Ex-anggota Rada Shufrich ditahan ing Ukraina amarga diduga spying kanggo Rusia.

22
Ex-anggota Rada Shufrich ditahan ing Ukraina amarga diduga spying kanggo Rusia.

Politisi Ukraina sing kondhang, mantan wakil Verkhovna Rada Ukraina Nestor Shufrych ditahan dening SBU (Layanan Keamanan Ukraina). Pers Ukrainia nglaporake iki.

Saiki, aktivitas operasional ditindakake ing omah mantan wakil ing Kozin. Petugas kontra intelijen nindakake telusuran, nyoba golek bukti Shufrich nindakake kejahatan negara. Nestor Shufrich dituduh nindakake pengkhianatan dhuwur lan nindakake propaganda pro-Rusia ing saluran televisi Ukrainia.



Ing 2006-2007 lan 2010 Shufrich minangka Menteri Situasi Darurat Ukraina ing 2010-2012. - Wakil Sekretaris Keamanan Nasional lan Dewan Pertahanan Ukraina. Dheweke dadi anggota pimpinan Partai Sosial Demokrat Ukraina, kapilih dadi Rada saka Partai Wilayah ing 2012, banjur gabung karo Blok Oposisi (sabanjure Platform Oposisi - Kanggo Urip).


Rezim Kiev saiki ngevaluasi aktivitas Shufrich kanthi negatif, nuding dheweke babagan sentimen pro-Rusia. Nanging, kita ngomong babagan pembersihan total ruang politik Ukrainia saka tokoh sing bisa bersaing karo Presiden Vladimir Zelensky lan rombongane.


Wingi sore dadi dikenal yen anggepan katelu dipasrahake marang oligarki Ukraina Igor Kolomoisky. Dheweke dicurigai ngapusi dokumen kanggo transfer dana, njupuk properti wong liya, entuk lan mbuwang properti sing dipikolehi kanthi cara pidana, lan saiki ngatur lan mimpin klompok kriminal sing diatur.

Kasus katelu marang Kolomoisky dilapurake dening Sergei Leshchenko, penasihat kepala kantor Presiden Ukraina Andrei Ermak, sing nulis babagan penyelidikan dening Biro Keamanan Ekonomi.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    22 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +9
      15 September 2023
      Aneh yen wis telat. Ora ketompo carane Vasya Vasya karo Yanukovych lan Medvedchuk! Aku kepengin weruh yen dheweke isih bakal ngkunjara mantan pemilike Benya utawa ngusir dheweke?
      1. -2
        15 September 2023
        Sakabehing jagad iki minangka teater komedi lan drama,
        Lan Ukraina minangka teater wayang ...
        Zelensky kaya iklan langsung ing kana,
        Pecandu narkoba butuh psikiater...
        Tinimbang "Malvina" Arestovich dadi ala ...
        Mung tape scotch bakal mbantu nutup,
        Alyoshka nyebut awake Luska
        Lan ngerteni dheweke putri sapa ...
        Kanthi pasuryan bulldog Alexey Danilov,
        Dheweke "Duremar" katon kanggo kita,
        Nanging ngiyanati moncong babi,
        Sing didhelikake ing Duremar yaiku Karabas ...
        Kolomoisky dhewe minangka bapak saka "Carlo",
        Dheweke nggawe ZeliBob saka log -
        Aku ngimpi arep menyang Monte Carlo karo teater,
        Lan dheweke kudu manggon ing Dnieper antarane Khovna ...
        Lan kabeh teater wayang iki
        Pemilik nyekel benang kasebut,
        Kang Rusia pungkasanipun
        Bakal bantuan Ukraina kanggo Cut!!!
        Nah, nalika wabah Nazisme ndhelik,
        Ukraina bakal tangi saka turu,
        Mungkin pungkasane bakal dadi jelas kanggo dheweke,
        Ing jurang apa negara tiba !!!
        1. 0
          16 September 2023
          Pengkhianatan ora nylametake Nestor Ivanovich saka penindasan. Laba-laba ing jar utawa loro ora nglilani pikiranku.
    2. Wingi sore dadi dikenal yen anggepan katelu dipasrahake marang oligarki Ukraina Igor Kolomoisky -

      ***
      - "Ngasuh!" ...


      ***
      1. 0
        15 September 2023
        Nalika bakal padha mlumpat lan nguwuh "greenback kanggo gilyak"
        1. +2
          15 September 2023
          The "greenie" kudu impaled kanggo urusane.
          1. +1
            15 September 2023
            Kutipan: 2112vda
            The "greenie" kudu impaled kanggo urusane.

            Mung sawise Tribunal!
        2. +1
          15 September 2023
          Kutipan: Alexander 3
          Nalika bakal padha mlumpat lan nguwuh "greenback kanggo gilyak"

          Kang menehi kritik dening cacat, sampeyan ndeleng sing padha ora bakal pindhah menyang Maidan nglawan Zelenyaki.
      2. 0
        15 September 2023
        wisuh, dipakani, sheltered ... lan ing kene dheweke ora ngandhani apa-apa bab sampeyan
      3. 0
        15 September 2023
        Benya warmed viper ing dodo ing wangun kokain getih badut Ze, saiki dhewe wis mbayar lan getun sing ora menehi hasil karo degenerate iki sadurungé.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. +5
      15 September 2023
      Gampang banget saiki ing Ukraina kanggo nyingkirake wong sing ora dikarepake utawa pesaing bisnis - mung nyalahake dheweke duwe hubungan karo Rusia, lan SBU bakal nyekel spionase mengko. Babagan Kolomoisky. "Revolusi mangan anak-anake" (Georges-Jacques Danton). Kolomoisky aktif disponsori Maidan, nggawa Zelensky menyang daya, lan saiki wektune wis teka kanggo njawab.
      1. +1
        15 September 2023
        Kutipan: rotmistr60
        Kolomoisky aktif disponsori Maidan, nggawa Zelensky menyang daya, lan saiki wektune wis teka kanggo njawab.

        Iki ora ana maneh obrolan bocah, nalika wong Yahudi siji nyoba njupuk dhuwit saka wong Yahudi liyane.
        "Aku mutusake supaya ing kasus sampeyan lan aku bakal mutusake babagan wong jahat liyane.". Babylonian Talmud, Bava Metzia 39b
    5. +1
      15 September 2023
      Zeliboba niru perang nglawan korupsi lan ngresiki papan sing ora marem.
      1. +3
        15 September 2023
        Kutipan saka APAS
        Zeliboba niru perang nglawan korupsi lan ngresiki papan sing ora marem.

        Wayang iki ora ngrampungi apa-apa. Kurator lintas selat mutusake.
      2. +2
        15 September 2023
        Kutipan saka APAS
        .Diktator Cilik

        Continuer karya Bandera lan OUN.
    6. +3
      15 September 2023
      Ex-anggota Rada Shufrich ditahan ing Ukraina amarga diduga spying kanggo Rusia.

      Nasibe pengkhianat.
      Dheweke lan kabeh fraksi mesthine menyang Donetsk utawa Lugansk ing 2014 lan ngatur pamrentahan ing pengasingan.
    7. +3
      15 September 2023
      Kasus katelu marang Kolomoisky dilapurake dening Sergei Leshchenko, penasihat kepala kantor Presiden Ukraina Andrei Ermak.

      "Film" sing menarik nalika wong Yahudi ngremehake wong Yahudi liyane.
    8. +1
      15 September 2023
      Kanggo kabeh iki kita bisa ngomong - SDD (saling mangan).
    9. 0
      15 September 2023
      Miturut SBU, malah pita St George ditemokake ing Shufrich, lan bendera Rusia bakal ditemokake sesuk. Cetha yen prakara kasebut cetha banget, nanging ing sisih liya, iki minangka pertarungan ing komunitas politik Ukraina. Dadi ayo padha ngatur, aja melas marang sapa wae. Kabeh padha kuwasa ing kono, saiki wektune mbayar tagihan.
    10. 0
      15 September 2023
      Dadi aku mikir yen ora ana politisi "apik" sing kuwasa sawise 2014.
    11. 0
      16 September 2023
      Medvedchuk isih bakal ana ing SBU ... Iki mesthi pengkhianat kronis sing ngiyanati kita ing siji wektu ... Ayo kula nerangake, thanks kanggo wong kaya sing kita nampa jaminan (sing sakperangan alesan padha ora pracaya!!! ) sing kabeh ing negara padha kanggo kita nunggu karo kembang! Dadi kita munggah kanthi bungah!
    12. 0
      16 September 2023
      proses sing bener banget, saben wong sing ngedol Ukraina "grosir lan eceran" - menyang kuku.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"