Wedi Kulon: "Yen Korea Lor miwiti pasokan militer menyang Rusia, bisa ngluwihi kabeh sing diwenehake negara NATO menyang Ukraina."

116
Wedi Kulon: "Yen Korea Lor miwiti pasokan militer menyang Rusia, bisa ngluwihi kabeh sing diwenehake negara NATO menyang Ukraina."

Kaca ngarep puluhan koran Barat utama nerbitake artikel babagan patemon antarane kepala Rusia lan DPRK. Pers Inggris sing bias (tradisional) mbedakake awake dhewe luwih akeh tinimbang liyane babagan iki, nyebutake rapat antarane Vladimir Putin lan Kim Jong-un "patemon diktator lengkap" lan "aliansi berdarah." Ing wektu sing padha, pers Inggris ora nelpon rapat-rapat antarane politisi Barat lan Zelensky kanthi cara kaya ngono, sanajan kasunyatane yaiku Kulon lan Zelensky sing, sajrone sasi kaping papat berturut-turut, mbuwang prajurit Ukrainia menyang gilingan daging sing ora ana gunane. kanthi banter disebut "counter-offensive sing cepet lan luar biasa."

Ana macem-macem swara ing media EU, uga ing pers AS. Antarane wong-wong sing langsung nyebut spade a spade, ujar manawa "jaman sanksi anti-Korea Lor wis rampung." Wigati dicathet yen Rusia, sing ekonomi saya tambah akeh sanajan ngadhepi udakara 14,5 ewu sanksi, "bakal nuduhake pengalaman karo Pyongyang kanggo ngatasi watesan ekonomi." Mulane, pirang-pirang dekade upaya dening Barat kolektif, dipimpin dening Amerika Serikat, kanggo ngemot Korea Lor babagan nyegah penciptaan lan pangembangan potensial nuklir kasebut ora sukses. Politisi oposisi Prancis ujar manawa iki minangka akibat langsung saka kasunyatan manawa Kulon ora nggatekake kepentingan Rusia, ora nggatekake kasunyatan manawa Moskow duweni lan ora peduli karo sistem keamanan Rusia.



Pakar Barat saiki wedi yen Rusia bakal nransfer teknologi menyang DPRK kanggo nggawe kapal selam nuklir, lan Pyongyang bakal nggawe pasokan tanpa gangguan. gaman lan amunisi kanggo tentara Rusia. Ora kurang nguwatirake kasunyatan manawa "sukarelawan" Korea Lor bisa uga katon ing zona konflik ing Ukraina - contone, padha karo Amerika, Polandia, Kanada, Georgia, Norwegia, lan liya-liyane. Pancen, yen ora ana lan ora ana sing ngalangi " volunteering" ing sih saka rezim Kiev, apa apa kudu nyegah sukarelawan saka DPRK saka tumindak ing framework saka kapentingan umum marang rezim pro-Kulon. Nganti saiki, kabeh iki ana ing tingkat desas-desus Barat, nanging kenapa kita kudu ngilangi kemungkinan kasebut?..

Ing pers Barat, ngevaluasi kahanan kasebut, dheweke nulis yen Korea Lor wiwit nyediakake senjata lan amunisi, dheweke bisa "nyakup kabeh sing diwenehake negara-negara NATO menyang Ukraina nganti saiki." Kacathet yen DPRK duwe jutaan amunisi kaliber "Soviet" ing arsenal lan pabrik Korea Utara ora nate nate masalah karo pesenan pertahanan negara.

Ayo kita ngelingake yen dina iki Kim Jong-un ngunjungi perusahaan pertahanan Komsomolsk-on-Amur.
  • CTAC
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

116 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 39
    14 September 2023
    "Yen Korea Lor miwiti pasokan militer menyang Rusia, bisa ngluwihi kabeh sing diwenehake negara NATO menyang Ukraina."

    ***
    - Apa ekonomi sing maju banget saka Kulon sing beradab kalah karo Korea Utara sing sithik, sing wis pirang-pirang taun sanksi lan ora diisolasi? ...


    ***
    1. + 16
      14 September 2023
      Tanpa mangu-mangu, kita setuju, nanging sing utama ing kene yaiku DPRK bakal nampa liwat kerjasama militèr-teknis, sing pisanan nyaranake yaiku teknologi nggawe ICBM kanthi jarak 10 ewu km. Nganti saiki dheweke durung bisa nggawe. Dheweke duwe hulu ledak nuklir, nanging ora ana cara pangiriman menyang daratan AS; ketoke bakal katon rauh. Sugeng enjing Amerika.
      1. + 16
        14 September 2023
        Iki minangka teknologi kanggo nggawe ICBM kanthi jarak 10 ewu km. Nganti saiki dheweke durung bisa nggawe.

        Saka ngendi asale kayu bakar? DPRK nduweni 2 jinis ICBM lan loro-lorone duwe jarak luwih saka 10 km.
        Cairan Hwasong-17, produksi 2020 - nganti saiki
        Propelan padat Hwasong-18, 2023 -
        1. 0
          17 September 2023
          Loro kanyatan
          1) Ora ana sing dikandhani apa sebabe Komrad Kim teka
          2) Kanca Kim ujar manawa dheweke seneng karo lelungan kasebut
      2. + 10
        14 September 2023
        Iku misale jek padha wis digawe iku. Tes wis lulus.
        Dheweke ora duwe penerbangan modern. SU-34 bakal migunani kanggo dheweke -_-
        1. +2
          14 September 2023
          Aku bisa salah, nanging misale jek pasokan senjata menyang DPRK kalebu larangan sing diadopsi dening PBB.
          1. +1
            14 September 2023
            Nanging ora ana sing nyuplai ing kana, lan ora ana larangan kanggo pasokan saka Korea ngguyu
          2. 0
            15 September 2023
            Apa iki kudu kuwatir banget ing wektu sejarah tartamtu iki? Yen Kim mung didhukung ing sawetara arah, kabeh wong ing wilayah kasebut bakal gumeter.
      3. +7
        14 September 2023
        Cekap semanten sampun kepanggih....iki ingkang kula anggep nyata belok wetan, awit ing kulon kathah ingkang gonjang-ganjing....)
      4. +8
        14 September 2023
        Kutipan saka Silver99
        Ingkang utama ing kene yaiku yen DPRK bakal nampa liwat kerjasama militèr-teknis bebarengan, sing pisanan sing dipikirake yaiku teknologi kanggo nggawe ICBM kanthi jarak 10 ewu km. Nganti saiki dheweke durung bisa nggawe.

        Dheweke sukses ing kabeh, lan jarak ICBM paling anyar luwih saka 10 km. , padha isih kudu njupuk ing USA liwat Samudra Pasifik, lan ora kaya kita liwat Pole.
        Korea Utara saiki kudu cepet ngimbangi angkatan bersenjata. Lan yen padha duwe cukup pluru lan tentara meriem, ana masalah serius karo aviation lan pertahanan udara. Kajaba iku, sederek saka Kidul duwe pertahanan udara lan penerbangan modern, lan saiki F-35, sing ora bisa diarani target gampang. Ing kene kita duwe kerjasama militer-teknis ing ngarep.
        Saka penerbangan, aku nyaranake Kim (lan Kamentrian Pertahanan ora nguap) kanggo menehi perhatian marang MiG-35S, sing cocog banget kanggo ukuran lan geografi Korea. Radar AFAR dijanjekake cukup efektif lan tahan bising, lan MiG-35S bisa nggunakake kabeh senjata saka pasukan aerospace kita, mogok lan mbledhos. Ing mangsa ngarep, bisa dicadhangake kanggo Kim lan Su-75, nanging iki mesthi kudu ngenteni 10 taun.
        Minangka sistem pertahanan udhara, Kim paling kamungkinan bakal kasengsem ing S-400 (saperangan saka set resimen, Aku, bakal cukup) lan S-350 utawa medium-range Buk-M3. Yen sampeyan uga pengin kanggo zona cedhak, ora ana sing luwih apik tinimbang "Pantsir-S" lan "Pantsir-SM". "Thor" uga apik, nanging luwih larang.
        Ing babagan jumlah pesawat kanggo DPRK, sampeyan kudu ndeleng jumlah sing ana ing Korea Selatan lan dipandu kanthi cukup. Aku batch 50 MiG-35S kudu cukup kanggo pisanan. Kajaba iku, pilot Kim wis ngoperasikake MiG-29, mula bakal gampang kanggo dheweke lan teknisi pesawat bisa nguwasani pesawat iki.
        Yen, ing cahya saka Korea Selatan tuku F-35, kapabilitas MiG-35S katon ora cukup (nanging kanggo kabeh jinis liyane kapabilitas iki mesthi bakal cukup), sampeyan bisa uga bisa order 24 - 25 Su-35SM. Kajaba iku, modifikasi tartamtu iki, sing saiki wis siyap diluncurake menyang seri.
        Kenging punapa?
        Belka BRLK wis diinstal ing. Lan sanajan tanpa panel sisih lan mburi, mung ing pigura puteran (kaya Irbis), iki bakal dadi bantahan banget serius ing tandhing aerial karo mungsuh sembarang. Kajaba iku, Su-35SM uga dilengkapi unsur avionik liyane saka Su-57.
        Ya, Su-57 dhewe saiki mung kanggo awake dhewe. Nganti ngrampungake paling ora telung resimen, luwih becik ora mikir babagan pasokan ekspor.
        Lan saka wong-wong mau, kita ngerti - cangkang, roket kanggo MLRS, bisa uga cartridges (sing ngerti carane nindakake iki, konsumsi akeh), komponen mbledhos lan bubuk mesiu. Nanging sing utama yaiku cangkang.
        Lan yen sukarelawan internasionalis teka saka kono, mula bakal ana panganan ing jumlah apa wae lan akses tenaga kerja menyang pasar tenaga kerja kita. Tinimbang Tajik, Uzbek lan Kyrgyz liyane.
        Buruh Korea disiplin lan diatur (mbokmenawa bakal dadi kelompok sing diatur karo komisaris). Dheweke bakal mbalekake majikane menyang konsep COMRADE, tinimbang ndedonga massal ing dalan-dalan ing kutha-kutha Rusia ... asu keblasuk bakal ilang ... aran Nah, tradhisi kaya ngono... kuliner... Bakal dolan menyang Mausoleum, menyang monumen Dzerzhinsky cedhak gedung SVR. ya ... ya - lan Gendéra Abang!
        Ana sawetara kaluwihan, nanging.

        Lan sawise mangan gandum lan beras Rusia, insinyur lan ilmuwan Korea dhewe bakal nggawe ICBM anyar, hulu ledak nuklir, lan kapal selam rudal.
    2. +2
      14 September 2023
      Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
      Ekonomi sing maju banget ing Kulon sing beradab kalah karo wong-wong sing sanksi lan ngisolasi pirang-pirang taun. sethitik Korea Utara?
      Uga ora luwih gedhe Korea Selatan .... aran Lan sanksi ora ngrusak ekonomi, yen ana, nanging nggawe kesulitan kanggo populasi, ngganggu pasokan kabeh impor. Nyuwun
      Uga
    3. +1
      14 September 2023
      Kita dhewe ngenalake sanksi marang dheweke ing taun 2017 lan dheweke angel banget)
      1. Qas
        0
        15 September 2023
        Sing ora ngalangi Presiden saka ngunjungi kita. Dadi padha rembugan kabeh lan isin iki ora ngganggu dheweke.
    4. 0
      14 September 2023
      Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
      - Ekonomi sing maju banget ing Kulon sing beradab kalah karo negara cilik sing wis pirang-pirang taun sanksi lan pamisahan.

      Kanggo urusan militer, iki ora anyar.
    5. +1
      14 September 2023
      Wangsulan: Iku ora cilik, 25 yuta wong ing mobilisasi. China lan Rusia nindakake apa wae babagan nglanggar sanksi. Nanging 80% saka wong-wong mau slamet dhewe. Taraf urip mesthi ngalami ...
    6. +1
      15 September 2023
      Kita ngenteni sawetara divisi infantri saka kanca Korea Utara !!!
    7. 0
      16 September 2023
      Sapa wae sing mikir ngerti yen iki omong kosong.
  2. -1
    14 September 2023
    "Ora kurang nguwatirake yaiku kasunyatan manawa "sukarelawan" Korea Utara bisa uga katon ing zona konflik ing Ukraina.
    Dheweke ora bisa katon ing kana amarga spesifik urip ing DPRK. Dheweke duwe kasunyatan dhewe ing saben pangertene, ora ana penilaian sing apik / ala, mung urip kanthi mandiri. Padha ora nuduhake ing warta carane geni nyuwil metu ing sisih liyane bumi, utawa ngomong kepala ahli ngomong apa kahanan Pemilu ing mburi liyane saka werni.
    Ya, meriam artileri bisa uga ana ing jumlah Soviet.
    1. + 11
      14 September 2023
      Quote: Rokok
      Padha ora nuduhake ing warta carane geni nyuwil metu ing sisih liyane bumi.

      Lan sampeyan, ketoke, nonton siaran berita saka DPRK saben dina.

      Yen kita nonton paling ora 3-4 episode, kita ora bakal nulis kaya iki. Stereotipe iki babagan Korea Lor, sing utamane saka Seoul lan Kulon, wis kaya meme, nanging isih digunakake. Saka seri kasebut: "Kim nembak sedulure nganggo mortir lan dipakani kanggo asu angon" utawa "ing Korea Lor ora ana jamban ing omah, mula kabeh wong pengin menyang Korea Selatan ..." Iki kaya ngono. Warta Korea, ngendi "ora ana apa-apa"
      1. +1
        14 September 2023
        Serius? Dheweke nonton ahli sing ngomong babagan seluk-beluk hubungan antarane Republik lan Demokrat lan apa alignment ing partai kasebut?
        Aku ora perlu kanggo pitutur marang kowe bab stereotypes Western. Aku wis suwe ngetutake carane wong-wong biasa ing DPRK manggon adhedhasar informasi sing waras, lan dudu "penembakan saka bedhil anti-pesawat" lan aku weruh yen dheweke urip kanthi normal, amarga kasunyatane, kaya sing wis dakkandhakake, mandhiri karo dheweke. angger-angger dhewe. Jujur, aku ora ngerti apa sing diarani wacana sampeyan.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. +8
          14 September 2023
          Quote: Rokok
          Serius? Dheweke nonton ahli sing ngomong babagan seluk-beluk hubungan antarane Republik lan Demokrat lan apa alignment ing partai kasebut?

          Hmm ... Aku wonder ngendi ing komentar ditulis babagan ahli sing ngrembug sawetara jinis tata letak. Kita ngomong babagan rilis warta sing uga ngomong babagan kebakaran, bledosan (kalebu Nord Streams), lan perdagangan karo negara liya.
        3. +2
          14 September 2023
          Mangga nuduhake sumber ".... informasi waras." Aku uga pengin ndeleng apa lan carane iku nyata ana. Lan ing wektu sing padha, pitakonan - sapa sing ngevaluasi kasunyatan informasi sing waras iki utawa iki minangka penilaian subyektif?
      2. +2
        14 September 2023
        Kutipan: Volodin
        Padha ora nuduhake ing warta carane geni nyuwil metu ing sisih liyane bumi.

        Lan sampeyan, ketoke, nonton siaran berita saka DPRK saben dina.

        Kajaba 《붉은별 TV》 Red Star TV ‒ DPRK News minangka proyek informasi saka Grup Solidaritas Internasional DPRK, nerjemahake lan nyebarake informasi sing bener babagan acara ing Semenanjung Korea.
      3. 0
        14 September 2023
        Saka seri: "Kim nembak seduluré nganggo mortir lan dipakani asu angon"


        Nanging Kim pancen ngeksekusi pamane (anggota Politbiro Panitia Pusat WPK)!
        Media DPRK (badan negara KCNA) nglaporake babagan iki tanggal 12 Desember 2013.
        Miturut versi resmi, pamane (bojone biyunge) Chan Song Thaek dieksekusi amarga "kajahatan sing nggegirisi", upaya kanggo nganakake kudeta lan ngrebut kekuwatan ing negara kasebut nggunakake "macem-macem intrik lan cara sing murah."

        Spekulasi umume mung babagan cara eksekusi.
    2. +3
      14 September 2023
      Agenda warta ora nyegah spesialis saka pusat lokal teka "kanggo tukar pengalaman." Mesthine, ora ana omongan babagan partisipasi massa, amarga padha ora duwe basa utawa koordinasi karo unit kita, nanging bisa uga ana klompok wong sing kapisah.
  3. +4
    14 September 2023
    Kanggo mungkasi perang iki, kita kudu nyedhaki wates kulon Ukraina, ngluncurake serangan sing ngethok Kerson Nikolaev Odessa kanggo mblokir kabeh sing teka saka Romania. Ing wektu sing padha - serangan teka saka Belarus kanggo mblokir senjata teka saka Polandia.

    Yen kita ora tekan wates NATO, kita bakal bisa nyedhaki supaya tapel wates bakal ana ing jarak tembak saka MLRS lan Iskanders,
    1. +4
      14 September 2023
      yen tapel wates bakal ana ing jarak tembak MLRS lan Iskanders kita,

      Kanggo Iskanders wis ana ing jangkoan
    2. 0
      14 September 2023
      Iskanders sing ditugasake ing wilayah Kaliningrad nutupi kabeh wilayah Kutub lan mongrel liyane kaya kepunahan Tribaltik.
    3. 0
      14 September 2023
      Comrade Kerson, sapa iki kanggo "kita"?)
    4. +2
      14 September 2023
      Yen kita ora tekan wates NATO, kita bakal bisa nyedhaki supaya tapel wates bakal ana ing jarak tembak saka MLRS lan Iskanders,


      Tangi, oh!
      Watesan karo NATO wis ana ing jarak tembak sanajan pistol kita!

      Kabeh tapel wates karo Finlandia, tapel wates karo Estonia, tapel wates karo Latvia uga tapel wates karo NATO.
      Lan wilayah Kaliningrad kita umume mung wewatesan karo NATO, Polandia lan Lithuania.
  4. + 11
    14 September 2023
    Pira regane DPRK..., nanging sepira wedine NATO...
    1. +3
      14 September 2023
      Kutipan saka: svp67
      Pira regane DPRK..., nanging sepira wedine NATO...


      Iku ora babagan volume wilayah. Intine yaiku potensi nuklir sing saya akeh.
      1. + 14
        14 September 2023
        Kutipan saka kromer
        Intine yaiku potensi nuklir sing saya akeh.

        Titik umume yaiku potensi negara iki, sing ora bisa dibayangake dening Kulon minangka apa-apa liyane saka lemah lan mundur, lan uga kita ... siji statement saka "elit" kita: "Apa sampeyan pengin manggon kaya ing DPRK? ?”, iku worth it...
        Lan saiki, babagan kekuwatan kompleks industri militer, dheweke bisa menehi kita wiwitan ing endi wae ... Kanthi sistem artileri sing bisa digerakake dhewe sing bisa ngluncurake proyektil ing 60 km ... ing seri kanggo dasawarsa kapindho
        1. +3
          14 September 2023
          Kutipan saka: svp67
          Lan saiki, babagan kekuwatan kompleks militer-industri, dheweke bisa menehi kita wiwitan ing endi wae ... Nggunakake sistem artileri sing padha, bisa ngluncurake proyektil 60 km.

          Ngomong babagan sistem artileri mandhiri, kontrak wis ditandatangani kanggo produksi skala gedhe saka bedhil self-propelled Koalisi-SV. Dheweke ngenteni - padha dadi produksi sing akeh lan wiwit kuartal pisanan taun ngarep dheweke bakal dadi tentara. Produksi cangkang kanggo wong-wong mau wis ditetepake luwih dhisik, saengga ora bisa ngasilake tanpa amunisi. Aku mikir wiwit Mei-Juni taun ngarep ora bakal ana maneh omongan babagan keunggulan kualitatif artileri Angkatan Bersenjata Ukrainia lan NATO. Utawa luwih, kaunggulan iki bakal dadi tanggung jawab kita.
          Kutipan saka: svp67
          Saiki, adhedhasar kekuwatan kompleks industri militer, dheweke bisa menehi kita wiwitan ing endi wae.

          aran Lan njupuk menyang akun sing malah kita (nuwun) castrated Komplek militer-industri dhewe menehi rintangan kanggo kabeh NATO Komplek militèr-industri ... ya + potensial saka merry fellow Kim ... sedulur Lan kita durung ngetung China lan Iran. keprungu
      2. +4
        14 September 2023
        Kutipan saka kromer
        Kutipan saka: svp67
        Pira regane DPRK..., nanging sepira wedine NATO...


        Iku ora babagan volume wilayah. Intine yaiku potensi nuklir sing saya akeh.

        Plus populasi sing motivasi!
        1. -10
          14 September 2023
          Kutipan saka: neri73-r
          Kutipan saka kromer
          Kutipan saka: svp67
          Pira regane DPRK..., nanging sepira wedine NATO...


          Iku ora babagan volume wilayah. Intine yaiku potensi nuklir sing saya akeh.

          Plus populasi sing motivasi!

          Ana populasi motivasi ing USSR lan ngendi USSR saiki?
          А kabeh Dheweke mikir yen motivasi kita ...
      3. +8
        14 September 2023
        Kutipan saka kromer
        Intine yaiku potensi nuklir sing saya akeh.

        Iku bab karakter lan "bal wesi" saka wong Korea Utara.
        1. -1
          14 September 2023
          Kutipan saka tukang kayu
          Kutipan saka kromer
          Intine yaiku potensi nuklir sing saya akeh.

          Iku bab karakter lan "bal wesi" saka wong Korea Utara.

          Iku ora bab wong-wong mau, nanging bab mlarat umum.
          Nalika proletariat ora duwe apa-apa kajaba ranté, negara luwih tahan kanggo agresi eksternal.
          Lan ing negara sing kurang sugih (kalebu negara kita) DIRI nyakup umum. Nalika "omahku ing pinggir" ...
          Lan iki, kanthi cara iki, minangka salah sawijining sebab kenapa USSR tilar donya - populasi wiwit pindhah dhuwit sing akeh banget.
  5. + 18
    14 September 2023
    Yen ana sing bisa dituku kanthi dhuwit, mesthine kudu dituku kanthi dhuwit.. Dhuwit mbayar TIME, sing dibayar kanthi getih, kita bisa tuku kerang jutaan lan conto peralatan militer lan peralatan militer saka DPRK. , apik! Kurang dhuwit bakal menyang Kulon.. Lan ekonomi DPRK bakal entuk manfaat. Lan yen "sukarelawan" muncul, bakal apik! Ing sawijining wektu, kita malah nulungi DPRK kanthi akeh wong lan sumber daya material, saengga bakal ana paling ora sawetara jinis bali kanggo kita (kasus langka!).
    1. +5
      14 September 2023
      Kutipan: max 702
      Ing sawijining wektu, kita malah nulungi DPRK kanthi akeh wong lan sumber daya material, mula paling ora ana sing bisa bali kanggo kita.

      Ya, nanging ora WE, nanging Uni Soviet. Rusia mung nilar Korea Utara, kaya kabeh kanca saka USSR. Padha ngelingi iki uga, Aku. Uga kasunyatan manawa Rusia ndhukung sanksi Barat. Dheweke dudu sekutu kita, ora bakal ngirim wong menyang perang. Nanging bisa uga entuk dhuwit - Kulon ora dadi dekrit kanggo dheweke, S. Korea minangka negara sing berdaulat.
      1. -1
        14 September 2023
        Kita minangka penerus saka USSR ing kabeh babagan, amarga iki whining saka Federasi Rusia USSR ora dianggep ing asas, Rusia wis rampung akèh iku sawise 1991, nanging iki ora alesan kanggo salawas-lawase sprinkle awu ing sirah. nanging kesalahan kudu didandani.. Ngirim sukarelawan utamane kanggo kepentingan DPRK dhewe amarga duwe pengalaman tempur Ana NOL sing bisa didandani ing konflik iki. Yen DPRK entuk dhuwit kanthi nyedhiyakake apa sing kita butuhake, pancen apik tenan!
        1. +5
          14 September 2023
          Lan apa sing ana hubungane karo panrima USSR? Panrima kasebut apik. Leningrad-006-stereo, Spidola, Ocean.
          Nanging kita dadi penerus amarga utang marang mitra sing dihormati.
          1. +2
            14 September 2023
            Inggih, kita mangertos tegesipun, eksekusi Ujian Negara Kesatuan kita mudhun. Nanging Leningrad 006 stereo, iku saestu monster saka reception. Nanging kanggo bocah umur 20 taun iku larang banget. Aku kudu nggunakake Ocean 203, yen memori sandi serves kula bener.
        2. +1
          14 September 2023
          panrima USSR

          borjuis mung bisa dadi panrima sad
        3. +1
          15 September 2023
          Kutipan: max 702
          Kita minangka penerus USSR

          Banjur kabeh properti tilas USSR, kalebu ing republik, kudu dadi milik Federasi Rusia.
    2. -3
      14 September 2023
      Aku mangu-mangu manawa amunisi iki digawe Soviet, lan dudu kompleks industri militer lokal. Mulane, balistik bisa beda-beda lan ora bisa dianggep minangka pengganti lengkap kanggo produk pabrik kita. Nanging, Nanging, bookmaker tau superfluous.
      1. +1
        14 September 2023
        Kutipan: Volkov
        Mulane, balistik bisa beda-beda lan ora bisa dianggep minangka pengganti lengkap kanggo produk pabrik kita.

        Sanajan mangkono, masalah kasebut yaiku selaras karo standar. Yen "balistike" beda karo kita, nanging standar, mula apa sing ngalangi kita?
    3. +3
      14 September 2023
      Kutipan: max 702
      Yen ana sing bisa dituku kanthi dhuwit, mula kudu dituku kanthi dhuwit.

      Dhuwit apa???
      gandum! Gabah ! Lenga sayur-sayuran ! Minyak lan produke!
      Uga penerbangan tempur (dheweke kudu gawe anyar armada) lan pertahanan udara berkualitas tinggi (S-400, S-350 lan/utawa Buk-M3, Pantsir). Kita duwe akeh barang kanggo wong-wong mau sing luwih larang tinimbang dhuwit.
      1. -1
        14 September 2023
        Kutipan saka bayard
        Uga penerbangan tempur (dheweke kudu gawe anyar armada) lan pertahanan udara berkualitas tinggi (S-400, S-350 lan/utawa Buk-M3, Pantsir). Kita duwe akeh barang kanggo wong-wong mau sing luwih larang tinimbang dhuwit.

        Aku panginten sampeyan luwih cekap ...
        Produk - ya!! Minyak - ya!! Dhuwit - ya!!
        Nanging dudu peralatan militer, lan mesthi dudu sistem pertahanan udara; yen ora, ora ana gunane kanggo miwiti amarga kekurangane dhewe ...
        1. +2
          15 September 2023
          Kutipan: my 1970
          Produk - ya!! Minyak - ya!! Dhuwit - ya!!
          Nanging dudu peralatan militer, lan mesthi dudu sistem pertahanan udara; yen ora, ora ana gunane kanggo miwiti amarga kekurangane dhewe ...

          Kontrak kanggo nyedhiyakake peralatan kasebut rampung ing sawetara taun, siklus produksi pesawat utawa sistem pertahanan udara luwih saka setahun. Lan jangkah pangiriman bisa uga beda. Bisa uga ana wektu tundha karo pangiriman kasebut.
          Babagan para pejuang (lan Kim mbutuhake dheweke), ora ana gunane aku nulis babagan MiG-35S - kita duwe pabrik manufaktur pesawat loro kanthi peralatan kanggo produksi tanpa pesenan (utawa, sebaliknya, diluncurake kanggo kabutuhan. saka Kementerian Pertahanan Rusia). Ing wektu sing padha, siji tanduran direncanakake kanggo nepaki pesenan domestik, lan sing nomer loro kanggo pasokan ekspor lan versi rong kursi. Lan iki minangka garis sing cukup produktif.
          Kutipan: my 1970
          !Dhuwit, ya!!

          dhuwit apa? Kita loro ing sanksi, kabeh transaksi ing dolar diblokir. Apa sampeyan kudu mbayar ing rubles? Kepiye India menehi hasil karo lenga ing rupee?
          Kim ora butuh dhuwit, dheweke butuh barang, panganan, teknologi lan pasokan senjata sing penting kanggo dheweke.
          Yen emphasis diselehake ing solusi cepet lan final kanggo masalah pertahanan udhara, banjur Penyetor senjata bisa langsung sawise konflik. Ing sawetoro wektu - pangan, lenga, teknologi exchange.
  6. -11
    14 September 2023
    Fiksi! Nganti saiki, pangiriman senjata Korea Lor durung diwiwiti, lan ora dingerteni kapan bakal diwiwiti (yen diwiwiti), lan persetujuan sing ditindakake umume ora dingerteni.
    Lan NATO nyedhiyakake senjata malah sadurunge Februari 2022, lan banjur nyedhiyakake akeh banget.
    mula ing kene para koran mung nulis babagan ngipi elek.
    1. +4
      14 September 2023
      Ya, bener, ana foto amunisi Korea sing mabur ing Internet. Apa yen pancene wis ana?
      1. roh
        -2
        14 September 2023
        Apa yen pancene wis ana?

        Iku Prigogine sing mbantu Wagners ing wektu kang, blockheads "parket" mung saiki temen maujud sing iku bisa kanggo sebagian ngatasi masalah iki.
  7. + 14
    14 September 2023
    Iku apik yen Chubais lan Gaidar ora ana ing Belarus lan DPRK. Paling ora ana sing bisa ndhukung Distrik Militer Lor kanthi basis industri.
    1. +2
      14 September 2023
      Quote: Stepnyak
      Iku apik yen Chubais lan Gaidar ora ana ing Belarus lan DPRK.

      Anatoly Chubais wis bisa dadi Moshe Izrailevich (malah VVP gaped ing iki), nanging Gaidar ora duwe wektu.
      1. +4
        14 September 2023
        Gaidar ora kudu terus, dheweke wiwitane ya! Wong iki ora duwe hubungan fisik apa-apa karo panulis bocah-bocah.
    2. 0
      14 September 2023
      Quote: Stepnyak
      Iku apik yen Chubais lan Gaidar ora ana ing Belarus lan DPRK.
      - lan ana sawetara perusahaan milik negara ing Republik Belarus. Sejatine, salah siji saham kontrol kaya kita utawa pemilik pribadi. Ora ana sosialisme ing kana...
  8. +5
    14 September 2023
    Ing mratelakake panemume asor, Korea Utara duwe kepinginan kanggo njupuk bagéyan ing confrontation karo imperialis Western, nanging carane lan ing wangun apa bantuan iki bakal ditulis tetep pitakonan utama, macem-macem guesses bisa digawe, nanging kasunyatan sing bantuan saka wong-wong mau bakal apik mung mandeg kanggo hubungan pembangunan antarane Federasi Rusia lan Inggris bakal China, yen pengin, bisa sijine meksa ing UK, nanging ora bakal nindakake iki.
    1. +5
      14 September 2023
      China dhewe bakal mbantu nanging wedi karo sanksi sekunder, mula iki bakal ditindakake liwat Korea, China mung nyedhiyakake seragam, kendaraan lapis baja, lsp.
  9. +4
    14 September 2023
    Pakar Barat saiki wedi
    Padha bener kanggo wedi. Saiki dheweke ora bakal turu kanthi tentrem kanggo sawetara wektu, ngenteni asil rembugan, sing mbokmenawa bakal nyenengake dheweke.
    1. +4
      14 September 2023
      Sawetara wong turu wis rusak, saiki kita bisa ndeleng apa sing bakal ditindakake.
      Dideleng saka nesu banget akhir-akhir iki, ora ana alesan kanggo ngarepake tumindak utawa keputusan sing cukup.
  10. +6
    14 September 2023
    Vassals duwe pola pikir vassal; "Apa sing bakal diomongake lan apa sing bakal dikira???"
    1. +2
      14 September 2023
      Kutipan: Sergei Viktorovich Korolev
      Vassals duwe pola pikir vassal; "Apa sing bakal diomongake lan apa sing bakal dikira???"

      Pikiran bebas iku kagungane wong merdika, dudu batur. Sawijining abdi dalêm botên kêdah mikir, kêdah nuruti dhawuhipun bendarane, lan manawi dipun wêruhi, punika namung kangge nindakaken dhawuh.
  11. +3
    14 September 2023
    Wedi Kulon: "Yen Korea Lor miwiti pasokan militer menyang Rusia, bisa ngluwihi kabeh sing diwenehake negara NATO menyang Ukraina."
    . Sapa ngerti bakal dadi. Ora ana gunane ngira, kita bakal weruh.
  12. +4
    14 September 2023
    Kacathet yen DPRK duwe jutaan amunisi kaliber "Soviet" ing arsenal lan pabrik Korea Utara ora nate nate masalah karo pesenan pertahanan negara.

    Mulane Korea Lor bisa slamet saka perang nglawan imperialisme Amerika. Ya, angel, nanging negara kasebut urip lan aku durung nate ndeleng wong sing apikan kaya ing Korea ing negara Eropa kajaba Serbia.
  13. +2
    14 September 2023
    Yen Korea Lor miwiti pasokan militer menyang Rusia, dheweke bisa nutupi kabeh sing diwenehake negara NATO menyang Ukraina.
    Lavrov kudu nindakake iki setahun kepungkur! wong bodho
    1. +8
      14 September 2023
      Lavrov kudu ngumumake ing PBB yen Rusia ngilangi kabeh larangan sanksi marang DPRK lan Iran, iku bageane, lan liya-liyane bakal ngatasi senjata kasebut.
  14. +2
    14 September 2023
    Saiki, kita ngasilake udakara 7180 ewu 152 mm saben taun, kita mbuwang luwih saka 10 yuta (kanggo 2022), yen Kim, kaya sing dikandhakake, menehi 30 (yuta), bakal apik banget. Plus, padha gawé soko (ora ana informasi babagan carane akeh, nanging aku 2-3 yuta taun).
    1. +6
      14 September 2023
      Korea Utara mrodhuksi sawetara MLRS paling apik lan bedhil poto-propelled ing donya. Sistem roket peluncuran macem-macem KN-09 sing bisa ditembak ing jarak 220 km. Kaliber kasebut 300 mm. Bobot bagean sirah yaiku 190 kg (kaping pirang-pirang luwih apik tinimbang Hymers). Yen kita pirembagan bab bedhil poto-propelled conventional, iku perlu kanggo sebutno long-range 170-mm meriem poto-propelled M-1989 "Koksan". Dipercaya manawa bedhil kasebut bisa "mbuwang" amunisi fragmentasi bledosan dhuwur konvensional nganti 40 km, lan amunisi aktif-reaktif nganti 60 km. Apa wae sing nembak ing mungsuh migunani, lan kanthi referensi kanggo posisi, akurasi bakal saya tambah akeh.
      1. +5
        14 September 2023
        Ora suwe, aku mikir, peralatan militer Korea Utara bakal diuji ing potheads.

        Iki ngendi padha "ngobong metu", amarga kakubur saka pot-heads lan Western "vacationers" bakal njupuk Panggonan ing jangkah digawe cepet.
      2. +3
        14 September 2023
        IMHO, iku cangkang lan tong minyak sing dibutuhake lan cepet, apa kanggo artileri utawa tank, lan ora kabeh sistem.
      3. 0
        14 September 2023
        Perlu disebutake artileri jarak jauh 170-mm M-1989 "Koksan"

        Wong Koksan duwe tingkat geni sing sithik lan umur laras sing sithik, miturut informasi sing ora akurat saka para ahli Barat, mula siji baterei kasusun saka 10 bedhil self-propelled. Nanging ing taun 2018, DPRK nyedhiyakake bedhil self-propelled kanthi laras elongated, analog saka Western 155 mm, sing mesthine duwe kaliber 152 mm, jarak OFS 30 km lan ARS 40 km.
        Ya, MLRS 600 mm kanthi jarak 380 km kanthi panuntun satelit, rudal jelajah kanthi jarak 2000 km - malah wiwit dipasang ing korvet (kanggo diluncurake nggunakake peluncur ing sasis kendaraan lapis baja kanthi 5 tabung peluncuran) lan padha rencana kanggo nggedhekake produksi sing sabisa.
    2. +2
      14 September 2023
      Kutipan: Serge9901
      Saiki, kita ngasilake udakara 7180 ewu 152 mm saben taun, kita mbuwang luwih saka 10 yuta (kanggo 2022), yen Kim, kaya sing dikandhakake, menehi 30 (yuta), bakal apik banget. Plus, padha gawé soko (ora ana informasi babagan carane akeh, nanging aku 2-3 yuta taun).

      Saka endi angka kasebut? Apa sumber informasi sampeyan, aku kepengin banget sinau.
      1. 0
        14 September 2023
        Sampeyan ora bakal bisa "sinau", mung wong njero. Aku kerja ing kene, nanging informasi kasebut ora rahasia.
        1. +1
          14 September 2023
          "tokoh"? (buta huruf ora mungkin, trolling ora ana gunane .... Eh, Rusia ...)
  15. -3
    14 September 2023
    Kutipan saka Silver99
    Ora mangu kita sarujuk ing soko

    Paling kamungkinan, yen ana persetujuan, iku sethitik pinunjul - bukti: kerjasama karo Iran wiwit lan rampung. Para dalang ing luar negeri ora bakal ngidini wayang tumindak kanthi mandiri lan "menang".
    1. 0
      14 September 2023
      Kutipan: Vladimir80
      Kutipan saka Silver99
      Ora mangu kita sarujuk ing soko

      Paling kamungkinan, yen ana persetujuan, iku sethitik pinunjul - bukti: kerjasama karo Iran wiwit lan rampung. Para dalang ing luar negeri ora bakal ngidini wayang tumindak kanthi mandiri lan "menang".


      Lan "bisnis gedhe" kita wis njupuk langkah perang. Iki tegese dheweke ora bakal ngidini Volodya mbukak toko.
  16. -4
    14 September 2023
    Quote: Rokok
    Kerang lan tong minyak dibutuhake lan cepet, sanajan kanggo artileri utawa tank

    Mungkin, nanging iki mung bakal dadi bukti wiwitan perang "ing sepatu bast", uga konfirmasi ngapusi "babagan kenaikan produksi militer Papua kaping pirang-pirang"
  17. -3
    14 September 2023
    Kutipan saka Silver99
    Apa wae sing nembak ing mungsuh migunani, lan kanthi referensi kanggo posisi, akurasi bakal saya tambah akeh.

    Sampeyan bisa uga bener, yen sampeyan butuh lanskap lunar, sampeyan ora bakal nemokake saingan ing kene, pitakonane efisiensi. Lan kenapa Polandia tuku 500 instalasi chimeras?
  18. -1
    14 September 2023
    Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    "Yen Korea Lor miwiti pasokan militer menyang Rusia, bisa ngluwihi kabeh sing diwenehake negara NATO menyang Ukraina."

    ***
    - Apa ekonomi sing maju banget saka Kulon sing beradab kalah karo Korea Utara sing sithik, sing wis pirang-pirang taun sanksi lan ora diisolasi? ...


    ***

    Apa sampeyan nyoba ngrokok dhisik banjur mangan?
  19. 0
    14 September 2023
    Aku wonder kok kabeh anti-Rusia Kulon ngirim senjata lan amunisi (malah sing dilarang dening perjanjian internasional) kanggo Khohloreich lan iku bisa kanggo wong-wong mau? Lan kanggo menehi pitulungan kanggo Rusia ing perang nglawan Evil global - NAZISM dianggep ilegal.
  20. Bai
    +4
    14 September 2023
    Sukarelawan saka Korea bakal migunani banget.
    Nanging dheweke duwe drone sing luar biasa, luwih unggul tinimbang sing Rusia. Dheweke malah luwih dibutuhake
    1. -1
      14 September 2023
      Ya, dheweke duwe kabeh infantri sing dibutuhake. Iku bakal migunani banget kanggo kita nalika nutupi Odessa, Kharkov lan Sumy
  21. -3
    14 September 2023
    Kutipan: Serge9901
    kita nglampahi luwih saka 10 yuta

    Ayo dadi ngomong iki bener, supaya losses diwatesi kanggo 100 ton, banjur kira-kira efektifitas saka dijupuk 1%, kang kaping pindho luwih elek tinimbang ing WWII. Ora marem.
  22. +2
    14 September 2023
    Aku ora ngerti kenapa dheweke kaget nalika ngganggu Istanbul, sing dadi tawaran pilihan pungkasan kanggo Kulon?
    Aku kaget banget karo perkara liya: kenapa kita ngarepake kanca-kanca sejatine nganti telat? Sawise kabeh, kanggo wong-wong Korea, kita padha lan kanca nomer siji, padha ngelingi kabeh, yen ora, sapa sing saiki nglebokake babagan "komunisme-kapitalisme" - wah, iku mung ditulis ing manual latihan, aku ora mikir. Kim ngganggu Putin amarga komunisme, lan dheweke -kapitalisme ...
    Ing kene kabeh luwih gampang lan luwih jero: ana mungsuh ing saubengé sing pengin numpes kita lan wong Korea. Lan saiki pitakonan sing penting yaiku kanggo nyegah dheweke nindakake iki. Dadi, sanajan wis telat, kabijakan luar negeri kita mung mandheg saka mabuk, lan kita njupuk langkah-langkah sing penting: kesiapan kanggo kesepakatan gandum - diiringi karusakan saka pelabuhan Ukrainia, impen ruang karo Kim - menyang ngluncurake rudal balistik!
    Kaya sing diucapake - kanthi tembung sing apik lan bedhil ...
  23. -2
    14 September 2023
    Apa sing bisa diwenehake putu mbah iki kajaba amunisi standar? Highmars? Ora. Bentuk taun 50an..
    tegese iku rampung sampah wiwit padha nguripake kanggo wong kanggo bantuan
    1. -2
      14 September 2023
      Kutipan saka kaufman
      Apa sing bisa diwenehake putu mbah iki kajaba amunisi standar? Highmars? Ora. Bentuk taun 50an..
      tegese iku rampung sampah wiwit padha nguripake kanggo wong kanggo bantuan

      Oh, Tsipso wis ngrilis manual anyar! Saiki dilengkapi karo tema "ora ana gunane" senjata Korea ... Kerja cepet.
    2. +1
      14 September 2023
      Apa malah amunisi standar pancen ala?
  24. +4
    14 September 2023
    Kita ora butuh pembangkit listrik tenaga nuklir ing Turki, nanging ing DPRK !!!
  25. 0
    14 September 2023
    Yen Korea Utara miwiti pasokan militèr menyang Rusia, dheweke bisa nutupi kabeh sing diwenehake negara NATO menyang Ukraina

    Lan ceri ing kue yaiku kabeh iki bakal diijolake lan digabungake karo kaliber kita - amarga kompleks militer-industri DPRK nyedhiyakake negarane miturut standar USSR, lan daftar kaliber Korea persis padha karo kita.
  26. 0
    14 September 2023
    Kutipan: my 1970
    Ana populasi motivasi ing USSR lan ngendi USSR saiki?
    А kabeh Dheweke mikir yen motivasi kita ...

    Ora kaya USSR ing taun 80-an, ora ana pengkhianatan ing jajaran partai Korea Lor, lan populasi ora rentan marang barang-barang asing: permen karet, manik-manik, jins, lan liya-liyane. Ora gampang ngapusi lan ngedol. nilai-nilai palsu.
    1. 0
      14 September 2023
      Kutipan: Alexander Uni Soviet
      Ora kaya USSR ing taun 80-an, ora ana pengkhianatan ing jajaran partai Korea Lor,

      Lan sampeyan serius Apa sampeyan nganggep kabeh wong saka kepala perusahaan lan komite regional lan ndhuwur minangka pengkhianat?
      Banjur "Yen kapten mutusake nyerahake kapal menyang perompak, dheweke bakal nyerahake" (c)
      Kutipan: Alexander Uni Soviet
      populasi ora banget ngengkel barang manca: permen karet, manik-manik, jins, etc.
      - lan populasi mung dadi rakus, entuk dhuwit lan kepingin weruh apa sing kudu ditindakake ....
      Kutipan: Alexander Uni Soviet
      Ora gampang ngapusi lan ngedol nilai palsu.
      - pilihan mung mlarat umum tanpa istiméwa. Sanalika dhuwit wong wiwit obah, memedi saka USSR bakal katon ing cedhak.
    2. 0
      14 September 2023
      Iku ora bakal dadi ala, padha ora kudu perang iki hard.
  27. +2
    14 September 2023
    Wis wektune kanggo dadi kanca karo wong-wong sing ana ing sisih sampeyan, bisa ditebak, "ora keselak ing snot kedaulatan" lan conceit pinunjul internasional, kanthi orientasi menyang dompet Rusia, ora multi-vektor lan siap "nyilih pundhak. ” karo Kajaba saka tembung “bener”..... Yen Panglima Supreme nggawe kaputusan kuwi, tanpa gati kanggo Euro-American “mitra” lan internal “kolom kalima” lan, kanggo nanggepi usulan-usulan Pyongyang, feed Korea. lan "banjir" karo lenga lan bahan bakar lan pelumas - iki bakal dadi keputusan sing wicaksana lan pas wektune kanthi semangat internasionalisme sosialis.
    1. 0
      14 September 2023
      Kutipan saka nordscout
      kaputusan pas wektune ing semangat internasionalisme sosialis.
      sing utange kudu diapura saiki
  28. 0
    14 September 2023
    Kita kudu nulungi produksi UAV, senjata nuklir modern, tank ...
  29. 0
    14 September 2023
    Kandhane: "... Ing antarane tumindak ala manungsa, dheweke nganggep pengecut minangka salah sawijining sing utama.
  30. +2
    14 September 2023
    Sumber daya kita lan penolakan kanggo netepi paten Barat ing DPRK minangka resep sukses. Sayange, sukses Korea Utara.
    .
    Nanging, sumber peralatan teknologi dhuwur kuwi luwih apik tinimbang ora ana. Ing asas, ora bakal ana substitusi impor ing pimpinan Nabiulina lan Siluanov!
    .
    Ora ana gunane kanggo nyengkuyung militerisasi Korea Lor.
  31. +7
    14 September 2023
    "Yen Korea Lor miwiti pasokan militer menyang Rusia, bisa ngluwihi kabeh sing diwenehake negara NATO menyang Ukraina."

    Apotheosis pembangunan kita ...
  32. 0
    14 September 2023
    Apa sing bisa "dilebokake" dening wong Korea Lor - sisa saka Perang Korea?
  33. -1
    14 September 2023
    Yen mung amunisi iki ora njeblug ing laras bedhil kita. Ora dingerteni wis pirang-pirang taun ana ing gudang.
    1. 0
      14 September 2023
      Ing saben BP nuduhake kumpulan, taun lan pabrik produksi. Yen ora, ora ana sing bakal nyelehake ing bagasi. Lan ora ana sing bakal nuntun sampeyan menyang OP.
  34. +2
    14 September 2023
    Sampeyan menehi lelungan gratis visa menyang Korea Lor! Aku arep lunga
    1. 0
      14 September 2023
      Wong korea iku ayu, percoyo :)
      ..................................
  35. -1
    14 September 2023
    Kutipan saka Silver99
    Tanpa mangu-mangu, kita setuju, nanging sing utama ing kene yaiku DPRK bakal nampa liwat kerjasama militèr-teknis, sing pisanan nyaranake yaiku teknologi nggawe ICBM kanthi jarak 10 ewu km. Nganti saiki dheweke durung bisa nggawe. Dheweke duwe hulu ledak nuklir, nanging ora ana cara pangiriman menyang daratan AS; ketoke bakal katon rauh. Sugeng enjing Amerika.

    Ora Good Morning, nanging pamit Amerika, sampeyan bakal ilang ing salawas-lawase ...
  36. 0
    14 September 2023
    Yen ora, tanpa Kim, kita duwe senjata sing luwih elek lan luwih sithik tinimbang ing saindenging jagad. Intine beda, apa sing kasedhiya ora digunakake kanthi maksimal
  37. Komentar wis dibusak.
  38. +3
    15 September 2023
    Yen kedadeyan kaya mangkene, enggal-enggal kita bakal njaluk busur lan panah ing Ethiopia.
    1. 0
      15 September 2023
      1. Standar sing ana kanggo nggunakake cangkang wis ngluwihi sawetara (utawa malah 10 kaping)....
      2. Pembentukan tentara (ing endi wae) ngetutake dalane pasukan reaksi cepet lan ngrusak infantri bermotor.
      3. Kanggo nyedhiyakake cangkang miturut standar anyar, sampeyan kudu mbangun pabrik ... kanggo cangkang lan tong ... (iki ora dagang saham)
  39. 0
    15 September 2023
    WASHINGTON, 11 September - RIA Novosti. Ing wayah wengi saka KTT Rusia-Korea Lor sing dikarepake, Amerika Serikat njaluk DPRK supaya ora nyedhiyakake senjata menyang Federasi Rusia, ujare Adrian Watson, juru bicara Dewan Keamanan Nasional Amerika.
    "Kita ngajak DPRK supaya netepi komitmen umum sing ditindakake Pyongyang supaya ora nyedhiyakake utawa ngedol senjata menyang Rusia," ujare CNN dikutip Watson.
  40. -1
    15 September 2023
    ya wis! Sapa sing nglawan kita lan Korea Lor?! Ayo siji mbaka siji menyang loro!
  41. +1
    15 September 2023
    Aku pengalaman pertempuran nyata bakal entuk manfaat saka komandhan Korea Utara. Iku ndadekake pangertèn kanggo drive wong liwat perang, kaya kita ing Suriah.
  42. +1
    15 September 2023
    Yagene Barat bakal nganggep kepentingan Rusia yen "wong sing paling apik" ora dianggep?
  43. Komentar wis dibusak.
  44. 0
    15 September 2023
    Kutipan saka acetophenone
    Aku pengalaman pertempuran nyata bakal entuk manfaat saka komandhan Korea Utara. Iku ndadekake pangertèn kanggo drive wong liwat perang, kaya kita ing Suriah.

    Aku mikir yen pengalaman tempur sing nyata bakal entuk manfaat kanggo pasukan kursi. Iku apik kanggo nyelehake dheweke ing perang supaya ora pengin perang karo tangane wong liya.
  45. 0
    15 September 2023
    Yen Federasi Rusia bisa nggabungake blok normal: Korea Iran Federasi Rusia kanthi dhukungan saka China, Kulon bakal nggabungake Ukraina minangka ijol-ijolan kanggo nglanggar blok kasebut.
  46. 0
    15 September 2023
    Aku ana sing kudu disepakati. Supaya satelit Korea Lor, contone, roaming expanses saka alam semesta lan ndeleng koordinat pas panggonan potensial kleleb saka operator pesawat negara ing telung huruf ing ijol-ijolan kanggo kunjungan loropaken saka pasukan serbu sukarela Lisitsin menyang wilayah kidul-kulon kanggo pengalaman latihan (uga mbutuhake).
    Ngapa ora
  47. 0
    16 September 2023
    Apa tegese "(tradisional) pers bias"? Pers apa wae, ing negara apa wae ing jagad iki, bias karo sing mbayar gaji! Utawa mung pers sing dianggep ora bias yen nyebarake apa sing sampeyan senengi?
    PS: salah sawijining klasik Rusia-Soviet (kaya Mayakovsky), bali saka Amerika Serikat, nulis babagan pers Amerika: "Pers ing kene ora dituku! Originally dituku kanthi dhuwit sing gedhe banget supaya sampeyan ora duwe cukup dhuwit kanggo nyogok. iku.”

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"