Proyek 20380 korvet multi-tujuan Rezkiy gabung karo Armada Pasifik.

23
Proyek 20380 korvet multi-tujuan Rezkiy gabung karo Armada Pasifik.

Armada Pasifik wis diisi maneh karo kapal perang liyane; dina iki korvet "Rezky", dibangun ing Galangan Kapal Amur, ditampa ing Armada Pasifik. Upacara solemn nginggilaken gendéra St. Andrew dianakaké ing Korabelnaya Embankment ing Vladivostok.

Proyek 20380 multi-tujuan corvette "Rezkiy" liwati kabeh tes sing dibutuhake, sawise kang wis dititi priksa lan ditransfer menyang personel pertempuran Pasifik. armada. Sadurunge, kapal kasebut dadi bagéan saka brigade 165 saka armada Primorsky saka pasukan heterogen saka Armada Pasifik, adhedhasar ing kutha Vladivostok.



Iki minangka jeneng penting kanggo Armada Pasifik - perusak "Rezkiy" ditampa ing Armada Pasifik ing taun 1942 lan mbela tapel wates Timur Jauh ing tanah air kita nganti pirang-pirang taun, nggawe kontribusi kanggo critane Armada Pasifik. Lan dina iki, ing dina iki, kita nampa korvet paling anyar, iku pancen campuran pamikiran, kekuwatan tempur, keseimbangan kekuwatan.

- ngandika Panglima Angkatan Laut Nikolai Evmenov.

Corvette "Rezkiy" minangka proyek kaping papat kapal 20380 sing dibangun ing Galangan Kapal Amur kanggo Armada Pasifik. Iki ditetepake tanggal 1 Juli 2016, diluncurake tanggal 1 Juli 2021, lan dikirim menyang pangkalan pangiriman ing Vladivostok ing Nopember. Saiki, Armada Pasifik duwe telung korvet proyek iki - "Perfect", "Loud" lan "Aldar Tsydenzhapov". Secara total, Samudra Pasifik bakal nampa enem korvet proyek iki, banjur pabrik bakal mbangun proyek 20385 korvet.

Korvet Project 20380 diklasifikasikake minangka kapal tempur permukaan multi-tujuan peringkat 2 ing zona segara cedhak. Fitur kapal proyek iki yaiku kompak, siluman, lan persentase sistem otomatis sing dhuwur. Dirancang kanggo nggoleki lan ngrusak kapal selam mungsuh, kapal permukaan lan prau, lan mbela pangkalan angkatan laut. Persenjataan - sistem rudal anti-kapal "Uran" lan sistem pertahanan udara "Redut", torpedo lan radar lan peralatan elektronik, 100-mm artileri gunung AK-190, senapan mesin kaliber gedhe lan peluncur granat.
  • Galangan kapal Amur
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

23 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -2
    14 September 2023
    Saben armada mbutuhake 5 lembar saben taun, banjur kabeh bakal rampung, lan 5 lembar Piranay-T lan sampeyan bisa perang nganti 5 taun maneh karo Banderas nganti entek.
    1. + 14
      14 September 2023
      Kutipan saka serigala udara
      Saben armada butuh 5 potong saben taun,

      Malah yen ing setahun ana siji saben armada, iku bakal normal. Sanajan akeh sing ora setuju karo sampeyan, dheweke pengin ndeleng kapal perang nuklir lan Bintang Pati ing ndhuwur
      1. +6
        14 September 2023
        Senajan padha telat rampung lan acceptance menyang armada, kita pengin kapal 7 kaki ing keel.
        Lan paling ora ana rolas iki lan liya-liyane kanggo saben armada.
      2. +1
        14 September 2023
        Ing Armada Pasifik iki wis dadi korvet kaping 4 20380 lan siji 20385. Ing macem-macem tahap konstruksi, loro korvet 20380 lan limang korvet 20385. Ing corvettes BF-4, salah sijine dimodernisasi, kanthi instalasi peluncur kanggo pertahanan udara Kaliber lan Redoubt. Armada Segara Ireng duwe siji korvet (mbok menawa wis ana ing Tartus) lan sing kapindho lagi dibangun.
        "Rezky" ing ngisor keel pitung kaki.
  2. +1
    14 September 2023
    Jangka wektu kanggo nggawe kapal 100 meter dawa banget. Galangan kapal kali ngasilake kapal kanthi dawa iki 2-3 kaping setahun, sanajan ing jaman Soviet. Yen ora salah, proyek iki digawe dening telung pabrik. Kanthi cara sing apik, sampeyan bisa nggawe skuadron setahun. Nanging apa iku.
    Saiki bankir wis njupuk alih USC. Ayo padha ndeleng carane padha bisa nindakake bisnis, hardware. prajurit
    1. +1
      14 September 2023
      Kutipan: Soldatov V.
      Jangka wektu kanggo nggawe kapal 100 meter dawa banget.

      Lan mung katon ing pigura wektu kanggo construction saka corvette timbal 20380 ing ASZ.
      Laying - 30.06.2006/22.05.2015/20.07.2017, miwiti - XNUMX/XNUMX/XNUMX, acceptance dening armada - XNUMX/XNUMX/XNUMX. Umur sewelas taun, adnakka. eseman
      Pitung taun kanggo korvet isih apik kanggo GCC kita. St Petersburg umume mbangun serial 20380s ing wolung taun.
  3. 0
    14 September 2023
    M. Klimov ing TG ngandika banget kritis babagan kapal iki. Aku ora bakal ngutip, nanging iku pancene ala?
    1. +2
      14 September 2023
      Kutipan saka And11
      M. Klimov ing TG ngandika banget kritis babagan kapal iki.

      Iku cara urip Klimov marang wong sing kabeh limo wong bodho ora nampa konsep pribadine saka armada, lan iki nimbulaké gawe piala gedhe kanggo ekonomi nasional.
      1. 0
        15 September 2023
        nanging kahanan ing Armada Segara Ireng negesake sawetara ramalane ...
  4. +2
    14 September 2023
    Sadulure kudu diarani "Crisp" lan "Greyhound" ngguyu
    1. -1
      14 September 2023
      Tahap landing "Swift".
    2. +1
      14 September 2023
      Kutipan saka flSergius
      Sadulure kudu diarani "Crisp" lan "Greyhound" ngguyu

      Yen miturut klasik, banjur "Chotky" (persis karo "o") lan "Daring". Lan basa ngambang "Kaya Peluru". eseman
  5. +3
    14 September 2023
    Galangan Kapal Amur pancen apik, dheweke isih bisa nindakake pesenan sipil. Dina iki, sawise nampa lisensi kanggo ngangkut penumpang, feri kargo-penumpang "Alexander Deev" dioperasikake kanggo nyebrang feri Kholmsk-Vanino.
    Ana 33 kargo, 22 mobil lan 66 penumpang. apik
  6. +1
    14 September 2023
    Cruiser lan BDK ing Segara Ireng, korvet ing Samudra Pasifik ... Apa strategi iki licik?
    1. 0
      15 September 2023
      Kutipan saka Arzt
      Cruiser lan BDK ing Segara Ireng, korvet ing Samudra Pasifik ... Apa strategi iki licik?

      Ing Armada Pasifik, kapal penggedhe kasebut saiki dadi cruiser "Varyag" + papat BOD, sing siji wis dimodernisasi, sing nomer loro lagi dimodernisasi, lan loro lagi ngenteni modernisasi.
      Kutipan saka Arzt
      BDK ing Segara Ireng

      Dheweke diklumpukake saka kabeh armada liyane ing ngarep Distrik Militer Lor. Padha adhedhasar ana saiki.
      Kutipan saka Arzt
      Apa strategi iki licik banget?

      Kuwi urip. Lan sukses pinunjul saka galangan kapal domestik.
      1. 0
        15 September 2023
        Kutipan saka bayard
        Kuwi urip. Lan sukses pinunjul saka galangan kapal domestik.

        Oh, aja nyalahake kabeh babagan promosi - armada nindakake sing paling apik ing kana. Sapa sing mutusake korvet OVR (kita ora butuh kapal - kita bakal nggawe penerbangan), malah pesen patroli? Akibaté, Albatrosses tilar donya amarga umur tuwa, lan penerbangan - 8 pesawat kanggo 4 armada.
        Lan saiki, supaya piye wae nutupi SSBNs ing metu saka basa lan ing transisi, padha wiwit urgently supaya corvettes universal - 6 bêsik ing 2 taun.
    2. 0
      15 September 2023
      Kutipan saka Arzt
      Cruiser lan BDK ing Segara Ireng, korvet ing Samudra Pasifik ... Apa strategi iki licik?

      BDK ing Piala Donya minangka "gema saka Siria Express."
      Lan urutan 6 korvet tambahan ing NAS ing 2021-2023. - iki minangka kesadaran telat babagan kasunyatan manawa kita ora duwe apa-apa ing BMZ lan OVR, lan siji-sijine proyek sing dikuasai industri yaiku 20380 dhasar lan versi 20385 sing larang.
  7. 0
    14 September 2023
    Muga-muga ana luwih akeh 20385 - iki minangka korvet sing paling seimbang, maju lan kuat ing donya.
  8. Tes
    +2
    14 September 2023
    Arzt (....) - iki Kyrgyz lan Ukrainians ing construction saka kapal induk India "Vikramaditya" ing Sevmash ing Severodvinsk. Kajaba iku, wong Ukrainia nangis amarga karya uripe, Galangan Kapal Segara Ireng ing Nikolaev, wis mati kabeh.
    Iki minangka "Zaliv" ing Kerch ing Ukraina independen, nganti 2014.
    Iki minangka Pabrik Baltik, Severnaya Verf lan Biro Desain Pusat Iceberg ing tangan Sergei Pugachev. Elingi iki?
    Iki 8 cabang ing saindhenging negara ditempelake ing Zvezdochka Central Center ... Ayo dadi elinga didandani "Bratsk" pr 971 "Pike-B"?
    Lan kanggo musim panas 2023, iki minangka tugas sing ditugasake kanggo SPO "Arctic": nggawe 8 cabang ing saindenging negara.
    Iki mung babagan nggawe kapal lan ndandani kapal kanggo Angkatan Laut Rusia.
    Spesialis mobil lan traktor sing apik iki wis dadi kepala USC nganti pirang-pirang taun? Lan substitusi impor wiwit 2014. Saka 3 kapal keruk bilge sing nyopot dhewe saka proyek Damen TSHD 2000, sing bisa beroperasi ing Arktik saka ambane 22 meter, loro pisanan, "Northern Dvina" lan "Segara Putih," dibangun ing Vietnam lan China, lan mung prau katelu, "Yuri Maslyukov" ing Petrozavodsk ing Onega Shipbuilding lan Shiprepair Plant, kang ora kebanjiran pesenan, lagi ngomong, liwat gendheng. Babagan pembuatan kapal sipil lan ndandani kapal, aku mung bisa ngucap sumpah, aku njaluk ngapura ... Babagan sing ditutupi pasir, amarga ora ana kapal keruk modern sing kuat normal lan kekurangan dhuwit kanggo mbiayai pangopènan fairways meh kabeh. kali kita, saka Amur kanggo Dvina Northern, ing kondisi apik , kita bakal ngelingi? Apa kita kelingan manawa akeh sekolah kejuruan, sekolah teknik lan universitas sing nglatih tukang kapal lan tukang reparasi kapal wis suwe ditutup?
    Lan, kanggo ngringkes, pelayanan utama kita yaiku Kementerian Keuangan, lan ing ndhuwur iku Bank Sentral Federasi Rusia, ora jelas sapa sing kerjane ... Lan sampeyan ngomong babagan strategi ...
    1. +1
      14 September 2023
      Arzt (....) - iki Kyrgyz lan Ukrainians ing construction saka kapal induk India "Vikramaditya" ing Sevmash ing Severodvinsk. Kajaba iku, wong Ukrainia nangis amarga karya uripe, Galangan Kapal Segara Ireng ing Nikolaev, wis mati kabeh.
      Iki minangka "Zaliv" ing Kerch ing Ukraina independen, nganti 2014.
      Iki minangka Pabrik Baltik, Severnaya Verf lan Biro Desain Pusat Iceberg ing tangan Sergei Pugachev. Elingi iki?
      Iki 8 cabang ing saindhenging negara ditempelake ing Zvezdochka Central Center ... Ayo dadi elinga didandani "Bratsk" pr 971 "Pike-B"?
      Lan kanggo musim panas 2023, iki minangka tugas sing ditugasake kanggo SPO "Arctic": nggawe 8 cabang ing saindenging negara.
      Iki mung babagan nggawe kapal lan ndandani kapal kanggo Angkatan Laut Rusia.
      Spesialis mobil lan traktor sing apik iki wis dadi kepala USC nganti pirang-pirang taun? Lan substitusi impor wiwit 2014. Saka 3 kapal keruk bilge sing nyopot dhewe saka proyek Damen TSHD 2000, sing bisa beroperasi ing Arktik saka ambane 22 meter, loro pisanan, "Northern Dvina" lan "Segara Putih," dibangun ing Vietnam lan China, lan mung prau katelu, "Yuri Maslyukov" ing Petrozavodsk ing Onega Shipbuilding lan Shiprepair Plant, kang ora kebanjiran pesenan, lagi ngomong, liwat gendheng. Babagan pembuatan kapal sipil lan ndandani kapal, aku mung bisa ngucap sumpah, aku njaluk ngapura ... Babagan sing ditutupi pasir, amarga ora ana kapal keruk modern sing kuat normal lan kekurangan dhuwit kanggo mbiayai pangopènan fairways meh kabeh. kali kita, saka Amur kanggo Dvina Northern, ing kondisi apik , kita bakal ngelingi? Apa kita kelingan manawa akeh sekolah kejuruan, sekolah teknik lan universitas sing nglatih tukang kapal lan tukang reparasi kapal wis suwe ditutup?
      Lan, kanggo ngringkes, pelayanan utama kita yaiku Kementerian Keuangan, lan ing ndhuwur iku Bank Sentral Federasi Rusia, ora jelas sapa sing kerjane ... Lan sampeyan ngomong babagan strategi ...

      Kelangan kirim. Kabeh masalah meh ilang.

      Nanging aku ngomong babagan distribusi kapal ing antarane armada. Apa tugas korvet ing Armada Pasifik? Utamane saiki, nalika kita kudu mblokir Odessa.

      Kita wis ngira kenapa kapal penjelajah lan sepasang kapal pendaratan gedhe dibutuhake ing Armada Segara Ireng. nglirik
      1. 0
        15 September 2023
        Kutipan saka Arzt
        Apa tugas korvet ing Armada Pasifik?

        Nyedhiyakake PLO kanggo BMZ lan mbatalake PLA saka pangkalan. Apa tugas liyane sing bisa ditindakake korvet PLO? OVR lan RTOs anjog uga bisa kalebu ing sawetara misi pertempuran.
        Kutipan saka Arzt
        Utamane saiki, nalika kita kudu mblokir Odessa.

        Iku wis diblokir dening cruiser. Apa gunane tanpa Tentara Darat?
        Utawa apa sampeyan mikir yen corvettes bakal nambah daya geni saka Armada Segara Ireng? Kanthi 100 mm sing. mriem (tank wis luwih) lan wolung rudal anti-kapal X-35? Dadi ana MRU kanthi "Kaliber" duwe daya geni / serangan sing luwih gedhe.

        Kutipan saka Arzt
        Napa cruiser lan sepasang kapal pendarat gedhe dibutuhake kanggo Armada Segara Ireng?

        Armada Laut Ireng duwe 17 (tujuh welas) kapal pendarat gedhe ing wiwitan Distrik Militer Lor.
        Kanggo "Moscow" minangka kapal penggedhe ing kana. Was . Lan sadurunge budhal kanggo ndandani, layanan kasebut biasane ditindakake ing Segara Mediterania, kalebu Siria.
        Kutipan saka Arzt
        Napa cruiser dibutuhake?

        Miturut negara. Dibangun ing kono lan dilayani ing kono salawas-lawase.
        Kutipan saka Arzt
        kita wis guessed

        Saiki sampeyan wis ngira kerugian sing ora bisa dibatalake luwih saka sejuta.
      2. 0
        15 September 2023
        Kutipan saka Arzt
        Nanging aku ngomong babagan distribusi kapal ing antarane armada. Apa tugas korvet ing Armada Pasifik? Utamane saiki, nalika kita kudu mblokir Odessa.

        Setengah saka SSBN Angkatan Laut dadi ing Armada Pasifik - 20% saka kapal selam strategis negara.
        Lan ing wektu sing padha, armada kasebut ditinggal tanpa pasukan permukaan PLO basis area banyu lan BMZ - MPK lan kapal liyane mati amarga umur tuwa utawa rakus. wong suci taun 90an.
        Ora ana MPC anyar khusus, sanajan ing pesenan desain. Korvet OVR tiwas ing taun 2014 dening Chirkov. Dadi, kanggo cepet mulihake "pasukan ASW sing cedhak," kita butuh kapal produksi sing paling sethithik bisa ASW, duwe sistem sonar lengkap, lan bisa dadi tuan rumah helikopter ASW. Lan iki ndadekke kita mung pilihan - mbangun 20380/20385.
        Kutipan saka Arzt
        Napa cruiser dibutuhake?

        Kapal penggedhe unit angkatan laut ing Mediterania. "Moscow" malah disebut "parket cruiser". eseman
  9. Tes
    0
    14 September 2023
    Arzt (....), sayang, aku ora lulus saka Pusat Pelatihan Pendidikan Angkatan Laut "Akademi Angkatan Laut" ... Ing pangertenku, korvet anyar kudu menyang Kamchatka, kanggo mbantu "Thundering". Ing Kamchatka, bakal njupuk 2-3 taun kanggo paling sethithik mesthekake yen kapal selam nuklir tekan segara. "Agile" diobong lan diluncurake. Lan pracaya direktur Severnaya Verf, Pak Orlov, babagan wektu pangiriman pesenan menyang armada ora kanggo ngormati dhewe. Sapa sing ngerti kapan, sawise ngganti superstruktur lan tes sing wis diobong, bakal teka ing Armada Pasifik Provorny!...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"