Bocor ing pipa gas ing Saratov nyebabake geni gedhe

29
Bocor ing pipa gas ing Saratov nyebabake geni gedhe

Bocor ing pipa gas ing Saratov sing disebabake dening depressurization nyebabake geni gedhe. Geni nyakup area rong hektar.

Iki dilaporake dening layanan pers kantor pusat layanan darurat lokal.

Sesak pipa gas Peschany Umet - Storozhevka ing desa kutha Krasny Oktyabr rusak. Nanging, ora ana warga sing tatu.

Geni kasebut dilapurake dening dispatcher saka perusahaan Gazprom Transgaz Saratov ing 7.37 wektu lokal (utawa 6,37 wektu Moscow). Ternyata pipa sing bocor gas duwe diameter siji meter. Garis iki ora dimaksudake kanggo konsumsi rumah tangga. Gas sing metu saka pipa rusak minangka akibat saka depressurization kobong. Geni ngobong suket garing ing wilayah sing amba.

Sekawan petugas pemadam kebakaran teka ing lokasi.

Miturut informasi sing ditampa ing saluran SHOT Telegram saka warga Saratov, swara bledosan sing kuat dirungokake sadurunge geni. Dheweke uga nglapurake yen geni kasebut diiringi kumelun sing kuat, kolom kasebut katon saka jarak sawetara kilometer saka lokasi kedadeyan kasebut.

Kacilakan ing pipa gas Rusia ora umum lan kedadeyan saka wektu kanggo wektu ing macem-macem wilayah negara. Contone, ing kutha Timur Jauh Ussuriysk sasi kepungkur ana pecah ing pipa gas. Untunge, ing kono ora ana geni. Nanging sanajan kedadeyan kasebut, mesthine ora bakal nyebabake akibat sing tragis. Kasunyatane situs terobosan kasebut adoh saka omah, sarana prasarana lan dalan.
  • https://saratov-tr.gazprom.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

29 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    14 September 2023
    "Depressurization" ... ora sengaja, banjur geni. Kaya mangkono, depressurized lan dhewe kejiret geni .... Ya.
    1. KCA
      -2
      14 September 2023
      Sisipan sing ora sah? Utawa apa kita bakal nanggepi kabeh kanthi "yen ora ana banyu ing tunyuk, tegese sampeyan ngombe alkohol"?
      1. +3
        14 September 2023
        Kutipan saka KCA
        Sisipan sing ora sah?

        Apa jenis ikatan sing bisa ana ing pipa gas tekanan dhuwur, bisa uga ana bunuh diri ing kana ...

        Cedhak Sarapul, pipa gas ing 99 uga bledosan, amarga pamindahan lapisan bumi amarga tanah longsor ing pinggir Kali Kama, nanging iki kaping pindho, mula jalur mineral digawe lan geni ora nyebar maneh.
        1. +1
          14 September 2023
          Kutipan saka: uav80
          Apa jenis ikatan sing bisa ana ing pipa gas tekanan dhuwur, bisa uga ana bunuh diri ing kana ...

          Iku gampang nganti taun 2005 - banjur padha miwiti nginstal sistem keamanan.
          Dheweke nabrak lan njupuk kondensat gas ...
        2. Bai
          +2
          14 September 2023
          Apa jenis ikatan sing bisa ana ing pipa gas tekanan dhuwur, bisa uga ana bunuh diri ing kana ...

          Operasi teknologi standar. Peralatan didol ing Internet. Sacara sah. sah.
      2. +1
        14 September 2023
        Ya, layanan khusus Ukrainia pancen nggumunake ... Dheweke ngguyu karo lambang sawetara taun kepungkur. "Lan iki, Mikhalych (c)"
    2. +1
      14 September 2023
      Kutipan saka Monster_Fat
      "Depressurization" ... ora sengaja, banjur geni. Kaya mangkono, depressurized lan dhewe kejiret geni .... Ya.

      Ing sepur ing USSR - uga negara 404 utawa USA? wong bodho
      1. 0
        14 September 2023
        Ing sepur ing USSR - uga negara 404 utawa USA?

        Dadi ana program TV kabeh sing nalika rong sepur diobong ing USSR, iku tumindak sing direncanakake dening CIA. Lan goal iku kanggo destabilize USSR. Bebener iku nang endi wae cedhak.
        1. -2
          14 September 2023
          Dina iki dheweke nulis yen ing Kurganmashzavod, tangki bahan bakar depressurized nalika welding lan ana geni ...
          https://news.mail.ru/incident/57816098/?frommail=1
          1. KCA
            +1
            14 September 2023
            Apa rami tuwuh ing Kurgan? Utawa padha mung biru? Aku, adoh saka wong sing duwe tangki lan wadhah, ngerti manawa wis diresiki nganggo nitrogen, utawa paling ora dikumbah nganggo banyu sadurunge operasi, utamane sadurunge kerja las.
          2. -2
            14 September 2023
            Kutipan saka Monster_Fat
            Dina iki dheweke nulis yen ing Kurganmashzavod, tangki bahan bakar depressurized nalika welding lan ana geni ...
            https://news.mail.ru/incident/57816098/?frommail=1

            Uga Ukrainia saboteur-welder?
            Dadi, oke, agen kita ngobong "Forrestal", banjur dipotong kaya manuk elang - supaya ora mbukak ...
            1. -1
              14 September 2023
              Ora ... Dheweke mbokmenawa uga masak "inset" ... nglirik
        2. -1
          14 September 2023
          Quote: wong pribadi
          Ing sepur ing USSR - uga negara 404 utawa USA?

          Dadi ana program TV kabeh sing nalika rong sepur diobong ing USSR, iku tumindak sing direncanakake dening CIA. Lan goal iku kanggo destabilize USSR. Bebener iku nang endi wae cedhak.

          Lan ana saluran kabeh ing TV sing ngandhani yen alien ajeg mabur menyang kita lan reptil urip ...
          Mesthi wae...
          Trek lawas lan ora peduli umum dadi alasane. "Ayo, ayo!!" - kabeh kita ...
          1. 0
            14 September 2023
            Lan ana saluran kabeh ing TV sing ngandhani yen alien ajeg mabur menyang kita lan reptil urip ...

            Dheweke ora teka ing Rusia, kadhemen lan bruwang mlaku ing dalan. Dheweke mabur menyang Amerika.
  2. -1
    14 September 2023
    Aku saiki "bocor" kuwi bakal kelakon, lan mbok menawa mati daya nyebar ... iki saiki wis sinau kanggo miwiti sing "geranium martir".
    Lan aku kudu ngakoni, iku ora kasil.
    Saiki Crimea lan Saratov lan Pskov lan Engels. Lan Armada Segara Ireng ora lusuh ing babagan penerbangan strategis. Lan iki kasunyatan. Lan iki minangka negara kaping 404 tanpa Penerbangan lan Angkatan Laut.
    Mbuwang kontras, kanca, marshal sofa, lan terusake kumis Budennovsky sampeyan, kelangan kabeh
    1. +6
      14 September 2023
      Mbuwang kontras, kanca, marshal sofa, lan terusake kumis Budennovsky sampeyan, kelangan kabeh


      Kritik iku migunani, nanging ora perlu sarkastik. Sampeyan ora nggawe panemuan karo kreasi sampeyan.
      1. 0
        14 September 2023
        Aku ora sarkastik. Iki persis sing ngina lan ngganggu! Siji lan setengah taun SVO lan? Saiki dheweke mabur menyang ngendi wae sing dikarepake. Lan saben dina nggawe sing anyar!
    2. -3
      14 September 2023
      Saiki ing saben Laka goleki tangan Kyiv?????
      1. -1
        14 September 2023
        Luwih kaya sirah, ora ing saben wong, nanging meh padha
        1. 0
          14 September 2023
          Kutipan saka kaufman
          Luwih kaya sirah, ora ing saben wong, nanging meh padha

          Supaya adoh iku ora katon kaya apa-apa, lan versi ing sih saka sabotase utawa malfunction technical bisa kabiji minangka 50% x50%. Ing cendhak, kita kudu ngenteni kesimpulan saka karya komisi kanggo netepake sabab saka kacilakan, kang ana bisa luwih saka siji, saka karusakan korosi kanggo subsidence lemah minangka asil saka udan utawa pembekuan ora rata (pembekuan ing kasus iki ora. ora kelakon).
  3. +1
    14 September 2023
    Iki sabotase, ora perlu ngapusi. Kontra intelijen ngunyah irung...
    1. -5
      14 September 2023
      sabotase ana ing sirahmu))))))............
      1. +1
        14 September 2023
        Lan kabeh apik ing sirahmu, terus bungah.
        1. -1
          14 September 2023
          terus kowe nangis................
    2. +1
      14 September 2023
      Kutipan saka AVESSALOM
      Iki sabotase, ora perlu ngapusi. Kontra intelijen ngunyah irung...

      Apa sampeyan bakal metu lan nulungi dheweke? Ora mamah - nglindhungi, contone, kreteg lan overpass sing ana udakara 42. Utawa sekolah. Utawa rumah sakit ...
  4. +2
    14 September 2023
    Segele rusak... Kebakaran... Nanging ora ana warga sing tatu....

    Sembarang sabotase ing mburi kanthi cara siji utawa liyane cilaka prajurit ing ngarep lan populasi ing mburi. Iku mung ora ketok kanggo everyone, nanging sing persis carane iku. Sikap marem marang kasunyatan iki mung nambah kahanan.
  5. 0
    14 September 2023
    Padha bom, njeblug, tembak ...
    Nanging dheweke urip, lan luwih suwe tinimbang telung dina kasebut.
    Pak Putin dudu wong sing bisa disentuh.

    "Depressurization" ora liya saka spontan. Mengkono. Kabeh kedadeyan karo kita.
  6. 0
    14 September 2023
    kobong diiringi kumelun kuwat

    Lha ya, bensine kobong, mesthi. Sing utama yaiku ora ngganggu panguwasa, yen ora, dheweke bisa mlebu.
  7. Bai
    +1
    14 September 2023
    Sadurunge, ana laporan babagan upaya bom sing gagal. Dadi pungkasane kita teka
    Aku iki mung wiwitan

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"