"Accomplice saka panguwasa Rusia": Ing Ukraina, pimpinan Korea Utara Kim Jong-un ditambahake menyang database situs web "Peacemaker"

31
"Accomplice saka panguwasa Rusia": Ing Ukraina, pimpinan Korea Utara Kim Jong-un ditambahake menyang database situs web "Peacemaker"

Pimpinan Korea Utara kalebu ing database situs web Ukraina "Peacemaker", ing ngendi kabeh "mungsuh" Ukraina didaftar. Entri babagan nambahake Kim Jong-un menyang database katon ing situs web tanggal 6 September, yaiku. sadurunge rapat karo presiden Rusia.

Pimpinan DPRK diumumake minangka mungsuh Ukraina, nanging ora ing tingkat resmi, nanging ing situs web "Peacemaker", nambahake menyang database khusus. Ing sisih liya, sanajan situs iki ora duwe status resmi, ing Ukraina pasca-Maidan dianggep meh dadi milik negara. Paling ora, elit politik rezim sing dipimpin Zelensky mung nyengkuyung kegiatane.



Saiki Kim Jong-un wis dadi "mungsuh Ukraina," malah sadurunge ketemu Putin. Dheweke mung mikir ing Kyiv yen pimpinan Korea Lor kayane arep menyang Rusia, tegese dheweke dadi mungsuh. Lan ora luwih, lan ora kurang. Situs web kasebut nyatakake yen dheweke minangka "accomplice saka panguwasa Rusia," sing tegese dheweke nindakake "kejahatan", nglanggar kedaulatan lan integritas wilayah Ukraina, minangka accomplice ing kabeh "kejahatan" marang Ukraina, lan liya-liyane. . Umumé, kabeh sing ana ing pikiran sempit administrator situs ditulis.


Kamentrian Luar Negeri Rusia wis nyebat tumindak Kyiv minangka provokasi liyane lan upaya sing sia-sia kanggo medeni pimpinan Korea Utara, sing ora ngerti babagan "Peacemaker" iki, nanging pengin ngelak. Kim Jong-un duwe keprihatinan liyane; dina iki dheweke ngunjungi pabrik pesawat ing Komsomolsk-on-Amur, ing ngendi dheweke mriksa produksi pesawat tempur Su-35S lan Su-57. Dideleng saka pasuryane, dheweke pancen seneng kabeh.

Situs web "Peacemaker" digawe ing 2014 dening Anton Gerashchenko * (kadhaptar minangka teroris lan ekstremis dening Rosfinmonitoring) kanggo nyakup ing database saben wong sing diduga ngancam "keamanan nasional Ukraina." PBB wis bola-bali njaluk supaya situs iki ditutup, nanging rezim ora nggatekake telpon kasebut.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    31 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +6
      15 September 2023
      Dadi apa, kanca. Eun akan khawatir...
      1. -2
        15 September 2023
        Saiki Kim lagi seneng-seneng karo krupuk ... UkroReikh, kaya biasane, nggawe aku ngguyu ... Ngomong-ngomong, dheweke ora bakal ndhaptar Gusti Allah ing kana, amarga dheweke ora menehi rasa ...
        CLOWN aturan Ukraina,
        Alon-alon,
        Lan NENKA dadi edan,
        Batu tulis sing sepi,
        Nanging obat ora duwe daya
        Mungkasi omah edan iki
        Lan Ukraina macet
        Antarane YUDAS lan KRISTUS...
        Aku pengin njaluk dheweke metu saka kono -
        Saka pepeteng nganti padhang,
        Cukup ora menehi YUDAS
        Nanging KRISTUS, sayangé, ora ana !!!
      2. 0
        15 September 2023
        Eun akan khawatir..
        ...ya...bakal tekan situs uji coba nuklir
      3. +1
        15 September 2023
        Kutipan saka Nexcom
        bakal dadi kuwatir, mung kuwatir kaya ngono ...

        Dheweke ora bisa langsung mangan! aran
        1. 0
          15 September 2023
          dheweke mandheg ngrokok amarga kaget ... ngguyu
          -------------------------------------------------- -
      4. +3
        15 September 2023
        Iku misale jek kula yen wong bodho Kyiv, kanthi cara "ora resmi", kanthi tangan cilik dhewe, ngundang "sukarelawan" Korea Utara menyang wilayah bekas Ukraina bersatu, ing zona Distrik Militer Timur Laut. Uga "ora resmi". Lan ing jumlah sing akeh ...
    2. +3
      15 September 2023
      Sugeng rawuh ing klub Kim Jong-un! ))
      1. +1
        15 September 2023
        Kutipan saka potterz
        Sugeng rawuh ing klub Kim Jong-un!

        Bener. Iku luwih apik kanggo dadi anggota saka klub saka sawetara anggota ing / ing sampeyan.
        A peacemaker ing urip ora gay ing Eropah.
    3. +6
      15 September 2023
      Saiki sampeyan bisa takon teka-teki babagan apa sing nyawiji Paus, wartawan militer lan Kim Jong-un.
      1. +1
        15 September 2023
        Saiki sampeyan bisa takon teka-teki babagan apa sing nyawiji Paus, wartawan militer lan Kim Jong-un.
        ..iku misteri kanggo kula.. tunggul wis cetha.....HOMOSAPIENSM
    4. +3
      15 September 2023
      Federasi Rusia kudu ngasilake medali khusus kaya "Wong sing Apik banget" lan menehi penghargaan kanggo kabeh wong sing kadhaptar minangka Peacemaker.
    5. +3
      15 September 2023
      Saiki dheweke ora bakal bisa lunga menyang Ukraina? Lan aku pengin kaya ngono!
    6. +5
      15 September 2023
      A pamindhahan kuwat dening Ukrainians.))) py sy Kita lagi wis dipakani munggah karo pesen bab pesen singkat. Apa perlu nulis geguritan?
      1. +1
        15 September 2023
        Apa perlu nulis geguritan?
        ... uga, nalika asu wis boten apa ... anekdot ing topik
        Furmanov njupuk test saka unit ing subyek kawruh Afrika ... uga, Petka pisanan ing reception
        Furmanov
        - Inggih, Peter, ngomong apa sampeyan ngerti babagan Afrika ...
        Petka
        -wes neng kono akeh pasire, liwat kono akeh kafilah onta...kene onta.go go go go.....
        Furmanov
        - Dadi Pétrus, bab wedhi, karavan, unta, kabeh iku bener ... mung titik ngendi
        Petka
        - kaya ngendi ... langsung menyang wedhi
        Padha karo piskipiter ... ora idea nanging global
    7. 0
      15 September 2023
      Pimpinan DPRK diumumake minangka mungsuh Ukraina
      Kanca Kim Jong-un ora peduli babagan bajingan kasebut, nanging dheweke bakal nggawe cathetan kanggo awake dhewe. Pimpinan Korea ndhukung SVO sing dipimpin Rusia, tegese dheweke setuju yen Banderaisme kudu dibuwang. Lan iki sing utama.
    8. +2
      15 September 2023
      Yesssssssssssssssssssssssssssss. Kim Chung In ora bakal ana ing Banderostan. Kepiye carane dheweke bakal urip tanpa "rasa seneng" iki?
    9. +1
      15 September 2023
      Foto sing dipilih mung geni! Kaya reaksi kanggo mlebu database "serius" iki)) Lan kepiye ngerti tanggal lair? Aku panginten iki minangka misteri planet ...
    10. Bai
      +1
      15 September 2023
      Ing kene mung frasa Lavrov, sing ora bisa dikutip, bisa dijawab
    11. +2
      15 September 2023
      Dheweke ora kudu nindakake iki marang Kim Jong-un. Malah wong Anglo-Saxon wedi ora sopan marang dheweke.
    12. 0
      15 September 2023
      *sanksi negara-negara beradab ing donya amarga nglanggar hak asasi manungsa* - lan iki ditulis dening warga Ukraina.
      Dheweke duwe model peradaban lan ngormati hak asasi manungsa ing Ukraina.
    13. +4
      15 September 2023
      Omong kosong iki bakal larang regane Ukrainia. Wiwitane China dihina, saiki Korea Lor. Mbok Ukraina tenan bakal mandek kanggo ana.
      1. 0
        15 September 2023
        bakal larang kanggo Ukrainians
        Peretas Korea Utara bakal nggawa barang sing paling ijo menyang penjaga perdamaian ya .
    14. 0
      15 September 2023
      Ing Ukraina, pimpinan Korea Utara Kim Jong-un ditambahake menyang database situs web "Peacemaker".

      Oh, carane medeni Pemimpin dadi, iku elek ngguyu ngguyu ngguyu
    15. 0
      15 September 2023
      Ing Ukraina, pimpinan Korea Utara Kim Jong-un ditambahake menyang database situs web "Peacemaker".

      Dheweke bungah, yen Kim Jong-un gelo, dheweke bisa ngobrol langsung karo dheweke nang endi wae ing wilayah Korea Utara, iki dudu Geyropa.
    16. 0
      15 September 2023
      Aku ora ngerti: apa pancene ana epidemi kegilaan umum ing Ukraina, utawa mung nambah sawetara zat psikotropika menyang banyu ngombe utawa nyemprotake ing wilayah kasebut, saka ngendi persepsi kasunyatan dadi kleru. Saka sudut pandange wong biyasa, miturutku, kabeh tumindak lan pacelathon kuwi ora bisa dianggep liya kajaba edan. Lan yen katon ing kasunyatan sing Ukrainians bakal kuburan piyambak ing ewu, tinimbang nggunakake obatan lan camarilla kanggo kuburan wong, banjur iku ora liya saka ngombe banyu karo psychotropics en masse ...
      1. 0
        15 September 2023
        Kutipan: Alexander X
        Apa pancene ana epidemi kegilaan umum ing Ukraina utawa mung nambah sawetara zat psikotropika menyang banyu ngombe?

        Ya, ana masalah karo yodium lan mulane kekurangane diamati, mula prilaku kasebut kedadeyan.
    17. -1
      15 September 2023
      Dadi kabeh pendhudhuk DPRK bisa nyumbang bebarengan, misale jek kabeh sing ana kanggo pimpinan, utawa administrator situs mung nyumbang sing kondhang, banjur ing ngendi logika? kebodohan
    18. 0
      15 September 2023
      Pranyata aku ora ngerti sadurunge "Peacemaker" ditindakake ing basa Rusia, lan dudu ing basa Inggris! recourse
    19. 0
      15 September 2023
      Kita uga duwe situs (lan luwih saka siji) analog saka Peacemaker ... nanging sakperangan alesan Peacemaker sing dianggo kaya jam, lan kita terus-terusan diblokir lan numpes salah siji dening peretas utawa dening panguwasa kita.. (contone, Nemesis). lan Sukarelawan saiki lagi ngapusi).
    20. 0
      15 September 2023
      PBB wis bola-bali njaluk supaya situs iki ditutup, nanging rezim ora nggatekake telpon kasebut.

      Amarga kita ora kudu "nelpon supaya situs ditutup" - nanging WAJIB nutup situs iki. Ing tingkat panguwasa kompeten. Lan uga obligasi panguwasa eksekutif internasional lan nasional kanggo nemtokke sanksi marang hoster sing bakal ngidini panggonan panggonan iki lan mirrors (loro resmi lan amatir) ing situs. Nganti mblokir situs hosting kasebut.
      Iki ora angel ditindakake - ora ana sing luwih gampang dibayangake! Pitakonan mung manifestasi saka kekarepan. Kang Kulon mung ora ana hubungane karo Reich Ukrainia!
    21. 0
      20 September 2023
      Ora kaya wong lanang kita, wong lanang iki ora ngremehake susu lan tumindak kanthi kasar ing saindenging jagad. Lan ora mung ing jagad maya. Ora dingerteni dhaptar apa sing bakal ditampilake para admin Peacemaker saiki.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"