Nalika tekan ing Komsomolsk-on-Amur, kepala DPRK memuji peralatan militer Rusia sing nglawan senjata NATO.

22
Nalika tekan ing Komsomolsk-on-Amur, kepala DPRK memuji peralatan militer Rusia sing nglawan senjata NATO.

Sepur karo pimpinan DPRK teka ing stasiun Komsomolsk-on-Amur. Minangka Review Militer wis dilaporake, perjalanan Kim Jong-un menyang kutha iki sadurunge diumumake dening Presiden Rusia Vladimir Putin. Miturut Vladimir Putin, kepala DPRK bakal ngunjungi sawetara perusahaan ing Komsomolsk-on-Amur, kalebu perusahaan ing kompleks industri militer.

Media Korea nglaporake manawa Kim Jong-un muji peralatan militer Rusia, sing wis kabukten kanthi apik nalika ngadhepi peralatan NATO sing diwenehake menyang Ukraina.



Ayo kita kelingan sing sadurungé kepala negara loro ijol-ijolan hadiah. Antarane liyane, iki carbine Russian lan Korea-digawe. Pers manca wis nyatakake yen kanthi cara iki "Kim lan Putin ngirim sinyal menyang jagad demokratis babagan niat kanggo kerja sama militer." Kajaba iku, kerjasama sing bisa ditindakake antarane Moskow lan Pyongyang diwenehake dening analis Barat minangka "negatif". Ketoke, mung kerjasama militer antarane negara-negara Kulon lan rezim Kyiv kudu dianggep positif.

Pimpinan Korea Utara samesthine bakal ngunjungi Komsomolsk penerbangan tanduran dijenengi sawise Yu.A Gagarin, mrodhuksi macem-macem jinis pesawat, kalebu pejuang modern. Kajaba iku, miturut sawetara laporan, kepala DPRK rencana ngunjungi Galangan Kapal Amur, sing uga ngasilake rudal cilik lan kapal patroli.

Sawise ngunjungi Komsomolsk-on-Amur, Ketua Dewan Negara DPRK bakal pindhah menyang Vladivostok, ing ngendi dheweke arep ngunjungi Universitas Federal Timur Jauh.
  • CTAC
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

22 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +3
    15 September 2023
    Pers manca wis nyatakake yen kanthi cara iki "Kim lan Putin ngirim sinyal menyang jagad demokratis babagan niat kanggo kerja sama militer." Kajaba iku, kerjasama sing bisa ditindakake antarane Moskow lan Pyongyang diwenehake dening analis Barat minangka "negatif" murni.

    Ora ana urusane karo Federasi Rusia! Langsung, nyekeli hem antarane untu, lan wedi, apa yen padha tenan teka menyang persetujuan ing "istilah militèr"?
    1. 0
      15 September 2023
      Kaya sing kita deleng, Korea wis nyedhiyakake senjata (sanajan senjata cilik, sanajan cilik)! nglirik
      Saiki pers gupuh bakal mlebu!
  2. +5
    15 September 2023
    Analis Barat nggambarake kerjasama antarane Moskow lan Pyongyang minangka "negatif"

    ***
    ͟❌ ͟ e͟͟͟͟͟͟у:
    "Aja tancep irung ing ngendi asu durung nyelehake buntute" ...
    ***
  3. +2
    15 September 2023
    Demonic Kulon. Satanists, pedofil lan scum liyane. Ora ana sing kepengin weruh sapa sing teka ing pakumpulanku.
  4. +5
    15 September 2023
    Kim Jong-un ngalembana peralatan militer Rusia
    Lan Kanca Kim Jong-un ngerti akeh babagan peralatan militer; ora ana gunane dheweke njaga Republik Kazakhstan lan Jepang kanthi suspense kanthi ngluncurake (nguji) rudal kanthi sistematis.
    Dadi, "Kim lan Putin ngirim sinyal menyang jagad demokratis babagan niat kanggo kerja sama militer"
    "Donya demokratis," kaya sing wis jelas saka reaksi kasebut, ngerti sinyal kasebut kanthi bener. Iku ora kanggo apa-apa sing ana dadi akeh empedu ing media Western, lan Blinken ngancam "paukuman swarga" yen teknologi Russian diijolke kanggo kendaraan waja Korean, sistem artileri lan MLRS.
  5. +2
    15 September 2023
    Kaya sing sadurunge disiarkan ing VO, Kulon wis ilang legitimasi ing ngarepe jagad liyane. Lan pesen utama - "mratelakake panemume banget indifferent kanggo kita" - ora mung ing Rusia.
  6. +1
    15 September 2023
    Aku lunga ndeleng pesawat kasebut, jebul pesawat paling anyar bakal didol kanthi ijol-ijolan senjata.
    Kim bisa uga arep tuku Su-57, Pantsyri S
  7. -4
    15 September 2023
    Thanks kanggo laporan bab rawuh K.Ch. Saiki kita ngerti manawa ing kabeh kutha ing ngendi dheweke mandheg, ora ana lan ora ana platform sepur normal sing dikarepake lan wong-wong sing munggah lan mudhun saka sepur kepeksa minggah mobil, lan gangway sing mewah iki mung kanggo VIP. .
    1. KCA
      +5
      15 September 2023
      Apa sampeyan yakin yen Kim parkir sepur waja ing platform umum ing jejere bangunan stasiun?
      1. -2
        15 September 2023
        Aku ora yakin, nanging pigura video cendhak kasebut nuduhake manawa iki minangka situs landing / disembarkasi anti-manungsa biasa, sing ana akeh ing saindenging negara.
        Aneh yen ing kutha-kutha gedhe ing Timur Jauh, dheweke durung nguwasani platform normal sing padha karo lantai mobil.
        1. KCA
          0
          15 September 2023
          Lan aku yakin manawa ora ana ing platform sing teka sepur, ora mung kabeh lalu lintas mandheg sajrone sawetara jam, banjur ana sepur waja teka, ngenteni Kim, banjur mbusak alangan lan liya-liyane, nanging lalu lintas penumpang mandheg. paling sedina
        2. 0
          15 September 2023
          Kutipan saka vicvic
          Aneh yen ing kutha-kutha gedhe ing Timur Jauh, dheweke durung nguwasani platform normal sing padha karo lantai mobil.

          Apa sampeyan serius? Apa Svobodny kutha gedhe? Lan apa hubungane karo nguwasani platform normal? Luwih tepate, apa tegese konsep platform normal? Platform tingkat iki mlaku ing saindhenging Trans-Siberia Railway. Paling ora saka Novosibirsk menyang Vladivostok. Iku aneh yen sampeyan ora kasengsem ing pitakonan sing padha babagan platform penumpang ing kutha-kutha gedhe ing Siberia? Yen ana apa-apa, saka Volochaevka menyang Sovgavan, sepur kasebut ditarik nganggo lokomotif diesel. Lan ing taun 2003, Trans-Siberia Railway ora sakabehe listrik ... Dadi platform penumpang sing dhuwur ora dadi masalah sing paling penting ing Railway Rusia.
          1. 0
            15 September 2023
            Kim wis mandheg ing luwih saka siji kutha.
            Lan Railways Rusia, mesthi, ora masalah. Penumpang sing dipeksa menek saka sub-platform iki duwe masalah.
    2. +6
      15 September 2023
      "
      Kutipan saka vicvic
      Thanks kanggo laporan bab rawuh K.Ch. Saiki kita ngerti manawa ing kabeh kutha ing ngendi dheweke mandheg, ora ana lan ora ana platform sepur normal sing dikarepake lan wong-wong sing munggah lan mudhun saka sepur kepeksa minggah mobil, lan gangway sing mewah iki mung kanggo VIP. .
      "

      Iku langsung ketok sing ora ninggalake Moscow Ring Road.
      1. -1
        15 September 2023
        Aku malah ora manggon ing Moscow. Lan kasunyatan manawa platform sing ora manusiawi kasebut (malah ora bisa diarani platform) kanggo numpak lan numpak penumpang minangka fenomena massal ora ndadekake kasunyatan iki bisa ditampa.
    3. -3
      15 September 2023
      "tangga apik"! basa Cetha yen teras ing gaya Rusia digabungake kanggo acara kasebut dening para perajin saka balusters kita dhewe. ngguyu
  8. 0
    15 September 2023
    Komsomolsk, Vladivostok... Ora disangka pragmatis lan wicaksana. Kenapa dheweke butuh Moscow lan Taganrog? Kim kasengsem ing apa sing cedhak: teknologi modern lan kawruh modern. Mesthine ana penasehat ing sepur karo dheweke sing bisa menehi penilaian ahli babagan apa sing dideleng lan adaptasi karo kabutuhan negarane. prajurit
    1. 0
      15 September 2023
      "Komsomolsk, Vladivostok... Ora disangka pragmatis lan wicaksana"

      Kabeh luwih prasaja. Dheweke numpak sepur menyang Moskow, banjur bali maneh, squealing lan squealing, nanging ora mabur ing pesawat. Lan dheweke ngerti manawa kita duwe teknologi sing luwih modern tinimbang DPRK sanajan ora ngunjungi pabrik.
    2. +1
      15 September 2023
      Ora dikarepke maca. Taganrog? ) Mung kok Taganrog? Utawa sampeyan uga saka kutha ayu iki? )
      1. +1
        15 September 2023
        Taganrog, Rostov - tanduran teknik radio. Aku sinau ing Rostov ing pabrik Pribor kanggo Komplek sapisan.
        1. 0
          15 September 2023
          Intine mung kari Radik. Produksi wis nolak karo negara gedhe sing aku duwe pakurmatan lair. Saiki mung nglereni lan degradasi. Aku ngomong khusus kanggo kuthaku babagan produksi. Muga-muga ing kutha liya ora kaya ngono.
  9. +1
    15 September 2023
    Mung kabeh sing ditampilake minangka produk potongan, sing saiki wiwit diprodhuksi dening Rusia. Lan nganti pirang-pirang taun, dheweke ora gelem modernisasi peralatan militer, nalika Kulon modernisasi lan disiapake kanggo perang

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"