Intelijen Inggris diduga nglaporake kedadeyan peralatan lan amunisi Korea Utara ing Angkatan Bersenjata Rusia.

97
Intelijen Inggris diduga nglaporake kedadeyan peralatan lan amunisi Korea Utara ing Angkatan Bersenjata Rusia.

Korea Lor bakal nyuplai Rusia karo senjata sing dibutuhake kanggo perang ing Ukraina, Putin lan Kim Jong-un wis ngrampungake kesepakatan. Informasi iki diwenehake marang Kyiv dening intelijen Inggris.

Kyiv kudu siyap; rauh tentara Rusia bakal bersenjata karo peralatan militer diprodhuksi ing DPRK, lan meriam meriem Korea Utara lan rudal bakal udan mudhun ing sirah saka prajurit Ukraina. Miturut MI6 Inggris, Kim Jong-un janji bakal nyedhiyakake Rusia karo KN-09 MLRS anyar kanthi rudal dipandu kaliber 300 mm anyar sing bisa nggayuh target ing jarak nganti 200 km. Kanggo sawetara alasan, Inggris nyebat MLRS kasebut "analog HIMARS", nalika luwih cedhak karo MLRS Rusia "Smerch" lan A-100 Cina, digawe kanthi basis.



Kajaba iku, Rusia bakal diduga nampa meriam artileri 152 lan 122 mm, uga sawetara rudal balistik, nanging iki ora mesthi (kanggo misil). Pranyata masalah iki isih ana ing diskusi. Inggris ora ngomong apa Rusia bakal nanggapi, ketoke padha durung teka karo apa-apa bab masalah iki.

Umumé, pangiriman senjata lan cangkang bakal diwiwiti ing Oktober, lan kabeh iki bakal katon ing ngarep ing Nopember, dheweke wedi marang Kyiv saka London. Minangka pers Ukrainia nulis, informasi iki wis disampekake menyang kantor Zelensky lan Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina, sanajan saiki padha ngelu.

Sadurunge, Amerika Serikat lan sawetara sekutune njaluk DPRK supaya ora nyedhiyakake gaman Rusia, ngancam Pyongyang kanthi sanksi luwih lanjut. Ora dingerteni manawa Kim Jong-un bakal ngetutake saran kasebut, nanging sajrone rapat kasebut, para pimpinan Korea Utara lan Rusia ngobrol ing lawang tertutup sajrone rong jam lan ora ana sing ngerti apa sing disepakati ing kono. Ora ana briefing ing pungkasan rapat, lan ora ana pernyataan sing banter. Putin mabur menyang Moskow, lan Kim Jong-un nerusake perjalanan menyang Timur Jauh, dheweke duwe program ekstensif. Dadi ora ana sing bisa ditolak.
  • Kremlin.ru
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

97 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +1
    14 September 2023
    Iki kanggo sampeyan, mbah, lan St. George's Day! Nanging luwih apik tinimbang ora ana apa-apa ...
    1. + 17
      14 September 2023
      Aku ora bakal ngomong kaya ngono. Tentara DPRK bersenjata 21 ewu potongan artileri. Saka jumlah kasebut, 8600 minangka howitzer lan 5500 minangka jet. DPRK minangka sekutu sing penting banget ing babagan ndhukung lan nglengkapi brigade artileri kita. Ukraina mung ora duwe sapa-sapa liyane saka Amerika Serikat karo kapabilitas iso dibandhingke. Lan yen kemitraan kita ngasilake, Angkatan Bersenjata Ukraina bakal langsung ngrasakake.
      1. 0
        14 September 2023
        Aku wonder apa jenis cangkang Korea duwe, 122 lan 152? Ing babagan sekring, apa padha karo kita, utawa ana macem-macem?
        1. +1
          14 September 2023
          Aku ora bakal kuwatir banget babagan iki. Kita wis cukup. Lan malah luwih kanggo Ukrainians.
    2. +2
      14 September 2023
      Kutipan: WFP-1
      Kene sampeyan, mbah, lan St. George kang Day!

      Ing kene sampeyan, mbah, lan mlayu liwat lawang ... Ora ana sing ngerti apa-apa, malah sing cedhak karo Putin, lan intelijen Inggris wis nyebar kabeh saka baris ngarep ...
      1. +2
        14 September 2023
        Kutipan saka Fitter65
        Ora ana sing ngerti apa-apa, malah sing cedhak karo Putin, lan intelijen Inggris wis nyiarake kabeh saka baris pisanan ...

        Awal SVO diprediksi cukup akurat lan bisa teka ing kana.
        1. 0
          14 September 2023
          Kutipan saka ettore
          Awal SVO diprediksi cukup akurat lan bisa teka ing kana.

          Dheweke ora prediksi, dheweke miwiti perang iki. Kanthi sukses kaya ngono, yen aku dadi dheweke, aku bisa prédhiksi apa wae.
        2. -1
          15 September 2023
          Kutipan saka ettore
          Awal SVO diprediksi cukup akurat lan bisa teka ing kana.

          Driji ing bokong ... ing ring kuning. Prediksi lan ngerti iku rada beda ...
          1. 0
            15 September 2023
            Wiwit padha menehi jeneng tanggal sing cukup tepat kanggo wiwitan tumindak Rusia, tegese dheweke ngerti.
  2. + 19
    14 September 2023
    Iki apik. Iki sekutu. Spesifik, lan ing wektu sing angel.
    1. -15
      14 September 2023
      Kutipan saka Tektor
      Iki sekutu. Spesifik, lan ing wektu sing angel.

      Ing sawijining dina ing mangsa adhem,
      Aku metu saka omah kanggo nguyuh ing kadhemen ....
      1. + 12
        14 September 2023
        ... Aku weruh iku alon munggah
        Kesenian korea, konvoi kerang.... lol
        1. 0
          14 September 2023
          Kutipan saka Nexcom
          .Aku weruh iku alon munggah
          Kesenian korea, konvoi kerang....

          Bapak, sampeyan ndeleng, lagi nyuwil ...
          Lan aku njupuk ...
          Kapak penebang kayu keprungu ing alas...
          1. + 10
            14 September 2023
            Tembakan saka Sektor Tengen keprungu ing alas,
            "Curly" nggawe guyonan - sampeyan mung bakal tentrem!
            Ora, ayo refresh awake dhewe karo persediaan Korea
            Lan kita kabeh bakal ngatasi musibah iki bebarengan ... ngguyu
          2. +3
            14 September 2023
            Kapak penebang kayu keprungu ing alas...

            Kapak pravosek keprungu ing alas
            ndamel homoseksual sayap tengen saka NATO
            nanging kentekan tenaga lan tiba
            lan homoseksual nindakake tumindak reged.
      2. +1
        14 September 2023
        Sawijining dina ing mangsa adhem

        Kita duwe garis ing ngisor iki ing bangunan sing ditinggalake:
        Biyen ing mangsa adhem,
        Aku lungguh konco bar ing guo lembab.
        Aku katon - munggah alon munggah
        Elang enom wungu ing panangkaran.
        Lan mlaku sing penting, kanthi tenang,
        Rekanku sing setia ngepak swiwine,
        Ing boots gedhe, ing jas kulit wedhus cendhak
        pecking ing panganan getih ing ngisor jendhela
    2. +3
      14 September 2023
      Iki sekutu. Spesifik, lan ing wektu sing angel.

      Iku apik yen mangkono, lan ora mung isi liyane. Siji-sijine sing nggumunake: apa pancen kabeh sedhih banget karo kompleks industri militer, amarga DPRK, sing dikenai sanksi, Gusti Allah pirsa pira, sing ora duwe sumber daya alam kaya ngono, isih bisa nyedhiyakake apa wae. Sanajan India ana ing Bulan lan kita lagi mabur, ora ana sing kudu kaget.
      1. +1
        14 September 2023
        Siji bab sing nggumunake: apa pancen sedhih banget karo kompleks industri militer?

        Ora, ora sedhih, ana kesempatan (yen pancen kaya ngono) kanggo njupuk keuntungan saka cadangan DPRK, kenapa ora njupuk kauntungan? Dheweke duwe cadangan gedhe.
        Kajaba iku, DPRK ngembangake MLRS amarga iku ora bisa metu uga karo senjata tliti lan aviation.
        Yen dheweke menehi sampeyan, aja njupuk lan coba ing kahanan pertempuran. Dheweke uga butuh pengalaman iki.
        1. 0
          14 September 2023
          Ana uga periode panyimpenan.
          Iku luwih apik kanggo sijine menyang nggunakake ing wektu saka bodho nglampahi dhuwit ing pembuangan. hi
  3. Komentar wis dibusak.
    1. + 12
      14 September 2023
      Aku setuju.
      Lan ya, aku ora peduli apa sing padha grundelan ing kana.
      We mbayar akeh manungsa waé kanggo apa WEST panginten.
      Sawetara jinis groveling.
      Iki wektu kanggo ngukum prilaku kasebut lan nyebar rot ing lackeys.
    2. Komentar wis dibusak.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Komentar wis dibusak.
  4. +3
    14 September 2023
    lan apa sing padha disepakati ing kono, ora ana sing ngerti

    Inggris ngerti eseman.
    Yen ana bocor informasi, mung saka pihak kita.
    counterintelligence Eun bisa luwih apik tinimbang kita.
    Dadi siji mung bisa nampani panyiapan saka kabeh jinis hubungan karo Korea Utara ... pungkasanipun, Kremlin wis teka menyang raos.
    1. +3
      14 September 2023
      Miturut paramèter apa counterintelligence Korea bisa luwih apik?
      1. + 10
        14 September 2023
        Kutipan: AndreyKam_Z
        Miturut paramèter apa counterintelligence Korea bisa luwih apik?

        Amarga ora bisa dihindari paukuman pati kanggo pengkhianat.
        1. +3
          14 September 2023
          Eun bakal dhawuh - lan padha bakal Smash piyambak menyang bêsik, nanging padha bakal nindakaken.
          1. +6
            14 September 2023
            Eun bakal dhawuh - lan padha bakal Smash piyambak menyang bêsik, nanging padha bakal nindakaken.

            - Pira wong sing kerja ing perusahaan sampeyan?
            - Kanthi panguwasa - 10.
            - Lan tanpa panggedhe?
            - Lan ora ana sing kerja tanpa bos.
    2. 0
      14 September 2023
      Quote: Lech saka Android.
      Dadi siji mung bisa nampani panyiapan saka kabeh jinis hubungan karo Korea Utara ... pungkasanipun, Kremlin wis teka menyang raos.

      Ya, sampeyan bisa menehi salam, nanging papan apa sing ditindakake ing Kremlin yaiku sing bakal kita deleng mengko. hi
  5. +3
    14 September 2023
    Aku kepengin weruh yen perwira intelijen Inggris ana ing rapat kasebut ing lawang tertutup? Utawa eavesdropped liwat keyhole?
    1. +5
      14 September 2023
      Mbok menawa ana wong sing duwe paspor Inggris ing lawang sing ditutup. Iku malah luwih kamungkinan sing ana sederek saka wong karo passport Inggris.
    2. +2
      14 September 2023
      V. Putin wis ngresiki kabeh agen CIA karir ing pamaréntahan. Lan Chubais ujar manawa informasi babagan agen CIA ing bunder kasebut mung gosip. Miturut dheweke, dheweke ora tau diwenehi dokumen resmi. Kanca lawas luwih apik tinimbang loro sing anyar. Para kepala negara nganakake rembug tête-à-tête. Lan Brits wis nggawe kesimpulan lan ngira Nyuwun
  6. + 13
    14 September 2023
    Korea Utara dudu barang cilik sing sampeyan pilih saka kanthong sampeyan !!!
    Elinga kampanye misuwur Trump karo skuadron operator pesawat?! Asil kasebut minangka lemes sing cetha saka bangku Amerika lan ora bisa ngontrol asile ing wektu sing paling ora tepat....
  7. +2
    14 September 2023
    Intelijen Inggris diduga nglaporake kedadeyan peralatan lan amunisi Korea Utara ing Angkatan Bersenjata Rusia.
    . Lan sampeyan kudu njaluk ijin wong???
    Lan kita ora peduli babagan ancaman saka macem-macem wong bodho saka garis-garis.
  8. +3
    14 September 2023
    Kabar apik, aku mikir iki minangka persiapan kanggo serangan anyar ing Februari 2024. Yen mung kita bisa tekan Odessa sakdurunge pemilu, program pemilihan bakal apik banget
    1. +9
      14 September 2023
      Lali Odessa. Kharkov 40 km saka tapel wates. Apa sampeyan pengin utawa ora, Kharkov dadi luwih dhisik.
      1. -1
        14 September 2023
        Kutipan: Roma-1977
        Lali Odessa. Kharkov 40 km saka tapel wates. Apa sampeyan pengin utawa ora, Kharkov dadi luwih dhisik.

        Ora ana sing mbantah.
        "Pisanan kita bakal njupuk Manhattan, banjur Berlin" (C)
      2. 0
        14 September 2023
        Kutipan: Roma-1977
        Lali Odessa. Kharkov 40 km saka tapel wates. Apa sampeyan pengin utawa ora, Kharkov dadi luwih dhisik.

        Kharkov ora dadi alesan kanggo lali babagan Odessa! Pisanan Kharkov, banjur Odessa. Inggih, Kyiv pungkasanipun!!!!
        1. +1
          14 September 2023
          Odessa dijupuk menyang WWII sawise Kharkov ............................................ .............................
          1. +3
            14 September 2023
            Kutipan saka Zaurbek
            Odessa dijupuk menyang WWII sawise Kharkov ............................................ .............................

            Ing wektu iku, umume njupuk akeh perkara tanpa njaluk ijin lan malah ora kasengsem karo pendapat "mitra". Wong galak kuwi manggon ing Kremlin
        2. -2
          14 September 2023
          Quote: Egoza
          Kutipan: Roma-1977
          Lali Odessa. Kharkov 40 km saka tapel wates. Apa sampeyan pengin utawa ora, Kharkov dadi luwih dhisik.

          Kharkov ora dadi alesan kanggo lali babagan Odessa! Pisanan Kharkov, banjur Odessa. Inggih, Kyiv pungkasanipun!!!!

          Aku ngusulake kanggo mbatesi awake dhewe menyang Washington. Liyane bakal langsung nyerah dhewe, Kharkov, Kyiv, London, Berlin, Paris ... umume, kabeh kajaba Pyongyang
          1. -1
            14 September 2023
            Apa sampeyan mikir kita bakal luwe?
            Bener, kok ora.
  9. Komentar wis dibusak.
  10. +3
    14 September 2023
    Kutipan: oleg-nekrasov-19
    Intelijen Inggris diduga nglaporake kedadeyan peralatan lan amunisi Korea Utara ing Angkatan Bersenjata Rusia.

    Aku kepengin weruh sapa "intelijen Inggris" sing ngandhani babagan iki? Saluran telegram saka 404 oh? Pers Prancis? Wartawan saka The Daily Telegraph?
  11. +2
    14 September 2023
    Ya, sanajan iki bener. Sampeyan ora duwe cara nglawan Kostya Saprykin!
  12. +3
    14 September 2023
    MLRS KN-09 abot anyar karo rudal dipandu kaliber 300 mm anyar, bisa nggayuh target ing jarak nganti 200 km.

    Yen iki kalebu sebutan target sing cepet lan akurat, mula iki bakal dadi ngimpi elek kanggo Ukraina.
    1. 0
      14 September 2023
      Kutipan: AndreyKam_Z
      Yen iki kalebu sebutan target sing cepet lan akurat, mula iki bakal dadi ngimpi elek kanggo Ukraina.

      ya wis. Gumantung ing nomer.
  13. +2
    14 September 2023
    Nechápu, proč by to Rusko mělo tajit, kdyby používali munici ze Severní Koreje. Co je komu potom, kde si sežene munici!
    1. + 11
      14 September 2023
      Aku ora ngerti kenapa Rusia kudu njaga rahasia nggunakake amunisi Korea Lor. Sawisé iku, saka ngendi bakal ana amunisi?
      1. +1
        14 September 2023
        Korea Lor ana ing sanksi lengkap lan Federasi Rusia.... Kenapa Federasi Rusia kudu netepi sawetara sanksi marang 3 negara? Lan Korea Utara uga ...

        WASHINGTON, 11 September - RIA Novosti. Ing wayah wengi saka KTT Rusia-Korea Lor sing dikarepake, Amerika Serikat njaluk DPRK supaya ora nyedhiyakake senjata menyang Federasi Rusia, ujare Adrian Watson, juru bicara Dewan Keamanan Nasional Amerika.
        "Kita ngajak DPRK supaya netepi komitmen umum sing ditindakake Pyongyang supaya ora nyedhiyakake utawa ngedol senjata menyang Rusia," ujare CNN dikutip Watson.
  14. +3
    14 September 2023
    Mung kanthi nyebutake struktur Inggris kaya ilmuwan lan intelijen, dadi lucu. Kabeh wong meneng, nanging iki luwih dhisik tinimbang liyane. Aku wis wedi yen, Gusti Allah ngalang-alangi, rauh intelijen Inggris bakal miwiti kanggo laporan marang garwa kita alamat, katon lan sandhi saka Jeng.)))) Ing bab mung Samsaya Awon punika Intelligence Ukrainia, kang wis ngomong bab mburi. rudal, pesawat, helikopter lan tank ing Tentara Rusia kanggo setahun saiki.
    1. 0
      14 September 2023
      Kutipan saka lukash66
      Kabeh wong meneng, nanging iki luwih dhisik tinimbang liyane.

      jebule...
      Ora ana wangsulan babagan Boeing Malaysia ... kabeh sepi babagan Skripals ... sing njeblug pipa ing dhasar Segara Baltik ora dingerteni ...
      Lan uga: sing mateni Kennedy, sing njeblug menara kembar, menyang ngendi pesawat sing nyerang Pentagon, yaiku Amerika ing rembulan lan liya-liyane ... wassat
  15. +6
    14 September 2023
    Informasi iki diwenehake marang Kyiv dening intelijen Inggris.

    Ora mungkin "bocor" saka Kimovites.
    Konfirmasi liyane yen lingkungan "wong sing ngerti dhewe" "bocor" informasi kanthi cara iki.
    1. 0
      14 September 2023
      Quote: Amatir
      Informasi iki diwenehake marang Kyiv dening intelijen Inggris.

      Ora mungkin "bocor" saka Kimovites.
      Konfirmasi liyane yen lingkungan "wong sing ngerti dhewe" "bocor" informasi kanthi cara iki.

      Apa sampeyan mikir kabeh administrasi, kementerian lan departemen ngerti babagan iki? Utawa sampeyan nggawe dosa ing tumit wong liya saka Staf Umum lan Kementerian Pertahanan?
    2. 0
      14 September 2023
      Quote: Amatir
      Informasi iki diwenehake marang Kyiv dening intelijen Inggris.

      Ora mungkin "bocor" saka Kimovites.
      Konfirmasi liyane yen lingkungan "wong sing ngerti dhewe" "bocor" informasi kanthi cara iki.

      Ya, iki minangka pengkhianat asal saka VO sing ngucapake komentare setahun kepungkur eseman
  16. +1
    14 September 2023
    pangiriman senjata lan cangkang bakal diwiwiti ing Oktober, lan kabeh iki bakal katon ing ngarep ing November, ajrih Kyiv saka London

    Sing menarik - apa bisa wedi? Utawa ukrohuta wis ilang rasa wedi bebarengan karo nurani lan akal?!
    Nanging, ngenteni lan ndeleng!
    Lan wong Korea apik banget, dheweke cepet ndhukung kita! Dheweke ora weruh yen wong sing dicukur nyoba dadi kanca ...
    1. +2
      14 September 2023
      Kutipan: Elis_S
      Lan wong Korea apik banget, dheweke cepet ndhukung kita! Dheweke ora weruh yen wong sing dicukur nyoba dadi kanca ...

      Dheweke mung ngelingi:
      Wiwit pungkasan Juni 1950 nganti pungkasan Juli 1953, 2,5 yuta wong Korea Lor lan siji yuta wong Korea Kidul tiwas. Kapitunane wadya Cina cacahe meh siji yuta prajurit, ing antarane yaiku putrane Mao, Anying. Perang kasebut nyebabake nyawa 36914 prajurit Angkatan Darat AS (dudu 54246 sing kadhaptar ing Memorial Veteran Perang Korea ing Washington) lan tatu 103284 prajurit.
  17. 0
    14 September 2023
    Dheweke ngelingake kita kanthi cara sing apik: sanksi bakal dileksanakake! Utawa malah bakal nemtokke!
    Apa sampeyan sijine iku? Celana lengkap.
    Ayo padha tenang, ngombe teh, karo polonium, umpamane, pancen mbantu supaya ora seneng banget.
  18. +6
    14 September 2023
    Umume, wong Korea ora alon-alon babagan perkara kasebut; dheweke duwe "rezim totalitarian" lan dhuwit dudu sing paling penting ing urip. Kita wis ora krungu apa-apa bab "paceklik shell" kanggo dangu. Peralatan kasebut bisa dikirim ing wulan November, nanging wong Korea bisa uga menehi saka cadangan tentara. Resolusi Dewan Keamanan PBB 1874 tanggal 12 Juni 2009 netepake larangan ing Korea Lor dagang karo DPRK kabeh jinis senjata, kajaba senjata cilik. Mulane, ora bakal ana pelanggaran resolusi Dewan Keamanan PBB ing kasus iki. Sampeyan ora bisa dagang ing kabeh, nanging terus ijol-ijolan hadiah.
    1. 0
      14 September 2023
      Kutipan saka: wong pinter
      Resolusi Dewan Keamanan PBB 1874 tanggal 12 Juni 2009

      melasi! Amerika Serikat duwe loro chests lan karung pelanggaran kuwi ... Mung siji demonstrasi kinerja (utawa luwih loro) ing Irak worth soko ...
      Kanggo kasus kaya mengkono, presiden AS sing sregep bisa dipateni, kaya Hussein, kanthi kawruh saka Pengadilan Basmanny sing padha.
    2. 0
      14 September 2023
      Kutipan saka: wong pinter
      Umume, wong Korea ora alon-alon babagan perkara kasebut; dheweke duwe "rezim totalitarian" lan dhuwit dudu sing paling penting ing urip. Kita wis ora krungu apa-apa bab "paceklik shell" kanggo dangu. Peralatan kasebut bisa dikirim ing wulan November, nanging wong Korea bisa uga menehi saka cadangan tentara. Resolusi Dewan Keamanan PBB 1874 tanggal 12 Juni 2009 netepake larangan ing Korea Lor dagang karo DPRK kabeh jinis senjata, kajaba senjata cilik. Mulane, ora bakal ana pelanggaran resolusi Dewan Keamanan PBB ing kasus iki. Sampeyan ora kudu dagang ing kabeh, nanging terus tukar kado.

      Ya, "pengkhianat" liyane, saiki Dewan Keamanan bakal netepake larangan hadiah.
      Aku wonder yen kita bakal resiko vetoing larangan iki?
  19. +3
    14 September 2023
    Ya, saben wong sing nduweni akses menyang sumber warta minangka pejabat intelijen sing nyata. Waca sapa sing ngumumake apa, lan miturut data intelijen (insert country), dicethakaké (lebokake apa sing dicethakaké). ngguyu
  20. +2
    14 September 2023
    Intelijen Inggris diduga nglaporake kedadeyan peralatan lan amunisi Korea Utara ing Angkatan Bersenjata Rusia.

    Lan apa? Kanggo sawetara alasan, ora ana sing peduli yen kabeh NATO kerja kanggo Nazi Zelensky, nanging saiki dheweke prihatin ...
    Lan sampeyan nyalahake Kim Jong-un...Nalika Rusia nulungi DPRK nganggo teknologi rudal, sampeyan ora bakal bisa nuduhake ara maneh (simpen ing kanthong sampeyan) ...
    Sampeyan bakal ngelingi carane Trump sing gagah ngirim telu operator pesawat menyang pesisir DPRK lan carane dheweke maneuver nanging gagal maneuver ...
    1. +1
      14 September 2023
      Kutipan saka: ROSS 42
      Sampeyan bakal ngelingi carane Trump sing gagah ngirim telu operator pesawat menyang pesisir DPRK lan carane dheweke maneuver nanging gagal maneuver ...

      Kayane Trump mung ngumumake kiriman operator pesawat menyang pesisir DPRK. Maskapai kapal induk kaya-kaya lagi ngubengi pesisir Indonesia.
  21. +1
    14 September 2023
    Ya, sawetara atus MLRS jinis Smerch Korea kanthi jarak 200 km bakal luwih apik! Napa kita ora duwe kisaran kasebut? Ora ana tugas sing ditugasake saka ndhuwur?
    1. +1
      14 September 2023
      Siji bab sing nggumunake: apa pancen sedhih banget karo kompleks industri militer?

      Amarga ora ana tugas kuwi. Kita lagi nyiapake perang liyane, lan kanggo nindakake serangan adoh saka LBS, kita duwe misil lan pesawat kanthi tliti dhuwur.
      DPRK sejatine ora duwe siji utawa liyane lan padha njupuk dalan kanggo ngembangake MLRS. Mulane, padha rada ahead saka kita.
  22. +2
    14 September 2023
    Rusia: nyolong dhuwit sing diparengake kanggo program rudal, mbatalake menyang bank manca
    Korea Utara: nyolong dhuwit saka bank manca, nglampahi ing negara sampeyan ing program rudal
  23. -3
    14 September 2023
    Yen ana sing tiba-tiba naif mikir yen Kim ora bakal njupuk keuntungan saka kahanan kasebut lan ngunggahake rega cangkang, elinga dhisik anekdot iki:

    Siji wong sing "apik" tatu ing perang:
    - Ivan, aja nyeret aku, tinggalake aku.
    - Ora, Moisha, Nazi bakal nyekel sampeyan lan nyiksa sampeyan.
    - Ivan, apa iku, mung njupuk kula lan rampung karo.
    - Ya, aku ora duwe kartrid ...
    - Dadi aku bakal ngedol sampeyan!
    1. +5
      14 September 2023
      Kim Il Sung piye wae nyumbang Kuba nampa 100 senapan serbu Kalashnikov anyar kanthi kartrid, kanthi alami digawe ing Korea Lor, kanthi panjaluk Fidel Castro. Sampeyan wis bingung Korea karo Yahudi.
      1. +1
        14 September 2023
        Kim Il Sung tau menehi wong Kuba


        Ya, aku uga krungu kedadeyan ing taun 1984.
        Dadi Kim Il Sung, lan saiki putune mrentah ing kana.
        Lan sing paling penting, Korea ditulungi SOSIALIS Kuba, lan saiki dagang karo KAPITALIS Rusia.
        1. 0
          14 September 2023
          Warisan Kim Il Sung isih diajeni ing DPRK. Dheweke minangka "presiden langgeng DPRK" lan ora ana wong liya sing bisa manggoni jabatan iki. Wong Korea nganggo lencana karo Kim Il Sung lan Kim Jong Il. Umumé, tradhisi ing Korea Lor diajeni kanthi bantuan internasional ing tradhisi DPRK. Pilot Korea Utara perang ing Vietnam lan Timur Tengah. Kanca tradisional DPRK yaiku Kuba lan Suriah, China lan Vietnam.
          Lan sing paling penting, Korea banjur mbantu SOSIALIS Kuba, lan saiki dagang karo KAPITALIS Rusia.

          Anggere Rusia ing trench padha marang Amerika Serikat, DPRK bakal ndhukung Rusia minangka sekutu. Aku ora mikir tatanan sosial penting kanggo wong Korea. Dheweke, kaya wong Tionghoa, ora ngganggu biara wong liya kanthi aturane dhewe. Dheweke kanca karo Iran lan Suriah nglawan Amerika Serikat.
          1. 0
            14 September 2023
            Warisan Kim Il Sung isih diajeni ing DPRK.


            Persis.
            Lan panjaluk utamane yaiku kekancan karo negara-negara sosialis lan kanthi trampil nggunakake kontradiksi antarane negara-negara kapitalis kanggo kepentingan negarane.
            1. +2
              14 September 2023
              Lan panjaluk utamane yaiku kekancan karo negara-negara sosialis lan kanthi trampil nggunakake kontradiksi antarane negara-negara kapitalis kanggo kepentingan negarane.

              Aku ora nyinaoni karya Kim Il Sung, nanging aku maca manawa dheweke njupuk kauntungan saka kontradiksi antarane USSR lan RRC supaya ora gumantung ing negara siji.
              1. 0
                15 September 2023
                Kim Il Sung padu karo Khrushchev ing pungkasan taun 50-an banjur bener-bener ngilangi fraksi pro-Soviet ing WPK.
                Nanging dheweke ora break karo USSR ing kabeh.
                Lan sampeyan bener, dheweke aktif kanca karo China lan USSR. lan amarga kekancan iki dheweke kasil nyilih saka loro. Ing wektu sing padha, dheweke uga bisa nyilih dhuwit ing Kulon!
                Lan kabeh dadi apik kanggo dheweke nganti DPRK dumadakan gagal utang njaba ing taun 80-an.
                Banjur padha mandheg ngutangi kabeh lan nuntut pembayaran kanthi dhuwit nyata.
                Nalika iku dheweke kudu miwiti mbangun "sosialisme adhedhasar kekuwatan internal."

                PS Miturut cara, DPRK isih duwe utang USSR nganti $ 11 milyar!
                Ing 2014, Duma Negara kita mung nulis utang Soviet iki. Nanging muspra, saiki bakal migunani kanggo kita, iku bakal dadi cara sing apik kanggo meksa DPRK.

                https://www.kommersant.ru/doc/2411302
                Pamrentah Rusia wis ngirim tagihan menyang Duma Negara kanggo ngratifikasi Persetujuan antarane Federasi Rusia lan DPRK babagan penyelesaian utang utang Soviet. Miturut dokumen kasebut, saka $ 11 milyar utang Korea Utara, Rusia bakal ngilangi $ 10 milyar, lan sisa 1 milyar bakal nandur modal ing proyek ing DPRK "ing bidang kesehatan, pendidikan lan energi."
                Saldo utang $ 1,09 milyar bakal dilunasi luwih saka 20 taun kanthi pembayaran semi-taunan sing padha - kanthi ngkreditake dhuwit iki menyang akun bebas bunga Vnesheconombank karo Bank Perdagangan Luar Negeri DPRK. Nanging, dhuwit iki ora bakal menyang anggaran Rusia ...
                1. +1
                  15 September 2023
                  PS Miturut cara, DPRK isih duwe utang USSR nganti $ 11 milyar!
                  Ing 2014, Duma Negara kita mung nulis utang Soviet iki. Nanging muspra, saiki bakal migunani kanggo kita, iku bakal dadi cara sing apik kanggo meksa DPRK.

                  Sampeyan nggambarake kahanan kasebut kanthi entheng lan salah.
                  Utang saka USSR mung ora ngakoni Federasi Rusia minangka penerus legal saka USSR. Iki ditindakake dening Amerika Serikat kanggo mbusak senjata nuklir saka bekas republik Soviet liyane, lan dening anggota Klub kreditur Paris, sing dijanjekake Moskow bakal mbayar utang USSR lan Rusia Tsarist. Moscow "ngapura" utang DPRK, Kuba ($ 26 milyar) lan sawetara negara liyane minangka ijol-ijolan kanggo ngakoni Federasi Rusia minangka penerus hukum USSR.
                  Jumlah utang dibentuk saka utang awal lan bunga majemuk kanggo 25-30 taun. Ing wektu sing padha, USSR ing Gorbachev nerak kewajiban / kondisi kerjasama karo sekutu. Ing kasus Kuba, contone, ora gelem ngrampungake pambangunan pembangkit listrik tenaga nuklir, silihan kanggo pambangunan sing dadi utang utama. Ing kasus DPRK, nalika USSR nransfer kabeh pembayaran menyang "dhuwit nyata" kayata dolar lan euro, rantai produksi lan perdagangan antarane USSR lan DPRK diganggu, sing nyebabake karusakan gedhe ing ekonomi DPRK.
                  Saka ndhuwur, aku rumangsa jelas yen ora ana gunane kanggo "meksa" DPRK kanthi "utang" iki. Padha karo "utang USSR" liyane. Umumé, padha ora peduli, nanging Moscow kasengsem ing, ngenali Federasi Rusia minangka pewaris saka USSR. Panjelasan resmi yaiku utang kasebut ngganggu perdagangan. Bisa uga, umpamane, dheweke nulis utang menyang Aljazair lan Libya, sing, kaya sing dingerteni, cukup pelarut lan langsung wiwit adol senjata kanthi kredit.
                  1. 0
                    15 September 2023
                    Ing kasus DPRK, nalika USSR nransfer kabeh pembayaran menyang "dhuwit nyata" kayata dolar lan euro, rantai produksi lan perdagangan antarane USSR lan DPRK diganggu.


                    Dadi DPRK ngumumake standar kanggo pisanan (nolak mbayar utange) ora miturut Gorbachev, nanging ing taun 1980, sanajan ing Brezhnev!
                    Ing wektu sing padha, ora ana tilak apa wae nglanggar kewajiban saka USSR, wong Korea mung ora bisa mbayar kapentingan ing utang.

                    Lan ing Gorbachev ing taun 1986, dheweke nyatakake standar anyar, saiki kabeh utang luar negeri, lan malah utang Jepang (kanthi cara, Jepang, uga ora nate nampa yen saka dheweke kanggo peralatan sing diwenehake sadurunge) .

                    Aku wis jelas yen ora ana gunane kanggo "nempatake tekanan" ing DPRK kanthi "utang" iki.


                    Ya, wong Tionghoa wis cukup sukses menehi tekanan marang DPRK kanthi kewajiban utang, isih mengaruhi kebijakane.
        2. +2
          14 September 2023
          Lan kanthi cara, oh dagang Media lan pejabat Barat mbaleni maneh. Pyongyang lan Moskow ngomong babagan kerja sama, nanging iki beda-beda. Yen DPRK mung pengin ngedol amunisi, bisa uga didol menyang Ukraina - Uni Eropa lan AS bakal mbayar pasokan kasebut lan ora nutup sanksi PBB.
          1. 0
            14 September 2023
            Yen Korea Utara mung pengin adol amunisi, bisa uga didol menyang Ukraina


            Nganti musim panas 2022, Ukraina lan DPRK wis kerja sama babagan teknologi roket.
            Nanging banjur padha padu (kanthi tekanan saka Amerika Serikat) lan saiki hubungane rusak.

            https://www.vedomosti.ru/politics/articles/2017/08/14/729259-ukraina-pomogla-kndr
            Kasuksesan paling anyar saka program rudal Korea Utara - utamane, nggawe rudal antarbenua kanthi hulu ledak nuklir sing bisa ngancam wilayah utama Amerika Serikat - amarga tuku rahasia mesin roket sing kuat saka Ukraina.
            1. 0
              14 September 2023
              Iki kabeh spekulasi. Yen Ukrainians adol mesin roket cair-propelan ing 2017, banjur iki Hwasong-14, lan rudal balistik paling kuat karo mesin roket cair-propelan yaiku Hwasong-17 - 2020. Biasane, yen padha nyalin, banjur luwih. pembangunan iku angel.
              Lan sing adol mesin propelan ngalangi kanggo Hwasong-18, kang 1,5 kaping luwih kuat saka tataran pisanan saka Minuteman? Mungkin wong Amerika?
              1. +1
                15 September 2023
                Lan sing adol mesin propelan ngalangi kanggo Hwasong-18, kang 1,5 kaping luwih kuat saka tataran pisanan saka Minuteman?


                Aku ora ngerti, bisa uga kita ngembangake dhewe?
                Sawise kabeh, iki dudu binomial Newtonian, roket Minuteman sing padha wis dikembangake ing taun 1962, umure wis 61 taun!
    2. +1
      14 September 2023
      Kim ora bisa ngunggahake rega cangkang amarga Federasi Rusia lan Korea Lor ora bisa nggawe pembayaran gedhe liwat sistem pembayaran internasional. Aja nggawa dolar menyang Korea ing kothak mesin fotokopi. Nanging, contone, ing sisih lor ing kekurangan pancet saka produk petroleum, lan pangan, kang Federasi Rusia wis ing turah mbrawah. Umumé, Rusia duwe akeh barang sing luwih dhuwur tinimbang dhuwit ing DPRK.
      1. 0
        14 September 2023
        Aja nggawa dolar menyang Korea ing kothak mesin fotokopi.


        Sampeyan bisa uga ora ngandel, nanging kabeh perdagangan antarane DPRK lan negara kapitalis kedadeyan kanthi cara iki - pembayaran digawe ing kothak dolar awis lan euro!
        Kasunyatane yaiku DPRK ora duwe bank dhewe (utawa cabang) ing luar negeri lan bank-bank Korea Lor ora duwe akun koresponden ing bank-bank Barat.

        Wong-wong ing sisih lor kekurangan produk minyak bumi


        Sampeyan bisa uga ora percaya, nanging ing Timur Jauh, produk petroleum saiki uga kurang. AI-95, contone, wis munggah ing rega kanggo 65 rubles.
  24. -2
    14 September 2023
    Intelijen Inggris percaya yen mbah-mbah ana ing jejere, dheweke ngerti persis ing ngendi, sapa, karo sapa, pira ...............
  25. 0
    14 September 2023
    WASHINGTON, 11 September - RIA Novosti. Ing wayah wengi saka KTT Rusia-Korea Lor sing dikarepake, Amerika Serikat njaluk DPRK supaya ora nyedhiyakake senjata menyang Federasi Rusia, ujare Adrian Watson, juru bicara Dewan Keamanan Nasional Amerika.
    "Kita ngajak DPRK supaya netepi komitmen umum sing ditindakake Pyongyang supaya ora nyedhiyakake utawa ngedol senjata menyang Rusia," ujare CNN dikutip Watson.
    1. 0
      15 September 2023
      Kutipan saka Zaurbek
      "Kita ngajak DPRK supaya netepi komitmen umum sing ditindakake Pyongyang supaya ora nyedhiyakake utawa ngedol senjata menyang Rusia."

      Lan nalika padha njupuk kewajiban kuwi? Apa normal yen Barat nyedhiyakake senjata kanggo Nazi Kyiv?
  26. 0
    14 September 2023
    Kelangan)). Ayo Zelensky saiki kuwatir babagan apa sing bakal kelakon sabanjure))).
  27. +2
    14 September 2023
    Secara objektif, Korea ora bakal perang ing taun-taun sing bakal teka. Kita bisa uga nyedhiyakake cangkang ing mangsa ngarep minangka ijol-ijolan cangkang lawas saiki. Wong Korea nampa cangkang anyar kanthi gratis (bersyarat). We njaluk soko kanggo njupuk bebarengan lan akeh. Muni logis.
    1. 0
      14 September 2023
      Kita nganyari cangkang kanthi biaya dhewe, iku logis.
  28. +1
    14 September 2023
    Kyiv kudu siyap; rauh tentara Rusia bakal bersenjata karo peralatan militer diprodhuksi ing DPRK, lan meriam meriem Korea Utara lan rudal bakal udan mudhun ing sirah saka prajurit Ukraina.

    DPRK bakal nampa panganan sing dibutuhake, lan kompleks industri militer bakal nampa pesenan anyar.
  29. +3
    14 September 2023
    Korea Lor bakal nyuplai Rusia karo senjata sing dibutuhake kanggo perang ing Ukraina, Putin lan Kim Jong-un wis ngrampungake kesepakatan.

  30. +3
    14 September 2023
    Ayo kula miwiti karo kasunyatan sing angel, meh ora mungkin, kanggo ngancam Pyongyang.... Negara iki lan pimpinane urip miturut konsep dhewe, worldview, lan duwe bangga nasional lan ajining dhiri. Ora bisa wedi karo sanksi apa wae, lan "kolom kalima" ing negara kasebut ora ana ing kelas ... Mulane, iki minangka negara monolitik, pertapa, kanthi memori genetik sing apik lan disiplin sing kuat, siap nglawan ibukutha donya kanggo tetes getih pungkasan .. Yen DPRK "ngutangi pundhak" menyang Rusia ing senjata lan peralatan militer, iki bakal dadi pitulungan sing berkualitas lan nyata, lan Rusia bakal menehi panganan marang DPRK, nyedhiyakake bahan bakar lan pelumas sing cukup lan nuduhake teknologi "spesifik" ing galangan kapal militer lan sistem sebutan target rudal. DPRK minangka negara sing bisa diandelake, sing ora bakal dadi "multi-vektor", ora bakal "keselak ing snot" nasionalisme lan "umat pilihan Allah" ....
    1. +1
      14 September 2023
      Sampeyan ora bisa medeni landak karo landak, nanging sampeyan bisa nggunakake landak))
  31. +1
    14 September 2023
    ngancam Pyongyang kanthi sanksi luwih lanjut.
    Ya, Kim cilik nggawe sanksi gedhe.
    1. 0
      14 September 2023
      Pirang taun wis padha urip karo sanksi iki?? Ora bisa dadi luwih elek, kita bakal menehi sewa tanah ing pinggiran kanggo tani, lan cyborgs bakal ditunggu-tunggu ing PMC "Afrika".
  32. -1
    14 September 2023
    Ing sawijining wektu, kita nyilihake pundhak, oh, carane kuwat, kita lan Cina. Saiki giliran kanggo mbantu kita ngalahake imperialis / satanists, ing ngendi, 500 wong sing liburan kanthi 000 taun layanan lan 15-2 gelar pendidikan sing luwih dhuwur?
  33. 0
    15 September 2023
    Miturut MI6 Inggris, Kim Jong-un janji bakal nyuplai Rusia KN-09 MLRS anyar kanthi rudal dipandu kaliber 300 mm anyar sing bisa nyerang target ing jarak nganti 200 km.

    Muga-muga mungsuh kita, sing dadi Pencukur, ora ngapusi babagan iki. Senjata sing dibutuhake saiki ana ing ngarep.
  34. -1
    15 September 2023
    wayahe tuku galoshes import :-)
  35. 0
    15 September 2023
    Ya, iki pitakonan: kepiye kedadeyan Korea Lor bisa miwiti nyedhiyakake senjata? Kita ngatur ...
  36. 0
    15 September 2023
    Kutipan saka orionvitt
    Kutipan saka ettore
    Awal SVO diprediksi cukup akurat lan bisa teka ing kana.

    Dheweke ora prediksi, dheweke miwiti perang iki. Kanthi sukses kaya ngono, yen aku dadi dheweke, aku bisa prédhiksi apa wae.

    Nanging maneh pengulangan "penemuan" para agitator lan propagandis sing nggawe jaman! nglirik
    Lan kanggo pitakonan kenapa Barat terus-terusan ngelingake kepemimpinan kita supaya ora miwiti Distrik Militer Timur Laut, ora ana jawaban ... Aneh, ta?!
  37. 0
    16 September 2023
    Intelijen Inggris kaya pers kuning. Sadurungé Pu lan Eun ngrampungaké rembugan, dhèwèké wis ngerti kabèh asilé. Gaya Anglo-Saxon nyebar omong kosong ing alam.
  38. -1
    16 September 2023
    Kutipan: Fedka
    V. Putin wis ngresiki kabeh agen CIA karir ing pamaréntahan.

    Oppa! Lan kapan iki kedadeyan? Banjur kanggo rapat-rapat dheweke kudu ngganti meja karo meja bedside. Lan milih kamar cilik kanggo telu. Dheweke, Dimon, lan Khuzhenetovich.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"