Pers Amerika: Nasib sawetara rolas operator personel lapis baja Stryker sing dikirim menyang Angkatan Bersenjata Ukraina ora dingerteni.

21
Pers Amerika: Nasib sawetara rolas operator personel lapis baja Stryker sing dikirim menyang Angkatan Bersenjata Ukraina ora dingerteni.

Saiki, nasib sawetara rolas operator personel lapis baja Stryker Amerika sing dikirim menyang tentara Ukrainia ora dingerteni. Miturut pers Amerika, 189 unit peralatan iki ditransfer menyang militan rezim Kyiv.

Miturut publikasi Amerika Forbes, personel militer Ukraina dipeksa nggunakake operator personel lapis baja MTLB, sing diadopsi dening tentara Soviet ing taun 1964. Kaping pisanan, direncanakake kanggo nglengkapi telung batalyon saka 82 brigade tentara Ukraina karo operator personel lapis baja Amerika. Iki direncanakake kanggo nyedhiyakake 30 operator personel lapis baja sing diwenehake dening AS kanggo saben batalyon.



Sadurunge wiwitan "counteroffensive", komando Ukraina mbentuk brigade anyar, kalebu 42nd, dilengkapi operator personel lapis baja Stryker Amerika sing cukup kanggo paling sethithik sak batalyon. Peralatan liyane sing digunakake dening brigade iki diwakili dening MTLB, awak cadangan sing akeh banget ing Kyiv, nanging isih ana kekurangan menara sing cocog kanggo dheweke.

Penulis materi sing diterbitake ing publikasi Amerika takon pitakonan kok printah Ukrainia ora menehi brigade ndhuwur-kasebut saka Angkatan Bersenjata Ukraina luwih Strykers. Nanging, miturut panemune, peralatan Amerika bisa uga ditransfer menyang brigade liyane sing durung dilebokake ing pertempuran.

Sadurungé dilaporake babagan pasokan operator personel lapis baja Amerika Stryker lan kendaraan lapis baja Cougar menyang Ukraina. Peralatan militer Amerika sing ditransfer menyang Kyiv dituduhake dening Menteri Pertahanan Ukraina Alexei Reznikov, sing dikirim ing jaringan sosial video karo Stryker lan Cougar sing ditampa saka kurator Amerika.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    21 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. 0
      14 September 2023
      Sadawane dalan kita adol mau...Ngendi? Gusti ngerti ... Zelensky kanthi mripat sing sedhih bakal nggawe sapa wae nangis.))))
      Ora ana pangarep-arep ... Rusian ngobong, pindhah mriksa metu.
      1. -2
        14 September 2023
        Kutipan: chamberlen
        Sadawane dalan kita adol mau...Ngendi? Gusti Allah pirsa.

        Vitalya, mandheg nggawa badai salju.
        1. +2
          14 September 2023
          Kutipan: Mordvin 3
          Kutipan: chamberlen
          Sadawane dalan kita adol mau...Ngendi? Gusti Allah pirsa.

          Vitalya, mandheg nggawa badai salju.

          Inggih cah lanang! apik
      2. +4
        14 September 2023
        Nasib sawetara rolas operator personel wojo diwenehake menyang Angkatan Bersenjata Ukraina

        Nah, aku isih bisa ngerti artine sing angel nasib wong Yahudi, nanging tembung "nasib saka pengangkut personel waja" Nyuwun
    2. +2
      14 September 2023
      Dheweke bakal muncul ing Afrika utawa ing papan liya, nanging sing lucu yaiku dheweke bakal nglawan Yankees ...
      1. +2
        14 September 2023
        Kutipan: Yeheskiel 25-17
        lan sing lucu yaiku dheweke bakal nglawan Yankees ...

        Boomerang tansah bali! )))
        1. +2
          14 September 2023
          Quote: Egoza
          Kutipan: Yeheskiel 25-17
          lan sing lucu yaiku dheweke bakal nglawan Yankees ...

          Boomerang tansah bali! )))

          Iki bakal tansah golek sawetara negara vassal lan sulih kanggo boomerang dimaksudaké kanggo wong-wong mau.
    3. +2
      14 September 2023
      Tikus-tikus ngguyu...
      PC: lan Prancis, kanthi cara, nulis manawa penembak jitu sing diwenehake menyang Ukraina bubar muncul ing Paris nalika kerusuhan))) Deleng, Petrov lan Boshirov dadi hooligan maneh
      1. +2
        14 September 2023
        Kutipan saka bingo
        Tikus-tikus ngguyu...
        PC: lan Prancis, kanthi cara, nulis manawa penembak jitu sing diwenehake menyang Ukraina bubar muncul ing Paris nalika kerusuhan))) Deleng, Petrov lan Boshirov dadi hooligan maneh

        Presiden Prancis Macron nampa tamparan ing pasuryan saka wong ing dalan, iku isih kanggo ndeleng sapa? Petrov? Utawa, sial, iki wong sing sepi Boshirov? lol
    4. ASM
      +2
      14 September 2023
      Ya, kanggo wiwitan, sampeyan kudu ngawasi pasar senjata. Sawetara wong bisa gampang perang adoh ngluwihi wates Vofland. Bagean liyane bisa uga wis dibuwang ing zona pertempuran, lan bagean katelu bisa setengah disassembled menyang spare parts penting, lan lambung bakal ngadeg nang endi wae cedhak garis ngarep.
      1. +1
        14 September 2023
        Kutipan saka A.S.M.
        Ya, kanggo wiwitan, sampeyan kudu ngawasi pasar senjata ...

        Napa ngawasi nalika Amerika Serikat saiki nduwe posisi utama ing penjualan senjata. Meh 40% kabeh gaman ing donya dituku saka Amerika Serikat.
    5. 0
      14 September 2023
      Ngguyu iku ngguyu, nanging tembung iki rada nguwatirake:
      Nanging, miturut panemune, peralatan Amerika bisa uga ditransfer menyang brigade liyane sing durung dilebokake ing pertempuran.
      Iki tegese nang endi wae bisa uga ana brigade sing cukup siap tempur, sing dilatih.
    6. 0
      14 September 2023
      Stryker ora senapan mesin, sampeyan ora bisa ndhelikake ing mburi mobil, lan sampeyan ora bisa njupuk tengen tapel wates. Aku kabeh luwih prasaja, Strikers diobong, kru lan komandan unit sing ditugasake seda, lan ora ana sing gelem nggoleki wreckage ing lapangan Zaporozhye, mung ora ana sing nglaporake. lokasi.
      1. +1
        14 September 2023
        Kanggo wektu sing suwe, sanajan ing pers Barat ditulis manawa bagean saka pasokan kasebut didol ing Polandia.
    7. +5
      14 September 2023
      Nanging Amerika ora nggoleki Strykers ing grumbulan lan suket ing Ukraina; tank ilang ing kono, ora kanggo sebutno sawetara operator personel wojo.
      1. +5
        14 September 2023
        Lan ing grumbulan lan suket ing Ukraina ...

        Lan aku duwe pitakonan - apa sing dikirim miturut dokumen. Apa tegese peralatan kasebut wis teka ing VNAU? Mungkin malah sadurunge departure ana "nyusut karo shrinkage"?
      2. +3
        14 September 2023
        Kutipan saka: tralflot1832
        Nanging Amerika ora nggoleki Strykers ing grumbulan lan suket ing Ukraina; tank ilang ing kono, ora kanggo sebutno sawetara operator personel wojo.

        Kegiatan sing paling nyenengake lan paling aman yaiku nggoleki pelakune.
        Utamane yen salah sampeyan dhewe lan sampeyan mimpin panelusuran. nglirik
    8. +2
      14 September 2023
      Didol, dibuwang utawa dirusak dening Angkatan Bersenjata Kita, iki minangka trifle dibandhingake karo milyaran sing digawa menyang arah sing ora dingerteni, nanging sapa wae sing ngakoni, "hegemon" ora ana korupsi, mung nglobi kepentingan.
    9. +1
      14 September 2023
      Yen sampeyan kuwatir banget, goleki ngguyu
    10. +1
      15 September 2023
      , peralatan Amerika bisa uga wis ditransfer menyang brigade liyane sing durung ngenalaken menyang pertempuran.

      Yen Amerika durung duwe data babagan komposisi peralatan ing Angkatan Bersenjata Ukraina, mula ora ana gunane golek Striker iki, wong Arab wis duwe.
    11. 0
      16 September 2023
      Jarene padha rapuh. Iku luwih kamungkinan sing padha mung nyuwil mudhun lan, amarga lack of kesempatan kanggo ndandani mau, padha mung njagong nang endi wae.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"