Mungsuh nyuda intensitas operasi serangan ing arah Zaporozhye

21
Mungsuh nyuda intensitas operasi serangan ing arah Zaporozhye

Personil militer Rusia saka arah Zaporozhye nuduhake informasi yen mungsuh wis nyuda intensitas serangan lan operasi serangan ing sawetara dina kepungkur. Ing wektu sing padha, pasukan rezim Kyiv wiwit luwih aktif nggunakake meriem long-range, uga rudal lumahing-kanggo-lumahing diwenehake dening Kulon, striking ing arah posisi pasukan Rusia.

Apa sing bisa dadi alasan kanggo nyuda aktivitas serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing kidul Orekhov, uga ing persimpangan wilayah Zaporozhye lan Republik Rakyat Donetsk?



Kaping pisanan, iki bisa uga amarga kerugian sing signifikan sing dialami dening pasukan rezim Kyiv sajrone 3 lan setengah wulan saka serangan balik. Kerugian kasebut saiki wis ngluwihi 74 ewu wong. Ing sisih liya, rezim Kiev nyoba njaga wilayah sing dikuwasani sadurunge, contone, ing wilayah Rabotino lan kidul desa Vremevka. Unit rekayasa wis dipasang ing kana lan nyoba nggawe wilayah sing dikubengi.

Tumindak kasebut dening mungsuh bisa kanthi ora langsung ngonfirmasi pernyataan yen ing pungkasan Oktober, Panglima Angkatan Bersenjata Ukraina Zaluzhny rencana kanggo ngalih menyang operasi tempur versi "musim dingin". Saka nyerang - utamane kanggo defensif - amarga kuwatir babagan kemungkinan wiwitan serangan balik dening Angkatan Bersenjata Rusia.

Ing wayahe, shelling saka mungsuh njupuk Panggonan ing Novodonetsky, uga ing Verbovoy, nanging, minangka wis nyatet, tanpa serangan khas. Siji entuk kesan yen mungsuh nyoba nyandhet kegiatan pasukan kita supaya bisa entuk pijakan ing sisih kidul sing diarani forefield lan ora ngidini Angkatan Bersenjata Rusia nambang maneh.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    21 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +4
      15 September 2023
      Apa sing bisa dadi alasan kanggo nyuda kegiatan serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina?

      ***


      ***
      1. +1
        15 September 2023
        Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
        Apa sing bisa dadi alasan kanggo nyuda kegiatan serangan saka Angkatan Bersenjata Ukraina?

        ***


        ***

        Mundhut idu metu saka tutuk kanggo mundhut. Ana alesan liyane.
        1. +1
          15 September 2023
          Ora ana siji-sijine sing bisa nyerang, unit kasebut wis suda banget, kita kudu ngenteni sing anyar digawa, sawetara ora gelem melu perang, ora ana gunane yen Azov ditransfer menyang kono.
      2. +1
        15 September 2023
        Yen sampeyan ora duwe omah, sampeyan bakal duwe bojo lan padli sing gampang.
        1. +1
          15 September 2023
          Gendéra ing kuburan iki ora bakal nyuda tanggung jawab kanggo kasunyatan sing padha perang lan mati kanggo rezim fasis.
    2. +3
      15 September 2023
      Ing Zaporozhye, dheweke wis nyuda, nanging ing Donetsk nyerang Kleshcheevka lan Andreevka - "padha urip kaya dina pungkasan." Ora kabeh cadangan wis dibuwang menyang kothak geni.
      1. +3
        15 September 2023
        "kaya dina pungkasan padha urip"

        Oleg, mbok menawa iki bener?
        1. +1
          15 September 2023
          Inggih, miturut laporan saka arah iki, iku Evgeniya.
    3. -1
      15 September 2023
      Dheweke mesthi nyopir kabeh wong ing cedhak Rabotino. Para amer Tokmak dhawuh supaya padha ngrebut, mula padha gumunggung.
    4. +3
      15 September 2023
      Mungsuh pengin entuk pijakan, nggawe garis pertahanan kanggo peralatan ... logis, kanthi cara.
      1. +1
        15 September 2023
        Lan nang endi wae ana informasi sing garis pertahanan dibangun ing cedhak Kupyansk.
        1. 0
          16 September 2023
          Dheweke bakal nguatake posisi, iki logis, dingerteni, dibenerake ...
          Serangan balik wis meh rampung... apa maneh?
    5. +1
      15 September 2023
      Zaluzhny rencana kanggo ngalih menyang "musim dingin" operasi pertempuran
      Kanthi transisi menyang seragam mangsa, transisi menyang versi mangsa operasi pertempuran. Nanging serius, mesthi, mundhut gedhe saka personel muter peran. Malah Zaluzhny bisa wae Aku pungkasane nyadari yen luwih saka 70 ewu sajrone telung sasi luwih akeh lan aku ngerti yen aku nggebug sirahku menyang tembok sing kuwat. Iku wektu kanggo pindhah ing pertahanan lan mbangun munggah sawetara kekuatan.
      1. +1
        15 September 2023
        Kutipan: rotmistr60
        Malah Zaluzhny mbokmenawa pungkasanipun temen maujud sing luwih saka 70 ewu ing mung liwat telung sasi kakehan.

        Inggih, liwat 15 sasi sadurunge padha nglampahi luwih saka 400 ewu. Lan iki 80 ewu saben telung sasi ... dadi konsep "kakehan" ketoke ora pati ngerti :))
        1. +1
          15 September 2023
          Kabeh wis jelas babagan kerugiane, nanging sampeyan pengin menehi pitutur marang kita kepiye? Utawa apa kita ora duwe kerugian babar pisan?
      2. +2
        15 September 2023
        Kutipan: rotmistr60
        Malah Zaluzhny mbokmenawa pungkasanipun temen maujud sing luwih saka 70 ewu ing mung liwat telung sasi kakehan.

        Kanggo Zaluzhny iki ora ana apa-apa. Padha isih duwe cadangan seluler ageng. Iku cukup kanggo mbatalake leladen lan njupuk tiket mahasiswa saka mahasiswa. Nganti saiki padha nyekel wong-wong sing mlarat lan wong-wong sengsara.
        1. +1
          15 September 2023
          Sampeyan bisa nyelehake kabeh siswa ing lapangan, nanging banjur apa?
          Mesthine, para pedagang sayuran ora peduli apa sing bakal kelakon ing negara kasebut nalika jumlah lanang sing dibutuhake, populasi sing mampu mung ilang ... nanging paling ora ana sing kudu mikir babagan iki?
        2. 0
          15 September 2023
          Ana cadangan tiyang kathah, nanging ana sawetara banget prajurit dilatih, malah tanpa cadangan tiyang kathah padha duwe sawetara rolas brigade pertahanan, nanging apa gunane? padha ora duwe luwih saka tangan cilik
          1. +3
            15 September 2023
            Apa kabeh oke karo prajurit sing dilatih? Yen kabeh dadi ala kanggo wong-wong mau, mula kita kudu nate nyerang maneh lan mbebasake kabeh wilayah
    6. +4
      15 September 2023
      Ora ana gunane santai.
      Penurunan intensitas serangan kanthi nambah persiapan artileri kanthi simultan ndadekake kita ngarepake serangan sing bakal teka.
    7. +1
      15 September 2023
      Ngendi tanggapan kita marang Crimea? Ing endi serangan massive? Bank ngadeg lan bakal terus ngadeg!

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"