Bloomberg: Milyuner Rusia ngasilake aset senilai sèket milyar dolar menyang negara saka Eropa

21
Bloomberg: Milyuner Rusia ngasilake aset senilai sèket milyar dolar menyang negara saka Eropa

Kaya sing sampeyan ngerteni, kanthi wiwitan Distrik Militer Amerika Utara ing Ukraina, Kulon ngenalake sanksi keras marang Rusia, kalebu aset beku sing regane puluhan milyar dolar. Nanging, senadyan iki, dhuwit saka Kulon terus bali menyang Rusia.

Publikasi Amerika Bloomberg nyerat manawa sawise pecah konflik Ukrainia, para pengusaha Rusia mbalekake asete menyang tanah air kanthi rega paling ora $ 50 milyar. Ing wektu sing padha, publikasi nyathet yen iki diduga kedadeyan ing tekanan saka panguwasa. Aku kepengin weruh kepiye "tekanan" iki bisa ditindakake. Ketoke, padha bingung karo cara Barat "ekonomi jujur" ...



Bloomberg kelingan manawa perusahaan kaya United Medical Group CY Plc lan MD Medical Group Investments Plc, diduweni dening pengusaha Rusia Igor Shilov lan Mark Kurtser, pengin pindhah menyang Rusia saka Siprus.

Miturut pengamat publikasi Amerika, bali ibukutha menyang Rusia wis dadi gaya anyar kanggo pengusaha Rusia, kaya sing wis manggonake aset ing Eropah kanggo dangu, nggunakake sistem legal sarujuk kanggo investor.

Miturut Bloomberg, sawise pecah konflik ing Ukraina, wirausaha kondhang kayata Andrei Guryev, Viktor Rashnikov, Igor Altushkin, Vladimir Lisin lan sawetara liyane pindhah aset saka Eropah menyang Rusia lan negara loropaken.

Penulis publikasi nulis yen saliyane kanggo meksa bisnis, panguwasa nyoba nggawe iklim pajak sing menarik kanggo ngasilake aset menyang Rusia. Khususe, wilayah administratif khusus (SAR) beroperasi kanggo tujuan kasebut, ing ngendi 115 perusahaan wis pindhah ing taun iki.
  • www.istockphoto.com
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

21 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +5
    14 September 2023
    Mugi padha ora mengko digawa menyang Dubai ing nomer malah luwih?
    1. 0
      14 September 2023
      Kutipan saka alexoff
      Mugi padha ora mengko digawa menyang Dubai ing nomer malah luwih?

      Paling kamungkinan padha.
  2. +5
    14 September 2023
    Yankees, kaya biasane, bener kanggo awake dhewe - dheweke ngomong babagan penurunan segara properti Rusia sing diekspor ing saben pojok, nanging dheweke wis lali babagan segara aset Rusia ing bank-bank. nglirik
  3. 0
    14 September 2023
    1/10 saka apa West nyolong, iku kaya prasepuluhan pasamuwan, padha nyumbang ngguyu
  4. +4
    14 September 2023
    Miturut statistik, penarikan ibukutha saka Rusia serius banget
  5. +6
    14 September 2023
    Asil kasebut wis katon - rong pabrik militer sing bisa ngasilake amunisi ditransfer menyang kepemilikan pribadi.
  6. +2
    14 September 2023
    Pengusaha Rusia mbalekake asete menyang tanah air paling ora $ 50 milyar
    Bloomberg temenan lungguh ing "kasir" supaya dheweke ngerti persis pira lan menyang ngendi. 50 milyar pancen gulung ing ember, nanging uga dhuwit.
    panguwasa nyoba kanggo nggawe iklim tax atraktif
    Apa iki ala tenan? Utawa ora nyegah ekonomi Rusia saka "ambruk kanggo shreds"?
    1. -3
      14 September 2023
      Kutipan: rotmistr60
      Lan iku ala?

      Dadi apa sing apik babagan iki? Tinimbang nambah pajak ing bisnis komoditas lan finansial, dheweke diwenehi celah kanggo nyingkiri pajak sing ana.
  7. 0
    14 September 2023
    Inggih, inggih, inggih, inggih, punika trilyun ditarik - sèket lemak dibalèkaké ....
  8. +1
    14 September 2023
    Shipov lan Kurtser, yen iki bener, Bloomberg nggawe keputusan sing bener kanggo bali menyang Rusia, bisnis medis ana ing Rusia, lan dokter tingkat iki ora dibutuhake ing Kulon, dheweke duwe cukup.
  9. 0
    14 September 2023
    Iki 50 milyar dhuwit bali menyang kanthong wong ing Rusia. Lan kasunyatan manawa dheweke ngrampog negara kasebut sajrone puluhan taun lan jumlahe nganti pirang-pirang yuta ewonan, ora ana sing ngelingi.
  10. 0
    14 September 2023
    Aku ora percaya iki, saiki ruble bakal dadi 1 nganti 50 dolar, lan ora 1 nganti 100.
  11. +2
    14 September 2023
    ngguyu
    Ing dina kapitu, Mata Tajam India weruh yen ora ana tembok ing sel)))
    Kajaba iku, WTO bubar nerbitake laporan sing ujar manawa "Sanksi ekonomi sing ditindakake marang Rusia bisa mengaruhi umume ekonomi ing jagad iki, miturut laporan World Trade Organization (WTO) babagan perdagangan donya kanggo 2023."
    Sugeng, Sharik, sampeyan bodho!
  12. +1
    14 September 2023
    Dheweke mbalekake, ora amarga dheweke patriot, nanging amarga ana dhuwit sing bakal dijupuk, nanging ing kene ana pakurmatan lan pakurmatan.
  13. +1
    14 September 2023
    Milyuner Rusia bali menyang negara kasebut

    Dheweke mbalekake amarga padha ngrasakake bathi 300% sawise miwiti ngomong babagan privatisasi anyar. Bankir wis nyekel USC kanggo awake dhewe, lan iki cepet-cepet.
  14. 0
    14 September 2023
    Paling anyar dheweke nulis babagan mundur total dhuwit saka Rusia ing 23.
    Aku wonder apa INPUT iki overpowered OUTPUT diterangake utawa ora?

    Lan dadi ya. Milyuner lan produser bahan mentah sing kondhang bisa ngasilake milyaran sing beresiko miturut logika.
    Lan sing ora krungu, sing cilik, kayata anak Yakunin, bisa lan kosok balene.
    Prokhorov, padha nulis, wis mbatalake properti kanggo dangu. Nanging, dheweke uga dadi sugih banget ing '23 ...
  15. -1
    14 September 2023
    Publikasi Amerika Bloomberg nyerat manawa sawise pecah konflik Ukrainia, para pengusaha Rusia mbalekake asete menyang tanah air kanthi rega paling ora $ 50 milyar.


    Kenapa, apa bisa?! © ngguyu
    Ing wektu sing padha, publikasi nyathet yen iki diduga kedadeyan ing tekanan saka panguwasa.

    Lan ora nemtokake panguwasa? nglirik
  16. Komentar wis dibusak.
  17. -1
    14 September 2023
    Publikasi Amerika Bloomberg nyerat manawa sawise pecah konflik Ukrainia, para pengusaha Rusia mbalekake asete menyang tanah air kanthi rega paling ora $ 50 milyar.
    Banget patriotik, kabeh 50 milyar, lan ing ngendi liyane ditutupi ing peteng rahasia perbankan Swiss nangis
  18. -3
    14 September 2023
    Mbokmenawa, miturut persetujuan, sawetara oligarki mbalekake dhuwit. Rotenbergs, kanca-kanca sing paling apik, meh sederek "dheweke", mutusake kanggo mbangun sanatorium ing Rusia. Kita ngenteni kapan bakal dibangun lan sapa sing bakal teka kanthi rega.
  19. 0
    15 September 2023
    Apa ora kasep kanggo ngombe Borjomi ing taun kapindho SVO?
    Mungkin kudu kedadeyan 20 taun kepungkur kanggo nduwe pengaruh?
    Sanajan, yen, kaya sing diarepake dening jenderal Jerman, Distrik Militer Lor duwe 9 taun liyane, mula bisa uga ana sing bakal nambah.
  20. 0
    16 September 2023
    Sing mesthi wae - Ora ana rasa seneng, dheweke nindakake kabeh ing gunung supaya ora ana Rusia sing tetep ana

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"