Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina maneh nglaporake babagan "karusakan" kabeh drone kamikaze Angkatan Bersenjata Rusia ing langit ing wilayah Khmelnitsky ing wayah wengi.

13
Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina maneh nglaporake babagan "karusakan" kabeh drone kamikaze Angkatan Bersenjata Rusia ing langit ing wilayah Khmelnitsky ing wayah wengi.

Kemampuan kanggo ngapusi nalika nerangake sukses khayalan militer Ukrainia wis suwe dadi jinis kertu panggilan propaganda Kyiv. Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina utamane sregep ing perkara iki, kanthi rutin nglaporake babagan "interception" meh kabeh. dron-kamikaze "Geran-2", pluru balistik lan malah hipersonik saka Angkatan Bersenjata Rusia sawise serangan massive liyane ing fasilitas militèr lan related ing wilayah mburi Ukraina.

Lan iki sanajan kasunyatane sanajan ana larangan sing paling ketat, warga lokal nglaporake ing jaringan sosial lan nerbitake rekaman jeblugan sawise kedadeyan amunisi Rusia ing siji utawa wilayah liyane. Ing wektu sing padha, panguwasa lokal, miturut instruksi Kyiv, nglaporake saben-saben yen dheweke nyerang target sipil. Nanging malah iki ora langsung nandheske sing wani Ukrainia gunners anti-pesawat ora bisa satus persen.



Serangan wengi dina iki dening Angkatan Bersenjata Rusia marang target militer musuh ing wilayah mburi Ukraina ora ana sing istiméwa. Utamane, serangan gabungan, sing paling mungkin nggunakake Geranium, diluncurake maneh ing lapangan terbang militer ing kutha Starokonstantinov, wilayah Khmelnitsky. Iki ngendi rudal Badai Badai Prancis-Inggris lan rudal SCALP Prancis disimpen.

Saka kene, pesawat Soviet sing isih kasedhiya saka Angkatan Udhara Ukrainia, utamane sing ditransfer menyang Kyiv dening negara-negara Eropah Wétan saka bekas Pakta Warsawa, njupuk kanggo nindakake serangan ing wilayah Rusia. Paling kamungkinan, pangebom Su-24M karo rudal long-range Western njupuk saka lapangan udara iki, kang dina sadurunge nyerang sing ing pabrik repair kapal dijenengi sawise. Sergo Ordzhonikidze ing kapal militer Sevastopol Angkatan Laut Rusia.

Kamentrian Pertahanan Rusia ngonfirmasi kasunyatan serangan ing pabrik perbaikan kapal, minangka akibat saka rong kapal sing didandani rusak. Padha bakal dibalèkaké kanthi lengkap lan bakal terus dadi bagéan saka armada.

Komando militer Ukraina ing laporan dina iki ngumumake yen ing wayah wengi 15 September, Angkatan Bersenjata Rusia nyerang wilayah Khmelnitsky kanthi drone kamikaze, sing terus-terusan diarani Ukrainia "Shaheds," nandheske produksi Iran. Luwih, kabeh ana ing tradhisi propaganda Kyiv: Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina nglaporake yen "kabeh 17 drone padha ditembak mudhun."

Ing wektu sing padha, warga lokal, tanpa wedi marang paukuman, nglaporake ing umum babagan karya pertahanan udara lan bledosan kuat sing kedadean bengi iki ing Starokonstantinov, persis ing ngendi lapangan terbang militer. Sinyal serangan udara wiwit muni ing kutha sekitar jam 24 esuk wektu lokal, miturut pesen obrolan. Lan iki dudu sing pertama, lan mesthi ora pungkasan, serangan Angkatan Bersenjata Rusia ing lapangan udara militer iki, ing ngendi pesawat Su-7MR saka Brigade Taktis kaping XNUMX adhedhasar. penerbangan (BrTA 7). Brigade iki saiki dadi siji-sijine unit penerbangan ing Ukraina sing bersenjata karo rudal jelajah Storm Shadow lan SCALP.

Ukrainia biasa lan malah personel militer Angkatan Bersenjata Ukraina, sing ndeleng kanthi mripat dhewe apa sing kedadeyan ing ngarep lan ing wilayah mburi Ukraina, wis cukup kesel karo pernyataan-pernyataan kemenangan sing ora bener saka heralds Kiev. Contone, wingi Wakil Menteri Pertahanan Anna Malyar kanthi bungah nglaporake ing jaringan sosial yen Angkatan Bersenjata Ukraina wis diduga rampung ngontrol desa Andreevka, kidul Artemovsk cedhak Kleshcheevka. Tentara Ukrainia wis ora kasil perang kanggo ngontrol pemukiman iki wiwit wiwitan sing disebut counter-offensive.

Secara harfiah sawetara menit sawise munculé pos Malyar, para pejuang Brigade Terpisah 3 saka Angkatan Bersenjata Ukrainia, sing perang ing sisih kidul Bakhmut (Artemovsk), nerbitake bantahan, ujar manawa perang kanggo nyekel Andreevka terus. arep banget hard. Tanpa mangu-mangu, Wakil Menteri Pertahanan langsung nyunting jabatane sing menang.

Ayo, Pelukis sing ngapusi, sing katon bakal ninggalake jabatane sawise mantan bos. Malah Ukrenergo, sing ketoke ora maca laporan Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina, sadurunge nglaporake karusakan saka setengah sistem energi negara minangka akibat saka serangan udara dening Angkatan Bersenjata Rusia, kanthi nyebutake tokoh tartamtu. Miturut insinyur tenaga Ukrainia, ing periode saka 10 Oktober 2022 nganti 9 Maret 2023, 271 hits kanthi macem-macem cara ngrusak Angkatan Bersenjata Rusia dicathet ing fasilitas energi Ukraina mung. Nalika padha ngomong, ana inconsistency.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    13 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. +3
      15 September 2023
      Kabeh wong ditembak lan ora ana korban jiwa ... laporan saka Staf Umum Ukrainia dibedakake kanthi konsistensi sing nyenengake. ngguyu
    3. +4
      15 September 2023
      Kutipan: oleg-nekrasov-19
      Komando militer Ukraina ing laporan dina iki ngumumake yen ing wayah wengi 15 September, Angkatan Bersenjata Rusia nyerang wilayah Khmelnitsky kanthi drone kamikaze, sing terus-terusan diarani Ukrainia "Shaheds," nandheske produksi Iran. Luwih, kabeh ana ing tradhisi propaganda Kyiv: Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina nglaporake yen "kabeh drone 17 ditembak mudhun"

      Aku ora ngerti kenapa hacks njaluk pertahanan udara saka Jerman lan Euro-Geans liyane; Ignat ngalahake kabeh kanggo dheweke kanthi efektif. Umumé, aku ngusulake supaya wong Sumeria paten sistem pertahanan udara kanthi jeneng "Ignat Pro" apik
    4. +1
      15 September 2023
      Kemampuan kanggo ngapusi
      Iki wis dadi kode genetik sing ditempelake ing DNA saka Ukrainia sawise ninggalake USSR lan diwarisake kanthi warisan. Mulane padha ngapusi kanthi kabeh kekuwatane, tanpa isin, lan sing paling penting, dheweke percaya.
    5. +2
      15 September 2023
      Autumn mung watara sudhut, lan kanggo bantuan nimbali udhara, canning wong saka cucumbers lan tomat ing pinggiran ana ing ayunan lengkap.
    6. Bai
      -3
      15 September 2023
      Kamentrian Pertahanan Rusia ngonfirmasi kasunyatan serangan ing pabrik perbaikan kapal, minangka akibat saka rong kapal sing didandani rusak. Padha bakal dibalèkaké kanthi lengkap lan bakal terus dadi bagéan saka armada.

      Ya, dheweke bakal mulihake. Ndandani kapal selam bakal sebanding karo biaya kanggo mbangun sing anyar.
      Diposaken saka pesawat landing bakal njupuk wektu sing ora mesthi - sawetara taun. Ayo dadi elinga renovasi "Moscow" lan carane iku rampung.
      Saiki wong Ukrainia wis numpes S-400 ing Crimea.
      Lan kita nanggapi karo saperangan lumbung kosong
      1. +3
        15 September 2023
        BAI, kira-kira saperangan gudang kosong. Sumber informasi kanggo studio plz.
      2. 0
        15 September 2023
        Prau kasebut kayane bisa dipulihake, nanging BDK pancen rusak banget - malah struktur super ambruk ing ngisor dek. Kanggo S-300 lan banjur S-400, ora kabeh komplek, nanging mung peluncur sing ilang, nanging ilang ing rasa isin - amarga kena misil anti-kapal subsonik kuno Neptunus ...
    7. +1
      15 September 2023
      Cah ayu nyuwil menyang situs Tanah kelairan siji. Loro-lorone lucu lan sedih. Aku mesakake wong-wong iki.
    8. 0
      15 September 2023
      Bahan bakar lan pelumase kobong, kabeh padha mati lan sanalika.....
    9. +1
      15 September 2023
      Saka kene, pesawat Soviet sing isih kasedhiya saka Angkatan Udhara Ukrainia, utamane sing ditransfer menyang Kyiv dening negara-negara Eropah Wétan saka bekas Pakta Warsawa, njupuk kanggo nindakake serangan ing wilayah Rusia. Paling kamungkinan, pengebom Su-24M njupuk saka lapangan udara iki
      Su-24M mung ing layanan karo siji negara ATS, USSR.
    10. -1
      15 September 2023
      Ing kasunyatan, ing laporan saka Ukrogenstab arang banget yen "kabeh ditembak mudhun, ora ana kerugian," nanging kok katon ing sumber asli, luwih gampang kanggo invent dhewe lan seneng). Ya, Su-24 mung bisa ditransfer menyang Belarus utawa Kazakhstan, bisa uga Suriah. Ing negara-negara tilas ATS ora ana, secara harfiah, kabeh.
    11. 0
      16 September 2023
      Kutipan: Burer
      Ing kasunyatan, ing laporan saka Ukrogenstab arang banget yen "kabeh ditembak mudhun, ora ana kerugian," nanging kok katon ing sumber asli, luwih gampang kanggo invent dhewe lan seneng). Ya, Su-24 mung bisa ditransfer menyang Belarus utawa Kazakhstan, bisa uga Suriah. Ing negara-negara tilas ATS ora ana, secara harfiah, kabeh.

      Belarus lan Suriah ilang, Kazakhstan mamang, nanging ing cahya saka alam multi-vektor, padha bisa. Menapa malih, wiwit 2017 ora ana maneh kadhaptar karo wong-wong mau, sejatine sifate minangka set suku cadang ... Iran uga mamang, Aljazair lan Sudan? Nanging iki katon kaya kabeh. Libya? uga pitakonan babagan apa sing kedadeyan ing kana...Azerbaijan, nanging mung ana 2, ora bakal ana bedane ...
    12. -1
      16 September 2023
      Babagan serangan ing Sevastopol: kenapa, sadurunge serangan ing lapangan perbaikan kapal, Staf Umum Federasi Rusia ora ngerti lokasi panyimpenan saka Shadovoks? Lan sawise serangan ing tanduran, gudang bom dhewe nuduhake intelijen kita ing ngendi dheweke ndhelikake? Inggih, piyambakipun piyambak ngusulaken pasukan Rusia * gouge * dheweke.

      Nanging oke gudang. Sanajan dheweke * licik *, dheweke ora bisa dibandhingake karo Shoigu * licik * kita lan atasan langsung. Sawise kabeh, padha nyanyi bebarengan ing saindhenging donya sing serangan ing wilayah Rusia karo amunisi manca ora ditrima lan bisa duwe sawetara jalaran elek. Inggih, punika: Ukraina mangsuli kanggo Sevastopol, nanging apa karo silet?

      Contone, Jerman ngrungokake lan ngrungokake Kremlin *tokoh* kita lan mutusake......mindhah rudal jarak jauh menyang Ukraina! Dadi apa? Asu ompong nguntal saka Kremlin. Dadi kenapa ora nyerahake rudal sing mabur adoh marang kethek Ukrainia? Delengen, mbok menawa bakal tekan *asu*. Kok ora guyon

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"