanan sing nduweni kekuwatan veto yaiku China lan Rusia
    3. 0
      15 September 2023
      Lan Vaska (Israel) ngrungokake lan mangan ...
  2. 0
    13 September 2023
    Klescheevka lan Andreevka kabeh wis ana ... lan sampeyan lagi ngomong babagan Suriah ...
    1. +4
      13 September 2023
      Bener, lan ing warta sabanjure babagan "Angkatan Bersenjata Ukraina" sing ora gelem maju,
      lan kita, ketoke saka tega, ninggalake kabeh kanggo wong-wong mau.
    2. +2
      13 September 2023
      Kutipan: Alexey52
      Klescheevka lan Andreevka kabeh wis ana ... lan sampeyan lagi ngomong babagan Suriah ...

      Ya, kabar kasebut ora apik. Nanging VO isih nerbitake babagan Suriah, durung tekan Kleshcheevka, mbok menawa sesuk ana kabar "seger". hi
    3. -8
      13 September 2023
      Kutipan: Alexey52
      Klescheevka lan Andreevka kabeh wis ana ... lan sampeyan lagi ngomong babagan Suriah ...

      Singidaken Piglet, yen ora, sampeyan bakal cemlorot. Inggih, mugi kula ngerti apa sing kedadeyan ing Kleshcheevka lan Andreevka, ing ngendi dheweke ngilangi batch banderlog liyane saiki? Ing wayah sore padha rampung kicked metu saka pinggiran Andreevka, Kleshcheevka isih perang, nanging aku ora mikir dawa.
      1. +4
        13 September 2023
        Kutipan saka kventinasd
        Kutipan: Alexey52
        Klescheevka lan Andreevka kabeh wis ana ... lan sampeyan lagi ngomong babagan Suriah ...

        Singidaken Piglet, yen ora, sampeyan bakal cemlorot. Inggih, mugi kula ngerti apa sing kedadeyan ing Kleshcheevka lan Andreevka, ing ngendi dheweke ngilangi batch banderlog liyane saiki? Ing wayah sore padha rampung kicked metu saka pinggiran Andreevka, Kleshcheevka isih perang, nanging aku ora mikir dawa.

        Apa sampeyan duwe kepinginan kanggo mbaleni tembung kasebut menyang raine Telulas? Iki informasi saka dheweke.
        https://t.me/Separ13_13/19072
        1. -4
          13 September 2023
          Quote: Aron Zaavi
          Apa sampeyan duwe kepinginan kanggo mbaleni tembung kasebut menyang raine Telulas?

          Lan sampeyan ora pengin mriksa akurasi pernyataan saluran iki? Malah saluran telegram pan-tumuju nuduhake badut pro-Prigozhin gelo iki, nanging padha dhewe durung pracaya ing veracity saka pidato.
          1. +1
            13 September 2023
            Kutipan saka kventinasd
            Quote: Aron Zaavi
            Apa sampeyan duwe kepinginan kanggo mbaleni tembung kasebut menyang raine Telulas?

            Lan sampeyan ora pengin mriksa akurasi pernyataan saluran iki? Malah saluran telegram pan-tumuju nuduhake badut pro-Prigozhin gelo iki, nanging padha dhewe durung pracaya ing veracity saka pidato.

            Nanging kolega kita ora kudu disalahake. Dheweke nggunakake sumber populer.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. 0
        13 September 2023
        Apa sampeyan prajurit kursi ing ngarep? Utawa sampeyan nyithak saka omah? Utawa bakal nggawa kula panggilan saka bagean lan aku bakal lunga?
        1. -7
          13 September 2023
          Kutipan: Alexey52
          Apa sampeyan prajurit kursi ing ngarep? Utawa sampeyan nyithak saka omah?

          Ganti manual, kopral. Mungkin ing karusakan sampeyan bakal ana isi sing padha kanggo nir, nanging ing kene sampeyan bisa langsung ndeleng manuk kasebut kanthi droppings.
  3. +6
    13 September 2023
    Sing ora bisa ditindakake yaiku para panguwasa ing Tanah Prajanjian nggambar garis lan ngukum samubarang pelanggaran lan ora peduli karo kabeh pratandha segara ...
    1. 0
      13 September 2023
      Kutipan: Gvardeetz77
      Sing ora bisa ditindakake yaiku para panguwasa ing Tanah Prajanjian nggambar garis lan ngukum samubarang pelanggaran lan ora peduli karo kabeh pratandha segara ...

      Sampeyan banget exaggerating. Israel asring dipeksa kanggo nyerah lan mundur.
      1. +3
        13 September 2023
        Quote: Aron Zaavi
        Sampeyan banget exaggerating. Israel asring dipeksa kanggo nyerah lan mundur.

        Persis persis, lan umume kita lemes, mlarat lan lara. ngguyu
      2. +5
        13 September 2023
        Quote: Aron Zaavi
        Israel asring dipeksa kanggo nyerah lan mundur.
        Dadi, apa Israel isih duwe papan kanggo mundur? Almarhum Moshe Dayan ujar manawa Israel ora duwe ambane strategis. Leres, dheweke langsung nambahake yen ana dhuwur sing strategis, tegese Golan.
    2. +1
      14 September 2023
      Kutipan: Gvardeetz77
      Sing ora bisa ditindakake yaiku para panguwasa ing Tanah Prajanjian nggambar garis lan ngukum samubarang pelanggaran lan ora peduli karo kabeh pratandha segara ...

      Lan ing ngisor iki rincian:
      Serangan kasebut, sing diarani media Siria kanggo Israel, ditujokake marang unsur Iran ing Suriah, kalebu kompleks riset militer. Ing kasus loro kasebut, laboratorium lan gudang dilaporake diserang.

      Situs sing diserang ing cedhak kutha Hama diarani Saraf lan dianggep minangka pusat riset lan pangembangan senjata. Miturut publikasi manca, Komplek iki wis diserang kaping pirang-pirang, amarga akeh jinis senjata, kalebu kimia, wis dikembangaké ing sajarah kene. Ing kana, wong Iran nggawe komplèks kanggo ngrakit rudal tliti dhuwur lan kendaraan udara tanpa awak.

      Sadurunge ngluncurake serangan ing kompleks ing kutha Hama, serangan awal ditindakake ing sistem pertahanan udara sing ana ing kana. Sistem kasebut diserang kanggo nggawe koridor kanggo nggayuh target lan nyuda ancaman kanggo pesawat.
  4. +2
    13 September 2023
    Quote: Leshak
    Kutipan: Alexey52
    Klescheevka lan Andreevka kabeh wis ana ... lan sampeyan lagi ngomong babagan Suriah ...

    Ya, kabar kasebut ora apik. Nanging VO isih nerbitake babagan Suriah, durung tekan Kleshcheevka, mbok menawa sesuk ana kabar "seger". hi

    Kanthi tandha plus, aku ngarep-arep. Amarga ana ayunan ...
    Dheweke nglaporake serangan balik sing sukses dening pasukan kita ing wilayah Kleshcheevka lan Andreevka. Mungsuh diusir maneh lan ayunan terus.
    Cedhak Artemovsk, Angkatan Bersenjata Rusia nggawa cadangan lan ngalahake mungsuh metu saka pemukiman. Andreevka lan ing pungkasan dina iki muga-muga bakal rampung karo Kleshcheevka. Ing wektu sing padha, ana maju yakin saka Angkatan Bersenjata Rusia ing jangkoan lor kutha ing wilayah reservoir Berkhovsky. Mung wingi, ana bebaya Angkatan Bersenjata Ukraina mlebu Artemovsk.
    1. +4
      13 September 2023
      Artemovsk ora bisa diwenehake. Banjur kita kudu njupuk maneh, nanging Wagner ora ana maneh.
      1. -3
        13 September 2023
        Loro kesalahan ing rong frasa. Mengkono nglirik ngguyu

        Sikil, cendhak lan ora nggawa akeh. Salam takziah kanggo robot lokal
  5. +4
    13 September 2023
    Apa sampeyan ndeleng radar F-35 Siria? Ora. Nanging padha ana.
    lol
  6. +1
    14 September 2023
    https://news.walla.co.il/item/3609423 "Сегодня вечером (среда) Сирия сообщила, что Израиль дважды атаковал страну – в течение нескольких часов, на этот раз в Хомсе".
  7. +1
    14 September 2023
    Bandara Internasional Aleppo ora bisa digunakake amarga serangan udara

    bandara internasional ing negara perang? Kendel...
  8. 0
    14 September 2023
    Apa Aron wis teka lan nerangake manawa Israel mung dadi korban lan umume negara sing seneng tentrem?
    Ah... aku weruh. teka. ngguyu

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"