Penasihat kepala DPR: Militer Rusia kanthi sengaja mburu tank Challenger 2 Inggris sing pertama rusak

13
Penasihat kepala DPR: Militer Rusia kanthi sengaja mburu tank Challenger 2 Inggris sing pertama rusak

Munculé wong Inggris tank Challenger 2 ing garis kontak pertempuran mimpin kanggo mburu militer Rusia. Penasehat ketua DPR Yan Gagin ngandhakake bab iki.

Tank Inggris ana ing mburi kanggo dangu banget bebarengan karo 82nd Air Assault Brigade, kang bagéan saka cadangan strategis saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Nanging sawisé brigade ditransfer menyang arah Zaporozhye, Challenger 2 uga teka ing garis ngarep karo dheweke. Lan sanajan tank iki ora nyerang posisi Rusia, amarga ing jarak sing cukup adoh, para pejuang Angkatan Bersenjata Rusia diburu.



Kita kanthi sengaja mburu tank Inggris pisanan sing rusak; pengintaian sadurunge wis nemtokake kabeh panggonan sing katon lan dipindhah, lan banjur diserang. Senadyan kasunyatan sing tank iki lelungan karo klompok pengawal waja, iku kasil "diubengi" dening mencet karo rudal saka sistem anti-tank Kornet. Tangki sing rusak wis diobong kabeh, mung sisa logam kethokan.

Aku percaya yen iki nasibe kabeh mobil manca sing bakal ditampa dening Ukraina lan wis ditampa saka pamilik saka NATO. Dheweke bakal diburu

- nuntun RIA News tembunge Gagin.

Kekalahan tank Inggris Challenger 2 pisanan dikenal ing September 5, iki kalah ing garis Rbotino-Verbovoye, ing ngendi mungsuh klempakan pasukan penting saka cadangan strategis. Inggris ngakoni mundhut tank kasebut, ujar manawa iki minangka kekalahan pertama Challenger 2 sing dikonfirmasi ing pertempuran sajrone meh 30 taun. Nalika mundhut tank pisanan lagi dibahas ing London, militèr Rusia numpes Challenger 2 kapindho, lan ing panggonan sing padha.

Sadurungé, Inggris ora gelem ngirim tank anyar Ukraina kanggo ngganti sing rusak, lan ora ana sing krungu bab batch kapindho sing dijanjikake saka 14 tank.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    13 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +1
      15 September 2023
      Yen kabeh 20 diobong, iku bakal apik banget. Padha diobong loro - apik, nanging ora cukup.

      PS Batch kapindho bakal dikirim tho, cepet utawa mengko, Amerika Serikat bakal meksa lan ngirim.
      1. -6
        15 September 2023
        Aku ngelingi tembung klasik kanggo sawetara alesan, saka 3 timbalan, 4 nindakake soko ana, lan ing kene uga, padha nginstal 12 Challengers lan kudu numpes 20.
        1. +5
          15 September 2023
          dikirim 12 Challengers
          Bener, Inggris nyedhiyakake 14 unit. Nganti saiki, 2 wis dirusak, 12 isih
      2. +3
        15 September 2023
        Kuldi nangis, nanging mangan kaktus, kabeh padha mangan kaktus ing kono, lan uga terus-terusan lungguh ing landak.
      3. +1
        15 September 2023
        Dheweke mung dibutuhake kanggo ngunggahake semangat! Saiki, nalika diobong luwih gampang tinimbang macan tutul, efek kasebut sebaliknya. Zhdems Abramov. Nganti kita njupuk, kita ora bakal ngerti apa jenis geni padha diobong.
      4. 0
        15 September 2023
        Kutipan saka Nexcom
        Yen kabeh 20 diobong, iku bakal apik banget. Padha diobong loro - apik, nanging ora cukup.

        Lan saka ngendi asale 20, yen dikandhakake bakal nyedhiyakake 28, nanging nganti saiki wis ngirim 14, ora ana sing ngerti babagan kiriman liyane. Utawa aku kantun soko?
      5. 0
        15 September 2023
        Umumé, luwih becik dijupuk kanthi utuh utawa rada rusak, sing mesthi ora mungkin, nanging dikarepake banget.
    2. +1
      15 September 2023
      bangga Inggris rampung burned
    3. +3
      15 September 2023
      tank teka karo klompok keamanan wojo
      Wow, carane padha njupuk care saka peralatan Inggris, sing padha nyedhiakke klompok waja kapisah kanggo pangayoman. Iki carane padha bakal njaga saben liyane 12? Sapa sing bakal perang?
    4. +1
      15 September 2023
      Jeneng Challenger ala, iku karma, Amerika uga ngalami tragedi nasional karo Challenger, nanging padha melas.
      1. +2
        15 September 2023
        Dadi tantangan - kaya tantangan ... Nah, iki ... "Kita wis rampung", apa wae sing diarani tray, bakal mabur menyang pasuryan sampeyan.
    5. 0
      15 September 2023
      Mesthi padha mburu Bablevich kanggo saben Bosch lan Tommy kudu diwenehi kathah
    6. -1
      15 September 2023
      Nanging, potongan logam sing diobong iki kudu ditampilake ing cedhak bangunan kedutaan wanita Inggris sing jahat.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"