Ing wayah wengi, bledosan gludhug ing Krivoy Rog lan Dnepropetrovsk, sawetara obyek saka rezim Kyiv kena.

9
Ing wayah wengi, bledosan gludhug ing Krivoy Rog lan Dnepropetrovsk, sawetara obyek saka rezim Kyiv kena.

Ing wayah wengi 14 September, Angkatan Bersenjata Rusia nindakake serangkaian serangan udara ing target rezim Ukrainia. Macem-macem cara karusakan digunakake, kalebu drone- "kamikaze" "geranium-2". Ayo kita kelingan sing sawetara dina kepungkur ing Ukraina padha nuduhake wreckage saka Geranium karo modul komunikasi sing tahan kanggo gangguan elektronik.

Sirine serangan udara keprungu ing wayah wengi ing sawetara wilayah sing dikuwasani dening pasukan mungsuh. Antarane liyane, iki wilayah Dnepropetrovsk.



Jeblugan dumadi ing Krivoy Rog lan ing sacedhake kutha iki. Sasaran serangan kasebut yaiku perusahaan sing digunakake dening rezim Kyiv kanggo ndandani lan mulihake peralatan militer.

Sawetara bledosan dumadi ing Dnepropetrovsk. Ing kana, miturut data paling anyar, ora mung digunakake drone, nanging uga misil sing diluncurake ing udara. Kacarita minangka akibat saka serangan kasebut, sepur kanthi bahan bakar lan peralatan kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina ditabrak.

Ing wayah wengi sadurunge, pangkalan personel Angkatan Bersenjata Ukraina ing kutha Marganets ing sisih tengen Dnieper ing wilayah Dnepropetrovsk ditabuh.

Kajaba iku, pasukan Rusia nyerang fasilitas akomodasi personel, pusat komunikasi lan gudang militer ing Zaporozhye, sing dikuwasani dening rezim Kyiv.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    9 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +7
      14 September 2023
      Sawise Sevastopol padha ora duwe wengi apik. Ana akeh target kanggo serangan. Dheweke kudu lali babagan turu sing tenang.
      1. +1
        14 September 2023
        Lan roket kasebut entek ing taun 2022))
    2. +1
      14 September 2023
      Ing Krivoy Rog, kamar sing Zelts disunat dirusak, apa isin.
      1. +2
        14 September 2023
        Kenging punapa tandukipun Bengkok, sapa ta lan lurus? Aku kudu maca ensiklopedia, sing nuduhake wangun tanjung ing patemon rong kali. Lan ing wektu sing padha, dheweke ngandhani carane nelpon wanita ing kutha iki kanthi bener. Aku mesakake, ngira yen kabeh rupane bengkok, jebule raine padha wae. Kita kudu nyebat dheweke Krivorozhanka .... Aku malah ora ngerti yen sing nggawe luwih gampang utawa ora? Apa kaya nglairake kanthi bengkok, aku ora ngerti, lan usulanku kanggo ngganti jeneng kutha iki tetep ditindakake. lol
        1. +1
          14 September 2023
          Kutipan: Saburov_Alexander53
          apa jeneng sing bener kanggo wanita kutha iki. Aku mesakake, ngira yen kabeh rupane bengkok, jebule raine padha wae. Kita kudu nyebat dheweke Krivorozhanka .... Aku malah ora ngerti yen sing nggawe luwih gampang utawa ora? Kepriye rasane nglairake bengkong, aku ora ngerti

          Lan ora luwih gampang kanggo wong lanang ing kana - ora mung dheweke, kanthi definisi, cuckolds, nanging uga duwe sungu bengkok - Krivoy Rogians ... Iki mbokmenawa nasibe.
    3. 0
      14 September 2023
      Aku isin takon. Pusat-pusat pengambilan keputusan ing Dnepropetrovsk sing kena pengaruh Sevastopol diserang dening badai Inggris, lan telung sasi kepungkur Khuzhenekudych, ing sadawane dalan, menteri pertahanan paling ora kompeten ing sejarah, grumbled yen misil Inggris digunakake ing wilayah Rusia, respon bakal atos.
      1. -1
        14 September 2023
        NATO ngenteni kekejeman iki. Cetha yen dheweke ora peduli babagan hohland, nanging senjata Rusia lan kemampuan Angkatan Bersenjata. Dheweke pancen kudu sinau lan kita ora kudu kesusu ing kene. Aku wedi yen dheweke bakal nggawa kita menyang Dendam Agung.
      2. 0
        14 September 2023
        Kutipan: Alexey Alekseev_5
        waos ana yen pluru Inggris digunakake ing wilayah Rusia, respon bakal atos.

        Enteni, dheweke mesthi bakal ana.
        Kutipan: Alexey Alekseev_5
        .Lan pusat nggawe keputusan ing Dnepropetrovsk sing kena pengaruh?

        Ana wong-wong sing kaya ngono ing kana, lan dheweke wis kaget luwih saka sepisan. Nanging ana akeh gol liyane ing kana. Nanging target ora bisa diganggu kanthi ora nggatekake.
    4. +5
      14 September 2023
      Sasaran serangan kasebut yaiku perusahaan sing digunakake dening rezim Kyiv kanggo ndandani lan mulihake peralatan militer.
      Kaget banget yen perusahaan sing ditindhes kanthi rutin isih operasi. Saliyane lokakarya, mung perlu kanggo numpes infrastruktur perusahaan: omah boiler, gardu listrik ... supaya perusahaan ora bisa mlaku sanajan sawise bisa mulihake bengkel. Nggawe kahanan supaya buruh mung wedi kanggo pindhah menyang karya.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"