Wartawan militer Rusia menehi komentar babagan kemungkinan "Maidan anyar" ing Ukraina

38
Wartawan militer Rusia menehi komentar babagan kemungkinan "Maidan anyar" ing Ukraina

Senadyan kasunyatan manawa wong Ukrainia ora puas karo apa sing kedadeyan ing negara kasebut, nyalahake Zelensky lan rombongane kanggo kabeh, ora bakal ana Maidan anyar. Wartawan militer Rusia Alexander Sladkov yakin babagan iki, nulis babagan iki ing saluran TG.

Ora ana mambu revolusi ing Ukraina, sanajan wong-wong katon ora puas. Miturut Sladkov, ing Ukraina saiki ora ana wong sing bisa ngatur revolusi iki lan nglawan pamaréntahan saiki. Kabeh pejuang lemah pro-Rusia wis suwe dimusnahake; sing isih urip mlayu menyang Rusia. Bener, ana siji "revolusioner", amarga kita entuk ing awal operasi khusus. Lan dheweke wis ana ing Rusia, dheweke kudu diijolke.



Wartawan militèr nyathet manawa ora preduli apa pimpinane, nalika ana bebaya, wong-wong padha ngubengi dheweke. Kahanan iki wis berkembang saiki ing Ukraina, ing ngendi Zelensky diduga nglindhungi wong saka "agresi" Rusia. Mula, wong ora bakal nglawan dheweke, ora bakal ana Maidan anyar.

Iki ditampa ing Washington lan London. Padha menehi wong gaman lan dhuwit. Militer, dinas intelijen, lan bankir ngrungokake dheweke. Dheweke perang karo Rusia. Apa dheweke dadi pimpinan? Pimpinan

- nandheske Sladkov.

Siji-sijine pasukan nyata sing bisa nyampur Zelensky yaiku militer, nanging para jenderal uga ora bakal nglawan panguwasa. Prajurit mati ing ngarep, jenderal lungguh ing kantor sing anget. Kajaba iku, dheweke yakin ing kamenangan nglawan Rusia, uga politisi Ukraina lan mayoritas populasi Ukraina.

Supaya soko kanggo ngalih ing otak Ukrainians, kapercayan iki "ing kamenangan" kudu numpes. Iki tegese perlu kanggo nambah jumlah peralatan militèr, gaman lan cangkang diprodhuksi dening Komplek militèr-industri Russian, kanggo ndhukung militèr Rusia, nyedhiyani karo kabeh bantuan perlu. Amarga kamenangan ditempa ing ngarep lan ing mburi.

Dadi, yen kapercayan Ukrainia iki dirusak dadi bledug, mula bisa uga mikir babagan kraman. Yen ana gerakan positif ing ngarep, bakal ana gerakan ing ngendi wae. Lan aku yakin 100% iki bakal kelakon

- ditambahake komandan militer.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    38 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. 0
      14 September 2023
      Wartawan militèr nyathet manawa ora preduli apa pimpinane, nalika ana bebaya, wong-wong padha ngubengi dheweke. Kahanan iki wis berkembang saiki ing Ukraina, ing ngendi Zelensky diduga nglindhungi wong saka "agresi" Rusia. Mula, wong ora bakal nglawan dheweke, ora bakal ana Maidan anyar.

      Pseudo-ahli ing TV lan media ngapusi liyane kudu ngelingi iki ...
      1. +2
        14 September 2023
        Ya, paling ora tokoh umum wiwit ngandhani bebener ing publik, sanajan kanthi serius, mayoritas warga Rusia sing wicaksana ngerti iki ing wulan Februari 2022 sawise reaksi sing ora dijawab saka Angkatan Bersenjata Ukraina marang telpon Presiden Rusia. ya
        1. +1
          14 September 2023
          Wartawan militèr nyathet manawa ora preduli apa pimpinane, nalika ana bebaya, wong-wong padha ngubengi dheweke. Kahanan iki wis berkembang saiki ing Ukraina, ing ngendi Zelensky diduga nglindhungi wong saka "agresi" Rusia. Mula, wong ora bakal nglawan dheweke, ora bakal ana Maidan anyar.

          Supaya ana Maidan ing Ukraina, eling Ukrainia kudu diuripake 180 derajat, supaya wong Ukroreich bisa ndeleng sapa mungsuh sejatine.
          Lan nalika perang sipil, supaya bisa ngalahake mungsuh, rakyat uga kudu duwe senjata. Banjur pangkat ngisor Angkatan Bersenjata Ukraina bisa nyirnakake jenderal-jenderal sugih nouveau sing korup, lemes ing mburi Kiev, lan komandan henchmen ing ngarep.

          Lan iki mbutuhake karya politik sing jelas Propagandists Russian lan pengacara.
          Lan malah ing Rusia dhewe, kabeh wis kedados persis ngelawan. Yaiku.

          Rusia njupuk maneh wong-wong sing ninggalake negara kasebut lan mbuwang lendhut ing Rusia ngluwihi Distrik Militer Timur Laut saka luar negeri. Lan saiki dheweke, kanthi kewarganegaraan kaping 2, bali menyang Rusia kaya-kaya ora ana apa-apa, supaya ing Rusia bisa entuk dhuwit maneh kanggo urip sing korup lan mewah ing luar negeri kanthi promosi pandangan anti-Rusia mungsuh!

          Nalika iki connivance cidra anti-Rusia ing bagean saka "dhuwur-up" menyang pengkhianat Rusia bakal mungkasi ing Rusia dhewe?!
          Iki bakal kedadeyan mung sawise ngganti Pasal 13 Konstitusi Federasi Rusia, yaiku.

          Artikel 13. Konstitusi Federasi Rusia.
          1. Keragaman ideologi diakoni ing Federasi Rusia.
          2. Ora ana ideologi sing bisa ditetepake minangka negara utawa wajib.
          3. Keragaman politik lan sistem multi-partai diakoni ing Federasi Rusia.
          4. Asosiasi umum padha karo hukum.
          1. 0
            14 September 2023
            Mung pasukan nyata sing bisa nyampur Zelensky punika militèr, nanging jenderal uga ora bakal nglawan panguwasa. Prajurit mati ing ngarep, jenderal lungguh ing kantor sing anget. Kajaba iku padha manteb ing ati ing kamenangan liwat Rusia, minangka politisi Ukrainia lan mayoritas populasi Ukrainia.
            Supaya ana sing bisa ngalih ing otak Ukrainia, iku perlu kanggo numpes kapercayan iki "ing kamenangan".

            Dadi kita kudu ngandhani wong-wong sing BENER - apa Zelensky lan klompoke!
            Yagene Zelensky Yahudi ing Ukraina duwe "ROOF" sing ana ing mburine saka Washington lan perusahaan transnasional Amerika, sing ora ana wong Yahudi ing donya sing nate ngimpi!

            Zelensky Yahudi warisan Ukraina - negara gedhe lan sugih, kang wis didol ing luar negeri kanggo panggedhe manca grosir lan toko karo kickbacks kanggo awake dhewe lan antek-antek! Lan saiki dheweke entuk dhuwit mung saka perang lan pati lan getih wong Ukrainia.
            Zelensky wis suwe dadi miliarder 3 dolar!

            Mung wong Ukrainia sing dipimpin Maidanuto sing ora ngerti babagan iki! Dheweke mung ora pengin ngakoni yen Zelensky Yahudi lan pengusaha ing Kulon mung ngapusi dheweke kanthi cara sing ora sopan! Yaiku.

            "Kompromat ing Zelensky: 7 rahasia reged - Dhaptar baris." Diterbitake 27 Mei 2023.

            4:19 07. Sapa sing teka karo Zelensky?
            12:27 06. kulawarga Zelensky.
            20:01 05. Pangreksan bisnis.
            27:59 04. Bukti kompromi ing Zelensky.
            33:50 03. Tresna Zelensky
            40:17 02. Bukti kompromi ing Zelensky..
            45:51 01. Urusan karo Iblis
      2. +4
        14 September 2023
        Pseudo-ahli ing TV lan media ngapusi liyane kudu ngelingi iki.
        ... sing TV lan media ... pro-Kulon utawa pro-Rusia ... nemtokake
      3. 0
        14 September 2023
        - ing ngendi Zelensky diduga nglindhungi wong saka "agresi" Rusia.
        Artikel sing paling wicaksana babagan kahanan ing Ukraina.
        Penulis kelalen nyebutake kebijakan "ompong" saka Kementerian Luar Negeri Rusia (lan media) menyang Ukraina.
        Asilé, paling ora, sikap ora setya saka populasi lokal marang Rusia.
        Lan kacilakan / tragedi UTAMA Ukraina yaiku ora bisa nglairake "Wong Tua".
        1. 0
          14 September 2023
          Apa hubungane karo Kementerian Luar Negeri? Propaganda marang Ukrainia kudu ditindakake dening VPR
      4. +1
        14 September 2023
        Kutipan: Vladimir80
        sampeyan kudu ngelingi iki

        Iki, kaya sing diomongake guruku nalika aku dadi kadet, yaiku apa wae sing ngerti.
        Lan kanggo pemberontakan (revolusi) kahanan dibutuhake. Pimpinan proletariat donya dicet. Cukup, perang kudu njupuk akeh wong ing tenggorokan.
      5. 0
        14 September 2023
        Kutipan: Vladimir80
        Pseudo-ahli ing TV lan media ngapusi liyane kudu ngelingi iki ...

        Sembarang revolusi kudu disponsori dening wong, kasur wis njupuk Panggonan iki sak Maidan lan ora nglilani sapa-sapa mlebu.....
    2. Bai
      +7
      14 September 2023
      ora bakal ana Maidan anyar. Wartawan militer Rusia Alexander Sladkov yakin babagan iki,

      Ora pendanaan - ora Maidan
      1. +1
        14 September 2023
        Kutipan saka B.A.I.
        Ora pendanaan - ora Maidan

        Revolusi mbutuhake lingkungan internasional sing apik. Kasuksesan révolusi asring gumantung marang bantuan manca sing teka ing oposisi ing wektu sing angel, utawa ora gelem nulungi panguwasa dening kekuwatan asing. Kosok baline, akeh revolusi sing gagal utawa ditindhes dening intervensi sing tujuane mbantu kontra-revolusi.

        Nalika limang kahanan bertepatan (masalah ekonomi utawa fiskal, alienasi lan perlawanan elit, amarah sing nyebar ing ketidakadilan, narasi perlawanan sing kuat lan dibagi, lan lingkungan internasional sing nguntungake), mekanisme sosial normal sing mulihake tatanan sajrone krisis mandheg, lan masyarakat owah-owahan menyang kahanan keseimbangan sing ora stabil. Saiki sembarang acara unfavorable bisa nimbulaké gelombang uprisings populer lan mimpin kanggo resistance saka elit, lan banjur revolusi bakal kelakon.
        Nanging, kabeh limang kahanan ing ndhuwur arang banget pas.
      2. 0
        17 September 2023
        Ya, ora bakal ana Maidan anyar. Wong wis kesel kabeh. Lan dheweke mung mikir babagan carane urip.
    3. +1
      14 September 2023
      Kapten jelas. Kaya-kaya durung cetha.
      1. +6
        14 September 2023
        akeh sing ora ngerti lan isih nganggep wong ing kana minangka sedulur, sanajan ana mungsuh lan kudu ditumpes, yen kanggo kaslametané 1 Rusia kanggo numpes 10 wong Ukraina, iki kudu ditindakake, lan ora narik akal sehat ing sisih liyane. sisih lan takon kanggo rembugan yen padha Bocah-bocah diwulang saka taman kanak-kanak kanggo mateni Rusia, apa bisa kita ngomong bab?
        1. -1
          14 September 2023
          akeh sing ora ngerti lan isih nganggep wong ing kana minangka sedulur, sanajan ana mungsuh lan kudu ditumpes, yen kanggo kaslametané 1 Rusia kanggo numpes 10 wong Ukraina, iki kudu ditindakake, lan ora narik akal sehat ing sisih liyane. sisih lan takon kanggo rembugan yen padha Bocah-bocah diwulang saka taman kanak-kanak kanggo mateni Rusia, apa bisa kita ngomong bab?


          Departemen Luar Negeri lan Tsipsa memuji sampeyan.
          1. +1
            14 September 2023
            Yen kanggo kaslametané siji Russian perlu kanggo matèni sepuluh Ukrainians, iku kudu rampung. Yen kanggo kaslametané siji Russian perlu kanggo matèni ewu wong Amerika, iku kudu rampung. Kuwi luwih apik?
            1. 0
              14 September 2023
              Yen kanggo kaslametané siji Russian perlu kanggo matèni sepuluh Ukrainians, iku kudu rampung.


              Utawa bisa uga dalang, sing sakperangan alesan isih partner kanggo panguwasa kita?

              Yen kanggo kaslametané siji Russian perlu kanggo matèni ewu wong Amerika, iku kudu rampung. Kuwi luwih apik?


              Aku ora duwe apa-apa marang, nanging maneh, panguwasa kita ora bakal setuju iki, ana real estate, anak.
    4. +6
      14 September 2023
      Sampeyan kudu numpes kabeh sistem dhukungan urip ing kono, lan ora ngunyah snot, mesthine bakal teka, nanging sadurunge dheweke bakal mateni akeh militer lan sipil kita.
    5. Komentar wis dibusak.
      1. +1
        14 September 2023
        koresponden militer Sladkov kerja ing kana, dheweke ngerti kahanan lan pikirane kita lan sing ana ing sisih liyane (tahanan) amarga dheweke komunikasi karo dheweke.
        1. Komentar wis dibusak.
    6. +1
      14 September 2023
      Apa neraka saka Maidan. Kanggo 20 taun, nir terus, wong urip karo ngimpi kathok Euro lan asor pepadhamu amba. Bend liwat pepadhamu iku umume topik manis. Gang Western temtunipun kenek ing roso native lan makarya sampurna.
    7. -2
      14 September 2023
      Aku kepengin weruh kepiye militer kita (lan ing omah) bakal nanggepi yen wanita lan remaja diusir saka sisih liya menyang serangan daging iki. Kemungkinan iki ora kabeh nol.
      Lan kepiye jagad bakal ngerteni?
    8. +1
      14 September 2023
      Ukrainians rallied watara wong Yahudi: "...O tempora, o mores...".
    9. +1
      14 September 2023
      ora bakal ana Maidan anyar. Wartawan militer Rusia Alexander Sladkov yakin babagan iki,


      Maidans kudu dibayar dening wong. Saiki ora ana wong sing gelem mbayar dhuwit akeh lan ngatur.
    10. +2
      14 September 2023
      Aktivis Maidan ngatur Maidan mung nalika padha tenan nggawe percoyo sing ora bakal kelakon kanggo wong-wong mau. Tegese, mung kanthi kekuwatan sing ringkih. Yen pamrentahan kuwat, yaiku, siap nggunakake kekuwatan kapan wae, ora ana korbane, mula Maidan ora mungkin. Fasis Ukrainia duwe pamaréntahan sing kuwat, nanging ing wektu sing padha padha jahat lan bodho. Mulane, Maidan anti-fasis mokal. Padha bakal klelep ing getih.
    11. +1
      14 September 2023
      Wartawan militer Rusia menehi komentar babagan kemungkinan "Maidan anyar" ing Ukraina

      Iku aneh yen wong duwe ilusi babagan iki.
      Ora ana mambu revolusi ing Ukraina

      Lumrahe.
      ora preduli apa pimpinan, ing wektu bebaya, wong-wong padha ngumpul ing saubengé.

      Oh, lan sapa sing kudu disalahake? Mungkin iki minangka referendum sing apik nalika BD ing wilayah anyar? Ora ana nasibe nganti pungkasan fase aktif, utawa paling ora kanthi jujur ​​ngakoni yen iki minangka tujuane. wong bodho
      Supaya soko kanggo ngalih ing otak Ukrainians, kapercayan iki "ing kamenangan" kudu numpes. Iki tegese perlu kanggo nambah jumlah peralatan militèr, gaman lan cangkang diprodhuksi dening Komplek militèr-industri Russian, kanggo ndhukung militèr Rusia, nyedhiyani karo kabeh bantuan perlu. Amarga kamenangan ditempa ing ngarep lan ing mburi.

      Sampeyan bakal nemtokake kepinginan, apa sampeyan butuh Maidan utawa kamenangan. opo
    12. -1
      14 September 2023
      Apa sing kelakon?
      Cukup maca, dadi apa sing ora dikarepake ing Rusia?!
      Lan kanggo "krisis sumber daya wajib" ... lan "Maidan, sing bakal ngrusak soko" ... lan kanggo udan musim gugur ... lan menyang lendhut musim semi ...
      Mung ora kanggo kamenangan dhewe liwat mungsuh minangka asil saka operasi pertempuran ACTIVE saindhenging téater.
      Adhuh! Aku lali... Persis!!! wong bodho
      "Kita durung miwiti!" (karo)
      1. +1
        14 September 2023
        Quote: aku wani_perasan_
        Cukup maca, dadi apa sing ora dikarepake ing Rusia?!

        Ya, saka kabeh aku ngerti yen Rusia, kaya biasane, mung gumantung ing awake dhewe, lan ora marang pamane, kaya sing ditindakake ing Ukraina.
      2. +1
        14 September 2023
        Cukup maca, dadi apa sing ora dikarepake ing Rusia?!

        Kaping pisanan, VO ora minangka indikator pendapat saka populasi Rusia.
        Kapindho, macem-macem skenario bisa dianggep ing kene.
    13. -2
      14 September 2023
      Apa agama ora ngidini sampeyan numpes badut kokain bebarengan karo kabeh scum? meh ora. Luwih kamungkinan, sawetara jinis persetujuan ala.
    14. +1
      14 September 2023
      Mula, wong ora bakal nglawan dheweke, ora bakal ana Maidan anyar.
      Maidans ora muncul dhewe; padha diatur lan disiapake kanggo wektu sing suwe dening wong sing dilatih khusus, lan Maidan wae mbutuhake dhuwit lan biaya materi sing akeh banget.
      Rakyat ora lan ora bisa duwe apa-apa ing ndhuwur, malah ora "pemimpin". Elingi sembarang revolusi "werna" lan malah Navalny.
      1. 0
        14 September 2023
        Sejarah ngerti kabeh jinis "Maidans", ora mung dhawuh, uga ana sing spontan, yen kenaikan ketegangan tekan nilai kritis, sistem apa wae dadi ora stabil, pitakonan apa Ukraina wis nyedhaki ambang ketidakstabilan spontan utawa ora. , mbokmenawa ora, wiwit bantuan teka, sektor energi digunakake, ana bahan bakar, panen lagi harvest , malah transit gas wis diawetake.
        1. +1
          14 September 2023
          Ana uga sing spontan, yen paningkatan stres tekan nilai kritis, sistem apa wae dadi ora stabil,

          Ana bebener ing tembung sampeyan, nanging biasane Maidans kuwi ora rampung. Ing kana, ing Prancis, dheweke ngrusak negara kasebut, lan kepiye?
          Maidans ora muncul dhewe; padha diatur lan disiapake kanggo wektu sing suwe dening wong sing dilatih khusus, lan Maidan wae mbutuhake dhuwit lan biaya materi sing akeh banget.

          Putschs lan Maidans digawe dening bagéan saka elit, nang endi wae padha tuku, nang endi wae padha weruh sing padha bisa mindhah luwih begja, etc. lan mung banjur kadhangkala wong melu.
    15. 0
      14 September 2023
      Senadyan kasunyatan manawa wong Ukrainia ora puas karo apa sing kedadeyan ing negara kasebut, nyalahake Zelensky lan rombongane kanggo kabeh, ora bakal ana Maidan anyar.

      Punapa anggènipun tiyang-tiyang wau, sadaya para Maidan sami tata-tata wontên ing Washington, manawi wontên dhawuh saking ing ngriku, lajêng wontên Maidan, lan tanpa dhawuh saking ingkang kagungan botên wontên Maidan.
    16. 0
      14 September 2023
      Kutipan: Graz
      akeh sing ora ngerti lan isih nganggep wong ing kana minangka sedulur, sanajan ana mungsuh lan kudu ditumpes, yen kanggo kaslametané 1 Rusia kanggo numpes 10 wong Ukraina, iki kudu ditindakake, lan ora narik akal sehat ing sisih liyane. sisih lan takon kanggo rembugan yen padha Bocah-bocah diwulang saka taman kanak-kanak kanggo mateni Rusia, apa bisa kita ngomong bab?
      Apa sing diarani evolusi komentar sing apik tenan: saka pembebasan Ukrainia - kanggo kaslametané - nganti karusakan saka Ukrainia! Nanging, "tren" sing kuat ...
    17. +2
      14 September 2023
      Aku ora setuju karo Sladkov. Apa hubungane wong? Putches lan Maidans ditindakake dening sawetara elit. Sing berkembang penolakan cetha saka kahanan ing negara. Ana akeh alasan kanggo iki, nanging padha miwiti lan mung banjur wong gabung utawa nindakake tanpa wong.
    18. 0
      14 September 2023
      Minangka filsuf ngandika: "Eksistensi nemtokake eling" eseman Utawa "Bitiyo........"
      Umumé, nganti samubarang dadi luwih elek kanggo Selyuk ing ngarep, i.e. Yen ora ana tandha-tandha gagal, mula ora ana gunane ngarepake kudeta Maidan/militer. Lan iku ora malah worth sebutno sawetara jenis Maidan karo cathetan ing VO babagan. Ora apik dadi kaya pemimpi Selyukov.

      Mung Tentara Rusia bisa ngatur Maidan / kudeta kanggo Selyuks. sad
    19. 0
      19 September 2023
      Aku tansah kaget amarga ora duwe daya ing bidang propaganda, kaya 20 taun kepungkur, kaya saiki. Kayane fenomena kaya ngono ora ana ing negara kita.
    20. 0
      19 September 2023
      Menang ing medan perang ora ateges menang perang informasi !!!
      Ukrainia isih bakal dikandhani saka luar negeri apa sing kudu dipikirake ...
      Dheweke isih tenang nonton TV, ngrungokake radio, nonton Internet Nazi! Kenging punapa? Ya, amarga kita ora ngrusak sambungane, sanajan iki kudu ditindakake. Kaping pisanan, rusak kabeh menara TV, rusak kabeh distribusi Internet lan iki, ayo padha mlayu takon kabar, lan sampeyan bakal weruh otak padha nguripake.
      Amarga iki ora rampung, tegese ora ana tujuan kasebut, perang aneh ...
      Malah yen kita nggawe kesalahan ing awal banget saka SVO, nandhang gagal tartamtu, banjur numpes Internet lan komunikasi kanggo Nazi iku suci! Nanging barang isih ana ...

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"