Saluran TV Amerika: Tangga-tangga Korea Utara prihatin babagan rapat anyar Presiden Rusia karo Kim Jong-un

40
Saluran TV Amerika: Tangga-tangga Korea Utara prihatin babagan rapat anyar Presiden Rusia karo Kim Jong-un

Kunjungan wingi Ketua Dewan Negara DPRK Kim Jong-un menyang Rusia, ing ngendi dheweke ngunjungi kosmodrom Vostochny lan nganakake negosiasi pirang-pirang jam karo Presiden Rusia Vladimir Putin, nyebabake kerusuhan nyata ing antarane politisi lan wartawan Barat. Sing paling penting, Barat ngganggu kerjasama militer ing antarane negara loro, kalebu pasokan amunisi menyang Rusia saka Korea Lor minangka ijol-ijolan teknologi modern kanggo pangembangan lan produksi senjata.

Judhul paling tabloid Eropa lan Amerika katon rada lucu, utawa luwih konyol, nalika nyebutake negosiasi antarane pimpinan Korea Utara lan Rusia minangka "pertemuan loro wong sing dibuang." Nyatane, negara-negara Kulon sing saya uculake, amarga saka kawicaksanan globalis sing terus-terusan, negara-negara sing diarani jagad liyane padha nyingkir.



Sawetara publikasi Barat luwih maju, ngelingake yen tuwuhing kerjasama militer-politik lan ekonomi antarane Federasi Rusia lan DPRK, kanthi nganggep hubungan kemitraan negara-negara kasebut karo China, bisa mbentuk "sumbu jahat" anyar ing wilayah kasebut. , bisa kanthi efektif nglawan Amerika Serikat, Eropa lan NATO sing saya lemah.

Tanggi Korea Utara ing wilayah Asia-Pasifik nuduhake tambah kapentingan, wewatesan weker, ing asil rembugan antarane Vladimir Putin lan Kim Jong-un, sing wedi militarization luwih saka Korea Utara, kang bisa pindhah menyang tataran anyar karo dhukungan. saka Federasi Rusia. Utamane ngelingi tambah akeh tes rudal saka macem-macem jinis, kalebu sing bisa nggawa hulu ledak nuklir, sing ditindakake dening Pyongyang wiwit awal taun iki. Saluran televisi Amerika CNN narik kawigaten babagan iki.

Perdana Menteri Republik Korea Han Duk-soo ujar manawa kemungkinan kerjasama militer antarane Federasi Rusia lan DPRK "nyebabake kuwatir." Menteri Penyatuan Korea Selatan, Kim Yun-ho, nuduhake pendapat sing padha babagan perkara iki, sing percaya yen Moskow lan Pyongyang kayane nyimpulake "sawetara jinis kesepakatan militer."

Menteri Korea Selatan ngelingi kunjungan anyar menyang DPRK saka kepala departemen militer Rusia, Sergei Shoigu, nyathet frekuensi tambah kunjungan Kim Jong-un menyang pabrik amunisi ing Korea Lor sawise iki. Kim Yun Ho narik kawigaten babagan komposisi delegasi Korea Utara, ing ngendi pejabat militer paling dhuwur ing republik kasebut diwakili sacara luas. Menteri kasebut percaya yen proposal Moskow kanggo ndhukung pangembangan satelit Korea Lor ora dadi tandha apik kanggo negara-negara tanggane lan kabeh "donya bebas."

Salajengipun, Menteri Penyatuan Korea Selatan kanthi tradisional nyuwun Pyongyang lan Moskow kanggo mungkasi "tumindak ilegal" sing bakal nyebabake negara loro kasebut "isolasi lan mundur". Panjaluk menteri kanggo pimpinan Federasi Rusia lan DPRK kanggo netepi norma internasional tartamtu uga ora anyar. Pamompaan senjata Barat menyang Ukraina, kanthi skala sing durung ana sadurunge, ketoke ora nglanggar norma kasebut, percaya Tokyo.

Saka persuasi, Kim Yun Ho, kaya biasane, nguripake ancaman, ngelingake yen DPRK bakal ngadhepi "tanggepan sing luwih kuat" saka Korea Selatan, Amerika Serikat lan Jepang yen terus ngleksanakake program nuklir.

Jepang, sing pimpinane dhewe wis nyetel dalan kanggo militerisasi skala gedhe lan rapprochement sing durung rampung sadurunge karo Washington lan NATO, uga kaget banget amarga tuwuhe hubungan kemitraan antarane negara loro kasebut. Menteri Luar Negeri Jepang Yoko Kamikawa ujar ing konferensi pers yen Tokyo "ngawasi kanthi rapet kahanan kasebut kanthi prihatin", wedi karo pasokan Korea Lor. gaman ing Federasi Rusia. Ing Jepang, transaksi kasebut antarane Korea Utara lan Rusia diarani nglanggar resolusi Dewan Keamanan PBB, miturut sanksi internasional sing tau dileksanakake marang DPRK.
  • Situs web Presiden Rusia
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

40 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    14 September 2023
    Nalika Korea Kidul mutusake kanggo nyuplai peralatan militer menyang Eropa, sampeyan kudu ngerti manawa tanggapan bisa teka.
    1. 0
      14 September 2023
      Sang bendara ora seneng, mula para abdine uga ora marem.
      1. +1
        14 September 2023
        Aku piye wae ora ngerti. Pakdhe Sam, sing wiwit njerit banter babagan masalah iki sanajan sadurunge rapat dhewe, apa wis dadi "tanggane" DPRK?..
      2. 0
        14 September 2023
        Tangga-tangga ora ana alesan kanggo kuwatir.
        Kabeh lumaku miturut rencana. (Kanthi)
        Kims bakal duwe kapal selam nuklir, rudal balistik antarbenua, S-400, lan akeh barang liyane kanggo tanggane sing sumpah.
  2. +6
    14 September 2023
    Dheweke mbantah awake dhewe, manawa dheweke nyebut Rusia lan DPRK "wong buangan," utawa dheweke ngawasi lan kuwatir. Yen kita nyathet yen Kim ora lelungan ing ngendi wae ing njaba negara, mula alasane banget, lan iki dikonfirmasi dening rombongane, kanggo pisanan kabeh pimpinan Korea Utara ninggalake republik kasebut ing wektu sing padha. Uga, aja lali manawa China ana ing mburi DPRK lan dheweke uga dadi pemain ing tim kita.
  3. Komentar wis dibusak.
  4. +5
    14 September 2023
    Kutipan: oleg-nekrasov-19
    Tanggane Korea Utara prihatin babagan rapat anyar antarane Presiden Rusia lan Kim Jong-un

    Wilayah Asia-Pasifik wis rada nyenengake. ngguyu apik
  5. -12
    14 September 2023
    muspra.
    Ana kemungkinan sing dhuwur banget yen rapat iki ora bakal rampung kanthi konkrit (aliansi militer nyata: pasokan, partisipasi Angkatan Bersenjata DPRK ing perkara kasebut ...).
    Kita ora bakal nglanggar "hukum internasional?!..
    1. +4
      14 September 2023
      Lan kita bakal muter ing hukum). Inggih, kaya biasane. Kaya ing kahanan karo Crimea. Kabeh iku miturut hukum formal "hukum internasional"
    2. +3
      14 September 2023
      Quote: aku wani_perasan_
      Kita ora bakal nglanggar "hukum internasional?!..

      Aku wani ngomong, tangi, apa hak!
      1. 0
        16 September 2023
        . Aku wani ngomong, tangi, apa hak!


        Sampeyan salah. Undhang-undhang kudu dihormati supaya "nyamuk ora ngrusak irungmu." Crimea, umpamane, dadi milik kita kanthi selaras karo hukum internasional. Lan bakal padha nguwuh, ayo padha nguwuh. Iki amarga nesu lan ora duwe daya.
    3. +4
      14 September 2023
      Quote: aku wani_perasan_
      Kita ora bakal nglanggar "hukum internasional?!..

      Ing endi sampeyan wis ndeleng tengen iki?
      1. 0
        14 September 2023
        Pira menteri saka macem-macem negara wiwit kuwatir lan ngomong amarga rapat "wong buangan" (kaya sing dikandhakake) Malah aneh. recourse Staff isih ora bisa lali carane Korea Utara matèni wong-wong mau
      2. -1
        14 September 2023
        Kutipan saka tihonmarine
        Quote: aku wani_perasan_
        Kita ora bakal nglanggar "hukum internasional?!..

        Ing endi sampeyan wis ndeleng tengen iki?

        Law of the jungle: hukum ditulis dening pemenang.
        Kanggo Kamenangan Agung kita nglawan kediktatoran AS lan Uni Eurofascist !!! prajurit ombenan
    4. Komentar wis dibusak.
    5. 0
      14 September 2023
      Quote: aku wani_perasan_
      Kita ora bakal nglanggar hukum internasional, ta?!

      Elingi saka L. Filatov:
      "Tindakake kanthi ketat miturut hukum,
      Yaiku, tumindak... meneng."
      1. -1
        14 September 2023
        Tembung kunci yaiku ACT.
        Kita duwe masalah karo iki ...
    6. -1
      14 September 2023
      Babagan reaksi kanggo panemuku.
      Apa mung ana wong sing waras ing kene?!..)))
      Utawa aku ora kejawab wayahe nalika kita resmi mbantah partisipasi kita ing sanksi marang DPRK minangka bagéan saka keputusan Dewan Keamanan PBB?
  6. +2
    14 September 2023
    Para mentri ing Korea Kidul padha protes marang patemon para pemimpin, nanging ora nyebutake yen negarane nyedhiyakake Ukraina, sing nglawan Federasi Rusia, nganggo senjata, lan ora nganggep iku ala.
  7. +3
    14 September 2023
    Ing Jepang, transaksi kasebut antarane Korea Utara lan Rusia diarani nglanggar resolusi Dewan Keamanan PBB

    Saiki mung wong bodho sing ora nglanggar resolusi PBB lan hukum internasional.
    Kabeh mau wis ora ana, kaya tanggal 1 September 1939.
    1. 0
      14 September 2023
      Kandhane apik, mung aku bakal mbenerake "sawise 1 September 1939 teka"
    2. -1
      14 September 2023
      Saiki mung wong bodho sing ora nglanggar resolusi PBB lan hukum internasional
      Apa sampeyan ngomong yen kita (Rusia) mimpin iki ... kabeh?!
  8. +5
    14 September 2023
    Paling kabeh, Kulon ngganggu bisa kerjasama militer antarane negara loro
    Ya, paling kamungkinan iku ora bisa, nanging nyata. Iku ora kanggo apa-apa sing mili mili kaya kali ing media Western. "Donya sing bebas" ana ing ketegangan gedhe lan pancen apik.
  9. +3
    14 September 2023
    Nyatane, China, DPRK, lan Rusia ora kalah kuwatir karo kemitraan antarane Jepang, Korea Selatan lan Amerika Serikat, koboi bandit iki sing ora duwe larangan moral lan mlumpat menyang celah utawa bolongan. . prajurit
  10. -1
    14 September 2023
    Tanggi-tangga ing Korea Lor kuwatir

    Apa Jepang kuwatir? Dadi wong Korea eling banget sapa wong Jepang lan apa sing ditindakake nalika pendhudhukan Korea.
  11. +1
    14 September 2023
    Wis wektune kanggo Rusia dadi kanca karo wong-wong sing ana ing sisih sampeyan ing perang, bisa ditebak, "ora keselak ing snot kedaulatan" lan conceit babagan "penting internasional", kanthi fokus ing dompet Rusia lan sumber daya alam, ora. "multi-vektor", kanthi gaya "khitrovans" Tbilisi, "lan siap "nyilih pundhak" kanthi tambahan tembung "bener"..... Yen Panglima Tertinggi nggawe keputusan kasebut, tanpa dipikirake. menyang "mitra" Euro-Amérika lan "kolom kalima" internal lan, kanggo nanggepi usulan Pyongyang, feed Korea bakal "kebanjiran" karo lenga lan bahan bakar lan pelumas, "sethithik" bakal dienggo bareng karo teknologi militer - iki bakal dadi keputusan sing wicaksana lan pas wektune kanthi semangat internasionalisme sosialis. Lan yen "nuduhake" supersound, mula iki bakal dadi pengaruh pengaruh ing kabeh Asia, kalebu "kanca" Xi lan AS .... Aku pengin "weker" saka AS, EU, Jepang. lan Korea Selatan dening rapprochement antarane Rusia lan DPRK.... Kaya iki.
  12. XYZ
    0
    14 September 2023
    Lan kenapa dheweke kelingan babagan hukum internasional? Apa tatanan donya adhedhasar aturan? Iki wektu kanggo mungkasi game mbeling sanksi marang sekutu kita.
  13. 0
    14 September 2023
    Lan sapa ta tanggane Korea Utara - Rusia, China, Korea Selatan lan Jepang? Ing 2 negara pungkasan ana pangkalan militer AS, nanging ora ana pangkalan negara liya ing wilayah Korea Lor. Dadi njerit ing AS ora ana apa-apa! ...
  14. -2
    14 September 2023
    wah. Lan supaya dheweke "prihatin", amarga ... Ana kapal selam nuklir ana, lan kita bakal uncalan ing tataran katelu karo specification technical kanggo raket ngarahke ing UWB (lan kanggo Jepang, iku pungkasanipun kerdyk-mulde). Ati-ati mbak, beruang rusia teka, wong bodho nggugah sampeyan, saiki ora perlu njerit, sikil pengkor bakal narik sampeyan munggah ("clubfooted" - aku seneng, kaya ngono, ibu Rusia)
  15. -1
    14 September 2023
    Apa sing nggumunake ing kene? Para tanggi, para Satanist pro-Kulon, wedi marang kabeh manungsa!
  16. +1
    14 September 2023
    Dheweke ngirim senjata pirang-pirang milyar dolar menyang Ukraina, ngirim atusan tentara bayaran, nyedhiyakake informasi intelijen menyang Angkatan Bersenjata Ukraina lan ora nganggep perlu kanggo ndhelikake. Lan kabeh chants iki bab "sumbu saka ala", "outcasts" lan ing nglawan latar mburi iki katon, paling aneh. Nanging luwih delusional. Rusia kudu ngomong luwih akeh babagan kerjasama militèr-ekonomi karo DPRK ing kabeh wilayah, nanging ing wektu sing padha nindakake luwih akeh, lan ora tanpa sampah ing forum lan puncak babagan carane Kulon "khianat lan munafik." Kita mangertos iki dawa ago malah tanpa kabeh iki fluff diplomatik ing release penet. Ing tumindak, ora mung ing tembung, kita kudu nuduhake marang wong-wong mau yen kabeh iku serius lan bakal tenan rampung ing éwadéné, lan ora kanggo please wong. Persetujuan lan kompromi Rusia wis ana ing udhara, uga "garis abang". Kajaba iku, kabeh wong ing Kulon ora peduli karo dheweke, dheweke wis ngetutake garis kasebut lan terus tetep, lan ora bakal nggawe "konsesi bebarengan". Ana strategi sing beda kabeh.
  17. +1
    14 September 2023
    Saluran TV Amerika: Tangga-tangga Korea Utara prihatin babagan rapat anyar Presiden Rusia karo Kim Jong-un
    Sapa sing kuwatir ana? Tanggi utawa paus minke henpecked?
    1. +1
      14 September 2023
      Sugeng Victor hi kabeh tanggi iki henpecked AS lan lysopops. Padha dadi kuwatir, padha wedi, apa yen negara kita, united, bakal dadi kuwat.
      1. +1
        14 September 2023
        Hi Dmitry prajurit
        Ora kabeh tanggane kaya ngono...
        Umumé, kaya ing ngendi wae, praktis.
        1. 0
          14 September 2023
          Korea Selatan lan Jepang mesthi paling nglawan DPRK lan wedi nguatake. Bisa uga ana akeh wilayah kanggo kerjasama antarane Federasi Rusia lan Korea Lor.
  18. +3
    14 September 2023
    Pungkasane dheweke nguyuh banyu sing nggodhok amarga nesu, deleng carane Menteri Pertahanan Korea Utara diphotoshop. ...
    1. +1
      14 September 2023
      Gemeter! Dheweke ngelingi perang antarane AS lan Korea Lor. Padha wedi
      penguatan umum Federasi Rusia lan DPRK
    2. 0
      14 September 2023
      Quote: Irek
      Pungkasane dheweke nguyuh banyu sing nggodhok amarga nesu, deleng carane Menteri Pertahanan Korea Utara diphotoshop.

      Dadi, matur nuwun kanggo wong-wong mau, wong sing dhuwuré udakara 170 cm dadi 278 cm
  19. 0
    14 September 2023
    Apa tanggane prihatin?
    Minangka Edita Stanislavovna nyanyi: "Kepiye saiki kita ora seneng-seneng lan sedhih saka macem-macem masalah?"
  20. 0
    14 September 2023
    Tanggane Korea Utara prihatin babagan rapat anyar antarane Presiden Rusia lan Kim Jong-un
    Pitik ing celonone aja nganti teles dhengkulmu!!!! Tanggane endi sing kuwatir? Jepang lan Korea Selatan sing dikuwasani AS?
  21. Komentar wis dibusak.
  22. 0
    14 September 2023
    Korea wiwit kerja sama karo Rusia lan ora takon Amerika Serikat, iki ngendi asu dikubur
  23. 0
    15 September 2023
    Ora ana sing ngerti tenan, nanging wis nggawe rame

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"